Home » Hardware » Οδηγοί Αγοράς » Αγορά Tablet Με Android, Windows, iOS, €69-€1.269 Δεκέμβριος 2022
Αγορά Tablet Με Android, Windows, iOS, €56-€1.199 Σεπτέμβριος 2020

Αγορά Tablet Με Android, Windows, iOS, €69-€1.269 Δεκέμβριος 2022

Ένα tablet μπορεί να είναι μέσο ψυχαγωγίας, αλλά και εργαλείο δουλειάς. Στην αγορά θα βρούμε tablet με διαφορετικά μεγέθη οθόνης, διάρκεια μπαταρίας, και δυνατότητες όπως 3G/4G/5G, GPS, κλπ. Στον οδηγό προτείνουμε λύσεις για την αγορά tablet με λειτουργικό σύστημα Android, Windows, και iOS, για κάθε ανάγκη, σε κάθε κατηγορία τιμής, αλλά και με πολλές άτοκες δόσεις.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Θέλεις επιστροφή χρημάτων σε όποιο tablet αγοράσεις?

Για επιστροφή χρημάτων σε μετρητά από τα μεγαλύτερα e-shop στην Ελλάδα, για τεχνολογικές αγορές και όχι μόνο, μπορείς να κάνεις ένα δωρεάν λογαριασμό στο Pigogo. Η επιστροφή ισχύει για κάθε μέθοδο πληρωμής, ακόμα και με αντικαταβολή.

Δείτε τους οδηγούς αγοράς του PCsteps

Ένας οδηγός που ακολουθεί στενά τις εξελίξεις

Ο οδηγός για την αγορά tablet του PCsteps παραμένει πάντοτε επίκαιρος. Θα τον ανανεώνουμε κάθε μήνα, την 1η Παρασκευή, από 1 έως 7 του μηνός.

Με αυτόν τον τρόπο, θα ενημερώνεστε τακτικά όσον αφορά τις αλλαγές των τιμών στην αγορά, για τυχόν μοντέλα που έχουν εξαντληθεί, αλλά και τα νέα και βελτιωμένα μοντέλα σε κάθε κατηγορία.

Οι επιλογές για την αγορά tablet

Για τη δική σας ευκολία, αλλά και για την καλύτερη διαθεσιμότητα των προϊόντων, στον οδηγό περιλαμβάνουμε προτάσεις για την αγορά tablet από το e-shop.gr, το mediamarkt.gr, το public.gr, και το kotsovolos.gr.

Αν κάποιο από τα παρακάτω μοντέλα έχει εξαντληθεί ή έχει αλλάξει η τιμή του πριν τον επόμενο οδηγό, γράψτε μας στα σχόλια και θα σας βρούμε ένα αντίστοιχο.

Τι πρέπει να προσέχω στην αγορά tablet

Η αγορά tablet είναι αρκετά πιο περίπλοκη από την αγορά laptop, καθώς είναι αδύνατη οποιαδήποτε αναβάθμιση, όπως στη RAM ή το δίσκο. Πρέπει λοιπόν να επιλέξουμε εξαρχής ένα μοντέλο που να καλύπτει τις σημερινές και μελλοντικές μας ανάγκες.

RAM

Σε γενικές γραμμές, τα μοντέλα με 2GB RAM θα ανταπεξέλθουν αν θέλουμε το tablet για απλές εργασίες χωρίς τη χρήση απαιτητικών προγραμμάτων. Όμως, αν έχουμε πολλές απαιτήσεις, είναι πολύ πιθανό τα 2GB να μην είναι αρκετά σε κάποιες περιπτώσεις.

Τα 3GB RAM είναι το όριο στο οποίο θα είμαστε άνετοι, και με τα 4GB και άνω θα έχουμε ένα tablet που θα μας καλύψει για χρόνια.

Τέλος, αν προχωρήσουμε στην αγορά tablet με 1GB, θα εμφανίζει κολλήματα ακόμα και στις σημερινές εφαρμογές, ειδικά στην πλοήγηση στο Internet. Ακόμα κι εμείς την έχουμε πατήσει με πολύ φθηνά tablet στο παρελθόν, και μάθαμε.

Οι Χειρότερες Αγορές των Συνεργατών του PCsteps

Όπως λέει ο σοφός λαός, αν δεν πάθεις, δεν θα μάθεις. Ειδικά στο χώρο της τεχνολογίας, όπου υπάρχουν συχνά παγίδες για τον ανυποψίαστο αγοραστή. Ενώ…

Αν λοιπόν επιλέξετε ένα τέτοιο μοντέλο λόγω χαμηλού budget, να είστε προετοιμασμένοι, γιατί είναι πιθανό να σας εκνευρίσουν οι καθυστερήσεις.

Μέγεθος και ανάλυση οθόνης

Πολλοί χρήστες ερευνούν την αγορά tablet με βάση το μέγεθος της οθόνης. Είναι όμως σημαντικό να λάβουμε υπ' όψιν ταυτόχρονα και την ανάλυση.

Ναι μεν θα βρούμε μοντέλα των 10 ιντσών με λιγότερα από 100 ευρώ. Αν όμως έχουν ανάλυση 1024×600, η εικόνα θα έχει χαμηλότερη οξύτητα σε σχέση με ένα tablet ανάλυσης Full HD 1920×1080.

Αν μας ενδιαφέρει η όσο γίνεται υψηλότερη ποιότητα εικόνας, θα πρέπει η μεγάλη διάσταση να συνοδεύεται και από αντίστοιχα υψηλή ανάλυση.

Επεξεργαστής

Για το θέμα του επεξεργαστή, πρέπει να έχουμε στο νου μας πως είναι αδύνατον να συγκρίνουμε επεξεργαστές διαφορετικής αρχιτεκτονικής με βάση τους πυρήνες και τα GHz τους.

Σε γενικές γραμμές, τα ακριβότερα tablet έχουν καλύτερους επεξεργαστές. Δυστυχώς όμως δεν θα βρούμε τόσο μεγάλο πλήθος συγκριτικών μετρήσεων για διαφορετικούς επεξεργαστές tablet, όπως στην δημοσιεύονται για τους επεξεργαστές των υπολογιστών.

Αγορά Tablet με Android 01

WiFi ή και 3G/4G/5G

Είναι σημαντικό για την αγορά tablet να γνωρίζουμε εξαρχής αν θέλουμε ένα μοντέλο με σκέτο WiFi, ή κάποιο να υποστηρίζει και mobile Internet με δίκτυο 3G, 4G, ή 5G.

Τα αντίστοιχα μοντέλα με 3G ή 4G είναι πάντοτε ακριβότερα, και φυσικά τα νέα με το 5G ακόμη πιο ακριβά. Αν όμως δεν θέλουμε να κυνηγάμε δωρεάν WiFi όπου και αν βρισκόμαστε, και να έχουμε ίντερνετ παντού και πάντα, η υποστήριξη του κινητού ίντερνετ είναι μονόδρομος.

Ας μην ξεχνάμε επίσης τους κινδύνους που μπορεί να έχει το δωρεάν WiFi.

Λειτουργικό σύστημα

Στους περισσότερους υπολογιστές μπορούμε να αναβαθμίσουμε το λειτουργικό σύστημα στην επόμενή του έκδοση. Στα tablet, αυτό με κανένα τρόπο δεν είναι αυτονόητο.

Για τα περισσότερα tablet με Android, πρέπει ο κατασκευαστής να έχει βγάλει μια αναβάθμιση για τη νεότερη έκδοση του λειτουργικού, ασχέτως με το ποια είναι η τελευταία έκδοση του Android από τη Google. Επίσης, οι κατασκευαστές συνήθως κυκλοφορούν αναβαθμίσεις για τα ακριβότερα μοντέλα.

Αν λοιπόν προχωρήσετε στην αγορά tablet με Android 8.x ή 9.x, ειδικά αν πρόκειται για κάποιο οικονομικό μοντέλο, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην κυκλοφορήσει ποτέ αναβάθμιση για το Android 10.0 ή 11.0.

Αγορά tablet για παιδιά

Δεν έχει αξία να το αρνηθούμε: για πολλούς γονείς η αγορά tablet για τα παιδιά είναι μεγάλη ευκολία, σε αρκετές περιστάσεις της καθημερινότητας.

Ταυτόχρονα, όμως, πρέπει να θέτουμε συγκεκριμένα όρια στη χρήση οποιασδήποτε οθόνης από τα παιδιά, ανάλογα με την ηλικία τους. Είτε πρόκειται για τηλεόραση, είτε για υπολογιστή, είτε για tablet και κινητό.

Εκτός αυτού, αν αναφερόμαστε σε αρκετά μικρά παιδιά, εφόσον κρίνουμε σαν γονείς πως μπορούν να έχουν το δικό τους tablet, παίζει μεγαλύτερο ρόλο η αντοχή.

Στην αγορά tablet για παιδιά καλό είναι να κοιτάξουμε τα ειδικά σχεδιασμένα μοντέλα. Αυτά συνήθως έχουν ενισχυμένα πλαστικά για πτώσεις, και ειδικό σχεδιασμό για καλύτερο κράτημα και διαχείριση από μικρότερα χέρια.

Αδιάβροχο tablet

Για ανθρώπους που χρησιμοποιούν το tablet ως επί το πλείστον εκτός σπιτιού, πιθανώς κάποιο μερικώς αδιάβροχο μοντέλο να είναι καλή επιλογή.

Συνήθως δεν αναφερόμαστε σε tablet που μπορούμε να βυθίσουμε εντελώς στο νερό. Ανάλογα με την πιστοποίηση, θα αντέξουν ελαφριά ή και έντονη βροχή, καθώς και μικρές σταγόνες νερό.

Δείτε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τις βαθμίδες πιστοποίησης όσον αφορά το αδιάβροχο κινητό και tablet.

Αδιάβροχο Κινητό: Τι Σημαίνει το IP68 Και Οι Άλλες Βαθμίδες
Αδιάβροχο Κινητό: Γιατί Είναι Ψέμα Και Τι Να Προσέχουμε

Θεωρητικά, ένα αδιάβροχο κινητό θα έπρεπε να είναι αδιάβροχο χωρίς περιορισμούς. Στην πράξη, όμως, αυτό δεν ισχύει με κανένα τρόπο. Κάθε δήθεν αδιάβροχο κινητό έχει…

Αγορά Tablet με οθόνη 7″ έως 7.9″

Η αγορά tablet με μικρό μέγεθος οθόνης απευθύνεται σε χρήστες οι οποίοι δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στη φορητότητα. Τα μοντέλα σε αυτή την κατηγορία έχουν μικρή διαφορά στο μέγεθος από τα κινητά 6″.

Εκτός από το μικρότερο μέγεθος και βάρος, τα tablet με μικρότερες οθόνες έχουν γενικά χαμηλότερη κατανάλωση, και άρα μεγαλύτερη διάρκεια στη μπαταρία. Αυτό όμως εξαρτάται και από τη χωρητικότητα της μπαταρίας, που μετριέται σε μιλιαμπερώρια (mAh).

Η μικρή οθόνη είναι κατάλληλη για mobile games και άλλες εφαρμογές. Όμως για ταινίες και πλοήγηση στο Internet, αυτό το μέγεθος της οθόνης μπορεί να κουράσει, σε σύγκριση με μεγαλύτερα μοντέλα.

Αγορά Tablet με WiFi

Αν σκοπεύουμε να χρησιμοποιούμε το tablet μόνο στο σπίτι ή σε χώρους με WiFi, μπορούμε να εξοικονομήσουμε μερικά χρήματα επιλέγοντας ένα μοντέλο που να μην υποστηρίζει mobile Internet με 3G ή 4G.

€69,90 ARCHOS 7″, 2GB/16GB, Android 11 Go

TABLET ARCHOS ACCESS T70 WIFI 7” 16GB 2GB WHITE

Αγορά Tablet 5οπαααα

Το ARCHOS T70 WiFi είναι αρκετά συμπαγές και ελαφρύ. Έρχεται με μνήμες 2GB/16GB, οθόνη 7” (1024×600 pixel), και Android 11® Go Edition.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι αυτές οι πληροφορίες των χαρακτηριστικών προέρχονται από έρευνα που κάναμε στο site της εταιρίας και όχι από το e-shop, καθώς δεν υπάρχει περιγραφή του προϊόντος.

99,90 Lenovo 7″ 1024×600, 2GB/32GB, 3750 mAh

TABLET LENOVO M7 TB-7306F 7” 32GB 2GB WIFI ANDROID 11 BLACK

Το Lenovo Tab M7 έρχεται με 2GB/32GB μνήμες. Επίσης, το tablet έχει σχετικά χαμηλό βάρος στα 236 γραμμάρια και μπορούμε να το παίρνουμε παντού μαζί μας.

Αγορά Tablet 7.0” με WiFi + 3G/4G

Αν θέλουμε να έχουμε Internet παντού και πάντα, η αγορά tablet θα μας κοστίσει κάτι παραπάνω, ώστε να δέχεται κάρτα SIM και να μπορούμε να έχουμε 3G ή 4G Internet. Τα tablet με 4G μπορούν να λειτουργήσουν και με 3G σύνδεση.

Ωστόσο, σε αυτές τις ίντσες δεν υπάρχουν πολλές επιλογές.

€119,90 Lenovo 7″ 1024×600, 2GB/32GB, 3750 mAh, 4G

TABLET LENOVO M7 TB-7306X 7” 32GB 2GB 4G WIFI ANDROID 11 BLACK

Αγορά Tablet 5οπ

Το 4G Lenovo Tab M7 έρχεται με 2GB/32GB μνήμες. Επίσης, το tablet έχει σχετικά χαμηλό βάρος στα 236 γραμμάρια και μπορούμε να το παίρνουμε παντού μαζί μας.

€139,90 Lenovo 7″ 1024×600, 2GB/32GB, 3750 mAh, 4G

LENOVO M7 3rd Gen 7/2GB/32GB 4G Iron Grey Tablet

Το 4G Lenovo Tab M7 είναι στην ουσία το ίδιο μοντέλο σε διαφορετικό χρώμα και πιο ακριβό. Έρχεται με 2GB/32GB μνήμες. Επίσης, το tablet έχει σχετικά χαμηλό βάρος στα 236 γραμμάρια και μπορούμε να το παίρνουμε παντού μαζί μας.

Αγορά Tablet με οθόνη 8″ έως 8.9″

Η κατηγορία των οκτώ ιντσών είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, καθώς έχουμε μεγαλύτερη και πιο ξεκούραστη οθόνη, χωρίς όμως το tablet να είναι ιδιαίτερα ογκώδες και βαρύ.

Αγορά Tablet με WiFi

€119,90 ή 12 άτοκες, Lenovo Tab 8″ 1280×800, 2GB/32GB, Android 9.0, 5000 mAh

Tablet Lenovo Tab M8 2GB/32GB WiFi Iron Grey

Το Lenovo Tab M8 έχει μνήμη RAM στα 2GB, χωρητικότητα 32GB, και τρέχει το Android 9.0. Έρχεται με μπαταρία στα 5000 mAh.

€129,00 Samsung Tab 8.7″ 1340×800, 3GB/32GB, Android 11, 5100 mAh

TABLET SAMSUNG GALAXY TAB A7 LITE 8.7″ 32GB 3GB GREY T220

Το μεταλλικό Samsung Galaxy Tab A7 Lite έχει μνήμη RAM στα 3GB, χωρητικότητα 32GB, και τρέχει το Android 11.0. Έρχεται με μπαταρία στα 5100 mAh.

€139,90 ή 12 άτοκες, Lenovo Tab M8 (3rd Gen), 8″ 1280×800, 3GB/32GB, Android 11, 5000 mAh

Tablet Lenovo Tab M8 (3rd Gen) 3GB/32GB WiFi Iron Grey

Το Lenovo Tab M8 έχει μνήμη RAM στα 3GB, χωρητικότητα 32GB, και τρέχει το Android 11. Έρχεται με μπαταρία στα 5000 mAh.

€599,00 iPad Mini 8.3″ 2266×1488, 3GB/64GB, iPadOS 15

TABLET APPLE IPAD MINI 2021 8.3 64GB WI-FI STARLIGHT

Αγορά Tablet 5οπααααα

Το iPad Mini διαθέτει οθόνη Liquid Retina 8,3 ιντσών από άκρη σε άκρη. Φοράει τον ισχυρό Α15 Bionic chip με Neural Engine και τρέχει το iPadOS 15. Διατίθεται και διαφορετικό χρώμα.

Αγορά Tablet 8” με WiFi + 3G/4G

€148,90 Samsung Tab 8.7″ 1340×800, 3GB/32GB, Android 11, 5100 mAh, 4G

Samsung Galaxy Tab A7 Lite 4G 3GB/32GB Gray Tablet

Το 4G Samsung Galaxy Tab A7 Lite έχει μνήμη RAM στα 3GB, χωρητικότητα 32GB, και τρέχει το Android 11.0. Έρχεται με μπαταρία στα 5100 mAh.

€159,90 LENOVO 8″ 1280×800, 2GB/32GB, Android 9.0, 4G

Tablet Lenovo Tab M8 2GB/32GB 4G Iron Grey

Το 4G Lenovo Tab M8 είναι μια καλή αγορά σε αυτή την κατηγορία. Έχει μνήμη RAM στα 2GB, χωρητικότητα 32GB, και τρέχει το Android 9.0 Pie.

€789,00 5G iPad Mini 8.3″ 2266×1488, 3GB/64GB, iPadOS 15

TABLET APPLE IPAD MINI 2021 8.3 64GB 5G SPACE GREY

Το 5G iPad Mini διαθέτει οθόνη Liquid Retina 8,3 ιντσών από άκρη σε άκρη. Φοράει τον ισχυρό Α15 Bionic chip με Neural Engine και τρέχει το iPadOS 15. Διατίθεται σε τρία χρώματα.

 

Αγορά Tablet με οθόνη 9.0″ έως 10.9″

Σε αυτή την κατηγορία έχουμε το πιο δημοφιλές εύρος στο μέγεθος οθόνης και θα βρούμε πολύ περισσότερες επιλογές σε σχέση με τις προηγούμενες κατηγορίες. Για περισσότερες ίντσες, τα μοντέλα στην αγορά είναι περιορισμένα.

Αγορά Tablet με WiFi

€99,95 ARCHOS 10,1″, 2GB/32GB, Android 11 Go

TABLET ARCHOS T101 HD PLUS 10.1” 32GB 2GB WI-FI WHITE GREY

Το ARCHOS T101 WiFi είναι αρκετά συμπαγές και ελαφρύ. Έρχεται με μνήμες 2GB/32GB, οθόνη 10,1”, και Android 11® Go Edition.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι αυτές οι πληροφορίες των χαρακτηριστικών προέρχονται από έρευνα που κάναμε στο site της εταιρίας και όχι από το e-shop, καθώς δεν υπάρχει περιγραφή του προϊόντος.

€149,00 Huawei MediaPad 9,7″ 4GB/64GB, Android 10.0, 5100 mAh

Tablet Huawei MatePad T10 4GB/64GB WiFi

Αγορά Tablet 5οπαααααa

Το Huawei MediaPad T10 διαθέτει ανθεκτικό μεταλλικό πλαίσιο, πολύ καλές μνήμες 4GB/64GB, και το Android 10.0.

€149,90 Lenovo 10.1″ Snapdragon / 3GB/32GB, Android 9.0, 4850 mAh

TABLET LENOVO TAB M10 TB-X505F 10.1” IPS 32GB 3GB WIFI ANDROID 9

Το Lenovo Tab M10 έρχεται με Android 9.0, μνήμες 3GB/32GB, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 429, και μπαταρία στα 4850 mAh.

€164,90 SAMSUNG 10.4″ 2000×1200, 3GB/32GB / ANDROID 12 / 7040 mAh

TABLET SAMSUNG GALAXY TAB A7 2022 10.4 OCTA CORE 32GB 3GB

Το πολύ λεπτό (7mm) Galaxy Tab A7 είναι μία πολύ καλή αγορά tablet σε αυτά τα χρήματα. Διαθέτει οθόνη 10.4” με ανάλυση 2000×1200. Έρχεται με μνήμη 3GB, αποθηκευτικό χώρο 32GB, και Android 12.

€175,00 Lenovo M10 PLUS 10.3″ 1920×1200, 4/64GB, Helio P22T, 5000mAh

TABLET LENOVO TAB M10 PLUS TB-X606X 10.3” 64GB 4GB WI-FI 4G IRON

Το Lenovo M10 Plus είναι λεπτό με πλήρως μεταλλικό σκελετό και διαθέτει οθόνη10.3″ FHD. Επίσης, έχει μπαταρία 5000mAh, μνήμες 4GB/64GB, τον οκταπύρηνο MediaTek Helio P22T Octa Core στα 2.3 GHz, και τρέχει το Android 9 Pie.

€189,90 SAMSUNG 10.5″ FHD, 3GB / 32GB, Android 11.0, 7040mAh

TABLET SAMSUNG GALAXY TAB A8 2021 10.5” 32GB 3GB WIFI BT GPS ANDROID 11 X200 GREY

Το Galaxy Tab A7 10,5″ FHD είναι ένα εξαιρετικό tablet της Samsung. Έρχεται με πολύ λεπτό πάχος μόλις 7mm, με Android 11.0 , και μπαταρία με χωρητικότητα 7040mAh.

€219,00 LENOVO 10.3″, 4GB/128GB/ Android 9.0 / 5000 mAh

TABLET LENOVO M10 PLUS TB-X606F 10.3” 128GB 4GB ANDROID 9 IRON GREY

Το Lenovo M10 στις 10.3″ FHD διαθέτει μνήμη RAM στα 4GB, 128GB αποθηκευτική μνήμη, οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio P22T, και Android 9.0.

€228,00 SAMSUNG 10.5″FHD 4GB / 64GB, Android 11.0 7040mAh

TABLET SAMSUNG GALAXY TAB A8 2021 10.5” 64GB 4GB WIFI BT GPS ANDROID 11 X200 SILVER

Το Galaxy Tab A8 10,5″ FHD είναι άλλο ένα πολύ καλό tablet της Samsung. Έρχεται με πολύ λεπτό πάχος μόλις 6.9 mm και μπαταρία με χωρητικότητα 7040mAh.

Διατίθεται και σε διαφορετικές εκδόσεις.

€299,00 Samsung S6 Lite 10.4″ 2000×1200, 4GB/128GB, Android 12, 6000 mAh

TABLET SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE P613 2022 10.4” 64GB 4GB WI-FI GREY

Αγορά Tablet 5οπαααααaa

Το Galaxy Tab S6 Lite έρχεται με ενσωματωμένο S Pen και μεγάλη οθόνη LCD PLS στις 10.4”, ανάλυσης 2000×1200 pixels. Είναι εξοπλισμένο με τον οκταπύρηνο Snapdragon 720G (8 nm) μνήμη RAM 4GB, και 64GB αποθηκευτικό χώρο.

€629,00 10.5” Microsoft Surface, 8GB / 128GB, Windows 11s

Microsoft Surface Go 3 6500Y/8GB/128GB Laptop/Tablet

Το Surface Go 3 έχει δυνατότητες laptop αλλά με ελαφρύτερο και πιο ευέλικτο σχεδιασμό. Έχει δυνατότητα εγγραφής βίντεο υψηλής ανάλυσης και λειτουργικό σύστημα Windows 11s.

Αγορά Tablet με WiFi + 3G/4G

€175,00 Lenovo M10 10.1″ 1920×1200, 4GB/64GB, Helio P22T, 5000mAh, 4G

TABLET LENOVO TAB M10 PLUS TB-X606X 10.3” 64GB 4GB WI-FI 4G IRON GREY

To Lenovo M10 στις 10.3″ είναι μια καλή αγορά καθώς είναι εξοπλισμένο με 4GB/64GB μνήμες, τον οκταπύρηνο Helio P22T στα 2,3 GHz, και μπαταρία Li-Ion 5000mAh.

€242,90 LENOVO 10.3″, 4GB/128GB/ Android 9.0 / 5000 mAh, 4G

TABLET LENOVO TAB M10 PLUS TB-X606X 10.3” 128GB 4GB WI-FI 4G IRON GREY

Το 4G Lenovo M10 στις 10.3″ FHD διαθέτει μνήμη RAM στα 4GB, 128GB αποθηκευτική μνήμη, οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio P22T, και Android 9.0.

€274,90 SAMSUNG 10.5″FHD 4GB / 64GB, 7040mAh, 4G

TABLET SAMSUNG GALAXY TAB A8 2021 10.5” 64GB 4GB 4G WIFI BT GPS ANDROID 11 X205 GREY

Το χρυσό Galaxy Tab A8 10,5″ FHD είναι ένα ωραίο και αξιόλογο 4G tablet της Samsung. Έρχεται με πολύ λεπτό πάχος μόλις 6.9 mm και μπαταρία με χωρητικότητα 7040mAh.

Διατίθεται και με 3GB/32GB μνήμες.

€338,90 Samsung S6 Lite 10.4″ 2000×1200, 4GB/64GB, Android 12, 4G, 7040 mAh

TABLET SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE P619 2022 10.4” 64GB 4GB 4G WI-FI GREY

Το 4G Galaxy Tab S6 Lite έρχεται με ενσωματωμένο S Pen και μεγάλη οθόνη LCD PLS στις 10.4”, ανάλυσης 2000×1200 pixels. Είναι εξοπλισμένο με τον οκταπύρηνο Snapdragon 720G (8 nm), μνήμη RAM 4GB, και 64GB αποθηκευτικό χώρο.

Διατίθεται και σε διαφορετικό χρώμα.

€469,00 iPad 10.2” 2160×1620, A13 Bionic, iPadOS 15

TABLET APPLE IPAD 9TH GEN 2021 10.2 64GB WI-FI SPACE GREY

Το iPad είναι ισχυρό και εύκολο στη χρήση και έρχεται με A13 Bionic chip με αρχιτεκτονική 64 bit και Neural Engine.

Αγορά Tablet με οθόνη 11”+

Τα tablet των 10 ιντσών είναι ήδη αρκετά ογκώδη και σχετικά δύσκολο να τα κουβαλήσουμε.

Τα μεγαλύτερα μεγέθη είναι μοντέλα ειδικής χρήσης, τα οποία ουσιαστικά φιλοδοξούν να αντικαταστήσουν εντελώς τα netbook ή ακόμα και τα laptop, με την προσθήκη ενός πληκτρολογίου και ποντικιού.

Καθώς αυτή την περίοδο δεν υπάρχουν μοντέλα με Android πάνω από 11 ίντσες, σε αυτή την κατηγορία θα παρουσιάζουμε τα νέα πανίσχυρα tablet της Apple και Microsoft.

€265,90 LENOVO TAB P11 11” 128GB 4GB WI-FI 7500 mAh

LENOVO TAB P11 11” 128GB 4GB WI-FI GREY

Αγορά Tablet 5οπαααααaaα

Το λεπτό και μεταλλικό TAB P11 έχει καλές αξιολογήσεις από Έλληνες χρήστες που το αγόρασαν.

Διαθέτει οθόνη 11″ με ανάλυση 2000×1200 IPS LCD με αναλογία 85%. Επίσης, έχει μπαταρία 7500mAh, μνήμες 4GB/128GB, τον οκταπύρηνο Snapdragon 662, και τρέχει το Android 10.

€398,90 Xiaomi Pad 11″ WQHD+120Hz, 6GB/128GB, Snapdragon 860, 8720 mAh

Tablet Xiaomi Pad 5 6GB/128GB WiFi Cosmic Gray

Το πανίσχυρο Xiaomi Pad 5, είναι ένα πολύ λεπτό και όμορφο tablet, το οποίο διαθέτει premium και κομψή σχεδίαση.

Είναι εξοπλισμένο με μεγάλη και ευρύχωρη οθόνη 11’’ με υψηλή ανάλυση 2560×1600 pixels στα 120Hz, τον ισχυρό Snapdragon 860, και μεγάλες μνήμες 6GB/128GB.

€589,00 Samsung Tab S7 FE 12.4″ QHD, 4GB/64GB, Android 11, 10090mAh, 5G

TABLET SAMSUNG GALAXY TAB S7 FE 12.4” 64GB 4GB 5G GREEN T736

Το 5G Samsung Galaxy Tab S7 FE είναι μια πολύ καλή αγορά. Έρχεται με μεγάλη οθόνη στις 12.4” 2560×1600 pixels, και μεγάλη μπαταρία στα 10.090 mAh.

Είναι εξοπλισμένο με τον οκταπύρηνο Qualcomm SM7225 Snapdragon 750G, μνήμη RAM 4GB, και 64GB αποθηκευτικό χώρο που επεκτείνεται ως 1TB με κάρτα microSD.

Διατίθεται και σε διαφορετικά χρώματα και εκδόσεις.

€1,019 iPad Pro 11” 1668×2388, 256GB, iPadOS

APPLE MXDC2 IPAD PRO 11” 2020 256GB WI-FI SPACE GREY

Το νέο iPad Pro 2021 στις 11 ίντσες έρχεται με Retina οθόνη 1668×2388 που έχει υψηλή ευκρίνεια και φωτεινότητα. Διαθέτει κατά πολύ ισχυρότερη απόδοση από τα προηγούμενα iPad και φοράει τον επεξεργαστή A12Z Bionic.

Το iPad Pro έρχεται σε διάφορες εκδόσεις και χρώματα.

€1.019 Microsoft Surface Pro 12.3” UHD, 4GB / 128GB, Windows 10 Pro

MICROSOFT SURFACE PRO 6 12.3” INTEL CORE M3 DUAL CORE 128GB WI-FI

Αγορά Tablet 14μμμ

Δυστυχώς, έληξε η προσφορά στα 899 ευρώ των προηγούμενων μηνών.

Το Surface Pro είναι ένα πανίσχυρο tablet 12.3″ με δυνατότητες laptop αλλά με ελαφρύτερο και πιο ευέλικτο σχεδιασμό. Έχει δυνατότητα εγγραφής βίντεο υψηλής ανάλυσης και λειτουργικό σύστημα Windows 10 Pro.

€1.269 iPad Pro 12.9” 2732×2048, 8GB/256GB

APPLE MXAT2 IPAD PRO 12.9” 2020 256GB WI-FI SPACE GREY

Η επανασχεδιασμένη οθόνη Retina στις 12.9 ίντσες είναι το μεγάλο ατού του Apple iPad Pro. Το πανίσχυρο tablet έρχεται σε διάφορες εκδόσεις και χρώματα.

Αγορά tablet ακριβώς στα χρήματα που θέλετε

Τα παραπάνω μοντέλα είναι μεν τα καλύτερα στην κατηγορία τους, πιθανώς όμως να μην καλύπτουν όλες τις κατηγορίες.

Αν ο προϋπολογισμός σας είναι διαφορετικός ή αν κάποιο από τα μοντέλα έχει εξαντληθεί, μπορείτε να μας γράψετε στην ενότητα “Ερωτήσεις” .

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Laptop €449-€3.955: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 25/10-31/10
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#251 - Προστασία Παραβίασης, Κωδικός Λογαριασμού, Και Χειροκίνητες Ενημερώσεις Windows 11
QuickSteps
GamingSteps#20221125 - Καλύτερης Ποιότητας Τα Παιχνίδια Του PS, AAA Παιχνίδι Από Το Netflix, Golden Joystick Awards
GamingSteps