Home » Εβδομαδιαίες Στήλες » QuickSteps » Windows 10 God Mode, Βίντεο Σε GIF, Browser Flight Simulator
QuickSteps#139 - Windows 10 God Mode, Βίντεο Σε GIF, Flight Simulator Στον Browser

Windows 10 God Mode, Βίντεο Σε GIF, Browser Flight Simulator

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Αυτή την εβδομάδα, απενεργοποιούμε την καταγραφή του ιστορικού τοποθεσίας στον Google λογαριασμό μας. Δημιουργούμε κρυπτογραφημένα αρχεία κειμένου και αποκτούμε πρόσβαση στο God Mode με ένα κλικ στα Windows 10. Μετατρέπουμε βίντεο σε GIF και μεγεθύνουμε εικόνες χωρίς να χάσουν την ποιότητά τους με το GIMP. Παίζουμε Microsoft Flight Simulator από τον browser και οργανώνουμε τα παιχνίδια μας στο Steam με τις Συλλογές.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να δείτε όλες τις δημοσιεύσεις της στήλης, μπορείτε είτε να κάνετε κλικ στην κατηγορία QuickSteps…

…ή να επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο. Για να βλέπετε ανά πάσα στιγμή τις νέες δημοσιεύσεις της στήλης μας, μπορείτε να προσθέσετε το link στους σελιδοδείκτες σας.

Απενεργοποίηση καταγραφής του ιστορικού τοποθεσίας από τη Google

Πολλά app καταγράφουν την τοποθεσία μας για ποικίλους λόγους. Παλαιότερα είχαμε δει πώς μπορούμε να απενεργοποιήσουμε πλήρως το GPS σε ένα Android smartphone. Επίσης, είδαμε πώς μπορούμε να επιτρέψουμε τη χρήση του GPS από μεμονωμένες εφαρμογές.

Ωστόσο, αρκετοί δεν γνωρίζουν ότι ακόμη και με πλήρως ανενεργό το GPS, η Google παρακολουθεί το πού βρισκόμαστε. Κάθε φορά που ένα app ζητά πρόσβαση στα δεδομένα τοποθεσίας, στέλνει αυτόματα τα στοιχεία που καταγράφει στον τεχνολογικό κολοσσό.

QuickSteps#139 - Windows 10 God Mode, Βίντεο Σε GIF, Flight Simulator Στον Browser

Έπειτα, η εταιρεία αποθηκεύει αυτά τα δεδομένα και δημιουργεί το λεγόμενο “Ιστορικό τοποθεσίας”. Με τη χρήση του ιστορικού, η Google μπορεί να δημιουργεί αυτόματα άλμπουμ φωτογραφιών, να προτείνει προορισμούς διακοπών, και τα λοιπά.

Αν δεν επιθυμούμε η εταιρεία να λαμβάνει τα δεδομένα τοποθεσίας μας από τις ανεξάρτητες εφαρμογές, και όχι μόνο, θα πρέπει να απενεργοποιήσουμε τη δημιουργία του ιστορικού.

Για να κάνουμε κάτι τέτοιο, επισκεπτόμαστε αυτόν τον ιστότοπο και πατάμε τον σύνδεσμο “Διαχειριστείτε τα δεδομένα σας και την εξατομίκευση”.

Στη συνέχεια, κάνουμε κλικ στο “Ιστορικό τοποθεσίας”, το οποίο βρίσκεται στην ενότητα “Στοιχεία ελέγχου δραστηριότητας”.

Έπειτα, πατάμε τον μπλε διακόπτη δίπλα στο “Ιστορικό τοποθεσίας”.

Στην επόμενη σελίδα, διαβάζουμε τις πληροφορίες που παρέχει η Google και κάνουμε κλικ στο κουμπί “Παύση”.

Αυτό ήταν, μόλις απενεργοποιήσαμε την καταγραφή του ιστορικού τοποθεσίας από τη Google.

Εκ νέου ενεργοποίηση

Εάν στο μέλλον αλλάξουμε γνώμη, επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και ενεργοποιούμε τον γκρι διακόπτη δίπλα στο “Ιστορικό τοποθεσίας”.

Στη σελίδα που θα εμφανιστεί, διαβάζουμε τις πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή, την αποθήκευση, και τη διαχείριση των δεδομένων τοποθεσίας από τη Google, και πατάμε “Ενεργοποίηση”.

Δημιουργία κρυπτογραφημένων αρχείων κειμένου με το Crypto Notepad

Οι λόγοι για τους οποίους ενδεχομένως θέλουμε να κρυπτογραφήσουμε ένα έγγραφο είναι πολλοί. Ίσως αντί να χρησιμοποιούμε έναν password manager, έχουμε δημιουργήσει ένα αρχείο .txt με όλους τους κωδικούς μας. Κάτι το οποίο ως PCSteps δεν συστήνουμε.

Ένα άλλο παράδειγμα είναι η δημιουργία ενός πρόχειρου εγγράφου το οποίο περιέχει ευαίσθητες πληροφορίες, τις οποίες σκοπεύουμε να αποθηκεύσουμε αργότερα σε ένα πιο ασφαλές μέρος.

Σε κάθε περίπτωση, με το Crypto Notepad μπορούμε εύκολα και γρήγορα να δημιουργούμε κρυπτογραφημένα αρχεία κειμένου. Το πρόγραμμα μπορούμε να το κατεβάσουμε από αυτήν τη σελίδα, πατώντας το “Download for Windows”.

Δημιουργία νέου αρχείου

Για να δημιουργήσουμε ένα νέο κρυπτογραφημένο αρχείο κειμένου, τρέχουμε το Crypto Notepad και γράφουμε τις πληροφορίες που θέλουμε να περιέχει το έγγραφο.

Μόλις ολοκληρώσουμε τη σύνταξη του κειμένου, κάνουμε κλικ στο μενού “Tools” και επιλέγουμε τον “Password Generator”.

Το συγκεκριμένο εργαλείο θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε έναν ισχυρό κωδικό ασφαλείας, τον οποίο θα χρησιμοποιήσουμε για την κρυπτογράφηση του αρχείου.

Στο παράθυρο που θα ανοίξει, πατάμε “Generate” για να δημιουργήσουμε μερικά νέα password. Έπειτα, αντιγράφουμε έναν από τους κωδικούς ή κάνουμε κλικ στο “Copy last”, για να αντιγράψουμε τον τελευταίο στη λίστα.

Αποθηκεύουμε τον κωδικό σε κάποιο ασφαλές σημείο, όπως έναν password manager, ώστε να τον θυμόμαστε.

QuickSteps#139 - Windows 10 God Mode, Βίντεο Σε GIF, Flight Simulator Στον Browser

Στη συνέχεια, πατάμε “File” και επιλέγουμε “Save”.

Διαλέγουμε πού θέλουμε να αποθηκεύσουμε το κρυπτογραφημένο αρχείο, πληκτρολογούμε το όνομα το οποίο επιθυμούμε να έχει, και κάνουμε κλικ στο κουμπί “Αποθήκευση”.

Το Crypto Notepad θα εμφανίσει ένα παράθυρο στο οποίο κάνουμε επικόλληση ή πληκτρολογούμε τον κωδικό που δημιουργήσαμε νωρίτερα. Εφόσον εισάγουμε το password, πατάμε “OK”.

Αυτό ήταν, μόλις δημιουργήσαμε και αποθηκεύσαμε ένα κρυπτογραφημένο αρχείο κειμένου.

Άνοιγμα αρχείου

Για να ανοίξουμε ένα κρυπτογραφημένο αρχείο, τρέχουμε το Crypto Notepad, πατάμε “File” και επιλέγουμε το “Open”.

Έπειτα, εντοπίσουμε το έγγραφο και κάνουμε κλικ στο “Άνοιγμα”.

Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί, πληκτρολογούμε τον κωδικό που είχαμε ορίσει κατά την αποθήκευση του αρχείου και πατάμε “OK”.

Το πρόγραμμα ανοίγει το έγγραφο και εμείς μπορούμε να δούμε το περιεχόμενό του.

Πρόσβαση στο God Mode και άλλες ρυθμίσεις των Windows 10 με ένα κλικ

Η ενεργοποίηση του God Mode στα Windows 10 απαιτεί μία συγκεκριμένη και σχετικά χρονοβόρα διαδικασία. Επιπλέον, υπάρχουν ρυθμίσεις οι οποίες είναι καλά κρυμμένες και για την αλλαγή τους πρέπει να κάνουμε αρκετά κλικ.

Ωστόσο, με το Win10 All Settings προσθέτουμε στην Περιοχή Ειδοποιήσεων ένα μενού που επιτρέπει την άμεση πρόσβαση σε αμέτρητες ρυθμίσεις του λειτουργικού της Microsoft.

Το πρόγραμμα μπορούμε να το κατεβάσουμε από αυτόν τον ιστότοπο, κάνοντας κλικ στο “Download”.

Μόλις τρέξουμε το Win10 All Settings, θα εμφανιστεί στην Περιοχή Ειδοποιήσεων το εικονίδιο του.

Κάνοντας δεξί κλικ στο εικονίδιο του προγράμματος, θα εμφανιστεί το μενού του.

Μέσω του μενού που διαθέτει το Win10 All Settings μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το God Mode με ένα κλικ.

Επιπλέον, από το “Classic Personalisation”, εμφανίζουμε ένα μενού με ποικίλες επιλογές, οι οποίες βοηθούν να αλλάξουμε την εμφάνιση των Windows.

Ένα από τα πιο σημαντικά μενού του Win10 All Settings είναι το “Tools”, το οποίο παρέχει πρόσβαση σε πολλά εργαλεία των Windows, όπως η Γραμμή Εντολών και το PowerShell.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες και αξίζει πραγματικά να αφιερώσουμε λίγο χρόνο στο να τις εξερευνήσουμε όλες, μία προς μία.

Μετατροπή βίντεο σε GIF με το GIMP

Τα GIF τα συναντάμε παντού στο διαδίκτυο. Παράλληλα, δεν είναι λίγες οι φορές που προσθέτουμε κινούμενες εικόνες στις δημοσιεύσεις μας στα social media.

Συνήθως, βρίσκουμε κάποιο GIF στο Internet, ή χρησιμοποιούμε τις βιβλιοθήκες που διαθέτει το εκάστοτε κοινωνικό δίκτυο. Ωστόσο, με το GIMP μπορούμε εύκολα και γρήγορα να μετατρέψουμε οποιοδήποτε βίντεο σε GIF.

Έτσι, έχουμε την ευκαιρία να πρωτοτυπήσουμε δημιουργώντας και δημοσιεύοντας τις δικές μας κινούμενες εικόνες, αντί να κάνουμε χρήση των έτοιμων GIF που χρησιμοποιούν όλοι οι υπόλοιποι χρήστες.

Προετοιμασία του GIMP

Αρχικά, μπαίνουμε σε αυτήν τη σελίδα, πατάμε το κουμπί λήψης, και επιλέγουμε “Direct download”. Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη του αρχείου, το αποσυμπιέζουμε στην Επιφάνεια Εργασίας.

Στην Επιφάνεια Εργασίας θα δημιουργηθεί ένα φάκελος με το όνομα “GAP27” ο οποίος περιέχει δύο υποφακέλους, τους “plug-ins” και “scripts”.

Στη συνέχεια, ανοίγουμε οποιονδήποτε φάκελο θέλουμε, γράφουμε στη γραμμή διευθύνσεων “%appdata%/GIMP/2.10”, και πατάμε “Enter”.

Σημείωση: Εάν διαθέτουμε διαφορετική έκδοση του προγράμματος, τότε αντικαθιστούμε το “2.10” με την έκδοση που έχουμε εγκατεστημένη στον υπολογιστή μας.

Έπειτα, αντιγράφουμε τους υποφακέλους που περιέχει ο “GAP27” και τους κάνουμε επικόλληση στον φάκελο του GIMP, τον οποίο ανοίξαμε στο προηγούμενο βήμα.

Τα plug-ins και τα script που αντιγράψαμε προσθέτουν στον GIMP διάφορα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο, τα οποία βρίσκουμε στο μενού “Video”.

Μετατροπή βίντεο σε GIF

Εφόσον έχουμε προετοιμάσει σωστά το GIMP και έχουμε αποθηκευμένο στον υπολογιστή μας το βίντεο που θέλουμε να μετατρέψουμε, κάνουμε κλικ στο “Video” και από το “Split Video into Frames” επιλέγουμε το “Extract Videorange”.

Στο παράθυρο που θα ανοίξει, πατάμε τις τρεις τελείες δίπλα στο “Videofilename” και εντοπίζουμε το βίντεο που θέλουμε να μετατρέψουμε σε GIF.

Γράφουμε στα “From Frame” και “To Frame” την αρχή και το τέλος του βίντεο, στο “Audiotrack” πληκτρολογούμε “0”, επιλέγουμε το “Create only one multilayer Image”, και πατάμε “OK”.

Το GIMP θα επεξεργαστεί το βίντεο και θα δημιουργήσει ένα αρχείο το οποίο περιέχει όλα τα frame σε ξεχωριστά layer.

Για να αποθηκεύσουμε το αρχείο που δημιούργησε το πρόγραμμα, κάνουμε κλικ στο “Αρχείο” και διαλέγουμε “Εξαγωγή ως”.

Επιλέγουμε πού θέλουμε να αποθηκεύσουμε το αρχείο, πληκτρολογούμε το όνομα που επιθυμούμε να έχει, στο τέλος του ονόματος προσθέτουμε το “.GIF”, και πατάμε “Εξαγωγή”.

Στο παράθυρο που θα ανοίξει, αφήνουμε όλες τις ρυθμίσεις ως έχουν και κάνουμε κλικ στην “Εξαγωγή”.

Μεγέθυνση εικόνας στο GIMP με καλύτερη ποιότητα εικόνας

Οι περισσότεροι γνωρίζουμε ότι η μεγέθυνση μιας εικόνας καταστρέφει την ποιότητά της και συνήθως το τελικό αποτέλεσμα είναι μία θολή φωτογραφία. Ωστόσο, υπάρχουν διάφορες μέθοδοι μεγέθυνσης που ελαχιστοποιούν την παραμόρφωση της εικόνας.

Παλαιότερο είχαμε δει πώς μπορούμε να αλλάξουμε το μέγεθος μιας φωτογραφίας διατηρώντας την ποιότητά της με το Photoshop. Σε αυτό το QuickSteps θα δούμε πώς μπορούμε να πετύχουμε το ίδιο αποτέλεσμα με το δωρεάν πρόγραμμα GIMP.

Το Photoshop χρησιμοποιεί την τεχνολογία “Preserve Details 2.0 Upscale”, ώστε να φέρει εις πέρας αυτή τη διαδικασία. Αντίστοιχα, το GIMP κάνει χρήση μιας μεθόδου που ονομάζεται “Halo”.

Για να αυξήσουμε το μέγεθος μιας φωτογραφίας, την ανοίγουμε με το πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων, κάνουμε κλικ στο μενού “Εικόνα”, και διαλέγουμε την “Κλιμάκωση εικόνας”.

Στο παράθυρο που θα ανοίξει, πληκτρολογούμε τις διαστάσεις που θέλουμε να έχει η εικόνα, στην “Παρεμβολή” επιλέγουμε το “NoHalo”, και πατάμε “Κλιμάκωση”.

Την επιλογή “LoHalo” τη χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να μικρύνουμε το μέγεθος μιας φωτογραφίας.

Στη συνέχεια, κάνουμε κλικ στο “Αρχείο”, και επιλέγουμε “Εξαγωγή ως”.

Έπειτα, διαλέγουμε πού θέλουμε να αποθηκεύσουμε τη νέα μεγεθυμένη εικόνα, γράφουμε το όνομα που επιθυμούμε να έχει, και πατάμε “Εξαγωγή”.

Στην παρακάτω εικόνα μπορούμε να δούμε τη διαφορά μεταξύ μιας εικόνας που μεγεθύναμε χωρίς το “Halo” του GIMP και με τη χρήση αυτής της μεθόδου.

Οργάνωση των παιχνιδιών στο Steam με τις Συλλογές

Είτε συλλέγουμε τα δωρεάν παιχνίδια που παρέχουν οι εταιρείες κατά καιρούς, είτε αγοράζουμε τακτικά νέους τίτλους, ενδέχεται η συλλογή μας στο Steam να είναι ιδιαίτερα μεγάλη και χαοτική.

Σε αυτό το QuickSteps θα δούμε πώς δημιουργούμε συλλογές στη Βιβλιοθήκη μας στο Steam, πώς τις επεξεργαζόμαστε, και πώς προσθέτουμε ή αφαιρούμε παιχνίδια σε αυτές.

Δημιουργία νέας συλλογής

Για να δημιουργήσουμε μία νέα συλλογή στο Steam, κάνουμε δεξί κλικ σε ένα από τα παιχνίδια τα οποία θέλουμε να προσθέσουμε σε αυτή και επιλέγουμε “Προσθήκη σε → Νέα συλλογή”.

Στο παράθυρο που θα ανοίξει, πληκτρολογούμε το όνομα το οποίο επιθυμούμε να έχει η συλλογή και διαλέγουμε αν θα είναι “Παγωμένη” ή δυναμική.

Σε μία “Παγωμένη” συλλογή, όπως ονομάζει τις κλασικές συλλογές η Valve, προσθέτουμε χειροκίνητα όποια παιχνίδια θέλουμε.

Από την άλλη, στις δυναμικές συλλογές ορίζουμε φίλτρα, τα οποία χρησιμοποιεί το Steam ώστε να τοποθετεί το εκάστοτε παιχνίδι στην ανάλογη συλλογή, με βάση το είδος του.

Μόλις επιλέξουμε το είδος της συλλογής, αυτή θα εμφανιστεί στην αριστερή πλευρά του παραθύρου και θα περιέχει το παιχνίδι που διαλέξαμε.

Προσθήκη παιχνιδιών σε μία συλλογή

Το Steam επιτρέπει να προσθέτουμε παιχνίδια χειροκίνητα τόσο στις παγωμένες όσο και στις δυναμικές συλλογές, με δύο διαφορετικούς τρόπους.

Χρησιμοποιώντας την πιο συμβατική μέθοδο, κάνουμε δεξί κλικ σε οποιοδήποτε παιχνίδι και από το μενού “Προσθήκη σε” διαλέγουμε τη συλλογή στην οποία θέλουμε να το προσθέσουμε.

Από την άλλη, αν θέλουμε να προσθέσουμε σε μία συλλογή πολλά παιχνίδια, τότε μπορούμε να χρησιμοποιούμε τη μέθοδο drag-and-drop, η οποία θα μας γλιτώσει αρκετό χρόνο.

Σε αυτή την περίπτωση, κάνουμε κλικ στο “ΑΡΧΙΚΗ” πάνω αριστερά για να ανοίξουμε την αρχική σελίδα της βιβλιοθήκης μας στο Steam.

Έπειτα, πηγαίνουμε στην ενότητα “ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ” και με πατημένο το αριστερό κλικ, σύρουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά στην κατηγορία που θέλουμε να το προσθέσουμε.

Αφαίρεση παιχνιδιών από μία συλλογή

Για να αφαιρέσουμε ένα παιχνίδι από κάποια συλλογή, κάνουμε δεξί κλικ στο όνομα του, πατάμε “Αφαίρεση από”, και επιλέγουμε τη συλλογή η οποία μας ενδιαφέρει.

Επεξεργασία και διαγραφή μιας συλλογής

Για να τροποποιήσουμε τις ρυθμίσεις μιας συλλογής, κάνουμε δεξί κλικ στο όνομα της και επιλέγουμε “Προβολή μόνο αυτής της συλλογής”.

Πατώντας το μολύβι δίπλα στο όνομα της συλλογής, μπορούμε να τη μετονομάσουμε.

Όταν μία συλλογή είναι δυναμική, μπορούμε να επιλέξουμε τα φίλτρα τα οποία θα χρησιμοποιεί, από τη λίστα που υπάρχει κάτω από το όνομά της.

Εάν θέλουμε να μετατρέψουμε μία συλλογή από δυναμική σε παγωμένη, κάνουμε κλικ στο κουμπί “ΠΑΓΩΜΕΝΗ” και στο παράθυρο που θα εμφανιστεί πατάμε “Επιβεβαίωση”.

Τέλος, για να διαγράψουμε μία συλλογή, κάνουμε δεξί κλικ στο όνομά της, διαλέγουμε “Αφαίρεση συλλογής”, και στην προειδοποίηση που θα προβάλλει το Steam πατάμε “Αφαίρεση”.

Πώς παίζω Παλιούς Microsoft Flight Simulator σε κάθε browser

Το Flight Simulator 2020 είναι ένα αρκετά απαιτητικό παιχνίδι. Ωστόσο, αν δεν έχουμε τόσο ισχυρό σύστημα και θέλουμε να ζήσουμε την εμπειρία να πιλοτάρουμε ένα αεροπλάνο, μπορούμε να παίξουμε την browser έκδοση του παιχνιδιού.

Ο Sebastian Macke είναι ένας μηχανικός λογισμικού ο οποίος δημιούργησε το FSHistory. Πρόκειται για μία browser έκδοση των τεσσάρων πρώτων τίτλων της γνωστής σειράς προσομοιωτών πτήσης της Microsoft.

Για να παίξουμε το FSHistory, μπαίνουμε από οποιονδήποτε browser σε αυτήν τη σελίδα και κάνουμε κλικ στο “Click to play”.

Στη νέα καρτέλα που θα ανοίξει, μπορούμε να επιλέξουμε την έκδοση του Flight Simulator την οποία θέλουμε να παίξουμε από το μενού κάτω δεξιά. Οι διαθέσιμες εκδόσεις είναι το FS 1 του 1982, το FS 2 του 1984, το FS 3 του 1988, και το FS 4 του 1989.

Μόλις επιλέξουμε την έκδοση που μας ενδιαφέρει, έχουμε τη δυνατότητα να πλοηγηθούμε στα μενού του παιχνιδιού χρησιμοποιώντας τα νούμερα από το 1 έως το 9 και τα γράμματα A, B, C, D, E, και F.

Επιπλέον, με τα βελάκια του πληκτρολογίου πιλοτάρουμε το αεροπλάνο, με τα κουμπιά F1 και F4 χειριζόμαστε τους κινητήρες του αεροσκάφους, και με τα F5 και F8 κατευθύνουμε τα πτερύγια του.

Τέλος, με το G κατεβάζουμε ή ανεβάζουμε τους τροχούς του αεροπλάνου και με το S αλλάζουμε το τρόπο με τον οποίο βλέπουμε το περιβάλλον έξω από το πιλοτήριο.

Σας άρεσαν τα QuickSteps της εβδομάδας;

Πώς σας φάνηκαν οι συμβουλές και τα κόλπα αυτής της εβδομάδας; Γνωρίζατε ή/και χρησιμοποιούσατε κάποιο από αυτά;

Έχετε να προτείνετε κάποιο δικό σας κόλπο, ή μία συμβουλή που θέλετε να μπει στη στήλη μας; Μοιραστείτε τη με τους αναγνώστες μας στα σχόλια και ίσως τη δείτε να δημοσιεύεται.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Τηλεόρασης 4K, 8K, Smart TV
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#326 - Τοποθεσίες Με Καλό Σήμα, Διαφημίσεις Στην Έναρξη Των Windows, Υπότιτλοι Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240504 - Προβλήματα Με Το Next-Gen Update Του Fallout 4, Νεότερα Για Το Nintendo Switch 2, Funko Fusion
GamingSteps