Home » Software » Λειτουργικά Συστήματα » Windows » Εγκατάσταση Windows 11: Πώς Κάνω Καθαρή Εγκατάσταση ή Αναβάθμιση από Windows 10
Εγκατάσταση Windows 11 Δωρεάν Αναβάθμιση October 2021 Update

Εγκατάσταση Windows 11: Πώς Κάνω Καθαρή Εγκατάσταση ή Αναβάθμιση από Windows 10

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Τα Windows 11 είναι πλέον γεγονός και διατίθενται επίσημα για λήψη. Αν έχουμε έναν υπολογιστή με Windows 10 που είναι συμβατός με τα Windows 11, μπορούμε να αναβαθμίσουμε αυτόματα από το Windows Update ή με τις επιλογές λήψης που διαθέτει η Microsoft. Στον οδηγό θα δούμε πώς γίνεται η εγκατάσταση Windows 11 σε συμβατό υπολογιστή ή για να τα δοκιμάσουμε πρώτα σε μια εικονική μηχανή.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να κατεβάσετε τη νεότερη έκδοση των Windows 11, δείτε τον οδηγό μας:

Πριν την εγκατάσταση Windows 11: Backup αρχείων ή και εφαρμογών

Κατά την εγκατάσταση Windows 11 ως αναβάθμιση σε ένα υπάρχον σύστημα με Windows 10, η Microsoft θα προσπαθήσει να διατηρήσει τα προσωπικά μας αρχεία και τις εφαρμογές μας.

Όμως, πάντοτε κάτι μπορεί να πάει στραβά. Γι' αυτό, πριν επιχειρήσουμε οποιαδήποτε αναβάθμιση έχει να κάνει με το λειτουργικό σύστημα, είναι καλή ιδέα να έχουμε κρατήσει αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών μας αρχείων.

Για μεμονωμένα αρχεία, ένας εξωτερικός σκληρός ή και ένα cloud backup είναι ιδανικές λύσεις.

Αποθήκευση Αρχείων στο Internet Τα Καλύτερα Δωρεάν Cloud Backup Α5
Αποθήκευση Αρχείων στο Internet | Τα Καλύτερα Δωρεάν Cloud Backup

Στην εποχή του ίντερνετ, η αποθήκευση αρχείων στο cloud είναι η πλέον απαραίτητη ενέργεια για την ασφάλεια των δεδομένων μας. Η απώλεια αρχείων είναι πολύ…

Αν θέλουμε να διατηρήσουμε και τις εφαρμογές μας και όλες τους τις ρυθμίσεις, μπορούμε να κάνουμε πλήρες backup των Windows με κάποια από τις ακόλουθες εφαρμογές που έχουμε παρουσιάσει:

Πλήρες Windows Backup Image με το AOMEI Backupper Professional
Πλήρες Windows Backup Image με το AOMEI Backupper Pro

Έχουμε εγκαταστήσει τα Windows, όλα μας τα προγράμματα, και έχουμε ρυθμίσει τα πάντα στην εντέλεια. Ένα πλήρες Windows backup image μας επιτρέπει να αποθηκεύσουμε σε…

Αντίγραφα Ασφαλείας Windows με το Macrium Reflect Free

Μία σωστή κίνηση μετά από ένα “φρέσκο” φορμάτ στο υπολογιστή είναι η λήψη μίας καθαρής εικόνας του συστήματος, με τους drivers και τα πιο σημαντικά…

Πώς κάνω εγκατάσταση Windows 11 με δωρεάν αναβάθμιση Windows 10

Ο στόχος της Microsoft είναι τα Windows 11 να εμφανιστούν σαν προαιρετική επιλογή δωρεάν αναβάθμισης σε όλους τους υπολογιστές με Windows 10 οι οποίοι είναι συμβατοί με το νέο λειτουργικό.

Αυτό όμως δεν θα γίνει άμεσα για όλα τα συμβατά συστήματα. Η Microsoft κυκλοφορεί σταδιακά την αναβάθμιση μέσω του Windows Update. Σε ορισμένους υπολογιστές η επιλογή αναβάθμισης μπορεί να μην εμφανιστεί πριν το 2022.

Εγκατάσταση Windows 11 μέσω Windows Update

Απ' όσο γνωρίζουμε, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να αλλάξουμε το πότε το Windows Update θα μας εμφανίσει την αναβάθμιση σε Windows 11. Εξαρτάται από κριτήρια της Microsoft, τα οποία η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει. Tο πιθανότερο είναι πως τα κριτήρια αυτά είναι εντελώς ανεξάρτητα από τις ενέργειες του χρήστη.

Όμως, εφόσον ο υπολογιστής μας είναι συμβατός με τα Windows 11, έχουμε επιλογές για την εγκατάσταση Windows 11 εδώ και τώρα.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, εφόσον μας ενδιαφέρει να αναβαθμίσουμε από μια υπάρχουσα εγκατάσταση Windows 10, καλό είναι να έχουμε πρώτα κάνει ένα πλήρες Windows Update και να έχουμε εγκαταστήσει όλες τις τελευταίες ενημερώσεις.

Η εγκατάσταση Windows 11 με τον βοηθό εγκατάστασης

H εγκατάσταση Windows 11 μέσω του βοηθού εγκατάστασης είναι η πιο απλή μέθοδος για να αναβαθμίσουμε άμεσα μια υπάρχουσα εγκατάσταση Windows 10, διατηρώντας όλα μας τα αρχεία και τις εφαρμογές, όσο αυτό είναι δυνατόν.

Τον σύνδεσμο για τη λήψη του βοηθού εγκατάστασης θα τον βρούμε στην επίσημη σελίδα της Microsoft, όπως είδαμε στον οδηγό για τη λήψη Windows 11. Μπορούμε επίσης να κατεβάσουμε απευθείας το εργαλείο από εδώ.

Βοηθός για την εγκατάσταση Windows 11

Ο υπολογιστής μας πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον 9GB ελεύθερου χώρου στο δίσκο του συστήματος για τη λήψη των Windows 11 και να έχει εγκατεστημένα Windows 10 στην έκδοση 2004 ή νεότερη.

Εκτελώντας την εφαρμογή το αρχείο Windows11InstallationAssistant…

…ο βοηθός εγκατάστασης θα δείξει αυτόματα τα δικηγορίστικα της Microsoft.

Πρέπει να κάνουμε υποχρεωτικά κλικ στο “Αποδοχή και εγκατάσταση” για να προχωρήσουμε.

Αποδοχή για την εγκατάσταση Windows 11

Από εδώ και εμπρός, η διαδικασία για την εγκατάσταση Windows 11 είναι αυτοματοποιημένη. Πρώτα θα κάνει τη λήψη των αρχείων για την εγκατάσταση.

Ο χρόνος που θα πάρει αυτή η διαδικασία εξαρτάται από την ταχύτητα της σύνδεσής μας στο ίντερνετ, αλλά και το πόσο επιβαρυμένοι είναι οι server της Microsoft.

Μόλις η λήψη ολοκληρωθεί, το σύστημα θα κάνει ένα γρήγορο έλεγχο πως τα αρχεία έχουν κατέβει χωρίς πρόβλημα.

Εφόσον η επαλήθευση της λήψης γίνει σωστά, θα ξεκινήσει η εγκατάσταση. Μέχρι να φτάσει αυτό το στάδιο στο 100%, μπορούμε να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε τον υπολογιστή. Ο χρόνος που θα πάρει αυτό το στάδιο εξαρτάται από την ταχύτητα του υπολογιστή μας, και το τι εφαρμογές τρέχουμε παράλληλα.

Να σημειώσουμε πως σε κάποια σημεία μπορεί να φαίνεται πως η εγκατάσταση έχει κολλήσει. Η Microsoft δεν έχει περιλάβει κανένα κινούμενο γραφικό που να δείχνει ότι προχωράει. Συνιστούμε υπομονή, πάντως, πριν ακυρώσετε την εγκατάσταση, ειδικά αν η καθυστέρηση συμβεί μετά το 80%.

Αν αφήσετε τον υπολογιστή χωρίς επίβλεψη, το μήνυμα μας ενημερώνει πως μόλις η διαδικασία φτάσει στο 100%, το σύστημα θα κάνει επανεκκίνηση αυτόματα 30 λεπτά αργότερα. Φροντίστε λοιπόν να μην έχετε ανοιχτά άλλα προγράμματα ή αρχεία.

Αν βρισκόμαστε μπροστά στον υπολογιστή όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί, μπορούμε να επιλέξουμε χειροκίνητα την επανεκκίνηση.

Στη συνέχεια, η διαδικασία για την εγκατάσταση Windows 11 θα κάνει μερικές επανεκκινήσεις. Εφόσον όλα πάνε καλά, θα έχουμε μία νέα εγκατάσταση Windows 11 με όλα τα αρχεία και τις εφαρμογές μας.

Μετά το πρώτο login, η εγκατάσταση θα ετοιμάσει κάποια απροσδιόριστα πράγματα για λογαριασμό μας, πριν μας εμφανίσει την επιφάνεια εργασίας.

Σύντομα, θα έχουμε μπροστά μας τα Windows 11, με το κεντρικό μενού έναρξης, και τις περισσότερες από τις νέες τους δυνατότητες.

Κάποιες νέες δυνατότητες που έχει υποσχεθεί η Microsoft, όπως η εγκατάσταση εφαρμογών Android μέσω του Amazon App Store, θα είναι διαθέσιμες σε μετέπειτα αναβαθμίσεις των Windows 11.

Υποχρεωτικός (?) έλεγχος συμβατότητας

Σε κάποια συστήματα, είναι πιθανό ο βοηθός εγκατάστασης να μην μας δώσει απευθείας την επιλογή να προχωρήσουμε στην εγκατάσταση Windows 11. Αντίθετα, να μας βγάλει ένα μήνυμα που να ζητάει να κάνουμε λήψη της εφαρμογής “Έλεγχος εύρυθμης λειτουργείας υπολογιστή” για να ελέγξουμε τη συμβατότητα με τα Windows 11.

Αυτό το μήνυμα δεν θα εμφανιστεί σε όλους τους υπολογιστές. Σε κάποια συστήματα, το Windows Update έχει ήδη κάνει έναν έλεγχο για το αν θα μπορέσουν να τρέξουν τα Windows 11. Σε αυτή την περίπτωση, ο βοηθός θα ξεκινήσει απευθείας, όπως δείξαμε προηγουμένως.

Όπως και νά ‘χει, αν μας ζητηθεί, την εφαρμογή για τον έλεγχο θα τη βρούμε σε αυτό το σύνδεσμο.

Κάνουμε λοιπόν λήψη του αρχείου WindowsPCHealchCheckSetup και το τρέχουμε για να εγκαταστήσουμε το εργαλείο που θα ελέγξει για τη συμβατότητα.

Προς το παρόν, η διαδικασία εγκατάστασης για το συγκεκριμένο εργαλείο δεν έχει έκδοση στα ελληνικά. Πιθανώς η Microsoft να το έχει αλλάξει αυτό στο μέλλον. Πάντως, αυτό δεν χρειάζεται να σας ανησυχεί, καθώς το εργαλείο θα εκτελεστεί στα ελληνικά.

Τσεκάρουμε το “I accept the terms” και κάνουμε κλικ στο Install.

Εφόσον η εγκατάσταση ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα, πατώντας το Finish θα ανοίξει αυτόματα η εφαρμογή.

Όπως αναφέραμε, παρά τα Αγγλικά στην εγκατάσταση, το εργαλείο είναι πλήρως εξελληνισμένο.

Κάνοντας κλικ στο “Έλεγχος τώρα”, θα μας εμφανίσει άμεσα το αν η συσκευή μας είναι συμβατή ή όχι.

Αρκεί να κλείσουμε την εφαρμογή “Έλεγχος λειτουργίας του υπολογιστή” και να τρέξουμε ξανα τον βοηθό εγκατάστασης Windows 11.

Τι κάνω αν ο υπολογιστής μου δεν είναι συμβατός?

Σε περίπτωση μη συμβατότητας, το εργαλείο θα αναφέρει τι απουσιάζει από το σύστημά μας. Είναι σίγουρα σαφώς βελτιωμένο σε σχέση με την πρώτη του έκδοση, η οποία δεν έδινε καμία σχετική λεπτομέρεια.

Κάποιες προδιαγραφές, όπως η ασφαλής εκκίνηση, συνήθως είναι μία απλή ρύθμιση στο BIOS της μητρικής μας.

Άλλες προδιαγραφές, όπως η ύπαρξη TPM, είναι θέμα hardware, και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό χωρίς να αλλάξουμε μητρική.

Αν στον δικό σας υπολογιστή αρκεί η απλή ενεργοποίηση της Ασφαλούς εκκίνησης (Secure Boot), αρκεί να κάνετε την αλλαγή στο BIOS και μόλις ξαναμπείτε στα Windows, να τρέξετε ξανά τον έλεγχο λειτουργίας υπολογιστή.

Θα πρέπει να κάνετε υποχρεωτικά τον έλεγχο δεύτερη φορά, για να δείξει θετικό αποτέλεσμα, ειδάλλως ο βοηθός για την εγκατάσταση των Windows 11 θα δει μόνο το παλιό, αρνητικό αποτέλεσμα, και δεν πρόκειται να συνεχίσει.

Τα καλά νέα είναι πως ακόμα κι αν ο υπολογιστής μας δεν είναι συμβατός με τα Windows 11, υπάρχουν κάποιες πατέντες που μπορούμε να εφαρμόσουμε, για να εγκαταστήσουμε τα Windows 11 σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Σύντομα θα ανανεώσουμε αυτόν τον οδηγό με τις σχετικές οδηγίες.

Καθαρή Εγκατάσταση Windows 11 μέσω USB σε συμβατό υπολογιστή

Πολλοί από εμάς, αντί να αναβαθμίσουμε από τα Windows 10, θα προτιμήσουμε να κάνουμε μία καθαρή εγκατάσταση Windows 11. Σε αυτή την ενότητα του οδηγού, θα δούμε πώς γίνεται αυτή η διαδικασία.

Να τονίσουμε πως η καθαρή εγκατάσταση Windows 11 θα διαγράψει όλα μας τα αρχεία και τις εφαρμογές. Πριν ξεκινήσουμε, λοιπόν, φροντίζουμε να έχουμε κάνει αναλυτικό backup, όπως θα κάναμε στην προετοιμασία για format.

Format Υπολογιστή Με Απόλυτη Ασφάλεια, Βήμα Προς Βήμα
Format Υπολογιστή Εύκολα, Με Απόλυτη Ασφάλεια, Βήμα Προς Βήμα

Η διαδικασία του format και της επανεγκατάστασης των Windows 10 είναι εξαιρετικά απλή, και αν την κάνουμε σωστά, απόλυτα ασφαλής. Στον οδηγό αυτόν θα δούμε…

Δημιουργία bootable USB

Για να δημιουργήσουμε ένα bootable USB, θα χρειαστούμε ένα φλασάκι USB με χωρητικότητα τουλάχιστον 16GB. Αν το στικάκι περιέχει αρχεία που χρειαζόμαστε, θα πρέπει να τα αντιγράψουμε αλλού, γιατί η διαδικασία θα τα διαγράψει.

Στη συνέχεια, κατεβάζουμε το media creation tool, από την ενότητα “Δημιουργία μέσων εγκατάστασης”, όπως είδαμε στον οδηγό για τη λήψη Windows 11. Μπορούμε επίσης να κατεβάσουμε απευθείας το εργαλείο από εδώ.

Έχοντας κατεβάσει το αρχείο MediaCreationToolW11, το τρέχουμε…

…και τη συνέχεια ακολουθούμε τις απλές οδηγίες, επιλέγοντας τη “Μονάδα flash USB”.

εγκατάσταση Windows 11 2βaαααααα

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, διατηρώντας συνδεδεμένο το USB, κάνουμε επανεκκίνηση και επιλέγουμε το σύστημα να ξεκινήσει από εκεί. Τυπικά αυτό θα γίνει μέσα από το BIOS/UEFI, ή πατώντας κάποιο πλήκτρο κατά την έναρξη.

Εκκίνηση Υπολογιστή από USB, DVD, ή CD, σε BIOS / UEFI

Αν θέλουμε να επανεγκαταστήσουμε τα Windows ή να δοκιμάσουμε μια διανομή Linux, θα πρέπει να ρυθμίσουμε την εκκίνηση υπολογιστή από ένα USB, DVD, ή CD….

H καθαρή εγκατάσταση Windows 11

Εφόσον ο υπολογιστής μας φορτώσει σωστά από το USB, αρχικά πρέπει να πατήσουμε οποιοδήποτε πλήκτρο για να μπούμε στη διαδικασία εγκατάστασης, και να μην ξεκινήσει να φορτώνει το υπάρχον λειτουργικό.

Εφόσον πατήσαμε κάποιο πλήκτρο εγκαίρως, θα μπούμε στην πρώτη οθόνη για την εγκατάσταση των Windows 11. Eπιλέγουμε τις προτιμήσεις γλώσσας, ώρας και πληκτρολογίου…

Καθαρή εγκατάσταση Windows 11

…και στην επόμενη οθόνη επιλέγουμε “Εγκατάσταση τώρα”.

Καθαρή εγκατάσταση Windows 11

Το επόμενο παράθυρο θα μας ζητήσει ένα κλειδί ενεργοποίησης. Μπορούμε να το παραλείψουμε κάνοντας κλικ στο “Δεν διαθέτω αριθμό κλειδί προϊόντος”.

Καθαρή εγκατάσταση Windows 11

Αυτή η επιλογή θα μας μεταφέρει σε ένα παράθυρο όπου πρέπει να αποδεχτούμε τους όρους επιλέγοντας το κουτάκι κάτω αριστερά και πατάμε στο Επόμενο.

Όροι χρήσης για την εγκατάσταση Windows 11

Τώρα επιλέγουμε την προσαρμοσμένη εγκατάσταση Windows 11 για να κάνουμε καθαρή εγκατάσταση και όχι αναβάθμιση από προηγούμενη έκδοση.

Καθαρή εγκατάσταση Windows 11

Στην επόμενη καρτέλα επιλέγουμε το διαμέρισμα δίσκου στο οποίο θέλουμε να γίνει η εγκατάσταση Windows 11.

Καθαρή εγκατάσταση Windows 11

Τα μικρά διαμερίσματα, που αναφέρουν μέγεθος σε MB, δεν μας απασχολούν. Αν έχουμε περισσότερα από ένα μεγάλα διαμερίσματα, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί να επιλέξουμε αυτό που είχε την προηγούμενη εγκατάσταση των Windows, όχι κάποια μονάδα δίσκου ή διαμέρισμα δίσκου με προσωπικά μας αρχεία.

Αν δεν γνωρίζουμε ποιο είναι αυτό το διαμέρισμα, θα πρέπει να διακόψουμε την εγκατάσταση και να ξαναμπούμε στα προηγούμενα Windows, προκειμένου να δούμε τι μέγεθος έχει το διαμέρισμα δίσκου των Windows. Δεν θέλουμε να γίνει κανένα λάθος.

Εφόσον είμαστε βέβαιοι πως γνωρίζουμε το σωστό διαμέρισμα, το επιλέγουμε και κάνουμε κλικ στη “Διαμόρφωση”. Αυτό θα διαγράψει όλα τα δεδομένα που περιέχει, όπως αναφέρει και το προειδοποιητικό μήνυμα.

Καθαρή εγκατάσταση Windows 11

Στη συνέχεια, με το ίδιο διαμέρισμα δίσκου επιλεγμένο, κάνουμε κλικ στο “Επόμενο”.

Σε αυτό το σημείο θα ξεκινήσει η διαδικασία για την εγκατάσταση Windows 11, η οποία θα πάρει κάποια ώρα, και θα χρειαστεί μερικές αυτόματες επανεκκινήσεις.

Καθαρή εγκατάσταση Windows 11

Έναρξη των Windows 11

Μετά την επιτυχή εγκατάσταση Windows 11, το σύστημά μας θα επανεκκινήσει και θα μας μεταφέρει στις τελευταίες απλές ρυθμίσεις που πρέπει να κάνουμε, όπως χώρα και διάταξη πληκτρολογίου

Καθαρή εγκατάσταση Windows 11

Είναι σημαντικό να προσθέσουμε δεύτερη διάταξη πληκτρολογίου, για να μπορούμε να γράφουμε και στα αγγλικά. Το να γράψουμε στο browser γοογλε, φαψεβοοκ ή πψστεπς δεν θα μας πάει πολύ μακριά.

Μετά την διάταξη πληκτρολογίου, η εγκατάσταση Windows 11 κάνει κάποιες αυτόματες ρυθμίσεις.

Δίνουμε ένα όνομα στο PC, το οποίο θα είναι το όνομά του στο τοπικό δίκτυο. Το όνομα αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μόνο λατινικούς χαρακτήρες. Αλλάζουμε γλώσσα κανονικά με το alt+shift.

Μετά την ονομασία του PC, η εγκατάσταση θα κάνει επανεκκίνηση, και θα συνεχίσει αυτόματα από το επόμενο βήμα.

Για τους περισσότερους χρήστες, η ρύθμιση για προσωπική χρήση είναι η σωστή επιλογή.

Αν δεν θέλουμε να συνδεθούμε με το λογαριασμό μας της Microsoft, όταν εμφανίσει τη συγκεκριμένη επιλογή κάνουμε κλικ στις “Επιλογές εισόδου”…

Καθαρή εγκατάσταση Windows 11 χωρίς λογαριασμό Microsoft

…και ύστερα στο “Λογαριασμός χωρίς σύνδεση”.

Καθαρή εγκατάσταση Windows 11 χωρίς λογαριασμό Microsoft

Η Microsoft θα προσπαθήσει να μας πείσει πόσο καταπληκτικό είναι να συνδέσουμε τον λογαριασμό μας στα Windows. Κάνουμε κλικ στο “Παράλειψη προς το παρόν”.

Επιλέγουμε ένα όνομα λογαριασμού. Εδώ θεωρητικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ελληνικούς χαρακτήρες, αλλά κάποιες εφαρμογές θα έχουν πρόβλημα με αυτό. Καλύτερα λοιπόν το όνομα του λογαριασμού να είναι με λατινικούς χαρακτήρες.

Είναι σημαντικό για την ασφάλεια των Windows το να έχουμε έναν κωδικό πρόσβασης για την είσοδο. Κάνοντας κλικ στο σύμβολο, μπορούμε να βεβαιωθούμε πως δεν γράψαμε τον κωδικό με ελληνικούς χαρακτήρες.

Θα μας ζητηθεί να επιβεβαιώσουμε τον κωδικό, καθώς και να ορίσουμε τρεις ερωτήσεις ασφαλείας, σε περίπτωση που ξεχάσουμε τον κωδικό μας.

Τέλος, έχουμε τις ερωτήσεις της Microsoft για το πόσα δεδομένα θέλουμε να μοιραζόμαστε μαζί τους. Ο καθένας από εμάς κάνει τις επιλογές που θέλει. Αν θέλουμε, αργότερα μπορούμε να τις αλλάξουμε μέσα από τις ρυθμίσεις των Windows. Πάντως, αν απαντήσουμε “όχι” σε όλες, δεν θα χάσουμε απολύτως τίποτα από την εμπειρία χρήσης των Windows.

Έχουμε πλέον φτάσει στο τέλος της εγκατάστασης Windows 11. Για άλλη μια φορά, περιμένουμε την απροσδιόριστη ενέργεια που θα διαρκέσει λίγα λεπτά.

Πλέον βρισκόμαστε στην επιφάνεια εργασίας. Η εγκατάσταση Windows 11 έχει ολοκληρωθεί.

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση Windows 11

Μπορώ να κάνω εγκατάσταση Windows 11 σε μη συμβατό υπολογιστή?

Υπάρχουν κάποιες πλάγιες μέθοδοι για την εγκατάσταση Windows 11 σε υπολογιστές που δεν πληρούν τα κριτήρια συμβατότητας της Microsoft.

Σύντομα θα ανανεώσουμε αυτόν τον οδηγό με όλες τις σχετικές πληροφορίες, και τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσει όποιος θέλει να εγκαταστήσει τα Windows 11 σε οποιονδήποτε υπολογιστή.

Εσείς θα προχωρήσετε στην εγκατάσταση Windows 11?

Αν σας γεννήθηκαν απορίες με την εγκατάσταση Windows 11, ή θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το νέο λειτουργικό της Microsoft, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps