Home » Hardware » Οδηγοί Αγοράς » Αγορά TV Box Από Ευρώπη / Κίνα €29 - €129 Μάρτιος 2024
Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020

Αγορά TV Box Από Ευρώπη / Κίνα €29 – €129 Μάρτιος 2024

Με την αγορά TV Box μετατρέπουμε οποιαδήποτε τηλεόραση έχει θύρα HDMI σε Smart TV και μάλιστα ασύγκριτα καλύτερη από οποιαδήποτε “αυτόνομη” Smart TV. Με το TV Box θα έχουμε απεριόριστες ταινίες και σειρές στο Kodi, και όχι μόνο, στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης. Δείτε τις καλύτερες προτάσεις για αγορά Android TV Box με γρήγορη αποστολή χωρίς τελωνείο.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Δείτε τους οδηγούς αγοράς του PCsteps

Ένας οδηγός που ακολουθεί στενά τις εξελίξεις

Ο οδηγός για την αγορά TV Box του PCsteps παραμένει πάντοτε επίκαιρος. Θα τον ανανεώνουμε την 3η εβδομάδα κάθε μηνός.  

Αγορά TV Box

Έχει εξαντληθεί το TV Box ή έχει αλλάξει τιμή;

Σε κάποιους οδηγούς αγοράς, όπως τον οδηγό αγοράς υπολογιστή, χρησιμοποιούμε ένα σύστημα για αυτόματη ανανέωση των τιμών των προϊόντων.

Σε αυτόν τον οδηγό για την αγορά TV Box, όμως, το σύστημα αυτό ήταν αδύνατο να εφαρμοστεί. Ο λόγος είναι ότι περιλαμβάνει προτάσεις, όχι μόνο από διαφορετικά καταστήματα, αλλά και από διαφορετικές οικονομίες.

Αυτό συμβαίνει γιατί οι επιλογές για αγορά TV Box από ελληνικά καταστήματα χωρίς πολλά έξοδα είναι περιορισμένες. Οι συσκευές που διατίθενται στα ελληνικά καταστήματα, στην πλειονότητά τους προέρχονται από την Κίνα, αλλά πολύ ακριβότερα.

Ως εκ τούτου, θα πρέπει να στραφούμε προς την κινέζικη αγορά, που πρόσφατα επεκτάθηκε με πολλές αποθήκες σε Ιταλία, Γερμανία, Τσεχία, και άλλες ευρωπαϊκές αποθήκες.

Έτσι, θα βρούμε τα κινέζικα TV Box των ελληνικών καταστημάτων πιο κάτω και από τη μισή τιμή, ή με σημαντικές διαφορές στο κόστος των κορυφαίων και πανίσχυρων TV Box.

FEATURED Εφαρμογές TV Box 9 Apps Που Απογειώνουν Την Android TV & Η Πιο Εύκολη Εγκατάσταση APK 2α
Εφαρμογές TV Box: 9 Apps Που Απλοποιούν Την Android TV & Η Πιο Εύκολη Εγκατάσταση APK

Το TV Box δεν είναι μόνο για το Kodi, τις ταινίες, και τα πολυμέσα. Υπάρχουν και άλλα εξαιρετικά apps που βοηθούν την Android TV να αποδίδει καλύτερα και πιο γρήγορα, και κάνουν την διαφορά καθώς βελτιώνουν θεαματικά και την εμπειρία μας. Δείτε τις κορυφαίες εφαρμογές TV Box που αλλάζουν το παιχνίδι, και πώς κάνουμε την πλάγια εγκατάσταση οποιουδήποτε APK, εύκολα με λίγα μόνο κλικ.

Επομένως, αν μέχρι την επόμενη ανανέωση του οδηγού υπάρξουν TV Box που είτε θα έχουν εξαντληθεί, είτε θα έχουν αλλάξει τιμή, μπορείτε να γράψετε στις ερωτήσεις.

Μην ξεχάσετε να αναφέρετε πόσα χρήματα θέλετε να δώσετε, έτσι ώστε να προτείνουμε την αγορά TV Box που θα ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες σας και το budget σας.

Μπορούμε να δούμε τι πρέπει να προσέχουμε περισσότερο κατά την αγορά TV Box, πώς το συνδέουμε στην TV ή το PC. Επιπλέον, τις απεριόριστες δυνατότητες που αποκτάμε για να απογειώσουμε την οικιακή μας ψυχαγωγία, σε προηγούμενο οδηγό:

Τι Είναι Το TV Box, Γιατί Αξίζει, Και Πώς Κάνω Συμβατό Το Netflix
Τι Είναι Το TV Box, Γιατί Αξίζει, Και Πώς Κάνω Συμβατό Το Netflix

Στο παρελθόν, για να απολαύσουμε θέαμα στην τηλεόραση, έπρεπε να ψάχνουμε στα κανάλια μήπως και βρούμε κάτι που να βλέπεται. Οι καιροί έχουν πλέον αλλάξει, και μαζί τους άλλαξε και ο τρόπος της οικιακής ψυχαγωγίας. Δείτε τι είναι το TV Box, γιατί είναι πολύ καλύτερη επιλογή από οποιαδήποτε “Smart” TV, αλλά και πώς κάνουμε συμβατό το Netflix σε όλα τα κινέζικα TV Box που δεν το υποστηρίζουν.

Αγορά TV Box από ευρωπαϊκές αποθήκες χωρίς τελωνείο

Το κινέζικο στοκ, ως γνωστόν, μας προσφέρει πιο οικονομικά όλες τις συσκευές.

Όμως, στις ευρωπαϊκές αποθήκες θα βρούμε πολλά Flash Deals με ακόμη χαμηλότερες τιμές από τις αντίστοιχες κινέζικες. Το κυριότερο είναι ότι θα έχουμε ταχύτατη αποστολή λίγων ημερών χωρίς τελωνείο.

€40,73 A95X F3, 4GB/32GB, Android 10.0

TANIX TX6S Allwinner H616 Android 10.0 KODI TV Box 4GB/32GB

Το TANIX TX6 έρχεται με 4GB/32GB μνήμες, και τρέχει το Android 10. Το αποστέλλουν από Πολωνία χωρίς τελωνείο.

€42,82 TANIX TX3, 4GB/64GB, HDMI 2.1, Android 11

TANIX TX3 Mini+ TV BOX Android 11 Amlogic S905W2 Quad Core ARM Cortex A35 4G RAM 64GB ROM 2.4G+5G WIFI 4K AV1

Το TANIX TX3 Mini+ έρχεται με Android 11, 4GB/64GB μνήμες, και HDMI 2.1. Το αποστέλλουν από Πολωνία χωρίς τελωνείο.

€44,99 TANIX TX3 ALICE, 4GB/32GB, Android 9.0

TANIX TX3 ALICE UX 4GB/32GB Amlogic S905x3 8K Video USB3.0 

Το TANIX TX3 έρχεται με Android 9 που είναι ιδανικό αν θέλουμε το Kodi στο TV Box. Διαθέτει 4GB/32GB μνήμες, USB3.0, και το αποστέλλουν από Πολωνία χωρίς τελωνείο.

€46,36 A95X F3, 4GB/64GB, Android 9.0

A95X F3 Air Amlogic S905x3 4GB/64GB Android 9.0 8K Video Decode

Το A95X F3 Air II έρχεται με Android 9.0 κάτι που είναι καλό αν θέλουμε το Kodi στο TV Box. Επιτρέπει το backup ή τη μεταφορά των φακέλων του Kodi οπουδήποτε, σε αντίθεση με το Android 11 όπου κάτι τέτοιο δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση στον φάκελο Data του λειτουργικού των TV Box.

Το αποστέλλουν από Γερμανία χωρίς τελωνείο.

Αγορά TV Box από ασιατικές αποθήκες χωρίς τελωνείο

Όπως έχουμε αναφέρει στην αρχή, η διαφορά στην αγορά TV Box από τις κινέζικες αποθήκες έγκειται στο ότι έχουμε μεγαλύτερη αναμενόμενη διάρκεια παράδοσης σε σχέση με τον αντίστοιχο χρόνο των αποστολών από την Ευρώπη.

Ωστόσο, πολλά από αυτά τα στέλνουν με πολύ φθηνή Priority line χωρίς τελωνείο.

Περισσότερα για τις “Priority” μεθόδους αποστολής και την αποφυγή του τελωνείου θα βρείτε στον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης αξίας από τα e-shop του εξωτερικού. Είναι γνωστό πως αγοράζοντας μέχρι τώρα κινέζικα κινητά και άλλες συσκευές απευθείας από την Κίνα, πετυχαίναμε σημαντικά καλύτερες τιμές, ιδίως όταν υπήρχαν προσφορές. Στον οδηγό θα δούμε πότε συμφέρει πλέον να αγοράσουμε κινέζικα κινητά ή άλλα προϊόντα και τι ισχύει τελικά στην αγορά από Κίνα χωρίς τελωνείο.

€29,24 H96 Max, 4GB/32GB, WiFi 6, Bluetooth 5.0, Android 13

H96MAX Android 13.0 RK3528 Quad Core TV Box 4+32GB Dual WIFI 6

Το H96 Max είναι μια πολύ οικονομική αγορά TV Box με σύγχρονα χαρακτηριστικά. Έρχεται με Android 13, 4GB/32GB μνήμες, Wi-Fi 6, και Bluetooth 5.0. Το στέλνουν άμεσα με priority χωρίς τελωνείο και με ευρωπαϊκή πρίζα.

€36,44 Tanix TX6 – 4GB/32GB, Android 9.0

TANIX TX6 Allwinner H6 Android 9.0 4GB/32GB 6K TV Box with LED Display WiFi LAN USB3.0

Το Tanix TX6 διαθέτει το Android 9.0, 4GB RAM, και 32GB αποθηκευτική μνήμη. Έρχεται με ευρωπαϊκή πρίζα και το στέλνουν άμεσα χωρίς τελωνείο.

€43,58 T95Z PLUS – 4GB/64GB, Android 12, Wi-Fi 6

T95Z PLUS tv box android 12.0 Allwinner H618 2.4G&5G BT5.0 WIFI6 64G Set 

Το T95Z PLUS με RGB φωτισμό διαθέτει το Android 12, Wi-Fi 6, 4GB RAM, και 64GB αποθηκευτική μνήμη. Έρχεται με ευρωπαϊκή πρίζα.

€46,36 H96 Max X4 – 4GB/64GB, Android 11.0

H96 Max X4 S905X4 Android 11.0 TV 4+64G TV Box 5G WIFI Bluetooth

Το H96 Max διαθέτει το Android 11.0, 4GB RAM, και 64GB αποθηκευτική μνήμη. Έρχεται με αμερικάνικη πρίζα και χωρίς τελωνείο.

€46,47 TANIX TX3, 4GB/32GB

TANIX TX3 ALICE UX 4GB/32GB Amlogic S905x3 8K Video 

Το TANIX TX6S έρχεται με 4GB/32GB μνήμες, USB3.0, και υποστήριξη Miracast. Επίσης, διαθέτει Android 9.0 που επιτρέπει το backup ή τη μεταφορά των φακέλων του Kodi, σε αντίθεση με το Android 11 όπου κάτι τέτοιο δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση στον φάκελο Data του λειτουργικού των TV Box.

€68,76 MECOOL KM7 Plus, Google TV

MECOOL KM7 PLUS TV Box

Το MECOOL KM7 PLUS είναι το πρώτο TV Box που τρέχει το Google TV. Είναι ουσιαστικά μια ανανεωμένη έκδοση του Android TV με πρόσθετες λειτουργίες και μερικές βελτιστοποιήσεις στο μενού.

Σύμφωνα με το κατάστημα, διαθέτει πιστοποίηση Netflix 4Κ, καθώς και τηλεχειριστήριο με αυτόνομα πλήκτρα για το Netflix, Google Play, και το YouTube, έτσι ώστε να ανοίγουν άμεσα. Έρχεται με ευρωπαϊκή πρίζα και το στέλνουν άμεσα χωρίς τελωνείο.

€69,25 MECOOL KM2 Plus, Netflix 4k, Πλήκτρα Netflix / Google Play, Android TV 11

MECOOL KM2 PLUS Netflix Certified Android TV 11 4K

Το Mecool KM2 Plus είναι η πρόταση μας για αγορά TV Box, καθώς το δοκιμάσαμε εξαντλητικά και μας εξέπληξε με τις επιδόσεις του, ιδίως με το 4Κ streaming ταινιών στο Netflix και στο Kodi.

Το μόνο αρνητικό για τους χρήστες του Kodi, αν θα μπορούσαμε να το αποκαλέσουμε έτσι, είναι ότι έρχεται με Android TV 11 όπου το backup του Kodi ή η μεταφορά φακέλων δεν είναι εύκολη υπόθεση πλέον στον φάκελο Data του λειτουργικού των TV Box.

Μπορούμε να δούμε αναλυτικά την παρουσίαση στον σχετικό οδηγό.

FEATURED MECOOL KM2 Plus Review TV Box Με Πιστοποίηση Google & Netflix 4K
MECOOL KM2 Plus Review: Νέο TV Box Με Πιστοποίηση Google & Netflix 4K

Tα TV Box μας επιτρέπουν να μετατρέψουμε οποιαδήποτε τηλεόραση σε Smart TV εύκολα και οικονομικά. Ωστόσο, η επιλογή τους δεν είναι πάντα η πιο εύκολη υπόθεση, ιδίως αν θέλουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση και ποιότητα στο Netflix, Kodi, και άλλα apps. Δοκιμάσαμε το MECOOL KM2 Plus, ένα νέο TV Box με καλές προδιαγραφές και από τα λίγα που έχουν πιστοποίηση Netflix HD.

Διαθέτει τηλεχειριστήριο με αυτόνομα πλήκτρα για το Netflix, Google Play, και το YouTube, έτσι ώστε να ανοίγουν άμεσα. Έρχεται με ευρωπαϊκή πρίζα και το στέλνουν άμεσα με Priority Line χωρίς τελωνείο.

€92,73 MECOOL KM6 Deluxe, WI-FI 6, Android 10.0, 4GB/64GB, HDR, AV1

MECOOL KM6 Deluxe 4GB/64GB ROM Android TV 10.0 TV BOX Amlogic S905X4

Το premium Mecool KM6 με Amlogic S905X4 είναι η πρόταση μας, καθώς αποτελεί μια από τις καλύτερες επενδύσεις στην αγορά TV Box. Υποστηρίζει το νέο AV1 codec, και το Wi-Fi 6. Έρχεται με 1000M LAN Ethernet, και είναι πιστοποιημένο από την Google.

Επίσης, έρχεται με Android 10 που επιτρέπει το backup ή την μεταφορά των φακέλων του Kodi, σε αντίθεση με το Android 11 όπου κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολη υπόθεση πλέον στον φάκελο Data του λειτουργικού των TV Box.

Έχει πολύ καλές μνήμες 4GB+32GB, Bluetooth 5.0, και διαθέτει τηλεχειριστήριο με αυτόνομα πλήκτρα για το Google Play και το YouTube.

€129,99 MECOOL Plus KA1, Smart Hub / Speaker Combo, Android 11

MECOOL Home Plus KA1 4GB/32GB DVB TV Box Smart Speaker Combo,

Το Mecool Plus 2 σε 1, συνδυάζει TV Box με Smart Hub και έξυπνα ηχεία. Έρχεται με Amlogic S905X4, πιστοποίηση Google ART, και έχει καλές μνήμες 4GB + 32GB. Διαθέτει Android TV 11.

Αγορά TV Box από Ελλάδα

Το καλύτερα TV Box και streaming media player της αγοράς δεν βρίσκονται σε ξένες αποθήκες, αλλά εντός των πυλών της χώρας μας. Ωστόσο, η πιο ισχυρή συσκευή δεν είναι άμεσα διαθέσιμη στα συνεργαζόμενα καταστήματα.

€99,90 Google Smart TV 4K

Google Chromecast with Google TV Media Streaming

Το Google TV 4K έχει πολύ καλές αξιολογήσεις από τους χρήστες που το αγόρασαν. Υποστηρίζει περιεχόμενο HDR 4K UHD και συνδυάζει το Google Chromecast με το Google TV.

Χρειάζεστε βοήθεια με την αγορά TV Box?

Αν κάποιο από τα μοντέλα που σας ενδιέφερε έχει εξαντληθεί, μπορείτε να μας γράψετε στην ενότητα “Ερωτήσεις” και θα σας βοηθήσουμε με την αγορά TV Box με την καλύτερη επιλογή προσωπικά για εσάς.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#318 - Κουμπί Πανικού Στο Android, Κρυφό Παιχνίδι Στο Instagram, Μετάφραση PDF Αρχείων
QuickSteps
GamingSteps#20240309 - Τα Πάντα Από Το Xbox Partner Preview, Νέοι Λύκοι Στο Minecraft, Υποψηφιότητες BAFTA 2024
GamingSteps