/> Τα Νέα Πρόσθετα Και Η Αναζήτηση Ταινιών Στο Kodi v18. Μέρος 1ο | PCsteps.gr
Home » Εβδομαδιαίες Στήλες » KodiSteps » Τα Νέα Πρόσθετα Και Η Αναζήτηση Ταινιών Στο Kodi v18. Μέρος 1ο
Τα Νέα Πρόσθετα Και Η Αναζήτηση Ταινιών Στο Kodi v18. Μέρος 1ον

Τα Νέα Πρόσθετα Και Η Αναζήτηση Ταινιών Στο Kodi v18. Μέρος 1ο

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Την τελευταία περίοδο, όσοι χρησιμοποιούμε το Kodi, θα έχουμε διαπιστώσει πως τα πρόσθετα ταινιών έχουν μειωθεί, και όσα λειτουργούσαν εμφάνιζαν διάφορα προβλήματα. Όμως, με την έλευση της v18 Leia, υπάρχει μια έκρηξη στα add-ons, και αρκετά από αυτά είναι υποσχόμενα και πολύ φιλικά για εμάς τους Έλληνες χρήστες. Δείτε τα νέα πρόσθετα για Krypton και Leia, και τη λύση στο πρόβλημα της αναζήτησης ταινιών στο Kodi v18.0.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη διαβάζουν όλα μας τα άρθρα χωρίς διαφημίσεις, και έχουν επιπλέον μοναδικά προνόμια.

Συμμετοχή

Το νέο KodiSteps

Το KodiSteps θα είναι μια εβδομαδιαία στήλη όπου θα παρουσιάζουμε ό,τι νεότερο υπάρχει στο Kodi, όπως πρόσθετα και plugins, αλλά και ό,τι αφορά τα νέα build, wizards, εφαρμογές, Live TV, backup, Real-Debrid links, και διάφορα tweaks και ρυθμίσεις.

Η στήλη μας θα βγαίνει κάθε εβδομάδα, και θα περιλαμβάνει τα πάντα που αφορούν τον άρχοντα των ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, σε Windows και Android.

Η αναζήτηση ταινιών στο Kodi v18

Στη νέα και ταχύτατη v18.0 Leia RC, θα έχουμε παρατηρήσει ότι το μοναδικό πρόβλημα είναι η λειτουργία αναζήτησης των ταινιών στα πρόσθετα. Παρότι πληκτρολογούμε το όνομα της ταινίας ή της σειράς, τίποτε δεν γίνεται.

Το πρόβλημα οφείλεται στην αλλαγή του τρόπου με τον οποίο η νέα έκδοση 18.0 χειρίζεται τα scripts της python.

Στο Kodi, τα αποτελέσματα της αναζήτησης αποθηκεύονται προσωρινά, ώστε να μπορεί να ανακτηθεί γρήγορα το ιστορικό αργότερα μέσα στο add-on. Η προσωρινή αποθήκευση είναι μια τυπική λειτουργία που ενεργοποιείται σε όλα τα πρόσθετα Kodi.

Ωστόσο, όποιο πρόσθετο χρησιμοποιεί την προηγούμενη μεθοδολογία για την προσωρινή αποθήκευση, θα αστοχήσει με την αναζήτηση στην v.18.0. Τα add-ons πρέπει να είναι ενημερωμένα για την Leia, έτσι ώστε να εξασφαλίσουν ότι η αναζήτηση θα λειτουργήσει.

Ως εκ τούτου, τη λύση θα μας την δώσουν τα τρία από τα έξι πρόσθετα ταινιών που ακολουθούν. Τα υπόλοιπα τρία, παρότι έχουν εξελληνισμένο περιβάλλον, και είναι ιδανικά για την Krypton, δεν έχουν ενημερωθεί ακόμη για τo Kodi v18.0. Όμως, είναι πολύ πιθανό ότι θα το κάνουν σύντομα.

Αν δεν έχουν ενημερωθεί ως την επόμενη εβδομάδα που θα παρουσιάσουμε το 2ο μέρος με άλλα έξι πρόσθετα, τότε θα εξηγήσουμε την απλή επικόλληση κειμένου που θα δώσουμε. Θα την κάνουμε στο script.module των add-ons μέσα στον φάκελο του Kodi.

Φυσικά, αυτό το πρόβλημα της αναζήτησης δεν υφίσταται στην προηγούμενη έκδοση Krypton, καθώς λειτουργεί απρόσκοπτα σε όλα τα πρόσθετα ανεξαιρέτως.

Πρόσθετα ταινιών για Krypton και Leia

Τα νέα πρόσθετα ταινιών που ακολουθούν είναι ιδανικά και για τις δύο εκδόσεις του Kodi, την v17.6 krypton και την v18.0 Leia. Ωστόσο, αν έχουμε Windows 64-bit, είναι κρίμα να μην χρησιμοποιούμε ήδη την νέα έκδοση, καθώς είναι σαφώς πιο γρήγορη.

Βέβαια, μπορούμε να μην καταργήσουμε την έκδοση v17 Krypton που χρησιμοποιούμε ήδη. Απλά μπορούμε να εγκαταστήσουμε ανεξάρτητα την v18 RC1-x64 ή RC2-x64, και να τρέχει παράλληλα (όχι ταυτόχρονα) στα Windows, έτσι ώστε να αρχίσουμε να την απολαμβάνουμε.

Όποια από τις δύο RC-x64 επιθυμούμε, μπορούμε να την κατεβάσουμε από εδώ.

Πρέπει μόνο να βεβαιωθούμε ότι η προηγούμενη έκδοση v17.0 που τρέχει στο PC, προέρχεται από το κατάστημα των Windows, και όχι από τον installer στη σελίδα του Kodi. Ειδάλλως, δεν μπορούμε να έχουμε και τις δύο εκδόσεις στο PC.

Σε ό,τι αφορά το Android, διατίθεται ήδη το Kodi v18 “Leia” RC 2 και μπορούμε να το κατεβάσουμε από εδώ, αφού επιλέξουμε την ενότητα Pre-release.

Πρέπει να επιλέξουμε είτε την έκδοση RC 2ARMV7A (32-bit), είτε την ARMV8A (64-bit), ανάλογα με το υλικό της συσκευής μας.

Exodus Redux

Το Exodus Redux είναι ένα νέο πρόσθετο ταινιών, παρόμοιο των Exodus και Genesis. Χρησιμοποιεί ως προεπιλογή τους αξιόπιστους Lambda Scrapers, και αυτήν την περίοδο λειτουργεί πολύ καλά και στις δύο εκδόσεις του Kodi.

Επιπλέον, το Exodus Redux είναι ιδανικό για το Kodi v18.0 Leia RC, καθώς δεν έχει απολύτως κανένα θέμα με την αναζήτηση ταινιών και σειρών.

Όνομα: Exodus Redux Repository
URL: http://lazykodi.com/
Εναλλακτικό URL: http://i-a-c.github.io/repo/

Προσθήκη του Exodus Redux στο κέλυφος του Kodi:

 • Κεντρικό πάνελ ➜ Ρυθμίσεις ➜ Διαχείριση αρχείων ➜ Προσθήκη Πηγής (διπλό κλικ) ➜ Κανένα.
 • Κάνουμε επικόλληση με ακρίβεια το ακόλουθο url:
http://lazykodi.com/
 • Για την επικόλληση οποιουδήποτε κειμένου μέσα στο Kodi των Windows, πατάμε ταυτόχρονα τα “Ctrl+V”.

 • Βεβαιωνόμαστε ότι δεν υπάρχουν κενά πριν ή μετά το URL και πατάμε “OK”.
 • Ονομάζουμε .lazy την πηγή και πατάμε το “Εντάξει”.
 • Μετά επιστρέφουμε στο Κεντρικό πάνελ και κάνουμε κλικ στα “Πρόσθετα”.
 • Πατάμε στο εικονίδιο πάνω αριστερά που μοιάζει με ανοιχτό κουτί.
 • Εγκατάσταση από αρχείο zip ➜ lazy ➜ REPOSITORIES ➜ EXODUSREDUX ➜ repositoryexodusredux-0.0.7.zip
 • Περιμένουμε λίγο να ενεργοποιηθεί το repo (Exodus Redux Repo Installed). Αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγο έως ότου εμφανιστεί η ενεργοποίηση. Θα δούμε την επιβεβαίωση στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης.
 • Στη συνέχεια, στην ίδια καρτέλα πατάμε “Εγκατάσταση από αποθετήριο”.
 • Exodus Redux Repo ➜ Πρόσθετα βίντεο ➜ Exodus Redux ➜ Εγκατάσταση ➜ Πατάμε μόνο στο “Εντάξει” μια φορά.

 • Περιμένουμε έως ότου ολοκληρωθεί η λήψη του Exodus Redux, το οποίο θα βρίσκεται στα Πρόσθετα ➜ Πρόσθετα βίντεο.

Οι κύριες ενότητες και ρυθμίσεις

Λόγω του εύκολου και γνωστού μας περιβάλλοντος, τα πράγματα είναι πολύ απλά για να εξερευνήσουμε όλες τις ενότητες και ρυθμίσεις του Exodus Redux.

Παραθέτουμε συνοπτικά τις βασικές ενότητες και τις λίγες ενέργειες που πρέπει να κάνουμε για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στις ταινίες online.

 1. Movies: Πατάμε για να εμφανισθούν οι διάφορες κατηγορίες των ταινιών.
 2. TV Shows: Παρόμοιο για τις τηλεοπτικές σειρές.
 3. Search: Πατάμε για να αναζητήσουμε με πληκτρολόγηση τις ταινίες online ή σειρές που θέλουμε. Αν πρόκειται για σειρά με πολλά επεισόδια, μόλις εμφανισθεί στα αποτελέσματα πατάμε πρώτα πάνω στον τίτλο της σειράς, και στην επόμενη καρτέλα που θα εμφανισθεί βάζουμε τη σειρά με δεξί κλικ στα αγαπημένα μας. Βρίσκονται στο κεντρικό πάνελ.
 4. Tools: Τα χρήσιμα εργαλεία του πρόσθετου, όπου θα βρούμε τους Subtitles και το “Clear cache” για να κάνουμε μια μικρή συντήρηση στο πρόσθετο.
 5. Subtitles: Πατάμε για να μας ανοίξει η ενότητα των υποτίτλων.
 6. Ενεργοποιούμε τους ελληνικούς υποτίτλους στο πρόσθετο. Για καλύτερα αποτελέσματα απαιτείται να εγκαταστήσουμε και τις δύο σχετικές υπηρεσίες λήψης (Subtitles.gr, opensubtitles by opensubtitles), όπως τις περιγράφουμε εδώ. Επιπλέον, μπορούμε να προσθέσουμε και το Autosubs.

Exodus v8.0

Το δημοφιλές Exodus 8.0, λόγω του εξελληνισμένου περιβάλλοντος στα μενού, παραμένει το ιδανικότερο και το πλέον αξιόπιστο στην v17.6 Krypton. Επί του παρόντος δεν λειτουργεί η αναζήτηση ταινιών στην v18.0 Leia.

Όνομα: Kodi Bae Repository
URL: http://lazykodi.com/
Εναλλακτικό URL: http://mega-tron.tv/transform

Προσθήκη του Exodus v8.0 στο κέλυφος του Kodi:

 • Κεντρικό πάνελ ➜ Ρυθμίσεις ➜ Διαχείριση αρχείων ➜ Προσθήκη Πηγής (διπλό κλικ) ➜ Κανένα.
 • Κάνουμε επικόλληση με ακρίβεια το ακόλουθο url:
http://lazykodi.com/
 • Για την επικόλληση οποιουδήποτε κειμένου μέσα στο Kodi των Windows, πατάμε ταυτόχρονα τα “Ctrl+V”.
 • Βεβαιωνόμαστε ότι δεν υπάρχουν κενά πριν ή μετά το URL και πατάμε “OK”.
 • Ονομάζουμε .lazy την πηγή και πατάμε το “Εντάξει”.
 • Μετά επιστρέφουμε στο Κεντρικό πάνελ και κάνουμε κλικ στα “Πρόσθετα”.
 • Πατάμε στο εικονίδιο πάνω αριστερά που μοιάζει με ανοιχτό κουτί.
 • Εγκατάσταση από αρχείο zip ➜ lazy ➜ ZIPS ➜ KODIBAE.zip
 • Περιμένουμε λίγο να ενεργοποιηθεί το πρόσθετο. Αυτό μπορεί να διαρκέσει αρκετά έως ότου εμφανιστεί η ενεργοποίηση. Θα δούμε την επιβεβαίωση στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης.
 • Στη συνέχεια, στην ίδια καρτέλα πατάμε “Εγκατάσταση από αποθετήριο”.
 • Kodi Bae Repository ➜ Πρόσθετα βίντεο ➜ Exodus ➜ Εγκατάσταση.
 • Περιμένουμε έως ότου ολοκληρωθεί η λήψη του Exodus, το οποίο θα βρίσκεται στα Πρόσθετα ➜ Πρόσθετα βίντεο.


Οι κύριες ενότητες και ρυθμίσεις
Παραθέτουμε συνοπτικά τις βασικές ενότητες και τις λίγες ενέργειες που πρέπει να κάνουμε στο πρόσθετο για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στις ταινίες online.

 1. Πατάμε για να εμφανισθούν οι διάφορες κατηγορίες των ταινιών.
 2. Παρόμοιο για τις τηλεοπτικές σειρές.
 3. Πατάμε για να αναζητήσουμε με πληκτρολόγηση τις ταινίες online ή σειρές που θέλουμε. Αν πρόκειται για σειρά με πολλά επεισόδια, μόλις εμφανισθεί στα αποτελέσματα πατάμε πρώτα πάνω στον τίτλο της σειράς, και στην επόμενη καρτέλα που θα εμφανισθεί, βάζουμε τη σειρά με δεξί κλικ στα αγαπημένα μας. Βρίσκονται στο κεντρικό πάνελ.
 4. Τα χρήσιμα εργαλεία του πρόσθετου, όπου θα βρούμε τους υποτίτλους και το “Clear cache” για να κάνουμε μια μικρή συντήρηση στο πρόσθετο.
 5. Πατάμε για να μας ανοίξει η ενότητα των υποτίτλων.
 6. Ενεργοποιούμε τους ελληνικούς υποτίτλους στο πρόσθετο. Για καλύτερα αποτελέσματα απαιτείται να εγκαταστήσουμε και τις δύο σχετικές υπηρεσίες, όπως τις περιγράφουμε εδώ. Επιπλέον, μπορούμε να προσθέσουμε και το Autosubs.

Yoda

Το Yoda είναι ένα νέο πρόσθετο ταινιών που θυμίζει Exodus και Covenant. Διαθέτει εξελληνισμένο περιβάλλον στα μενού, που το καθιστά ιδανικό για την v17.6 Krypton. Επί του παρόντος δεν λειτουργεί η αναζήτηση ταινιών και σειρών στο Kodi v18.0 Leia.

Όμως, το εξαιρετικό νέο πρόσθετο ταινιών, διαθέτει μια πολύ χρήσιμη λειτουργία στην αναζήτηση, ιδίως στις σειρές, όπου τις βρίσκουμε όλες πολύ εύκολα βάσει ταξινόμησης των δικτύων.

Για παράδειγμα όλες οι σειρές του BBC, ITV, HBO, Netflix κ.λ.π. Επιπλέον, διαθέτει αυτή την περίοδο πολλές σειρές σε 1080 και 720p.

Όνομα: Supremacy Repository
URL: http://supremacy.org.uk/zip/repo/

Προσθήκη του Yoda στο κέλυφος του Kodi:

 • Κεντρικό πάνελ ➜ Ρυθμίσεις ➜ Διαχείριση αρχείων ➜ Προσθήκη Πηγής (διπλό κλικ) ➜ Κανένα.
 • Κάνουμε επικόλληση με ακρίβεια το ακόλουθο url:
http://supremacy.org.uk/zip/repo/
 • Για την επικόλληση οποιουδήποτε κειμένου μέσα στο Kodi των Windows, πατάμε ταυτόχρονα τα “Ctrl+V”.
 • Βεβαιωνόμαστε ότι δεν υπάρχουν κενά πριν ή μετά το URL και πατάμε “OK”.
 • Ονομάζουμε .Supremacy την πηγή και πατάμε το “Εντάξει”.
 • Μετά επιστρέφουμε στο Κεντρικό πάνελ και κάνουμε κλικ στα “Πρόσθετα”.
 • Πατάμε στο εικονίδιο πάνω αριστερά που μοιάζει με ανοιχτό κουτί.
 • Εγκατάσταση από αρχείο zip ➜ Supremacy ➜ repository.supremacy-2.6.zip
 • Περιμένουμε λίγο να ενεργοποιηθεί το πρόσθετο. Αυτό μπορεί να διαρκέσει αρκετά έως ότου εμφανιστεί η ενεργοποίηση. Θα δούμε την επιβεβαίωση στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης .
 • Στη συνέχεια, στην ίδια καρτέλα πατάμε “Εγκατάσταση από αποθετήριο”.
 • Supremacy ➜ Πρόσθετα βίντεο ➜ Yoda ➜ Εγκατάσταση ➜ Πατάμε μόνο στο “Εντάξει” μια φορά.

 • Περιμένουμε έως ότου ολοκληρωθεί η λήψη του Yoda, το οποίο θα βρίσκεται στα Πρόσθετα ➜ Πρόσθετα βίντεο.


Οι κύριες ενότητες και ρυθμίσεις
Παραθέτουμε συνοπτικά τις βασικές ενότητες και τις λίγες ενέργειες που πρέπει να κάνουμε στο πρόσθετο για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στις ταινίες online.

 1. Πατάμε για να εμφανισθούν οι διάφορες κατηγορίες των ταινιών.
 2. Παρόμοιο για τις τηλεοπτικές σειρές.
 3. Πατάμε για να αναζητήσουμε με πληκτρολόγηση τις ταινίες online ή σειρές που θέλουμε. Αν πρόκειται για σειρά με πολλά επεισόδια, μόλις εμφανισθεί στα αποτελέσματα πατάμε πρώτα πάνω στον τίτλο της σειράς, και στην επόμενη καρτέλα που θα εμφανισθεί, βάζουμε τη σειρά με δεξί κλικ στα αγαπημένα μας. Βρίσκονται στο κεντρικό πάνελ.
 4. Τα χρήσιμα εργαλεία του πρόσθετου, όπου θα βρούμε τους Subtitles και το “Clear cache” για να κάνουμε μια μικρή συντήρηση στο πρόσθετο.
 5. Πατάμε για να μας ανοίξει η ενότητα των υποτίτλων.
 6. Ενεργοποιούμε τους ελληνικούς υποτίτλους στο πρόσθετο. Για καλύτερα αποτελέσματα απαιτείται να εγκαταστήσουμε και τις δύο σχετικές υπηρεσίες, όπως τις περιγράφουμε εδώ. Επιπλέον, μπορούμε να προσθέσουμε και το Autosubs.

Fantastic

Το Fantastic έχει παρόμοιο περιβάλλον με το Covenant, και διαθέτει εξελληνισμένο μενού, που το καθιστά ιδανικό για την v17.6 Krypton. Επί του παρόντος δεν λειτουργεί η αναζήτηση ταινιών στο Kodi v18.0 Leia.

Όνομα: Firestickpusman Add-on Repository
URL: http://fspmkodi.com/_repo/

Προσθήκη του Fantastic στο κέλυφος του Kodi:

 • Κεντρικό πάνελ ➜ Ρυθμίσεις ➜ Διαχείριση αρχείων ➜ Προσθήκη Πηγής (διπλό κλικ) ➜ Κανένα.
 • Κάνουμε επικόλληση με ακρίβεια το ακόλουθο url:
http://fspmkodi.com/_repo/
 • Για την επικόλληση οποιουδήποτε κειμένου μέσα στο Kodi των Windows, πατάμε ταυτόχρονα τα “Ctrl+V”.
 • Βεβαιωνόμαστε ότι δεν υπάρχουν κενά πριν ή μετά το URL και πατάμε “OK”.
 • Ονομάζουμε .firestick την πηγή και πατάμε το “Εντάξει”.
 • Μετά επιστρέφουμε στο Κεντρικό πάνελ και κάνουμε κλικ στα “Πρόσθετα”.
 • Πατάμε στο εικονίδιο πάνω αριστερά που μοιάζει με ανοιχτό κουτί.
 • Εγκατάσταση από αρχείο zip ➜ firestick ➜ repository.Firestickplusman ➜ repository. Firestickplusman 6.0.zip
 • Περιμένουμε λίγο να ενεργοποιηθεί το πρόσθετο. Αυτό μπορεί να διαρκέσει αρκετά έως ότου εμφανιστεί η ενεργοποίηση. Θα δούμε την επιβεβαίωση στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης.
 • Στη συνέχεια, στην ίδια καρτέλα πατάμε “Εγκατάσταση από αποθετήριο”.
 • Firestickplusman Add-ons ➜ Πρόσθετα βίντεο ➜ Fantastic ➜ Εγκατάσταση ➜ Πατάμε μόνο στο “Εντάξει” μια φορά.
 • Περιμένουμε έως ότου ολοκληρωθεί η λήψη του Fantastic, το οποίο θα βρίσκεται στα Πρόσθετα ➜ Πρόσθετα βίντεο.


Οι κύριες ενότητες και ρυθμίσεις
Παραθέτουμε συνοπτικά τις βασικές ενότητες και τις λίγες ενέργειες που πρέπει να κάνουμε στο πρόσθετο για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στις ταινίες online.

 1. Πατάμε για να εμφανισθούν οι διάφορες κατηγορίες των ταινιών.
 2. Παρόμοιο για τις τηλεοπτικές σειρές.
 3. Πατάμε για να αναζητήσουμε με πληκτρολόγηση τις ταινίες online ή σειρές που θέλουμε. Αν πρόκειται για σειρά με πολλά επεισόδια, μόλις εμφανισθεί στα αποτελέσματα πατάμε πρώτα πάνω στον τίτλο της σειράς, και στην επόμενη καρτέλα που θα εμφανισθεί, βάζουμε τη σειρά με δεξί κλικ στα αγαπημένα μας. Βρίσκονται στο κεντρικό πάνελ.
 4. Τα χρήσιμα εργαλεία του πρόσθετου, όπου θα βρούμε τους Subtitles και το “Clear cache” για να κάνουμε μια μικρή συντήρηση στο πρόσθετο.
 5. Πατάμε για να μας ανοίξει η ενότητα των υποτίτλων.
 6. Ενεργοποιούμε τους ελληνικούς υποτίτλους στο πρόσθετο. Για καλύτερα αποτελέσματα απαιτείται να εγκαταστήσουμε και τις δύο σχετικές υπηρεσίες, όπως τις περιγράφουμε εδώ. Επιπλέον, μπορούμε να προσθέσουμε και το Autosubs.

Θα παρατηρήσαμε ότι κάποια από τα πρόσθετα που είδαμε, βρίσκονται στο ίδιο αποθετήριο και URL.

Για να μην προκαλέσουμε ενδεχομένως κάποια σύγχυση σε αρχάριους χρήστες, παραθέσαμε την προσθήκη των πηγών για κάθε πρόσθετο ξεχωριστά.

Έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν στην διαχείριση αρχείων του Kodi δούμε δύο ίδιες πηγές.

Το 2ο μέρος

Την επόμενη εβδομάδα θα παρουσιάσουμε άλλα έξι νέα πρόσθετα ταινιών, μαζί με ό,τι νεότερο και updates υπάρχουν, είτε στα add-ons, είτε στην αναβάθμιση του Kodi.

Επίσης, στις επόμενες στήλες θα ασχοληθούμε με το Trakt και τα καλούδια που μπορεί να μας προσφέρει στην αναζήτηση, και όχι μόνο. Στη συνέχεια, με τις ταινίες 1080p με RD links, αλλά και με τα νέα builds στην v18.0 Leia.

Συνεχίζεται...

Εσείς χρησιμοποιείτε Krypton ή Leia?

Είτε χρησιμοποιούμε το Kodi Krypton γιατί περιμένουμε την επίσημη τελική νέα έκδοση, είτε την v18.0 Leia γιατί θέλουμε εδώ και τώρα να βιώσουμε την εξέλιξη του Kodi, το σίγουρο είναι ότι πλέον έχουμε πολλά νέα πρόσθετα για ταινίες και σειρές.

Αν σας γεννήθηκαν απορίες ή θέλετε να μοιραστείτε την άποψή σας σε ό,τι αφορά το Kodi, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SLAE ALERT SOS1α
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#235 - Έναρξη Windows 10 Στα Windows 11, Αυτόματη Σύνδεση Σε Ασύρματα Δίκτυα
QuickSteps
GamingSteps#20220806 - Οικογενειακό Xbox Game Pass, Pokémon Scarlet Και Violet Περιοχή Paldea, Two Point Campus
GamingSteps