Home » Internet » CineSteps » CineSteps: Οι Καλύτερες Ταινίες και Σειρές, Φεβρουάριος 2018

CineSteps: Οι Καλύτερες Ταινίες και Σειρές, Φεβρουάριος 2018

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Σε όλους μας αρέσουν οι ταινίες και οι σειρές, όμως πολλές φορές κάποιες καλές ενδέχεται να μας έχουν ξεφύγει. Γι' αυτό είμαστε εδώ με τον μηνιαίο μας οδηγό, όπου θα παρουσιάζουμε τα δημοφιλέστερα έργα και επεισόδια που έχουν τις περισσότερες λήψεις κάθε μήνα. Παράλληλα, θα δείχνουμε πώς μπορούμε να τις δούμε στο Kodi και Stremio με ελληνικούς υπότιτλους, μαζί με προτάσεις για τα κορυφαία όλων, που αξίζει να δούμε.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή


Το μηνιαίο CineSteps παρουσιάζει τις καλύτερες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που κυκλοφορούν, ή θα κυκλοφορήσουν.

Για όλες τις δημοσιεύσεις της στήλης, κάντε κλικ εδώ.

Η προσωπική μας άποψη

Όλες τις προτάσεις για ταινίες και σειρές που κάνουμε, εννοείται ότι εμείς τις έχουμε δει και τις έχουμε βαθμολογήσει πολύ ψηλά. Στις περισσότερες των περιπτώσεων ενδέχεται το ίδιο να έχει συμβεί και από τους χιλιάδες χρήστες του IMDb, που είναι το πλέον αξιόπιστο μέσο στο θέμα της αξιολόγησης ταινιών.

Ωστόσο, εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν διεκδικούμε δάφνες κριτικού κινηματογράφου, και πρόκειται καθαρά για την προσωπική μας άποψη μέσα από το χρόνιο πάθος μας για σινεμά.

Όπως είναι φυσικό, ενδέχεται κάποιες προτάσεις να μην αρέσουν σε όλους, καθότι ο καθένας μας έχει τη δική του αντίληψη της εικόνας, της πλοκής, της ερμηνείας, της αισθητικής, της φωτογραφίας, της δράσης κ.λπ. Άλλωστε, γούστα είναι αυτά.

Έτσι λοιπόν, θα περιγράφουμε και πώς μπορούμε να δούμε όλα αυτά τα έργα στα TV Box, στο PC, και στα tablet με ελληνικούς υπότιτλους, μέσω των καλύτερων εφαρμογών, όπως το Stremio που έχουμε περιγράψει αναλυτικά σε παλιότερους οδηγούς…

Featured Οι Πιο Εύκολες Εφαρμογές Για Δωρεάν Ταινίες Από Το Ίντερνετ
Οι Πιο Εύκολες Εφαρμογές για Δωρεάν Ταινίες από το Ίντερνετ

Στους περισσότερους από εμάς αρέσει να βλέπουμε ταινίες και σειρές. Το ίντερνετ μας προσφέρει ασύγκριτα μεγαλύτερη ευκολία σε σχέση με το σινεμά ή την τηλεόραση….

…ή διαμέσου του κορυφαίου Kodi, που λίγο-πολύ όλοι μας το γνωρίζουμε.

Ταινίες-Online
Εγκατάσταση Kodi 19.0 “Matrix” & Πώς Να Δω Σειρές Και Ταινίες Online

Το Kodi είναι η καλύτερη επιλογή για να βελτιώσουμε θεαματικά την ψυχαγωγία μας στο σπίτι. Παρότι υπάρχουν αρκετά άλλα μέσα που παρέχουν δωρεάν τις ταινίες…

Μέσα σε αυτές τις προτάσεις, θα αναφερόμαστε και στις πολύ νέες και ενδιαφέρουσες σειρές που έρχονται, έτσι ώστε να τις έχετε υπόψη σας. Είναι πολύ πιθανό να απογειώσουν περαιτέρω την οικιακή σας ψυχαγωγία τις μεγάλες νύχτες του χειμώνα.

Στην τελευταία ενότητα θα παραθέτουμε σε συγκεντρωτικό πίνακα τις 20 ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που έχουν τις περισσότερες πειρατικές λήψεις την τρέχουσα περίοδο, βάσει του γνωστού και πολύ έγκυρου TorrentFreak.

Ταινίες και σειρές που δεν πρέπει να τις χάσουμε

Τη μερίδα του λέοντος σε αυτή την ενότητα ενίοτε θα την έχουν οι τηλεοπτικές σειρές, καθότι είναι γνωστό ότι με τα πολλά επεισόδια παρατείνεται η ψυχαγωγία μας.

Ταυτόχρονα, οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ότι τα καλά TV shows ανεβάζουν ακόμα περισσότερο τον πήχη, λόγω της προσμονής και των προσδοκιών που καλλιεργούνται για τη συνέχεια του επεισοδίου.

Counterpart

Πρόκειται για μία νέα, πολύ ενδιαφέρουσα σειρά 10 επεισοδίων, που έκανε πρεμιέρα πρόσφατα, και ήδη βρίσκεται στο έβδομο επεισόδιο.

Εκτός από το ιδιαίτερα πρωτότυπο σενάριο, το Counterpart είναι από εκείνες τις σειρές που τις ανεβάζει αποκλειστικά και μόνο ο πρωταγωνιστής, όπου χωρίς αυτόν, όλη η ιστορία ενδέχεται να περάσει απαρατήρητη.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, την παράσταση κλέβει ο μεγάλος ηθοποιός και φιλέλληνας Τζ. Κ. Σίμονς, ερμηνεύοντας μάλιστα δυο ρόλους ταυτόχρονα.

Ένας υπάλληλος του ΟΗΕ ανακαλύπτει ότι ο οργανισμός για τον οποίο εργάζεται κρύβει μια πύλη προς έναν παράλληλο κόσμο όπου ζουν οι σωσίες μας, σε ένα αλληγορικό σενάριο, και πλοκή που παραπέμπει ευθέως στο Βερολινέζικο τείχος της διχασμένης Δυτικής και Ανατολικής Γερμανίας.

Μπορούμε να δούμε εδώ το τρέιλερ.

Έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε το Counterpart με πολλές επιλογές σε FHD, και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους σε PC ή σε TV Box, μέσα από το Kodi…

…αλλά και σε πολύ καλή ποιότητα στο Stremio, είτε της εφαρμογής των Windows, είτε του Android και iOS.

Η βαθμολογία των 4.169 σινεφίλ:

Σε κάθε ταινία και σειρά που προτείνουμε, θα παραθέτουμε και την αξιολόγηση των χιλιάδων θεατών όλων των ηλικιακών ομάδων στο IMDb.

Αν και είναι βέβαιο ότι το γνωρίζουμε, ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο μέσος όρος στο εύρος του επτά, υποδηλώνει ότι πρόκειται ενδεχομένως για ένα καλό έως πολύ καλό έργο, και από το οκτώ και άνω, πρόκειται ίσως για μια εξαιρετική ταινία και σειρά.

Έτσι λοιπόν στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε τη βαθμολογία συνολικά (πρώτη κάθετη σειρά), αλλά και ανά ηλικία, που έδωσαν στο Counterpart οι 4.169 θεατές από όλο τον κόσμο.

Deutschland 83

Από το αλληγορικό Βερολινέζικο τείχος των δυο παράλληλων κόσμων του μέλλοντος, θα πάμε στην πραγματική υπηρεσία πληροφοριών της Ανατολικής Γερμανίας του παρελθόντος, και στην κατασκοπία των δυο εκ διαμέτρου αντίθετων κόσμων του Δυτικού και Ανατολικού μπλοκ.

Το Deutschland 83, που όπως είναι φυσικό είναι εξολοκλήρου γυρισμένο στην γερμανική γλώσσα, έκανε πρεμιέρα το 2015 και αποτελείται από οκτώ επεισόδια. Ετοιμάζεται και ο δεύτερος κύκλος μέσα στο 2018.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε το Deutschland 83 σε καλή ποιότητα εικόνας, και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους σε PC ή σε TV Box, μέσα από το Kodi.

Η βαθμολογία (7.559 χρήστες IMDb):

Goliath

Ο Γολιάθ έκανε πρεμιέρα το 2016, και εμείς σας τον προτείνουμε ανεπιφύλακτα, γιατί είναι από εκείνες τις σειρές που αξίζει με το παραπάνω να τις δούμε, αν δεν το έχουμε πράξει ήδη.

Μάλιστα η σειρά είναι και επίκαιρη, λόγω του ότι σε αρκετά επεισόδια θα δούμε αθέμιτες και εγκληματικές πρακτικές των αμερικάνικων εταιρειών στον βωμό του κέρδους, με αρκετά χαρακτηριστικά του σκανδάλου Novartis που βρίσκεται σε εξέλιξη στη χώρα μας.

Μπορούμε να δούμε εδώ το τρέιλερ.

Έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε το Goliath με πολλές επιλογές σε FHD, και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους σε PC ή σε TV Box, μέσα από το Kodi.

Η βαθμολογία (16.414 χρήστες IMDb):

Zero Days

Δεν πρόκειται για σειρά, αλλά για μια πολύ καλή ταινία που εξερευνά τον Stuxnet, ένα επικίνδυνο και καταστροφικό ιό των υπολογιστών, που εξαπλώθηκε ανεξέλεγκτα το 2010 πέρα ​​από τον επιδιωκόμενο στόχο.

Ο Stuxnet αποκαλύφθηκε ότι είχε εγκριθεί από την αμερικανική και την ισραηλινή κυβέρνηση, που είχαν ως μοναδικό στόχο να καταστρέψουν το βασικό τμήμα μιας πυρηνικής εγκατάστασης του Ιράν.

Μπορούμε να δούμε το τρειλερ εδώ.

Έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε το Zero Days με επιλογές σε FHD, και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους σε PC ή σε TV Box, μέσα από το Kodi.

Η βαθμολογία (6.830 χρήστες IMDb):

The Sinner

Το πιο πιθανό είναι να μην υπάρχουν πολλοί σινεφίλ που δεν έχουν δει την αμαρτωλή Jessica Biel και τη σφαγή που διέπραξε, αλλά και τον λόγο που τη μετέτρεψε σε δολοφόνο.

Ωστόσο, αν συγκαταλέγεστε ανάμεσα σε εκείνους που τους διέφυγε, εμείς σας προτείνουμε να δείτε την ωραία αμερικάνικη σειρά των οκτώ επεισοδίων που έκανε πρεμιέρα το 2017.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε όλα τα επεισόδια με πολλές επιλογές σε FHD, και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους σε PC ή σε TV Box, μέσα από το Kodi…

..αλλά και σε πολύ καλή ποιότητα στο Stremio, είτε της εφαρμογής των Windows, είτε του Android και iOS.

Η βαθμολογία (26.314 χρήστες IMDb):

The Kennedys

Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα και ρεαλιστική σειρά οκτώ επεισοδίων που έκανε πρεμιέρα το 2011.

Όπως υποδηλώνει και ο τίτλος της σειράς, θα δούμε τους θριάμβους και τις τραγωδίες της πιο δημοφιλούς πολιτικής οικογένειας στην αμερικανική ιστορία, μέσα από μια πλειάδα πολύ καλών και γνωστών ερμηνευτών.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε όλα τα επεισόδια με πολλές επιλογές σε FHD, και με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους σε PC ή σε TV Box, μέσα από το Kodi.

Η βαθμολογία (6.440 χρήστες IMDb):

Νέοι κύκλοι επεισοδίων και πρεμιέρες

Πρόσφατα ξεκίνησαν οι νέοι κύκλοι δυο εξαιρετικών σειρών, που οι περισσότεροι από εμάς σίγουρα γνωρίζουμε, και έχουμε απολαύσει όλα τα προηγούμενα επεισόδιά τους.

Gomorra: La serie – 3ος κύκλος

Στο CineSteps του Οκτωβρίου, προτείναμε ανεπιφύλακτα την πολύ ωραία σειρά, που θεωρείται ως ο κορυφαίος εκπρόσωπος του ιταλικού σινεμά, και η φυσική εξέλιξη των παραγωγών της περίφημης Cinecittà.

Η γνωστή εγκληματική οργάνωση “Καμόρα” ξεκίνησε και πάλι την δράση της, με πρωταγωνιστές τους απογόνους των νονών, τον γιο του αρχινονού Pietro Savastano, αλλά και με τον “Τσίρο”.

Πρόκειται για τον τρίτο κύκλο δώδεκα επεισοδίων, που έκανε πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου 2017.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Επί του παρόντος, την ώρα που γράφαμε το CineSteps, το Gamato TV είναι το μόνο μέσο για να δούμε όλα τα επεισόδια της 3ης σεζόν με αξιόπιστο ελληνικό υποτιτλισμό. Φυσικά η σειρά διατίθεται στο Kodi, αλλά με αγγλικούς υπότιτλους και ασυγχρόνιστους ελληνικούς.

http://gamatotv.me/group/gomorra-2014

Η βαθμολογία (16.981 χρήστες IMDb):

Homeland – 7ος κύκλος

Για το Homeland είναι σίγουρο ότι δεν χρειάζεται να επεκταθούμε περαιτέρω, καθώς δεν πρέπει να υπάρχει χρήστης που έχασε τα προηγούμενα επεισόδια της σειράς στο Kodi ή το Stremio.

Στις 11 Φεβρουαρίου 2018 ξεκίνησε αισίως και ο έβδομος κύκλος, με την Carrie Mathison στα δυο πρώτα επεισόδια να πρωταγωνιστεί και πάλι σε μια όχι και τόσο ρεαλιστική πλοκή, όπως στις προηγούμενες season, που ωστόσο έχει το ενδιαφέρον της. Θα υπάρξει και 8ος κύκλος επεισοδίων το 2019.

Η βαθμολογία (261.190 χρήστες IMDb):

Οι περισσότερες πειρατικές λήψεις του μήνα

Αρχικά, εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι οι ταινίες και οι σειρές με τις περισσότερες λήψεις δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ότι είναι και οι καλύτερες. Ούτε σημαίνει απαραίτητα ότι τις προτείνουμε για να τις δείτε.

Ωστόσο, ενδέχεται κάποιες από τις δημοφιλείς ταινίες των πειρατικών λήψεων αρκετοί από εμάς να τις βρούμε ενδιαφέρουσες. Ιδίως οι σειρές που παραθέτουμε στον πίνακα, είναι στην πλειονότητά τους πολύ καλές.

Οι 10 δημοφιλέστερες ταινίες

Έτσι λοιπόν, η πρώτη στήλη του πίνακα αριστερά, δείχνει σε αύξουσα σειρά το έργο με τις περισσότερες λήψεις, και η δεύτερη μας δείχνει την κατάταξη που είχε η ταινία την προηγούμενη εβδομάδα.

Η τελευταία στήλη δεξιά δείχνει πρώτα τη βαθμολογία από το δημοφιλές IMDb με τις χιλιάδες ψήφους, και ακριβώς δίπλα από το Subs4Free με βαθμολογία μόνο από Έλληνες χρήστες.

Οι 10 τηλεοπτικές σειρές

Αντίστοιχα, έχουμε και τις τηλεοπτικές σειρές που συγκέντρωσαν τις περισσότερες προτιμήσεις.

Εσείς έχετε να μας προτείνετε ενδιαφέροντα έργα?

Αναμφίβολα για τους περισσότερους από εμάς, οι ταινίες και οι τηλεοπτικές σειρές είναι το κυρίαρχο μέσο για την οικιακή μας ψυχαγωγία. Αν θέλετε να μας προτείνετε τις δικές σας κορυφαίες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, αλλά και καλλιτέχνες, γράψτε μας τα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps