Home » Internet » Υπηρεσίες στο Internet » Γιατροί ΕΟΠΥΥ - Βρείτε τη Διαθεσιμότητα Επισκέψεων

Γιατροί ΕΟΠΥΥ – Βρείτε τη Διαθεσιμότητα Επισκέψεων

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Όπως πιθανώς γνωρίζετε, οι συμβεβλημένοι γιατροί ΕΟΠΥΥ υποχρεούνται να παρέχουν μέχρι 200 δωρεάν επισκέψεις μηνιαίως, βάσει ασφαλιστικού ταμείου. Αυτό που ίσως να μην γνωρίζατε είναι πως η ιστοσελίδα του ΕΟΠΥΥ μας επιτρέπει να αναζητήσουμε τη διαθεσιμότητα επισκέψεων για τους γιατρούς της επιλογής μας, σε πραγματικό χρόνο.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Το πρόβλημα με τη σελίδα του ΕΟΠΥΥ

Η ιστοσελίδα του ΕΟΠΥΥ έχει τα ίδια χάλια που έχουν οι περισσότερες κρατικές ιστοσελίδες, λες και είναι όρος του διαγωνισμού ανάθεσης η σελίδα να είναι όσο πιο άνοστη και κακοσχεδιασμένη γίνεται.

Γιατροί ΕΟΠΥΥ - Το Site με τη Διαθεσιμότητα Επισκέψεων 01

ιστοσελίδα για τον AMKA είναι στις χαρούμενες εξαιρέσεις, αλλά δεν διεκδικεί και κανένα βραβείο εμφάνισης, απλά τρώγεται)

Το μεγάλο σχεδιαστικό πρόβλημα είναι πως, φάτσα φόρα στην αρχική σελίδα, θα βρούμε τον σύνδεσμο στο οποίο απλά εμφανίζονται οι συμβεβλημένοι γιατροί ΕΟΠΥΥ.

Γιατροί ΕΟΠΥΥ - Το Site με τη Διαθεσιμότητα Επισκέψεων 02

Οι περισσότεροι επισκέπτες θα μπουν εκεί, θα βρουν μια λίστα με γιατρούς της ειδικότητάς που αναζητούν, και θα ξεκινήσουν τα τηλέφωνα για να δουν ποιοι έχουν διαθέσιμες επισκέψεις.

Γιατροί ΕΟΠΥΥ - Το Site με τη Διαθεσιμότητα Επισκέψεων 03

Το θέμα όμως είναι πως η ίδια σελίδα, ακριβώς πιο κάτω, δίνει και δεύτερη δυνατότητα, η οποία όχι μόνο βγάζει τα ίδια ακριβώς αναλυτικά στοιχεία, αλλά δείχνει οι γιατροί ΕΟΠΥΥ πόσες δωρεάν επισκέψεις έχουν ακόμα διαθέσιμες για το μήνα.

Γιατροί ΕΟΠΥΥ - Το Site με τη Διαθεσιμότητα Επισκέψεων 04

Ποιοι Γιατροί ΕΟΠΥΥ έχουν διαθεσιμότητα

Το δεύτερο αυτό κουμπί, που εκ των πραγμάτων θα έχει χαμηλότερη επισκεψιμότητα από το πρώτο, μας οδηγεί στην εφαρμογή
https://apps.ika.gr/eFindDoctor/.

Εκεί, ωραία και πολιτισμένα, εισάγουμε το μήνα που μας ενδιαφέρει, το νομό, την ειδικότητα, επιλέγουμε “Με διαθεσιμότητα”, εισάγουμε κάποια στοιχεία όπως νομό ή πόλη (προαιρετικά), βάζουμε τον κωδικό και κάνουμε αναζήτηση.

Γιατροί ΕΟΠΥΥ - Το Site με τη Διαθεσιμότητα Επισκέψεων 05

Τα αποτελέσματα είναι ακριβώς τα ίδια με την προηγούμενη αναζήτηση του ΕΟΠΥΥ, μόνο που οι γιατροί ΕΟΠΥΥ που εμφανίζονται έχουν καταγεγραμμένη και την τρέχουσα διαθεσιμότητά τους.

Γιατροί ΕΟΠΥΥ - Το Site με τη Διαθεσιμότητα Επισκέψεων 06

Για ποιο λόγο χρειάζονται δύο διαφορετικές αναζητήσεις, που να επιστρέφουν τα ίδια βασικά αποτελέσματα, αλλά στην πρώτη να λείπει η σημαντικότερη πληροφορία?

Αν πραγματικά αναρωτιέστε, επιτρέψτε μας να σας καλωσορίσουμε στην Ελλάδα. Έχουμε εξαιρετικό φαγητό, υπέροχες παραλίες, και ένα δημόσιο τομέα στον οποίο η εξυπηρέτηση του πολίτη είναι μάλλον δεύτερη προτεραιότητα.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps