Home » Software » Νέο Οκταπύρηνο "All-Screen" 5.5'' FHD, 3GB/32GB, €93.56

Νέο Οκταπύρηνο “All-Screen” 5.5” FHD, 3GB/32GB, €93.56

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η νέα τάση των “All-Screen” κινητών εξαπλώνεται ολοένα και περισσότερο στις κινέζικες εταιρείες. Δείτε την προσφορά του Gearbest στο νέο phablet Leagoo KIICAA MIX 4G με όμορφη εμφάνιση και δυνατά χαρακτηριστικά, όπως οθόνη 5,5” FHD, 3GB μνήμη, τρεις κάμερες με Selfie 13.0ΜΡ, Type-C, μπάντα B20 800MHz και Android 7.0, σε προσιτή τιμή για όλους.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Ποια είναι η LEAGOO

Η LEAGOO είναι κινέζικη εταιρεία υψηλής τεχνολογίας, πολύ δημοφιλής στην ασιατική χώρα, που εξειδικεύεται στον σχεδιασμό έξυπνων φορητών συσκευών, και θεωρείται ως το πλέον ανερχόμενο brand στην Κίνα.

Ιδρύθηκε στο Shenzhen της Κίνας, τον Απρίλιο του 2014. Ασχολείται με την έρευνα, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση πελατών, τόσο στην ηπειρωτική χώρα όσο και στο εξωτερικό.

Η εταιρεία απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, με έμφαση στο νεανικό κοινό, και οι περισσότεροι εργαζόμενοι στην εταιρεία είναι νέοι και δημιουργικοί άνθρωποι. H Leagoo είναι ο επίσημος χορηγός της γνωστής Λονδρέζικης ποδοσφαιρικής ομάδας Τότεναμ.

Γιατί να αγοράσω το phablet

Το Leagoo KIICAA MIX 4G έχει μεγάλη οθόνη υψηλής ανάλυσης από την Ιαπωνική Sharp με Corning Gorilla Glass 4, και 90% Screen-to-body Ratio. Έχει όμορφη εμφάνιση με μικρό πάχος (7,9 mm) και τρέχει το Android 7.0.

Επιπλέον τα 3GB μνήμης μαζί με τα 32GB αποθηκευτικού όλα από την Samsung, οι τρεις δυνατές κάμερες, καθώς επίσης το Type-C και η ιδιαίτερα χαμηλή τιμή, το καθιστούν αναμφίβολα πολύ ελκυστικό.

Πως μπορώ να αγοράσω το All Screen phablet

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το Leagoo KIICAA MIX δεν είναι διαθέσιμο στα ελληνικά καταστήματα.

Πρόκειται για νεότατο προϊόν που θα έχει αυτή την φιλική τιμή έως ότου λήξει η προσφορά του Gearbest. Κατόπιν θα έχει αρκετά ακριβότερη τιμή στο διεθνές κατάστημα.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Οι προσφορές στα κινητά της LEAGOO

Οι τρέχουσες προσφορές για όλα τα προϊόντα τις LEAGOO είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

LEAGOO KIICAA MIX 4G

Το phablet διακρίνεται την φθηνή τιμή και έχει πολύ φωτεινή οθόνη 5,5 ιντσών από την Sharp με Gorilla Glass 4, ανάλυσης 1920 x 1080 (FHD) με πυκνότητα στα 400PPI.

Η συσκευή διαθέτει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή της γνωστής Mediatek, τον MTK6750T Octa Core στα 1.5GHz. Διαθέτει στο μπροστινό τμήμα ταχύτατο αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος.

Έχει μνήμη στα 3GB RAM και 32GB αποθηκευτική μνήμη επεκτάσιμη με micro SD κάρτα. Είναι dual SIM – dual standby, και δέχεται ταυτόχρονα δυο κάρτες nano SIM. Διαθέτει και θύρα Type-C.

Το Leagoo KIICAA MIX 4G τρέχει το Android 7.0 Nougat, και μπορούμε να έχουμε όλες τις νέες δυνατότητες του λειτουργικού της Google, και βέβαια πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα στα 3000mAh .

Είναι σίγουρα μια καλή ευκαιρία για να αποκτήσουμε ένα τέτοιο δυνατό και όμορφο phablet με τρεις κάμερες 13.0ΜΡ + 2.0ΜΡ με καλό διάφραγμα και δυνατή Selfie στα 13.0ΜΡ αντίστοιχα, σε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος αγοράς.

Η τιμή του Leagoo KIICAA MIX 4G ανέρχεται στα €93.56. Μπορούμε να το παραγγείλουμε από εδώ.

Στις 3 Σεπτεμβρίου, δηλαδή σήμερα, το Gearbest από τις 9:00 AM (9:00) UTC = 12:00 το μεσημέρι θερινή ώρα δικιά μας, θα προσφέρει τις δέκα πρώτες συσκευές στην τιμή των 58 ευρώ.

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το ακόλουθο κουπόνι, και γιατί όχι, μπορεί να είμαστε μέσα σε αυτούς που πρόλαβαν.

GBLGMIX

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: 5.5 ίντσες με Gorilla Glass 4
  • Ανάλυση οθόνης: 1920 x 1080 (FHD)
  • Οκταπύρηνος επεξεργαστής Mediatek MTK6750T στα 1.5GHz
  • Μπροστινός σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων
  • RAM: 3GB
  • 32GB αποθηκευτικός
  • Υποδοχή για micro SD κάρτα και δυο κάρτες nano SIM (Dual SIM – Dual Standby)
  • Type-C
  • 3 κάμερες 13.0ΜΡ + 2.0ΜΡ με φλας πίσω, και 13.0MP μπροστά
  • Έκδοση Bluetooth: V4.0
  • Μπαταρία: 3000mAh
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 7.0
  • GPS, Glonass, E-compass
  • Δίκτυα: FDD-LTE,GSM,TDD-LTE,WCDMA
    2G: GSM 1800MHz, GSM 1900MHz, GSM 850MHz, GSM 900MHz
    3G: WCDMA B1 2100MHz, WCDMA B8 900MHz
    4G LTE: FDD B1 2100MHz, FDD B20 800MHz, FDD B3 1800MHz, FDD B5 850MHz, FDD B7 2600MHz, FDD B8 900MHz, TDD B40 2300MHz
  • Αισθητήρες: επιταχυνσιόμετρο, αισθητήρας φωτισμού, E-Compass, Gravity
  • Διαστάσεις: 14.17 x 7.58 x 0.79 εκατοστά
  • Βάρος προϊόντος: 0,153 kg
  • Χρώμα: Μαύρο
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το τηλέφωνο, φορτιστή, καλώδιο micro usb, θήκη της εταιρείας και προσαρμογέα ακουστικών, εγχειρίδιο χρήσης

Σας άρεσε το LEAGOO KIICAA MIX 4G?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, στο All Screen phablet της κινέζικης Leagoo.

Η ωραία εμφάνιση και τα καλά χαρακτηριστικά του κινέζικου κινητού, καλύπτουν όλες σχεδόν τις ανάγκες μας, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουμε πολλά χρήματα.

Αν έχετε αγοράσει smartphone ή phablet της εταιρείας, μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#319 - Πλήρη Αποσύνδεση Λογαριασμού Google, Dynamic Island Στα Windows 11, Παιχνίδι Google I/O 2024
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps