Home » Internet » Οι 45 Καλύτερες Ξένες Σειρές Όλων Των Εποχών Και Πώς Να Τις Δω
Οι 45 Καλύτερες Ξένες Σειρές Όλων Των Εποχών Και Πώς Να Τις Δω

Οι 45 Καλύτερες Ξένες Σειρές Όλων Των Εποχών Και Πώς Να Τις Δω

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε μία τέτοια δημιουργική έκρηξη στις ξένες σειρές της τηλεόρασης όπως αυτή που ζούμε στις ημέρες μας. Από τότε που οι Sopranos άλλαξαν το παιχνίδι στις αρχές του αιώνα, διανύουμε τη χρυσή εποχή των TV shows. Στο άρθρο θα δούμε τις κορυφαίες ξένες σειρές όλων των εποχών, και πώς μπορούμε να δούμε με ελληνικούς υπότιτλους όσες από αυτές μας έχουν διαφύγει.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή


Πώς επιλέξαμε τις κορυφαίες ξένες σειρές

Η ανάδειξη της λίστας με τις καλύτερες ξένες σειρές της τηλεόρασης είναι αποτέλεσμα των ψηφοφοριών που διενεργούν ανά τακτά διαστήματα τα τέσσερα μεγαλύτερα και πλέον έγκυρα site του θεάματος.

Πρόκειται για το IMDb, Rotten Tomatoes, Metacritic, και Rolling Stone.

Καλύτερες Ξένες Σειρές 1α

Οι περισσότερες ξένες σειρές του άρθρου μας βρίσκονται μέσα στις λίστες και των τριών sites. Ωστόσο, υπάρχουν και αρκετά ακόμη κορυφαία TV Shows που δεν έχουν ελληνικούς υπότιτλους. Ως εκ τούτου, δεν θα αναφέρουμε καθόλου αυτές τις σειρές για ευνόητους λόγους.

Η σειρά με την οποία εμφανίζονται στο άρθρο οι κορυφαίες ξένες σειρές είναι βάσει της χρονολογίας που έκαναν πρεμιέρα. Έτσι, θα ξεκινήσουμε από τις παλαιότερες ξένες σειρές, που ενδεχομένως δεν μας είναι πολύ γνωστές, και θα καταλήξουμε με αυτές των ημερών μας.

The World at War (1973–1976)

Πρόκειται για μία από τις πλέον πολυβραβευμένες ξένες σειρές – ντοκιμαντέρ, βρετανικής παραγωγής, με πρωταγωνιστές τον μεγάλο Laurence Olivier που κάνει την αφήγηση, αλλά και τους Winston Churchill και Adolf Hitler αυτοπροσώπως από βίντεο αρχείου.

Καλύτερες Ξένες Σειρές 1αα

Το The World at War καταγράφει με εξαιρετικό τρόπο τα γεγονότα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι έγχρωμα, αλλά υπάρχουν και αρκετές ασπρόμαυρες σκηνές από ρεπορτάζ που έγιναν κατά την περίοδο του πολέμου.

Το πρόσθετο Exodus στο Kodi αναπαράγει τα 26 ωριαία επεισόδια σε καλή ποιότητα και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

Καλύτερες Ξένες Σειρές 1ααα

Das Boot (1981)

Πρόκειται από τις καλύτερες πολεμικές ξένες σειρές στη γερμανική γλώσσα, με έξι υποψηφιότητες για Όσκαρ, από τον διάσημο σκηνοθέτη Βόλφγκανγκ Πέτερσεν.

Η μίνι σειρά αποτελείται από τρία επεισόδια. Το Das Boot διακρίνεται για τις σκηνές υποβρύχιου πολέμου και φρίκης μέσα στο κλειστοφοβικό περιβάλλον ενός γερμανικού U-boat.

Καλύτερες Ξένες Σειρές 2α

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Το Stremio είναι το μοναδικό μέσο που αναπαράγει ενοποιημένα τα τρία επεισόδια σε πολύ καλή ποιότητα και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

Καλύτερες Ξένες Σειρές 2αα

The Twilight Zone – Η Ζώνη του Λυκόφωτος (1985–2003)

Η Ζώνη του Λυκόφωτος είναι τηλεοπτική σειρά αμερικάνικης παραγωγής. Το πρώτο επεισόδιο της προβλήθηκε το 1959. Πρόκειται για σειρά επιστημονικής φαντασίας, τρόμου, και θρίλερ, με απροσδόκητη πλοκή.

Ξένες-Σειρές-1αβα

Αρκετοί από εμάς που την έχουμε δει, θα θυμόμαστε σίγουρα την χαρακτηριστική μουσική της σειράς. Απλοί άνθρωποι βρίσκονται σε ανεξήγητες καταστάσεις μυστηρίου, τις οποίες οι ειδικοί προσπαθούν να επιλύσουν με ιδιαίτερο και αξιοσημείωτο τρόπο.

Μπορούμε να δούμε εδώ το τρέιλερ της σειράς.

Το Ταινιομανία είναι το μοναδικό μέσο που αναπαράγει με ελληνικούς υπότιτλους τα 44 επεισόδια της τελευταίας περιόδου 2002–2003.

Ξένες-Σειρές-1αα

Yes, Prime Minister (1986–1987)

Όσοι την έχουμε δει στα νιάτα μας, πιθανότατα έχουμε να λέμε ότι ήταν ό,τι καλύτερο είχαμε δει εκείνη την εποχή. Πρόκειται για μία σειρά που διακρίνεται για το αγγλικό φλέγμα μέσα από την διακωμώδηση της πολιτικής ζωής στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Καλύτερες Ξένες Σειρές 101ααα

Μπορούμε να δούμε εδώ μία από τις χαρακτηριστικές σκηνές της θεατρικής έκδοσης της σειράς.

Το Ταινιομανία είναι το μοναδικό μέσο που αναπαράγει με ελληνικούς υπότιτλους τα 44 επεισόδια της παλιάς αλλά απολαυστικής βρετανικής σειράς.

Batman: The Animated Series (1992–1995)

Πρόκειται για τηλεοπτική σειρά animation, αμερικάνικης παραγωγής, που κέρδισε συνολικά 4 Emmy και θεωρείται ο πρωτεργάτης στο ξεκίνημα του DC Animated Universe.

Καλύτερες Ξένες Σειρές 101αααα

Το Ταινιομανία είναι το μοναδικό μέσο που αναπαράγει με ελληνικούς υπότιτλους τα 56 επεισόδια της τελευταίας περιόδου.

Pride and Prejudice (1995)

Πρόκειται για μία από τις πολύ γνωστές και βραβευμένες ξένες σειρές στα τέλη του προηγούμενου αιώνα. Ήταν και καθοριστική για την άνοδο του Κόλιν Φερθ, καθώς έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό υποδυόμενος τον κύριο Ντάρσι.

Καλύτερες Ξένες Σειρές 102α

Τα κορυφαία πρόσθετα του Kodi, και ιδίως το Real-Debrid, αναπαράγουν την σειρά σε 720p με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το GamatoTV και το Ταινιομανία σε ανεκτή ποιότητα.

Oz (1997–2003)

Πρόκειται για μία από τις πολύ γνωστές ξένες σειρές της προηγούμενης δεκαετίας. Καταγράφει τις καθημερινές δραστηριότητες των φυλακών Oz και της ασυνήθιστης πτέρυγας ονόματι “Emerald City”.

Καλύτερες Ξένες Σειρές 1αβ

Η σειρά αποτελείται από 56 επεισόδια και πρωταγωνιστεί ο εξαιρετικός Τζ. Κ. Σίμονς και πλειάδα γνωστών ηθοποιών. Μπορούμε να δούμε εδώ μία από τις χαρακτηριστικές σκηνές του Oz.

Τα κορυφαία πρόσθετα του Kodi, και ιδίως το Real-Debrid, αναπαράγουν την σειρά σε 1080p με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το Stremio σε ανεκτή ποιότητα.

Καλύτερες Ξένες Σειρές 1αββ

The Sopranos (1999–2007)

Πρόκειται αναμφίβολα για μία από τις πιο επιτυχημένες ξένες σειρές που κέρδισε πέντε Χρυσές Σφαίρες και πολλά άλλα βραβεία.

H Sopranos βασίζεται στα κλασικά έργα μαφίας, και δυστυχώς ο Τζέιμς Γκαντολφίνι που υποδύεται το νονό Τόνι Σοπράνο, δεν είναι πλέον εν ζωή.

Καλύτερες Ξένες Σειρές 102αα

Μπορούμε να δούμε εδώ το τρέιλερ της σειράς.

Το Stremio αναπαράγει τα 86 επεισόδια σε καλή ποιότητα και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά το πρόσθετο Exodus στο Kodi και το Ταινιομανία αναπαράγουν τη σειρά σε ανεκτή ποιότητα.

Καλύτερες Ξένες Σειρές 10α

Friends (1994-2004)

Τα φιλαράκια είναι μία από τις κορυφαίες ξένες σειρές μίας άλλης εποχής, που ανέδειξε γνωστούς ηθοποιούς όπως τη Τζένιφερ Άνιστον.

Καλύτερες Ξένες Σειρές 102ααα

Μπορούμε να δούμε εδώ το τρέιλερ της σειράς.

Το πρόσθετο Exodus στο Kodi φαίνεται να αναπαράγει όλα τα επεισόδια σε καλή ποιότητα και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Σε αρκετά επεισόδια απαιτείται μία εγγραφή μέσω browser στο ελληνικό XSubs Forum.

Καλύτερες Ξένες Σειρές 10ααα

Band of Brothers (2001)

Είναι τηλεοπτική μίνι σειρά του 2001 αποτελούμενη από δέκα επεισόδια, με θέμα τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο, γραμμένο από τον ιστορικό και βιογράφο Στέφεν Άμπροουζ.

Παραγωγοί της σειράς ήταν ο Στίβεν Σπίλμπεργκ και ο Τομ Χανκς, οι οποίοι είχαν συνεργαστεί και το 1998 στην Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν.

Η Apple πρόσφατα έκανε την έκπληξη, καθώς ετοιμάζεται να παρουσιάσει στην επερχόμενη συνδρομητική υπηρεσία της τον νέο κύκλο της σειράς, κλέβοντας ουσιαστικά το κορυφαίο franchise από το HBO.

Το πρόσθετο Exodus στο Kodi αναπαράγει όλα τα επεισόδια σε καλή ποιότητα και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, μπορούμε να δούμε τη σειρά στο Ταινιομανία και GamatoTV σε ανεκτή ποιότητα.

Καλύτερες Ξένες Σειρές 11αα

The Wire (2002-2008)

Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες ξένες σειρές. Πιθανότατα οι περισσότεροι από εμάς έχουμε απολαύσει ήδη το Wire, που αφορά τον πόλεμο των ναρκωτικών στις ΗΠΑ, μέσα από το σύστημα διαφθοράς και βρώμικου χρήματος.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τo Juan Carlos 2 του Stremio και το Ταινιομανία είναι τα μέσα που αναπαράγουν τα 60 επεισόδια με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

Τα βίντεο είναι με συντελεστή αναλογίας 4:3 και μπορούμε να την κάνουμε 16:9 αν ανοίξουμε τον VLC με δεξί κλικ στο Stremio.

Firefly (Serenity) (2002)

Σε μία πολύ μακρινή εποχή του μέλλοντος, περίπου 500 χρόνια μετά, το πλήρωμα ενός μικρού διαστημικού σκάφους προσπαθεί να επιβιώσει καθώς ταξιδεύει στα άγνωστα μέρη του γαλαξία.

Παρότι η σειρά Sci-Fi θεωρείται ως μία από τις κορυφαίες του είδους, υπήρξε ακύρωση των επόμενων κύκλων. Παρέμεινε μόνο στα 14 επεισόδια της πρώτης σαιζόν.

Καθώς η σειρά κόπηκε απότομα και άφησε εκατομμύρια οπαδούς απογοητευμένους, η ταινία Serenity με τους ίδιους χαρακτήρες έκλεισε κατά κάποιον τρόπο το θέμα της σειράς.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Το πρόσθετο Exodus στο Kodi αναπαράγει τα 14 επεισόδια σε καλή ποιότητα και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

The Shield (2002–2008)

Η The Shield είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά εγκλήματος και διαφθοράς που έκανε πρεμιέρα στις 12 Μαρτίου 2002 στο FX και ολοκληρώθηκε στις 25 Νοεμβρίου 2008 μετά από επτά κύκλους. Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα κορυφαία πρόσθετα του Kodi, και ιδίως το Real-Debrid, αναπαράγουν την σειρά σε 1080p με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το Stremio και Gamato TV σε ανεκτή ποιότητα.

Avatar: The Last Airbender (2003-2008)

Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου δεν θεωρείται άδικα ως μία από τις καλύτερες ξένες σειρές animation.

Η πρεμιέρα του πρώτου επεισοδίου της σειράς έγινε το 2003, ενώ η σειρά τελείωσε στις 19 Ιουλίου 2008 με ένα κορυφαίο επεισόδιο που συγκέντρωσε το εντυπωσιακό 9,8 στη βαθμολογία των χρηστών του IMDb.

Καλύτερες Ξένες Σειρές 12α

Μπορούμε να δούμε εδώ το τρέιλερ της σειράς.

Το Ταινιομανία είναι το μοναδικό μέσο που αναπαράγει με ελληνικούς υπότιτλους και τα 66 επεισόδια της σειράς κινουμένων σχεδίων.

Ό,τι και να κάνετε, πάντως, μην δείτε τη live-action ταινία που βασίστηκε στη σειρά, σε σκηνοθεσία M. Night Shyamalan.

Deadwood (2004–2006)

Πρόκειται για μία από τις πολυβραβευμένες ξένες σειρές που εστιάζει στα τέλη του 1800, γύρω από τους χαρακτήρες του Deadwood στη Νότια Ντακότα, μιας πόλης με μεγάλη διαφθορά και εγκληματικότητα.

Καλύτερες Ξένες Σειρές 12αα

Τo Juan Carlos 2 του Stremio και το Ταινιομανία είναι τα μέσα που αναπαράγουν τα 36 επεισόδια με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

Καλύτερες Ξένες Σειρές 12ααα

Battlestar Galactica (2004–2009)

Το Battlestar Galactica είναι μία σειρά επιστημονικής φαντασίας που έκανε την πρώτη της προβολή τον Δεκέμβριο του 2003 στο αμερικανικό κανάλι Syfy. Διήρκεσε για τέσσερις κύκλους, μέχρι τις 20 Μαρτίου 2009.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα κορυφαία πρόσθετα του Kodi, και ιδίως το Real-Debrid, αναπαράγουν την σειρά σε 1080p με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το Stremio σε ανεκτή ποιότητα.

Lost (2004–2010)

Οι Αγνοούμενοι είναι αμερικανική τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε για πρώτη φορά από το κανάλι ABC στις 22 Σεπτεμβρίου του 2004 και ολοκληρώθηκε στις 23 Μαΐου του 2010. Αποτελείται συνολικά από έξι κύκλους και 121 επεισόδια.

Η σειρά περιέχει στοιχεία του υπερφυσικού και επιστημονικής φαντασίας, και ακολουθεί τη ζωή των επιζώντων ενός αεροπορικού δυστυχήματος σε ένα μυστηριώδες τροπικό νησί κάπου στον νότιο Ειρηνικό Ωκεανό.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα κορυφαία πρόσθετα του Kodi, και ιδίως το Real-Debrid, αναπαράγουν την σειρά σε 1080p με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το Stremio σε ανεκτή ποιότητα.

Rome (2005–2007)

H Ρώμη, εκτός από την πλουσιότερη πόλη του κόσμου εκείνης της εποχής, είναι αναμφίβολα και μία από τις καλύτερες ξένες σειρές, με πολλούς γνωστούς Βρετανούς ηθοποιούς.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα κορυφαία πρόσθετα του Kodi, και ιδίως το Real-Debrid, αναπαράγουν την σειρά σε 1080p με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το Stremio και το Gamato TV σε ανεκτή ποιότητα.

Καλύτερες Ξένες Σειρές 13α

Mad Men (2007–2015)

Πρόκειται για μία πολυβραβευμένη σειρά που εστιάζει σε μία πλασματική εταιρία διαφήμισης στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1960, όπου οι προκαταλήψεις, τα ταμπού, και η σεξουαλική παρενόχληση είναι κανόνας και καθημερινό φαινόμενο.

Καλύτερες Ξένες Σειρές 13αα

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα κορυφαία πρόσθετα του Kodi και το Ταινιομανία αναπαράγουν τα 96 επεισόδια σε καλή ποιότητα και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

Καλύτερες Ξένες Σειρές 13ααα

Human Planet (2011)

Πρόκειται για τις πιο ωραίες ξένες σειρές ντοκιμαντέρ που επεκτείνεται από τα ψυχρά απόβλητα του Αρκτικού Κύκλου έως τις ζούγκλες της Νοτιοανατολικής Ασίας και τις αστικές μητροπόλεις, όπως η Νέα Υόρκη.

Μπορούμε να δούμε εδώ το τρέιλερ της σειράς.

Τα κορυφαία πρόσθετα του Kodi, και ιδίως το Real-Debrid, είναι τα μοναδικά μέσα που αναπαράγουν τα οκτώ επεισόδια σε υψηλή ποιότητα και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

Planet Earth (2006)

Η εξαιρετική σειρά είναι βραβευμένη με βραβείο Emmy. Θεωρείται η πιο ακριβή παραγωγή ντοκιμαντέρ που ανέθεσε ποτέ το BBC και η πρώτη γυρίστηκε σε υψηλότατη ευκρίνεια εικόνας. Την αφήγηση κάνει ο μεγάλος Ντέιβιντ Ατένμπορο.

Το Stremio είναι το μοναδικό μέσο που αναπαράγει τα έξι επεισόδια σε πολύ καλή ποιότητα και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

Sherlock (2010-)

Όπως πιθανότατα θα γνωρίζουμε όλοι, πρόκειται για τις ιστορίες του Sherlock Holmes στο σύγχρονο Λονδίνο. Δημιουργήθηκαν από τους Stephen Moffatt και Mark Gatiss.

Ο Benedict Cumberbatch και ο Martin Freeman παίζουν τον ντετέκτιβ και τον Δρ. Τζον Γουάτσον.

Καλύτερες Ξένες Σειρές 17α

Όλα σχεδόν τα γνωστά μέσα αναπαράγουν τα επεισόδια σε καλή ποιότητα και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

Θα προτείναμε πάντως να παραβλέψετε εντελώς την τέταρτη σαιζόν, όπου η σειρά έκανε μια σημαντική και ανεξήγητη στροφή προς το χειρότερο.

Frozen Planet (2011)

Το Frozen Planet είναι μία βρετανική σειρά ντοκιμαντέρ του 2011, από το BBC και το The Open University. Σκηνοθετήθηκε από τη Μονάδα Φυσικής Ιστορίας του BBC.

Το Ταινιομανία είναι το μοναδικό μέσο που αναπαράγει τα έξι επεισόδια του εξαιρετικού ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους.

Game Of Thrones

Ενδεχομένως να είναι ελάχιστοι αυτοί που δεν έχουν δει τη σειρά. Όσοι δεν την έχουν δει το πιθανότερο είναι να έχουν φίλους που τους έχουν πρήξει να την ξεκινήσουν.

Όλα σχεδόν τα γνωστά μέσα αναπαράγουν τα 67 επεισόδια σε υψηλή ποιότητα και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

Καλύτερες Ξένες Σειρές 16αα

Homeland (2011-)

Για το γνωστό μας Homeland είναι σίγουρο ότι δεν χρειάζεται να επεκταθούμε περαιτέρω, καθώς είναι μία από τις δημοφιλέστερες κατασκοπευτικές ξένες σειρές του Netflix, εμπνευσμένη από την ισραηλινή σειρά “Prisoners of War”.

Όλα σχεδόν τα γνωστά μέσα αναπαράγουν τα επεισόδια σε καλή ποιότητα και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

Breaking Bad (2008-2013)

Το θέμα είναι αν υπάρχουν έστω και ελάχιστοι θεατές που δεν έχουν δει το Breaking Bad, που θεωρείται ως η κορυφαία σειρά όλων των εποχών.

Όλα σχεδόν τα γνωστά μέσα αναπαράγουν τα 62 επεισόδια σε υψηλή ποιότητα και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

Peaky Blinders  (2013-)

Για τη δημοφιλή συμμορία του Μπέρμιγχαμ μιλήσαμε εκτεταμένα στο πρώτο CineSteps του Σεπτεμβρίου. Εχθρός του καλού το καλύτερο, και η 4η σεζόν “τα έσπασε”, με την βοήθεια βέβαια και της ιταλικής μαφίας.

Πρόσφατα έκανε πρεμιέρα και η 5η σεζόν με τον Τόμας Σέλμπυ σε ακόμη πιο ισχυρή θέση, αυτής του εκλεγμένου πολιτικού.

Καλύτερες Ξένες Σειρές 17ααα

Όλα σχεδόν τα γνωστά μέσα αναπαράγουν τα 62 επεισόδια σε υψηλή ποιότητα και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

Rick and Morty (2013-)

Πρόκειται για αμερικανική σειρά κινουμένων σχεδίων επιστημονικής φαντασίας για ενήλικους.

Η σειρά ακολουθεί τις περιπέτειες του υπερφυή αλλά παρορμητικού και συχνά κυνικού τρελού επιστήμονα Rick Sanchez, και του διστακτικού και σπασίκλα εγγονού του Morty Smith.

Το πρόσθετο Exodus στο Kodi και το Stremio αναπαράγουν τα επεισόδια σε υψηλή ποιότητα και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, τα Gamato TV και Ταινιομανία αναπαράγουν τη σειρά σε ανεκτή ποιότητα.

Καλύτερες Ξένες Σειρές 16α

The Americans (2013-2018)

Οι Αμερικανοί είναι μια τηλεοπτική σειρά κατασκοπείας την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου. Αποτελείται από έξι κύκλους και 75 επεισόδια. Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Όλα σχεδόν τα γνωστά μέσα αναπαράγουν τη σειρά σε καλή ποιότητα και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

The X Files (1993–2018)

Η δημοφιλής αμερικανική τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας προβαλλόταν από το 1993 μέχρι το 2002 και ολοκληρώθηκε σε εννέα κύκλους, γνωρίζοντας παγκόσμια επιτυχία.

Καλύτερες Ξένες Σειρές 101α

Τον Ιανουάριο του 2016, ξεκίνησε ο 10ος κύκλος της σειράς, αποτελούμενος από έξι επεισόδια. Και αυτός συγκέντρωσε μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης, με το πρώτο να φτάνει τους 21,4 εκατομμύρια τηλεθεατές. Ο 11ος κύκλος έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2018 με ακόμη 10 νέα επεισόδια.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα κορυφαία πρόσθετα του Kodi, και ιδίως το Real-Debrid, είναι τα μοναδικά μέσα που αναπαράγουν τα οκτώ επεισόδια σε υψηλή ποιότητα και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

Καλύτερες Ξένες Σειρές 101αα

True Detective (2014-)

Oι ντετέκτιβ Rust Cohle (McConaughey) και Martin Hart (Harrelson) του Αστυνομικού Τμήματος της Λουιζιάνας είναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των θεατών, που κατατάσσουν την σειρά ως μία από τις κορυφαίες όλων των εποχών.

Καλύτερες Ξένες Σειρές 16ααα

Στη δεύτερη σαιζόν πρωταγωνιστές ήταν οι Colin Farrell, Rachel McAdams, ενώ στη φετινή τρίτη σαιζόν θα δούμε τον βραβευμένο με όσκαρ Mahershala Ali.

Cosmos: A SpaceTime Odyssey (2014)

Ο Cosmos αποτελεί συνέχεια της τηλεοπτικής σειράς “Cosmos: A Personal Voyage”, που παρουσιάστηκε από τον σπουδαίο Carl Sagan, και θεωρείται ορόσημο στα επιστημονικά ντοκιμαντέρ.

Παρουσιαστής στη σύγχρονη εκδοχή είναι ο γνωστός αστροφυσικός Neil deGrasse Tyson.

Το Stremio είναι το μοναδικό μέσο που αναπαράγει τα 13 επεισόδια σε πολύ καλή ποιότητα και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

Καλύτερες Ξένες Σειρές 15ααα

Downton Abbey (2010-2015)

Πρόκειται για μία από τις πλέον γνωστές ξένες σειρές που καταγράφει την παρακμή της βρετανικής αριστοκρατίας.

Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της εξαιρετικής σειράς είναι στους πάνω ορόφους του πύργου του Ντάουντον να κάθονται τα αφεντικά, με τον λόρδο στην κεφαλή του τραπεζιού της οικογένειας.

Αντίστοιχα, στα υπόγεια ο μπάτλερ κάθεται στη ίδια ακριβώς θέση, με τους υπόλοιπους υπηρέτες γύρω από το τραπέζι.

Το Stremio είναι το μοναδικό μέσο που αναπαράγει τα 52 επεισόδια σε πολύ καλή ποιότητα και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το Ταινιομανία σε ανεκτή ποιότητα.

Better Call Saul (2015)

Η διασκεδαστική γκανγκστερική σειρά και τα δεινά του δικηγόρου Jimmy McGill, κατά κόσμον Saul Goodman, είναι πολύ υψηλά στις προτιμήσεις των θεατών σε όλη την υφήλιο. Πρόκειται για spin-off σειρά για τον χαρακτήρα που γνωρίσαμε στο Breaking Bad.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Το πρόσθετο Exodus στο Kodi και το Ταινιομανία αναπαράγουν τα 50 επεισόδια με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

House Of Cards (2013-2018)

O έκτος και τελευταίος κύκλος της δημοφιλούς σειράς διαδραματίστηκε χωρίς τον Κέβιν Σπέισι, στο ρόλο του αδίστακτου πολιτικού Frank Underwood. Η σειρά πλέον μπορεί να θεωρηθεί ως κορυφαία μέχρι και τον πέμπτο κύκλο.

Παρά την εξαιρετική ποιότητα εικόνας στο Stremio και στα άλλα γνωστά μέσα, εμείς προσωπικά δεν αντέξαμε να δούμε όλα τα επεισόδια του νέου κύκλου.

Fargo (2014-)

Πρόκειται αναμφίβολα για μία από τις κορυφαίες ξένες σειρές, βασισμένη στην ομώνυμη ταινία των αδερφών Κοέν. Πιθανότατα οι περισσότεροι από εμάς έχουμε απολαύσει ήδη το Fargo και τα 30 επεισόδιά του.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Όλα σχεδόν τα γνωστά μέσα αναπαράγουν τη σειρά σε υψηλή ποιότητα και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

Narcos (2015-2017)

To Narcos είναι μία αστυνομική σειρά του Netflix που διαδραματίστηκε στην Κολομβία, και ως κεντρικό ήρωα είχε τον περίφημο έμπορο ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ, ο οποίος έγινε δισεκατομμυριούχος από τη παραγωγή και τη διακίνηση κοκαΐνης.

Αναμένεται ο νέος κύκλος που αυτή τη φορά θα είναι γυρισμένος στο Μεξικό.

Τα κορυφαία πρόσθετα του Kodi, και ιδίως το Real-Debrid και το πρόσθετο του Νetflix, αναπαράγουν την σειρά σε 1080p και 4K με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

Daredevil (2015-)

Ο Daredevil είναι φανταστικός υπερήρωας, ο οποίος εμφανίζεται στα αμερικάνικα κόμικς που εκδίδει η Marvel Comics. Ο χαρακτήρας εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε τεύχος του Απριλίου 1964.

The Crown (2016-)

Πιθανότατα όλοι γνωρίζουμε πως το Στέμμα είναι μία από τις ωραιότερες ξένες σειρές των τελευταίων ετών, εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα γύρω από τη ζωή της Βασίλισσας Ελισάβετ. Ο τρίτος κύκλος έκανε πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου 2019 στο Netflix.

Καλύτερες Ξένες Σειρές 18α

Stranger Things (2016-)

Το Stranger Things είναι από εκείνες τις ξένες σειρές φαντασίας-τρόμου που είτε θα τις αγαπήσεις και θα τις βλέπεις με ενθουσιασμό, είτε θα απογοητευτείς και θα πας παρακάτω.

Παρότι δεν είναι λίγοι οι χρήστες που τις έχουν δώσει βαθμολογία κάτω από 6 στο IMDb, η συντριπτική πλειοψηφία κριτικών και χρηστών την έχουν κατατάξει ως μία από τις καλύτερες ξένες σειρές της δεκαετίας.

Τα κορυφαία πρόσθετα του Kodi, και ιδίως το Real-Debrid και το πρόσθετο του Νetflix, αναπαράγουν την σειρά σε 1080p και 4K με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

The Punisher (2017-2019)

Το spin-off του Daredevil συγκαταλέγεται μέσα στις καλύτερες ξένες σειρές της χρονιάς. Ο Τιμωρός τα έχει όλα, όπως ωμή βια, μισθοφόρους και hackers, κατασκοπεία και CIA, ακόμη και εξωτερικές σκηνές δράσης εν είδει FPS gaming, με λήψεις πρώτου προσώπου.

Καλύτερες Ξένες Σειρές 18ααα

Τα κορυφαία πρόσθετα του Kodi, και ιδίως το Real-Debrid και το πρόσθετο του Νetflix, αναπαράγουν την σειρά σε 1080p και 4K με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

Δυστυχώς, μετά τη δεύτερη σαιζόν το Netflix διέκοψε τη σειρά, όπως συνέβη και με πολλές άλλες σειρές στο σύμπαν της Marvel.

The Vietnam War (2017)

Ο Πόλεμος του Βιετνάμ είναι αναμφίβολα μία από τις πιο ωραίες ξένες σειρές ντοκιμαντέρ. Πραγματεύεται την οδυνηρή συμμετοχή των Ηνωμένων Πολιτειών στον πόλεμο στην Νοτιοανατολική Ασία.

Καλύτερες Ξένες Σειρές 2αβ

Η σειρά περιλαμβάνει συνεντεύξεις με 79 μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων πολλών Αμερικανών που πολέμησαν ή αντιτάχθηκαν ως αντιπολεμικοί διαδηλωτές, καθώς και συνεντεύξεις Βιετναμέζων μαχητών και πολιτών.

Τα κορυφαία πρόσθετα του Kodi, και ιδίως το Real-Debrid και το πρόσθετο του Νetflix, αναπαράγουν την σειρά σε 1080p με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το Stremio και Μagico.one σε 720p.

Fleabag (2017-2019)

To Fleabag είναι αναμφίβολα μια από τις καλύτερες ξένες σειρές και αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώθηκε και στα φετινά βραβεία Emmy 2019, όπου αναδείχτηκε ως η καλύτερη κωμική σειρά.

Όλα σχεδόν τα γνωστά μέσα αναπαράγουν τη σειρά σε υψηλή ποιότητα και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

When They See Us (2019)

Το When They See Us είναι αναμφίβολα μία από τις καλύτερες ξένες σειρές του Netflix, και αν μας έχει διαφύγει, πρέπει να την βάλουμε στις προτεραιότητές μας.

Αφορά μια συγκλονιστική αληθινή ιστορία, όπου θα δούμε πώς το αμερικάνικο σύστημα δικαιοσύνης κατέστρεψε τη νεανική ηλικία πέντε αθώων εφήβων τη δεκαετία του 80.

Όλα σχεδόν τα γνωστά μέσα αναπαράγουν τη σειρά σε υψηλή ποιότητα και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

Chernobyl (2019)

To Chernobyl αναδείχτηκε ως η καλύτερη μίνι σειρά στα φετινά βραβεία Emmy 2019. Μάλιστα, έχει συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία στο IMDb, και παρότι είναι πολύ νέα, θεωρείται πλέον ως μια από τις καλύτερες ξένες σειρές όλων των εποχών.

Όλα σχεδόν τα γνωστά μέσα αναπαράγουν τη σειρά σε υψηλή ποιότητα και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους.

Σας έχει διαφύγει κάποια από τις κορυφαίες ξένες σειρές?

Αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψή σας για τις καλύτερες ξένες σειρές, όπως τις κατέγραψαν τα έγκυρα sites του θεάματος, ή θέλετε να προτείνετε και τη δική σας λίστα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Laptop €449-€3.955: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 25/10-31/10
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps