Home » Software » Παιχνίδια » 200 Εκατομμύρια Χρήστες Fortnite, Anno 1800, Total War Arena Τέλος
GamingSteps#20181130 - 200 Εκατομμύρια Χρήστες Fortnite, Anno 1800, Total War Τέλος

200 Εκατομμύρια Χρήστες Fortnite, Anno 1800, Total War Arena Τέλος

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Το Fortnite σημείωσε νέο ρεκόρ, έχοντας πλέον πάνω από 200 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες. Την ίδια στιγμή, το παιχνίδι έκανε ένα ακόμη ρεκόρ περνώντας το φράγμα των 8,3 εκατομμυρίων ταυτόχρονα συνδεδεμένων χρηστών. Στα άλλα νέα, το μεγάλο update του Steam βρίσκεται προ των πυλών. Επίσης, ξεκίνησε το technical test του Anno 1800, και η Wargaming κλείνει οριστικά τους server του Total War: Arena.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps. Παράλληλα, κάθε εβδομάδα παρουσιάζουμε τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Το νέο περιβάλλον χρήστη του Steam

O τωρινός client του Steam κάνει μία χαρά τη δουλειά του, αλλά με μία ματιά καταλαβαίνουμε άμεσα πόσο παλιός είναι.

Το περιβάλλον του δεν μοιάζει καθόλου με τα νέα UI που έχουν οι εφαρμογές σήμερα. Ο client του Steam είναι “βαρύς” στο μάτι, και γεμάτος αμέτρητες διάσπαρτες πληροφορίες που κουράζουν τον χρήστη.

GamingSteps#20181130 - 200 Εκατομμύρια Χρήστες Fortnite, Anno 1800, Total War Τέλος

Ωστόσο, η Valve δουλεύει εδώ και χρόνια στον επανασχεδιασμό του UI του Steam. To 2017 είχαν διαρρεύσει εικόνες που έδειχναν κάποιες αλλαγές, χωρίς όμως να είναι ιδιαίτερα δραστικές.

Την εβδομάδα που μας πέρασε, ένας ιδιαίτερα γνωστός data miner δημοσίευσε μία εικόνα που δείχνει ξεκάθαρα τον νέο client.

Η νέα όψη του Steam δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που είχε διαρρεύσει το 2017. Μας παρουσιάζει τη σελίδα του Rainbow Six Siege, όπου στην κορυφή υπάρχουν τα κουμπιά εκκίνησης και ρυθμίσεων του παιχνιδιού.

Στο δεξί τμήμα του πάνω μέρους της εικόνας βλέπουμε τα επιτεύγματά μας, μαζί με μία σειρά από κάποιες άλλες πληροφορίες.

Τέλος, στο κάτω μέρος της εικόνας, βλέπουμε όλα τα νέα του παιχνιδιού, μαζί με μία συλλογή εικόνων.

Ο data miner εντόπισε την εικόνα σε κάποιο αρχείο παρουσίασης, η οποία ενδεχομένως αφορά τον επανασχεδιασμό του Steam. Οπότε, λίγο αργότερα αποφάσισε να δημοσιεύσει και τη διαφάνεια στην οποία βρήκε το screenshot.

Όπως όλα δείχνουν, η συγκεκριμένη διαφάνεια αναφέρει τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου client.

Η Valve θέλει να προσφέρει πλούσιο περιεχόμενο, χρησιμοποιώντας εικόνα και κείμενο. Θέλει να προβάλλει τα επιτεύγματα του παίκτη, τη δραστηριότητα των φίλων του, και όλα τα νέα του παιχνιδιού, οργανωμένα σωστά σε μία σελίδα.

Αν ζητάτε τη γνώμη μας, φαίνεται να τα πηγαίνει αρκετά καλά. Ωστόσο, από τη στιγμή που δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση, μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετά μέχρι την κυκλοφορία του νέου Steam.

Το Fortnite έσπασε το φράγμα των 200 εκατομμυρίων χρηστών

Κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει ότι το 2018 ήταν η χρονιά των battle royale παιχνιδιών. Ταυτόχρονα, αποτελεί κοινή γνώση πως το Fortnite είναι το πιο δημοφιλές παιχνίδι της χρονιάς.

Τον Ιούνιο, η Epic Games ανακοίνωσε ότι το Fortnite ξεπέρασε τους 125 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες, μέσα σε μόλις έναν χρόνο. Ενώ πριν λίγες ημέρες η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι το παιχνίδι έσπασε το φράγμα των 200 εκατομμυρίων.

Το παιχνίδι σημείωσε άνοδο της τάξεως του 60%, μέσα σε διάστημα έξι μηνών. Κι αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Τον Φεβρουάριο που μας πέρασε, το Fortnite είχε 4,3 εκατομμύρια ταυτόχρονα συνδεδεμένους χρήστες. Πριν ένα μήνα το παιχνίδι έσπασε το ρεκόρ αυτό, σημειώνοντας 8,3 εκατομμύρια χρήστες.

Η άνοδος αυτή οφείλεται εν μέρη στη διαθεσιμότητα του παιχνιδιού σχεδόν σε κάθε πλατφόρμα. Και σίγουρα δικαιολογεί τη νίκη του Fortnite έναντι του Red Dead Redemption 2, στην κατηγορία “Ultimate Game of the Year”, των Golden Joystick Awards 2018.

Ξεκίνησε το technical test του Anno 1800

Το Anno 1800 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Φεβρουαρίου του 2019. Η πρώτη φάση δοκιμών του παιχνιδιού ξεκίνησε στις 27 Νοεμβρίου και πρόκειται να διαρκέσει έως τις 2 Δεκεμβρίου.

Η ομάδα ανάπτυξης αναφέρει ότι οι δοκιμές αυτές θα τους παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες, που θα τους βοηθήσουν στη βελτίωση του παιχνιδιού.

Επίσης, τονίζει ότι το προϊόν που έχουν στα χέρια τους οι χρήστες δεν αντιπροσωπεύει κατ' οποιονδήποτε τρόπο το τελικό παιχνίδι.

Την ίδια στιγμή, η Ubisoft ανακοίνωσε τις απαιτήσεις συστήματος του Anno 1800.

Οι ελάχιστες απαιτήσεις είναι:

  • Επεξεργαστής: Intel i5 3470 ή AMD FX 6350
  • Μνήμη RAM: 8 GB
  • Κάρτα γραφικών: NVIDIA GeForce 670 GTX ή AMD Radeon R9 285
  • Λειτουργικό Σύστημα: Microsoft Windows 7, Windows 8.1 ή Windows 10 (μόνο 64-bit)
  • Χώρος στον δίσκο: 50 GB

Οι προτεινόμενες απαιτήσεις είναι:

  • Επεξεργαστής: Intel i5 4690k ή AMD Ryzen 5 1400
  • Μνήμη RAM: 8 GB
  • Κάρτα γραφικών: NVIDIA GeForce 970 GTX ή AMD Radeon RX 480
  • Λειτουργικό Σύστημα: Microsoft Windows 7, Windows 8.1 ή Windows 10 (μόνο 64-bit)
  • Χώρος στον δίσκο: 50 GB

Σε αυτήν την πρώτη φάση, οι συμμετέχοντες έχουν πρόσβαση στα Citizen Tiers 1-3, και δεν μπορούν να δημοσιεύσουν οποιοδήποτε περιεχόμενο σχετικό με το παιχνίδι.

Αν είχατε δηλώσει συμμετοχή στο technical test του Anno 1800, τότε είστε από τους λίγους τυχερούς που θα δοκιμάσουν το παιχνίδι. Τώρα, αν δεν προλάβατε τις προθεσμίες, υπομονή μέχρι την επόμενη φάση δοκιμών.

Τίτλοι τέλους για το Total War: Arena

Το “Total War: Arena” αποτελεί ένα spin-off της γνωστής σειράς παιχνιδιών στρατηγικής. Δημιουργός του παιχνιδιού είναι η Creative Assembly και εκδότης η Wargaming.

Πρόκειται για ένα multiplayer παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο, όπου δέκα παίκτες συνεργάζονται για να κατατροπώσουν τις στρατιές των αντιπάλων.

Το παιχνίδι βρίσκεται σε open beta από τον Φεβρουάριο του 2018. Ωστόσο, οι παίκτες μπορούσαν να ηγούνται στα πεδία των μαχών του από το 2016.

Όπως όλα δείχνουν, το παιχνίδι δεν πέτυχε τους στόχους των δύο εταιρειών, και γι' αυτό αποφάσισαν να διακόψουν την ανάπτυξή του. Ενώ στις 22 Φεβρουαρίου του 2019, οι server του “Total War: Arena” θα κλείσουν οριστικά.

Εμείς θα συμφωνήσουμε απόλυτα με την απόφαση των εταιρειών, κι αυτό διότι το παιχνίδι μοιάζει με ένα ξεγυμνωμένο Total War. Αφαίρεσαν κάθε ίχνος διαχείρισης και στρατηγικών αποφάσεων, αφήνοντας μόνο τον έλεγχο των στρατευμάτων στη μάχη.

Επίσης, το να ρίχνεις ταυτόχρονα τόσους πολλούς παίκτες στο πεδίο δημιουργεί μόνο σύγχυση, και δεν προσφέρει την αυθεντική εμπειρία ενός Total War παιχνιδιού.

Παράλληλα, οι δύο εταιρείες σκοπεύουν να ανταμείψουν τους παίκτες για τον χρόνο και τα χρήματα που ξόδεψαν στο παιχνίδι.

Αρχικά, η Creative Assembly προσφέρει στους παίκτες μερικά DLC και ένα πλήρες Total War παιχνίδι. Συγκεκριμένα, όσοι συμμετείχαν στην open beta του “Total War: Arena”, μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των:

GamingSteps#20181130 - 200 Εκατομμύρια Χρήστες Fortnite, Anno 1800, Total War Τέλος

Από την άλλη, η Wargaming θα ανταμείψει τους χρήστες με έναν μήνα δωρεάν premium σε όλα της τα παιχνίδια. Βασική προϋπόθεση για να λάβει κάποιος την αμοιβή είναι να έχει παίξει τουλάχιστον 100 μάχες στο “Total War: Arena”.

Τέλος, αν κάποιος ξόδεψε λεφτά στο παιχνίδι, η Wargaming του τα επιστρέφει υπό τη μορφή premium, σε οποιοδήποτε παιχνίδι θέλει.

Αν είστε κι εσείς ένας από τους παίκτες του “Total War: Arena”, εδώ θα βρείτε οδηγίες για το πώς θα πάρετε τα δωράκια από την Creative Assembly. Ενώ για το premium που δίνει η Wargaming, θα χρειαστεί να επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Humble Jumbo Bundle 12

Το Humble Bundle συνεργάστηκε με μισή ντουζίνα προγραμματιστές, και μας προσφέρει το “Humble Jumbo Bundle 12”.

Πληρώνοντας περίπου ένα ευρώ, παίρνουμε τo “Pinstripe”, το “Super House of Dead Ninjas”, το “Super House of Ninjas: True Ninja Pack”, και το “Rise & Shine”.

Δίνοντας κάτι παραπάνω από 4 ευρώ, αποκτάμε όλα τα παραπάνω, συν το “Project Highrise”, το “Construction Simulator 2015”, και το “Battle Chef Brigade”.

Τέλος, με περίπου 9 ευρώ, προσθέτουμε στη συλλογή μας όλα τα παραπάνω παιχνίδια, μαζί με το “DiRT 4”, και το “Oriental Empires”. Η πραγματική αξία όλων των τίτλων μαζί είναι 121$.

Humble Board Games Bundle by Asmodee Digital

Η Asmodee Digital σε συνεργασία με το Humble Bundle μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε ψηφιακά επιτραπέζια παιχνίδια συνολικής αξίας 139$.

Στο “Humble Board Games Bundle by Asmodee Digital” θα βρούμε παιχνίδια που μπορούμε να παίξουμε στον υπολογιστή ή το κινητό μας.

Δίνοντας κάτι λιγότερο από ένα ευρώ, παίρνουμε τα παρακάτω παιχνίδια:

  • Abalone
  • Abalone – The Official Board Game (Android Version)
  • Agricola: All Creatures Big and Small
  • Harald: A Game of Influence
  • Harald: A Game of Influence (Android Version)
  • Colt Express
  • Le Havre: The Inland Port

Ενώ με μόλις 7,09€ προσθέτουμε στη συλλογή μας όλα τα παραπάνω παιχνίδια, μαζί με τους ακόλουθους τίτλους:

  • Pandemic: The Board Game
  • Pathfinder Adventures
  • Splendor
  • Splendor (Android Version)
  • King and Assassins
  • King and Assassins: The Board Game (Android Version)
  • Fighting Fantasy Legends
  • Fighting Fantasy Legends Portal
  • Small World 2
  • Small World 2 (Android Version)
  • Twilight Struggle

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη Παρασκευή, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming, προσφορές παιχνιδιών, και το σχολιασμό ενός ακόμη θέματος.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps