Home » Internet » Υπηρεσίες στο Internet » Τα 8 Πιο Ευχάριστα Site Για Να Μας Φτιάξουν Τη Διάθεση

Τα 8 Πιο Ευχάριστα Site Για Να Μας Φτιάξουν Τη Διάθεση

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

29 κατασκευαστές πλυντηρίων συμφωνούν πως το γέλιο και η καλή διάθεση μακραίνουν τη ζωή. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να βελτιώσουμε τη διάθεσή μας εκτός σπιτιού, όπως η συνάντηση με φίλους, η γυμναστική, κτλ. Παράλληλα μπορούμε να βρούμε και διάφορες δραστηριότητες εντός σπιτιού, όπως οι ταινίες, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, και τα ευχάριστα site. Παρακάτω θα δούμε μερικές διασκεδαστικές ιστοσελίδες, που αναλαμβάνουν να μας φτιάξουν τη διάθεση.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Ιστοσελίδες για κάθε διάθεση

Όλοι έχουμε στιγμές που νιώθουμε θλιμμένοι και δεν θέλουμε να κάνουμε τίποτα. Όμως η κακή διάθεση δεν σημαίνει πάντοτε πως είμαστε θλιμμένοι.

Καμιά φορά, μπορεί να έχουμε κακή διάθεση επειδή βαριόμαστε. Ή ίσως είμαστε κουρασμένοι και θέλουμε να χαζέψουμε κάτι αστείο, που να μην θέλει πολλή σκέψη.

Οι παρακάτω ιστοσελίδες υπόσχονται να μας ανεβάσουν το ηθικό, είτε θέλουμε να κάνουμε κάτι δημιουργικό, να δούμε κάτι αστείο, ή απλά αν είχαμε μια κακή μέρα.

Για περισσότερες ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες κάθε είδους, δείτε τους οδηγούς μας:

7 Ενδιαφέρουσες Ιστοσελίδες για να Περάσει η Ώρα

Πολλοί από εμάς θέλουμε να είμαστε παραγωγικοί, και να μην χαζεύουμε άσκοπα στο Internet. Όμως το ανθρώπινο μυαλό μπορεί να λειτουργήσει αποδοτικά μέχρι ένα σημείο,…

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες για Χαλάρωση και Λιγότερο Άγχος

Υπάρχουν στιγμές που οι εξαντλητικοί ρυθμοί της εργασίας και το στρες, μας εξουθενώνουν στην κυριολεξία. Σαν να μην έφτανε αυτό, επιστρέφουμε στο σπίτι με ένα κεφάλι…

10 Ενδιαφέροντα Site Που Ίσως Δεν Γνωρίζατε

Όλοι ξέρουμε ότι στο διαδίκτυο υπάρχουν εκατομμύρια ενδιαφέροντα site όλων των ειδών και για όλες τις ώρες. Όταν ψάχνουμε για κάτι συγκεκριμένο, είναι πολύ εύκολο να…

10 Άχρηστες Ιστοσελίδες που Απορούμε Γιατί Υπάρχουν

Το καλοκαίρι έφτασε, η ζέστη έχει χτυπήσει κόκκινο, κι απ' ό,τι φαίνεται πολλοί άνθρωποι στον κόσμο δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν απ' το να…

This is sand

Το This is sand είναι μια σελίδα που προωθεί τη δημιουργικότητα, παροτρύνοντάς μας να γεμίσουμε έναν λευκό καμβά με κόκκους άμμου.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κρατήσουμε πατημένο το αριστερό κλικ, και η άμμος θα αρχίσει να πέφτει στο τοπίο. Στις δοκιμές μας, καταφέραμε να ζωγραφίσουμε ένα καταπληκτικό τοπίο στην έρημο.

Όχι σαν κάτι ερασιτέχνες που επιλέγουν το πιο κλισέ τοπίο όλων των εποχών και το κάνουν τέλειο.

Σιγά το δύσκολο.

Μιας που μιλάμε για ηλιοβασίλεμα, ο κύκλος στην πάνω δεξιά πλευρά δεν είναι ήλιος. Πρόκειται για την παλέτα χρωμάτων.

Μπορούμε να κάνουμε κλικ πάνω του για να αλλάξουμε το χρώμα της άμμου.

Cuteroulette

Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι στον κόσμο που απολαμβάνουν να βλέπουν βίντεο με γάτες στο YouTube, εικόνες με χαριτωμένα ζώα, και πάει λέγοντας.

Αν ανήκετε σ' αυτήν την κατηγορία και απολαμβάνετε αυτού του είδους τα ευχάριστα site, τότε το Cuteroulette θα σας φανεί ιδανικό. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πατήσετε στο Watch now…

…και να δείτε ένα τυχαίο βίντεο με χαριτωμένα ζώα.

Damn you autocorrect

Πόσες φορές χρειάστηκε να απολογηθείτε σε κάποιον για τις βλακείες που αποφάσισε να στείλει η αυτόματη διόρθωση του κινητού σας;

Πάμε στοίχημα ότι είναι αρκετές. Τώρα, πόσες φορές σας έχει στείλει κάποιος ένα παρόμοιο μήνυμα, με το οποίο γελούσατε με τις ώρες; Το Damn you autocorrect προσφέρει δεκάδες τέτοια μηνύματα, τα οποία σίγουρα θα σας κάνουν να γελάσετε, και αν μη τι άλλο, θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

Δυστυχώς τα μηνύματα της ιστοσελίδας είναι μόνο στα Αγγλικά. Δεν βρήκαμε αντίστοιχες ευχάριστα site στα Ελληνικά, όμως μπορούμε πάντα να κάνουμε μια αναζήτηση στο Google για παρόμοιες εικόνες.

Engrish

Αν σας άρεσε η ιστοσελίδα με τα λάθη του autocorrect, τότε σίγουρα θα σας αρέσει και το English.

Πρόκειται για μία συλλογή από μεταφράσεις προϊόντων και πινακίδων στα Αγγλικά από διάφορες γλώσσες. Οι ιδιοκτήτες είτε δεν γνωρίζουν καλά Αγγλικά, είτε χρησιμοποιούν το Google Translate. Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα είναι διασκεδαστικό.

Ωστόσο, και αυτή η σελίδα όπως καταλαβαίνουμε είναι στα Αγγλικά.

Για τις μεγαλύτερες αποτυχίες στην μετάφραση μέσω ίντερνετ, δείτε τον οδηγό μας:

Οι πιο Αστείες Επιπτώσεις από Αποτυχημένη Μετάφραση

Σίγουρα θα σας έχει τύχει να βάλετε μια ξένη φράση στο Google Translate, αλλά να μη βγάζετε κανένα απολύτως νόημα από τη μετάφραση στα Ελληνικά. Αν όμως…

9gag

Το 9gag δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς είναι από τα γνωστότερα ευχάριστα site με αστείες εικόνες και “meme”, που όλο και κάποιος φίλος μας θα κάνει κοινοποίηση στο Facebook.

Στο 9gag θα βρούμε αστεία βίντεο, εικόνες, και gif κάθε λογής, που διακομωδούν γνωστές ταινίες, σειρές, και οτιδήποτε άλλο.

Με τη δημιουργία λογαριασμού στη σελίδα, μπορούμε να ανεβάσουμε και τις δικές μας εικόνες.

Προσοχή ωστόσο, γιατί μια επίσκεψη στο 9gag μπορεί να μας “φάει” άνετα 1-2 ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας, ίσως και περισσότερο. Όπως, για παράδειγμα, όταν προσπαθείς να γράψεις ένα άρθρο για ευχάριστα site, και 4 ώρες μετά βρίσκεσαι ακόμα στο 9gag.

The Oatmeal

Τα κόμικς είναι ένας καλός τρόπος για να κάνουμε ένα ευχάριστο διάλειμμα που θα μας φτιάξει τη διάθεση. Αυτό ακριβώς προσφέρει το The Oatmeal.

Τα 8 Πιο Ευχάριστα Site Για Να Μας Φτιάξουν Τη Διάθεση

Η ιστοσελίδα ανήκει στα ευχάριστα site που προσφέρουν διάφορα μικρά κόμικς, τα οποία θα μας κάνουν να γελάσουμε, αλλά παράλληλα και να προβληματιστούμε με θεωρίες ή να αμφισβητήσουμε πράγματα που θεωρούσαμε δεδομένα. Γενικότερα, θα περάσουμε ευχάριστα την ώρα μας.

Υπάρχει μία ευρεία γκάμα από θέματα για να επιλέξουμε, και εγγυόμαστε ότι θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σας ευχάριστα site.

Το μόνο μειονέκτημα της σελίδας είναι ότι τα κόμικς είναι στα Αγγλικά.

Akinator

Ο Akinator, γνωστός και ως “Το Τζίνι του Διαδικτύου”, μπορεί να μαντέψει ποιο πρόσωπο σκεφτόμαστε τη δεδομένη στιγμή.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να βάλουμε κάποιον στο μυαλό μας, πατήσουμε το κουμπί Play, και να ξεκινήσουμε να απαντάμε στις ερωτήσεις του Akinator.

Όταν νιώσει έτοιμος, θα μας αποκαλύψει το άτομο που είχαμε στο μυαλό μας. Εμείς προσπαθήσαμε να ξεγελάσουμε το bot, όμως δεν καταφέραμε να σκεφτούμε κάποιον που να μην μπορέσει να τον βρει.

Εσείς;

Nicest Place On The Internet

Τελευταίο και ίσως λίγο καταϊδρωμένο σε σχέση με τα υπόλοιπα ευχάριστα site, είναι το καλύτερο μέρος του ίντερνετ. Στην πραγματικότητα δεν θα λέγαμε ότι είναι το καλύτερο μέρος στο ίντερνετ, απλώς αυτό είναι το όνομα της ιστοσελίδας.

Το Nicest Place On The Internet δεν πρόκειται να μας κάνει να γελάσουμε, καθώς δεν έχει τίποτα το αστείο. Αν όμως μία σελίδα με τέτοιο όνομα δεν μπορεί να μας φτιάξει τη διάθεση όταν είμαστε λυπημένοι, τότε κάπου έχει αποτύχει.

Το όλο νόημα του site είναι ότι μπορούμε να δούμε βίντεο με άλλους ανθρώπους που μας προσφέρουν την αγάπη τους. Σε συνδυασμό με το δραματικό soundtrack που παίζει στο παρασκήνιο, δίνει στον θεατή μία αίσθηση ζεστασιάς και ευτυχίας.

Εσείς ποια ευχάριστα site επισκέπτεστε για να σας φτιάξουν τη διάθεση;

Τα ευχάριστα site που αναφέραμε θα βοηθήσουν στο να περάσετε ωραία την ώρα σας, αλλά υπάρχουν δεκάδες άλλες τέτοιες σελίδες που μπορούμε να επισκεφτούμε.

Μοιραστείτε μαζί με τα αγαπημένα σας ευχάριστα site, που καταφέρνουν να σας κάνουν να γελάτε στις δύσκολες μέρες

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps