Το περιεχόμενο του Netflix είναι τεράστιο, αλλά το μεγαλύτερο τμήμα του δεν διατίθεται στην Ελλάδα λόγω γεωγραφικών περιορισμών. Παρότι πολλά VPN ισχυρίζονται ότι μπορούν να τους παρακάμψουν, η υπηρεσία διαθέτει εξελιγμένο αλγόριθμο ανίχνευσης για να διασφαλίσει ότι αυτό δεν θα συμβεί. Στον οδηγό θα δούμε γιατί το CyberGhost είναι το ιδανικό VPN για να βλέπουμε όλες τις σειρές και ταινίες Netflix που δεν διατίθενται στη χώρα μας, με ελληνικό μενού και χωρίς να στερηθούμε τους ελληνικούς υπότιτλους.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Διαφημίστε την επιχειρησή σας στο site του PCsteps, ή και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη διαβάζουν όλα μας τα άρθρα χωρίς διαφημίσεις, και έχουν επιπλέον μοναδικά προνόμια.

Συμμετοχή

Το ban του Netflix στα VPN

Ένα VPN θεωρητικά μπορεί να ανοίξει τον διεθνή κατάλογο του Netflix, δίνοντάς μας πρόσβαση σε χιλιάδες νέες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, ανεξάρτητα από τη χώρα στην οποία βρισκόμαστε.

Ωστόσο, η απαγόρευση του Netflix σημαίνει ότι πολύ λίγα VPN μπορούν να άρουν τους περιορισμούς του. Δυστυχώς, τα περισσότερα VPN δεν μπορούν να αποφύγουν τον αλγόριθμο ανίχνευσης που έχει θέσει σε λειτουργία η υπηρεσία.

Συνήθως, αν προσπαθήσουμε με κάποιο VPN που δεν έχει αξιόπιστη εξειδικευμένη λειτουργία για να αποφύγει αυτά τα εξελιγμένα συστήματα ανίχνευσης του Netflix, μας εμφανίζονται διάφορες ειδοποιήσεις σφάλματος.

Πώς Να Ξεμπλοκάρω Όλες Τις Διεθνείς Σειρές Και Ταινίες Netflix 2α

Ευτυχώς, εμείς οι συνδρομητές του ελληνικού Netflix μπορούμε εύκολα να έχουμε πρόσβαση στις 1.326 τηλεοπτικές σειρές και 4.339 ταινίες Netflix, που ολοένα και αυξάνονται. Πρόκειται ομολογουμένως για έναν τεράστιο κατάλογο της υπηρεσίας που δεν είναι διαθέσιμος στη χώρα μας.

Αρκεί να αναφέρουμε ότι με την ελληνική συνδρομή που διατηρούμε στην υπηρεσία, έχουμε πρόσβαση περίπου στο 14% των τηλεοπτικών σειρών και το 23% των ταινιών του Netflix.

Μπορούμε να βρούμε όλες τις σειρές και ταινίες του Netflix που υπάρχουν στον τεράστιο κατάλογο των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου – και όχι μόνο – πατώντας εδώ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το CyberGhost διαθέτει και ειδικούς server για να άρουμε τους περιορισμούς του Netflix στην Android TV. Επιπλέον, στο Amazon Fire TV Stick.

Έτσι, αν θέλουμε να αποκτήσουμε καθολική πρόσβαση σε όλες τις σειρές και ταινίες Netflix, χρειαζόμαστε την εξειδικευμένη υπηρεσία του CyberGhost. Προσομοιώνει με απόλυτη επιτυχία ότι πράγματι βρισκόμαστε στις ΗΠΑ.

Πώς το CyberGhost προσπερνάει τη φραγή

Είναι γεγονός ότι έχουμε αναφέρει αρκετές φορές το CyberGhost. Θεωρείται ως ένα από τα πιο αξιόπιστα VPN. Αποτελεί πρόταση πολλών έγκριτων ιστοσελίδων τεχνολογίας.

CyberGhost v8 Ασφάλεια & Ανωνυμία Σε Όλες Τις Συσκευές Α9
CyberGhost v8: Ταχύτητα, Ασφάλεια, και Γεωγραφική Ελευθερία

Τα περισσότερα VPN προσφέρουν παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών, και σχετική ανωνυμία σε όσους τη χρειάζονται. Όμως ο νέος client v8 του CyberGhost προσφέρει πολλά περισσότερα, όπως…

Σε εκείνο που διαφέρει το CyberGhost σε σχέση με τα περισσότερα πληρωμένα VPN που έχουμε αναφέρει εκτεταμένα είναι στο ότι προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες για την άρση περιορισμών στην πρόσβαση ιστοσελίδων, από όποια χώρα και αν γίνονται. Επιπλέον, μας δίνει ελληνικές IP.

Πώς Ξεμπλοκάρω Site Με Ταινίες Online Και Υπότιτλους
Πώς Ξεμπλοκάρω Site Με Ταινίες Online Και Υπότιτλους

Το ίντερνετ έχει φτάσει στο σημείο που έφτασε επειδή είναι ως επί το πλείστον ανοιχτό και ελεύθερο. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που ορισμένες σελίδες μπλοκάρονται με…

Η υπηρεσία δεν ξεμπλοκάρει μόνο όλες τις διεθνείς σειρές και ταινίες Netflix. Άρει τους περιορισμούς και σε πολλά άλλα γνωστά site που δεν προσφέρουν το περιεχόμενό τους έξω από τη χώρα τους.

Για παράδειγμα, μπορούμε να αναφέρουμε το BBC iPlayer το οποίο έχει και αυτό πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο. Επιπλέον, το Amazon Prime, αλλά και το Disney Plus. Θα αναφέρουμε σε επερχόμενο οδηγό πώς το Cyberghost ξεμπλοκάρει και αυτή τη νέα υπηρεσία έξω από τις ΗΠΑ.

Πώς Να Ξεμπλοκάρω Όλες Τις Διεθνείς Σειρές Και Ταινίες Netflix 3α

Έτσι, όπως παρατηρούμε στην παραπάνω εικόνα, μόλις ανοίξουμε τον client του CyberGhost, στα αριστερά και στην ένδειξη “For streaming” υπάρχει μία λίστα με συγκεκριμένους server. Είναι βελτιστοποιημένοι ειδικά για τις αμερικάνικες σειρές και ταινίες του Netflix.

Παραθέτουμε σε εικόνες μερικά αποτελέσματα που είχαμε στην αναζήτηση διάφορων γνωστών έργων με ενεργό και ανενεργό το CyberGhost, έτσι ώστε να έχουμε ακόμη καλύτερη εικόνα.

Ταινίες Netflix με ενεργό CyberGhost:

Ταινίες Netflix με ανενεργό CyberGhost:

Ταινίες Netflix με ενεργό CyberGhost:

Πώς Να Ξεμπλοκάρω Όλες Τις Διεθνείς Σειρές Και Ταινίες Netflix 5α

Ταινίες Netflix με ανενεργό CyberGhost:

Πώς Να Ξεμπλοκάρω Όλες Τις Διεθνείς Σειρές Και Ταινίες Netflix 5αα

Ελληνικοί υπότιτλοι και στις διεθνείς σειρές και ταινίες Netflix

Όπως είναι φυσικό, το ξεμπλοκάρισμα της ελληνικής συνδρομής του Netflix μας φέρνει και έναν περιορισμό, αυτόν των ελληνικών υπότιτλων.

Όταν επιχειρήσουμε να δούμε το έργο που δεν διατίθεται στην Ελλάδα, δυστυχώς το streaming διαμέσου της πλατφόρμας του Netflix δεν θα μας εμφανίσει ελληνικούς υπότιτλους στις ξένες ταινίες και σειρές.

Όμως, μπορούμε να ξεπεράσουμε και αυτόν τον περιορισμό διαμέσου του άρχοντα των ταινιών.

Πιο συγκεκριμένα, με ενεργό το CyberGhost, το ανανεωμένο πρόσθετο του Netflix στο Kodi, εκτός από την υψηλή ποιότητα εικόνας, θα μας δώσει και τους ελληνικούς υπότιτλους. Φυσικά, αρκεί να διατίθενται για το συγκεκριμένο έργο.

Πώς Να Ξεμπλοκάρω Όλες Τις Διεθνείς Σειρές Και Ταινίες Netflix 10α

Η συνδρομή στην υπηρεσία

Το CyberGhost, όπως είναι φυσικό, στην πληρωμένη έκδοση μας δίνει απεριόριστη διακίνηση δεδομένων και υποστηρίζει τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα. Συμπεριλαμβάνονται το Linux, αλλά και το Raspberry Pi.

Προσφέρει επίσης εξαιρετικές ταχύτητες, κορυφαία ασφάλεια, και γρήγορη υποστήριξη πελατών. Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες για Windows, macOS, iOS, και Android.

Η υπηρεσία λειτουργεί υπό τη δικαιοδοσία της Ρουμανίας. Σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχουν πολιτικές δεσμεύσεις. Ούτε νόμοι που να απαιτούν τη διατήρηση καταγραφών (logs) για τους πελάτες των υπηρεσιών ίντερνετ, είτε από ISP, είτε από υπηρεσίες VPN.

Έτσι, με 2,64 ευρώ τον μήνα, δεν έχουμε μόνο την άρση των γεωγραφικών περιορισμών στις αναρίθμητες σειρές και ταινίες Netflix, αλλά και ταχύτατο ανώνυμο torrenting, μαζί με την απόλυτη προστασία της ιδιωτικότητάς μας στο διαδίκτυο.

Εσείς θα πολλαπλασιάσετε τις επιλογές των έργων στο Netflix?

Αν σας γεννήθηκαν απορίες σχετικά με την άρση των περιορισμών του Netflix στη χώρα μας διαμέσου του CyberGhost, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.