Home » Hardware » Προσφορές » Μεγάλες Προσφορές Xiaomi: Κινητό, Smartwatch, TV-box, Φορτιστής

Μεγάλες Προσφορές Xiaomi: Κινητό, Smartwatch, TV-box, Φορτιστής

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Τα προϊόντα της Xiaomi δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθότι οι περισσότερες συσκευές της εταιρείας διαθέτουν εξαιρετικές προδιαγραφές. Δείτε τις πολύ καλές προσφορές του διεθνούς e-shop GearVita, με ειδικό κουπόνι που κατεβάζει θεαματικά το κόστος αγοράς στο Xiaomi Mi 8 Lite Global Version, καθώς επίσης και στο Mi Box με Android 8.1, στο smartwatch, και στον Qi ασύρματο φορτιστή της κινέζικης εταιρείας.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή


Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

To GearVita, όπως και τα μεγαλύτερα κινεζικά e-shop, διαθέτει και αυτό επιλογή αποστολής Priority Line, ειδικά για την αποστολή στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Xiaomi Mi 8 Lite – €193,56

Το κινητό της Xiaomi διαθέτει οθόνη 6.26 ιντσών ανάλυσης 2280×1080. Η συσκευή είναι Dual SIM – Dual Standby και δέχεται δυο Nano SIM.

Τρέχει το Android 8.1, και σύμφωνα με το κατάστημα υποστηρίζει όλες τις γλώσσες και το Play Store.

To Xiaomi Mi 8 Lite έχει τρεις κάμερες, 12.0MP+8.0MP πίσω με φλας, και 24.0MP μπροστά. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα στα 3300mAh, και το κινητό διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το 4G-LTE κινητό φοράει τον οκταπύρηνο Snapdragon 660 στα 2.2GHz, και έχει μνήμη RAM στα 4GB, μαζί με 64GB αποθηκευτική μνήμη επεκτάσιμη με micro SD κάρτα.

Η τιμή του Mi 8 Lite ανέρχεται στα €193.56, συμπεριλαμβανομένης και της αποστολής. Μπορούμε να το παραγγείλουμε από εδώ.

Για να επιτύχουμε την χαμηλή τιμή πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το ακόλουθο κουπόνι:

64lITERR

Xiaomi Mi Box S Global

Το TV Box της Xiaomi τρέχει το Android 8.1, και έχει μνήμη στα 2GΒ. Διαθέτει αποθηκευτικό στα 8GB με υποδοχή για επέκταση μέσω κάρτας microSD. Το Mi Box φοράει την τετραπύρηνη CPU S905W ARM Cortex-A53, και 3+2-core GPU.

Υποστηρίζει ανάλυση 4K Ultra HD και υψηλή δυναμική εμβέλεια (HDR), και διαθέτει τηλεχειριστήριο με φωνητική αναζήτηση. Έχει όλες τις απαραίτητες θύρες που το καθιστούν ιδιαίτερα εύχρηστο.

To Mi Box διαθέτει SmartCast, που στην ουσία είναι ενσωματωμένο Chromecast, για να μεταφέρουμε ή να αναπαράγουμε ασύρματα στην τηλεόρασή μας, τις φωτογραφίες και τα βίντεο από το Android κινητό μας, το laptop και το επιτραπέζιο PC. Υποστηρίζει 5.1 Surround Sound.

Το Mi Box δεν απαιτεί να κάνουμε πολλά πράγματα για να ξεκινήσει. Το συνδέουμε στην TV με το καλώδιο HDMI που υπάρχει στην συσκευασία, και στο Wi-Fi του σπιτιού, και είμαστε έτοιμοι με το τηλεχειριστήριο του να δούμε το θέαμα στην τηλεόραση μας.

Η τιμή του Xiaomi Mi Box S ανέρχεται στα €55.28, συμπεριλαμβανομένης και της αποστολής. Μπορούμε να το παραγγείλουμε από εδώ.

Για να επιτύχουμε την χαμηλή τιμή πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το ακόλουθο κουπόνι:

FRYMIBOXGV

Xiaomi Qi Wireless Charger

Ο ασύρματος και γρήγορος φορτιστής Xiaomi Qi παρέχει μέγιστη ισχύ φόρτισης 10 W. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να τοποθετήσουμε το smartphone πάνω του, και η συσκευή θα αρχίσει να φορτίζεται.

Η ισχύς φόρτισης εξαρτάται από το τύπο του smartphone, και μπορεί να είναι από 7,5 W έως 10 W. Η Xiaomi έχει δώσει σημασία στη ασφάλεια, και ο μεταλλικός ασύρματος φορτιστής είναι εξοπλισμένος με προστασία βραχυκυκλώματος και προστασία από υπέρταση.

Η τιμή του Xiaomi Qi ανέρχεται στα €13.61, συμπεριλαμβανομένης και της αποστολής. Μπορούμε να το παραγγείλουμε από εδώ.

Για να επιτύχουμε την χαμηλή τιμή πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το ακόλουθο κουπόνι:

GVQIFCRYC

Huami Amazfit Smartwatch Global

Το Xiaomi AMAZFIT είναι μία εξαιρετική επιλογή για όσους αθλούνται στην φύση άλλα και στο γυμναστήριο. Η έξυπνη συσκευή είναι αδιάβροχη με πιστοποίηση IP68, έως και 30 μέτρα βάθος.

Το έξυπνο ρολόι έχει μια γυάλινη έγχρωμη οθόνη LCD με Gorilla Corning, και μπορεί να εμφανίζει όλες τις ειδοποιήσεις και κλήσεις από το κινητό μας.

Διαθέτει επιταχυνσιόμετρο και έναν αισθητήρα βαρομέτρου. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 190 mAh. Σύμφωνα με το κατάστημα το smartwatch έχει αυτονομία έως 45 ημέρες.

Το έξυπνο ρολόι της Xiaomi είναι και Fitness tracker όπου κάνει ανίχνευση του καρδιακού ρυθμού. Έχει την δυνατότητα για πλήρη καταγραφή της αθλητικής δραστηριότητας μας, όπως τα βήματα μας, την απόσταση που διανύσαμε, και τις θερμίδες που καταναλώσαμε.

Είναι συμβατό με συσκευές που τρέχουν Android 4.4 και άνω, αλλά και με iPhone 8 και άνω.

Η τιμή του Huami Amazfit Bip ανέρχεται στα €58.45, συμπεριλαμβανομένης και της αποστολής. Μπορούμε να το παραγγείλουμε από εδώ.

Την ώρα που γράφαμε το άρθρο το κουπόνι δεν ήταν ενημερωμένο. Ενδεχομένως αυτό να αλλάξει σήμερα, καθώς θα μας δώσει την ευκαιρία να επιτύχουμε χαμηλότερη τιμή από αυτή που αναφέραμε προηγουμένως.

GVbipSWYR

Εσείς ξεχωρίσατε κάποια συσκευή της Xiaomi?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearVita σε τέσσερις συσκευές της Xiaomi. Αν έχετε αγοράσει προϊόντα της κινέζικης εταιρείας, μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Laptop €449-€3.955: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 25/10-31/10
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#318 - Κουμπί Πανικού Στο Android, Κρυφό Παιχνίδι Στο Instagram, Μετάφραση PDF Αρχείων
QuickSteps
GamingSteps#20240316 - Bug Διαγράφει Κόσμους Στο Minecraft, Νεότερα Για το PlayStation Pro, Summer Game Fest 2024
GamingSteps