Home » Software » Μισοτιμής στο Mi MIX Ultimate 6.4'' QHD, 6GB/256GB Χωρίς Τελωνείο

Μισοτιμής στο Mi MIX Ultimate 6.4” QHD, 6GB/256GB Χωρίς Τελωνείο

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Οι μεγάλες πτώσεις τιμών στα πανίσχυρα κινητά της Xiaomi που κυκλοφόρησαν πέρυσι, αποτελούν μοναδική ευκαιρία για όσους θέλουν ένα super smartphone σε χαμηλή τιμή. Δείτε το “All Screen” Mi MIX Ultimate, με οθόνη χάρμα ιδέσθαι 6.4” QHD, μνήμη 6GB και 256GB αποθηκευτικό, αλλά και περίβλημα από χρυσό 18 καρατίων, σε πολύ χαμηλό κόστος χωρίς τελωνείο, και επωφεληθείτε από την μεγάλη προσφορά της μισοτιμής.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Ποια είναι η Xiaomi

Προφέρεται “Σιάο-μί” και είναι αναμφίβολα μια από τις γνωστότερες και μεγαλύτερες κινέζικες εταιρείες τεχνολογίας. Η Xiaomi ιδρύθηκε το 2010 από μια ομάδα επιχειρηματιών που είχαν ως γνώμονα ότι η υψηλής ποιότητας τεχνολογία δεν χρειάζεται να κοστίζει μια περιουσία.

H τεράστια επιτυχία της κινέζικης εταιρείας οφείλεται στη διαφορετική προσέγγισή στο μάρκετινγκ και την στρατηγική πωλήσεων από τις καθιερωμένες των γιγάντων Samsung και Apple.

Η Xiaomi από το 2014 είναι ο μεγαλύτερος πωλητής smartphone στην Κίνα έχοντας ξεπεράσει την Samsung, σύμφωνα με έκθεση της IDC. Παγκοσμίως θεωρείται ως ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές smartphone και ηλεκτρονικών ειδών στον κόσμο.

Γιατί να αγοράσω το Mi MIX Ultimate

Τα smartphone της Xiaomi δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθότι οι περισσότερες συσκευές της εταιρείας διαθέτουν εξαιρετικές προδιαγραφές.

Το Mi MIX Ultimate είναι ένα πανίσχυρο “All Screen” κινητό, με μεγάλη οθόνη, αλλά και με δυνατότητες και χαρακτηριστικά που δεν τα συναντάμε ούτε στις πολύ ακριβότερες συσκευές.

Επιπλέον η premium κατασκευή, η τεράστια διαφορά τιμής στα ελληνικά καταστήματα, και οι θετικές κριτικές των Ελλήνων χρηστών, το καθιστούν αναμφίβολα μια καλή ευκαιρία για να αποκτήσουμε ένα πολύ δυνατό και επώνυμο κινητό με μεγάλη οθόνη, σε φιλική τιμή.

Τι είπαν οι Έλληνες χρήστες

Μεγάλη διαφορά τιμής στην ελληνική αγορά

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το συγκεκριμένο μοντέλο της προσφοράς του GearBest διατίθεται σε δραματικά υψηλότερη τιμή στα ελληνικά καταστήματα.

Καλό είναι να θυμόμαστε ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, και ιδίως στα είδη της Xiaomi αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από τον μεγαλύτερο επίσημο μεταπωλητή της, το GearBest. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Οι προσφορές στις συσκευές της Xiaomi

Οι τρέχουσες προσφορές για τα προϊόντα τις Xiaomi είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

Xiaomi Mi MIX Ultimate 4G

Το Xiaomi Mi MIX όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του 2017, διαφημιζόταν από την Xiaomi ως το πιο bezel-less κινητό που εμφανίστηκε ποτέ από την εταιρεία.

Η όμορφη συσκευή της Xiaomi έχει σχεδιαστεί από τον διάσημο Γάλλο βιομηχανικό σχεδιαστή Φιλίπ Σταρκ. Είναι γνωστός για την αισθητική που δίνει σε πολλές επώνυμες οικιακές συσκευές, και όχι μόνο.

Το Xiaomi Mi MIX διακρίνεται για την εξαιρετική οθόνη 6.4 ιντσών ανάλυσης 2040×1080 pixels, και το εντυπωσιακό Screen-to-body που ανέρχεται στο 83.6%.

Ένα άλλο καλό χαρακτηριστικό είναι ότι το Mi MIX δεν έχει μπροστινά πλήκτρα. Πρόκειται για χαρακτηριστικό που πέρυσι το καθιστούσε ως το πρώτο κινητό της Xiaomi με on-screen controls. Το σώμα του phablet είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από κεραμικό.

To Xiaomi Mi MIX στην σύγκριση με το iPhone 7 Plus, φαίνεται να υπερτερεί σε όλα που αφορούν την εμφάνιση. Ταυτόχρονα δεν εμφανίζει αισθητά μεγαλύτερο όγκο από την ναυαρχίδα της Apple, που έχει οθόνη στις 5,5 ίντσες.

Η κινέζικη συσκευή έχει μπαταρία 4400mAh, με υποστήριξη Quick Charge 3.0.

Η πίσω κάμερα είναι στα 16.0 Megapixel και η αντίστοιχη μπροστά στα 5.0 Megapixel, τοποθετημένη στην κάτω πλευρά της συσκευής όπου εκεί είναι και το ηχείο.

Το Xiaomi Mi MIX φοράει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 821, χρονισμένο στα 2.35 GHz. Διαθέτει μνήμη RAM 6GB LPDDR4 και τεράστια χωρητικότητα στα 256GB.

Τo κινέζικο smartphone τρέχει το MIUI 8 βασισμένο στο Android και μπορούμε να έχουμε πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον.

Το πλήρως κεραμικό μοντέλο της προσφοράς του Gearbest, διαθέτει μεταλλικό φινίρισμα. Η συγκεκριμένη Ultimate έκδοση έχει και ειδικό περίβλημα από χρυσό 18 καρατίων στην κάμερα και τον αισθητήρα των δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το εντυπωσιακό phablet της κινέζικης εταιρείας θα έχει μεγάλη πτώση στην τιμή για λίγες ημέρες, και διατίθεται στην τιμή των €397.24. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ

Για να επιτύχουμε την χαμηλότερη τιμή της προσφοράς πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το ακόλουθο κουπόνι:

harvest035

Ενώ υπάρχει δωρεάν αποστολή, ο ενδεδειγμένος τρόπος αποστολής που είναι 100% αποτελεσματικός στο να γλιτώσουμε το τελωνείο είναι η επιλογή Priority Line στα €19.28, την οποία θα βρούμε αποκλειστικά στο GearBest. Το κινητό θα έρθει στο σπίτι μας με courier.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: 6,4 ιντσών
  • Ανάλυση οθόνης: 2040 x 1080 pixel στα 362PPI
  • Τετραπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon 821 Quad Core 2.35GHz
  • Επεξεργαστής γραφικών Adreno 530
  • Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων με υπερήχους
  • RAM: 6GB
  • 256GB αποθηκευτικός χώρος
  • Δεν έχει υποδοχή για micro SD κάρτα
  • Υποδοχή για δυο κάρτες nano SIM, Dual SIM,Dual Standby
  • Υποδοχή USB Type-C
  • 2 κάμερες με 16 MP (4K) με PDAF και 5.0 MP αντίστοιχα, με φλας
  • Έκδοση Bluetooth: V4.2
  • Μπαταρία: 4400mAh με γρήγορη φόρτιση
  • Λειτουργικό σύστημα: MIUI 8
  • Δίκτυα: GSM+CDMA+WCDMA+TD-SCDMA+FDD-LTE+TD-LTE
    2G: GSM B2/B3/B5/B8
    CDMA: CDMA 1X/EVDO BC0
    3G: WCDMA B1/B2/B5/B8
    TD-SCDMA: TD-SCDMA B34/B39
    4G: FDD-LTE: B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8
    TDD/TD-LTE: TD-LTE B38/B39/B40/41
  • Αισθητήρες: Επιταχυνσιόμετρο, Αισθητήρας φωτισμού περιβάλλοντος, Ηλεκτρονική πυξίδα, Αισθητήρας βαρύτητας, Γυροσκόπιο, Αισθητήρας προσέγγισης
  • Διαστάσεις: 15,80 x 8,19 x 0,79 εκατοστά
  • Βάρος: 209 γραμμάρια
  • Χρώμα: Μαύρο
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το τηλέφωνο, φορτιστή,καλώδιο micro usb, εγχειρίδιο χρήσης, βελόνα εξαγωγής για την SIM.

Σας άρεσε το κινητό της Xiaomi?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά στο Xiaomi Mi MIX Ultimate της Xiaomi. Το κινητό της κινέζικης εταιρείας μπορεί να καλύψει όλες ανεξαιρέτως τις ανάγκες μας, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουμε την περιουσία που απαιτούσε πριν λίγο καιρό.

Αν έχετε αγοράσει smartphone ή phablet της Xiaomi μπορείτε να μας γράψετε τις εντυπώσεις σας.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps