Home » Εβδομαδιαίες Στήλες » ViralSteps » Ο Μπιν Λάντεν Έβλεπε Κινούμενα Σχέδια, Το iPhone Χαζεύει Στήθη

Ο Μπιν Λάντεν Έβλεπε Κινούμενα Σχέδια, Το iPhone Χαζεύει Στήθη

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν έβλεπε κινούμενα σχέδια, ποιος περίμενε κάτι τέτοιο. Μήπως περιμέναμε το iPhone να καταγράφει στήθη, η Samsung να κάνει Bitcoin mining, η Microsoft να χρησιμοποιεί Chrome, και το House of Cards να διακοπεί πρόωρα; Όχι βέβαια. Γενικά αυτή την εβδομάδα συνέβησαν περίεργα πράγματα, γι' αυτό και αξίζει να διαβάσετε τα ViralSteps μέχρι τέλους.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

House Of Cards Τέλος μετά από σειρά σκανδάλων

Η γνωστή σειρά House of Cards ασχολείται με μια σειρά από φανταστικά σκάνδαλα στην πολιτική σκηνή των ΗΠΑ. Όμως, μια σειρά από πραγματικά σκάνδαλα ήταν τελικά μοιραίο να γράψει τους τίτλους τέλους για τη δημοφιλή σειρά.

Ένα περιστατικό που συνέβη τριάντα χρόνια πριν ξεκίνησε τη χιονοστιβάδα των αποκαλύψεων. O ηθοποιός Anthony Rapp ανέφερε στο BuzzFeed πως το 1986, σε ηλικία 14ων ετών, δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον Kevin Spacey.

Ο Spacey αργότερα την ίδια ημέρα δήλωσε μέσω Twitter ότι δεν θυμάται το περιστατικό, και πως αν όντως συνέβη θα ήταν απόρροια του αλκοολισμού του. Στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη από τον Rapp.

Στο ίδιο κείμενο αποκάλυψε πως στη ζωή του είχε σχέσεις με γυναίκες και με άνδρες, και πως πλέον έχει επιλέξει να ζει ως ομοφυλόφιλος άνδρας.

Το γεγονός πως συνδύασε την κατηγορία για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου με το λεγόμενο “coming out” – δηλαδή την δημόσια αποκάλυψη της σεξουαλικής του κατεύθυνσης – οδήγησε σε δριμεία κριτική από την κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ+.

Σύντομα μετά την πρώτη αποκάλυψη, το Nexflix ανακοίνωσε ως τελευταία σεζόν της σειράς την έκτη.

Στη συνέχεια, όμως, προέκυψαν νέες κατηγορίες εναντίον του Kevin Spacey από άτομα που συμμετείχαν στην παραγωγή του House of Cards.

Οχτώ εργαζόμενοι και ένας πρώην εργαζόμενος στην παραγωγή κατήγγειλαν πως έχουν δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από τον ηθοποιό, και πως ο Spacey είχε δημιουργήσει ένα “τοξικό” περιβάλλον εργασίας.

Σαν αποτέλεσμα των νέων κατηγοριών, το Netflix ανακοίνωσε πως διακόπτει κάθε δεσμό με τον ηθοποιό. Ομοίως κάθε συνεργασία μαζί του διακόπτουν ο publicist του και η talent agency με την οποία συνεργαζόταν

Τέλος, η Εθνική Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών και Επιστημών αποφάσισε να αποσύρει την τιμητική βράβευση που θα απονέμονταν στον ηθοποιό, στα Βραβεία Emmy του 2017.

House Of Πόντας

Ένα επιπλέον χτύπημα στον Frank Underwood ήρθε να δώσει ο Απόστολος Πόντας, υποψήφιος Πρόεδρος του Νέου Φορέα της Κεντροαριστεράς.

Ο εν λόγω υποψήφιος σκέφθηκε να δανειστεί – χωρίς άδεια, φανταζόμαστε – μία εκ των καλύτερων σκηνών του House Of Cards. Δεν αντέγραψε απλώς το στυλ, το σκηνικό, και την σκηνοθετική άποψη του θέματος, αλλά ακόμη και τον λόγο που δίνει ο Underwood.

Τουλάχιστον, δεν προσπάθησε να κρύψει την “έμπνευσή” του, καθώς αναφέρει το House of Cards στον τίτλο του βίντεο, το οποίο ανέβασε στο προσωπικό κανάλι του στο YouTube. Κάτι είναι κι αυτό.

Το βίντεο όπως είναι λογικό έχει γίνει viral, και έχει προκαλέσει πολύ γέλιο. Δείτε την έκδοση αλά Πόντας, και στη συνέχεια την αυθεντική σκηνή της σειράς, συνοδευόμενη από το αυθεντικό κείμενο μεταφρασμένο στα Ελληνικά.

“Λένε ότι έχουμε τους ηγέτες που μας αξίζουν. Λοιπόν, να τι νομίζω ότι αξίζει η Αμερική. Έναν ηγέτη που δεν φοβάται να σας κοιτάξει στα μάτια. Να σας πει τι πιστεύει. Πιστεύω πρώτα στους ανθρώπους. Πιστεύω στην επαναφορά της Αμερικής σε τροχιά (ανάπτυξης). Πιστεύω στο να «ανοίγουν πόρτες». Και είμαι πρόθυμος να συνεργαστώ και με τις δύο πλευρές, ώστε όλοι να έχουμε αυτό που θέλουμε. Είμαι ένας ταπεινός άνθρωπος.

Δεν ξέχασα ποτέ από πού έρχομαι. Και ποτέ δεν έχω θεωρήσει δεδομένη την υποστήριξή σας. Πιστεύω στην καθοδήγηση των ανθρώπων προς τη σωστή κατεύθυνση. Αλλά τελικά, θα πρέπει να είμαστε ελεύθεροι να λάβουμε τις δικές μας αποφάσεις. Λένε ότι έχουμε τους ηγέτες που μας αξίζουν. Νομίζω ότι στην Αμερική αξίζει ο Frank Underwood. Και μέσα στην καρδιά σας, ξέρετε ότι έχω δίκιο.”

Τώρα, για το αν ο νέος φορέας και γενικότερα η πολιτική ζωή της χώρας αξίζει τον Απόστολο Πόντα ή όχι, το αφήνουμε σαν άσκηση για τον αναγνώστη.

Bitcoin Mining από τη Samsung

Το Bitcoin mining έχει γίνει μόδα, αλλά μόνο στις συζητήσεις, καθώς το κόστος του εξοπλισμού είναι ιδιαιτέρα μεγάλο.

Bitcoin Mining: Ένας Τρόπος Να Χάσεις Πολλά Χρήματα

Το Bitcoin ήταν το πρώτο νόμισμα στην ιστορία που ουσιαστικά επιτρέπει στον οποιονδήποτε να το δημιουργήσει, όχι μόνο σε κρατικά νομισματοκοπεία. Θεωρητικά, οποιοσδήποτε στο σπίτι…

Φαίνεται πως η Samsung δεν έμεινε ασυγκίνητη και είπε να δοκιμάσει την τύχη της. Τι το διαφορετικό έκανε όμως;

Η Samsung δεν χρησιμοποίησε αμέτρητες κάρτες γραφικών ή ειδικά ASIC για να στήσει τον δικό της σταθμό εξόρυξης, αλλά κινητά τηλέφωνα.

Για την ακρίβεια, η C-Lab της Samsung, μια ομάδα μηχανικών που επικεντρώνεται σε δημιουργικά έργα, παρουσίασε στο πρόσφατο συνέδριο της εταιρείας έναν σταθμό εξόρυξης Bitcoin, φτιαγμένο από σαράντα Samsung Galaxy S5.

Το εντυπωσιακό είναι ότι τα smartphone δεν αντλούσαν απλά Bitcoin, αλλά το έκαναν πιο γρήγορα και από επιτραπέζιο υπολογιστή.

Chrome Αντί για Edge σε Παρουσίαση της Microsoft

Ένας υπάλληλος της Microsoft πραγματοποιούσε μία παρουσίαση σχετική με το Azure. Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι που ο browser της εταιρείας κόλλησε.

Μην έχοντας άλλη επιλογή, ο υπάλληλος αποφάσισε εν μέσω της παρουσίασης να κατεβάσει το Google Chrome, και να χρησιμοποιήσει αυτό αντί του Edge.

Το περιστατικό μπορείτε να το δείτε περίπου στο 37:30 του παρακάτω βίντεο.

Η παρουσίαση καταγράφονταν, όπως συμβαίνει συνήθως, και το βίντεο ανέβηκε ολόκληρο από την ίδια τη Microsoft.

Το iPhone Κάνει Συλλογή από Στήθη

Η Apple αποφάσισε, χρόνια μετά την Google, να προσθέσει στην εφαρμογή φωτογραφιών του iOS λειτουργία κατηγοριοποίησης. Επίσης, η εφαρμογή δημιουργεί και εικονικούς φακέλους για κάθε κατηγορία.

Μία χρήστης του Twitter τρομοκρατημένη δημοσίευσε ότι η Apple παρακολουθεί τα στήθη των γυναικών που χρησιμοποιούν iPhone. Προέτρεψε, μάλιστα, όλες τις γυναίκες να αναζητήσουν στη συλλογή φωτογραφιών τους τη λέξη “brassiere”, δηλαδή στηθόδεσμος.

Αυτό που στην ουσία κάνει η εφαρμογή, είναι να αναγνωρίζει το περιεχόμενο των φωτογραφιών και να τις κατηγοριοποιεί. Η λίστα των λέξεων κλειδιά περιέχει τα πάντα, είδη ζώων, τύπους φαγητού, ρούχων, και άλλα.

Το περίεργο είναι πως ενώ δεν περιέχονται καν κατηγορίες όπως “nude=γυμνό” ή “underwear=εσώρουχο”, υπάρχουν αρκετές για το σουτιέν: brassiere, bandeau, bandeaus, bra, bras, και brassieres.

Η ύπαρξη της λειτουργίας επιβεβαιώθηκε από την Apple, που ανακοίνωσε ότι οι φωτογραφίες των χρηστών διατηρούνται μόνο τοπικά. Προφανώς, αν κάποιος επιθυμεί μπορεί να ανεβάσει οτιδήποτε στο iCloud.

Λυσασμένο Τσι Πείνας

Στο ελληνικό reddit μπορεί κανείς να βρει πολλά. Είναι ενδιαφέρον πως, ενώ οι Έλληνες χρήστες αγνοούν αρκετά από τα κοινωνικά δίκτυα πέραν των πολύ γνωστών, χρησιμοποιούν αρκετά το reddit.

Ένας χρήστης λοιπόν κοινοποίησε μία απόδειξη ενός ιδιοκτήτη ξενοδοχείου με αρκετή κατανόηση.

Φαίνεται πως ένας από τους πελάτες του πεινούσε πολύ. Λογικά εξέφρασε την πείνα του λιγάκι επίμονα, ειδάλλως δεν εξηγείται η σημείωση στο χαρτί παραγγελίας.

Ελπίζουμε το κοπέλι να χόρτασε. Όχι τίποτε, άλλο περίμεναν και οι υπόλοιποι το δικό τους φαγητό.

Κοστούμια με Ένα Πόδι

Στην Ελλάδα αγνοούμε τι είναι το Halloween, και έχουμε αρχίσει να μαθαίνουμε γι' αυτό τα τελευταία χρόνια. Παρ’ όλα αυτά, σε αρκετές χώρες του εξωτερικού το γιορτάζουν ανελλιπώς κάθε χρόνο.

Ο εορτασμός του Halloween περιλαμβάνει και τη χρήση κοστουμιών, ακριβώς όπως σε εμάς οι Απόκριες.

Αρκετοί μάλιστα επιλέγουν να δημιουργήσουν τα δικά τους κοστούμια, αντί να αγοράσουν έτοιμα. Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που “αναγκάζονται” να τα φτιάξουν μόνοι τους, όπως ο πρωταγωνιστής της παρακάτω εικόνας.

https://www.instagram.com/p/Baur9nBlo9y/?taken-by=joshsundquist

Ο Josh Sundquist έχασε το πόδι του εξαιτίας μίας σπάνιας μορφής καρκίνου, όταν ήταν μόλις εννέα ετών. Πάντα όμως αντιμετωπίζει θετικά και με χιούμορ όσα του συμβαίνουν.

Ο ίδιος γράφει και πραγματοποιεί ομιλίες, με στόχο την εμψύχωση όσων αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα υγείας.

Στα πλαίσια του χιούμορ και της εμψύχωσης κάθε χρόνο επιλέγει ένα ενδιαφέρον κοστούμι, που πάντα ταιριάζει με το ένα του πόδι. Απολαύστε τα αγαπημένα μας:

https://www.instagram.com/p/BaszEJTlOHm/?taken-by=joshsundquist

https://www.instagram.com/p/BardtPhFETB/?taken-by=joshsundquist

https://www.instagram.com/p/Bam-jgBlpV8/?taken-by=joshsundquist

Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν και Οι Περίεργες Ταινίες του

Η CIA έδωσε στη δημοσιότητα μερικά από τα δεδομένα που βρήκε στον υπολογιστή του Οσάμα Μπιν Λάντεν. Το υλικό αυτό αποτελούνταν από κείμενα, αρχεία ήχου, βίντεο, και διάφορα έγγραφα της Αλ Κάιντα.

Ανάμεσα στα όσα κοινοποίησε η CIA, υπήρχε και μία λίστα με βίντεο, τα οποία περιέχονταν στον υπολογιστή του Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Η λίστα αυτή είναι περίεργη και σίγουρα περιέχει τίτλους που δεν περιμέναμε να δούμε – τουλάχιστον όχι στον υπολογιστή του αρχηγού της Αλ Κάιντα.

Στη λίστα βρίσκουμε κινούμενα σχέδια, ταινίες του Hollywood, και φυσικά βίντεο αποκεφαλισμών.

Εμείς διαλέγουμε να σας δείξουμε τον Τσάρλι με το αδερφάκι του και να σας δώσουμε ένα τμήμα της λίστας.

https://www.youtube.com/watch?v=bnRVheEpJG4

  • YouTube_-_Charlie_bit_my_finger_-_again__.flv
  • MyEgy.CoM_Street.Fighter.IV.2009.DvDRip.rmvb
  • Existence.of.the.Angels.mp4
  • IMAX_Mysteries_Of_Egypt.rmvb
  • Art_of_Crochet_by_Teresa_-_Baby_Crochet_Sock_Edging.flv
  • How_to_Crochet_a_Basket.flv
  • Crochet_Star_-_Small.flv
  • Stripe_Crochet_Beanie_Cap_Hat.flv
  • Twinkle_Twinkle_Little_Star.flv
  • Tom-jerry17.rm
  • Tom___Jerry_-_091.rmvb
  • MyEgy.Com.By.Dr.MiDo.Jackie.chan.Ep_(26).rmvb
  • Animal_Monkey_Never_Giveup.wmv
  • [MSOMS-ANIME][MCT][534][nooood].mp4
  • MyEgy.Com.Sindbad.By.Dr.MiDo._(28).rmvb
  • MyEgy.CoM.BOBS_BIG_BREAK_DVDRiP_XViD.rmvb
  • The_Pink_Panther_-_014_-_Bully_for_Pink.rmvb
  • Sex_Crimes_and_the_Vatican.wmv
  • BBC.Battlefields.3of4.Bomber.XviD.ahmed_ashour_wa_(dvd4arab).rmvb
  • 3_Welcome_to_the_11th_Dimension.rmvb
  • Colors_Video_for_Kids.flv
  • YouTube_-_Girls_Fight_ضرابة_بنوتات.flv
  • The_New_FAST_Alphabet_-_ABC_Phonics_Chant.flv
  • SynThreeFingerFlick.mpg
  • gomaa_dr_04_Race_To_The_Moon_eibda3.com.rmvb
  • Bubbles.wmv
  • MyEgy.CoM.buzzlightyear.Ep12.By_action2020.rmvb
  • HOssam2010_06__The.Fall.of.Rome__eibda3.com.rmvb
  • 1-2_buckle_my_shoe,alphabet_song.flv
  • gomaa_dr__World.War.I.in.Colour_-_Making.the.Series__eibda3.com.avi
  • Yousry_zero_hour_Mission_impossible_Eibda3.com.rmvb
  • Crochet_5_Puff_Stitch_Cheap_Way.flv
  • Yousry_A_world_of_crime_el3rab_Eibda3.com.rmvb
  • 1_Einstein’s_Dream.rmvb
  • cute_boy_reciting.flv
  • gomaa_dr_03_Race_For_Survival_eibda3.com.rmvb
  • classic_vanilla.flv
  • How.many.Angels.are.there.mp4
  • Star_Rainbow_Crochet_Applique’.flv
  • YouTube_-_The_Art_of_Crochet_by_Teresa_-_Radiant_Crochet_Butterfly.flv
  • [MSOMS-ANIME][MCT][538][nooood].mp4
  • HORSE_DANCE.flv

Πώς σας φάνηκαν τα ViralSteps της εβδομάδας;

Δεν έχουμε κάτι να πούμε. Έχουμε μείνει άφωνοι με όσα είδαμε και διαβάσαμε. Πάντως μας προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση το Bitcoin mining της Samsung και το σκάνδαλο του House Of Cards.

Εσάς τι σας άρεσε περισσότερο σε αυτό το ViralSteps; Μήπως το House Of Πόντας; Πείτε μας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT 2 x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#325 - Ενεργοί Πυρήνες CPU, Επείγον Email Στο Gmail, Συντομεύσεις Διαδρομών Για Τους Χάρτες Google
QuickSteps
GamingSteps#20240504 - Προβλήματα Με Το Next-Gen Update Του Fallout 4, Νεότερα Για Το Nintendo Switch 2, Funko Fusion
GamingSteps