Το Kodi είναι η καλύτερη επιλογή για να βελτιώσουμε θεαματικά την ψυχαγωγία μας στο σπίτι. Παρότι υπάρχουν αρκετά άλλα μέσα που παρέχουν δωρεάν τις ταινίες και σειρές, κανένα απολύτως δεν συγκρίνεται με την ποιότητα εικόνας και ήχου που μας προσφέρει το ανοικτό λογισμικό. Στον οδηγό θα δούμε πώς να στήσουμε το Kodi v19 Matrix, πώς να προσθέσουμε τα νέα κορυφαία πρόσθετα για ταινίες online και σπορ, και πώς να απολαύσουμε όλοι το πιο ισχυρό Kodi που είδαμε ποτέ σε Windows και Android.

Εγκατάσταση Kodi σε Windows και Android

Αν πρόκειται για Windows, είναι καλό είναι να εγκαταστήσουμε την επίσημη έκδοση του Kodi από το κατάστημα της Microsoft. Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζουμε ότι θα γίνεται αυτόματα η ενημέρωση των νέων εκδόσεων του ανοικτού λογισμικού.

Ως εκ τούτου, κατεβάζοντας το Kodi από το Windows Store, όλες οι βάσεις των δεδομένων του, άλλα και τα πρόσθετα που θα δούμε στη συνέχεια, δεν θα αλλοιωθούν. Όλα θα τρέχουν κανονικά μαζί με τις ρυθμίσεις στις επερχόμενες ενημερώσεις του λογισμικού.

Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να γνωρίζουμε και το link όπου μπορούμε να βρούμε όλες τις εκδόσεις .exe του Kodi για τα Windows, αν δεν θέλουμε να το κατεβάσουμε από το επίσημο κατάστημα των Windows.

Αυτό μπορεί να μας φανεί χρήσιμο αν για κάποιον λόγο θέλουμε να πάμε πίσω σε μια προηγούμενη έκδοση του Kodi.

Εγκατάσταση Kodi ταινίες online 5mmmμμm

Για το Android και τα TV Box, μπορούμε να την κατεβάσουμε απευθείας από το Play Store.

Ειδάλλως, όπως και με τα Windows, μπορούμε να κατεβάσουμε το Kodi και από την ειδική σελίδα όλων των εκδόσεων. Συνήθως οι arm64-v8a.apk είναι οι κατάλληλες εκδόσεις για τα περισσότερα TV Box.

Ξεκινώντας με το Kodi

Όπως είναι φυσικό, θα ξεκινήσουμε από τα βασικά, καθότι είναι πολλοί οι αρχάριοι χρήστες που θα ήθελαν να βάλουν το Kodi  στην ψυχαγωγία τους με τον απλούστερο δυνατό τρόπο. Όλες οι ενέργειες που θα δούμε είναι ίδιες σε Windows και Android.

Έτσι λοιπόν, ανοίγοντας το Kodi, θα εμφανισθεί το γραφικό περιβάλλον της εφαρμογής.

Αν θέλουμε εναλλαγή μεταξύ πλήρους οθόνης ή παραθύρου, πατάμε το πλήκτρο με τα σύμβολα \ και | που συνήθως βρίσκεται πάνω από το “Enter”.

Ειδάλλως, αν δεν έχουμε τέτοιο πληκτρολόγιο, πηγαίνουμε στην ακόλουθη διαδρομή: Κεντρικό πάνελ ➜ Ρυθμίσεις (γρανάζι) ➜ Ρυθμίσεις Συστήματος ➜ Απεικόνιση ➜ Λειτουργία Προβολής ➜ Πλήρης οθόνη.

Η πρώτη μας κίνηση φυσικά είναι να βάλουμε τα Ελληνικά ως προεπιλογή. Πατώντας στο εικονίδιο των ρυθμίσεων, όπως βλέπουμε στην εικόνα…

…επιλέγουμε το “Interface”…

τι είναι το Kodi Εγκατάσταση Kodi ταινίες online 1aaμ

…και πατώντας στο “Regional ➜ Language”…

…στην καρτέλα που θα ανοίξει επιλέγουμε τα Ελληνικά.

Αν στην παραπάνω οθόνη βγάζει μόνο English και καμία άλλη γλώσσα…

…κλείνουμε την καρτέλα από το “Cancel”, περιμένουμε 2-3 λεπτά, και την ανοίγουμε ξανά από την επιλογή Language. Θα εμφανιστούν όλες οι γλώσσες. Στη χειρότερη περίπτωση, ίσως χρειαστεί μια επανεκκίνηση του Kodi, ίσως και του συστήματός μας.

Για να είμαστε λοιπόν σε θέση να προσθέσουμε τα καλύτερα ενεργά add-ons για σπορ, σειρές, και ταινίες online, πηγαίνουμε πίσω στην κεντρική οθόνη του.

Για να πλοηγηθούμε προς τα πίσω στις καρτέλες του Kodi, πατάμε το “Εsc” για να έχουμε μια πλήρη επιστροφή στο κεντρικό πάνελ του. Με “backspace”, ή τα έξτρα πλαϊνά πλήκτρα του ποντικιού – αν υπάρχουν – έχουμε σταδιακή επιστροφή.

Πατώντας λοιπόν στο σύστημα…

τι είναι το Kodi Εγκατάσταση Kodi ταινίες online 1aaμμ

…και μετά στα πρόσθετα, ενεργοποιούμε τις άγνωστες πηγές, με κλικ πάνω στο σχετικό εικονίδιο.

τι είναι το Kodi Εγκατάσταση Kodi ταινίες online 1aaμμn

Αμέσως μετά θα λάβουμε τη συνήθη προειδοποίηση για την ενέργεια που κάναμε, και αποδεχόμαστε άφοβα τις ευθύνες μας πατώντας το “Ναι”.

Ελληνικοί υπότιτλοι

Το a4kSubtitles είναι ένα από τα καλύτερα plugin για ελληνικούς υπότιτλους.

Τους αναζητά ταυτόχρονα από διαφορετικές σχετικές πηγές. Επιπλέον, σε πολλές ταινίες online μας διευκολύνει περαιτέρω καθώς υποδεικνύει ότι ο υπότιτλος είναι απόλυτα συγχρονισμένος.

Με αυτόν τον τρόπο, αυξάνονται οι πιθανότητες να ξεκινήσει το έργο ευθύς εξαρχής με τον σωστό υπότιτλο. Όπως είναι φυσικό, πρέπει να υπάρχουν μερικοί ελληνικοί υπότιτλοι για το έργο που επιλέξαμε.

Αν χρησιμοποιούμε το Real-Debrid και επιλέγουμε τις 4K ταινίες της υπηρεσίας, ακόμη και αν δεν βρει ελληνικούς υπότιτλους που ταιριάζουν με το όνομα του βίντεο των 2160p, το a4kSubtitles θα μας εμφανίσει πρώτα αυτούς που είναι κοντά στην ονομασία. Συνήθως είναι και οι σωστοί.

Προσθήκη plugin

Όνομα: a4kSubtitles Repository
Απευθείας εγκατάσταση: https://a4k-openproject.github.io/a4kSubtitles/packages/

 • Ξεκινάμε από το κεντρικό πάνελ ➜ Ρυθμίσεις ➜ Διαχείριση αρχείων ➜ Προσθήκη Πηγής (διπλό κλικ) ➜ Κανένα.
 • Κάνουμε επικόλληση το ακόλουθο url:
https://a4k-openproject.github.io/a4kSubtitles/packages/
 • Για την επικόλληση οποιουδήποτε κειμένου μέσα στο Kodi των Windows, πατάμε ταυτόχρονα τα “Ctrl+V”. Βεβαιωνόμαστε ότι δεν υπάρχουν κενά πριν ή μετά το URL και πατάμε “Εντάξει”.
 • Ονομάζουμε .a4kSubs ή όπως αλλιώς θέλουμε την πηγή, κάτω από το “Εισαγωγή ονόματος για την πηγή πολυμέσων”, και πατάμε πάλι το “Εντάξει”.
 • Μετά, επιστρέφουμε στο κεντρικό πάνελ και κάνουμε κλικ στα “Πρόσθετα”.
 • Πατάμε στο εικονίδιο πάνω αριστερά που μοιάζει με ανοιχτό κουτί. 
 • Εγκατάσταση από αρχείο zip ➜ .a4kSubs➜ a4kSubtitles-repository.zip.
 • Περιμένουμε λίγο να ενεργοποιηθεί το repo. Αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγο έως ότου εμφανιστεί η ενεργοποίηση. Θα δούμε την επιβεβαίωση στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης.
 • Στη συνέχεια, στην ίδια καρτέλα πατάμε “Εγκατάσταση από αποθετήριο”.
 • a4kSubtitles Repository ➜ Υπότιτλοι ➜a4kSubtitles ➜ Εγκατάσταση ➜ Έκδοση x.x.x a4kSubtitles Repository και πατάμε μόνο στο “Εντάξει” μία φορά.

τι είναι το Kodi Εγκατάσταση Kodi ταινίες online 3ν

Στη συνέχεια, επιστρέφουμε στο κεντρικό πάνελ του Kodi, και από τις ρυθμίσεις ακολουθούμε τα τρία παρακάτω βήματα για να ορίσουμε τους ελληνικούς υπότιτλους και το a4kSubtitles ως την προεπιλεγμένη υπηρεσία για τις ταινίες.

τι είναι το Kodi Εγκατάσταση Kodi ταινίες online 3ννν

Σε αυτό το σημείο έχουμε ολοκληρώσει τη διαδικασία των ελληνικών υπότιτλων στο Kodi.

Εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι οι a4kSubtitles, παρότι είναι το ιδανικότερο plugin για όλες τις ταινίες online του Kodi, αποδίδει το ίδιο καλά με τις σειρές που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι και το 2020. Ενδέχεται να μην μας βρίσκει ελληνικούς υπότιτλους σε κάποιες σειρές του 2021, παρότι υπάρχουν.

LocalSubtitle

Σε αυτή την περίπτωση, έχουμε τη δυνατότητα να τους βάλουμε χειροκίνητα με το εξαιρετικό LocalSubtitle. Απλά κατεβάζουμε τον υπότιτλο από τον browser που χρησιμοποιούμε και στη συνέχεια τον στέλνουμε μέσα στο Kodi.

τι είναι το Kodi Εγκατάσταση Kodi ταινίες online 3νννλλ

Το νέο localsubtitle 1.4.0 το οποίο είναι πλήρως συμβατό με την Matrix το κατεβάζουμε από εδώ.

Μπορούμε να δούμε τα πολύ βήματα της πολύ απλής διαδικασίας που απαιτείται για το LocalSubtitle, σε αυτόν τον οδηγό.

Αν δεν θέλουμε να βάζουμε χειροκίνητα τους υπότιτλους στις ελάχιστες σειρές που αστοχεί το a4kSubtitles, τότε μπορούμε να καταφύγουμε στους Subtitles.gr, αν και αστοχούν δραματικά πλέον. Μπορούμε να δούμε την εγκατάσταση τους εδώ.

Δυστυχώς, οι GreekSubs δεν είναι ακόμη διαθέσιμοι στο νέο Kodi 19. Μόλις ενημερωθούν, θα δημοσιεύσουμε σχετικό Kodisteps.

Τα 4 μοναδικά πρόσθετα που χρειάζομαι για ταινίες online

Τα τέσσερα κορυφαία πρόσθετα για ταινίες online χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Η πρώτη και καλύτερη αφορά τα πρόσθετα που λειτουργούν μόνο με το Real-Debrid (RD), και η δεύτερη τα add-on που αποδίδουν καλά και χωρίς το RD.

Όπως έχουμε αναλύσει σε προηγούμενους οδηγούς, αν μας αρέσει να βλέπουμε όλα τα έργα του Netflix, Disney+, Apple TV, Amazon, BBC, και όχι μόνο, σε 1080p-4K και 5.1-7.1 ήχο, τότε δεν επιτρέπεται να μην έχουμε ενεργό το Real-Debrid στο Kodi.

Δεδομένου ότι το Kodi 19 Matrix αξιοποιεί και την νέα κωδικοποίηση βίντεο AV1 ανοιχτού κώδικα και περιλαμβάνει υποστήριξη HDR10 και Dolby Vision HDR που τα υποστηρίζουν οι περισσότερες νέες TV, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το οικιακό σινεμά εκτοξεύεται πλέον στα ύψη με την εγκατάσταση Kodi.

Αν δεν το γνωρίζουμε ήδη, το Real-Debrid είναι μία εξαιρετική υπηρεσία που αξίζει με το παραπάνω την οικονομική συνδρομή. Κοστίζει μόνο περί τα €0,7 – 0,10 ημερησίως, ανάλογα το πακέτο που θα επιλέξουμε.

τι είναι το Kodi Εγκατάσταση Kodi ταινίες online 2μ

Επιπλέον, δεν υπάρχουν περιορισμοί στο πόσα έργα θα βλέπουμε εμείς και η οικογένεια μας σε όλες τις συσκευές μας. Ταυτόχρονα, προσφέρει και τα λεγόμενα Fidelity points, όπου όταν συμπληρώσουμε 1000, παίρνουμε έναν μήνα δωρεάν απεριόριστη χρήση.

Εμείς σας συνιστούμε να μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία, καθώς αλλάζει όλο το παιχνίδι στις ταινίες online μέσα στο Kodi, στο torrenting, και όχι μόνο.

Μπορούμε να δούμε πώς να ξεκινήσουμε την άκρως απαραίτητη και ιδιαίτερα χρήσιμη συνδρομή του RD στο Kodi, σε αυτόν τον οδηγό.

The Boys – RD

Το The Boys είναι ένα ταχύτατο πρόσθετο για ταινίες online που το βρίσκουμε στο πολύ γνωστό Crew repo. Το addon δεν χρειάζεται καμία απολύτως ρύθμιση. Η μόνη απαίτηση του είναι το Real-Debrid.

Φυσικά, αν θέλουμε να το κάνουμε πιο γρήγορο και πιο αποδοτικό, έχει πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές.

Για παράδειγμα, οι ταχύτατοι Fenom scrapers, το Next up, το One click play, το Quality vs speed, τους ελληνικούς υπότιτλους, το Trakt κ.α. Όλα αυτά μπορούμε να τα βρούμε στις ρυθμίσεις του.

Ωστόσο, αν είμαστε αρχάριοι, οι προκαθορισμένες του ρυθμίσεις είναι υπεραρκετές.

 Εγκατάσταση Kodi ταινίες online 3νννλλκκ

Σε γενικές γραμμές, είναι ένα από τα πιο γρήγορα πρόσθετα ταινιών και σειρών που έχουμε δει αυτή την περίοδο. Τα έργα ξεκινούν σε κλάσματα δευτερολέπτου και εμφανίζονται αναρίθμητες ροές σε υψηλότατη ποιότητα εικόνας και ήχου.

 Εγκατάσταση Kodi ταινίες online 3νννλλω

 Εγκατάσταση Kodi ταινίες online 3νννλλλ

Όνομα αποθετηρίου: The Crew Repository
Συμβατότητα: Kodi v18 Leia / v19 Matrix
Απευθείας εγκατάσταση: https://team-crew.github.io/

 • Ξεκινάμε από κεντρικό πάνελ ➜ Ρυθμίσεις ➜ Διαχείριση αρχείων ➜ Προσθήκη Πηγής (διπλό κλικ) ➜ Κανένα.
 • Κάνουμε επικόλληση το ακόλουθο url:
https://team-crew.github.io/
 • Για την επικόλληση οποιουδήποτε κειμένου μέσα στο Kodi των Windows, πατάμε ταυτόχρονα τα “Ctrl+V”. Βεβαιωνόμαστε ότι δεν υπάρχουν κενά πριν ή μετά το URL και πατάμε “Εντάξει”.
 • Ονομάζουμε .Crew την πηγή, κάτω από το “Εισαγωγή ονόματος για την πηγή πολυμέσων”, και πατάμε πάλι το “Εντάξει”.
 • Μετά, επιστρέφουμε στο κεντρικό πάνελ και κάνουμε κλικ στα “Πρόσθετα”.
 • Πατάμε στο εικονίδιο πάνω αριστερά που μοιάζει με ανοιχτό κουτί. 
 • Εγκατάσταση από αρχείο zip ➜ .Crew ➜ repository.thecrew-xxx.zip.
 • Περιμένουμε λίγο να ενεργοποιηθεί το repo. Αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγο έως ότου εμφανιστεί η ενεργοποίηση. Θα δούμε την επιβεβαίωση στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης.
 • Στη συνέχεια, στην ίδια καρτέλα πατάμε “Εγκατάσταση από αποθετήριο”.
 • The Crew Repo➜ Πρόσθετα βίντεο ➜The Boys ➜ Εγκατάσταση ➜ Πατάμε μόνο στο “Εντάξει” μια φορά.

 Εγκατάσταση Kodi ταινίες online 3νννλλλ

Fen – RD

Το Fen, το οποίο έχουμε αναφέρει αρκετές φορές στο παρελθόν, έχει εξελιχθεί σε ένα πολύ ισχυρό πρόσθετο ταινιών και σειρών.

Διαθέτει ταχύτατους και ιδιαίτερα αξιόπιστους scrapers και είναι αναμφίβολα ένα add-on για ταινίες online που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να απουσιάζει από το Kodi μας.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να θυμόμαστε ότι αν δεν εμφανίζονται πολλές ροές σε υψηλή ποιότητα, ίσως χρειαστεί να πάμε ένα βήμα πίσω, και στην επόμενη προσπάθεια θα εμφανιστούν. Αυτό ισχύει για τα περισσότερα πρόσθετα, αναλόγως την ταινία και σειρά.

Εγκατάσταση Kodi ταινίες online 4μ

τι είναι το Kodi Εγκατάσταση Kodi ταινίες online 4μ

Όνομα: Tikipeter Repository
URL: http://tikipeter.github.io
Συμβατότητα: v18.0 Leia και v19.0 Matrix

 • Ξεκινάμε από το κεντρικό πάνελ ➜ Ρυθμίσεις ➜ Διαχείριση αρχείων ➜ Προσθήκη Πηγής (διπλό κλικ) ➜ Κανένα.
 • Κάνουμε επικόλληση το ακόλουθο url:
http://tikipeter.github.io
 • Για την επικόλληση οποιουδήποτε κειμένου μέσα στο Kodi των Windows, πατάμε ταυτόχρονα τα “Ctrl+V”. Βεβαιωνόμαστε ότι δεν υπάρχουν κενά πριν ή μετά το URL και πατάμε “Εντάξει”.
 • Ονομάζουμε .Tiki την πηγή, κάτω από το “Εισαγωγή ονόματος για την πηγή πολυμέσων”, και πατάμε πάλι το “Εντάξει”.
 • Μετά, επιστρέφουμε στο κεντρικό πάνελ και κάνουμε κλικ στα “Πρόσθετα”.
 • Πατάμε στο εικονίδιο πάνω αριστερά που μοιάζει με ανοιχτό κουτί. 
 • Εγκατάσταση από αρχείο zip ➜.Tiki ➜ repository.tikipeter-xxx.zip
 • Περιμένουμε λίγο να ενεργοποιηθεί το repo. Αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγο έως ότου εμφανιστεί η ενεργοποίηση. Θα δούμε την επιβεβαίωση στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης.
 • Στη συνέχεια, στην ίδια καρτέλα πατάμε “Εγκατάσταση από αποθετήριο”.
 • Tikipeter's Repository ➜ Πρόσθετα βίντεο ➜ Fen➜ Εγκατάσταση ➜ Πατάμε μόνο στο “Εντάξει” μια φορά.
 • Περιμένουμε έως ότου ολοκληρωθεί η λήψη του Fen, το οποίο θα βρίσκεται στα Πρόσθετα ➜ Πρόσθετα βίντεο.

Seren – RD

Η πρόσφατη ανανέωση του Seren έφερε την υποστήριξη στο ελληνικό μενού μέσα στο πρόσθετο και το έκανε ακόμη πιο εύκολο και εύχρηστο.

Εγκατάσταση Kodi ταινίες online 4μl

Έτσι, δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για ένα από τα καλύτερα πρόσθετα ταινιών αν έχουμε ενεργό το Real-Debrid. Όπως έχουμε αναφέρει σε πολλούς οδηγούς, χωρίς RD δεν θα μας λειτουργήσει.

 • Ξεκινάμε από το κεντρικό πάνελ ➜ Ρυθμίσεις ➜ Διαχείριση αρχείων ➜ Προσθήκη Πηγής (διπλό κλικ) ➜ Κανένα.
 • Κάνουμε επικόλληση το ακόλουθο url:
http://nixgates.github.io/packages
 • Για την επικόλληση οποιουδήποτε κειμένου μέσα στο Kodi των Windows, πατάμε ταυτόχρονα τα “Ctrl+V”. Βεβαιωνόμαστε ότι δεν υπάρχουν κενά πριν ή μετά το URL και πατάμε “Εντάξει”.
 • Ονομάζουμε .nixgates ή όπως αλλιώς θέλουμε την πηγή, κάτω από το “Εισαγωγή ονόματος για την πηγή πολυμέσων”, και πατάμε πάλι το “Εντάξει”.
 • Μετά, επιστρέφουμε στο κεντρικό πάνελ και κάνουμε κλικ στα “Πρόσθετα”.
 • Πατάμε στο εικονίδιο πάνω αριστερά που μοιάζει με ανοιχτό κουτί. 
 • Εγκατάσταση από αρχείο zip ➜ .nixgates ➜ nixgates.repository.zip.
 • Περιμένουμε λίγο να ενεργοποιηθεί το repo. Αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγο έως ότου εμφανιστεί η ενεργοποίηση. Θα δούμε την επιβεβαίωση στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης.
 • Στη συνέχεια, στην ίδια καρτέλα πατάμε “Εγκατάσταση από αποθετήριο”.
 • Nixgates Repo➜ Πρόσθετα βίντεο ➜ Seren ➜ Εγκατάσταση ➜ Πατάμε μόνο στο “Εντάξει” μια φορά.
 • Περιμένουμε έως ότου ολοκληρωθεί η λήψη του Seren, το οποίο θα βρίσκεται στα Πρόσθετα ➜ Πρόσθετα βίντεο.

Εγκατάσταση Kodi ταινίες online 5m

TheOath – Ταινίες online με ή χωρίς RD

Το TheOath είναι ένα πολύ νέο add-on για σειρές και ταινίες online το οποίο είναι πολύ εύκολο στη χρήση, καθώς υποστηρίζει πλήρως το ελληνικό μενού. Διαθέτει όλες τις γνωστές ενότητες που περιλαμβάνουν ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, αλλά και τις λίστες μας με το Trakt.

Εγκατάσταση Kodi ταινίες online 5mm

Επιπλέον, μπορεί να λειτουργήσει χωρίς τη συνδρομή του RD. Βέβαια, μην περιμένουμε να δούμε τις ροές υψηλής ποιότητας εικόνας και ήχου που θα μας δώσει το Real-Debrid (RD), όπως παρατηρούμε στις δύο κάτωθι εικόνες.

Εγκατάσταση Kodi ταινίες online 5mmm

Όνομα: The Oath – Host505 Repository
URL: https://host505.github.io/
Συμβατότητα: Kodi 18.9 Leia και 19.0 Matrix

 • Ξεκινάμε από το κεντρικό πάνελ ➜ Ρυθμίσεις ➜ Διαχείριση αρχείων ➜ Προσθήκη Πηγής (διπλό κλικ) ➜ Κανένα.
 • Κάνουμε επικόλληση το ακόλουθο url:
https://host505.github.io/
 • Για την επικόλληση οποιουδήποτε κειμένου μέσα στο Kodi των Windows, πατάμε ταυτόχρονα τα “Ctrl+V”. Βεβαιωνόμαστε ότι δεν υπάρχουν κενά πριν ή μετά το URL και πατάμε “Εντάξει”.
 • Ονομάζουμε .OATH ή όπως αλλιώς θέλουμε την πηγή, κάτω από το “Εισαγωγή ονόματος για την πηγή πολυμέσων”, και πατάμε πάλι το “Εντάξει”.
 • Μετά, επιστρέφουμε στο κεντρικό πάνελ και κάνουμε κλικ στα “Πρόσθετα”.
 • Πατάμε στο εικονίδιο πάνω αριστερά που μοιάζει με ανοιχτό κουτί. 
 • Εγκατάσταση από αρχείο zip ➜ .Oath ➜ repository.host505.xxx.zip
 • Περιμένουμε λίγο να ενεργοποιηθεί το repo. Αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγο έως ότου εμφανιστεί η ενεργοποίηση. Θα δούμε την επιβεβαίωση στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης.
 • Στη συνέχεια, στην ίδια καρτέλα πατάμε “Εγκατάσταση από αποθετήριο”.
 • Επιλέγουμε το host505 repo➜ Πρόσθετα βίντεο ➜TheOath ➜ Εγκατάσταση ➜ Πατάμε μόνο στο “Εντάξει” μια φορά.
 • Περιμένουμε έως ότου ολοκληρωθεί η λήψη του TheOath, το οποίο θα βρίσκεται στα Πρόσθετα ➜ Πρόσθετα βίντεο.

Εγκατάσταση Kodi ταινίες online 5mmmμμ

Πρόσθετο για τα σπορ

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εκτός από τις ταινίες, σε πολλούς από εμάς και τα σπορ ανεβάζουν τον πήχη της οικιακής ψυχαγωγίας.

Sport HD

Με το Sport HD θα έχουμε όλες τις μεγάλες ζωντανές μεταδόσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και πολλά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, με πρώτα και καλύτερα το Champions League, την αγγλική Premier League, και την ισπανική LaLiga.

 Εγκατάσταση Kodi ταινίες online 3νννλλ

Όνομα αποθετηρίου:.Βugatsinho
Συμβατότητα: Kodi v18 Leia / v19 Matrix
Απευθείας εγκατάσταση: http://bugatsinho.github.io/repo/

 • Κεντρικό πάνελ ➜ Ρυθμίσεις ➜ Διαχείριση αρχείων ➜ Προσθήκη Πηγής (διπλό κλικ) ➜ Κανένα.
 • Κάνουμε επικόλληση με ακρίβεια το ακόλουθο url:
  http://bugatsinho.github.io/repo/
 • Για την επικόλληση οποιουδήποτε κειμένου μέσα στο Kodi των Windows, πατάμε ταυτόχρονα τα “Ctrl+V”.
 • Βεβαιωνόμαστε ότι δεν υπάρχουν κενά πριν ή μετά το URL και πατάμε “Εντάξει”.
 • Ονομάζουμε .buga ή όπως αλλιώς θέλουμε την πηγή και πατάμε το “Εντάξει”.
 • Μετά, επιστρέφουμε στο Κεντρικό πάνελ και κάνουμε κλικ στα “Πρόσθετα”.
 • Πατάμε στο εικονίδιο πάνω αριστερά που μοιάζει με ανοιχτό κουτί. 
 • Εγκατάσταση από αρχείο zip ➜ .buga ( ή όπως αλλιώς θέλουμε) ➜ repository.bugatsinho-xxx.zip
 • Περιμένουμε λίγο να ενεργοποιηθεί το repo. Αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγο έως ότου εμφανιστεί η ενεργοποίηση. Θα δούμε την επιβεβαίωση στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης.
 • Στη συνέχεια, στην ίδια καρτέλα πατάμε “Εγκατάσταση από αποθετήριο”.
 • Bugatsinho Repository➜ πρόσθετα βίντεο➜ Sport HD ➜ Εγκατάσταση
 • Περιμένουμε έως ότου ολοκληρωθεί η λήψη του πρόσθετου, το οποίο θα βρίσκεται στα Πρόσθετα ➜ Πρόσθετα βίντεο.

Οι πιο χρήσιμοι οδηγοί για το Kodi

Παραθέτουμε συνοπτικά τους οδηγούς για το Kodi που μπορούν να μας φανούν πολύ χρήσιμοι αν θέλουμε με απλά και κατανοητά βήματα να αυξήσουμε το κινηματογραφικό θέαμα στο ανοικτό λογισμικό.

Netflix add-on

Αν έχουμε Smart TV ή TV Box που δεν υποστηρίζει το Netflix, τότε το Netflix add-on στο Kodi 19 Matrix διαθέτει αναρίθμητες σειρές και ταινίες online σε 1080p και 4K. Ιδίως στα νεότερα έργα.

Featured
KodiSteps: Όλα Τα Έργα Του Netflix Σε HD Και Με Ελληνικούς Υπότιτλους

Ως γνωστόν, το Netflix είναι μία δημοφιλής πλατφόρμα για την προβολή ταινιών και τηλεοπτικών σειρών. Από την άλλη πλευρά, το Kodi είναι ο απόλυτος media…

Εδώ πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι όλα αυτά γίνονται με απόλυτα νόμιμο τρόπο, καθώς το Netflix add-on λειτουργεί μόνο αν έχουμε συνδρομή αποκλειστικά στην υπηρεσία.

Trakt TV

Το Trakt.TV είναι μία δωρεάν πλατφόρμα που παρακολουθεί και αναδεικνύει τις προτιμήσεις μας και συγχρονίζει αυτόματα όλες τις ταινίες online που μας ενδιαφέρουν απευθείας μέσα στο Kodi.

Απλά δημιουργούμε τις λίστες μας στον browser και αυτές θα εμφανιστούν αμέσως μετά στο Kodi για να τις δούμε όποτε θέλουμε.

Featured KodiSteps Όλα Τα Κόλπα Για Ταινίες Και Σειρές Με Το Trakt.TV
KodiSteps: Όλα Τα Κόλπα Για Ταινίες Και Σειρές Με Το Trakt.TV

Τα πρόσθετα του Kodi μας προσφέρουν αναρίθμητες ταινίες και σειρές. Όμως, με τόσο μεγάλο περιεχόμενο, ενδέχεται να είναι πονοκέφαλος η οργάνωση του οικιακού μας σινεμά….

Τα βήματα που αναλύουμε στον οδηγό μπορούν να εφαρμοστούν σε όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν το Kodi, όπως Windows PC, Android TV Box, κ.λ.π.

Kodi και ταινίες online στα μέτρα μας

Αν θέλουμε να δημιουργήσουμε με νέα απλά βήματα το δικό μας ωραίο Kodi με εναλλασσόμενο φόντο από απεριόριστες αγαπημένες μας φωτογραφίες, HD Wallpaper, και όχι μόνο, τότε έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε το δικό μας Matrix.

Πώς Χτίζω Το Δικό Μου Ελαφρύ Build Με Τα Καλύτερα Addons
Πώς Χτίζω Το Δικό Μου Ελαφρύ Kodi Build Με Τα Καλύτερα Kodi Add-ons

Το Kodi είναι μία από τις καλύτερες λύσεις αν θέλουμε να βλέπουμε όλες τις ταινίες του κόσμου σε υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου. Γίνεται ακόμη…

Απλά αλλάζουμε κέλυφος και θα έχουμε ένα ταχύτατο ελληνικό build στα μέτρα μας, με το δικό μας φόντο, και με τα έργα να τρέχουν με ένα κλικ στα πόστερ του κεντρικού πάνελ.

Ψηφιακή Τηλεόραση και Εγγραφή Τηλεοπτικών Προγραμμάτων

Στο Kodi 19 Matrix έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε ψηφιακή τηλεόραση σε όλες τις απομακρυσμένες συσκευές μας. Επιπλέον, να προγραμματίζουμε απεριόριστες εγγραφές στις αγαπημένες μας τηλεοπτικές εκπομπές σε όλο το οικιακό μας δίκτυο.

Τηλεόραση στο Kodi και Εγγραφή Τηλεοπτικών Προγραμμάτων
Τηλεόραση στο Kodi και Εγγραφή Τηλεοπτικών Προγραμμάτων

To Kodi αναμφίβολα είναι ο απόλυτος media center στην οικιακή μας ψυχαγωγία. Εκτός από ταινίες και σειρές, μπορεί να μας προσφέρει ζωντανό τηλεοπτικό πρόγραμμα από…

Τα απλά βήματα του οδηγού θα μας βοηθήσουν να αξιοποιήσουμε όλα τα πλεονεκτήματα θέασης και εγγραφής των ψηφιακών τηλεοπτικών προγραμμάτων, απευθείας μέσα στο Kodi.

Ασύρματη Μετάδοση Του Kodi Στην TV

Αν θέλουμε να απολαύσουμε όλο το θέαμα απευθείας στην οθόνη της TV χρησιμοποιώντας μόνο ένα ασύρματο ποντίκι ή το κινητό μας, σε αυτόν το οδηγό δείχνουμε θα δούμε πώς βλέπουμε όλες τις ταινίες online στην Smart TV, χωρίς καλώδια ή TV Box.

Ασύρματη Μετάδοση Του Kodi Στην TV & Το Επίσημο YouTube Add-on
Ασύρματη Μετάδοση Του Kodi Στην TV & Το Επίσημο YouTube Add-on

Πολλοί από μας έχουμε ένα δυνατό Windows PC στο οποίο έχουμε διαμορφώσει το Kodi να τρέχει γρήγορα και απροβλημάτιστα. Έτσι, ίσως θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τις…

Όπως και να το κάνουμε, η απόδοση του Kodi για Windows που τρέχει σε έναν δυνατό υπολογιστή είναι σαφώς πολύ ανώτερη από το Kodi του Android που τρέχει σε οποιοδήποτε TV Box.

Κλωνοποίηση και Backup του Kodi

To backup του είναι μια από τις πιο κρίσιμες ενέργειες που πολύ από εμάς την ξεχνάμε. Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από το να έχουμε αφιερώσει τόσες ώρες και προσπάθεια και κάτι να πηγαίνει στραβά και όλα να χάνονται.

Κλωνοποίηση Kodi Και Μεταφορά Ρυθμίσεων Σε Όλες Τις Συσκευές
Κλωνοποίηση Kodi Και Μεταφορά Περιεχομένου Σε Όλες Τις Συσκευές

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους θα θέλαμε να κλωνοποιήσουμε το Kodi που έχουμε διαμορφώσει με κόπο στο PC. Ο βασικότερος είναι γιατί χρειαζόμαστε backup,…

Επιπλέον, στον οδηγό θα δούμε και τα βήματα για να μεταφέρουμε την τρέχουσα διαμόρφωση του Kodi και του build που χρησιμοποιούμε, σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή ή λειτουργικό.

Τηλεχειρισμός με το smartphone/tablet

Αν θέλουμε να ελέγχουμε από τον καναπέ όλο το οικοσύστημα του Kodi, ενδέχεται να δυσκολευόμαστε με τα air mouse ή τους παραδοσιακούς ελεγκτές.

KodiSteps: Τα Καλύτερα Τηλεκοντρόλ Apps Και Πώς Τα Χρησιμοποιώ
Τα Καλύτερα Apps Για Τηλεκοντρόλ Στο Kodi Και Πώς Τα Χρησιμοποιώ

Αναμφίβολα οι περισσότεροι από εμάς που έχουμε εγκαταστήσει με επιτυχία το Kodi στην αγαπημένη συσκευή μας, βλέπουμε ταινίες και σειρές στο PC ή στην TV….

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την Android ή iOS συσκευή που διαθέτουμε ως τηλεχειριστήριο του Kodi, έτσι ώστε να χειριζόμαστε, όχι μόνο την αναπαραγωγή στις σειρές και τις ταινίες online, αλλά τα πάντα μέσα στο σπουδαίο λογισμικό.

Αντιμετώπιση και λύση προβλημάτων

Αν έχουμε τρεμόπαιγμα εικόνας ή μαύρη οθόνη, το Kodi δεν ξεκινά ή κρασάρει, αλλά και πολλά άλλα κρίσιμα ζητήματα εύρυθμης λειτουργίας, ο οδηγός θα μας βοηθήσει να βρούμε τις λύσεις.

Όλες Οι Ρυθμίσεις Και Τα Σφάλματα Στο Kodi & Backup
Όλες Οι Ρυθμίσεις Και Τα Σφάλματα Στο Kodi & Backup

Με την έλευση της έκδοσης v18 Leia, το σπουδαίο λογισμικό είναι πιο γρήγορο και προσφέρει αναρίθμητες 1080p ταινίες. Όμως, οι ρυθμίσεις του, αλλά και το…

Έγιναν εύκολη υπόθεση οι ταινίες online στο Kodi?

Με το Kodi βελτιώνεται θεαματικά η οικιακή μας ψυχαγωγία. Θα είμαστε κάτοχοι ενός εξαιρετικού media center για να βλέπουμε ταινίες online, σειρές, και σπορ. Ταυτόχρονα, θα ενθουσιάσουμε όλη την οικογένεια και οι φίλοι μας θα εντυπωσιαστούν.

Αν σας γεννήθηκαν απορίες, ή θέλετε να μοιραστείτε την εμπειρία σας συνολικότερα με το Kodi, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.