Home » Internet » Υπηρεσίες στο Internet » Τι Να Δω Σήμερα? Άγνωστες Τηλεοπτικές Σειρές & Ταινίες Που Αξίζουν & Πώς Τις Βλέπω Δωρεάν
FEATURED Τι Έργο να Δω Σήμερα 9+1 Άγνωστες Ταινίες & Τηλεοπτικές Σειρές Που Πρέπει Να Δείτε 3

Τι Να Δω Σήμερα? Άγνωστες Τηλεοπτικές Σειρές & Ταινίες Που Αξίζουν & Πώς Τις Βλέπω Δωρεάν

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Όσοι βλέπουμε συχνά ταινίες γνωρίζουμε ότι τα καλύτερα έργα δεν προέρχονται μόνο από Χόλυγουντ και ΗΠΑ. Υπάρχουν διαμάντια και από άλλες χώρες σε όλες τις κατηγορίες και είδη. Δείτε 10 ωραίες και λιγότερο γνωστές ξένες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που ίσως σας διέφευγαν και αξίζει να τις απολαύσετε, και ποια είναι τα κορυφαία ξένα μέσα για να τις δείτε δωρεάν σε υψηλή ποιότητα με ελληνικούς υπότιτλους, σε περίπτωση που δεν έχετε το Kodi ή το Stremio.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Πώς βλέπω online τα έργα σε υψηλή ποιότητα αν δεν έχω Kodi ή Stremio

Ενδέχεται κάποιοι από εμάς να μην έχουμε το Kodi ή το Stremio. Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να δούμε online τις ταινίες και σειρές του άρθρου με ελληνικούς υπότιτλους, αλλά και όλα τα έργα του κόσμου, σε δημοφιλή ξένα site ταινιών και torrenting.

Τα καλύτερα ξένα είναι το fmovies, το yesmovies, και το myflixer. Και τα τρία προσφέρουν δωρεάν τις ξένες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές σε 720-1080p. Σε σχέση με τα ελληνικά site, προσφέρουν υψηλότερη ποιότητα εικόνας.

Το κορυφαίο θεωρούμε ότι είναι το δημοφιλές fmovies, καθώς δεν βρίθει πλέον από αναδυόμενα παράθυρα διαφημίσεων, λειτουργεί καλά σε όλους τους browser, και έχει όλα τα έργα, ακόμη και όσα δεν υπάρχουν στα ελληνικά site.

Φυσικά, καλό είναι να θυμόμαστε πως πρόκειται για site ανταλλαγής αρχείων torrent, και πρέπει να προτιμάμε μόνο την online θέαση με ένα καλό VPN που διαθέτει γρήγορους P2P server, και όχι τις λήψεις.

Σε κάποιες ξένες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, ενδέχεται να βρούμε ακόμη καλύτερη ποιότητα στο yesmovies, αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τον Brave browser με το δικό του adblock, και όχι τον Chrome με κάποια άλλη σχετική επέκταση.

10 ωραίες ξένες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές 3μμ

Σε ό,τι αφορά τους ελληνικούς υπότιτλους σε αυτά τα ξένα site, δεν έχουμε παρά να προσθέσουμε την εξαιρετική επέκταση του Chrome και Firefox, το Substital, που ξεκλειδώνει τους ελληνικούς υπότιτλους και στις διεθνείς ταινίες Netflix όπως αναλύσαμε σε πρόσφατο οδηγό. Την κατεβάζουμε από εδώ.

10 ωραίες ξένες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές 1μααaaα

Η έξυπνη αναζήτηση ταινιών και σειρών

Είναι γεγονός ότι η πιο συχνή ερώτηση για όσους από εμάς είμαστε εθισμένοι στο σύγχρονο online home cinema είναι: “Τι να δω απόψε?”.

Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα, αλλά και το αν είναι καλό ή όχι το έργο, μπορεί να μας την δώσει με γρήγορο και αυτοματοποιημένο τρόπο ένα online εργαλείο, το Flickmetrix.

Με λίγα μόνο κλικ μπορούμε να πάρουμε προτάσεις για αναρίθμητες ξένες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές σε όλες τις πλατφόρμες streaming, με βάση τις αξιολογήσεις τους στο IMDb, το Rotten Tomatoes, το Metacritic, και το Letterboxd.

Έτσι, μπορούμε να ξεκινήσουμε πρώτα αναζητώντας προτάσεις για ξένες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που είναι νεότερες, ή έχουν υψηλή βαθμολογία, κ.ο.κ, και φυσικά να δούμε άμεσα το επίσημο τρέιλερ – και όχι μόνο – μέσα από Flickmetrix.

10 ωραίες ξένες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές νν2

10 ωραίες ξένες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές και πώς τις βλέπω

Πρέπει να σημειώσουμε ευθύς εξαρχής ότι οι ξένες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που παραθέτουμε, τις έχουμε δει όλες. Ως εκ τούτου, τις προτείνουμε από προσωπική εμπειρία, και όχι από κάποια διασταυρωμένη έρευνα στο Flickmetrix, σε ιστοσελίδες του σινεμά, ή σε κριτικές και αξιολογήσεις.

Πάντως, πρέπει να αναφέρουμε πως όλες έχουν υψηλή βαθμολογία στα μεγάλα σχετικά site.

Featured Κριτικές Ταινιών: IMDb, Rotten Tomatoes, ή Metacritic?
Κριτικές Ταινιών: IMDb, Rotten Tomatoes, ή Metacritic?

Ως γνωστόν, τα IMDb, Metacritic, και Rotten Tomatoes, είναι τα κορυφαία μέσα για να δούμε τη βαθμολογία και τις κριτικές ταινιών. Παρότι η βασική ιδέα…

In the Name of the Father – Ιρλανδία / Ηνωμένο Βασίλειο

Πρόκειται για μια από τις καλύτερες ξένες ταινίες με τον τρις οσκαρικό Daniel Day-Lewis και την Emma Thompson, αμφότεροι στα νιάτα τους, που λογικά οι μεγαλύτεροι σε ηλικία την έχουμε δει σίγουρα. Ωστόσο, αν είμαστε νεότεροι, ενδέχεται να μας έχει διαφύγει, καθώς κυκλοφόρησε το 1993.

10 ωραίες ξένες ταινίες και σειρές 1μαα

https://www.youtube.com/watch?v=Ev5NdoeQg0M

Αν δεν έχουμε το Kodi ή το Stremio, μπορούμε να δούμε την ταινία στο yesmovies και στο fmovies σε υψηλή ποιότητα και με ελληνικούς υπότιτλους, με τον τρόπο που περιγράψαμε προηγουμένως. Τα ελληνικά site την διαθέτουν σε πολύ χαμηλή ποιότητα.

10 ωραίες ξένες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές νν

No Mans Land – Βέλγιο

Το No Man's Land του 2020 είναι μια από τις τηλεοπτικές σειρές που μας άρεσε πολύ.

Και τα οκτώ επεισόδια έχουν αμείωτο ενδιαφέρον, στα περισσότερα κυριαρχεί η βία και το θρησκευτικό μίσος, και μας δίνουν μια εξαιρετική εικόνα στο πώς πολεμούν τον ISIS οι Κούρδες μαχήτριες, αλλά και στα τραγικά γεγονότα στη Συρία που επηρέασαν όλο τον κόσμο.

10 ωραίες ξένες ταινίες και σειρές 1μα

Αν δεν έχουμε το Kodi ή το Stremio, μπορούμε να δούμε και τα οκτώ επεισόδια στο fmovies σε 720p και με ελληνικούς υπότιτλους μέσω Substital. Ειδάλλως, στα ελληνικά site σε χαμηλότερη ποιότητα.

10 ωραίες ξένες ταινίες και σειρές 1μααaaααααααaα

Ganglands (Braqueurs) – Γαλλία

Πρόκειται για μια γρήγορη γαλλική σειρά δράσης και εγκλήματος του 2021 που επίσης μας άρεσε πολύ. Αποτελείται από έξι επεισόδια και αναμένεται και δεύτερος κύκλος.

10 ωραίες ξένες ταινίες και σειρές 1μ

Αν έχουμε Netflix, μπορούμε να δούμε τη σειρά στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Ειδάλλως, σε υψηλή ποιότητα στο fmovies με ανέβασμα το αρχείο srt των υποτίτλων που έχουμε αποθηκεύσει στο PC, πατώντας στο σχετικό εικονίδιο δίπλα από την αναζήτηση, καθώς το Substital δεν τους διαθέτει όλους.

Φυσικά, μπορούμε στο πρόσθετο Seren στο Kodi ή στο Stremio χρησιμοποιώντας και στα δύο το Real-Debrid για υψηλή ποιότητα χωρίς buffering. Επιπλέον, στα ελληνικά site σε χαμηλότερη ποιότητα.

Brassic – Ηνωμένο Βασίλειο

Το Brassic είναι ομολογουμένως μια από τις πιο διασκεδαστικές βρετανικές τηλεοπτικές σειρές που έχουμε δει. Διαφέρει και δεν αναλώνεται με το ιδιόμορφο αγγλικό χιούμορ που μερικές φορές αρέσει μόνο στους Βρετανούς.

10 ωραίες ξένες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές 1μααaaααα

Το μόνο κακό είναι ότι επί του παρόντος υπάρχουν υπότιτλοι μόνο για τα έξι επεισόδια της 1ης σαιζόν. Φυσικά, διατίθενται οι αγγλικοί υπότιτλοι σε όλα τα επεισόδια.

10 ωραίες ξένες ταινίες και σειρές 1μααaaαα

Αν δεν έχουμε το Kodi ή το Stremio, μπορούμε να δούμε τα έξη επεισόδια του πρώτου κύκλου στο fmovies σε 720p και με ελληνικούς υπότιτλους μέσω Substital. Ειδάλλως, στα ελληνικά site σε χαμηλότερη ποιότητα.

Wanted – Αυστραλία

Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια από τις πιο διασκεδαστικές τηλεοπτικές σειρές της Αυστραλίας.

Ιδίως ο πρώτος κύκλος είναι πολύ καλός, και εμείς απολαύσαμε και τα έξι επεισόδια. Οι άλλοι δύο κύκλοι έχουν μερικά μέτρια επεισόδια που χωλαίνουν λίγο, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει ενδιαφέρον.

Αν έχουμε Netflix, μπορούμε να δούμε εύκολα τη σειρά εκεί.

Ειδάλλως, σε υψηλή ποιότητα στο fmovies με ανέβασμα το αρχείο srt των ελληνικών υποτίτλων που έχουμε αποθηκεύσει στο PC, πατώντας στο σχετικό εικονίδιο δίπλα από την αναζήτηση, καθώς το Substital δεν τους διαθέτει σε όλα τα επεισόδια.

10 ωραίες ξένες ταινίες και σειρές 1μααaaαααα

Επιπλέον, μπορούμε πάντα στα κορυφαία πρόσθετα του Kodi ή στο Stremio χρησιμοποιώντας και στα δύο το Real-Debrid για υψηλή ποιότητα χωρίς buffering. Η σειρά δεν διατίθεται στα ελληνικά site.

ZeroZeroZero – Ιταλία

Αν μας άρεσαν τα Sicario, Narcos, και Gomorrah, τότε είναι βέβαιο ότι θα μας αρέσει και το ZeroZeroZero, καθώς έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά.

Η σειρά ακολουθεί το ταραγμένο ταξίδι μιας μεγάλης αποστολής κοκαΐνης από τα καρτέλ του Μεξικού στα αφεντικά της Μαφίας στη Νότια Ιταλία, αλλά και τις αδυσώπητες συγκρούσεις του οργανωμένου εγκλήματος, τόσο πέρα του Ατλαντικού, όσο και στη γείτονα χώρα.

Αν δεν έχουμε το Kodi ή το Stremio, μπορούμε να δούμε τα έξη επεισόδια του πρώτου κύκλου στο fmovies σε 720p και με ελληνικούς υπότιτλους μέσω Substital. Ειδάλλως, στα ελληνικά site σε χαμηλότερη ποιότητα.

10 ωραίες ξένες ταινίες και σειρές 1μααaaαααααα

Patria – Ισπανία

Το Patria είναι μια από τις σπουδαίες ισπανικές τηλεοπτικές σειρές του 2020. Πραγματεύεται τον αντίκτυπο της διαχρονικής σύγκρουσης των αυτονομιστών Βάσκων με τις Ισπανικές αρχές.

Αν δεν έχουμε το Kodi ή το Stremio, μπορούμε να δούμε και τα οκτώ επεισόδια στο fmovies σε 720p και με ελληνικούς υπότιτλους μέσω Substital. Ίσως χρειαστεί να ανεβάσουμε τα αρχεία srt των τελευταίων επεισοδίων. Ειδάλλως, μπορούμε να την δούμε στα ελληνικά site.

El infierno (Hell) – Μεξικό

Το El infierno θεωρείται ως η καλύτερη ταινία που έχει δημιουργήσει το Μεξικό. Σε μερικούς Έλληνες χρήστες δεν άρεσε, αλλά εμείς τη βρήκαμε ενδιαφέρουσα. Είναι θέμα γούστου άλλωστε.

Η ταινία πραγματεύεται με σατιρική διάθεση την άγρια βία στον πόλεμο των καρτέλ του Μεξικού, τις θηριωδίες του οργανωμένου εγκλήματος, και τη διαφθορά των πολιτικών και ιερέων.

Αν δεν έχουμε το Kodi ή το Stremio, μπορούμε να δούμε και τα οκτώ επεισόδια στο fmovies σε 720p και με ελληνικούς υπότιτλους μέσω Substital. Ίσως χρειαστεί να ανεβάσουμε το αρχείο srt των υπότιτλων. Ειδάλλως, μπορούμε να την δούμε στα ελληνικά site.

Alex Rider – Ηνωμένο Βασίλειο

O Alex Rider εκ πρώτης όψεως ίσως μοιάζει με “αμερικανιά”, αλλά πρόκειται για μια από τις καλές βρετανικές τηλεοπτικές σειρές. Επί του παρόντος, υπάρχουν υπότιτλοι μόνο για τον πρώτο κύκλο.

10 ωραίες ξένες ταινίες και σειρές 1μααaaααααααa

Αν δεν έχουμε το Kodi ή το Stremio, μπορούμε να δούμε και τα οκτώ επεισόδια στο fmovies σε 720p και με ελληνικούς υπότιτλους μέσω Substital. Ίσως χρειαστεί να ανεβάσουμε τα srt των τελευταίων επεισοδίων. Ειδάλλως, μπορούμε να την δούμε στα ελληνικά site.

Rise of the Nazis – Ηνωμένο Βασίλειο

Πρόκειται για μια διαφορετική σειρά-ντοκιμαντέρ του BBC που δεν είναι καθόλου μονότονη, καθώς η αφήγηση, τα επεξεργασμένα βίντεο της εποχής, και οι αναπαραστάσεις, είναι εξαιρετικές σε όλα τα επεισόδια.

Το μόνο κακό είναι ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι. Όμως, υπάρχουν οι αγγλικοί υπότιτλοι για τον πρώτο κύκλο στο Stremio και χωρίς υπότιτλους στο Kodi, και αμφότερα την έχουν σε υψηλή ποιότητα εικόνας.

Τις έχετε δει αυτές τις ξένες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές?

Αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για τις ξένες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps