Home » Software » UPDF: Το Απόλυτο Πρόγραμμα Επεξεργασίας PDF Με AI - Όλες Οι Πλατφόρμες
FEATURED UPDF Το Απόλυτο Πρόγραμμα Επεξεργασίας PDF Με AI - Όλες Οι Πλατφόρμες α2

UPDF: Το Απόλυτο Πρόγραμμα Επεξεργασίας PDF Με AI – Όλες Οι Πλατφόρμες

Η μορφή αρχείου PDF έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις μορφές εγγράφων του Microsoft Word και των δωρεάν Office. Όμως, η πλήρης επεξεργασία PDF αρχείων απαιτεί ακριβά προγράμματα που κοστίζουν πολλά χρήματα. Δείτε το ισχυρό UPDF All-in-One που τροφοδοτείται από την τεχνητή νοημοσύνη και το GPT-4, και λειτουργεί σε Windows, Mac, Android, iOS.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

UPDF – Το καλύτερο λογισμικό PDF για όλες τις συσκευές

Είναι γεγονός ότι στις μέρες μας υπάρχουν διάφορα προγράμματα επεξεργασίας PDF στην αγορά. Κάποια είναι δωρεάν και έχουν πολύ περιορισμένες λειτουργίες και χαρακτηριστικά, και κάποια άλλα διατίθενται επί πληρωμή λόγω του ότι προσφέρουν επαγγελματικές δυνατότητες.

Για παράδειγμα, το Adobe είναι από τα ευρέως γνωστά λογισμικά, λόγω του ότι έχει καθιερωθεί στην αγορά των επαγγελματιών. Ωστόσο, εκτός του ότι είναι ιδιαίτερα ακριβό, απευθύνεται σε γνώστες με μεγάλη εμπειρία στην επεξεργασία, και όχι σε απλούς χρήστες.

Κάποια άλλα πληρωμένα προγράμματα επεξεργασίας παρέχουν και αυτά πολλά εργαλεία. Όμως, κάποια εκτελούνται αργά, άλλα εμφανίζονται δυσλειτουργίες, και δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο να έχουμε τέτοια ζητήματα σε ένα λογισμικό που το έχουμε πληρώσει.

Το UPDF απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες, όσο και σε απλούς χρήστες, και ξεχωρίζει από όλα τα λογισμικά επεξεργασίας PDF χάρη στην προηγμένη και ιδιαίτερα φιλική σουίτα εργαλείων AI που διαθέτει, και όχι μόνο.

UPDF Το Απόλυτο Πρόγραμμα Επεξεργασίας PDF Με AI - Όλες Οι Πλατφόρμες

Το λογισμικό προσφέρει και δωρεάν έκδοση, και πρόκειται για ένα ταχύτατο πρόγραμμα PDF All-in-One που μας βοηθά να εργαζόμαστε στο γραφείο αλλά και εν κινήσει. Λειτουργεί και αποδίδει το ίδιο καλά σε όλα τα δημοφιλή λειτουργικά συστήματα, όπως Windows, macOS, Android, και iOS.

Επιπλέον, με μια μόνο άδεια χρήσης που μάλιστα βρίσκεται σε ελκυστική προσφορά με έκπτωση 67% όπως περιγράφουμε στην τελευταία ενότητα, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε πλήρως σε όλες τις πλατφόρμες, και μέσω του cloud.

Γιατί το UPDF είναι η κορυφαία λύση επεξεργασίας PDF

Το UPDF μπορεί να μας καλύψει τα πάντα στον τομέα της επεξεργασίας PDF, με τον πιο αξιόπιστο και γρήγορο τρόπο. Έχει ομολογουμένως μια σειρά από πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που θα μπορούσαμε να βρούμε σε ένα επεξεργαστή PDF.

UPDF ΑΙ

H προηγμένη σουίτα UPDF ΑΙ που τροφοδοτείται από το GPT-4, μπορεί να μας βοηθήσει να βελτιώσουμε σημαντικά την εργασία μας. Αλληλεπιδρά με τα αρχεία PDF, παρέχοντας υπηρεσίες που ίσως δεν γνωρίζαμε ότι υπάρχουν.

Για παράδειγμα, το AI εργαλείο, μπορεί να κάνει ανάγνωση εκατοντάδων σελίδων μέσα σε δευτερόλεπτα. Έτσι, εάν πρόκειται για μεγάλα έγγραφα, θα έχουμε μια πολύ χρήσιμη σύνοψη σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Επιπλέον, μπορεί να μας κάνει μετάφραση σε περισσότερες από 38 γλώσσες με αξιοσημείωτη ακρίβεια.

Ταυτόχρονα, μπορεί να ξεκινήσει απευθείας συνομιλία για να κάνουμε ερωτήσεις σχετικά με το PDF μας. Ακόμη και να επαναδιατυπώσει το κείμενο που θα του υποδείξουμε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να μας βοηθήσει να συντάξουμε ακόμη και επίσημα συμβόλαια.

Φυσικά, μπορούμε πάντα να συνομιλήσουμε επιτόπου, για οποιοδήποτε άλλο θέμα που κεντρίζει την περιέργειά μας.

Πλήρης επεξεργασία PDF

Μέσω της ταχύτατης επεξεργασίας που προσφέρει το UPDF, μπορούμε να προσθέσουμε, επεξεργαστούμε ή να διαγράψουμε κείμενο, καθώς και να αλλάξουμε τη γραμματοσειρά, το στυλ, και το χρώμα. Φυσικά, μπορούμε και περικοπή, εξαγωγή, αντικατάσταση, και διαγραφή εικόνων.

Επίσης, μπορούμε να συνδέσουμε έγγραφα σε ιστοσελίδες μέσω συνδέσμων ή να συνδέσουμε ιστοσελίδες σε ένα PDF. Ταυτόχρονα, η εφαρμογή μας επιτρέπει να προσθέσουμε κείμενο και εικόνες, καθώς και την επεξεργασία υδατογραφήματος στα έγγραφά μας.

Το UPDF προσφέρει και αξιόλογα εργαλεία για την επισήμανση και την υπογράμμιση, έτσι ώστε να εργαστούμε σε μεγαλύτερη κλίμακα, αλλά και να συνεργαστούμε εύκολα με άλλους χρήστες.

Επιπλέον, μπορούμε να προσθέσουμε σχήματα και πάνω από 100 αυτοκόλλητα και σφραγίδες σε αρχεία PDF.

Οργάνωση PDF

Με το UPDF, μπορούμε με εύκολο και γρήγορο τρόπο να προσθέσουμε, διαγράψουμε, να περιστρέψουμε, και να αντικαταστήσουμε σελίδες PDF.

Επιπλέον, μπορούμε να χωρίσουμε ένα PDF σε πολλά PDF, να εξάγουμε τις σελίδες, καθώς και να τι; αναδιατάξουμε κατά το δοκούν επιλέγοντας και σύροντας τις μικρογραφίες.

Μετατροπή PDF & Τεχνολογία OCR

Το ισχυρό λογισμικό μας επιτρέπει με ένα κλικ να μετατρέψουμε απρόσκοπτα αρχεία PDF σε πολλαπλές μορφές. Επιπλέον, μέσω της τεχνητής νοημοσύνης, προσφέρει έως και 99% ακριβή αναγνώριση κειμένου από σαρωμένα PDF και εικόνες, σε περισσότερες από 38 γλώσσες.

Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να μετατρέψουμε τα έγγραφά μας σε PDF με δυνατότητα αναζήτησης, καθώς και να τα επεξεργαστούμε στο Word, Excel, PowerPoint, κ.α.

Επίσης, μπορούμε εύκολα να μειώσουμε το μέγεθος των μεγάλων αρχείων PDF όταν θέλουμε να τα στείλουμε γρήγορα μέσω email. Το UPDF θα συμπιέσει γρήγορα το αρχείο PDF διατηρώντας την ποιότητα ανέπαφη.

UPDF Cloud

Το UPDF Cloud έρχεται ενσωματωμένο με το UPDF. Μας επιτρέπει να έχουμε εύκολη πρόσβαση σε όλα τα έγγραφα από οποιαδήποτε συσκευή ανά πάσα στιγμή, και ανεξάρτητα από την τοποθεσία μας.

Στη δωρεάν έκδοση της εφαρμογής παρέχει 1GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου, κατεβάζοντας την εφαρμογή. Αν κάνουμε αναβάθμιση αποκτούμε αποκλειστική πρόσβαση σε αποθηκευτικό χώρο 10 GB.

Προστασία PDF

Ένας από τους καλύτερους και ευκολότερους τρόπους προστασίας ενός PDF είναι να χρησιμοποιήσουμε το UPDF για να ορίσουμε έναν κωδικό πρόσβασης για το PDF.

Η εφαρμογή μας επιτρέπει να προσθέσουμε έναν κωδικό πρόσβασης που περιορίζει την πρόσβαση στο έγγραφο PDF, καθώς και έναν κωδικό πρόσβασης αδειών που θα περιορίζει την επεξεργασία, την αντιγραφή, και την εκτύπωση οποιουδήποτε εγγράφου PDF.

Υπογραφές και φόρμες

Το UPDF μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε μια ενυπόγραφα PDF χρησιμοποιώντας ποντίκι, trackpad, και μολύβι για να σχεδιάσουμε ή να την πληκτρολογήσουμε με το απαιτούμενο στυλ. Επίσης, μπορούμε να ανεβάσουμε έτοιμες υπογραφές στο UPDF.

Επιπλέον, η εφαρμογή επιτρέπει με εύκολο τρόπο τη συμπλήρωση εντύπων PDF όπως τιμολόγια, φορολογικά έντυπα, παραγγελίες κ.τ.λ.

UPDF vs Adobe Acrobat: Ποιο είναι καλύτερο;

Τόσο το Adobe Acrobat όσο και το UPDF παρέχουν ένα ολοκληρωμένο σύνολο λειτουργιών, αλλά η μεγάλη διαφορά είναι ότι το UPDF προσφέρει περισσότερες λειτουργίες με πολύ πιο οικονομική άδεια χρήσης σε όλες τις συσκευές μας.

Τιμολόγηση:

Με μια τέτοια πλήρη σειρά επαγγελματικών λύσεων PDF, θα περίμενε κανείς το UPDF να είναι ακριβό όπως οι ανταγωνιστές του. Ωστόσο, είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι αυτό δεν ισχύει.

Για παράδειγμα, ενώ το Adobe Acrobat κοστίζει $239,88 ετησίως, το UPDF κοστίζει μόνο το 1/4 της τιμής του. Επιπλέον, σε αντίθεση με τους περισσότερους επεξεργαστές PDF, δεν χρειάζεται να πληρώνουμε μεμονωμένα για κάθε πλατφόρμα και συσκευή που χρησιμοποιούμε.

Συμβατότητα:

Το Adobe Acrobat standard, είναι συμβατό μόνο με Windows, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες Mac, iOS και Android πρέπει να πληρώσουν περισσότερα για να αποκτήσουν πρόσβαση στις πλήρεις δυνατότητες του. Ωστόσο, το UPDF είναι εξίσου διαθέσιμο για όλες τις πλατφόρμες.

Υποστήριξη τεχνητής νοημοσύνης:

Το UPDF τροφοδοτείται από την AI για την καλύτερη κατανόηση των PDF. Το Adobe Acrobat αποτυγχάνει σε αυτό τον τομέα.

Τεχνολογία OCR:

Το Adobe Acrobat standard δεν έχει καμία δυνατότητα OCR, ενώ το UPDF ενσωματώνει OCR χωρίς επιπλέον χρέωση.

Προηγμένες δυνατότητες:

Σε σύγκριση με το Adobe Acrobat, το UPDF αναμφίβολα κλέβει την παράσταση με τις προηγμένες λειτουργίες του. Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα.

Από το να διαβάσουμε αρχεία PDF σε παρουσιάσεις, να προσθέσουμε 200+ αυτοκόλλητα, μέχρι και να εισάγουμε εμπλουτισμένο κείμενο με μεταφορά και απόθεση, και να χρησιμοποιήσουμε προηγμένες μορφές μετατροπής όπως CSV, BMP και GIF.

Συνοψίζοντας

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του UPDF είναι ότι έχουμε να κάνουμε, όχι μόνο με ένα υπερπλήρες, προηγμένο, και ταυτόχρονα οικονομικό πρόγραμμα επεξεργασίας PDF, αλλά και με ένα εύκολο και φιλικό πολυεργαλείο.

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς όλα σχεδόν τα επαγγελματικά λογισμικά επεξεργασίας PDF, είναι δύσκολα, τόσο στην εκμάθηση, όσο και στη χρήση τους. Το UPDF γεφυρώνει αυτό το χάσμα περιέχοντας όλα τα εργαλεία επεξεργασίας PDF που μπορεί να χρειαστούμε χωρίς να χαθούμε στη μετάφραση.

Η δωρεάν και η Pro έκδοση

Μπορούμε να κατεβάσουμε και να δοκιμάσουμε το UPDF δωρεάν, αλλά όπως είναι φυσικό, υπάρχουν περιορισμοί καθώς και ένα υδατογράφημα.

Όμως, αν κάνουμε αναβάθμιση σε κάποιο από τα premium πακέτα, ιδίως του UPDF Pro+ AI που προσφέρει πλήρως όλες τις λειτουργίες που περιγράψαμε, θα έχουμε μια αποκλειστική έκπτωση 67%, πατώντας εδώ.

Φυσικά, υπάρχουν ακόμη πιο οικονομικά πακέτα, όπως το UPDF ΑΙ Standard, και άλλα, έτσι ώστε να επιλέξουμε σύμφωνα με τις ανάγκες μας.

Με την αγορά μιας άδειας χρήσης, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το UPDF σε τέσσερις συσκευές. Τέλος, υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Ποια είναι η γνώμη σας για το UPDF;

Αν σας γεννήθηκαν απορίες, μπορείτε να μας γράψετε στις Ερωτήσεις. Εναλλακτικά, αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240426 - Η Valve Έκλεισε “Κενό” Στην Πολιτική Των Refund, Ρεκόρ Παικτών Fallout, Nintendo vs Garry's Mod
GamingSteps