Home » Software » GPS Spoofing: Παραποίηση Τοποθεσίας Σε Android / iOS - Το Καλύτερο Pokemon GO Spoofer
FEATURED GPS Spoofing Παραποίηση Τοποθεσίας Σε Android Και Pokemon GO

GPS Spoofing: Παραποίηση Τοποθεσίας Σε Android / iOS – Το Καλύτερο Pokemon GO Spoofer

Συχνά χρειάζεται να αλλάξουμε την τοποθεσία στην Android και iOS συσκευή για να έχουμε πρόσβαση σε περιεχόμενο με γεωγραφικούς περιορισμούς. Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι και όταν θέλουμε να παίξουμε διάφορα παιχνίδια. Δείτε το ιδανικότερο εργαλείο για το PC που επιτρέπει με εύκολο τρόπο το GPS Spoofing και την παραποίηση τοποθεσίας σε Android και στο Pokemon GO.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Τι είναι το GPS Spoofing

Η παραποίηση της θέσης GPS στην Android και iOS συσκευή μας είναι κάτι που ίσως θέλουμε να κάνουμε για διάφορους λόγους. Για παράδειγμα, να παίξουμε ένα παιχνίδι χωρίς περιορισμούς ή να αξιοποιήσουμε εφαρμογές που προσφέρουν περιεχόμενο ανάλογα την τοποθεσία μας.

Σε ό,τι αφορά τα παιχνίδια, ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Pokémon GO που εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο ελκυστικές εφαρμογές gaming στο Android και iOS. Ωστόσο, λόγω του ότι βασίζεται στην τοποθεσία, ανάλογα με το που βρισκόμαστε ενδέχεται να μην μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Αυτός είναι και ο λόγος που χιλιάδες χρήστες καταφεύγουν στο GPS Spoofing, αναζητώντας το καλύτερο Pokemon GO Spoofer, έτσι ώστε να έχουν πλήρη πρόσβαση σε πολλές από τις λειτουργίες που κάνουν το παιχνίδι τόσο ευχάριστο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το VPN δεν μπορεί να το κάνει αυτό, καθώς αλλάζει μόνο τη διεύθυνση IP στο web.

Φυσικά, εάν χρησιμοποιούμε ταυτόχρονα ένα VPN και ένα Pokemon Go spoofer, αυτό θα βοηθήσει να έχουμε ασφαλή λογαριασμό χωρίς το ενδεχόμενο να υποστούμε αποκλεισμό. Άλλωστε, ορισμένα spoofers έχουν ήδη απαγορευτεί.

Το ασφαλέστερο Pokemon Go Spoofer για Android / iOS

Το iToolab AnyGo είναι ένα εύχρηστο λογισμικό για macOS και Windows που έχει σχεδιαστεί για να παραποιεί την τοποθεσία της κινητής συσκευής μας. Επιπλέον, μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα στον τομέα του GPS Spoofing.

Παραθέτουμε συνοπτικά τα βασικότερα οφέλη και χαρακτηριστικά του μικρού λογισμικού.

  • Παραποίηση Τοποθεσίας Σε Android με ένα κλικ
  • Παραποίηση Τοποθεσίας στο iPhone/iPad χωρίς Jailbreak
  • Προσομοίωση κίνησης GPS σε οποιαδήποτε προσαρμοσμένη διαδρομή με το GPS Joystick
  • Συλλογή και αποθήκευση δημοφιλών αρχείων διαδρομής GPX για επόμενη χρήση
  • GPS Spoofing σε απεριόριστες συσκευές ταυτόχρονα
  • Λειτουργεί με εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης που βασίζονται στην τοποθεσία και παιχνίδια AR
  • Πλήρης υποστήριξη του πιο πρόσφατου Android 13 και iOS 16

Πώς χρησιμοποιώ το AnyGo for Android

Ας δούμε λοιπόν μερικές από τις πιο χρήσιμες λειτουργίες του AnyGo for Android που το καθιστούν ως το ιδανικότερο και ευκολότερο Pokemon GO Spoofer. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι λειτουργίες της εφαρμογής είναι παρόμοιες και στο iOS.

Αρχικά συνδέουμε τη συσκευή Android με τον υπολογιστή μέσω USB, και στην ειδοποίηση που θα μας εμφανιστεί επιλέγουμε το Μεταφορά Αρχείων.

GPS Spoofing Pokemon Go Spoofer 2

Στη συνέχεια, ανοίγουμε τις Ρυθμίσεις του κινητού και ανάλογα τον κατασκευαστή εντοπίζουμε κάτι σχετικό με “Πληροφορίες λογισμικού” ή “Σχετικά με το τηλέφωνο”, και αναζητούμε κάτι σχετικό με “Αριθμός κατασκευής – Build number”. Στα κινητά της Xiaomi συνήθως είναι το “Έκδοση MIUI”.

Android-παιχνίδια-κινητού-1

Στην ενότητα αυτή πατάμε πάνω της επτά διαδοχικές φορές. Κατόπιν, η συσκευή θα μας ειδοποιήσει ότι έχουμε δικαιώματα προγραμματιστή.

Από εκεί και μετά, ανάλογα τη συσκευή, οι Επιλογές προγραμματιστή θα βρίσκονται στις Ρυθμίσεις για προχωρημένους, στο Σύστημα, κ.λ.π. Στα Xiaomi συνήθως βρίσκονται στις Πρόσθετες ρυθμίσεις.

Android παιχνίδια κινητού 1α

Μόλις τις ανοίξουμε, εντοπίζουμε την ενότητα εντοπισμού σφαλμάτων και ενεργοποιούμε τις τρεις ενδείξεις που παρατηρούμε στην κάτωθι εικόνα.

Android παιχνίδια κινητού 1αααμ

Τέλος, η συσκευή Android θα εμφανίσει ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα μας ρωτήσει εάν θέλουμε να επιτρέψουμε τον εντοπισμό σφαλμάτων USB. Απλά της το επιτρέπουμε για να προχωρήσουμε με το AnyGo for Android.

Αλλαγή σε οποιαδήποτε τοποθεσία στον κόσμο

Βήμα 1: Αφού έχουμε συνδέσει την Android ή την iOS συσκευή στον υπολογιστή, στη συνέχεια θα δούμε την καρτέλα για να επιλέξουμε και να ενεργοποιήσουμε τη συσκευή μας.

GPS Spoofing Pokemon Go Spoofer 2α

Κατόπιν, κάνουμε κλικ στο Start στο κύριο παράθυρο του προγράμματος.

GPS Spoofing Pokemon Go Spoofer

Στην επόμενη καρτέλα, θα πρέπει να δούμε την τρέχουσα τοποθεσία μας στον χάρτη, όπου ο δείκτης θα αναβοσβήνει στο ακριβές σημείο. Σε περίπτωση που δεν εμφανίζει την ακριβή τοποθεσία, απλά πατάμε το κουμπί “Center-On” για να την εντοπίσει ξανά.

GPS Spoofing Pokemon Go Spoofer 2αα

Τώρα, κάνουμε κλικ στο εικονίδιο Teleport Mode στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, και στη συνέχεια, εισάγουμε στο πεδίο αναζήτησης την τοποθεσία στην οποία θέλουμε να μεταφερθούμε. Προαιρετικά, μπορούμε να επικολλήσουμε και συντεταγμένες GPS για να βρούμε μια συγκεκριμένη τοποθεσία.

Σε αυτό το σημείο, αφού κάναμε κλικ στο κουμπί της αναζήτησης, ο δείκτης θα μετακινηθεί αυτόματα στην επιθυμητή θέση. Τέλος, κάντε κλικ στο Go για να την ορίσουμε ως τη νέα μας τοποθεσία.

GPS Spoofing Pokemon Go Spoofer 4

Προσομοίωση κίνησης κατά μήκος μιας καθορισμένης διαδρομής

Το iToolab AnyGo μας επιτρέπει να προσομοιώσουμε την κίνηση GPS μεταξύ δύο προκαθορισμένων τοποθεσιών.

Κάνουμε κλικ στο Two-spot route στην επάνω δεξιά γωνία. Κατόπιν, επιλέγουμε την τοποθεσία στην οποία θέλουμε να πάμε στο χάρτη. Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα μας λέει πόσο μακριά είναι.

Σύρουμε το ρυθμιστικό στο κάτω μέρος για να ορίσουμε την ταχύτητα που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε. Μπορούμε να επιλέξουμε το Realistic Mode για διαφορετική ταχύτητα ώστε να φαίνεται αληθινή. Επιπλέον, μπορούμε να επιλέξουμε ταχύτητα πεζοπορίας, ποδηλασίας, ή οδήγησης. Μετά, κάνουμε κλικ στο Go.

GPS Spoofing Pokemon Go Spoofer 4a

Στο αναδυόμενο πλαίσιο που εμφανίζεται, επιλέγουμε πόσες φορές θέλουμε να μετακινηθούμε μεταξύ των δύο τοποθεσιών. Στη συνέχεια, κάνουμε κλικ στο Go για να ξεκινήσει η προσομοίωση κίνησης.

GPS Spoofing Pokemon Go Spoofer 4aαα

Μπορούμε να δούμε ακόμη περισσότερες πληροφορίες στην ειδική σελίδα του iToolab AnyGo. Επιπλέον, ερωτήσεις-απαντήσεις (FAQ) για διάφορά συνήθη ζητήματα. Μερικές από τις πιο χρήσιμες πληροφορίες βρίσκονται στα ακόλουθα link:

Λήψη του iToolab AnyGo

Το AnyGo for Android διατίθεται για δωρεάν λήψη στα Windows και στο macOS. Για να το αξιοποιήσουμε πλήρως απαιτείται η αγορά μιας άδειας.

Το τρίμηνο πλάνο είναι ιδανικό για όσους θέλουν να αξιοποιήσουν την εφαρμογή για σύντομο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, υπάρχει και το πλάνο ενός έτους, αλλά και το προνομιακό Lifetime Plan.

Επίσης, πρέπει να αναφέρουμε ότι η εταιρεία έχει και μια αποκλειστική προσφορά για τους αναγνώστες του PCsteps, δίνοντας το ακόλουθο εκπτωτικό κουπόνι:

PLAB30S

Τέλος, η εταιρεία διαθέτει και άλλα χρήσιμα εργαλεία, όπως το iToolab UnlockGo (Android) που είδαμε σε προηγούμενο άρθρο, αλλά και το iToolab FixGo που περιγράψαμε και είναι ιδανικό για τις iOS συσκευές.

Ποια είναι η γνώμη σας για το iToolab AnyGo;

Αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#319 - Πλήρη Αποσύνδεση Λογαριασμού Google, Dynamic Island Στα Windows 11, Παιχνίδι Google I/O 2024
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps