Home » Software » Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017

Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε διαφορετικές εφαρμογές για να κατεβάζουμε, να οργανώνουμε, και να μετατρέπουμε βίντεο και μουσική. Με το Audials One 2017 μπορούμε να εκτελούμε όλες αυτές τις εργασίες σε ένα ενιαίο περιβάλλον νόμιμα και αποτελεσματικά. Δείτε όλες τις δυνατότητες του Audials One και διεκδικείστε μία δωρεάν άδεια.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Εγκατάσταση και ενεργοποίηση του Audials One 2017

Για να εγκαταστήσουμε το Audials One 2017, αρκεί να επισκεφτούμε τη σελίδα της εταιρείας και να κατεβάσουμε το .exe αρχείο της συγκεκριμένης εφαρμογής.

%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b5%ce%b2%ce%ac%ce%b6%cf%89-%ce%b2%ce%af%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf-audials

Αφού εκτελέσουμε το αρχείο, θα πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα σε δύο τύπους εγκατάστασης, την τυπική (Typical) και την προχωρημένη (Advanced).

Η τυπική εγκατάσταση είναι ιδανική για αρχάριους χρήστες, καθώς είναι εντελώς αυτόματη και δεν ζητάει την παραμικρή ρύθμιση.

Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 02

O δεύτερος τύπος εγκατάστασης δίνει δύο επιλογές στον χρήστη.

Με τη σύνθετη εγκατάσταση της εφαρμογής μπορούμε να διαλέξουμε τον φάκελο προορισμού, καθώς και την απενεργοποίηση διαφόρων υπηρεσιών, όπως το Audials Notifier.

Η δεύτερη επιλογή επιτρέπει την εγκατάσταση του Audials One 2017 σε στικάκι σε φορητή (portable) μορφή, για να έχουμε πρόσβαση σε βίντεο και μουσική της επιλογής μας από οποιονδήποτε υπολογιστή.

Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 03

Σε περίπτωση που επιλέξουμε την εγκατάσταση σε στικάκι, θα πρέπει να υποστηρίζει τουλάχιστον USB 3.0, ώστε να αποφύγουμε ενοχλητικές καθυστερήσεις.

Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 04

Πρέπει να αναφέρουμε ότι η εγκατάσταση και στις τρεις περιπτώσεις μπορεί να πάρει αρκετή ώρα, ανάλογα με τους πόρους του υπολογιστή και την ταχύτητα της σύνδεσής μας.

Μόλις εγκαταστήσουμε το Audials One 2017, θα έχουμε μία δοκιμαστική περίοδο δωρεάν χρήσης. Η δοκιμαστική περίοδος έχει περιορισμούς στο μέγεθος και τη διάρκεια των αρχείων που μπορούμε να κατεβάσουμε.

Για να ενεργοποιήσουμε την πλήρη έκδοση της εφαρμογής, πάμε στο κυρίως μενού…

Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 05

…και κάνουμε κλικ στο σύμβολο των ρυθμίσεων.

Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 06

Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί, πάμε στην καρτέλα General και επιλέγουμε Buy upgrade ή Enter licence key, ανάλογα με το αν έχουμε κλειδί ή όχι.

Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 07

Πώς κατεβάζω βίντεο και μουσική με το Audials One 2017

Στην ενότητα που ακολουθεί, θα δούμε αναλυτικά πως μπορούμε να κατεβάσουμε βίντεο και μουσική με το Audials One 2017, γρήγορα και νόμιμα.

Στον οδηγό θα επικεντρωθούμε κυρίως στο κατέβασμα πολυμέσων, που είναι η σημαντικότερη δυνατότητα της εφαρμογής. Όμως θα αναφερθούμε και στις υπόλοιπες λειτουργίες της.

Κατέβασμα μουσικής και video clip

Στο Audials One 2017 υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορούμε να κατεβάσουμε μουσικά αρχεία και video clip.

Η πρώτη τεχνική είναι ιδανική για κατέβασμα αρχείων από πολλούς διαφορετικούς καλλιτέχνες, ενώ η δεύτερη περιορίζεται σε κομμάτια του ίδιου καλλιτέχνη.

Πρώτος τρόπος

Για να κατεβάσουμε ταυτόχρονα κομμάτια από πολλαπλούς καλλιτέχνες, πάμε στο κεντρικό μενού της εφαρμογής και επιλέγουμε Music Wishes.

Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 08

Αφού πατήσουμε ξανά Music Wishes, προσθέτουμε τον καλλιτέχνη ή το κομμάτι της αρεσκείας μας στο πλαίσιο αναζήτησης που θα εμφανιστεί.

Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 09

Από τη λίστα των αποτελεσμάτων, επιλέγουμε τα τραγούδια που επιθυμούμε, κάνουμε δεξί κλικ –> Add to wishlist…

Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 10

…και στη συνέχεια πατάμε στο κουμπί Fulfill.

Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 11

Μόλις πατήσουμε Fulfill, θα αναδυθεί ένα παράθυρο ρυθμίσεων, στο οποίο βρίσκονται εκατοντάδες διαφορετικές επιλογές και παράμετροι. Οι πιο βασικές βρίσκονται στην καρτέλα Format and Version και στην καρτέλα Sources and Settings.

Στη καρτέλα Format and Version, διαλέγουμε το είδος του αρχείου που θα κατεβάσουμε και πιο συγκεκριμένα επιλέγουμε ήχο ή βίντεο. Με τον όρο βίντεο, αναφερόμαστε μόνο σε video clip κομματιών.

Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 12

Στην καρτέλα Sources and settings μας ενδιαφέρουν κυρίως δύο παράμετροι. Το Manage stations, στο οποίο υπάρχουν όλοι οι διαθέσιμοι τύποι αρχείων και τα αντίστοιχα bitrate…

Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 13

…και το Μanage website, στο οποίο βρίσκονται όλες οι διαθέσιμες πηγές λήψης. Στον οδηγό διαλέξαμε το YouTube, που είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο.

Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 14

Μόλις ολοκληρώσουμε τη ρύθμιση των παραμέτρων της εφαρμογής, κάνουμε κλικ στο Fulfill για να ξεκινήσει η λήψη του αρχείου.

Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 15

Δεύτερος τρόπος

Η δεύτερη τεχνική για λήψη μουσικών κομματιών είναι σημαντικά πιο γρήγορη, αλλά είναι δυνατή μόνο σε κομμάτια του ίδιου δίσκου ή καλλιτέχνη.

Πάμε στο κεντρικό μενού του Audials One 2017 και πατάμε στο Music Search.

Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 16

Αφού συμπληρώσουμε το πλαίσιο αναζήτησης, επιλέγουμε το κομμάτι που επιθυμούμε και πατάμε δεξί κλικ –> Record ή Record audio track.

Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 17

Το σκέτο Record κατεβάζει το video clip του κομματιού, ενώ το Record audio track κατεβάζει μόνο το μουσικό κομμάτι.

Κατέβασμα μη μουσικών βίντεο και καταγραφή Live – On Demand μεταδόσεων

Στις παραπάνω ενότητες είδαμε πώς μπορούμε να κατεβάσουμε μουσικά αρχεία και τα video clip τους. Τι γίνεται όμως αν θέλουμε να κατεβάσουμε κάποιο βίντεο που δεν περιλαμβάνει μουσική;

Για να κατεβάσουμε κάποιο βίντεο, πάμε στο κεντρικό μενού της εφαρμογή και επιλέγουμε Save Video, όπου μας δίνονται δύο δυνατότητες.

Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 18

Η πρώτη είναι η λήψη ενός βίντεο μέσω του url του, την οποία δυνατότητα μπορούμε να βρούμε σε δεκάδες άλλες εφαρμογές.

Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 19

Αυτό που κάνει το Audials One 2017 να ξεχωρίζει, είναι η καταγραφή βίντεο και μεταδόσεων που αναπαράγονται εκείνη την ώρα στον browser μας, όπως πχ μέσω του Netflix.

Αν η μετάδοση γίνεται από μία προεπιλεγμένη υπηρεσία της εφαρμογής, πάμε στο Video recording και επιλέγουμε την υπηρεσία που χρησιμοποιούμε. Όλα τα υπόλοιπα γίνονται εντελώς αυτόματα.

Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 20

Αν η υπηρεσία μετάδοσης που χρησιμοποιούμε δεν βρίσκεται στη λίστα, κάνουμε κλικ στο Select recording tool και στη συνέχεια επιλέγουμε Record from screen, automatic mode.

Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 21

Πρέπει να τονίσουμε ότι η καταγραφή on demand και live μεταδόσεων πρέπει να γίνεται με σεβασμό στα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορεί να υπάρξουν νομικές κυρώσεις.

Πού αποθηκεύονται τα αρχεία;

Από προεπιλογή, τα αρχεία που κατεβάζουμε αποθηκεύονται στον φάκελο μουσική ή βίντεο, ανάλογα το είδος τους.

Αν θέλουμε να τροποποιήσουμε τους φακέλους προορισμού, αρκεί να πάμε στο κάτω μέρος του παραθύρου και να πατήσουμε πάνω στο “My PC”.

Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί, επιλέγουμε Configure filenames, folders, και ορίζουμε τους φακέλους που επιθυμούμε ως φακέλους προορισμού.

Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 22

Πέρα από την τοπική αποθήκευση, μπορούμε να επιλέξουμε αποθήκευση στο cloud, σε δικτυακούς δίσκους, και σε συσκευές usb (στικάκια, κινητά, mp3 player).

Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 23

Μετατροπή αρχείων

Το Audials One 2017 δεν μας επιτρέπει απλά να κατεβάζουμε βίντεο και μουσική, αλλά και να μετατρέπουμε τα ήδη κατεβασμένα αρχεία μας.

Αν θέλουμε να μετατρέψουμε έναν τύπο αρχείου σε κάποιον άλλον, πάμε στο κεντρικό μενού, επιλέγουμε Converter…

Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 24

…και στη συνέχεια κάνουμε κλικ στο Files.

Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 25

Αφού εισάγουμε το αρχείο μας, βλέπουμε τις παρακάτω επιλογές.

Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 26

Εδώ, μπορούμε να επιλέξουμε τον τύπο στον οποίο θα μετατρέψουμε το υπάρχον αρχείο, ανάμεσα σε πάνω από 80 διαφορετικές επιλογές.

Επίσης, μας δίνεται η δυνατότητα μετατροπής βίντεο σε ήχο, αυτόματης εύρεσης ετικετών, και αυτόματης απενεργοποίησης του υπολογιστή στο τέλος της διαδικασίας.

Μόλις συμπληρώσουμε τις παραμέτρους, πατάμε Start για να ξεκινήσει η μετατροπή.

Άλλες δυνατότητες

Πέρα από τις δυνατότητες που αναφέραμε παραπάνω, το Audials One 2017 διαθέτει μερικές ακόμα ευκολίες, που ωστόσο δεν χρειάζονται ιδιαίτερη ανάλυση.

Καταρχάς, προσφέρει έναν πλήρως λειτουργικό Media player, στον οποίο μπορούμε να αναπαράγουμε βίντεο και μουσική, καθώς και να δημιουργούμε λίστες με τα αγαπημένα μας κομμάτια.

Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 27

Ένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου Media player είναι ο αυτόματος εντοπισμός των στίχων και ο συγχρονισμός με το cloud.

Πώς Κατεβάζω Βίντεο και Μουσική με το Audials One 2017 28

Πέρα από την αναπαραγωγή αρχείων, το Audials One 2017 επιτρέπει τη δημιουργία αντιγράφων DVD και CD μέσω της επιλογής Copy DVD.

Να τονίσουμε ότι η αντιγραφή μουσικών CD και ταινιών είναι παράνομη στις περισσότερες περιπτώσεις, και καλύτερα να την αποφύγουμε.

Διεκδικήστε μία δωρεάν άδεια Audials One 2017

Αν σας ενδιαφέρουν οι δυνατότητες του Audials One, μπορείτε να διεκδικήσετε μία από τις 10 άδειες στο διαγωνισμό του PCsteps.

[su_diagwnismos_audials]

Εσείς θα χρησιμοποιήσετε το Audials One 2017 για να κατεβάσετε βίντεο και μουσική;

Όπως είδαμε, το Audials One 2017 είναι ένα από τα πιο πλήρη προγράμματα για να κατεβάσουμε βίντεο και μουσική, και όχι μόνο.

Εσείς θα αγοράζατε το Audials One 2017 για τις προηγμένες δυνατότητες που συγκεντρώνει; Το έχετε ήδη; Αφήστε σχόλιο.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps