Home » Software » Android Σε Windows 11 22H2: Το Πιο Γρήγορο WSA Με Android 12L Και Play Store
FEATURED Android Σε Windows 11 22H2 Νέο WSA (Android 12.1) Με Play Store – Αυτόματη Μέθοδος

Android Σε Windows 11 22H2: Το Πιο Γρήγορο WSA Με Android 12L Και Play Store

Η νέα έκδοση του WSA με το Android 12.1 στο PC, είναι πολύ πιο γρήγορη και προηγμένη σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις. Το λογισμικό της Microsoft μας δίνει ακόμη περισσότερες δυνατότητες μέσω του Magisk root ανοικτού κώδικα που κάνει συμβατό το Google Play Store και στα νέα Windows 11 22Η2. Στον ανανεωμένο οδηγό θα δούμε τη νέα εύκολη μέθοδο εγκατάστασης του Windows Subsystem για Android που λειτουργεί και σε μη συμβατό υπολογιστή.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Τι νέο υπάρχει στο υποσύστημα Windows για Android (WSA)

Το νέο WSA έρχεται με επανασχεδιασμένο UX, και έχει ενημερωθεί σε Android 12.1 γνωστό και ως Android 12L. Η πρόσφατη έκδοση 2210.40000.7.0 του λογισμικού είναι μακράν η πιο γρήγορη, τόσο στην εκκίνηση, όσο και στη συνολική απόδοση.

Διαθέτει πολλές βελτιώσεις και διορθώσεις για εφαρμογές Android πλήρους οθόνης, τη νέα προηγμένη δυνατότητα Advanced Networking η οποία αξιοποιεί την IP που έχει εκχωρηθεί από το VPN στο PC, έτσι ώστε να ξεκλειδώσουμε το περιεχόμενο Android εφαρμογών που δεν λειτουργεί στη χώρα μας, και όχι μόνο.

Επιπλέον, υποστήριξη κωδικοποίησης AV1, που σημαίνει ότι μπορούμε να έχουμε υψηλότερη ποιότητα βίντεο στις Android εφαρμογές, καθώς και καθόλου τρεμόπαιγμα κατά την επαναφορά των εφαρμογών από την ελαχιστοποιημένη κατάσταση. Γενικά, καλύτερη απόδοση και αξιοπιστία με όλα τα Android apps.

WSA Android Σε Windows 11 2

Δεδομένου ότι η Microsoft δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες Google Mobile Services (GMS), το WSA βασίζεται στο Android Open Source Project (AOSP).

Αυτό σημαίνει ότι το υποσύστημα Windows για Android δεν αξιοποιεί το Google Play, παρά μόνο το Appstore της Amazon που παρέχει εφαρμογές οι οποίες δεν βασίζονται στο GMS.

Όμως, λόγω του ανοιχτού κώδικα του Android έχουμε τη δυνατότητα να παρακάμψουμε αυτή την απογοητευτική ίσως για πολλούς έλλειψη, και να εγκαταστήσουμε και να χρησιμοποιήσουμε το Google Play Store στο WSA.

WSA Android Σε Windows 11 2α

Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να κατεβάσουμε οποιοδήποτε app από το Google Play, αλλά και κάθε τυπικό πακέτο εγκατάστασης εφαρμογών Android (APK) από τρίτες πηγές.

Την πλάγια εγκατάσταση μας την κάνει το WSATools στο Microsoft Store, που είναι πολύ εύκολο και το περιγράφουμε σε πρόσφατο οδηγό μας για την παράκαμψη των περιορισμών του Amazon Appstore.

FEATURED Android Σε Windows Amazon Appstore & Aurora Store Πλάγια Εγκατάσταση APK 10AA
Android Σε Windows Με Amazon Appstore / Aurora Store & Πώς Κάνω Πλάγια Εγκατάσταση APK

Η Microsoft προσφέρει το Amazon Appstore στο Windows Subsystem για Android, αλλά με πολύ λίγα apps διαθέσιμα. Όμως, δεν λειτουργεί στη χώρα μας και έτσι…

Ταυτόχρονα, μπορούμε να καταργήσουμε το Android app με ένα κλικ από την Έναρξη, όπως κάνουμε συνήθως με τις εφαρμογές των Windows.

Με το WSA, οι εφαρμογές Android εκτελούνται η μία δίπλα στην άλλη, και μπορούμε να μετακινήσουμε ή να επεκτείνουμε τα παράθυρα όπως ακριβώς κάνουμε και στα Windows. Φυσικά, μπορούμε και σε πλήρη οθόνη.

Πώς Να Τρέξω Το Υποσύστημα Windows για Android 10μaα

Τα apps μπορούν να κάνουν χρήση των εγγενών ειδοποιήσεων των Windows 11.

Επιπλέον, μας επιτρέπουν να τα καρφιτσώσουμε στην Έναρξη, στη γραμμή εργασιών, και πολλά άλλα που κάνουμε καθημερινά στο PC, αλλά και με τα apps στο κινητό.

Όλες αυτές οι δυνατότητες είναι ιδιαίτερα σημαντικές, καθώς σε ό,τι αφορά το Appstore της Amazon, στην παρούσα φάση απαιτούνται ορισμένες προϋποθέσεις, όπως η εγγραφή στο πρόγραμμα Insiders και η ύπαρξη λογαριασμού Amazon στις ΗΠΑ.

Με άλλα λόγια, με την επίσημη μέθοδο το WSA μας είναι άχρηστο, καθώς δεν μπορούμε να το αξιοποιήσουμε καθόλου.

Έτσι, είναι προφανές ότι ακόμη και όταν επισημοποιηθεί το Amazon Appstore σε όλους τους χρήστες, το ξεκλείδωμα της υποστήριξης του Google Play Store και η εγκατάσταση εφαρμογών από τρίτες πηγές στο WSA βελτιώνουν σημαντικά τη νέα εμπειρία του Android σε Windows 11.

Σε γενικές γραμμές, το νέο WSA προσφέρει ακόμη καλύτερη εμπειρία Android στα Windows 11 22H2. Καμία σχέση με τους κλασσικούς emulators, ούτε με το Lineage OS. Ιδίως η ενσωμάτωση του Play Store στο οικοσύστημα των Windows 11 είναι εντυπωσιακή.

Όλες οι δοκιμές μας με το νέο WSA έγιναν σε δύο υπολογιστές που δεν πληρούν τις απαιτήσεις της Microsoft για τα Windows 11. Το σύνολο των βημάτων που αναλύουμε στη συνέχεια έγιναν σε αυτά το μη συμβατά PC.

Featured Επίσημη Λήψη Windows 11 22H2 & Αναβάθμιση ή Καθαρή Εγκατάσταση Σε Συμβατό & Μη PC
Επίσημη Λήψη Windows 11 22H2 & Αναβάθμιση ή Καθαρή Εγκατάσταση Σε Συμβατό & Μη PC

Η νέα έκδοση των Windows διατίθεται επίσημα και η λήψη Windows 11 22H2 γίνεται απευθείας από τη Microsoft. Η εταιρεία κυκλοφορεί σταδιακά τη νέα έκδοση…

Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να θυμόμαστε ότι το σύστημα μας πρέπει να έχει τουλάχιστον 8GB μνήμης και οπωσδήποτε SSD δίσκο. Σε PC με 4GB RAM ή σκληρό HDD, το WSA θα καθυστερεί πολύ, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ενδέχεται να εμφανίζεται σχετική ειδοποίηση και δεν θα εκκινεί.

Εγκατάσταση WSA με Play Store – Νέα Μέθοδος 2023

Χάρη σε μια νέα μέθοδο από το LSPosed Framework στο GitHub, έχουμε πλέον ένα εξαιρετικά γρήγορο WSA με ενσωματωμένη υποστήριξη Magisk, και κυρίως με Play Store που είναι απόλυτα συμβατό με τα Windows 11 22H2.

Με τη νέα μέθοδο απαιτούνται και εδώ ελάχιστα βήματα καθώς είναι έτοιμο το σετάρισμα που θα έπρεπε να γίνει πρώτα στα Actions του GitHub για το Magisk root με το Play Store. Χρειάζονται μόνο δύο εύκολες εντολές για την εγκατάσταση του νέου WSA (έκδοση 2210.40000.7.0), αλλά και του Play Store.

Android σε Windows α1μ

Αρκεί μόνο να προετοιμάσουμε τα Windows 11 έτσι ώστε να μπορούν να τρέξουν το υποσύστημα Windows για Android.

Σε αυτό το σημείο, πρέπει να αναφέρουμε ότι αν έχουμε ήδη το παλαιότερο WSA (έκδοση 2204.40000.19.0) στα Windows 11 21H2 από την προηγούμενη μέθοδο του οδηγού μας, δεν χρειάζεται να κάνουμε τα τρία βήματα που ακολουθούν για την προετοιμασία του PC.

Όμως, πρέπει να καταργήσουμε οπωσδήποτε το παλιό WSA από τις Ρυθμίσεις- > Εφαρμογές. Σε κάθε περίπτωση, εμείς προτείνουμε να προτιμήσετε το νέο WSA γιατί όπως αναφέραμε είναι πολύ πιο γρήγορο και αποδοτικό.

WSA Android Σε Windows 11 13αaαααμ

Και τα τέσσερα βήματα της μεθόδου τα κάνουμε μόνο μια φορά, μια και έξω. Δεν χρειάζεται δηλαδή να τα επαναλαμβάνουμε κάθε φορά που θέλουμε να τρέχουμε τις εφαρμογές Android σε Windows 11.

Βήμα 1 – Ανοίγω τη Διαχείριση Εργασιών

Κάνουμε δεξί κλικ στην Έναρξη των Windows 11 και ανοίγουμε τη Διαχείριση Εργασιών.

Από τις Επιδόσεις της CPU ελέγχουμε αν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία αναπαράστασης. Λογικά θα είναι ενεργή. Ιδίως στις μητρικές AMD, το AMD-V virtualization είναι ενεργοποιημένο σαν προεπιλογή.

Android σε Windows α1μα (Custom)

Ωστόσο, σε κάποιους Intel επεξεργαστές και motherboards, το VT-x ενδέχεται να είναι απενεργοποιημένο. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να το ενεργοποιήσουμε στο BIOS. Μπορούμε να δούμε αυτά τα βήματα εδώ.

Μην ανησυχείτε όμως. Όλοι οι Intel Core i3/i5/i7 υποστηρίζουν virtualization (VT-x). Κάποιοι Celeron ή Core 2 επεξεργαστές το υποστηρίζουν επίσης. Θα το βρούμε ακόμα και σε κάποια φτηνιάρικα μοντέλα Intel Atom.

Ένας ακόμα εύκολος τρόπος για να βρούμε αν η CPU μας υποστηρίζει virtualization είναι τρέχοντας το SecurAble.

Μόλις τρέξουμε το φορητό εργαλείο, θα μας δείξει άμεσα εάν ο επεξεργαστής μας υποστηρίζει virtualization.

Τέλος, αν δούμε μόνο ένα “No” στο Hardware Virtualization, τότε μπορούμε να τρέξουμε κανονικά το WSA, αλλά ανάλογα την μητρική μας ενδέχεται να χρειαστεί να κάνουμε τα σχετικά βήματα στο BIOS/UEFI.

WSA Android Σε Windows 11 13αa

Βήμα 2 – Ενεργοποιώ την πλατφόρμα εικονικής μηχανής

Στη συνέχεια, πατάμε ταυτόχρονα Win + R στο πληκτρολόγιο για να μας ανοίξει η καρτέλα της εκτέλεσης. Κατόπιν, επικολλούμε την παρακάτω εντολή και κάνουμε κλικ στο OK.

optionalfeatures

Πώς Να Τρέξω Android Σε Windows 11 2μ

Στο παράθυρο που θα μας ανοίξει, τσεκάρουμε το κουτάκι που αντιστοιχεί στην πλατφόρμα εικονικής μηχανής. Μετά, πατάμε στο OK για να την εγκαταστήσουμε.

Τα Windows 11 θα προχωρήσουν στην εφαρμογή των αλλαγών και θα μας ζητήσουν να επανεκκινήσουμε το λειτουργικό σύστημα για να υλοποιηθεί αυτή η ενέργεια μας.

Πώς Να Τρέξω Android Σε Windows 11 2μμ

Βήμα 3 – Ενεργοποιώ τις επιλογές προγραμματιστή στα Windows 11

Στην αναζήτηση των Windows 11 επικολλούμε το ακόλουθο:

Ρυθμίσεις προγραμματιστή

Πώς Να Τρέξω Το Υποσύστημα Windows για Android 30αμ

Μόλις πατήσουμε στις Ρυθμίσεις προγραμματιστή, θα μας ανοίξει το σχετικό παράθυρο. Τις ενεργοποιούμε πατώντας διαδοχικά στα δύο κουμπιά που βλέπουμε στην κάτωθι εικόνα.

Πώς Να Τρέξω Το Υποσύστημα Windows για Android 30αμα

Βήμα 4 – Κατεβάζω το WSA με Google Play

Έχουμε ανεβάσει το zip του τροποποιημένου WSA στο cloud του PCsteps. Έτσι, μπορούμε να το κατεβάσουμε σε ένα από τα ακόλουθα links.

Όπως είναι φυσικό, το αρχείο είναι απόλυτα ασφαλές, και το μέγεθος του είναι περί τα 714MB συμπιεσμένο, και περί τα 2GB όταν το εξάγουμε.

Android σε Windows α1ν

Έτσι, το μόνο που κάνουμε είναι πατήσουμε στη λήψη, και μετά στο “Να γίνει η λήψη ούτως ή άλλως”.

Κατόπιν, χρησιμοποιούμε το 7-ZIP ή το εργαλείο των Windows 11 και εξάγουμε όλα τα αρχεία του zip στην επιφάνεια εργασίας, ή ιδανικά στον τοπικό δίσκο (C:), ή όποιον άλλο SSD θέλουμε.

Στο παράδειγμα μας, εμείς επιλέξαμε έναν εξωτερικό USB SSD για να μην επιβαρύνουμε τον αποθηκευτικό χώρο στον τοπικό δίσκο (C:) που τρέχουν τα Windows 11. Δεν θα έχουμε πρόβλημα, καθώς το WSA θα μας αποδίδει το ίδιο καλά.

Στη συνέχεια, κάνουμε δεξί κλικ στον φάκελο WSA που αποθηκεύσαμε στην μονάδα δίσκου και επιλέγουμε την “Αντιγραφή ως διαδρομής”.

Android σε Windows α1νλλ

Θα δούμε ότι η διαδρομή θα είναι κάπως έτσι: “E:\WSA-with-magisk-stable-MindTheGapps_2210.40000.7.0_x64_Release-Nightly”. Την επικολλούμε κάπου πρόχειρα, για να την έχουμε εύκαιρη.

Τελικό βήμα – Εγκαθιστώ το WSA

Τώρα, πληκτρολογούμε Powershell στη γραμμή αναζήτησης δίπλα στο μενού Έναρξη, και από τις επιλογές που εμφανίζονται στα δεξιά ή κάνοντας δεξί κλικ στην εφαρμογή, επιλέγουμε Εκτέλεση με δικαιώματα διαχειριστή.

Android σε Windows α1νλλa

Στο παράθυρο του Powershell που εμφανίζεται, κάνουμε κλικ δίπλα στο σημείο που λέει “PS C:\WINDOWS\system32>” και επικολλούμε τη διαδρομή που αντιγράψαμε προηγουμένως με ένα cd μπροστά και ένα κενό. Mετά, πατάμε enter.

Η διαδρομή πρέπει να είναι κάπως έτσι: cd “E:\WSA-with-magisk-stable-MindTheGapps_2210.40000.7.0_x64_Release-Nightly”

Android σε Windows α1νλλaμ

Στη συνέχεια, θα μας εμφανιστεί το PS και η διαδρομή, όπου τώρα επικολλούμε το ακόλουθο:

Set-ExecutionPolicy -Scope Process -ExecutionPolicy Bypass

Android σε Windows α1νλλaμα (Custom)ααα

Πατάμε ξανά enter, μετά πληκτρολογούμε το αγγλικό A στην ερώτηση που θα δούμε, και enter για άλλη μια φορά.

Android σε Windows α1νλλaμα (Custom)αα

Τέλος, στη νέα γραμμή που θα μας εμφανιστεί, επικολλούμε το ακόλουθο και πατάμε enter:

.\Install.ps1

Android σε Windows α1νλλaμα (Custom)αααηpp

Αυτή η ενέργεια θα εγκαταστήσει αμέσως το WSA με το Play Store. Θα δούμε αρχικά μια μπλε πρόοδο μέσα στο PowerShell όπου δεν κάνουμε καμία ενέργεια…

…και όταν ολοκληρωθεί θα δούμε ένα μήνυμα που λέει “Η λειτουργία ολοκληρώθηκε με επιτυχία”, και απλά πατάμε οποιοδήποτε πλήκτρο για να κλείσει.

Android σε Windows α1νλλaμα (Custom)αααηppα

Αμέσως μετά, θα εκκινήσει το WSA και ταυτόχρονα θα δούμε δύο ειδοποιήσεις για χρήση διαγνωστικών δεδομένων, και απλά πατάμε διαδοχικά στο Συνέχεια.

Σε αυτό το σημείο δεν κάνουμε κάτι άλλο και περιμένουμε λίγο να μας εμφανιστεί το περιβάλλον του WSA, όπου το Play Store θα ανοίξει αυτόματα για να συνδεθούμε στον λογαριασμό μας.

Αν τα κάναμε όλα σωστά, τότε θα δούμε το εικονίδιο του WSA και του Play Store στην Έναρξη, για να τα καρφιτσώσουμε. Αν δεν μας εμφανιστεί στην Έναρξη, την εντοπίζουμε στο “Όλες οι εφαρμογές”.

Τέλος, καλό είναι να ενεργοποιήσουμε πρώτα τη Λειτουργία προγραμματιστή στο WSA πριν συνδεθούμε στο Play Store. Αυτή είναι η τελευταία και πιο σημαντική ενέργεια μας.

Αντιμετώπιση προβλημάτων

Ανάλογα τον υπολογιστή μας και τα μέτρα ασφαλείας που έχουμε, ενδέχεται η σύνδεση στο Play να μην υλοποιείται και να δούμε ένα μήνυμα για περιορισμένη σύνδεση ethernet, όπου η διαδικασία θα κολλήσει στον έλεγχο πληροφοριών. Το παρατηρήσαμε στο ένα από τα δύο PC που εγκαταστήσαμε το WSA.

Αυτό οφείλεται σε δύο λόγους. Ο πρώτος είναι η νέα προηγμένη δυνατότητα Advanced Networking του λογισμικού, που ενδέχεται να είναι προεπιλεγμένη μέσα στο WSA. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να την απενεργοποιήσουμε χειροκίνητα μέσα από την ενότητα System.

Ειδάλλως, μπορούμε να υλοποιήσουμε τη σύνδεση και να αξιοποιούμε το WSA αποκλειστικά με US server ενός VPN για να ξεκλειδώσουμε το περιεχόμενο εφαρμογών που δεν λειτουργούν στη χώρα μας. Απλά να θυμόμαστε ότι χωρίς VPN δεν θα είναι εφικτή η σύνδεση στο Play Store αν είναι ενεργό το Advanced Networking.

Αν δούμε ότι το πρόβλημα σύνδεσης δεν οφειλόταν σε αυτή την λειτουργία, τότε ευθύνεται το Windows Defender. Σε αυτή την περίπτωση, μπορούμε να ορίσουμε μια εξαίρεση ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Επικολλούμε Τείχος προστασίας του Windows Defender με εξελιγμένη ασφάλεια στη γραμμή αναζήτησης δίπλα στο μενού Έναρξη, και το ανοίγουμε.

Στο κάτω μέρος της ενότητας Επισκόπηση, κάνουμε κλικ στην επιλογή Ιδιότητες Τείχους προστασίας του Windows Defender.

Δίπλα στο στοιχείο Προστατευμένες συνδέσεις δικτύου, κάνουμε κλικ στην επιλογή Προσαρμογή

… και στο παράθυρο που θα ανοίξει αποεπιλέγουμε το πλαίσιο δίπλα στο vEthernet (WSL), και κάνουμε κλικ στο OK.

Android σε Windows α1νλλaμα (Custom)ααααα

Από εδώ και μετά, το Play Store θα λειτουργεί πλέον όπως προβλέπεται. Πριν συνδεθούμε ξανά, καλό είναι να απενεργοποιήσουμε πρώτα το WSΑ, πατώντας στο Turn Off, έτσι ώστε να κλείσει εντελώς η εφαρμογή μετά από λίγο.

Αυτό καλό είναι να το κάνουμε πάντα όταν τελειώνουμε την ενασχόληση μας με το Android σε Windows, καθώς το WSA θα συνεχίσει να δεσμεύει ικανούς πόρους στο σύστημα μας αν δεν το κλείνουμε με αυτόν τον τρόπο.

Κατόπιν, καλό είναι να κάνουμε και μια επανεκκίνηση του PC πριν επιχειρήσουμε τη σύνδεση στο Play Store.

Κατά την πρώτη μας σύνδεση, ενδέχεται να μας ζητήσει επιβεβαίωση ταυτότητας. Αυτό μας το έκανε στο ένα από τα PC που εγκαταστήσαμε το WSA, ενώ στο άλλο δεν παρουσιάστηκε αυτή η απαίτηση.

Σε αυτή την περίπτωση, αν δεν θέλουμε να δώσουμε τον αριθμό του κινητού μας, τότε στις περισσότερες επιλογές επιβεβαίωσης που θα δούμε, πατάμε στην ένδειξη που επισημαίνουμε στην κάτωθι εικόνα.

Android σε Windows α1νλλaμα (Custom)αααααt

Θα μας παραπέμψει να επισκεφτούμε την ειδική σελίδα verifyaccount όπου θα γίνει αυτόματα η επιβεβαίωση. Για να μην κουραζόμαστε με την πληκτρολόγηση της διεύθυνσης απλά πατάμε εδώ.

Στον λογαριασμό μας Google αλλά και μέσα στο WSA με τα αρχεία μας (Files), η συσκευή μας θα εμφανίζεται ως Pixel 5.

Τέλος, αν δεν θέλουμε να εκκινεί αυτόματα το WSA όταν ανοίγουμε το PC, καλό είναι να ορίσουμε τη σχετική ένδειξη στις ρυθμίσεις εφαρμογών.

Σε τι άλλο χρησιμεύει το Magisk root;

Όταν εγκαθιστούμε ένα προσαρμοσμένο πακέτο WSA με σκοπό να αποκτήσουμε το Play Store, τότε στο σύστημα του Android γίνεται root. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να εκτελέσουμε τραπεζικές και κάποιες άλλες εφαρμογές στο WSA των Windows 11.

Εδώ είναι που έρχεται το MagiskOnWSA ανοικτού κώδικα, καθώς εκτός των άλλων, ενσωματώνει το Zydisk, ένα προηγμένο εργαλείο που μας επιτρέπει να αποκρύψουμε το root σε όποιες εφαρμογές βλέπουμε ότι αρνούνται να εκτελεστούν στο WSA εξαιτίας του root.

Έτσι, εφόσον συντρέχουν λόγοι και θέλουμε να αξιοποιήσουμε και αυτή τη λειτουργία ακολουθούμε τα παρακάτω εύκολα βήματα. Τα παραθέτουμε σε εικόνες.

Βεβαιωνόμαστε ότι το υποσύστημα Windows για Android εκτελείται στο παρασκήνιο, και ανοίγουμε το Magisk.

Επιλέγουμε τις εφαρμογές από τις οποίες θέλουμε να αποκρύψουμε το root.

Τέλος, επιστρέφουμε στην αρχική οθόνη του Magisk και πατάμε στο εικονίδιο της επανεκκίνησης και στη συνέχεια κάνουμε κλικ στο Επανεκκίνηση.

Από εδώ και μετά, ελαχιστοποιούμε το Magisk, στη γραμμή εργασιών, και οι εφαρμογές που βλέπουμε ότι αρνούνται να εκτελεστούν στο WSA λόγω του root, θα τρέχουν πλέον κανονικά, αρκεί να τους δώσουμε και τις απαιτούμενες άδειες που θα μας ζητήσουν.

Ποια είναι η άποψη σας για τη νέα εμπειρία του Android στα Windows;

Αν σας γεννήθηκαν απορίες, μπορείτε να μας γράψετε στις Ερωτήσεις. Εναλλακτικά, αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps