Home » Hardware » Προσφορές » Μεγάλη Προσφορά Mi Mix 2 6GB/256GB, Χωρίς Τελωνείο

Μεγάλη Προσφορά Mi Mix 2 6GB/256GB, Χωρίς Τελωνείο

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η Xiaomi είναι δημοφιλής στη χώρα μας και όλοι γνωρίζουμε ότι παράγει έξυπνες και ποιοτικές συσκευές. Δείτε την έκπτωση του Gearbest, στο κορυφαίο Bezel-less MI Mix 2 με μεγάλες μνήμες 6GB+256GB που αντιπαρατίθεται στα ίσια με το κτήνος OnePlus 5 και το κερδίζει σε ομορφιά αλλά και στα σημεία, και επωφεληθείτε από την πτώση της τιμής που έχει τεράστια διαφορά από την ελληνική αγορά, με Priority αποστολή χωρίς τελωνείο.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Μπορείτε να δείτε την αναλυτική σύγκριση του Mi MIX 2 με το OnePlus 5 σε προηγούμενο οδηγό:

Σύγκριση: OnePlus 5 vs Mi MIX 2 Ποιο Είναι Καλύτερο?

Η αγορά κινητού είναι σίγουρα από τις πιο ευχάριστες διαδικασίες, παρότι ενδέχεται να βάλουμε το χέρι βαθιά στην τσέπη. Στον οδηγό θα βλέπουμε κάθε Πέμπτη…

Ποια είναι η Xiaomi

Προφέρεται “Σιάο-μί” και είναι αναμφίβολα μια από τις γνωστότερες και μεγαλύτερες κινέζικες εταιρείες τεχνολογίας. Η Xiaomi ιδρύθηκε το 2010 από μια ομάδα επιχειρηματιών που είχαν ως γνώμονα ότι η υψηλής ποιότητας τεχνολογία δεν χρειάζεται να κοστίζει μια περιουσία.

H τεράστια επιτυχία της κινέζικης εταιρείας οφείλεται στη διαφορετική προσέγγισή στο μάρκετινγκ και την στρατηγική πωλήσεων από τις καθιερωμένες των γιγάντων Samsung και Apple.

Η Xiaomi από το 2014 είναι ο μεγαλύτερος πωλητής smartphone στην Κίνα έχοντας ξεπεράσει την Samsung, σύμφωνα με έκθεση της IDC. Παγκοσμίως θεωρείται ως ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές smartphone και ηλεκτρονικών ειδών στον κόσμο.

Γιατί να αποκτήσω το Mi Mix 2

Τα smartphone της Xiaomi δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθότι οι περισσότερες συσκευές της εταιρείας διαθέτουν εξαιρετικές προδιαγραφές.

Το Mi Mix 2 είναι ένα πανίσχυρο και premium All Screen κινητό, με μεγάλη οθόνη 6.0” υψηλότατης ανάλυσης 2160 x 1080, που ωστόσο, οι διαστάσεις παραπέμπουν σε συσκευή των 5.5 ιντσών και κάτω.

Επιπλέον η αξιοσημείωτη διαφορά του κόστους αγοράς στα ελληνικά καταστήματα, το καθιστούν αναμφίβολα μια καλή ευκαιρία για να αποκτήσουμε το ισχυρότερο και ωραιότερο κινητό της Xiaomi σε φιλική τιμή.

Μεγάλη διαφορά τιμής στην ελληνική αγορά

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το συγκεκριμένο μοντέλο της προσφοράς του GearBest με τα 256GB αποθηκευτική μνήμη δεν διατίθεται στα ελληνικά καταστήματα. Ωστόσο, είναι διαθέσιμο το μικρότερο μοντέλο των 128GB σε πολύ υψηλότερη τιμή.

Καλό είναι να θυμόμαστε ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, και ιδίως στα είδη της Xiaomi αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από τον μεγαλύτερο επίσημο μεταπωλητή της, το GearBest. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Τι είπαν οι Έλληνες χρήστες

Oι προσφορές στις συσκευές της Xiaomi

Οι τρέχουσες προσφορές για τα προϊόντα τις Xiaomi είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

Xiaomi Mi MIX 2

Η κινέζικη εταιρεία έκανε αίσθηση στο τελευταίο τρίμηνο του 2017, παρουσιάζοντας το Mi MIX 2, που έχει ομολογουμένως εντυπωσιακή εμφάνιση και εξαιρετικές προδιαγραφές.

Η νέα ναυαρχίδα κατέβηκε στις 5.99 ίντσες από τις 6,44 του πρώτου Mi Mix. Η αναλογία πήγε στο 18:9 και η οθόνη έχει ανάλυση στα 2160 x 1080 pixel, με προστασία από Gorilla Glass 4.

Αυτή η εντυπωσιακή μείωση του μεγέθους οθόνης στο Mi MIX 2 έχει ευεργετικά αποτελέσματα, καθότι όπως προείπαμε οι διαστάσεις σε σχέση με το προηγούμενο Mi Mix παραπέμπουν σε συσκευή των 5.5 ιντσών και κάτω.

Η εντυπωσιακή συσκευή της Xiaomi και το συγκεκριμένο μοντέλο της προσφοράς του Gearbest, έρχεται με 6GB μνήμης και 256GB αποθηκευτικό χώρο. Είναι Dual SIM -Dual Standby με δυο nano SIM.

Το bezel-less phablet φοράει τον οκταπύρηνο Qualcomm Snapdragon 835 MSM8998 στα 2.45GHz, 64-bit. Διαθέτει και την μπάντα B20 800Mhz. Η συσκευή έχει δυο κάμερες, στα 12.0MP η οπίσθια και 5.0ΜΡ η μπροστινή, με διάφραγμα ƒ/2.0 και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS). Διαθέτει led flash.

Το Mi MIX 2 υποστηρίζει όλες τις χρήσιμες λειτουργίες και διαθέτει μπαταρία στα 3400 mAh. Τρέχει το MIUI 8 βασισμένο στο Android 7.0 και διαθέτει Bluetooth 5.0.

Το εντυπωσιακό phablet της κινέζικης εταιρείας θα έχει μεγάλη πτώση στην τιμή για λίγα κομμάτια, και διατίθεται στην τιμή των €472.60. Συνοδεύεται από θήκη της Xiaomi και μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ.

Για να επιτύχουμε την χαμηλότερη τιμή της προσφοράς πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το ακόλουθο κουπόνι:

mix2qc

Ενώ υπάρχει δωρεάν αποστολή, ο ενδεδειγμένος τρόπος αποστολής που είναι 100% αποτελεσματικός στο να γλιτώσουμε το τελωνείο είναι η επιλογή Priority Line. Το κινητό θα έρθει στο σπίτι μας με courier.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: 5.99 ίντσες με πυκνότητα 403ppi
  • Ανάλυση οθόνης: 2160 x 1080 IPS LCD
  • Οκταπύρηνος Snapdragon 835 MSM8998 στα 2.45GHz
  • Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων
  • RAM: 6GB
  • 256GB αποθηκευτικός χώρος
  • Δεν έχει υποδοχή για micro SD κάρτα
  • Υποδοχή για δυο κάρτες nano SIM
  • 2 κάμερες με 12.0MP και 5.0 MP αντίστοιχα, με φλας και OIS
  • Έκδοση Bluetooth: V5.0
  • Μπαταρία: 3400mAh
  • Λειτουργικό σύστημα: MIUI 8 και νεότερο
  • Δίκτυα: GSM + CDMA + WCDMA + TD-SCDMA + FDD-LTE + TDD-LTE
    2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
    CDMA: CDMA BC0/BC1/BC6/BC10,CDMA EVDO BC0/BC1/BC6/BC10
    3G: WCDMA B1/B2/B3/B4/B5/B6/B8/B9/B19
    TD-SCDMA: TD-SCDMA B34/B39
    4G: FDD-LTE B1 / B2 / B3 / B4 / B5 / B7 / B8 / B12 / B13 / B17 / B18 / B19 / B20 / B25 / B26 / B27 / B28 / B29 / B30
    TDD/TD-LTE: TDD-LTE B34/B38/B39/B40/B41
  • GPS / A-GPS / Glonass / Beidou
  • Αισθητήρες: Επιταχυνσιόμετρο, Αισθητήρας φωτισμού περιβάλλοντος, Ηλεκτρονική πυξίδα, Αισθητήρας βαρύτητας, Γυροσκόπιο, Hall, Αισθητήρας προσέγγισης
  • Διαστάσεις: 15.18 x 7.55 x 0.77 εκατοστά
  • Βάρος: 0.185 kg
  • Χρώμα: Μαύρο
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το τηλέφωνο, φορτιστή,καλώδιο micro usb, εγχειρίδιο χρήσης, θήκη πλάτης, βελόνα εξαγωγής για την SIM.

Σας άρεσε η ναυαρχίδα της Xiaomi?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά στο νέο Mi Mix 2 της Xiaomi. Το πανίσχυρο premium κινητό της κινέζικης εταιρείας μπορεί να καλύψει όλες ανεξαιρέτως τις ανάγκες μας με το παραπάνω.

Αν έχετε αγοράσει smartphone ή phablet της Xiaomi μπορείτε να μας γράψετε τις εντυπώσεις σας.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps