Home » Hardware » Προσφορές » Προσφορά Με Κουπόνια Σε Ισχυρά TV Box Με 4GB DDR4

Προσφορά Με Κουπόνια Σε Ισχυρά TV Box Με 4GB DDR4

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Τα κινέζικά TV Box έχουν μπει για τα καλά στην οικιακή μας ψυχαγωγία, καθώς μπορούν να μας προσφέρουν απεριόριστο θέαμα με τον πιο οικονομικό τρόπο. Δείτε την  νέα προσφορά με κουπόνια του GearVita, που κατεβάζουν το κόστος αγοράς σε τρία κινέζικα TV Box με μεγάλες μνήμες DDR4 στα 4GB, και Android 8.1, και με Priority αποστολή χωρίς τον κίνδυνο του τελωνείου.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή


Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

To GearVita, όπως και τα μεγαλύτερα κινεζικά e-shop, διαθέτει και αυτό επιλογή αποστολής Priority Line, ειδικά για την αποστολή στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Πως μπορούμε να αγοράσουμε τα τρία κινέζικα TV Box

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, οι δύο συσκευές, πλην του Xiaomi Mi Box S, δεν διατίθενται επί του παρόντος στην ελληνική αγορά.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Sunvell T95Q 4GB/64GB

Το νέο Sunvell T95Q έχει ισχυρή μνήμη DDR4 στα 4GΒ, και τρέχει το Android 8.1. Σύμφωνα με το κατάστημα υποστηρίζει πολυγλωσσικό μενού.

Το TV Box έχει αποθηκευτικό στα 64GB και υποδοχή για επέκταση με κάρτα micro SD. Υποστηρίζει Dual Band WiFi 2.4/5.8G και διαθέτει Bluetooth στην έκδοση 4.1. Διαθέτει θύρα USB 3.0, Gigabit Ethernet, και υποστηρίζει 5.1 Surround Sound.

Το Sunvell T95Q επίσης υποστηρίζει Ultra HD ανάλυση και είναι συμβατό με τις νέες τηλεοράσεις με αυτή την υψηλότατη ευκρίνεια. Έχει όλες τις απαραίτητες θύρες που το καθιστούν ιδιαίτερα εύχρηστο.

Το κινέζικο TV Box δεν απαιτεί να κάνουμε πολλά πράγματα για να ξεκινήσει. Το συνδέουμε στην TV με το καλώδιο HDMI που υπάρχει στην συσκευασία, και στο Wi-Fi του σπιτιού, και είμαστε έτοιμοι με το τηλεχειριστήριο της να δούμε το θέαμα στην τηλεόραση μας.

Η τιμή του Sunvell T95Q θα βρίσκεται στα €56.69 τελική τιμή, συμπεριλαμβανομένης και της priority αποστολής χωρίς τελωνείο. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ με το ακόλουθο κουπόνι:

GVT95QYR

MAGICSEE N6 MAX 4GB/32GB

Το TV Box έχει ισχυρή μνήμη DDR4 στα 4GΒ, και διαθέτει αποθηκευτικό στα 32GB με υποδοχή για επέκταση με κάρτα microSD.

Το N6 MAX έχει ως κινητήρα το Soc Hexa Core RK3399 από τη Rockchip με ARM Cortex-A72 και ARM Cortex-A53 που μπορούν να φτάσουν στα 2.0Ghz. Διαθέτει θύρα USB 3.0, και Type-C, και υποστηρίζει 5.1 ήχο Surround.

Η συσκευή τρέχει το Android 7.1, και σύμφωνα με το κατάστημα υποστηρίζει όλες τις γλώσσες.

Το N6 MAX επίσης υποστηρίζει Ultra HD ανάλυση και είναι συμβατό με τις νέες τηλεοράσεις με αυτή την υψηλότατη ευκρίνεια. Έχει όλες τις απαραίτητες θύρες που το καθιστούν ιδιαίτερα εύχρηστο.

Το κινέζικο TV Box δεν απαιτεί να κάνουμε πολλά πράγματα για να ξεκινήσει. Το συνδέουμε στην TV με το καλώδιο HDMI που υπάρχει στην συσκευασία, και στο Wi-Fi του σπιτιού, και είμαστε έτοιμοι με το τηλεχειριστήριο της να δούμε το θέαμα στην τηλεόραση μας.

Η τιμή του N6 MAX θα βρίσκεται στα €98.10 τελική τιμή, συμπεριλαμβανομένης και της priority αποστολής χωρίς τελωνείο. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ με το ακόλουθο κουπόνι:

GVN6MAX

Xiaomi Mi Box S Global Version

Το TV Box της Xiaomi έχει μνήμη στα 2GΒ, και διαθέτει αποθηκευτικό στα 8GB με υποδοχή για επέκταση μέσω κάρτας microSD. Το Mi Box φοράει την τετραπύρηνη CPU S905W ARM Cortex-A53, και 3+2-core GPU.

Υποστηρίζει ανάλυση 4K Ultra HD και υψηλή δυναμική εμβέλεια (HDR). Τρέχει το Android 8.1, και διαθέτει τηλεχειριστήριο με φωνητική αναζήτηση. Έχει όλες τις απαραίτητες θύρες που το καθιστούν ιδιαίτερα εύχρηστο.

To Mi Box διαθέτει SmartCast, που στην ουσία είναι ενσωματωμένο Chromecast, για να μεταφέρουμε ή να αναπαράγουμε ασύρματα στην τηλεόρασή μας, τις φωτογραφίες και τα βίντεο από το Android κινητό μας, το laptop και το επιτραπέζιο PC. Υποστηρίζει 5.1 Surround Sound.

Η συσκευή δεν απαιτεί να κάνουμε πολλά πράγματα για να ξεκινήσει. Το συνδέουμε στην TV με το καλώδιο HDMI που υπάρχει στην συσκευασία, και στο Wi-Fi του σπιτιού, και είμαστε έτοιμοι με το τηλεχειριστήριο του να δούμε το θέαμα στην τηλεόραση μας.

Η τιμή του Xiaomi Mi Box S θα βρίσκεται στα €58.89 συμπεριλαμβανομένης και της priority αποστολής χωρίς τελωνείο. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ με το ακόλουθο κουπόνι:

GVBOXSYRC

Εσείς ξεχωρίσατε κάποιο TV Box ?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearVita, σε τρεις ισχυρές συσκευές οικιακής ψυχαγωγίας. Αν έχετε αγοράσει TV Box της κινέζικης αγοράς μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής, είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT 77MM
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#251 - Προστασία Παραβίασης, Κωδικός Λογαριασμού, Και Χειροκίνητες Ενημερώσεις Windows 11
QuickSteps
GamingSteps#20221125 - Καλύτερης Ποιότητας Τα Παιχνίδια Του PS, AAA Παιχνίδι Από Το Netflix, Golden Joystick Awards
GamingSteps