Home » Εβδομαδιαίες Στήλες » QuickSteps » Απενεργοποίηση Τοποθεσίας Android, Εφεδρικοί Κωδικοί Google
QuickSteps#70 - Απενεργοποίηση Τοποθεσίας Android, Εφεδρικοί Κωδικοί Google

Απενεργοποίηση Τοποθεσίας Android, Εφεδρικοί Κωδικοί Google

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Αυτή την εβδομάδα διαγράφουμε το ιστορικό περιήγησης της Εξερεύνησης των Windows 10 και αλλάζουμε το μήνυμα στην οθόνη κλειδώματος. Χρησιμοποιούμε την αναδίπλωση κειμένου στο Word, απενεργοποιούμε την καταγραφή τοποθεσίας στο Android για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά, και κατεβάζουμε stories του Instagram. Τέλος, εκτυπώνουμε τους εφεδρικούς κωδικούς επαλήθευσης του λογαριασμού Google και μοιραζόμαστε το “Ημερολόγιο Google” με άλλους χρήστες.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να δείτε όλες τις δημοσιεύσεις της στήλης, μπορείτε είτε να κάνετε κλικ στην κατηγορία QuickSteps…

…ή να επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο. Για να βλέπετε ανά πάσα στιγμή τις νέες δημοσιεύσεις της στήλης μας, μπορείτε να προσθέσετε το link στους σελιδοδείκτες σας.

Πώς διαγράφω το ιστορικό περιήγησης της Εξερεύνησης των Windows 10

Από προεπιλογή, η Εξερεύνηση των Windows καταγράφει όλα τα πρόσφατα αρχεία που ανοίγουμε και όλες τις αναζητήσεις που πραγματοποιούμε.

Ως χαρακτηριστικό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, διότι μας βοηθά να ανοίγουμε άμεσα τα αρχεία που χρησιμοποιήσαμε πρόσφατα. Ωστόσο, ενδέχεται για διάφορους λόγους να θέλουμε να απενεργοποιήσουμε αυτή τη δυνατότητα ή να διαγράψουμε το ιστορικό.

Για να διαγράψουμε το ιστορικό της Εξερεύνησης των Windows, ανοίγουμε ένα νέο παράθυρο και πηγαίνουμε στο “Αρχείο → Αλλαγή επιλογών φακέλων και αναζήτησης”.

QuickSteps#70 - Απενεργοποίηση Τοποθεσίας Android, Εφεδρικοί Κωδικοί Google

Στη περιοχή “Προστασία προσωπικών δεδομένων”, κάνουμε κλικ στο κουμπί “Απαλοιφή” για να διαγράψουμε το ιστορικό της Εξερεύνησης των Windows.

Αν θέλουμε η Εξερεύνηση των Windows να σταματήσει να καταγράφει οτιδήποτε κάνουμε, απενεργοποιούμε και τις δύο επιλογές:

  • “Εμφάνιση αρχείων που χρησιμοποιήθηκαν πρόσφατα στη Γρήγορη πρόσβαση”
  • “Εμφάνιση αρχείων που χρησιμοποιούνται συχνά στη Γρήγορη πρόσβαση”.

Εφαρμόζουμε τις αλλαγές, και αυτό ήταν. Έχουμε διαγράψει το ιστορικό της Εξερεύνησης των Windows και κανείς δεν θα ξέρει τι φωτογραφίες βλέπαμε ή ποιους φακέλους αναζητούσαμε.

Πώς αλλάζω το μήνυμα στην οθόνη κλειδώματος των Windows 10

Σχεδόν σε κάθε έκδοση των Windows έχουμε τη δυνατότητα να προσθέτουμε κάποιο μήνυμα στην οθόνη κλειδώματος.

Το συγκεκριμένο μήνυμα φαίνεται σχετικά ενοχλητικό, κυρίως γιατί πρέπει να πατάμε το “ΟΚ” για να εξαφανιστεί από την οθόνη, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις είναι ιδιαίτερα χρήσιμο.

Για παράδειγμα, θα μπορούσαμε να ορίσουμε ως μήνυμα τον αριθμό του κινητού μας. Έτσι, αν χάσουμε το laptop μας, όποιος το βρει θα ξέρει πώς να επικοινωνήσει μαζί μας.

Για να αλλάξουμε το μήνυμα της οθόνης κλειδώματος ή να προσθέσουμε ένα σ' αυτή, θα πρέπει να επισκεφτούμε τον “Επεξεργαστή Μητρώου”. Για να ανοίξουμε τον επεξεργαστή, πατάμε τον συνδυασμό πλήκτρων “Windows Key + R”.

Στο παράθυρο της εκτέλεσης γράφουμε “regedit” και πατάμε Enter.

Για να αλλάξουμε το μήνυμα, αντιγράφουμε την παρακάτω διαδρομή, την επικολλούμε στην γραμμή διευθύνσεων του επεξεργαστή, και πατάμε “Enter”.

Υπολογιστής\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System

Στη δεξιά πλευρά του παραθύρου υπάρχουν δύο τιμές συμβολοσειράς, η “legalnoticecaption” και η “legalnoticetext”. Η πρώτη τιμή αφορά τον τίτλο του μηνύματος και η δεύτερη το μήνυμα το ίδιο.

Οπότε, κάνουμε δεξί κλικ στο “legalnoticetext” και επιλέγουμε “Τροποποίηση…”.

Στα “Δεδομένα τιμής” πληκτρολογούμε το μήνυμα που θέλουμε να βλέπουμε στην οθόνη κλειδώματος και πατάμε στο “ΟΚ”.

Κάνουμε επανεκκίνηση τον υπολογιστή για να εφαρμόσουμε τις αλλαγές και στην οθόνη κλειδώματος θα μας περιμένει το μήνυμα που ορίσαμε.

Σε περίπτωση που θέλουμε να έχει κάποιον τίτλο το μήνυμα μας, αλλάζουμε και την τιμή του “legalnoticecaption”.

Εμείς, για παράδειγμα, ορίσαμε το κείμενο στο “legalnoticecaption” ως “PCSteps” και στο “legalnoticetext” ως “Η Τεχνολογία με Απλά Βήματα”. Έτσι, όταν ανοίγουμε τον υπολογιστή μας βλέπουμε το ακόλουθο μήνυμα.

Το μήνυμα αυτό δεν φεύγει αυτόματα από την οθόνη μας. Για να το απομακρύνουμε, πρέπει να πατήσουμε “Enter” ή να κάνουμε κλικ στο “ΟΚ”.

Πώς χρησιμοποιώ την αναδίπλωση κειμένου στο Word

Η χρήση εικόνων σε κάποιο έγγραφο μπορεί να βοηθήσει στην καλύτερη κατανόηση των όσων περιγράφονται στο κείμενο.

Για παράδειγμα, σε μία οικονομική αναφορά η χρήση μιας γραφικής παράστασης θα βοηθούσε αρκετά στην κατανόηση των δεδομένων που αναλύουμε.

Ωστόσο, αν θέλουμε να δώσουμε μία πιο εικαστική όψη στο έγγραφό μας, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες που μας προσφέρει η αναδίπλωση κειμένου του Word.

Με την αναδίπλωση κειμένου, μπορούμε να προσθέσουμε εικόνες πίσω από το κείμενο ή να τοποθετήσουμε το κείμενο γύρω από κάποιο σχήμα.

Για να ρυθμίσουμε την αναδίπλωση κειμένου, πρέπει πρώτα να επιλέξουμε την εικόνα ή το σχήμα που μας ενδιαφέρει να χρησιμοποιήσουμε.

Έπειτα, μπορούμε να ρυθμίσουμε την αναδίπλωση κειμένου, είτε από το μενού του δεξιού κλικ…

…είτε πηγαίνοντας στην καρτέλα “Μορφοποίηση”, στη συνέχεια “Τακτοποίηση”, και τέλος στην “Αναδίπλωση κειμένου”.

Στο παράδειγμα μας έχουμε χρησιμοποιήσει το λογότυπο του PCSteps. Ωστόσο, η αναδίπλωση κειμένου λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο για κάθε εικόνα με διάφανο φόντο ή σχήμα.

Η προεπιλεγμένη ρύθμιση της αναδίπλωσης κειμένου θέτει την εικόνα “Σε ευθυγράμμιση με το κείμενο”, δηλαδή η εικόνα ακολουθεί τη διάταξη του κειμένου.

Από εκεί και πέρα, έχουμε έξι διαφορετικές επιλογές αναδίπλωσης κειμένου. Με το “Τετράγωνο”, το Word αναγνωρίζει την εικόνα ως αδιαφανές τετράγωνο και τοποθετεί το κείμενο γύρω από αυτή.

Το “Ερμητικό” και το “Δια μέσου” λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο. Και οι δύο επιλογές στοιχίζουν το κείμενο όσο πιο κοντά μπορούν στο εξωτερικό περίγραμμα της εικόνας.

Η βασική διαφορά τους είναι ότι η αναδίπλωση κειμένου “Δια μέσου” της εικόνας αναγνωρίζει τα κενά μέσα στην εικόνα και προσθέτει κείμενο σε αυτά. Ωστόσο, στις δοκιμές μας δεν καταφέραμε να αναπαράγουμε τη συγκεκριμένη συμπεριφορά.

Επίσης, αυτές οι δύο ρυθμίσεις αναδίπλωσης κειμένου λειτουργούν μόνο σε εικόνες που έχουν διάφανο φόντο, όπως αυτή που χρησιμοποιούμε στο παράδειγμά μας.

Η επόμενη επιλογή είναι το “Επάνω και κάτω”, το οποίο τοποθετεί το κείμενο πάνω και κάτω από την εικόνα, αφήνοντας τον χώρο αριστερά και δεξιά από αυτή κενό.

Τέλος, έχουμε την αναδίπλωση κειμένου “Πίσω από το κείμενο” και “Εμπρός από το κείμενο”.

Με τη βοήθεια αυτών των ρυθμίσεων τοποθετούμε την εικόνα πάνω από το κείμενο ή πίσω από αυτό, σαν φόντο.

Χρησιμοποιώντας την αναδίπλωση κειμένου στο Word, μπορούμε να κάνουμε τα έγγραφα κειμένου πιο ευπαρουσίαστα και επαγγελματικά.

Απενεργοποίηση καταγραφής τοποθεσίας στο Android Pie

Πολλές εφαρμογές που χρησιμοποιούμε στο κινητό μας καταγράφουν για ποικίλους λόγους την τοποθεσία μας. Η απενεργοποίηση της χρήσης του GPS είναι υπερβολικά απλή και την έχουμε περιγράψει σε παλαιότερο QuickSteps.

QuickSteps #11: Σύντομες και Χρήσιμες Συμβουλές

Αυτή την εβδομάδα θα χρησιμοποιήσουμε κωδικό εικόνας στα Windows και θα αλλάξουμε εμφάνιση στη γραμμή εντολών. Μόλις απενεργοποιήσουμε την υπηρεσία τοποθεσίας στο Android, θα βάλουμε…

Ωστόσο, ίσως θέλουμε κάποιες εφαρμογές να καταγράφουν την τοποθεσία μας και κάποιες άλλες όχι.

Σε αυτήν την περίπτωση, η πλήρης απενεργοποίηση του GPS δεν αποτελεί την ιδανική λύση. Αντιθέτως, θα πρέπει να ρυθμίσουμε αναλόγως την σχετική άδεια ξεχωριστά για κάθε μία από τις εφαρμογές που έχουμε στο κινητό μας.

Για να κάνουμε κάνει τέτοιο, πηγαίνουμε στις “Ρυθμίσεις” του κινητού και πατάμε τις “Εφαρμογές και ειδοποιήσεις”.

Έπειτα, μπαίνουμε στα “Δικαιώματα εφαρμογών” και εντοπίζουμε την “Τοποθεσία”.

Σε αυτό το σημείο, βλέπουμε μία λίστα με όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές και δίπλα σε κάθε εφαρμογή υπάρχει ένα διακόπτης.

Αν ο διακόπτης είναι ανενεργός, τότε η εφαρμογή αυτή δεν μπορεί να καταγράψει την τοποθεσία μας.

Αντίστοιχα, εάν ο διακόπτης είναι ενεργός, τότε η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει το δικαίωμα να καταγράφει την τοποθεσίας μας.

Οπότε, φροντίζουμε ώστε ο διακόπτης να έχει την κατάλληλη θέση για την εκάστοτε εφαρμογή.

Πώς κατεβάζω stories από το Instagram σε κινητό Android

Το Instagram φτιάχτηκε ώστε να μπορούμε να μοιραζόμαστε με τους άλλους τις εμπειρίες μας, χρησιμοποιώντας εικόνες και βίντεο. Ένα ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι του Instagram είναι τα stories, τα οποία δυστυχώς διαγράφονται μετά από 24 ώρες.

Οπότε, τι κάνουμε αν θέλουμε να κρατήσουμε ένα story για πάντα και ενδεχομένως δεν μας ανήκει; Μπορούμε απλά να το κατεβάσουμε στο κινητό μας, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή “Story Saver for Instagram”.

Πρώτα από όλα, κατεβάζουμε την εφαρμογή από το Play Store, την ανοίγουμε, και πραγματοποιούμε σύνδεση με τον Instagram λογαριασμό μας.

Η χρήση της εφαρμογής είναι ιδιαίτερα απλή. Μόλις συνδεθούμε με τον Instagram λογαριασμό μας, θα δούμε μία λίστα με όλους τους λογαριασμούς που ακολουθούμε.

Για να κατεβάσουμε κάποιο story, επιλέγουμε τον λογαριασμό στον οποίο ανήκει και πατάμε το story που μας ενδιαφέρει.

Εάν εμφανιστεί κάποιο παράθυρο που ζητά να επιτρέψουμε στην εφαρμογή να έχει πρόσβαση στα αρχεία μας, πατάμε στο “ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ”.

Μόλις πατήσουμε στο story, θα εμφανιστούν τρεις επιλογές. Με το “Repost” αναδημοσιεύουμε αυτόματα την ιστορία στο Instagram.

Χρησιμοποιώντας το “Share”, μπορούμε να κοινοποιήσουμε το story σε οποιονδήποτε θέλουμε με οποιαδήποτε εφαρμογή.

Τέλος, πατώντας το “Save”, αποθηκεύουμε το story στη συσκευή μας.

Με το “Story Saver for Instagram” μπορούμε να κατεβάσουμε stories ακόμη κι από λογαριασμούς τους οποίους δεν ακολουθούμε. Απλώς πατάμε στον μεγεθυντικό φακό πάνω αριστερά και γράφουμε το όνομα του λογαριασμού.

Έπειτα, επιλέγουμε το λογαριασμό που θέλουμε, βρίσκουμε το story που μας αρέσει, και το αποθηκεύουμε.

Όλα τα αρχεία που κατεβάζει το “Story Saver for Instagram” αποθηκεύονται στον υποφάκελο “StorySaver”, ο οποίος βρίσκεται μέσα στον φάκελο “Λήψεις”.

Για να δούμε τα αρχεία που κατεβάζουμε, χρησιμοποιούμε κάποιο πρόγραμμα διαχείρισης αρχείων, όπως το Google Files Go.

Εκτύπωση των εφεδρικών κωδικών επαλήθευσης λογαριασμού Google

Tο σύστημα two-factor authentication (2FA) ή αλλιώς επαλήθευση δύο παραγόντων, είναι μακράν η καλύτερη μέθοδος για την ασφάλεια των λογαριασμών μας.

Η Μέγιστη Ασφάλεια Λογαριασμού Facebook, Gmail, Και Social Media

Τα social media έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε πολλαπλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ταυτόχρονα όμως, περιέχουν και ευαίσθητες…

Αν επιλέξουμε να χρησιμοποιήσουμε την επαλήθευση σε 2 βήματα σε κάποιον λογαριασμό Google, τότε έχουμε στη διάθεσή μας δέκα εφεδρικούς κωδικούς επαλήθευσης.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτούς τους κωδικούς μόνο μία φορά τον καθένα. Γι’ αυτό και δεν πρέπει να τους χρησιμοποιούμε χωρίς να συντρέχει κάποιος αρκετά σοβαρός λόγος.

Επίσης, καλό θα ήταν να φροντίσουμε ώστε να εκτυπώσουμε τους εφεδρικούς κωδικούς ή να τους σημειώσουμε κάπου και να τους έχουμε πάντα μαζί μας.

Για να δούμε και να εκτυπώσουμε τους εφεδρικούς κωδικούς επαλήθευσης, πηγαίνουμε στη σελίδα του λογαριασμού Google και κάνουμε κλικ στην “Ασφάλεια”.

Στη συνέχεια, πατάμε στην “Επαλήθευση σε 2 βήματα”.

Σε αυτό το σημείο θα μας ζητηθεί να πληκτρολογήσουμε τον κωδικό μας, ώστε να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητα μας. Οπότε, πληκτρολογούμε τον κωδικό και κάνουμε κλικ στο “Επόμενο”.

Στη σελίδα της επαλήθευσης σε δύο βήματα, εντοπίζουμε την ενότητα “Εφεδρικοί κωδικοί” και πατάμε “ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΩΔΙΚΩΝ”.

Πλέον βλέπουμε το παράθυρο των εφεδρικών κωδικών επαλήθευσης. Από εδώ μπορούμε να εκτυπώσουμε τους κωδικούς ή να τους κατεβάσουμε σε μορφή αρχείου απλού κειμένου (.txt).

Επίσης, μπορούμε να δημιουργήσουμε νέους κωδικούς, πατώντας στο κουμπί “ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΝΕΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ”. Η διαδικασία αυτή απενεργοποιεί όλους τους ενεργούς εφεδρικούς κωδικούς και δημιουργεί δέκα νέους.

Η συγκεκριμένη δυνατότητα μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη αν χάσουμε την εκτύπωση των κωδικών ή φοβόμαστε ότι κάποιος έχει υποκλέψει τους εφεδρικούς κωδικούς επαλήθευσης.

Μόλις αποθηκεύσουμε ή εκτυπώσουμε τους εφεδρικούς κωδικούς επαλήθευσης, κάνουμε κλικ στο “Χ” για να κλείσουμε το παράθυρο.

Πώς μοιράζομαι το “Ημερολόγιο Google” με άλλους χρήστες

Σχεδόν όλοι μας έχουμε λογαριασμό Google και χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες της εταιρείας. Παράλληλα, αρκετοί επιλέγουμε να χρησιμοποιούμε το “Ημερολόγιο Google” ως το βασικό εργαλείο οργάνωσης των εργασιών μας.

Το “Ημερολόγιο Google” έχει πολλά μικρά μυστικά εργαλεία, τα οποία μπορούν να μας βοηθήσουν στην καλύτερη οργάνωση της ημέρας μας. Σε προηγούμενο QuickSteps είδαμε πώς επισυνάπτουμε αρχεία στις υπενθυμίσεις των συναντήσεων μας.

QuickSteps#68 - Πλάγια Εγκατάσταση Android Pie, Νυχτερινή Λειτουργία Messenger
Πλάγια Εγκατάσταση Android Pie, Νυχτερινή Λειτουργία Messenger

Αυτή την εβδομάδα, μειώνουμε την κατανάλωση της μπαταρίας στα Windows 10 και βλέπουμε πόσο χρόνο έχουμε αφιερώσει στην επεξεργασία ενός εγγράφου στο Word. Έπειτα, πραγματοποιούμε…

Σήμερα, θα δούμε πώς μπορούμε να μοιραζόμαστε το ημερολόγιο μας με φίλους, συγγενείς, και συνεργάτες.

Για να κάνουμε κάτι τέτοιο, πηγαίνουμε στη σελίδα του ημερολογίου Google, περνάμε το ποντίκι πάνω από το ημερολόγιο που μας ενδιαφέρει, και κάνουμε κλικ στις τρεις τελείες.

Από το μενού που θα εμφανιστεί, επιλέγουμε τις “Ρυθμίσεις και κοινή χρήση”.

Σε αυτό το σημείο έχουμε δύο επιλογές. Μπορούμε να μετατρέψουμε το “Ημερολόγιο Google” σε δημόσιο ή να το μοιραστούμε με συγκεκριμένα άτομα.

Μετατροπή ημερολογίου σε δημόσιο

Για να κάνουμε δημόσιο το ημερολόγιο, κάνουμε κλικ στο πλαίσιο δίπλα από το “Διαθέσιμο δημόσια” και στην προειδοποίηση που θα εμφανιστεί πατάμε “ΟΚ”.

Στη συνέχεια, κάνουμε κλικ στη “Λήψη συνδέσμου με δυνατότητα κοινής χρήσης” και αντιγράφουμε τον σύνδεσμο πατώντας στην “Αντιγραφή συνδέσμου”.

Από εδώ και στο εξής, οποιοσδήποτε έχει αυτόν τον σύνδεσμο θα μπορεί να δει όλο το περιεχόμενο του ημερολογίου. Γι’ αυτό, πρέπει να προσέχουμε πολύ καλά σε ποιον δίνουμε τον συγκεκριμένο σύνδεσμο.

Κοινή χρήση ημερολογίου με συγκεκριμένα άτομα

Ωστόσο, όπως είπαμε υπάρχει και πιο ασφαλής τρόπος για να μοιραστούμε το ημερολόγιο μας με άλλα άτομα. Μπορούμε απλά να προσκαλέσουμε μεμονωμένους χρήστες, οι οποίοι θα έχουν πρόσβαση στο ημερολόγιο μας.

Για να κάνουμε κάτι τέτοιο, εντοπίζουμε την περιοχή “Κοινή χρήση με συγκεκριμένα άτομα” και πατάμε στην “Προσθήκη ατόμων”.

Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί, πληκτρολογούμε τη διεύθυνση email του προσώπου στο οποίο θέλουμε να δώσουμε πρόσβαση και κάνουμε κλικ στην “Αποστολή”.

Το άτομο που προσθέσαμε θα λάβει ένα μήνυμα με την πρόσκληση και μόλις την αποδεχθεί θα μπορεί να δει το ημερολόγιο.

Από εκεί και έπειτα, εμείς έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε το επίπεδο της πρόσβασης του εκάστοτε ατόμου στο περιεχόμενο του ημερολογίου.

Αν θέλουμε να απαγορεύσουμε την πρόσβαση κάποιου στο ημερολόγιο, κάνουμε κλικ στο “Χ” δίπλα από την καταχώρηση του και τον αφαιρούμε από τη λίστα.

QuickSteps#70 - Απενεργοποίηση Τοποθεσίας Android, Εφεδρικοί Κωδικοί Google

Σας άρεσαν τα QuickSteps της εβδομάδας;

Πώς σας φάνηκαν οι συμβουλές και τα κόλπα αυτής της εβδομάδας; Γνωρίζατε ή/και χρησιμοποιούσατε κάποιο από αυτά;

Έχετε να προτείνετε κάποιο δικό σας κόλπο, ή μία συμβουλή που θέλετε να μπει στη στήλη μας; Μοιραστείτε τη με τους αναγνώστες μας στα σχόλια και ίσως τη δείτε να δημοσιεύεται.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps