Home » Εβδομαδιαίες Στήλες » ViralSteps » Σχολικές Ποδιές, Κινητό Με Ένα Δολάριο, Πασχαλινά Κουνέλια

Σχολικές Ποδιές, Κινητό Με Ένα Δολάριο, Πασχαλινά Κουνέλια

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Αυτό το ViralSteps θα έχει αρκετό Πάσχα, όπως επίσης και παράξενα γεγονότα. Θα ασχοληθούμε με smartphone του ενός ευρώ, τα κουνέλια του Λευκού Οίκου, και φούστες που φορούν αγόρια στο σχολείο. Μεταξύ άλλων, θα δούμε αξέχαστες Πασχαλινές ατάκες, βίγκαν να τα βάζουν με την παράδοση, άθεους να τρώνε κρέας την ώρα της ανάστασης, και μία επίθεση στο αρχηγείο του YouTube.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Ολόκληρο Κινητό Με Ένα Δολάριο

Η Huawei προκαλεί συνέχεια με τις πράξεις της. Φροντίζει να πληρώνει θετικές κριτικές, παρκάρει φορτηγά με διαφημίσεις έξω από καταστήματα άλλων εταιρειών, και πολλά ακόμη.

Αυτή τη φορά, πουλούσε συσκευές έναντι ενός δολαρίου. Δεν κάνουμε πλάκα, όντως άνοιξε μία προωθητική ενέργεια, η οποία είχε διάρκεια τρεις ημέρες.

Συνολικά πουλούσε τρεις συσκευές την ημέρα, με μόλις ένα δολάριο. Τις συσκευές αυτές τις “κέρδιζαν” οι τρεις πρώτοι που θα προλάβαιναν να ολοκληρώσουν την παραγγελία.

Εδώ που τα λέμε, κανείς δεν ξέρει αν όντως οι συσκευές δόθηκαν. Συνέβαιναν διάφορα παράξενα, όπως ότι κάποιοι δεν μπορούσαν να φτιάξουν λογαριασμό στην ιστοσελίδα.

Παράλληλα, κάθε μέρα εμφανιζόταν ένα χρονόμετρο για το άνοιγμα του επόμενου γύρου. Το χρονόμετρο δεν ήταν εκεί όλο το 24 ώρο, ενώ με τη λήξη του, το banner της σελίδας άλλαζε αμέσως σε ένα που έγραφε “SOLD OUT”, δηλαδή ότι οι συσκευές εξαντλήθηκαν.

Επίθεση στο Αρχηγείο του YouTube

Το YouTube έχει ένα – δύο χρόνια που αλλάζει συνέχεια την πολιτική του σχετικά με τους δημιουργούς, τα έσοδα, και όλα αυτά.

Παράλληλα, αρκετοί παραπονιούνται ότι συχνά τα έσοδα στα βίντεό τους απενεργοποιούνται, είτε χωρίς λόγο, είτε για γελοίες αιτίες. Όπως και να έχει, YouTube είναι αυτό, δικά του είναι τα λεφτά, ό,τι θέλει τα κάνει.

Την περασμένη εβδομάδα, μία χρήστης του YouTube πήρε το “νόμο” στα χέρια της, όπως επίσης και ένα όπλο. Πήγε στο αρχηγείο του YouTube στο San Bruno, και άρχισε να γαζώνει κόσμο.

Σύμφωνα με όσα έχουν αναφερθεί, η γυναίκα φέρεται να έκανε ό,τι έκανε γιατί απλά το YouTube της αφαιρούσε τα έσοδα.

Δηλαδή, επειδή το YouTube αποφάσισε ότι το περιεχόμενο που προσφέρει δεν έχει την απαραίτητη ποιότητα, η τύπισσα πήρε ένα όπλο, κι άρχισε να πυροβολεί κόσμο.

Αξίζει βέβαια να υπενθυμίσουμε πως στις ΗΠΑ η οπλοκατοχή είναι συνταγματικό δικαίωμα (η διαβόητη 2η τροπολογία), και η πώληση όπλων γίνεται συχνά με ελάχιστο ή και καθόλου έλεγχο.

Όπως και νά ‘χει, για να φθάσει ένας άνθρωπος σε αυτό το σημείο, πρέπει να είναι ιδιαίτερα ασταθής πνευματικά. Πόσο μάλιστα όταν αυτοκτονεί μετά την πράξη του αυτή.

Το YouTube ανταποκρίθηκε άμεσα στο κοινό, και σχολίασε:

“Αγαπητή Κοινότητα του YouTube,

Όπως γνωρίζετε, εχθές ήταν μία εξαιρετικά δύσκολη ημέρα για τις ομάδες μας στο San Bruno, και σε όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστούμε πολύ για την ανησυχία και την υποστήριξή σας.

Όλοι όσοι εργαζόμαστε στο YouTube, είμαστε ευγνώμονες για αυτή την εκπληκτική κοινότητα.”

Τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να είναι πολύ πιο μακάβρια, όμως υπήρξαν μόλις τρεις-τέσσερις τραυματίες, χωρίς καμία απώλεια πέραν της δράστριας.

Εμείς ελπίζουμε οι τραυματίες να είναι καλά, και να μην ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές. Τις καλύτερες ευχές μας στις οικογένειες των θυμάτων, και της αυτόχειρα.

Το Κουνέλι Του Λευκού Οίκου

Ο Λευκός Οίκος έχει το δικό του Πασχαλινό κουνέλι, και δείχνει να είναι άφωνο. Δεν ξέρουμε τον λόγο που εξ αρχής το κουνέλι σχεδιάστηκε έτσι, αλλά όντως κάτι δεν πάει καλά.

Βέβαια, ο κόσμος δεν ασχολείται τόσο με τη φάτσα του κουνελιού, αλλά με κάτι που συνέβη φέτος.

Για κάποιο λόγο, το κουνέλι του Λευκού Οίκου, αυτή τη χρονιά δεν φοράει το γνωστό του γιλέκο. Ακόμα και στο κουνέλι έβαλε χέρι ο “Πλανητάρχης”. Τι άλλο θα κάνει πλέον;

Οι Ατάκες του Πάσχα

Ήρθε η ώρα που όλοι περιμέναμε. Γνωστές, λατρεμένες ατάκες του Πάσχα. Λόγια που ακούμε κάθε χρόνο, και μας κουράζουν πάντα το ίδιο ή περισσότερο.

Το διαδίκτυο γέμισε με εικόνες, δημοσιεύσεις, και σχόλια σε κάθε κοινωνικό δίκτυο. Εμείς διαλέξαμε τις πιο τρανταχτές ατάκες, και σας τις προσφέρουμε απλόχερα.

Κλασική Ελληνίδα μάνα, πατέρας, θείος, και κάθε υπερβολικά θρησκευόμενος συγγενής. Δε λέμε, αλλά όχι ότι συννέφιασε επειδή είναι Μ. Παρασκευή.

Με το σκασμό που τρώμε κάθε χρόνο, η συγκεκριμένη φράση έχει απόλυτη βάση. Ποτέ δεν καταλάβαμε τον λόγο που κάποιος τρώει μέχρι σκασμού. Λες και έχει να φάει από τη μέρα που γεννήθηκε.

Εντάξει, του το δίνουμε αυτό. Ατάκα για καλό stand-up έδωσε ο τύπος. Έτσι, χωρίς περιστροφές.

https://twitter.com/Matina33/status/982514585889624064

Αυτό πού το πας πάλι; Όλες και όλοι για κάποιο λόγο ντύνονται λες και πάνε σε καλλιστεία, για να μην πούμε σαν λατέρνες.

Γιατί τόσος κόπος βρε παιδιά;

Πέφτει και σε καλή περίοδο. Μπορεί να γίνει η αφορμή για μία εγγραφή σε γυμναστήριο. Ξέρεις, μιας που θα μπεις στο τρυπάκι, να κάνεις λίγο σώμα για την παραλία. Μόλις που προλαβαίνεις.

Εύλογη η απορία του κυρίου τούτου, κι η απάντησή της έρχεται από τον απο κάτω.

https://twitter.com/vythos70/status/983189036557914112

Παιδιά, να σοβαρευτούμε λίγο, δεν είμαστε και φαντάροι να μετράμε τόσες και σήμερα. Η καλημέρα είναι ευχή. Το ότι ο Χριστός αναστήθηκε είναι άλλο κόλπο.

Ας πούμε πως στην τελική είναι μαγκιά του που αναστήθηκε. Άλλωστε, το κάνει κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία, και με πάντα μεγάλο κοινό.

Είναι λες και κάποιος τους λέει στο αυτί: “Αν δεν πας στην ανάσταση, δεν έχει κρέας, ρε. Να το θυμάσαι αυτό όταν θα τρως μόνο σαλάτα.”

Αυτό Είναι Που Λένε “Δεν Έχεις τον Θεό Σου”

Εντάξει, είπαμε, να έχεις τα πιστεύω σου, ή να μην έχεις καθόλου, δικό σου θέμα στην τελική. Αλλά πρέπει να σέβεσαι τα πιστεύω του άλλου.

https://twitter.com/evia365/status/982513339711533056

Η Ένωση Άθεων, κάθε χρόνο επιλέγει την ώρα που οι πιστοί βρίσκονται στην εκκλησία ή την περιφορά του Επιταφίου, και κάνει το λεγόμενο “Φανερό Δείπνο”.

Το συγκεκριμένο δείπνο ονομάζεται έτσι ως αντίθεση προς το “Μυστικό Δείπνο”. Ταυτόχρονα, γίνεται τη συγκεκριμένη ημέρα, ώστε τα μέλη της Ένωσης Άθεων να αντιδράσουν ενάντια σε όσους νηστεύουν τη Μ.Παρασκευή.

ViralSteps#32 - Η Σχολική Ποδιά Επιστρέφει, Κινητό Με Ένα Δολάριο, Πάσχαλινά Κουνέλια

Η πρόσκληση πλέον γίνεται μέσω των σελίδων τους στο Facebook, και το κείμενο φέτος ήταν το παρακάτω.

“Είναι ο καιρός των ανοιξιάτικων διακοπών, και η Ένωση Άθεων σας προσκαλούμε και φέτος στον Φανερό Δείπνο μας. Μια όμορφη παράδοση της χώρας μας που μάλιστα δεν απαιτεί κρατικές σπατάλες και υποβάθμιση του κύρους της πολιτείας και της νοημοσύνης των πολιτών. Απέχουμε μόνο από το υποκριτικό πένθος και κάποια υποτιθέμενη νηστεία, αλλά όχι από τη λογική.

Κρεατοφάγοι, αποκλειστικοί χορτοφάγοι και όλοι/ες ενδιάμεσα, είσαστε όλοι καλοδεχούμενοι. Μπορείτε να παραγγείλετε ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις δυνατότητές σας.

Ελάτε να φάμε και να γνωριστούμε!
Την Παρασκευή 06-04-2018 (γνωστή και με το ψευδώνυμο «Μεγάλη») στις 8 μ.μ.:

– Στην Αθήνα: στο ψητοπωλείο «Η Γυριστρούλα», Πλατεία Αγίων Ασωμάτων 9 & Αδριανού γωνία (απέναντι από το σταθμό ΗΣΑΠ Θησείο).

– Στην Θεσσαλονίκη θα συναντηθούμε Ερμού & Αριστοτέλους, μπροστά στο Α.Τ. Λευκού Πύργου.

– Για Λευκωσία, Λεμεσό, Πάτρα, Λάρισα, Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Σητεία, Ρόδο, Κέρκυρα, Σέρρες, Κατερίνη, Ξάνθη, στείλτε μήνυμα για πληροφορίες.

Αν θέλετε να συμμετάσχετε διαδικτυακά, χρησιμοποιήστε το #faneros_deipnos για να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας.

Υπενθύμιση:

Η Ένωση Άθεων θα ήθελε να τονίσει πως οι πιο αξιόπιστες πηγές πληροφόρησης για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις της παραμένουν ο ιστότοπός της και οι λογαριασμοί της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οποιαδήποτε αναπαραγωγή των παραπάνω πληροφοριών δεν απαγορεύεται φυσικά (και ενθαρρύνεται), αφήνεται όμως στην κρίση των σκεπτόμενων αναγνωστών και αναγνωστριών να εντοπίσουν και να αξιολογήσουν τυχόν χρωματισμούς και προσθήκες, καθώς και την σκοπιμότητά τους!”

Βίγκαν Ενάντια Στην Παράδοση

Τώρα μόλις δεν τα λέγαμε; Πάλι τα ίδια; Λίγο σεβασμό λέμε στα πιστεύω του άλλου, τι δεν καταλαβαίνουμε;

Μπορεί κι εμείς να είμαστε άθεοι, παίζει να είμαστε και χορτοφάγοι, αλλά δεν κάνουμε και έτσι. Δεν μπορείς να ζητάς σεβασμό αν δεν τον δίνεις.

Οπαδοί της χορτοφαγικής δίαιτας εμφανίστηκαν στη βουλή με πανό. Διαδήλωναν τη στιγμή της περιφοράς του Επιταφίου για τα δικαιώματα των ζώων, και ενάντια στη σφαγή των αμνών.

Προφανώς προκλήθηκε αναταραχή, ενώ οι “δράστες” απομακρύνθηκαν με τη βοήθεια αστυνομικών δυνάμεων.

Η Σχολική Ποδιά Επιστρέφει

Δεν πρόκειται για ακριβή επαναφορά της γνωστής σχολικής ποδιάς, αλλά για την πραγμάτωση στόχων που επιδιώκονται χρόνια.

Εδώ και αρκετά χρόνια, εκπαιδευτικοί ανά τον κόσμο προσπαθούν να εδραιώσουν το δικαίωμα της έκφρασης. Κυρίως θέλουν να κάνουν αποδεκτό το να φορά ο κάθε μαθητής ό,τι ρούχα θέλει, ασχέτως φύλου.

Το Uppingham School, στη Rutland της Αγγλίας, επιτρέπει στους μαθητές της να φορούν φούστες. Συγκεκριμένα, ο διευθυντής του σχολείου εξέφρασε το γεγονός ότι είναι εκεί για να ακούει τις ανησυχίες των μαθητών του.

Ανακοίνωσε ότι κάθε μαθητής μπορεί να πάει σε αυτόν, και να του πει “Εγώ έτσι αισθάνομαι, και έτσι θέλω να ντύνομαι.”.

Παράλληλα, στην Αγγλία υπάρχει κάτι σαν εβδομάδα ελεύθερης έκφρασης, και πέρυσι ένα αγόρι κυκλοφορούσε στο σχολείο φορώντας φούστα.

Ο γνωστός τηλεοπτικός γιατρός Christian Jessen πέρασε τρία χρόνια στο συγκεκριμένο σχολείο. Παρακολούθησε όσα συμβαίνουν, και τόνισε πως η χρήση ενιαίας ενδυμασίας, ασχέτως φύλου, θα βοηθούσε στην καταπολέμηση των φυλετικών στερεότυπων.

Το συγκεκριμένο σχολείο δεχόταν μόνο αγόρια, ενώ το πρώτο κορίτσι έγινε δεκτό το 1973.

Ταυτόχρονα, ο Gareth Doodes, διευθυντής του Devon College, υποστήριξε την άποψη του Christian Jessen, και την απόφαση του Uppingham School.

Παρ’ όλα αυτά, τόνισε ότι δεν σκοπεύει να εδραιώσει στο κολέγιό του κάτι αντίστοιχο, αν και κάθε σπουδαστής είναι ελεύθερος να ντύνεται όπως θέλει.

Επίσης, το St Paul's Girls' School επιτρέπει στα κορίτσια που φοιτούν εκεί να χρησιμοποιούν ανδρικά ονόματα, αν το επιθυμούν.

Την ίδια στιγμή, το Brighton College αντικατέστησε τις 170 ετών στολές του με κάποιες που δεν καταδεικνύουν συγκεκριμένο φύλο.

Τέλος, το 2016, ογδόντα σχολεία επέτρεψαν στους μαθητές τους να φορούν ρούχα του αντίθετου φύλου.

Σου Ανακατεύουν τη Λίστα του Netflix; Ορίστε η Λύση

Ήρθε η ώρα να κλείσουμε αυτό το ViralSteps, και θα το κάνουμε με κάτι χαλαρό.

Ο Mike Angiulo είναι πατέρας τριών κοριτσιών, και έχει τη μέγιστη συνδρομή του Netflix. Έτσι, όλα τα μέλη της οικογένειάς του μπορούν να βλέπουν ό,τι θέλουν, ταυτόχρονα, χωρίς προβλήματα.

Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται ότι οι γυναίκες της ζωής του δεν συμπαθούσαν τα προφίλ τους, και έμπαιναν συνέχεια στο δικό του. Είδε κι απόειδε ο έρμος, κι σκέφτηκε μία ενδιαφέρουσα λύση. Μετονόμασε το προφίλ του σε “Install Windows Updates Now”.

Τώρα, αν το συγκεκριμένο τρικ θα δουλέψει, δεν το ξέρουμε. Πάντως θα παραδεχθούμε ότι ήταν έξυπνη κίνηση.

Πώς σας φάνηκαν τα ViralSteps της εβδομάδας;

Κανείς δεν θα πει σε κανέναν τι να κάνει, και ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ό,τι θέλει. Ο χλευασμός όμως των πιστεύω του άλλου είναι τουλάχιστον απαράδεκτος και κατακριτέος.

Τώρα θέλουμε να μας πείτε στα σχόλια, πόσες από τις ατάκες που βάλαμε στο άρθρο μας ακούσατε φέτος; Πόσο σας εκνεύρισαν τελικά;

Ελπίζουμε να περάσατε καλά αυτές τις μέρες, να απολαύσατε το χρόνο που είχατε με τους δικούς σας, και του χρόνου με υγεία.

Μέχρι την άλλη εβδομάδα, να περνάτε καλά, και να χαμογελάτε. Κάνει καλό.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240426 - Η Valve Έκλεισε “Κενό” Στην Πολιτική Των Refund, Ρεκόρ Παικτών Fallout, Nintendo vs Garry's Mod
GamingSteps