Home » Internet » CineSteps » CineSteps: Οι Καλύτερες Ταινίες Και Σειρές, Αύγουστος 2019

CineSteps: Οι Καλύτερες Ταινίες Και Σειρές, Αύγουστος 2019

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Σε όλους αρέσουν οι ταινίες και οι σειρές. Όμως, πολλές φορές κάποιες καλές ενδέχεται να μας έχουν ξεφύγει. Στον μηνιαίο μας οδηγό θα παρουσιάζουμε τα δημοφιλέστερα έργα και επεισόδια που έχουν τις περισσότερες λήψεις κάθε μήνα. Παράλληλα, θα δείχνουμε πώς μπορούμε να τις δούμε στο Kodi, Stremio, και τα απαγορευμένα Android apps, με ελληνικούς υπότιτλους, μαζί με προτάσεις για τα κορυφαία όλων που αξίζει να δούμε.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στο μηνιαίο CineSteps φιλτράρουμε τις καλύτερες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που κυκλοφορούν ή θα κυκλοφορήσουν.

Για όλες τις δημοσιεύσεις της στήλης, κάντε κλικ εδώ.

Ταινίες και σειρές που δεν πρέπει να τις χάσουμε

Τη μερίδα του λέοντος σε αυτή την ενότητα ενίοτε θα την έχουν οι τηλεοπτικές σειρές, καθότι είναι γνωστό ότι με τα πολλά επεισόδια παρατείνεται η ψυχαγωγία μας.

Ταυτόχρονα, οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ότι τα καλά TV shows ανεβάζουν ακόμα περισσότερο τον πήχη, λόγω της προσμονής και των προσδοκιών που καλλιεργούνται για τη συνέχεια του επεισοδίου.

Όπως είναι φυσικό, όλα τα έργα που προτείνουμε τα έχουμε δει. Ωστόσο, ενδέχεται κάποιες προτάσεις να μην αρέσουν σε όλους, καθότι ο καθένας μας έχει τη δική του αντίληψη της εικόνας, της πλοκής, της ερμηνείας, της αισθητικής, της φωτογραφίας, της δράσης κ.λ.π. Άλλωστε, γούστα είναι αυτά.

Generation War (Unsere Mutter, unsere Vater)

  • Είδος: Πολεμικό Δράμα
  • Ένας κύκλος – 3 επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους
  • IMDb: 8,5/10 – 21.995 ψήφοι
  • Subs4Series: 9,2/10 – 5 ψήφοι
  • Το 95% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η σειρά

Ο πόλεμος της γενιάς, ή αλλιώς “Οι μητέρες μας, οι πατέρες μας” όπως μεταφράστηκε ο τίτλος στα Ελληνικά, είναι μια γερμανική τηλεοπτική σειρά που έκανε πρεμιέρα το 2013 και μας μεταφέρει στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Στην ενδιαφέρουσα σειρά θα δούμε την ιστορία πέντε φίλων, ηλικίας περίπου 20 ετών, και τις διαφορετικές διαδρομές που ακολούθησαν τη σκοτεινή περίοδο της Ναζιστικής Γερμανίας. Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Κάποια από τα πρόσθετα του Kodi, όπως το Yoda και το Venom, αναπαράγουν την σειρά σε σχετικά καλή ποιότητα με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το GamatoTV και το Magico.

The People v. O. J. Simpson (2016)

  • Είδος: Δράμα, Έγκλημα, Αληθινή ιστορία
  • Δίκτυο: Netflix – FX Productions
  • Δύο κύκλοι – 19 επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους
  • IMDb: 8,5/10 – 68.528 ψήφοι
  • Subs4Series: 7,7/10 – 20 ψήφοι
  • Το 95% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η τηλεοπτική σειρά

Πρόκειται για μια από τις βραβευμένες σειρές στο Netflix, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στις 2 Φεβρουαρίου 2016. Ο πρώτος κύκλος του American Crime Story, που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, περιστρέφεται γύρω από την περίφημη υπόθεση του O. J. Simpson.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα πρόσθετα του Kodi αναπαράγουν την σειρά σε υψηλή ποιότητα με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το GamatoTV και Ταινιομανία σε ανεκτή ποιότητα.

The Victim (2019)

  • Είδος: Δράμα
  • Δίκτυο: BBC
  • Ένας κύκλος – 4 επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους
  • IMDb: 7,8/10 – ‎1.691 ψήφοι
  • Subs4Series: 8,8/10 – 1 ψήφος
  • Το 87% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η τηλεοπτική σειρά

Το θύμα είναι μια σκοτσέζικη μίνι σειρά παραγωγής του BBC One. Συμμετέχουν γνωστοί Βρετανοί ηθοποιοί. Γυρίστηκε στο Εδιμβούργο και τη Γλασκόβη. Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα GamatoTV, Ταινιομανία, και Magico, είναι τα μόνα μέσα που αναπαράγουν τη σειρά με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Τα πρόσθετα του Kodi αναπαράγουν τα τέσσερα επεισόδια σε υψηλή ποιότητα με ξένους υπότιτλους.

The Hot Zone (2019)

  • Είδος: Δράμα – Αληθινή ιστορία
  • Δίκτυο: National Geographic
  • Ένας κύκλος – 6 επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους
  • IMDb: 7,5/10 – ‎2.799 ψήφοι
  • Subs4Series: 8,6/10 – ‎2 ψήφοι
  • Το 95% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η τηλεοπτική σειρά

Η ενδιαφέρουσα σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Richard Preston, και περιγράφει πραγματικά γεγονότα που αφορούν την προέλευση του θανατηφόρου ιού Ebola, αλλά και την άφιξή του στο αμερικανικό έδαφος το 1989.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα πρόσθετα του Kodi αναπαράγουν την σειρά σε υψηλή ποιότητα με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το GamatoTV και Ταινιομανία σε ανεκτή ποιότητα.

Kill the Irishman (2011)

  • Είδος: Αληθινή ιστορία – Ταινία
  • IMDb: 7,1/10 – ‎41.718 ψήφοι
  • Subs4Series: 7,4/10 – 57 ψήφοι
  • Το 90% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η ταινία

Το πιο πιθανό είναι οι περισσότεροι από εμάς να έχουμε δει τον άνθρωπο που η Μαφία δεν μπορούσε να σκοτώσει.

Για όσους δεν την έχουν παρακολουθήσει, πρόκειται για μια αληθινή ταινία εγκλήματος με γνωστούς και πολύ καλούς ηθοποιούς. Ακολουθεί τη ζωή του σκληρού Ιρλανδού γκάνγκστερ Danny Greene στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970.

Μπορούμε να δούμε το τρέιλερ εδώ.

Τα πρόσθετα του Kodi και το Stremio αναπαράγουν την σειρά σε υψηλή ποιότητα με συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους. Εναλλακτικά, το GamatoTV και Ταινιομανία σε ανεκτή ποιότητα.

Οι περισσότερες πειρατικές λήψεις του μήνα

Αρχικά, εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι οι ταινίες και σειρές με τις περισσότερες λήψεις δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ότι είναι και οι καλύτερες. Ούτε σημαίνει απαραίτητα ότι τις προτείνουμε για να τις δείτε.

Ωστόσο, ενδέχεται κάποιες από τις δημοφιλείς ταινίες των πειρατικών λήψεων αρκετοί από εμάς να τις βρούμε ενδιαφέρουσες. Ιδίως οι σειρές που παραθέτουμε στον πίνακα, είναι στην πλειονότητά τους πολύ καλές.

Οι 10 δημοφιλέστερες ταινίες

Έτσι λοιπόν, η πρώτη στήλη του πίνακα αριστερά δείχνει σε αύξουσα σειρά το έργο με τις περισσότερες λήψεις. Η δεύτερη μας δείχνει την κατάταξη που είχε η ταινία την προηγούμενη εβδομάδα.

Η τελευταία στήλη δεξιά δείχνει πρώτα τη βαθμολογία από το δημοφιλές IMDb με τις χιλιάδες ψήφους. Ακριβώς δίπλα βλέπουμε τη βαθμολογία στο Subs4Free μόνο από Έλληνες χρήστες.

Οι 10 τηλεοπτικές σειρές

Αντίστοιχα, έχουμε και τις τηλεοπτικές σειρές που συγκέντρωσαν τις περισσότερες προτιμήσεις.

Εσείς έχετε να μας προτείνετε ενδιαφέροντα έργα?

Αναμφίβολα για τους περισσότερους από εμάς, οι ταινίες και οι τηλεοπτικές σειρές είναι το κυρίαρχο μέσο για την οικιακή μας ψυχαγωγία.

Αν θέλετε να μας προτείνετε τις δικές σας κορυφαίες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps