Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας των μεγάλων εορταστικών εκπτώσεων στη Νοτιοανατολική Ασία και το Godeal24 φέρνει πολλές νέες προσφορές στα Windows, σε σουίτες Office, και άλλα προϊόντα. Έτσι, αν δεν έχουμε ακόμη αναβαθμίσει τον υπολογιστή μας με τα Windows 10 και 11, μπορούμε τώρα να τα αποκτήσουμε νόμιμα στην καλύτερη δυνατή τιμή. Δείτε τις νέες χαμηλές τιμές στα Office 2021, στα Windows, και σε άλλα προϊόντα της Microsoft.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Διαφημίστε την επιχειρησή σας στο site του PCsteps, ή και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη διαβάζουν όλα μας τα άρθρα χωρίς διαφημίσεις, και έχουν επιπλέον μοναδικά προνόμια.

Συμμετοχή

Το Godeal24 είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες πλατφόρμες πώλησης λογισμικού, με ασυναγώνιστες τιμές, και φυσικά με δωρεάν αποστολή και άμεση παράδοση μέσω e-mail.

Όλα τα κλειδιά των προσφορών είναι απόλυτα νόμιμες εκδόσεις, και αυτή η πρακτική μεταπώλησης έχει νομιμοποιηθεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Όλες οι προσφορές και οι ειδικές εκπτώσεις που παρουσιάζονται παραπάνω έχουν περιορισμένη χρονική διάρκεια και ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Hot Προϊόντα με Ειδική Τιμή

Το Godeal24 σε αυτή την προσφορά φέρνει ειδική τιμή χωρίς τη χρήση κουπονιού, για όσους χρησιμοποιούν παλαιότερες εκδόσεις των Windows και ενδιαφέρονται να αγοράσουν μια νέα έκδοση των Windows 11 ή θέλουν να εγκαταστήσουν πρώτα τα Windows 10, ώστε να αναβαθμίσουν δωρεάν σε Windows 11 όποτε το επιθυμούν.

Η προσφορά έχει περιορισμένη χρονική διάρκεια και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Έκπτωση 50% σε όλα τα προϊόντα των Windows 10 | Κουπόνι: SGO50

Για να εκμεταλλευτούμε αυτή την προσφορά ή κάποια άλλη από τα παρακάτω προϊόντα των Windows με έκπτωση -50%, αρκεί να χρησιμοποιήσουμε τον ακόλουθο κωδικό:

SGO50

Ανακαλύψτε Περισσότερα Windows >>

Μεγάλη έκπτωση σε συνδυαστικά πακέτα Windows + Office | Κουπόνι: SGO62

Για τους επαγγελματίες, αλλά και τους απλούς χρήστες που χρειάζονται τα πιο πρόσφατα MS Office και Windows 10 Pro, οι νέες προσφορές τα παρέχουν σε πακέτο με πολύ λιγότερα χρήματα. Για παράδειγμα, Windows 10 Pro και Office 2021 Pro με μόλις 45,22€.

Για να προμηθευτούμε τις παρακάτω εκδόσεις των προϊόντων με πολύ μεγάλη έκπτωση επί της αναγραφόμενης τιμής τους, αρκεί να χρησιμοποιήσουμε τον ακόλουθο κωδικό:

SGO62

Ανακαλύψτε Περισσότερα Πακέτα >>

Ειδικές προσφορές με καλύτερη τιμή σε προϊόντα Office | Κουπόνι: SGO62

Σε αυτή την προσφορά θα βρούμε αποκλειστικά όλες τις εκδόσεις του Office της Microsoft. Η προσφορά έχει περιορισμένη χρονική διάρκεια και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Ανακαλύψτε Περισσότερα Office >>

Πώς ολοκληρώνουμε την πληρωμή με PayPal

Ο ασφαλέστερος τρόπος πληρωμής είναι η χρήση του PayPal. Για να ολοκληρώσουμε την πληρωμή με PayPal στο Godeal24, ακολουθούμε τα εξής βήματα:

Βάζουμε στο καλάθι μας το προϊόν που επιθυμούμε και πηγαίνουμε στο κουμπί “Checkout”.

Επιλέγουμε “Checkout as Guest” και πατάμε “Continue”. Εναλλακτικά, μπορούμε να δημιουργήσουμε λογαριασμό με το “Register”.

Εισάγουμε τις πληροφορίες μας και πατάμε ξανά “Continue”.

Επιλέγουμε το Cwalletco ως μέθοδο πληρωμής στην καρτέλα “Payment information” και πατάμε “Continue”.

Τέλος, πατάμε “Place order”.

Στη συνέχεια, θα μεταβούμε στην υπηρεσία Cwalletco, ώστε να ολοκληρώσουμε την πληρωμή μέσω PayPal. Κάνουμε κλικ στο “Choose payment methods” και αμέσως μετά στο “Process Order”.

Από εκεί, θα εμφανιστεί η επιλογή του PayPal, ώστε να ολοκληρώσουμε τη συναλλαγή.

Αμέσως μετά την παραγγελία μας, θα λάβουμε το κλειδί που αγοράσαμε στο email μας.

Με οποιαδήποτε αγορά από το κατάστημα, μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για άριστη εξυπηρέτηση και εγγύηση 100% ικανοποίησης των πελατών.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών που λειτουργεί 24/7 στο [email protected].