Home » Software » All-in-One PC με i5-7400 3.0GHz και 8GB DDR4 / 256GB SSD / 1ΤΒ HDD

All-in-One PC με i5-7400 3.0GHz και 8GB DDR4 / 256GB SSD / 1ΤΒ HDD

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Τι θα λέγατε για ένα αόρατο και ισχυρό υπολογιστή χωρίς κουτί και όγκο, με όλα τα υποσυστήματα ενσωματωμένα στην οθόνη? Δείτε την νέα γενιά των κινέζικων AIO PC και το πολύ δυνατό Le B400 με οθόνη 23,8’’ FHD, 7ης γενιάς τετραπύρηνο Intel i5-7400, 8GB DDR4 μνήμη, 256 SSD ή 1ΤΒ HDD, 4 θύρες USB 3.0/2.0 και ηχεία, σε χαμηλή τιμή για ελάχιστες ημέρες.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Γιατί να αγοράσω το AIO PC

Πολλοί από εμάς ενδέχεται να θέλουμε ένα νέο υπολογιστή στο γραφείο που να συνδυάζει ισχυρά χαρακτηριστικά, μαζί με κομψή και λεπτή σχεδίαση χωρίς κουτί, αλλά και με ενσωματωμένη διαχείριση καλωδίων.

Αν μη τι άλλο θα θέλαμε να εντυπωσιάσουμε είτε τους πελάτες στην υποδοχή, είτε τους καλεσμένους των επαγγελματικών ραντεβού στο γραφείο μας.

Επιπλέον και στο σπίτι ενδέχεται να χρειαζόμαστε εξοικονόμηση χώρου χωρίς πολλά καλώδια, κουτί και έξτρα όγκο.

Αν βάλουμε και ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι, είναι βέβαιο ότι θα απολαύσουμε την απόλυτη ελευθερία και μία διαφορετική εμπειρία με ένα ισχυρό επιτραπέζιο υπολογιστή-οθόνη που ζυγίζει τρία κιλά και κάτι.

Το μόνο αδύναμο σημείο του είναι βέβαια το gaming, καθώς η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών του ισχυρού τετραπύρηνου Core i5-7400 δεν θα μπορέσει να σηκώσει απαιτητικά παιχνίδια.

Πόσο θα κόστιζε ο ίδιος υπολογιστής σε ξεχωριστά κομμάτια?

Από καθαρή περιέργεια και μόνο, είπαμε να ερευνήσουμε πόσο θα μας κόστιζε αν αγοράζαμε από το E-shop την οθόνη και το hardware και συναρμολογούσαμε εμείς ένα PC με παρόμοιες προδιαγραφές, ή μας το συναρμολογούσαν δωρεάν οι τεχνικοί του E-shop.

Διαμέσου του ελληνικού καταστήματος μπορούμε άμεσα να γνωρίζουμε κατά προσέγγιση τις τιμές του hardware που απαρτίζει το κινέζικο AIO PC.

Πλην του Intel i5-7400 τα υπόλοιπα κομμάτια είναι προφανές ότι δεν είναι τα ίδια, ωστόσο, έχουν σχεδόν τις ίδιες προδιαγραφές με το Le B400. Επιλέξαμε τα κατώτερα αυτής της κατηγορίας που θα βρούμε στο e-shop, σε ότι αφορά το κόστος.

Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

Με άλλα λόγια, ο AIO υπολογιστής χωρίς όγκο θα μας κοστίσει περίπου 65 ευρώ λιγότερα απ' ότι ο υπολογιστής του κουτιού σε κομμάτια.

Τεράστιες διαφορές κόστους

Ωστόσο, η διαφορά μεγαλώνει δραματικά αν τον συγκρίνουμε με τα αντίστοιχα AIO PC της ίδιας κατηγορίας στην ελληνική αγορά.

‘Όπως παρατηρούμε στην παρακάτω φωτογραφία το κόστος αγοράς είναι τεράστιο στα επώνυμα brand, αλλά και στην κινέζικη Lenovo. Αν και έχουν προεγκατεστημένα τα Windows δεν παύει να είναι ιλιγγιώδης η διαφορά.

Οι προσφορές σε AIO PC

Οι τρέχουσες προσφορές για τα All-in-one Computer είναι διαθέσιμες με κουπόνι στο διεθνές e-shop GearBest.

Le B400 All-in-one Computer

Το κινέζικο AIO PC διακρίνεται για τα όλα σε μια οθόνη 23,8 ιντσών με ανάλυση 1920 x 1080, που το βάρος της συνολικά ανέρχεται στα 3,360 κιλά.

Το Le B400 διαθέτει τον ισχυρό τετραπύρηνο επεξεργαστή 7ης γενιάς Intel Core i5-7400 στα 3.0GHz με αρχιτεκτονική 14nm και 6MB Cache.

Η συσκευή διαθέτει καλή μνήμη RAM DDR4L στα 8GB που δέχεται αναβάθμιση και επέκταση έως 16GB. O αποθηκευτικός είναι SSD στα 256 GB. Υπάρχει και το ίδιο μοντέλο με HDD στο 1ΤΒ.

Έρχεται με Free Dos που σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταστήσουμε τα Windows 10. Το AIO PC έχει τέσσερις θύρες USB ( 2 x 3.0 + 2 x 2.0), αλλά και όλες τις απαραιτητες λοιπές θύρες. Ο υπολογιστής μπορεί να συνδεθεί ασύρματα στο Wi-Fi.

Η τιμή του Le B400 All-in-one θα βρίσκεται σε πτώση για ελάχιστες ημέρες στα €595.50 για το μοντέλο με τον SSD 256 GB και μπορούμε να αγοράσουμε από εδώ. Για το μοντέλο με τον HDD 1ΤΒ η τιμή είναι στα €585.60 και το αγοράζουμε από εδώ.

Για να επιτύχουμε την χαμηλότερη τιμή στο PC με τον SSD, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το ακόλουθο κουπόνι:

200-40

Ο ενδεδειγμένος τρόπος αποστολής που είναι 100% αποτελεσματικός στο να γλιτώσουμε το τελωνείο είναι η επιλογή Priority Line στα €13.19, την οποία θα βρούμε αποκλειστικά στο GearBest.

Ως PCsteps έχουμε λάβει περισσότερα από δέκα κινέζικα κινητά, και μέχρι και Laptop των 700ων ευρώ χωρίς την παραμικρή επιπλέον χρέωση, ούτε για τελωνείο, ούτε για το courier, που θα μας το φέρει στο σπίτι μας.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: 23.8 ιντσών
  • Ανάλυση οθόνης: 1920 x 1080 (FHD)
  • Τετραπύρηνος επεξεργαστής 7ης γενιάς Intel Core i5-7400 στα 3.0GHz
  • Caching: 6MB
  • Κάρτα γραφικών: Ενσωματωμένη Intel HD Graphics 630
  • RAM: 8GB DDR4L RAM, έως και 16GB
  • 256GB SSD αποθηκευτικός ή 1 ΤΒ HDD
  • Υποδοχές: 2 x USB 3.0 + 2 x USB2.0
  • Micro HDMI: Ναι
  • Υποδοχή VGA: Ναι
  • Υποδοχή RJ45: Ναι
  • DC Jack: Ναι
  • Υποδοχή ήχου: Ναι
  • Λειτουργικό σύστημα: Free Dos
  • WLAN Card: Ναι
  • LAN Card: Ναι
  • Ενσωματωμένο ηχείο διπλού καναλιού
  • Χρώμα: Μαύρο
  • Βάρος προϊόντος: 3.3650 kg
  • Βάρος συσκευασίας: 5.7100 kg
  • Διαστάσεις: 53.80 x 32.20 x 4.00 εκατοστά
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το AIO PC , τροφοδοτικό, καλώδια και πακέτο εξαρτημάτων

Σας άρεσε το Le B400 All-in-one

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη προσφορά από το GearBest, στο πολύ ισχυρό και ελαφρύ AIO PC Le B400.

Αν έχετε αγοράσει υπολογιστές All-in-one, μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και να μας πείτε αν η σχέση απόδοσης/τιμής, είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps