Ένα tablet μπορεί να είναι μέσο ψυχαγωγίας, αλλά και εργαλείο δουλειάς. Στην αγορά θα βρούμε tablet με διαφορετικά μεγέθη οθόνης, διάρκεια μπαταρίας, και δυνατότητες όπως 3G/4G, GPS, κλπ. Στον οδηγό προτείνουμε λύσεις για την αγορά tablet με λειτουργικό σύστημα Android, Windows, και iOS, για κάθε ανάγκη, σε κάθε κατηγορία τιμής, αλλά και με πολλές άτοκες δόσεις.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Διαφημίστε την επιχειρησή σας στο site του PCsteps, ή και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη διαβάζουν όλα μας τα άρθρα χωρίς διαφημίσεις, και έχουν επιπλέον μοναδικά προνόμια.

Συμμετοχή

Αγορά Tablet από το PCsteps.shop

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του PCsteps, μπορούμε να βρούμε ποικιλία tablet από τις μεγάλες εταιρείες όπως η Samsung, Huawei, Apple, Lenovo, και Alcatel. Έτσι, σε αυτόν τον εβδομαδιαίο οδηγό αγοράς θα παρουσιάζουμε και επιλεγμένα tablet μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Σε ό,τι αφορά τις τιμές, είναι οι χαμηλότερες που μπορούσαμε με βάση την τιμή χονδρικής από τον προμηθευτή, και σε καμία περίπτωση τα προϊόντα μας δεν είναι παραεισαγωγές, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Θέλεις επιστροφή χρημάτων σε όποιο tablet αγοράσεις?

Για επιστροφή χρημάτων σε μετρητά από τα μεγαλύτερα e-shop στην Ελλάδα, για τεχνολογικές αγορές και όχι μόνο, μπορείς να κάνεις ένα δωρεάν λογαριασμό στο Pigogo. Η επιστροφή ισχύει για κάθε μέθοδο πληρωμής, ακόμα και με αντικαταβολή.

Δείτε τους οδηγούς αγοράς του PCsteps

Ένας οδηγός που ακολουθεί στενά τις εξελίξεις

Ο οδηγός για την αγορά tablet του PCsteps παραμένει πάντοτε επίκαιρος. Θα τον ανανεώνουμε κάθε μήνα, την 1η Παρασκευή, από 1 έως 7 του μηνός.

Με αυτόν τον τρόπο, θα ενημερώνεστε τακτικά όσον αφορά τις αλλαγές των τιμών στην αγορά, για τυχόν μοντέλα που έχουν εξαντληθεί, αλλά και τα νέα και βελτιωμένα μοντέλα σε κάθε κατηγορία.

Οι επιλογές για την αγορά tablet

Για τη δική σας ευκολία, αλλά και για την καλύτερη διαθεσιμότητα των προϊόντων, στον οδηγό περιλαμβάνουμε προτάσεις για την αγορά tablet από το e-shop.gr, το mediamarkt.gr, και το public.gr.

Αν κάποιο από τα παρακάτω μοντέλα έχει εξαντληθεί ή έχει αλλάξει η τιμή του πριν τον επόμενο οδηγό, γράψτε μας στα σχόλια και θα σας βρούμε ένα αντίστοιχο.

Τι πρέπει να προσέχω στην αγορά tablet

Η αγορά tablet είναι αρκετά πιο περίπλοκη από την αγορά laptop, καθώς είναι αδύνατη οποιαδήποτε αναβάθμιση, όπως στη RAM ή το δίσκο. Πρέπει λοιπόν να επιλέξουμε εξαρχής ένα μοντέλο που να καλύπτει τις σημερινές και μελλοντικές μας ανάγκες.

RAM

Σε γενικές γραμμές, τα μοντέλα με 1GB RAM θα ανταπεξέλθουν αν θέλουμε το tablet για απλές εργασίες χωρίς τη χρήση απαιτητικών προγραμμάτων. Όμως, σε πολλές περιπτώσεις είναι πολύ πιθανό το 1GB να μην είναι αρκετό.

Τα 2GB RAM είναι το όριο στο οποίο θα είμαστε άνετοι, και με τα 3GB και άνω θα έχουμε ένα tablet που θα μας καλύψει για χρόνια.

Τέλος, αν προχωρήσουμε στην αγορά tablet με 512MB RAM, θα εμφανίζει κολλήματα ακόμα και στις σημερινές εφαρμογές, ειδικά στην πλοήγηση στο Internet. Ακόμα κι εμείς την έχουμε πατήσει με πολύ φθηνά tablet στο παρελθόν, και μάθαμε.

Οι Χειρότερες Αγορές των Συνεργατών του PCsteps

Όπως λέει ο σοφός λαός, αν δεν πάθεις, δεν θα μάθεις. Ειδικά στο χώρο της τεχνολογίας, όπου υπάρχουν συχνά παγίδες για τον ανυποψίαστο αγοραστή. Ενώ…

Αν λοιπόν επιλέξετε ένα τέτοιο μοντέλο λόγω χαμηλού budget, να είστε προετοιμασμένοι, γιατί είναι πιθανό να σας εκνευρίσουν οι καθυστερήσεις.

Μέγεθος και ανάλυση οθόνης

Πολλοί χρήστες ερευνούν την αγορά tablet με βάση το μέγεθος της οθόνης. Είναι όμως σημαντικό να λάβουμε υπ' όψιν ταυτόχρονα και την ανάλυση.

Ναι μεν θα βρούμε μοντέλα των 10 ιντσών με λιγότερα από 100 ευρώ. Αν όμως έχουν ανάλυση 1024×600, η εικόνα θα έχει χαμηλότερη οξύτητα σε σχέση με ένα tablet ανάλυσης Full HD 1920×1080.

Αν μας ενδιαφέρει η όσο γίνεται υψηλότερη ποιότητα εικόνας, θα πρέπει η μεγάλη διάσταση να συνοδεύεται και από αντίστοιχα υψηλή ανάλυση.

Επεξεργαστής

Για το θέμα του επεξεργαστή, πρέπει να έχουμε στο νου μας πως είναι αδύνατον να συγκρίνουμε επεξεργαστές διαφορετικής αρχιτεκτονικής με βάση τους πυρήνες και τα GHz τους.

Σε γενικές γραμμές, τα ακριβότερα tablet έχουν καλύτερους επεξεργαστές. Δυστυχώς όμως δεν θα βρούμε τόσο μεγάλο πλήθος συγκριτικών μετρήσεων για διαφορετικούς επεξεργαστές tablet, όπως στην δημοσιεύονται για τους επεξεργαστές των υπολογιστών.

Αγορά Tablet με Android 01

WiFi ή και 3G/4G/5G

Είναι σημαντικό για την αγορά tablet να γνωρίζουμε εξαρχής αν θέλουμε ένα μοντέλο με σκέτο WiFi, ή κάποιο να υποστηρίζει και mobile Internet με δίκτυο 3G, 4G, ή 5G.

Τα αντίστοιχα μοντέλα με 3G ή 4G είναι πάντοτε ακριβότερα, και φυσικά τα νέα με το 5G ακόμη πιο ακριβά. Αν όμως δεν θέλουμε να κυνηγάμε δωρεάν WiFi όπου και αν βρισκόμαστε, και να έχουμε ίντερνετ παντού και πάντα, η υποστήριξη του κινητού ίντερνετ είναι μονόδρομος.

Ας μην ξεχνάμε επίσης τους κινδύνους που μπορεί να έχει το δωρεάν WiFi.

Λειτουργικό σύστημα

Στους περισσότερους υπολογιστές μπορούμε να αναβαθμίσουμε το λειτουργικό σύστημα στην επόμενή του έκδοση. Στα tablet, αυτό με κανένα τρόπο δεν είναι αυτονόητο.

Για τα περισσότερα tablet με Android, πρέπει ο κατασκευαστής να έχει βγάλει μια αναβάθμιση για τη νεότερη έκδοση του λειτουργικού, ασχέτως με το ποια είναι η τελευταία έκδοση του Android από τη Google. Επίσης, οι κατασκευαστές συνήθως κυκλοφορούν αναβαθμίσεις για τα ακριβότερα μοντέλα.

Αν λοιπόν προχωρήσετε στην αγορά tablet με Android 8.x ή 9.x, ειδικά αν πρόκειται για κάποιο οικονομικό μοντέλο, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην κυκλοφορήσει ποτέ αναβάθμιση για το Android 10.0 ή 11.0.

Αγορά tablet για παιδιά

Δεν έχει αξία να το αρνηθούμε: για πολλούς γονείς η αγορά tablet για τα παιδιά είναι μεγάλη ευκολία, σε αρκετές περιστάσεις της καθημερινότητας.

Ταυτόχρονα, όμως, πρέπει να θέτουμε συγκεκριμένα όρια στη χρήση οποιασδήποτε οθόνης από τα παιδιά, ανάλογα με την ηλικία τους. Είτε πρόκειται για τηλεόραση, είτε για υπολογιστή, είτε για tablet και κινητό.

Εκτός αυτού, αν αναφερόμαστε σε αρκετά μικρά παιδιά, εφόσον κρίνουμε σαν γονείς πως μπορούν να έχουν το δικό τους tablet, παίζει μεγαλύτερο ρόλο η αντοχή.

Στην αγορά tablet για παιδιά καλό είναι να κοιτάξουμε τα ειδικά σχεδιασμένα μοντέλα. Αυτά συνήθως έχουν ενισχυμένα πλαστικά για πτώσεις, και ειδικό σχεδιασμό για καλύτερο κράτημα και διαχείριση από μικρότερα χέρια.

Αδιάβροχο tablet

Για ανθρώπους που χρησιμοποιούν το tablet ως επί το πλείστον εκτός σπιτιού, πιθανώς κάποιο μερικώς αδιάβροχο μοντέλο να είναι καλή επιλογή.

Συνήθως δεν αναφερόμαστε σε tablet που μπορούμε να βυθίσουμε εντελώς στο νερό. Ανάλογα με την πιστοποίηση, θα αντέξουν ελαφριά ή και έντονη βροχή, καθώς και μικρές σταγόνες νερό.

Δείτε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τις βαθμίδες πιστοποίησης όσον αφορά το αδιάβροχο κινητό και tablet.

Αδιάβροχο Κινητό: Τι Σημαίνει το IP68 Και Οι Άλλες Βαθμίδες
Αδιάβροχο Κινητό: Γιατί Είναι Ψέμα Και Τι Να Προσέχουμε

Θεωρητικά, ένα αδιάβροχο κινητό θα έπρεπε να είναι αδιάβροχο χωρίς περιορισμούς. Στην πράξη, όμως, αυτό δεν ισχύει με κανένα τρόπο. Κάθε δήθεν αδιάβροχο κινητό έχει…

Αγορά Tablet με οθόνη 7″ έως 7.9″

Η αγορά tablet με μικρό μέγεθος οθόνης απευθύνεται σε χρήστες οι οποίοι δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στη φορητότητα. Τα μοντέλα σε αυτή την κατηγορία έχουν μικρή διαφορά στο μέγεθος από τα κινητά 6″.

Εκτός από το μικρότερο μέγεθος και βάρος, τα tablet με μικρότερες οθόνες έχουν γενικά χαμηλότερη κατανάλωση, και άρα μεγαλύτερη διάρκεια στη μπαταρία. Αυτό όμως εξαρτάται και από τη χωρητικότητα της μπαταρίας, που μετριέται σε μιλιαμπερώρια (mAh).

Η μικρή οθόνη είναι κατάλληλη για mobile games και άλλες εφαρμογές. Όμως για ταινίες και πλοήγηση στο Internet, αυτό το μέγεθος της οθόνης μπορεί να κουράσει, σε σύγκριση με μεγαλύτερα μοντέλα.

Αγορά Tablet με WiFi

Αν σκοπεύουμε να χρησιμοποιούμε το tablet μόνο στο σπίτι ή σε χώρους με WiFi, μπορούμε να εξοικονομήσουμε μερικά χρήματα επιλέγοντας ένα μοντέλο που να μην υποστηρίζει mobile Internet με 3G ή 4G.

€79,91 Alcatel 7″ 1024×600, Quad 1.20GHz, 1GB/16GB, Android Oreo, 2580mAh

Tablet Alcatel 1T 1GB/16GB WiFi Black

Αγορά Tablet 53κ

Το Alcatel 1T διαθέτει Android Oreo (Go Edition) με Google Play Store. Έρχεται με IPS οθόνη 7” με ανάλυση 1024×600, επεξεργαστή Quad Core στα 1.2 GHz, 1GB RAM, και 16GB αποθηκευτική μνήμη.

€79,99 Alcatel 7″ 1024×600, Quad 1.20GHz, 1GB/16GB, Android Oreo, 2580mAh

Alcatel Tab 1T 9309X 1GB/16GB WiFi Mint Green

Το Alcatel 1T είναι η πιο οικονομική αγορά tablet. Διαθέτει το Android Oreo (Go Edition) με Google Play Store. Έρχεται με IPS οθόνη 7” με ανάλυση 1024×600, επεξεργαστή Quad Core στα 1.2 GHz, 1GB RAM, και 16GB αποθηκευτική μνήμη.

€89,15 Blow Kidstab 7.4″ 1GB/8GB, Για παιδιά

Tablet Blow KidsTAB 1GB/8GB WiFi Blue

Με λίγα χρήματα θα πάρουμε ένα tablet 7,4 ιντσών για παιδιά, το οποίο είναι εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή, 1GB RAM, και 8GB αποθηκευτική μνήμη.

€109,90 Lenovo 7″ 1024×600, 2GB/32GB, Android 11, 3750 mAh

Tablet Lenovo Tab M7 7 3rd Gen 2GB/32GB WiFi Iron Grey

Το Lenovo Tab M7 έρχεται με Android 11 (Go edition) και 2GB/32GB μνήμες. Επίσης, το tablet έχει σχετικά χαμηλό βάρος στα 237 γραμμάρια και μπορούμε να το παίρνουμε παντού μαζί μας.

Αγορά Tablet 7.0” με WiFi + 3G/4G

Αν θέλουμε να έχουμε Internet παντού και πάντα, η αγορά tablet θα μας κοστίσει κάτι παραπάνω, ώστε να δέχεται κάρτα SIM και να μπορούμε να έχουμε 3G ή 4G Internet. Τα tablet με 4G μπορούν να λειτουργήσουν και με 3G σύνδεση.

Ωστόσο, σε αυτές τις ίντσες δεν υπάρχουν πολλές επιλογές.

€89,90 Alcatel 7″ 4G, 16GB, Android 8.0 GO, 2580 mAh

Tablet Alcatel 1T 9013X 7″ 16GB 4G – Μαύρο

Το ALCATEL 1T είναι 4G και διαθέτει IPS οθόνη 7″. Έρχεται με Android 8.0 Go Edition, 1GB RAM, 16GB αποθηκευτική μνήμη, και μπαταρία 2580 mAh.

€99,89 Lenovo 7″ 1024×600, 1GB/16GB, Android 8.0, 3500 mAh

LENOVO Tab M7 Tablet 7 inch 4core 16GB 4G

Αγορά Tablet 58τα

Το 4G Lenovo Tab M7 έρχεται με Android 8.0 και 1GB/16GB μνήμες. Επίσης, το tablet έχει σχετικά χαμηλό βάρος στα 236 γραμμάρια και μπορούμε να το παίρνουμε παντού μαζί μας.

Αγορά Tablet με οθόνη 8″ έως 8.9″

Η κατηγορία των οκτώ ιντσών είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, καθώς έχουμε μεγαλύτερη και πιο ξεκούραστη οθόνη, χωρίς όμως το tablet να είναι ιδιαίτερα ογκώδες και βαρύ.

Ωστόσο, αυτή την περίοδο δεν θα βρούμε περισσότερα μοντέλα σε σχέση με την κατηγορία των 7 ιντσών.

Αγορά Tablet με WiFi

€97,45 Brigmton 8″ 1280×800, 2GB/16GB, Android 9.0 Pie, 3000 mAh

Tablet Brigmton BTPC-801QC 2GB/16GB WiFi Black

Το Brigmton BTPC-801QC έχει μνήμη RAM στα 2GB και αποθηκευτική μνήμη 16GB. Σύμφωνα με το κατάστημα, έρχεται με Android 9.0 και μπαταρία λιθίου 3000 mAh.

€109,90 ή 12 άτοκες, Lenovo Tab 8″ 1280×800, 2GB/32GB, Android 9.0, 5000 mAh

Tablet Lenovo Tab M8 8 2/32GB Wi-Fi – Iron Grey

Αγορά Tablet 58ταα

Το Lenovo Tab M8 έχει μνήμη RAM στα 2GB, χωρητικότητα 32GB, και τρέχει το Android 9.0. Έρχεται με μπαταρία στα 5000 mAh.

€164,90 Samsung Tab A7 8.7″ 1340×800, 3GB/32GB, Android 11.0

TABLET SAMSUNG GALAXY TAB A7 LITE 8.7″ 32GB 3GB SILVER T220

Το νέο Samsung Galaxy Tab A7 Lite είναι μια καλή αγορά tablet σε αυτή την κατηγορία. Διαθέτει ανθεκτικό μεταλλικό πλαίσιο, μνήμη RAM στα 3GB, χωρητικότητα στα 32GB, και το Android 11.

Αγορά Tablet 8” με WiFi + 3G/4G

€99,00 Huawei 8″ 1280×800, 2GB/32GB, Android 10.0

Tablet Huawei MatePad T8 2GB/32GB 4G Deepsea Blue

Το HUAWEI MatePad T8 είναι μια πολύ συμφέρουσα αγορά tablet σε αυτή την κατηγορία. Έχει μνήμη RAM στα 2GB, χωρητικότητα 32GB, και τρέχει το EMUI 10.0.1 που είναι βασισμένο στο Android 10.

€128,89 Alcatel 8″ 1280×800, 2GB/32GB, 4080 mAh

TABLET ALCATEL 3T 8” 32GB 2GB 4G BLACK

Το 4G LTE ALCATEL διαθέτει οθόνη HD 8 ιντσών με ανάλυση 1280×800 pixels. Διαθέτει τη λειτουργία Kids Mode όπου μπορούμε να διαχειριστούμε σε ποιες εφαρμογές έχουν πρόσβαση τα παιδιά.

€132,32 Samsung 8″ 1280×800, Snapdragon, 2GB/32GB, Android 9.0, 5100mAh

SAMSUNG Galaxy Tab A8 T295 32 GB Black LTE

Αγορά Tablet 59eεεεΕ

Το Galaxy Tab A8 είναι άλλο ένα δυνατό 4G tablet της κορεάτικης εταιρείας, το οποίο θα καλύψει απόλυτα όλες τις ανάγκες μας στα multimedia και στο διαδίκτυο.

Διαθέτει Android 9.0 Pie, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 429 2.00 GHz, 2GB μνήμης RAM, και 32GB αποθηκευτικού χώρου.

€136,90 LENOVO 8″ 1280×800, 2GB/32GB, Android 9.0, 4G

TABLET LENOVO M8 TB-8505X 8” IPS 32GB 2GB WI-FI 4G ANDROID 9 SLATE GREY

Το 4G Lenovo Tab M8 είναι μια καλή αγορά tablet σε αυτή την κατηγορία. Έχει μνήμη RAM στα 2GB, χωρητικότητα 32GB, και τρέχει το Android 9.0 Pie.

Αγορά Tablet με οθόνη 9.0″ έως 10.9″

Σε αυτή την κατηγορία έχουμε το πιο δημοφιλές εύρος στο μέγεθος οθόνης και θα βρούμε πολύ περισσότερες επιλογές σε σχέση με τις προηγούμενες κατηγορίες. Για περισσότερες ίντσες, τα μοντέλα στην αγορά είναι περιορισμένα.

Αγορά Tablet με WiFi

€99,00 HUAWEI 10.1″ 1920×1200, 2GB/32GB, Android 10.0, 5100 mAh

Tablet Huawei MatePad T10s 2GB/32GB WiFi Blue

Το MediaPad T10s είναι μία πολύ καλή και οικονομική αγορά tablet για όσους θέλουν μια επώνυμη συσκευή στις 10 ίντσες. Τρέχει το Android 10.0, διαθέτει μνήμες 2GB/32GB, και μπαταρία στα 5100mAh.

€107,81 HUAWEI 9.6″ 1280×800, 2GB/32GB, Android 7.0, 4800mAh

HUAWEI MediaPad T3 Tablet 9.6 inch HD 4core 32GB WiFi

Αγορά Tablet 59eεεεΕε

Το MediaPad T3 είναι μία οικονομική επιλογή για όσους θέλουν ένα επώνυμο tablet στις 10 ίντσες. Τρέχει το Android 7.0 με Google Play Store, διαθέτει μνήμες 2GB/32GB, και έχει μπαταρία στα 4800mAh.

€111,30 HUAWEI 9.7″ 1280×800, 2GB/32GB, 5100mAh

Tablet Huawei MatePad T10 2GB/32GB WiFi Blue

Το MediaPad T10 έρχεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή, οθόνη LCD IPS ανάλυσης 1280×800 pixels με διαγώνιο 9,7 ιντσών, μπαταρία 5100mAh, διπλά ηχεία, και δύο κάμερες.

€149,90 ALCATEL 10″ 1280×800, 2GB/32GB, Android 10.0, 4080 mAh

ALCATEL 1T 8092 10 32GB WiFi Black

Το ALCATEL 1T έρχεται με οθόνη 10″, μνήμες 2GB/32GB, και Android 10. Διαθέτει μια θύρα USB Type-C, επεξεργαστή Quad Core – MT8167B, και μπαταρία στα 4080 mAh.

€169,90 ή 12 άτοκες, Lenovo 10.1″ Snapdragon 429 / 2GB/32GB, Android 9.0, 4850 mAh

LENOVO Tab M10 Tablet 10.1 inch HD Quad Core 32GB WiFi Slate Black

Αγορά Tablet 58τααα

Το Lenovo Tab M10 έρχεται με Android 9.0, μνήμες 2GB/32GB, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 429 χρονισμένο στα 2.0 GHz, και μπαταρία στα 4850 mAh.

€189,00 ή 12 άτοκες, HUAWEI 10.1″ 1920×1200, 2/32GB, Kirin, Android 8.0, 5100mAh

HUAWEI MediaPad T5 Tablet 10 inch Full HD 8core WiFi 2/32GB

Αγορά Tablet 32ΛΛΛ

To μεταλλικό μοντέλο της HUAWEI είναι εξοπλισμένο με 2GB/32GB μνήμες, τον οκταπύρηνο Kirin 659 2.4 GHz, και διαθέτει μπαταρία Li-Ion 5100mAh.

€264,40 SAMSUNG 10.4″ 2000×1200, 3GB / 32GB, Android 10.0, 7040mAh

SAMSUNG GALAXY TAB A7 10.4″ 2020 SM-T500 32GB/3GB DARK GREY EU

Το νέο Galaxy Tab A7 10,4″ FHD+ είναι αναμφίβολα ένα εξαιρετικό tablet. Έρχεται με πολύ λεπτό πάχος μόλις 7 mm, με Android 10.0 P, και μπαταρία με χωρητικότητα 7040mAh.

Το εξαιρετικό tablet της Samsung έρχεται στο PCsteps.shopκαι και σε έκδοση Lite σε δύο χρώματα που είναι φθηνότερη.

€290,52 Huawei 10.4″ 1200×2000, 3GB/32GB, Kirin 810, 7250mAh

Huawei Matepad 10.4 Bah3-w09 (3gb/32gb) Midnight Gray

Αγορά Tablet 58ταααα

Το ισχυρό Huawei MatePad είναι ένα πολύ γρήγορο tablet που έχει premium και κομψή σχεδίαση. Είναι εξοπλισμένο με μεγάλη και ευρύχωρη οθόνη 10.4’’με υψηλή ανάλυση 1200×2000 pixels, τον ισχυρό Kirin 810 (7nm), και καλές μνήμες 3GB/32GB.

€352,90 Samsung S6 Lite 10.4″ 2000×1200, 4GB/64GB, Android 10

SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE 10.4″ P610 64GB ROM/4GB RAM WI-FI OXFORD GRAY EU

Το πανίσχυρο Galaxy Tab S6 Lite έρχεται με ενσωματωμένο S Pen και μεγάλη οθόνη LCD PLS στις 10.4” ανάλυσης 2000×1200 pixels.

Είναι εξοπλισμένο με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 9611, μνήμη RAM 4GB, και 64GB αποθηκευτικό χώρο.

Αγορά Tablet με WiFi + 3G/4G/5G

€123,20 ALCATEL 10″ 1280×800, 2GB/16GB, Android 10.0

ALCATEL 3T 10″ (8088X) 16GB ROM/2GB RAM LTE PRIME BLACK EU

Αγορά Tablet 58τααααα

Το LTE ALCATEL 3T έρχεται με οθόνη 10″, μνήμες 2GB/16GB, και Android 10. Διαθέτει μια θύρα USB Type-C και επεξεργαστή Quad Core MT8167B.

€134,00 INNOVATOR 10.1″/ 2GB/32GB / ANDROID 9 / 6000 mAh / 4G

TABLET INNOVATOR T12 10.1” 32GB 2GB 4G LTE ANDROID 10 BLACK

Αγορά Tablet 44lμσαμααAααααααα

Το 4G Innovator T12 του e-shop διαθέτει IPS οθόνη 10.1” αφής (multi-touch) με ανάλυση 1280×800. Έρχεται με λειτουργικό Android 9.0, αποθηκευτικό χώρο 32GB, και μνήμη 2GB.

€175,00 HUAWEI 10.1″, 2GB/32GB/ Kirin 710A Octa / Android 10.0 / 4G / 5100 mAh

TABLET HUAWEI MATEPAD T10S IPS 10.1” FHD 32GB 2GB WI-FI 4G ANDROID 10 BLUE

Αγορά Tablet 53καααaααμ

Το HUAWEI MatePad T 10s στις 10.1″ διαθέτει μνήμη RAM στα 2GB, 32GB αποθηκευτική μνήμη, επεξεργαστή Kirin 710A Octa, και Android 10.0.

€277,20 SAMSUNG 10.4″ 2000×1200, 3GB / 32GB, Android 10.0, 7040mAh

SAMSUNG GALAXY TAB A7 10.4″ 2020 SM-T505 LTE 32GB ROM/3GB RAM DARK

Το νέο Galaxy Tab A7 10,4″ FHD+ είναι άλλο ένα εξαιρετικό 4G tablet της Sasmung. Έρχεται με πολύ λεπτό πάχος μόλις 7 mm, με Android 10.0 P, και μπαταρία με χωρητικότητα 7040mAh.

€425,00 Samsung S6 10.4″ 2000×1200, 4GB/64GB, Android 10, 4G, 7040 mAh

Samsung Galaxy Tab S6 Lite 4GB/64GB 4G Oxford Grey

Αγορά Tablet 58ταααααα

Το 4G Galaxy Tab S6 Lite έρχεται με ενσωματωμένο S Pen και μεγάλη οθόνη LCD PLS στις 10.4”, ανάλυσης 2000×1200 pixels.

Είναι εξοπλισμένο με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 9611, μνήμη RAM 4GB, και 64GB αποθηκευτικό χώρο.

Αγορά Tablet με οθόνη 11”+

Τα tablet των 10 ιντσών είναι ήδη αρκετά ογκώδη και σχετικά δύσκολο να τα κουβαλήσουμε.

Τα μεγαλύτερα μεγέθη είναι μοντέλα ειδικής χρήσης, τα οποία ουσιαστικά φιλοδοξούν να αντικαταστήσουν εντελώς τα netbook ή ακόμα και τα laptop, με την προσθήκη ενός πληκτρολογίου και ποντικιού.

Καθώς αυτή την περίοδο δεν υπάρχουν μοντέλα με Android πάνω από 11 ίντσες, στο εξής σε αυτή την κατηγορία θα παρουσιάζουμε τα νέα πανίσχυρα tablet της Apple και Microsoft.

€449,00 Huawei 11″ 2560×1600, 6GB/128GB, Snapdragon 865 , 7250mAh, + Πληκτρολόγιο

Tablet Huawei MatePad 11 6GB/128GB WiFi Black & Keyboard

Το πανίσχυρο Huawei MatePad 11 είναι ένα πολύ λεπτό και όμορφο tablet, το οποίο εκτός από premium και κομψή σχεδίαση, διαθέτει πληκτρολόγιο και ψηφιακή πένα (Huawei M-pencil).

Είναι εξοπλισμένο με μεγάλη και ευρύχωρη οθόνη 10.95’’ με αναλογία ως προς το σώμα 90% και υψηλή ανάλυση 2560×1600 pixels, τον ισχυρό Snapdragon 865, και μεγάλες μνήμες 6GB/128GB.

€492,80 Samsung Tab S7 12.4″ QHD, 4GB/64GB, Android 11, 10090mAh

SAMSUNG GALAXY TAB S7 FE 12.4” SM-T733 WI-FI 64GB ROM/4GB RAM MYSTIC SILVER EU

Αγορά Tablet 59eεε

Το Samsung Galaxy Tab S7 FE είναι μια πολύ καλή αγορά tablet. Έρχεται με μεγάλη οθόνη στις 12.4” 2560×1600 pixels, και μεγάλη μπαταρία στα 10.090 mAh.

Είναι εξοπλισμένο με τον οκταπύρηνο Qualcomm SM7225 Snapdragon 750G, μνήμη RAM 4GB, και 64GB αποθηκευτικό χώρο που επεκτείνεται ως 1TB με κάρτα microSD.

€908,00 12.9” iPad Pro 2732×2048, 256GB

APPLE IPAD PRO 4TH 12,9 256GB 4G+ SPGREY

Αγορά Tablet 59eεεε

Η επανασχεδιασμένη οθόνη Retina στις 12.9 ίντσες είναι το μεγάλο ατού του Apple iPad Pro 4G. Το πανίσχυρο tablet έρχεται σε διάφορες εκδόσεις και χρώματα.

€969,00 ή 48 άτοκες δόσεις, 11” iPad Pro 1668×2388, 128GB, iPadOS

Apple Ipad Pro 2021 11″ Tablet 128gb Wifi – Space Grey

Το νέο iPad Pro 2021 στις 11 ίντσες έρχεται με Retina οθόνη 1668×2388 που έχει υψηλή ευκρίνεια και φωτεινότητα. Διαθέτει κατά πολύ ισχυρότερη απόδοση από τα προηγούμενα iPad και φοράει τον επεξεργαστή A12Z Bionic.

Το iPad Pro έρχεται σε διάφορες εκδόσεις και χρώματα.

€1.019 12.3” UHD Microsoft Surface Pro, 4GB / 128GB, Windows 10 Pro

MICROSOFT SURFACE PRO 6 12.3” INTEL CORE M3 DUAL CORE 128GB WI-FI

Αγορά Tablet 14μμμ

Δυστυχώς, έληξε η προσφορά στα 899 ευρώ των προηγούμενων μηνών.

Το Surface Pro είναι ένα πανίσχυρο tablet 12.3″ με δυνατότητες laptop αλλά με ελαφρύτερο και πιο ευέλικτο σχεδιασμό. Έχει δυνατότητα εγγραφής βίντεο υψηλής ανάλυσης και λειτουργικό σύστημα Windows 10 Pro.

€1.079 Samsung Tab S7+ 12.4″QHD 120Hz, 6GB/128GB, Android 10.0, 10090 mAh

TABLET SAMSUNG GALAXY TAB S7+ 12.4 128GB 6GB WI-FI 5G

Το 5G Samsung Galaxy Tab S7+ έρχεται με μεγάλη οθόνη Super AMOLED 12,4” με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Φοράει τον πανίσχυρο επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon 865+ με SnapdragonX55 5G Modem.

Σύμφωνα με την κορεάτικη εταιρεία, η ισχυρή μπαταρία των 10090 mAh παρέχει 14 ολόκληρες ώρες αναπαραγωγής βίντεο.

Το ίδιο μοντέλο διατίθεται και σε άλλα χρώματα.

Αγορά tablet ακριβώς στα χρήματα που θέλετε

Τα παραπάνω μοντέλα είναι μεν τα καλύτερα στην κατηγορία τους, πιθανώς όμως να μην καλύπτουν όλες τις κατηγορίες.

Αν ο προϋπολογισμός σας είναι διαφορετικός ή αν κάποιο από τα μοντέλα έχει εξαντληθεί, μπορείτε να μας γράψετε στην ενότητα “Ερωτήσεις” ή παρακάτω στα σχόλια, και θα προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές προσωπικά για εσάς.