Home » Εβδομαδιαίες Στήλες » ViralSteps » Ανεφοδιασμός Εν Κινήσει από την BMW, Τεστ Εγκυμοσύνης IKEA

Ανεφοδιασμός Εν Κινήσει από την BMW, Τεστ Εγκυμοσύνης IKEA

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Τελικά #αν_διπλωσεις τους ηλιακούς συλλέκτες των ποδηλατόδρομων της Ολλανδίας, θα δημιουργηθεί το τεστ εγκυμοσύνης των ΙΚΕΑ. Όχι, όχι, μάλλον #αν_διπλωσεις μία BMW, κάνεις παγκόσμιο ρεκόρ “πεσίματος”. Ούτε αυτό είναι. Ίσως #αν_διπλωσεις ένα κόκκινο όπλο, τότε αυτό θα πετάει “τρόμπες”. Τέλος πάντων, ας διαβάσουμε καλύτερα το ViralSteps, μήπως βγάλουμε καμιά άκρη.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Τι Θα Γίνει #αν_διπλωσεις…

Ο αγαπητός Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει καταντήσει ο γελωτοποιός της ελληνικής Βουλής, ή έστω ένας από αυτούς.

Χαιρετά κούκλες βιτρίνας, πετάει ατάκες για εξωγήινους στον Υμηττό, και πολλά ακόμη. Ειδικά με τις ατάκες του, το κοινό δείχνει να διασκεδάζει ιδιαίτερα.

Αυτή τη φορά προσπάθησε να δώσει έναν τόνο αλήθειας στο υπερβολικό ενδιαφέρον του προς τη Μακεδονία. Πώς ένας Κρητικός, και γιατί, ενδιαφέρεται τόσο πολύ για την άλλη άκρη της χώρας;

ViralSteps#20 - Διαφήμιση ΙΚΕΑ Θέλει να Ουρήσουμε, Ανεφοδιασμός Εν Κινήσει από την BMW

Κατά την επίσκεψή του στα Λουτρά Πόζαρ, συγκλόνισε το πανελλήνιο λέγοντας:

«Εμείς οι Κρητικοί έχουμε μία ιδιαίτερη ευαισθησία στα ζητήματα της Μακεδονίας. Αν διπλώσεις τον χάρτη της Ελλάδας στα δυο, θα έρθει η Κρήτη να πέσει πάνω στη Μακεδονία, και η Μακεδονία πάνω στην Κρήτη».

Οι Έλληνες χρήστες του διαδικτύου δεν έχασαν χρόνο, και το Twitter πήρε φωτιά. Απολαύστε μερικά ξεκαρδιστικά παραδείγματα.

https://twitter.com/dimlambrou/status/951815154316070912

Για να σκεφτούμε λίγο πόσο μπροστά μπορεί να ήταν η Apple, #αν_διπλωσεις ένα iPhone 6, έχεις το Samsung W2018 ή το Samsung Galaxy X.

Ηλιακοί Συλλέκτες στους Ποδηλατόδρομους της Ολλανδίας

Υπάρχουν χώρες που διαθέτουν ανεπτυγμένο δίκτυο ποδηλατόδρομων. Μία από αυτές ΔΕΝ είναι η Ελλάδα, είναι όμως η Ολλανδία. Οικολογική συνείδηση, σεβασμός στο περιβάλλον, και υποστήριξη της φράσης, “Μην πατάτε το χόρτο, καπνίστε το”.

Ελπίζουμε να καταφέραμε να ελαφρύνουμε το κλίμα, και τώρα ρίχνουμε τη βόμβα: οι Ολλανδοί θα βάλουν ηλιακούς συλλέκτες στους ποδηλατόδρομους.

Η τεχνολογία που θα χρησιμοποιηθεί ονομάζεται SolaRoad, και αναπτύχθηκε από την Ολλανδική εταιρεία TNO. Το δίκτυο αυτό εκτιμάται πως θα παράγει ενέργεια περίπου 54 κιλοβατώρες, και θα τροφοδοτεί φώτα δρόμων, προβολείς, και άλλα.

Εδώ βλέπουμε έναν υπερυψωμένο ποδηλατόδρομο, πάνω από μία πολυσύχναστη διασταύρωση στην Ολλανδία.

Η κατασκευή παρομοιάζεται με ένα σάντουιτς, το οποίο θα έχει ως βάση σκυρόδεμα, “γέμιση” τις ηλιακές κυψέλες, και θα καλύπτεται από ενισχυμένο γυαλί.

Άντε βρε, ίσως κι εμείς κάποτε να καταφέρουμε να έχουμε δίκτυο πεζοδρομίων, γιατί ποδηλατόδρομων δύσκολο το βλέπουμε.

Πεζοδρόμια; Και Ποδηλατόδρομοι; Στην Ελλάδα.

Πλέον τα ΙΚΕΑ Πουλάνε και Τεστ Εγκυμοσύνης

Τα ΙΚΕΑ πουλάνε έπιπλα, ή μήπως όχι; Το σίγουρο είναι ότι είναι γνωστά για τις ακατανόητες οδηγίες συναρμολόγησης, τα πλαστικά κεφτεδάκια, τα εξαρτήματα που λείπουν, και το σουηδικό τους ξύλο.

Αυτή τη φορά όμως, υπερέβην εαυτόν, και δημιούργησαν φυλλάδιο με ενσωματωμένο τεστ εγκυμοσύνης. Όχι, δεν κάνουμε καθόλου πλάκα, έχει βουίξει το διαδίκτυο.

Εξέδωσαν ένα έντυπο που λέει ξεκάθαρα, πως η ούρηση πάνω σε αυτό, μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή. Είναι εκπτωτικό κουπόνι για την αγορά κούνιας μωρού, για μέλλουσες μαμάδες.

Για να πάρει την έκπτωση η μέλλουσα μητέρα, πρέπει να ουρήσει στην ειδική περιοχή. Τα συνηθισμένα τεστ εγκυμοσύνης βγάζουν γραμμές, σταυρούς, και χρώματα. Το τεστ των IKEA εμφανίζει τον ειδικό κωδικό, που θα δώσουμε στο ταμείο για να λάβουμε την έκπτωση.

Όπως καταλαβαίνουμε, αν είσαι έγκυος, έχεις την γενναία έκπτωση στο τσεπάκι. Αν πάλι όχι, τσάμπα παλεύεις. Προσοχή μόνο μην το δοκιμάσουμε για πλάκα, και βρεθούμε ανάσκελα. Καλούς απογόνους βρε!

Ρεκόρ από την BMW με Ανεφοδιασμό Εν Κινήσει

Γνωρίζουμε τι είναι η πλαγιολίσθηση ή drifting στην οδήγηση; Αν όχι, ρίχνουμε μία ματιά στο σχετικό λήμμα της Wikipedia και επιστρέφουμε πάλι εδώ.

Τώρα που μάθαμε τι είναι το drifting, ας συνεχίσουμε με την είδησή μας. Η BMW κατείχε το ρεκόρ Guinness πλαγιολίσθησης σε πίστα, από το 2013. Το ρεκόρ είχε πραγματοποιήσει ο εκπαιδευτής της Σχολής Σπορ Οδήγησης, Johan Schwartz.

Χρησιμοποιώντας την Μ5 της προηγούμενης γενιάς, πραγματοποίησε συνεχή πλαγιολίσθηση 82 χιλιομέτρων, απόσταση που ισούται με 332,5 γύρους της πίστας BMW Performance Center, κοντά στο Greenville της Νότιας Καρολίνας.

Κάποια στιγμή, η Toyota έσπασε αυτό το ρεκόρ, και η BMW έπρεπε να δώσει την απάντησή της. Έτσι, ο ίδιος άνθρωπος με μία Μ5 νέας γενιάς, κατάφερε να κάνει πλαγιολίσθηση διάρκειας 8 ωρών.

Για να πετύχει το ρεκόρ, έπρεπε να γίνει ανεφοδιασμός εν κινήσει, ειδάλλως θα έμενε από καύσιμα. Όπως ήταν λογικό, το εγχείρημα καταγράφηκε από κάμερες, και χάρη στην τεχνολογία, μπορούμε να το απολαύσουμε στο ακόλουθο βίντεο.

Κι Εμείς Αγαπήσαμε, Αλλά Δεν Κάναμε Έτσι

Δεν υπάρχει άνθρωπος – είτε άνδρας, είτε γυναίκα – που δεν βρέθηκε κολλημένος με κάποιον ή κάποια επί χρόνια. Όλοι “αγαπήσαμε”, και προσπαθούσαμε να κατακτήσουμε τον διακαή πόθο μας, ή και όχι.

Ο πρωταγωνιστής αυτής της ιστορίας περνάει αυτή τη φάση εδώ και αρκετά χρόνια. Από το 2010, στέλνει στην κοπέλα που ποθεί σχεδόν το ίδιο μήνυμα.

  • 27/09/2010: Θες να μου κάτσεις, είμαι 16 και έχω μεγάλο “πουλί”, LOL.
  • 04/12/2013: Θες να μου κάτσεις, είμαι 19 και έχω μεγάλο “πουλί”, LOL.
  • 16/01/2015: Θες να μου κάτσεις, είμαι 20 και έχω μεγάλο “πουλί”, LOL.
  • Αρχές 2017: Θες να μου κάτσεις, είμαι 23 και έχω μεγάλο “πουλί”, LOL.

Μπορεί να μην τα έχει καταφέρει ακόμα, αλλά σίγουρα ξέρει την ηλικία του, και πως έχει μεγάλο πουλί.

Ελπίζουμε μόνο να μην καταλήξει σαν τον Κωνσταντάρα, στο “Ο γεροντοκόρος”, να παίρνει τηλεφωνήματα ο γερομπισμπίκης, που τον ρωτούν αν την κατάφερε τη μικρούλα.

https://www.youtube.com/watch?v=2Gc981jbiFY

Αποζημίωση Για Ένα “Νεκρό” Δέντρο

Σχεδόν κάθε προϊόν μπορεί να επιστραφεί, και εμείς να λάβουμε τα λεφτά μας πίσω. Τι θα λέγατε όμως, αν ακούγατε ότι μία γυναίκα αποζημιώθηκε για ένα “νεκρό” Χριστουγεννιάτικο δέντρο;

Στην Αμερική, είναι σχεδόν άγνωστο τι ακριβώς είναι τα ψεύτικα έλατα. Οι περισσότεροι στολίζουν φυσικά έλατα, τα οποία αγοράζουν από ειδικές φάρμες. Αυτά τα δέντρα διατηρούνται για αρκετές ημέρες, καθώς τα ποτίζουν διαρκώς.

Κάποιοι όμως βλέπουν λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Μία γυναίκα, ναι μεν πλήρωσε για το φυσικό έλατο, αλλά δεν ήταν διατεθειμένη να το πετάξει. Πήγε στο Costco, το κατάστημα από το οποίο το αγόρασε, και απαίτησε τα λεφτά της πίσω.

Η αιτιολογία που προέβαλε για την επιστροφή του δέντρου, ήταν πως το δέντρο είναι “νεκρό”. Προφανώς και θα ήταν “νεκρό”, μετά από τόσες ημέρες. Το ενδιαφέρον είναι πως η επιχείρηση, αν και με απροθυμία, της επέστρεψε τα χρήματα.

Το περιστατικό καταγράφηκε από έναν αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος πήρε και την παραπάνω φωτογραφία.

Όπως αναφέρει και ο ίδιος, η συγκεκριμένη πράξη δημιουργεί ποικίλα συναισθήματα. Οργή που κάποιος μπορεί να είναι τόσο άμυαλος ή/και λαμώγιο, λύπη στη σκέψη ότι μπορεί να είχε τόσο πολύ ανάγκη τα χρήματα, και πολλά ακόμη.

Εμείς ελπίζουμε απλά να ήταν κάποια, που δεν υπολόγισε τη ζημία που μπορεί να προκάλεσε στην επιχείρηση. Να μην είναι ένας άνθρωπος που είχε τόσο μεγάλη ανάγκη τα χρήματα, ώστε να χρειαστεί να πέσει τόσο χαμηλά.

Το Όπλο Που Πετάει “Τρόμπες”

Το 2016 ένας τυφώνας ονομάστηκε Malakas, τον λόγο δεν τον γνωρίζουμε. Τότε είχε προκληθεί σάλος στο ελληνικό διαδίκτυο, και όλοι έκαναν πλάκα γύρω από το όνομά του. Μερικά παραδείγματα, που είχαμε φυλαγμένα στο αρχείο μας:

  • Εθνική ημέρα σήμερα. Θα γράφουν οι ξένοι τη λέξη #Malakas στο Google και θα βγαίνει ελληνική σημαία και Ακρόπολη.
  • Ήθελα να ξέρω ποιοι μαλάκες δίνουν τα ονόματα στους τυφώνες #Malakas και καταρχάς οι τυφώνες έχουν γυναικεία ονόματα.
  • “Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και τυφώνες…” #Malakas.
  • Εμείς κάθε μέρα έχουμε τέτοιους τυφώνες δίπλα μας, πάνω μας, κάτω μας, μπροστά μας, πίσω μας #Malakas.
  • -Θέλω να γίνω τυφώνας στη ζωή σου
    -Άρχισε τις πίπες πάλι ο #Malakas.
  • -Τι μάρκα μηχανάκι έχεις;
    -Typhoon
    -Καλά, #Malakas είσαι;
  • Κάποτε τους τυφώνες τους λέγαμε Κατρίνα, τώρα #Malakas.
  • -Καλά ρε εσύ, #Malakas είσαι;
    -Όχι, τυφώνας.
  • Έχω απορία το πώς θα μιλήσουν για τον τυφώνα #Malakas στις ειδήσεις. Θα βάλουν μπιπ;
  • Τυφώνας #Malakas θα περάσει απ' την Ιαπωνία. Τυφώνας μαλακίας περνάει κάθε μέρα απ' την Ελλάδα.

Τότε ήταν που εμφανίστηκε μία ετικέτα των γνωστών καταστημάτων Jumbo, που ανέφερε κάτι για ένα κόκκινο όπλο, που πετάει μαλακές σφαίρες. Μακάρι όμως να χωρούσε αυτή η περιγραφή, γιατί δεν χωρούσε.

Δεν είναι πως γυρίσαμε τον χρόνο πίσω, αλλά που η εικόνα έκανε πάλι την εμφάνισηή της, και όλοι σχολιάζουν αναλόγως. Κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει το όπλο που πετάει μαλάκες.

  • Δε μας έφταναν οι επίγειοι, θα έχουμε και τους ιπτάμενους τώρα!!!!
  • Απαιτώ την απόσυρση του προϊόντος από τα συνεργαζόμενα καταστήματα, λόγω καταστροφής του ανθρώπινου είδους και εξαφάνιση της λογικής.
  • Αααα! Από εκεί βγαίνουν? Και ψάχναμε τόσον καιρό τη φωλιά τους.
  • Το πράσινο πετάει παπάρες και το κίτρινο βλαμμένους.

Προσοχή μην βρεθεί στο δρόμο σας, από μακριά και αγαπημένοι να είστε.

Τα Χιλιόμετρα Είναι Λίγα κι Η Εκδίκηση Μικρή

Οι Κινέζοι έχουν πολύ ωραία online καταστήματα, με συμφέρουσες τιμές, και τα λοιπά. Κάποιες φορές πρόκειται για πλατφόρμες πώλησης προϊόντων, και κάποιες άλλες απλά marketplace που ο καθένας μπορεί να πουλάει τα προϊόντα του.

Στην περίπτωσή μας έχουμε να κάνουμε με έναν ανεξάρτητο πωλητή, σε μια ιστοσελίδα πώλησης προϊόντων. Που μάλλον πήρε λίγο στραβά την άσχημη κριτική μιας πελάτισσας.

Το θύμα πραγματοποίησε μία παραγγελία, το κατάστημα καθυστέρησε να της στείλει τα προϊόντα, και γι' αυτό άφησε μία άσχημη κριτική. Ο πωλητής πήρε βαριά τα σχόλια της πελάτισσας, και αποφάσισε να ταξιδέψει 500 μίλια (~805 χιλιόμετρα), για να την εκδικηθεί.

Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες, όμως στο βίντεο φαίνεται το θύμα να περιμένει κάποιον. Ξαφνικά εμφανίζεται ο πωλητής, την γρονθοκοπεί, και την απειλεί πως θα τη σκοτώσει και θα την “καταστρέψει”.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Κατά τη διάρκεια παραμονής της εκεί, έλαβε απειλητικά μηνύματα για τη ζωή της από τον εν λόγω “κύριο”.

Εντέλει ο ταξιδευτής μας συνελήφθη και κρατήθηκε φυλακισμένος επί 10 ημέρες. Περιττό είναι να αναφερθεί το γεγονός πως η ηλεκτρονική πλατφόρμα διέγραψε το κατάστημά του.

Άλλαξες Κανάλι; Θα Πεθάνεις

Πολλές φορές έχουμε δει σε ταινίες ή σειρές αυτούς τους τύπους που μεθούν, βλέπουν μπάλα, και ξυλοφορτώνουν τις γυναίκες τους. Δυστυχώς, αυτά είναι βγαλμένα από τη ζωή, μόνο η επιστημονική φαντασία ίσως – λέμε ίσως – να μην είναι αλήθεια.

Ένας τέτοιος τύπος είναι ο Tony Thomas, ο οποίος σκότωσε τη γυναίκα του για το σκορ ενός αγώνα.

Ο Tony παρακολουθούσε έναν αγώνα ποδοσφαίρου, κάποια στιγμή βγήκε στη βεράντα να καπνίσει ένα τσιγάρο, και η σύζυγός του άλλαξε κανάλι στην τηλεόραση. Όταν επέστρεψε, τη ρώτησε για το σκορ, και φυσικά αυτή δεν ήξερε την απάντηση.

Τότε ο Tony τα έχασε, άρχισε να λέει τα δικά του, πήρε ένα μαχαίρι και τη σκότωσε. Στη συνέχεια έσυρε το πτώμα της συζύγου του στην αυλή του σπιτιού, το σκέπασε, και κάθισε δίπλα.

Ο 58χρονός συνελήφθη και κρατείται μέχρι τη δίκη του στις 22/1/2018, ενώ του έχει οριστεί εγγύηση ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αντιμετωπίζει ποινή ίση με θάνατο.

Παρ’ όλα αυτά, ίσως η κυρία Thomas να ζούσε σήμερα, αν κάποιοι είχαν κάνει τη δουλειά τους, καθώς η άτυχη γυναίκα είχε καταθέσει αίτηση προστασίας από τον σύζυγό της. Η αίτηση απορρίφθηκε, παρά το γεγονός πως ο δράστης είχε ποινικό μητρώο για δολοφονία και σεξουαλική κακοποίηση.

Πώς σας φάνηκαν τα ViralSteps της εβδομάδας;

Πάντα θα συμβαίνουν καλά, κακά, όμορφα, άσχημα, παράξενα, και δημιουργικά πράγματα. Εμείς είμαστε εδώ για να σας μεταφέρουμε όσα μας έκαναν εντύπωση.

Ελπίζουμε κάποια μέρα να αποκτήσουμε πράσινες πόλεις, μεγαλύτερα ρεκόρ, και ο κόσμος να μην χρειάζεται να επιστρέφει “νεκρά” δέντρα για ένα κομμάτι ψωμί.

Μέχρι την άλλη εβδομάδα, μακριά από όπλα που πετάνε κόκκινους Tony Thomas, και να θυμάστε, “Χαμογελάτε, κάνει καλό σε εσάς, και κάνει τους γύρω σας να ανησυχούν”.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240426 - Η Valve Έκλεισε “Κενό” Στην Πολιτική Των Refund, Ρεκόρ Παικτών Fallout, Nintendo vs Garry's Mod
GamingSteps