Home » Hardware » Οδηγοί Αγοράς » Αγορά Tablet Με Android, Windows, iOS, €89-€1.269 Μάρτιος 2023
Αγορά Tablet Με Android, Windows, iOS, €56-€1.199 Σεπτέμβριος 2020

Αγορά Tablet Με Android, Windows, iOS, €89-€1.269 Μάρτιος 2023

Ένα tablet μπορεί να είναι μέσο ψυχαγωγίας, αλλά και εργαλείο δουλειάς. Στην αγορά θα βρούμε tablet με διαφορετικά μεγέθη οθόνης, διάρκεια μπαταρίας, και δυνατότητες όπως 3G/4G/5G, GPS, κλπ. Στον οδηγό προτείνουμε λύσεις για την αγορά tablet με λειτουργικό σύστημα Android, Windows, και iOS, για κάθε ανάγκη, σε κάθε κατηγορία τιμής, αλλά και με πολλές άτοκες δόσεις.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Θέλεις επιστροφή χρημάτων σε όποιο tablet αγοράσεις?

Για επιστροφή χρημάτων σε μετρητά από τα μεγαλύτερα e-shop στην Ελλάδα, για τεχνολογικές αγορές και όχι μόνο, μπορείς να κάνεις ένα δωρεάν λογαριασμό στο Pigogo. Η επιστροφή ισχύει για κάθε μέθοδο πληρωμής, ακόμα και με αντικαταβολή.

Δείτε τους οδηγούς αγοράς του PCsteps

Ένας οδηγός που ακολουθεί στενά τις εξελίξεις

Ο οδηγός για την αγορά tablet του PCsteps παραμένει πάντοτε επίκαιρος. Θα τον ανανεώνουμε κάθε μήνα, την 1η Παρασκευή, από 1 έως 7 του μηνός.

Με αυτόν τον τρόπο, θα ενημερώνεστε τακτικά όσον αφορά τις αλλαγές των τιμών στην αγορά, για τυχόν μοντέλα που έχουν εξαντληθεί, αλλά και τα νέα και βελτιωμένα μοντέλα σε κάθε κατηγορία.

Οι επιλογές για την αγορά tablet

Για τη δική σας ευκολία, αλλά και για την καλύτερη διαθεσιμότητα των προϊόντων, στον οδηγό περιλαμβάνουμε προτάσεις για την αγορά tablet από το e-shop.gr, το mediamarkt.gr, το public.gr, και το kotsovolos.gr.

Αν κάποιο από τα παρακάτω μοντέλα έχει εξαντληθεί ή έχει αλλάξει η τιμή του πριν τον επόμενο οδηγό, γράψτε μας στα σχόλια και θα σας βρούμε ένα αντίστοιχο.

Τι πρέπει να προσέχω στην αγορά tablet

Η αγορά tablet είναι αρκετά πιο περίπλοκη από την αγορά laptop, καθώς είναι αδύνατη οποιαδήποτε αναβάθμιση, όπως στη RAM ή το δίσκο. Πρέπει λοιπόν να επιλέξουμε εξαρχής ένα μοντέλο που να καλύπτει τις σημερινές και μελλοντικές μας ανάγκες.

RAM

Σε γενικές γραμμές, τα μοντέλα με 2GB RAM θα ανταπεξέλθουν αν θέλουμε το tablet για απλές εργασίες χωρίς τη χρήση απαιτητικών προγραμμάτων. Όμως, αν έχουμε πολλές απαιτήσεις, είναι πολύ πιθανό τα 2GB να μην είναι αρκετά σε κάποιες περιπτώσεις.

Τα 2GB RAM είναι το όριο στο οποίο θα είμαστε σχετικά άνετοι, και με τα 4GB και άνω θα έχουμε ένα tablet που θα μας καλύψει για χρόνια.

Τέλος, αν προχωρήσουμε στην αγορά tablet με 1GB, θα εμφανίζει κολλήματα ακόμα και στις σημερινές εφαρμογές, ειδικά στην πλοήγηση στο Internet. Ακόμα κι εμείς την έχουμε πατήσει με πολύ φθηνά tablet στο παρελθόν, και μάθαμε.

Οι Χειρότερες Αγορές των Συνεργατών του PCsteps

Όπως λέει ο σοφός λαός, αν δεν πάθεις, δεν θα μάθεις. Ειδικά στο χώρο της τεχνολογίας, όπου υπάρχουν συχνά παγίδες για τον ανυποψίαστο αγοραστή. Ενώ…

Αν λοιπόν επιλέξετε ένα τέτοιο μοντέλο λόγω χαμηλού budget, να είστε προετοιμασμένοι, γιατί είναι πιθανό να σας εκνευρίσουν οι καθυστερήσεις.

Μέγεθος και ανάλυση οθόνης

Πολλοί χρήστες ερευνούν την αγορά tablet με βάση το μέγεθος της οθόνης. Είναι όμως σημαντικό να λάβουμε υπ' όψιν ταυτόχρονα και την ανάλυση.

Ναι μεν θα βρούμε μοντέλα των 10 ιντσών με λιγότερα από 100 ευρώ. Αν όμως έχουν ανάλυση 1024×600, η εικόνα θα έχει χαμηλότερη οξύτητα σε σχέση με ένα tablet ανάλυσης Full HD 1920×1080.

Αν μας ενδιαφέρει η όσο γίνεται υψηλότερη ποιότητα εικόνας, θα πρέπει η μεγάλη διάσταση να συνοδεύεται και από αντίστοιχα υψηλή ανάλυση.

Επεξεργαστής

Για το θέμα του επεξεργαστή, πρέπει να έχουμε στο νου μας πως είναι αδύνατον να συγκρίνουμε επεξεργαστές διαφορετικής αρχιτεκτονικής με βάση τους πυρήνες και τα GHz τους.

Σε γενικές γραμμές, τα ακριβότερα tablet έχουν καλύτερους επεξεργαστές. Δυστυχώς όμως δεν θα βρούμε τόσο μεγάλο πλήθος συγκριτικών μετρήσεων για διαφορετικούς επεξεργαστές tablet, όπως στην δημοσιεύονται για τους επεξεργαστές των υπολογιστών.

Αγορά Tablet με Android 01

WiFi ή και 3G/4G/5G

Είναι σημαντικό για την αγορά tablet να γνωρίζουμε εξαρχής αν θέλουμε ένα μοντέλο με σκέτο WiFi, ή κάποιο να υποστηρίζει και mobile Internet με δίκτυο 3G, 4G, ή 5G.

Τα αντίστοιχα μοντέλα με 3G ή 4G είναι πάντοτε ακριβότερα, και φυσικά τα νέα με το 5G ακόμη πιο ακριβά. Αν όμως δεν θέλουμε να κυνηγάμε δωρεάν WiFi όπου και αν βρισκόμαστε, και να έχουμε ίντερνετ παντού και πάντα, η υποστήριξη του κινητού ίντερνετ είναι μονόδρομος.

Ας μην ξεχνάμε επίσης τους κινδύνους που μπορεί να έχει το δωρεάν WiFi.

Λειτουργικό σύστημα

Στους περισσότερους υπολογιστές μπορούμε να αναβαθμίσουμε το λειτουργικό σύστημα στην επόμενή του έκδοση. Στα tablet, αυτό με κανένα τρόπο δεν είναι αυτονόητο.

Για τα περισσότερα tablet με Android, πρέπει ο κατασκευαστής να έχει βγάλει μια αναβάθμιση για τη νεότερη έκδοση του λειτουργικού, ασχέτως με το ποια είναι η τελευταία έκδοση του Android από τη Google. Επίσης, οι κατασκευαστές συνήθως κυκλοφορούν αναβαθμίσεις για τα ακριβότερα μοντέλα.

Αν λοιπόν προχωρήσετε στην αγορά tablet με Android 8.x ή 9.x, ειδικά αν πρόκειται για κάποιο οικονομικό μοντέλο, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην κυκλοφορήσει ποτέ αναβάθμιση για το Android 10.0 ή 11.0.

Αγορά tablet για παιδιά

Δεν έχει αξία να το αρνηθούμε: για πολλούς γονείς η αγορά tablet για τα παιδιά είναι μεγάλη ευκολία, σε αρκετές περιστάσεις της καθημερινότητας.

Ταυτόχρονα, όμως, πρέπει να θέτουμε συγκεκριμένα όρια στη χρήση οποιασδήποτε οθόνης από τα παιδιά, ανάλογα με την ηλικία τους. Είτε πρόκειται για τηλεόραση, είτε για υπολογιστή, είτε για tablet και κινητό.

Εκτός αυτού, αν αναφερόμαστε σε αρκετά μικρά παιδιά, εφόσον κρίνουμε σαν γονείς πως μπορούν να έχουν το δικό τους tablet, παίζει μεγαλύτερο ρόλο η αντοχή.

Στην αγορά tablet για παιδιά καλό είναι να κοιτάξουμε τα ειδικά σχεδιασμένα μοντέλα. Αυτά συνήθως έχουν ενισχυμένα πλαστικά για πτώσεις, και ειδικό σχεδιασμό για καλύτερο κράτημα και διαχείριση από μικρότερα χέρια.

Αδιάβροχο tablet

Για ανθρώπους που χρησιμοποιούν το tablet ως επί το πλείστον εκτός σπιτιού, πιθανώς κάποιο μερικώς αδιάβροχο μοντέλο να είναι καλή επιλογή.

Συνήθως δεν αναφερόμαστε σε tablet που μπορούμε να βυθίσουμε εντελώς στο νερό. Ανάλογα με την πιστοποίηση, θα αντέξουν ελαφριά ή και έντονη βροχή, καθώς και μικρές σταγόνες νερό.

Δείτε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τις βαθμίδες πιστοποίησης όσον αφορά το αδιάβροχο κινητό και tablet.

Αδιάβροχο Κινητό: Τι Σημαίνει το IP68 Και Οι Άλλες Βαθμίδες
Αδιάβροχο Κινητό: Γιατί Είναι Ψέμα Και Τι Να Προσέχουμε

Θεωρητικά, ένα αδιάβροχο κινητό θα έπρεπε να είναι αδιάβροχο χωρίς περιορισμούς. Στην πράξη, όμως, αυτό δεν ισχύει με κανένα τρόπο. Κάθε δήθεν αδιάβροχο κινητό έχει…

Αγορά Tablet με οθόνη 7″ έως 7.9″

Η αγορά tablet με μικρό μέγεθος οθόνης απευθύνεται σε χρήστες οι οποίοι δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στη φορητότητα. Τα μοντέλα σε αυτή την κατηγορία τείνουν να παροπλιστούν καθώς έχουμε πλέον κινητά με σχεδόν το ίδιο μέγεθος οθόνης αλλά πολύ μικρότερο όγκο και βάρος.

Εκτός από το μικρότερο μέγεθος και βάρος, τα tablet με μικρότερες οθόνες έχουν γενικά χαμηλότερη κατανάλωση, και άρα μεγαλύτερη διάρκεια στη μπαταρία. Αυτό όμως εξαρτάται και από τη χωρητικότητα της μπαταρίας, που μετριέται σε μιλιαμπερώρια (mAh).

Η μικρή οθόνη είναι κατάλληλη για mobile games και άλλες εφαρμογές. Όμως για ταινίες και πλοήγηση στο Internet, αυτό το μέγεθος της οθόνης μπορεί να κουράσει, σε σύγκριση με μεγαλύτερα μοντέλα.

Αγορά Tablet με WiFi

Αν σκοπεύουμε να χρησιμοποιούμε το tablet μόνο στο σπίτι ή σε χώρους με WiFi, μπορούμε να εξοικονομήσουμε μερικά χρήματα επιλέγοντας ένα μοντέλο που να μην υποστηρίζει mobile Internet με 3G ή 4G.

109,90 Lenovo 7″ 1024×600, 2GB/32GB, 3750 mAh

TABLET LENOVO M7 TB-7306F 7” 32GB 2GB WIFI ANDROID 11 IRON GREY

Αγορά Tablet 5οπαααααaaαμ

Το Lenovo Tab M7 έρχεται με 2GB/32GB μνήμες. Επίσης, το tablet έχει σχετικά χαμηλό βάρος στα 236 γραμμάρια και μπορούμε να το παίρνουμε παντού μαζί μας.

Αγορά Tablet 7” με WiFi + 3G/4G

Αν θέλουμε να έχουμε Internet παντού και πάντα, η αγορά tablet θα μας κοστίσει κάτι παραπάνω, ώστε να δέχεται κάρτα SIM και να μπορούμε να έχουμε 3G ή 4G Internet. Τα tablet με 4G μπορούν να λειτουργήσουν και με 3G σύνδεση.

Ωστόσο, σε αυτές τις ίντσες δεν υπάρχουν πολλές επιλογές.

€99,90 Lenovo 7″ 1024×600, 2GB/32GB, 3750 mAh, 4G

Tablet Lenovo Tab M7 (3rd Gen) 2GB/32GB 4G Iron Grey

Αγορά Tablet 5οπααααll

Το 4G Lenovo Tab M7 έρχεται με 2GB/32GB μνήμες. Επίσης, το tablet έχει σχετικά χαμηλό βάρος στα 236 γραμμάρια και μπορούμε να το παίρνουμε παντού μαζί μας.

Αγορά Tablet με οθόνη 8″ έως 8.9″

Η κατηγορία των οκτώ ιντσών είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, καθώς έχουμε μεγαλύτερη και πιο ξεκούραστη οθόνη, χωρίς όμως το tablet να είναι ιδιαίτερα ογκώδες και βαρύ.

Αγορά Tablet με WiFi

€109,00 Lenovo Tab M8 1280×800, 2GB/32GB, Android 9, 5000 mAh

TABLET LENOVO M8 TB-8505F 8” HD IPS 32GB 2GB ANDROID 9 GREY

Το Lenovo Tab M8 έχει τον MediaTek Helio A22 Quad Core στα 2.0 GHz, μνήμη RAM στα 2GB, χωρητικότητα 32GB, και τρέχει το Android 9.0. Έρχεται με μπαταρία στα 5000 mAh.

€128,90 Samsung Tab 8.7″ 1340×800, 3GB/32GB, Android 11, 5100 mAh

TABLET SAMSUNG GALAXY TAB A7 LITE 8.7″ 32GB 3GB GREY T220

αγορά tablet m1

Το μεταλλικό Samsung Galaxy Tab A7 Lite έχει μνήμη RAM στα 3GB, χωρητικότητα 32GB, και τρέχει το Android 11.0. Έρχεται με μπαταρία στα 5100 mAh.

€139,90 ή 12 άτοκες, Lenovo Tab M8, 8″ 1280×800, 3GB/32GB, Android 11, 5000 mAh

Tablet Lenovo Tab M8 (3rd Gen) 3GB/32GB WiFi Iron Grey

Το Lenovo Tab M8 έχει μνήμη RAM στα 3GB, χωρητικότητα 32GB, και τρέχει το Android 11. Έρχεται με μπαταρία στα 5000 mAh.

€699,00 iPad Mini 8.3″ 2266×1488, 3GB/64GB, iPadOS 15

Apple iPad 6th Gen Mini 64GB WiFi – Space Grey

Το iPad Mini διαθέτει οθόνη Liquid Retina 8,3 ιντσών από άκρη σε άκρη. Φοράει τον ισχυρό Α15 Bionic chip με Neural Engine και τρέχει το iPadOS 15. Διατίθεται και διαφορετικό χρώμα.

Αγορά Tablet 8” με WiFi + 3G/4G

€139,90 LENOVO 8″ 1280×800, 2GB/32GB, Android 9.0, 4G

Tablet Lenovo Tab M8 2GB/32GB 4G Iron Grey

Αγορά Tablet 5οπαααααaaαμα

Το 4G Lenovo Tab M8 είναι μια καλή αγορά σε αυτή την κατηγορία. Έχει μνήμη RAM στα 2GB, χωρητικότητα 32GB, και τρέχει το Android 9.0 Pie.

€148,90 Samsung Tab 8.7″ 1340×800, 3GB/32GB, Android 11, 5100 mAh

TABLET SAMSUNG GALAXY TAB A7 LITE 8.7″ 32GB 3GB 4G GREY T225

Το μεταλλικό 4G Samsung Galaxy Tab A7 Lite έχει μνήμη RAM στα 3GB, χωρητικότητα 32GB, και τρέχει το Android 11.0. Έρχεται με μπαταρία στα 5100 mAh.

€789,00 5G iPad Mini 8.3″ 2266×1488, 3GB/64GB, iPadOS 15

TABLET APPLE IPAD MINI 2021 8.3 64GB 5G SPACE GREY

Το 5G iPad Mini διαθέτει οθόνη Liquid Retina 8,3 ιντσών από άκρη σε άκρη. Φοράει τον ισχυρό Α15 Bionic chip με Neural Engine και τρέχει το iPadOS 15. Διατίθεται σε τρία χρώματα.

Αγορά Tablet με οθόνη 9.0″ έως 10.9″

Σε αυτή την κατηγορία έχουμε το πιο δημοφιλές εύρος στο μέγεθος οθόνης και θα βρούμε πολύ περισσότερες επιλογές σε σχέση με τις προηγούμενες κατηγορίες. Για περισσότερες ίντσες, τα μοντέλα στην αγορά είναι περιορισμένα.

Αγορά Tablet με WiFi

€89,95 ARCHOS 10,1″, 2GB/16GB, Android 11 Go, 5000mAH

TABLET ARCHOS T101 HD 10.1” 16GB 2GB WIFI WHITE

Το ARCHOS T101 WiFi είναι αρκετά συμπαγές και ελαφρύ. Έρχεται με μνήμες 2GB/16GB (δέχεται Micro SD card έως 32GB), οθόνη 10,1”, και Android 11® Go Edition.

€169,00 LENOVO 10.1″, 4GB/64GB/ Android 10 / 5000 mAh

TABLET LENOVO TAB M10 GEN 2 X306F 10.1” HD+ IPS 64GB 4GB WIFI IRON GREY

Το Lenovo M10 στις 10.1″ διαθέτει μνήμη RAM στα 4GB, 64GB αποθηκευτική μνήμη, οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio P22T, και Android 10.

€169,00 Huawei MediaPad 9,7″ 4GB/64GB, Android 10.0, 5100 mAh

Tablet Huawei MatePad T10 4GB/64GB WiFi

Το Huawei MediaPad T10 διαθέτει ανθεκτικό μεταλλικό πλαίσιο, πολύ καλές μνήμες 4GB/64GB, και το Android 10.0.

€169,90 SAMSUNG 10.4″ 2000×1200, 3GB/32GB / ANDROID 12 / 7040 mAh

TABLET SAMSUNG GALAXY TAB A7 2022 10.4 OCTA CORE 32GB 3GB

Το πολύ λεπτό (7mm) Galaxy Tab A7 είναι μία πολύ καλή αγορά σε αυτά τα χρήματα. Διαθέτει οθόνη 10.4” με ανάλυση 2000×1200. Έρχεται με μνήμη 3GB, αποθηκευτικό χώρο 32GB, και Android 12.

€188,90 SAMSUNG 10.5″ FHD, 3GB / 32GB, Android 11.0, 7040mAh

TABLET SAMSUNG GALAXY TAB A8 2021 10.5” 32GB 3GB WIFI BT GPS ANDROID 11 X200 GREY

Το Galaxy Tab A7 10,5″ FHD είναι ένα εξαιρετικό tablet της Samsung. Έρχεται με πολύ λεπτό πάχος μόλις 7mm, με Android 11.0 , και μπαταρία με χωρητικότητα 7040mAh.

€198,90 Lenovo M10 10.1″ FHD, 4GB/64GB, Android 11

TABLET LENOVO TB328FU TAB M10 3RD GEN 10.1 FULL HD IPS 64GB 4GB ANDROID 11 GREY

Αγορά Tablet 5οπααααllk

Το Lenovo M10 είναι λεπτό και διαθέτει οθόνη10.1″ FHD. Επίσης, έχει μνήμες 4GB/64GB, μπαταρία στα 5000 mAh, και τρέχει το Android 11.

€215,90 NOKIA 10.4″2Κ / 4GB / 64GB, Android 11.0 8200mAh

TABLET NOKIA T20 10.4” 64GB 4GB WIFI DEEP OCEAN BLUE

Το Nokia T20 10,4″ με ανάλυση 2000×1200 είναι άλλο ένα νέο και καλό tablet. Έρχεται με λεπτό πάχος 7.8mm, μνήμες 4GB/64GB, και μπαταρία με χωρητικότητα 8200mAh.

€219,90 LENOVO 10.3″, 4GB/128GB/ Android 9.0 / 5000 mAh

TABLET LENOVO M10 PLUS TB-X606F 10.3” 128GB 4GB ANDROID 9 IRON GREY

Το Lenovo M10 στις 10.3″ FHD διαθέτει μνήμη RAM στα 4GB, 128GB αποθηκευτική μνήμη, οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio P22T, και Android 9.0.

€239,00 XIAOMI REDMI PAD 10.6″2Κ 90Hz / 4GB / 128GB, 8000mAh

TABLET XIAOMI REDMI PAD 10.61” 128GB 4GB WIFI MINT GREEN

Το μεταλλικό και πολύ λεπτό Xiaomi Redmi Pad 10,6″ με ανάλυση 2000×1200 στα 90Hz είναι μια καλή αγορά. Έρχεται με πάχος 7.1mm, μνήμες 4GB/128GB, και τον MediaTek Helio G99.

Διατίθεται και σε διαφορετικές εκδόσεις και χρώματα.

€399,00 iPad 10.2” 2160×1620, A13 Bionic, iPadOS 15

TABLET APPLE IPAD 9TH GEN 2021 10.2 64GB WI-FI SPACE GREY

Αγορά Tablet 5οπααααllkl

Το iPad είναι ισχυρό και εύκολο στη χρήση και έρχεται με A13 Bionic chip με αρχιτεκτονική 64 bit και Neural Engine.

Διατίθεται και σε διαφορετικό χρώμα.

Αγορά Tablet με WiFi + 3G/4G

€99,00 INNOVATOR 10,1″, 2GB/32GB, Android 10, 6000mAH, 4G

TABLET INNOVATOR T12 10.1” 32GB 2GB 4G LTE ANDROID 10 BLACK

Το 4G Innovator T12 είναι αρκετά συμπαγές και ελαφρύ. Έρχεται με μνήμες 2GB/32GB, Dual SIM Card 4G,, οθόνη 10,1”, και Android 10.

€185,00 LENOVO 10.1″, 4GB/64GB/ Android 10 / 5000 mAh

TABLET LENOVO TAB M10 GEN 2 X306F 10.1” HD+ IPS 64GB 4GB WIFI IRON GREY

αγορά tablet m1a

Το 4G Lenovo M10 στις 10.1″ διαθέτει μνήμη RAM στα 4GB, 64GB αποθηκευτική μνήμη, οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio P22T, και Android 10.

€219,00 SAMSUNG 10.5″FHD 3GB / 32GB, 7040mAh, 4G

TABLET SAMSUNG GALAXY TAB A8 2021 10.5” 32GB 3GB 4G WIFI BT GPS ANDROID 11 X205 GREY

Το χρυσό Galaxy Tab A8 10,5″ FHD είναι ένα ωραίο και αξιόλογο 4G tablet της Samsung. Έρχεται με πολύ λεπτό πάχος μόλις 6.9 mm και μπαταρία με χωρητικότητα 7040mAh.

€233,90 LENOVO 10.3″ FHD, 4GB/128GB/ Android 9.0 / 5000 mAh, 4G

TABLET LENOVO TAB M10 PLUS TB-X606X 10.3” 128GB 4GB WI-FI 4G IRON GREY

Το 4G Lenovo M10 στις 10.3″ FHD διαθέτει μνήμη RAM στα 4GB, 128GB αποθηκευτική μνήμη, οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio P22T, και Android 9.0.

€239,00 Lenovo M10+ 10.6″ 2K, 4GB/64GB, Helio P22T, 7500 mAh, Android 12, 4G

TABLET LENOVO TB128XU TAB M10 PLUS 3RD GEN 10.6 2K 64GB 4GB 4G STORM GREY

To 4G Lenovo M10 στις 10.6″ με ανάλυση 2000×1200, είναι μια καλή αγορά. Eίναι εξοπλισμένο με 4GB/64GB μνήμες, τον οκταπύρηνο Helio Snapdragon SDM680 στα 2,4 GHz, και μπαταρία Li-Ion 7500mAh.

€769,00 iPad 10.2” 2160×1620, A13 Bionic, iPadOS 15, 4G

TABLET APPLE IPAD 9TH GEN 2021 10.2 256GB 4G WI-FI SPACE GREY

Το 4G iPad είναι ισχυρό και εύκολο στη χρήση και έρχεται με A13 Bionic chip με αρχιτεκτονική 64 bit και Neural Engine.

Διατίθεται και σε διαφορετικό χρώμα.

Αγορά Tablet με οθόνη 11”+

Τα tablet των 10 ιντσών είναι ήδη αρκετά ογκώδη και σχετικά δύσκολο να τα κουβαλήσουμε.

Τα μεγαλύτερα μεγέθη είναι μοντέλα ειδικής χρήσης, τα οποία ουσιαστικά φιλοδοξούν να αντικαταστήσουν εντελώς τα netbook ή ακόμα και τα laptop, με την προσθήκη ενός πληκτρολογίου και ποντικιού.

€299,00 LENOVO TAB P11 11” 128GB 4GB WI-FI 7500 mAh + Pen

LENOVO TAB P11 11” 128GB 4GB WI-FI GREY

Το λεπτό και μεταλλικό TAB P11 έχει καλές αξιολογήσεις από Έλληνες χρήστες που το αγόρασαν.

Διαθέτει οθόνη 11″ με ανάλυση 2000×1200 IPS LCD με αναλογία 85%. Επίσης, έχει μπαταρία 7500mAh, μνήμες 4GB/128GB, τον οκταπύρηνο Snapdragon 662, και τρέχει το Android 10.

€539,00 Samsung Tab S7 FE 12.4″ QHD, 4GB/64GB, Android 11, 10090mAh

Samsung Galaxy Tab S7 FE 12.4″ Wi-Fi Mystic Black Tablet

Το Samsung Galaxy Tab S7 FE είναι μια πολύ καλή αγορά. Έρχεται με μεγάλη οθόνη στις 12.4” 2560×1600 pixels, και μεγάλη μπαταρία στα 10.090 mAh.

€599,00 Samsung Tab S7 FE 12.4″ QHD, 6GB/128GB, Android 11, 10090mAh, 5G

TABLET SAMSUNG GALAXY TAB S7 FE 12.4” 128GB 6GB 5G BLACK T736

Το 5G Samsung Galaxy Tab S7 FE είναι άλλη μια καλή αγορά. Έρχεται με μεγάλη οθόνη στις 12.4” 2560×1600 pixels, και μεγάλη μπαταρία στα 10.090 mAh.

Είναι εξοπλισμένο με τον οκταπύρηνο Qualcomm SM7225 Snapdragon 750G, μνήμη RAM 6GB, και 128GB αποθηκευτικό χώρο που επεκτείνεται ως 1TB με κάρτα microSD.

€1,019 iPad Pro 11” 1668×2388, 256GB, iPadOS

APPLE MXDC2 IPAD PRO 11” 2020 256GB WI-FI SPACE GREY

Το νέο iPad Pro 2021 στις 11 ίντσες έρχεται με Retina οθόνη 1668×2388 που έχει υψηλή ευκρίνεια και φωτεινότητα. Διαθέτει κατά πολύ ισχυρότερη απόδοση από τα προηγούμενα iPad και φοράει τον επεξεργαστή A12Z Bionic.

Το iPad Pro έρχεται σε διάφορες εκδόσεις και χρώματα.

€1.019 Microsoft Surface Pro 12.3” UHD, 4GB / 128GB, Windows 10 Pro

MICROSOFT SURFACE PRO 6 12.3” INTEL CORE M3 DUAL CORE 128GB WI-FI

Αγορά Tablet 14μμμ

Δυστυχώς, έληξε η προσφορά στα 899 ευρώ των προηγούμενων μηνών.

Το Surface Pro είναι ένα πανίσχυρο tablet 12.3″ με δυνατότητες laptop αλλά με ελαφρύτερο και πιο ευέλικτο σχεδιασμό. Έχει δυνατότητα εγγραφής βίντεο υψηλής ανάλυσης και λειτουργικό σύστημα Windows 10 Pro.

€1.269 iPad Pro 12.9” 2732×2048, 8GB/256GB

APPLE MXAT2 IPAD PRO 12.9” 2020 256GB WI-FI SPACE GREY

Η επανασχεδιασμένη οθόνη Retina στις 12.9 ίντσες είναι το μεγάλο ατού του Apple iPad Pro. Το πανίσχυρο tablet έρχεται σε διάφορες εκδόσεις και χρώματα.

Αγορά tablet ακριβώς στα χρήματα που θέλετε

Τα παραπάνω μοντέλα είναι μεν τα καλύτερα στην κατηγορία τους, πιθανώς όμως να μην καλύπτουν όλες τις κατηγορίες.

Αν ο προϋπολογισμός σας είναι διαφορετικός ή αν κάποιο από τα μοντέλα έχει εξαντληθεί, μπορείτε να μας γράψετε στην ενότητα “Ερωτήσεις” .

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Laptop €449-€3.955: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 25/10-31/10
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#266 - Σύνδεση Ογκοχρέωσης, Ρύθμιση Ήχου Και GPU Ανά Εφαρμογή, Άνοιγμα ISO Windows 11
QuickSteps
GamingSteps#20230318 - Χιλιάδες Ban Στο WoW Classic, Skin Του Counter-Strike Χιλιάδων Δολαρίων, Cities: Skylines DLC
GamingSteps