Home » Software » Παιχνίδια » Εθισμός Στο Gaming, Battlefield 5 Open Beta, Commandos Remake

Εθισμός Στο Gaming, Battlefield 5 Open Beta, Commandos Remake

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η στήλη GamingSteps θα βγαίνει κάθε Παρασκευή, και ως αντικείμενο θα έχει το gaming. Αυτή την εβδομάδα, μεταξύ άλλων, οι παίκτες ανακαλύπτουν κρυφό χάρτη στο Silent Hill 2, η EA ανακοίνωσε open beta για το Battlefield V, και η Blizzard κατάφερε να καταπολεμήσει τις τοξικές συμπεριφορές των παικτών. Επίσης, συζητάμε για τον εθισμό στο gaming, και σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε κάθε Παρασκευή στο GamingSteps.

Παράλληλα, κάθε εβδομάδα σχολιάζουμε κάποιο θέμα σχετικό με το gaming, ενώ σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Ανακαλύφθηκε κρυφός χάρτης στο Silent Hill 2

Το Silent Hill είναι μία σειρά survival horror games, της οποίας ο πρώτος τίτλος κυκλοφόρησε το 1999. Μέχρι σήμερα έχει προσθέσει στη συλλογή της αρκετούς βασικούς τίτλους, όπως επίσης και μερικά spin offs.

Ωστόσο, το θέμα της είδησης είναι το Silent Hill 2, και ένας mini κρυφός χάρτης που ανακαλύφθηκε πρόσφατα.

Εθισμός Στο Gaming, Battlefield 5 Open Beta, Commandos Remake

Δεκαεπτά χρόνια μετά την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού, δεν είναι λίγοι αυτοί που σβήνουν όλα τα φώτα, και λιώνουν μέχρι να βγει το πρώτο φως του ήλιου.

Ένας από αυτούς είναι και ο χρήστης του Twitter punk7890, που στις 13 Ιουλίου έκανε την παρακάτω δημοσίευση.

“Βρήκα δύο καλά κρυμμένα μυστικά του Silent Hill 2 (PS2). Ένας περίπλοκος συνδυασμός κουμπιών ενεργοποιεί τέσσερις τύπους μικρού χάρτη, που εμφανίζονται πάνω δεξιά στην οθόνη. Ο δεύτερος μυστικός συνδυασμός κουμπιών ενεργοποιεί την αποθήκευση οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή.”

Οι συγκεκριμένοι συνδυασμοί πλήκτρων λειτουργούν αποκλειστικά στο PlayStation 2. Επίσης, για να τους χρησιμοποιήσει ο παίκτης θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει το εναλλακτικό “Dog Εnding”.

Όπως καταλαβαίνουμε, η πιθανότητα να ανακαλύψει οποιοσδήποτε παίκτης αυτά τα μυστικά είναι ιδιαίτερα μικρή.

https://www.youtube.com/watch?v=quI5ep37DZs

Η ύπαρξη ενός μυστικού χάρτη στο παιχνίδι πιθανολογείται από το 2015, από ένα κείμενο που είχε δημοσιευθεί στο φόρουμ της κοινότητας του Silent Hill.

Στην ανάρτηση αναφέρεται ότι με τον κατάλληλο συνδυασμό κουμπιών, και με τη χρήση ενός memory editor, μπορείς να επηρεάσεις τον κώδικα του παιχνιδιού και να προβάλεις τον χάρτη.

Πιστεύουμε ότι δεν υπάρχουν πολλοί που ψάχνουν για cheats σε ένα παιχνίδι τόσο παλιό όσο το Silent Hill 2. Παρ’ όλα αυτά, είναι αρκετά ενδιαφέρον να κάνει κάποιος μία τέτοια ανακάλυψη δεκαεπτά χρόνια μετά την κυκλοφορία ενός παιχνιδιού.

Το Battlefield V μπαίνει σε open beta τον Σεπτέμβριο

Μόλις κυκλοφόρησε το trailer του Battlefield V, το διαδίκτυο τρελάθηκε, διότι το παιχνίδι θα έχει γυναίκες στρατιώτες. Παρ’ όλα αυτά, όλοι αποδέχθηκαν το γεγονός αυτό, και το παιχνίδι προχώρησε σε φάση Alpha Testing, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Η EA αναγνώρισε κάποια προβλήματα στο matchmaking, αν και ήταν αναμενόμενα σύμφωνα με τους ίδιους. Επίσης, σημείωσε ότι θα γίνουν αρκετές βελτιώσεις πριν το παιχνίδι μπει σε open beta.

Μεταξύ άλλων, σκοπεύουν να εξισορροπήσουν αρκετά όπλα, και να διορθώσουν το σύστημα αναβίωσης.

Παράλληλα, θα επαναπροσδιορίσουν τους χρόνους απόκρισης μερικών όπλων, οι οποίοι θα ρυθμιστούν με βάση τους εκτιμώμενους χρόνους αντίδρασης των παικτών.

Το μέλλον του παιχνιδιού αναμένεται ενδιαφέρον, με την ΕΑ να τονίζει ότι θα υπάρξουν αρκετές φάσεις δοκιμών, με τελική αυτή της Open Beta, στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Το Battlefield V πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου για τους συνδρομητές του Origin Access, ενώ στις 16 Οκτωβρίου θα αποκτήσουν πρόσβαση στο παιχνίδι οι κάτοχοι της Deluxe έκδοσης, και στις 19 μηνός όλοι οι υπόλοιποι.

Μείωση της τοξικής συμπεριφοράς των παικτών στο Overwatch

Έχει περάσει πάνω από ένας μήνας που η Blizzard πρόσθεσε δύο νέα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο Overwatch. Το πρώτο αφορά την εύρεση ομάδας με βάση συγκεκριμένα φίλτρα.

Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι το δεύτερο χαρακτηριστικό, που επιτρέπει την επιβράβευση των παικτών μετά το τέλος ενός match.

Οι παίκτες μπορούν να επιβραβεύουν τους συμπαίκτες ή τους αντιπάλους τους για τη σωστή συμπεριφορά, τις ηγετικές ικανότητες, και την καλή συνεργασία.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του παιχνιδιού, Jeff Kaplan, μέσα σε αυτό το διάστημα η τοξική συμπεριφορά των παικτών έχει μειωθεί κατά 26,4% στην Αμερική, και κατά 16,4% στην Κορέα.

Το σκεπτικό της Blizzard πίσω από τον σχεδιασμό αυτών των χαρακτηριστικών ήταν πως η επιβράβευση της θετικής συμπεριφοράς πιθανότατα θα έφερνε καλύτερα αποτελέσματα από την τιμωρία της αρνητικής συμπεριφοράς.

Όπως όλα δείχνουν, είχαν απόλυτο δίκιο. Από τη μία, όταν επιλέγεις ο ίδιος τι ρόλο θες να έχεις στο παιχνίδι, είναι λάθος να παραπονιέσαι εκ των υστέρων. Επίσης, όσο περισσότερες θετικές ψήφους έχεις, σε τόσο καλύτερες ουρές αναμονής τοποθετείσαι.

Τέλος, όσο περισσότερες θετικές ψήφους παίρνεις από τους συμπαίκτες σου, τόσο περισσότερες αμοιβές κερδίζεις.

Τα κίνητρα είναι σαφώς μεγάλα. Στη χειρότερη, όσο παλιοχαρακτήρας κι αν είναι κάποιος, σίγουρα δεν θέλει να περιμένει με τις ώρες να παίξει ένα match.

Well played, Blizzard! Συνεχίστε την καλή δουλειά, και ίσως καταφέρετε κάποια μέρα οι τοξικές συμπεριφορές να απουσιάζουν παντελώς από τα παιχνίδια.

Η επική σειρά παιχνιδιών Commandos επιστρέφει

Τα stealth games στρατηγικής είναι ένα ιδιαίτερο είδος παιχνιδιού, που απαιτεί αφοσίωση την ώρα που παίζεις. Μία από τις πιο γνωστές σειρές ήταν τα Commandos, των οποίων ο τελευταίος τίτλος κυκλοφόρησε το 2006.

Όπως είναι λογικό, πολλοί είναι αυτοί που πίστεψαν ότι το παιχνίδι χάθηκε για πάντα. Ζούμε όμως στην εποχή των reboots, των remakes, και των remasters, οπότε πάντα υπάρχει ελπίδα.

Το φως στο μακρύ τούνελ του Commandos έφερε η Kalypso Media GmbH, που αγόρασε τα δικαιώματα της σειράς.

Ήδη έγινε γνωστό ότι στοχεύουν στην αναβίωσή της με νέους τίτλους, επανεκδόσεις των παλιών, και διάθεσή τους σε ποικίλες πλατφόρμες.

Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για τις επόμενες κινήσεις της εταιρείας. Παρ’ όλα αυτά, μέχρι την κυκλοφορία του Commandos, μπορούμε να παίξουμε το εξαιρετικό “Shadow Tactics: Blades of the Shogun”, που θα μας προσφέρει παρόμοια εμπειρία.

Άποψη: Παιδικός Εθισμός στο Gaming

Οι περισσότεροι θεωρούμε ότι ο εθισμός αφορά μόνο τις ουσίες. Δυστυχώς υπάρχουν πολλά είδη εθισμού, και κάποια έχουν σχέση με την τεχνολογία.

Παλαιότερα είδαμε τον εθισμό στο διαδίκτυο ή/και το Facebook, ενώ περιγράψαμε πώς μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι είναι εθισμένος. Βέβαια δεν παραλείψαμε να δώσουμε συμβουλές για την αντιμετώπισή του.

Εθισμός στο Διαδίκτυο
Εθισμός στο Διαδίκτυο – Ενδείξεις και Αντιμετώπιση

Ο εθισμός στο διαδίκτυο είναι μια νέα μορφή εξάρτησης, και αφορά την υπερβολική χρήση του ίντερνετ και τον εκνευρισμό ή δυσθυμική διαταραχή, που παρουσιάζεται κατά…

Παράλληλα, κάποια στιγμή είχαμε δει τη δημιουργία Μονάδας Απεξάρτησης για το Fortnite, στο εξωτερικό φυσικά.

Όσο ο κόσμος του gaming μεγαλώνει, τόσο οι ειδικοί ασχολούνται με αυτόν, και όσους τον απαρτίζουν. Ψυχολόγοι, αναλυτές, οικονομολόγοι, πολιτικοί, δικηγόροι, όλοι κάτι ψάχνουν.

Ο εθισμός στο gaming παρουσιάζεται συχνότερα σε μικρότερες ηλικίες. Τι μπορεί να φταίει για αυτό το φαινόμενο, και πώς το αντιμετωπίζουμε;

Δυστυχώς δεν φταίει τόσο το παιδί που εθίζεται, όσο ο ίδιος ο γονέας. Αν ο γονέας αδιαφορεί, το παιδί ωθείται στην αποξένωση για διάφορους λόγους.

Ίσως το παιδί μας βιώνει άσχημες συμπεριφορές στο σχολείο ή τον περίγυρό του, το γνωστό “bullying”. Έτσι, ενδέχεται να αδιαφορεί για τον έξω κόσμο, γιατί βρίσκει πιο ελκυστική την “πραγματικότητα” των παιχνιδιών.

Όλα αυτά είναι εύκολα αναγνωρίσιμα, αρκεί να έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά. Αν δούμε ότι το παιδί μας δεν σηκώνεται από την καρέκλα ούτε για τουαλέτα, τότε πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας.

Σε καμία περίπτωση δεν φταίει το παιχνίδι ή η κονσόλα. Εμείς αγοράσαμε στο παιδί μας την κονσόλα, εμείς επιλέξαμε να αγνοήσουμε τα σημάδια, εμείς αδιαφορούμε για την υγεία του, εμείς έχουμε αποτύχει να θέσουμε τα κατάλληλα όρια.

Δεν λέμε ότι είναι κακό να παίρνουμε παιχνίδια στα παιδιά μας. Απλώς τονίζουμε ότι σε όλα πρέπει να υπάρχει μέτρο. Αν δεν θέλουμε να καταλήξει το παιδί μας να κάθεται σε μία λίμνη από τα ίδια του τα ούρα, θα πρέπει να επιβάλλουμε σαφείς κανόνες.

Ομοίως, αν διαπιστώσουμε δραστική αλλαγή στη συμπεριφορά του, πρέπει να του μιλήσουμε. Πρώτα εμείς θα ψάξουμε τι πρόβλημα υπάρχει, αν υπάρχει, και μετά θα τρέχουμε στους ειδικούς.

Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τους ενήλικες. Όσα αναφέρουμε στο άρθρο μας για τον εθισμό στο διαδίκτυο ισχύουν και για το gaming. Για αυτό δεν πρέπει να αγνοούμε τα σημάδια όταν τα δούμε σε εμάς ή κάποιον άλλο.

Διαβάστε τον οδηγό μας για τον εθισμό στο διαδίκτυο. Φροντίστε το internet και τα παιχνίδια να παραμείνουν μέσα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ο πραγματικός κόσμος είναι έξω από τις οθόνες, όχι στους δρόμους του Grand Theft Auto.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Pixel Perfect Platformers

Αν μας αρέσουν τα platformer παιχνίδια, όπως το Mega Man και το Rayman, αυτή είναι η σωστή στιγμή να αποκτήσουμε μερικά.

Στο Humble Bundle αυτή την περίοδο τρέχουν ειδικές προσφορές, που μας προσφέρουν μερικούς από τους καλύτερους platformer τίτλους. Οι εκπτώσεις αγγίζουν το 85%, και θα διαρκέσουν έως τις 23 Ιουλίου στις 8:00μμ.

Rayman Origins και Rayman Legends -66%

Η σειρά Rayman της Ubisoft προσφέρει διασκεδαστικό gameplay, με περίεργους χαρακτήρες και αστεία γραφικά. Παράλληλα, είναι ιδανικά παιχνίδια για κάποιον που αρχίζει τώρα να ασχολείται με το gaming.

Ο χαρακτήρας μας στα Rayman είναι ο ίδιος ο Rayman, και ο σκοπός μας είναι να σώσουμε πριγκίπισσες και Teensies.

Στο Humble Bundle θα βρούμε τους δύο τελευταίους τίτλους της σειράς, Rayman Origins και Rayman Legends. Η έκπτωση και στα δύο παιχνίδια είναι 66%, ενώ η τελική τιμή τους διαμορφώνεται στα 3,39€ και 6,79€ αντίστοιχα.

Mega Man Legacy Collection -60%

Η Mega Man Legacy Collection είναι μία συλλογή από τα έξι πρώτα παιχνίδια της βασικής σειράς.

Στο Mega Man είμαστε ένα ανδροειδές που αρχικά λεγόταν Rock, και ήταν ένας απλός βοηθός εργαστηρίου. Ο Rock κατασκευάστηκε από τον Dr. Light με τη βοήθεια του Dr. Wily.

Ο Dr. Wily επαναπρογραμμάτισε τα ρομπότ του Dr. Light, μετατρέποντάς τα σε πολεμικές μηχανές, με σκοπό να κατακτήσει τον κόσμο.

Έτσι, ο Rock δέχθηκε να επαναπρογραμματιστεί, και μετατράπηκε σε ένα ρομπότ μάχης. Ήθελε να βοηθήσει στην υπεράσπιση του κόσμου από τον Dr. Wily, και μετονομάστηκε σε Mega Man.

Στις προσφορές του Humble Bundle η τιμή της Mega Man Legacy Collection είναι μόλις 5,99€.

Θα βρούμε επίσης και την Mega Man Legacy Collection 2 που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2017. Η δεύτερη συλλογή περιέχει τους τέσσερις τελευταίους τίτλους της βασικής σειράς, και με έκπτωση στα -25%, έρχεται στην τιμή των 11,24€.

Cuphead -20%

To Cuphead κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2017, και έχει σαρώσει ταμεία και κριτικές.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο είδος shooter παιχνιδιού, που χαρακτηρίζεται ως run and gun. Ο Cuphead με τον αδερφό του, Mugman, παλεύουν με ατελείωτα bosses, γιατί απλά χρωστούν στον διάβολο, και πρέπει να τον ξεχρεώσουν.

Τα γραφικά του παιχνιδιού έχουν βαθιά επιρροή από τα κινούμενα σχέδια του Walt Disney της δεκαετία του ‘30.

Η τιμή του στο Humble Bundle είναι 15,99€ με την έκπτωση. Πιστέψτε μας, είναι μία χαρά γιατί δεν το βρίσκουμε συχνά σε προσφορές.

A Hat In Time -35%

Ένα platformer που για αρκετούς αποτελεί τη νέα εποχή των παιχνιδιών της κατηγορίας.

Ξεκίνησε από το Kickstarter, και κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2017. Είναι μία platformer περιπέτεια στην οποία ακολουθούμε την ιστορία ενός εξωγήινου κοριτσιού.

Έχουμε βρεθεί μακριά από τον πλανήτη μας, και προσπαθούμε να επιστρέψουμε σε αυτόν. Στην πορεία μας αντιμετωπίζουμε ποικίλες δυσκολίες και εχθρούς.

Η τιμή του στο Steam είναι 27,99€. Ωστόσο, στις εκπτώσεις του Humble Bundle θα το αγοράσουμε μόλις με 18,19€.

Yooka-Laylee -66%

Ένα ακόμη κορυφαίο παιχνίδι από την Team17, που είναι εκδότης των γνωστών παιχνιδιών Worms.

Στο Yooka-Laylee χειριζόμαστε δύο χαρακτήρες, ενώ μπορούμε να παίξουμε και με κάποιον φίλο μας. Στόχος μας είναι να εξερευνούμε το περιβάλλον, να μαζεύουμε αντικείμενα, να λύνουμε παζλ, και να σκοτώνουμε εχθρούς.

Η έκπτωση που έχει βάλει το Humble Bundle στο παιχνίδι είναι αρκετά γενναία. Με 66% μείωση στην τιμή, μπορεί να γίνει δικό μας μόνο με 13,59€.

Trine, όλοι οι τίτλοι έως -85%

Η σειρά των παιχνιδιών Trine διαδραματίζεται σε μία φανταστική μεσαιωνική τοποθεσία. Κάθε ένας από αυτούς προσφέρει διαφορετική ιστορία και δυνατότητες παιξίματος.

Πρόκειται για μία σειρά αρκετά καλών παιχνιδιών, με αξιόλογα παζλ, και ενδιαφέροντα γραφικά. Είτε μόνοι μας, είτε παίζοντας με φίλους, θα περάσουμε πολλές ώρες διασκέδασης.

Οι τιμές για τα τρία παιχνίδια στη διάρκεια του “Pixel Perfect Platformers Sales”, διαμορφώνονται ως εξής:

  • Trine Enchanted Edition → 1,94€
  • Trine 2: Complete Story → 2,54€
  • Trine 3: The Artifacts Of Power → 5,49€

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στο “Pixel Perfect Platformers Sales”. Για να δείτε όλες τις προσφορές, επισκεφτείτε αυτόν τον σύνδεσμο.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Εσείς έχετε υπάρξει ποτέ εθισμένοι στο διαδίκτυο ή τα παιχνίδια; Γνωρίζετε κάποιον που έχει περάσει από αυτή τη φάση;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη Παρασκευή, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming, προσφορές παιχνιδιών, και τον σχολιασμό ενός ακόμη θέματος.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας για όσα διαβάσατε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps