Home » Internet » Υπηρεσίες στο Internet » Ace Stream: Τηλεόραση Live Και Όλα Τα Σπορ Σε Windows - Android
Ace Stream: Τηλεόραση Live Και Όλα Τα Σπορ Σε Windows - Android

Ace Stream: Τηλεόραση Live Και Όλα Τα Σπορ Σε Windows – Android

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Αρκετοί από εμάς χρησιμοποιούμε την τεχνολογία P2P και το πρωτόκολλο BitTorrent στις συσκευές μας. Το Ace Stream είναι μια παρόμοια και καινοτόμος πλατφόρμα πολυμέσων νέας γενιάς. Το λογισμικό μας επιτρέπει να βλέπουμε, μέσω P2P, τηλεόραση live με αναρίθμητα τηλεοπτικά κανάλια και ζωντανά όλα τα σπορ της υφηλίου σε υψηλή ποιότητα Full HD 1080p, χωρίς διακοπές, χωρίς διαφημίσεις, και χωρίς κανένα κόστος.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Τι είναι το Ace Stream

Το Ace Stream είναι μια υπηρεσία που επιτρέπει τη ροή πολυμέσων υψηλής ποιότητας με ανταλλαγή αρχείων μέσω δικτύων peer-to-peer (P2P). Όπως το Kodi και το BitTorrent, έτσι και το Ace Stream είναι απολύτως νόμιμο ως λογισμικό.

Όπως όμως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, το Ace Stream είναι δημοφιλές για την πρόσβαση που παρέχει σε πειρατικό περιεχόμενο, όπως συμβαίνει και με την ανταλλαγή αρχείων και τα torrents.

Ως εκ τούτου, είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιούμε ένα αξιόπιστο VPN, ειδικά αν μένουμε σε κάποια χώρα στην οποία πέφτουν πρόστιμα για παράνομες ταινίες και σειρές.

Το πιο Ασφαλές, Σταθερό και Γρήγορο VPN στην Ελλάδα
Το Πιο Ασφαλές, Σταθερό, Και Γρήγορο VPN Στην Ελλάδα

Η χρήση VPN αυξάνει κατακόρυφα τις επιλογές μας στο ίντερνετ, όταν θέλουμε να προσπεράσουμε ανόητους γεωγραφικούς περιορισμούς. Υπάρχουν διάφορα δωρεάν VPN, αλλά περιορίζουν την ταχύτητα,…

Η υπηρεσία παρέχει πληθώρα εκπομπών και αθλητικών γεγονότων δωρεάν για τους απλούς χρήστες του διαδικτύου. Επιπλέον, διαθέτει premium συνδρομή για τους επαγγελματίες της αγοράς πολυμέσων.

Ace Stream Τηλεόραση Live 1a

Εμείς θα ασχοληθούμε με το δωρεάν Ace Stream. Είναι υπεραρκετό για να δούμε τηλεοπτικά προγράμματα, βίντεο, και όλες τις ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις του πλανήτη σε απευθείας σύνδεση και με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα.

Υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου

Το κύριο χαρακτηριστικό του Ace Stream είναι η υψηλή ποιότητα της εικόνας και ήχου των διαδικτυακών εκπομπών και των ζωντανών αναμεταδόσεων.

Στις περισσότερες περιπτώσεις τα βίντεο έχουν σημαντικά καλύτερη ποιότητα από όλα τα πιστοποιημένα Flash streams. Ακόμη και από τα περισσότερα βίντεο του YouTube.

Ace Stream Τηλεόραση Live 2α

Παρ' όλα αυτά, σε αντίθεση με τις συνδρομητικές υπηρεσίες που προσφέρουν επί πληρωμή τους ζωντανούς αγώνες και πολλά άλλα τηλεοπτικά προγράμματα, το Ace Stream δεν απαιτεί κάποια συνδρομή.

Χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο BitTorrent για την κοινή χρήση μέσων μεταξύ των χρηστών χωρίς να απαιτείται κεντρικός διακομιστής. Αυτό κάνει τα πράγματα ευκολότερα καθώς αφήνει τη διαθεσιμότητα του περιεχομένου σε εμάς τους χρήστες.

Ace Player

Το Ace Stream Media συνοδεύεται από μια τροποποιημένη έκδοση του VLC με υποστήριξη BitTorrent για την αναπαραγωγή του οπτικοακουστικού περιεχομένου.

Η διαφορά του Ace Player HD σε σχέση με τον VLC, εκτός από το μπλε χρώμα, είναι ότι είναι P2P client. Αυτό σημαίνει ότι μας επιτρέπει να αναπαράγουμε περιεχόμενο από βίντεο και ήχο μέσω torrent, παρέχοντας μάλιστα υπηρεσίες επιπέδου VoD.

Ace Stream Τηλεόραση Live 2αα

Δεδομένου ότι το Ace Stream Media βασίζεται στον VLC, δεν υπάρχει όριο στον τύπο του περιεχομένου που μπορεί να αναπαράγει. Επιπλέον, λόγω του ότι χρησιμοποιούμε μια εφαρμογή player, και όχι τον browser, γλιτώνουμε τα ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα.

Ένα άλλο συγκριτικό πλεονέκτημα του λογισμικού έναντι των Flash players στα live streams είναι ότι παρέχει πιο ομαλή και σταθερή αναπαραγωγή βίντεο. Τις περισσότερες φορές δεν κάνει καθόλου διακοπές, εφόσον έχουμε μια γρήγορη σύνδεση στο ίντερνετ.

Έτσι, μπορούμε να δούμε τηλεόραση live και όλους τους ζωντανούς αγώνες χωρίς καθυστερήσεις κατά την διάρκειά τους. Αυτός είναι ο λόγος που η εφαρμογή είναι πολύ δημοφιλής στους λάτρεις των σπορ.

Ace Stream Τηλεόραση Live 2ααα

Το Ace Stream θεωρείται ιδανικό για να δούμε τηλεοπτικές μεταδόσεις σε υψηλή ποιότητα ήχου και εικόνας στη TV του σαλονιού μας. Μπορούμε να δούμε μεμονωμένα ένα ματς, ή περισσότερους αγώνες ταυτόχρονα απ' όλα τα live σπορ εκείνης της ημέρας.

Εγκατάσταση του Ace Stream Media στα Windows

Το λογισμικό είναι διαθέσιμο μόνο για Windows και Android και είναι απόλυτα ασφαλές. Αυτό επιβεβαιώνεται και από το VirusTotal.

Οι βραβευμένες σουίτες ασφαλείας όπως το Bitdefender, Avast, Avira, και AVG, καθώς επίσης και όλα ανεξαιρέτως τα δημοφιλή antivirus θεωρούν το Ace Stream Media απόλυτα ασφαλές. Δεν εντόπισαν κάποιον κίνδυνο στο αρχείο.

Ace Stream Τηλεόραση Live 3α

Αφού επισκεφτούμε την επίσημη ιστοσελίδα του Ace Stream, στη συνέχεια εγκαθιστούμε την εφαρμογή με τον συνήθη και απλό τρόπο, πατώντας διαδοχικά στις δύο σχετικές ενδείξεις που παρατηρούμε παρακάτω:

Παραθέτουμε αριθμητικά με εικόνες τα απλά βήματα της εγκατάστασης.

Ace Stream Τηλεόραση Live 3αα

Ace Stream Τηλεόραση Live 3ααα

Το Ace Stream ενδέχεται να μας προτείνει να εγκαταστήσουμε μια επέκταση του Chrome. Ωστόσο, δεν την χρειαζόμαστε για να χρησιμοποιήσουμε το λογισμικό. Αν την εγκαταστήσαμε ήδη, μπορούμε να την απενεργοποιήσουμε ή να την καταργήσουμε.

Το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και με το user script που θα μας ειδοποιεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα να το εγκαταστήσουμε. Στην ουσία πρόκειται για την επέκταση που καταργήσαμε. Προσφέρει και άλλες εξειδικευμένες υπηρεσίες και αναζήτηση περιεχομένου P2P.

Έτσι, όταν εγκαταστήσουμε το Ace Stream, θα δούμε δύο εφαρμογές στον υπολογιστή μας. Η μια είναι ο Ace Player (VLC), που θα βρίσκεται στην επιφάνεια εργασίας.

Η άλλη εφαρμογή είναι το Ace Stream Media Center που θα τρέχει μονίμως στη γραμμή εργασιών, κάτω δεξιά. Με αυτήν δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε και την αφήνουμε να κάνει τη δουλειά της στο παρασκήνιο.

Τα αναγνωριστικά περιεχομένου

Για να έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τηλεόραση live από όλο τον κόσμο και αθλητικές αναμεταδόσεις, χρειαζόμαστε το λεγόμενο αναγνωριστικό περιεχομένου (Content ID) του Ace Stream.

Πρόκειται για μια μεγάλη σειρά γραμμάτων και αριθμών. Την χρησιμοποιεί το λογισμικό για να αναγνωρίσει τη ροή βίντεο, και κατόπιν μας συνδέει.

Το Content ID έρχεται με δύο μορφές. Η πρώτη έχει μπροστά την ένδειξη “acestream://”. Η δεύτερη μορφή περιέχει μόνο ψηφία. Αμφότερες οι μορφές του αναγνωριστικού κάνουν την ίδια δουλειά, όποτε μπορούμε να ξεκινήσουμε με αυτό που αναφέρει ότι είναι σε 1080p.

Ace Stream Τηλεόραση Live 11α

Αυτά τα αναγνωριστικά του Ace Stream θα τα βρούμε στις αθλητικές πλατφόρμες που προσφέρουν τα live sports.

Έχουμε αναφέρει εκτεταμένα σε σχετικό οδηγό τα μέσα που μας δίνουν απλόχερα και δωρεάν το περιεχόμενο της ροής των αθλητικών αναμεταδόσεων, αλλά και τηλεόραση live, απ' όλα τα κανάλια του κόσμου.

Παραθέτουμε ξανά αυτά που, εκτός από τα Flash streams, προσφέρουν και τα αναγνωριστικά του Ace Stream:

https://soccerstreams.net/

https://footybite.com/category/football/

https://www.soccerstreams100.com/

http://nba4live.xyz/

http://livetv.sx/enx/

Στα παραπάνω site το Content ID του Ace Stream θα βρίσκεται στη σχετική ενότητα που συνήθως είναι στην αρχή της σελίδας. Σε κάποια πρέπει πρώτα να πατήσουμε στο Ace stream για να εμφανιστεί το αναγνωριστικό του συγκεκριμένου αγώνα που επιλέξαμε…

…και σε κάποια άλλα θα εμφανίζεται απευθείας.

Έτσι, το μόνο που έχουμε να κάνουμε και στις δύο περιπτώσεις είναι να αντιγράψουμε κάποιο από τα αναγνωριστικά που μας δίνουν για τον συγκεκριμένο ζωντανό αγώνα.

Ο Ace Player

Στην περίπτωση που κάνουμε αντιγραφή του αναγνωριστικού, πρέπει να ξεκινήσουμε από μόνοι μας τον Ace Player. Στη συνέχεια, τοποθετούμε το Content ID για να αρχίσει η διαδικασία streaming.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επιλέξουμε την ένδειξη “Πολυμέσα” του player. Κατόπιν, να πατήσουμε το “Άνοιγμα ροής δεδομένων δικτύου” και να τοποθετήσουμε τα ψηφία του αναγνωριστικού που ξεκινά με τη λέξη “acestream”, και όχι αυτό που έχει μόνο ψηφία.


Αφού έχουμε προσέξει ότι έχουμε αντιγράψει σωστά το αναγνωριστικό, πατάμε στην αναπαραγωγή για να ξεκινήσει. Ενδεχομένως να υπάρξει ένα μικρό και αναμενόμενο Pre-buffering λίγων δευτερολέπτων.

Αν το αναγνωριστικό δεν έχει μπροστά το “acestream” και είναι σε μορφή που περιέχει μόνο τα ψηφία, τότε η επικόλληση στον Ace Player δεν πρέπει να γίνει με το άνοιγμα ροής δεδομένων δικτύου που είδαμε προηγουμένως.

Πρέπει να το κάνουμε με το “Open Ace Stream Content ID” που παρατηρούμε παρακάτω.

Από εκεί και μετά είμαστε έτοιμοι να παρακολουθήσουμε τηλεόραση live και όποιον αγώνα επιθυμούμε σε υψηλή ποιότητα 720p και 1080p στην TV, ή τον υπολογιστή μας.

Πρέπει να θυμόμαστε ότι για να δούμε απρόσκοπτα το περιεχόμενο, χρειαζόμαστε γρήγορη σύνδεση στο ίντερνετ. Το ιδανικό είναι VDSL ή Fiber 50-100Mbps. Δεν θα έχουμε καλά αποτελέσματα με ADSL που συγχρονίζει με λιγότερα από 8Mbps.

Αν θέλουμε να παρακολουθήσουμε στην μεγάλη οθόνη της TV, και όχι στον υπολογιστή, όλα τα προγράμματα που μας προσφέρει το Ace Stream, μπορούμε να δούμε εδώ τις επιλογές που έχουμε.

Ace Stream Τηλεόραση Live 6aaa

Εγκατάσταση σε Android και Linux

Το Ace Stream μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να παρακολουθήσουμε τηλεόραση live και αθλήματα στην Android συσκευή μας. Φυσικά, σε σύνδεση Wi-Fi, ειδάλλως στο 4G θα έχουμε τεράστια κατανάλωση δεδομένων.

Έχουμε τη δυνατότητα να εγκαταστήσουμε το Ace Stream Engine και σε Ubuntu. Μπορούμε να δούμε τις αναλυτικές οδηγίες στην ειδική σελίδα του λογισμικού μέχρι την έκδοση 14.04. Για τις νεότερες εκδόσεις του Ubuntu και Linux Mint, μπορούμε να δούμε τις οδηγίες εδώ.

Η αναπαραγωγή ενός βίντεο ζωντανής ροής και η μεταφορά του Ace Stream από το Android κινητό ή tablet στην τηλεόρασή μας είναι πολύ εύκολη.

Ace Stream Τηλεόραση Live 6aaaa

Αν έχουμε TV Box, Chromecast, ή ενσωματωμένο Miracast στην τηλεόρασή μας, θα έχουμε την αναπαραγωγή απευθείας στην TV. Αρκεί να εισάγουμε το αναγνωριστικό περιεχομένου στο app του Ace Stream.

Έτσι λοιπόν, για να ξεκινήσουμε το Ace Stream στην Android συσκευή μας, πρέπει να κατεβάσουμε από το Google Play Store το σχετικό app Ace Stream Media. Σε κάποιες Android συσκευές ίσως απαιτηθεί και ένα συμβατό πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο, όπως το VLC.

Παραθέτουμε αριθμητικά με εικόνες τα απλά βήματα της διαδικασίας που απαιτείται μετά από την εγκατάσταση των δύο app.

Ace Stream Τηλεόραση Live 5

Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρουμε ότι στα περισσότερα κινέζικα TV Box δεν θα βρούμε το Ace Stream στο Play store.

Σε αυτή την περίπτωση, μπορούμε να το κατεβάσουμε απευθείας από κάποιο εναλλακτικό κατάστημα, όπως το Aptoide ή το Uptodown.

https://ace-stream-media.en.uptodown.com/android
https://ace-stream-engine-ace-stream.gr.aptoide.com/

Ace Stream και ταινίες

Ο Ace Player μπορεί να μας φανεί πολύ χρήσιμος αν κατεβάζουμε torrent για να βλέπουμε ταινίες και σειρές.

Αντί να χάνουμε χρόνο περιμένοντας να ολοκληρωθούν οι λήψεις ή να γεμίζουμε τον αποθηκευτικό χώρο μας, μπορούμε να έχουμε και απευθείας αναπαραγωγή του torrent αρχείου μέσω του Ace Player, χωρίς λήψεις και καθυστερήσεις.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επιλέξουμε το torrent να ανοίγει μονίμως με τον Ace Player.

Ταινίες από το Ίντερνετ 60ααα

Από εκεί και μετά αναζητούμε online τον υπότιτλο αν δεν είναι ενσωματωμένος, έτσι ώστε να τον ανοίξουμε στη συνέχεια μέσα στον Ace Player και να ξεκινήσει η αναπαραγωγή του έργου χωρίς χρονοβόρες λήψεις.

Εσείς βλέπετε τηλεόραση live μέσω P2P?

Αν σας γεννήθηκαν απορίες ή θέλετε να μοιραστείτε την άποψή σας για το Ace Stream ή για την ανταλλαγή βίντεο ζωντανής ροής μέσω δικτύων P2P γενικότερα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps