Home » Hardware » Οδηγοί Αγοράς » Έξυπνες και Οικονομικές Τσάντες για Laptop από το Gearbest

Έξυπνες και Οικονομικές Τσάντες για Laptop από το Gearbest

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η μεταφορά του φορητού υπολογιστή αποτελεί μια άβολη διαδικασία. Οι περισσότερες τσάντες για laptop έχουν είτε περιορισμό χώρου, είτε μεγάλο βάρος, και συχνά υψηλό κόστος. Σε αυτόν τον οδηγό θα ανακαλύψουμε οικονομικές τσάντες για laptop από το GearBest με έξυπνα χαρακτηριστικά, που θα μας καλύψουν σε κάθε περίσταση.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για ασφαλείς αγορές από την Κίνα, χωρίς τον κίνδυνο τελωνείου, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Με θύρα USB για power bank

Οι τσάντες για laptop με θύρα USB, που προορίζεται για διευκόλυνση στη χρήση power bank, είναι αρκετά διαδεδομένες. Στο GearBest μπορεί κανείς να βρει μεγάλο αριθμό αυτού του είδους. Παρακάτω μαζέψαμε τις καλύτερες.

Η CzaryMonkey έρχεται σε 2 κομμάτια, την κεντρική τσάντα, καθώς και ένα μικρότερο τσαντάκι. Η τσάντα έχει μεγάλο εσωτερικό χώρο και χωράει laptop έως 15,6″.

Έξυπνες και Οικονομικές Τσάντες για Laptop απο Gearbest

Στο πλάι της τσάντας βρίσκεται μια θύρα USB για εσωτερική σύνδεση με το power bank μας. Με το καλώδιο που έρχεται μαζί με την τσάντα, συνδέουμε εξωτερικά το κινητό με το power bank, διατηρώντας το power bank στη θήκη.

Επιπλέον, δίπλα από τη θύρα USB υπάρχει θύρα audio jack. Έτσι, μπορούμε να συνδέσουμε το κινητό με τα ακουστικά μας, χωρίς να χρειάζεται να βγάλουμε το κινητό από την τσάντα.

Η ακόλουθη είναι η πιο οικονομική από τις υπόλοιπες τσάντες για laptop με USB port. Έχει κόστος 13,77€, βάρος λίγο πάνω από μισό κιλό, και μπορεί να μεταφέρει laptop 17 ιντσών.

Ακόμα, βγαίνει σε τέσσερα χρώματα: μαύρο, γκρι, μπλε, και μοβ. Το εσωτερικό της είναι αρκετά άνετο, με ξεχωριστούς χώρους για καλύτερη οργάνωση.

Η τελευταία τσάντα με USB port που θα αναφέρουμε είναι μια τσάντα με ιδιαίτερα καλαίσθητο σχεδιασμό και μινιμαλιστική διάθεση. Είναι ελαφριά, κυκλοφορεί σε 4 χρώματα, και έχει δημιουργηθεί με όμορφα και απλά κοψίματα.

Μπορεί να αποθηκεύσει φορητό υπολογιστή μέχρι 17 ιντσών, διατηρώντας, παράλληλα, χώρο για βιβλία, tablet, κλπ. Η πλάτη της τσάντας έχει εργονομικό σχεδιασμό, προσφέροντας μια άνετη εμπειρία.

Με ηλιακό πάνελ

Η συγκεκριμένη καινοτόμα ιδέα από την Kingsons παντρεύει τα ηλιακά πάνελ με τις τσάντες για laptop, προσφέροντας έτσι απεριόριστη on-the-go ενέργεια για κινητό, tablet, και άλλες συσκευές.

Το ηλιακό πάνελ τοποθετείται στην πλάτη της τσάντας, και μέσω θύρας USB μπορούμε να συνδέσουμε το κινητό μας. Η τοποθέτηση γίνεται με μαγνήτη, που σημαίνει ότι μπορούμε να αφαιρέσουμε το πάνελ από την τσάντα, εφόσον το επιθυμούμε.

Τα USB καλώδια συνδέονται με το πάνελ σε υποδοχή που βρίσκεται στο πίσω μέρος του. Από εκεί, με καλώδιο, η ηλιακή ενέργεια μεταφέρεται στον ενσωματωμένο ρυθμιστή, όπου και μετατρέπεται σε ηλεκτρική ενέργεια.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το ότι υπάρχει υποδοχή για δύο καλώδια, για ταυτόχρονη φόρτιση δύο συσκευών.

Σχετικά με τη μεταφορά laptop, η συγκεκριμένη τσάντα μπορεί να χωρέσει μέχρι και 15,6″ φορητό υπολογιστή. Διαθέτει, όμως, μεγάλο εσωτερικό χώρο, για να μπορεί να αποθηκεύσει μεγάλο αριθμό πραγμάτων.

Με αντικλεπτικό σχεδιασμό

Οι τσάντες για laptop με αντικλεπτικά χαρακτηριστικά έχουν γίνει αρκετά γνωστές. Ιδιαίτερα για κάποιον που ζει σε μεγάλη πόλη και βρίσκεται συνέχεια στο πόδι, μια τέτοια τσάντα προσφέρει άνεση και ασφάλεια.

Η CTSmart διαθέτει κρυμμένο φερμουάρ, καθιστώντας την κλοπή δύσκολη. Επιπλέον, στην πλάτη της τσάντας υπάρχει ασφαλής τσέπη, που προορίζεται κυρίως για κινητό και άλλα σημαντικά αντικείμενα.

Για τη δημιουργία της έχει χρησιμοποιηθεί αδιάβροχο, ανθεκτικό ύφασμα, και έχει βάρος 0,7 κιλών. Όσον αφορά στη μεταφορά laptop, υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης laptop έως και 15,6 ιντσών.

Με κρυφό χώρο για laptop και κλειδαριά

Παραμένοντας στo ίδιο concept με την προηγούμενη τσάντα, η 2018 Tigernu αποτελεί μια απλή τσάντα, εκτός του χώρου του laptop. Η θήκη αυτή έχει τοποθετηθεί έξυπνα πίσω από τα λουριά της τσάντας για απόλυτη ασφάλεια.

Ακόμα, έρχεται μαζί με κλειδαριά της εταιρείας Tigernu που λειτουργεί με κωδικό για ακόμα μεγαλύτερη προστασία. Τα χρώματα από τα οποία μπορούμε να επιλέξουμε είναι μαύρο και γκρι, και προορίζεται για laptop μέχρι 15,6 ιντσών.

Να σημειωθεί πως στην πλάτη της τσάντας βρίσκεται ειδικά σχεδιασμένο λουράκι που εφαρμόζει πάνω από το χερούλι οποιασδήποτε βαλίτσας για άνεση σε ταξίδια.

Αυτή την στιγμή η συγκεκριμένη τσάντα είναι out of stock στο GearBest, αλλά μπορείτε να τη βρείτε στο Aliexpress.

Με ειδική θήκη για DSLR κάμερα και φακούς

Όσοι ασχολούνται με τη φωτογραφία, ξέρουν πολύ καλά τον αγώνα του να χρειάζονται τουλάχιστον δύο τσάντες για μεταφορά κάμερας, φακών, laptop, και προσωπικών αντικείμενων ταυτόχρονα.

Η εταιρεία CADEN έρχεται για να δώσει λύση σε αυτό το πρόβλημα. Ανάλογα με τις ανάγκες μας, μπορούμε να διαλέξουμε τη μεσαία ή τη μεγάλη σε μέγεθος τσάντα αυτού του είδους.

Η τσάντα είναι χωρισμένη σε δύο κομμάτια. Στη βάση, ο χώρος έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για αποθήκευση DSLR ή mirrorless κάμερας, αλλά και για φακούς. Από πάνω, διατίθεται χώρος για τα υπόλοιπα αντικείμενά μας.

Μπορούμε να μεταποιήσουμε τη διαμόρφωσή του κάτω χώρου, ανάλογα με το πώς μας βολεύει. Αρκεί να αλλάξουμε θέση στα “τοιχώματα” που διαθέτουν velcro στις άκρες.

Η μικρότερη σε μέγεθος τσάντα προορίζεται για laptop 13,3″, και η μεγαλύτερη για 15,6″. Επίσης, υπάρχουν και στις δύο λουράκια για μεταφορά τρίποδα, στον πάτο για τη μικρή, και στο πλάι για τη μεγάλη.

Με χαρακτηριστικά για αθλητές

Στο Gearbest μπορούμε να εντοπίσουμε δύο τσάντες για laptop κατάλληλες για αθλητισμό. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός δεν συναντάται συχνά, αν και υπάρχουν περιπτώσεις που μια τέτοια τσάντα βολεύει.

Η εταιρεία Chansin έχει κυκλοφορήσει μια αδιάβροχη τσάντα με βάρος μόλις μισό κιλό. Προτείνεται κυρίως για εξωτερικές δραστηριότητες, όπως ποδηλασία, πεζοπορία, και αναρρίχηση.

Διατίθεται σε τέσσερα χρώματα: σκούρο και ανοικτό μπλε, πράσινο, και πορτοκαλί, ενώ μπορεί να χωρέσει laptop 14″.

Η δεύτερη τσάντα που θα αναφέρουμε προορίζεται κυρίως για όσους ασχολούνται με μπάσκετ ή κάποιο άλλο άθλημα που απαιτεί μπάλα. Στο μπροστινό μέρος της τσάντας βρίσκεται δίχτυ κατάλληλο για τη μεταφορά της.

Χωράει laptop έως και 15,6″, διαθέτει θύρα USB για power bank, και κυκλοφορεί σε μαύρο και γκρι χρώμα.

Με χαρακτηριστικά για ταξιδιώτες

Όταν θέλουμε να ταξιδέψουμε με όσο το δυνατόν λιγότερες αποσκευές, χρειαζόμαστε μια άνετη τσάντα μεγάλης χωρητικότητας.

Η εταιρεία Halfmoon Tribe έχει βγάλει στην αγορά μια ιδανική τσάντα πολύ μεγάλων διαστάσεων, αλλά βάρους λιγότερο από κιλό. Διαθέτει οκτώ διαφορετικούς χώρους, καθώς και θήκη για laptop 15,6″.

Αν πρόκειται για πιο extreme κατάσταση, υπάρχει η επιλογή της τσάντας Hongjing. Κατασκευασμένη από αδιάβροχο υλικό, ελαφριά, και με θήκη για laptop 15,6″, είναι ιδανική για κατασκηνώσεις, ορειβασία, και road trips.

Η πιο οικονομική από όλες τις τσάντες για laptop

Μπορεί να μην έχει κάποιο έξυπνο χαρακτηριστικό, αλλά αξίζει να αναφέρουμε τη συγκεκριμένη τσάντα ως την πιο οικονομική. Με απλό σχεδιασμό, τέσσερα χρώματα, και χώρο για laptop 15,6″, κοστίζει μόνο 10,56€.

Σας βοήθησε ο οδηγός μας;

Όλες οι τσάντες για laptop που αναφέρθηκαν βρίσκονται σε κινέζικες αποθήκες και διαθέτουν Priority Line ως επιλογή αποστολής, εκτός των άλλων. Για να είστε σίγουροι για τη σωστή πραγματοποίηση της αγοράς, συμβουλευτείτε τον οδηγό μας.

Εσείς τι γνώμη έχετε για αυτές τις ιδιαίτερες τσάντες για laptop; Πείτε μας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps