Home » Smartphones-Tablets » Νέες Android Εφαρμογές Για Ταινίες & Ασύρματη Μεταφορά Σε TV Box
Νέα Απαγορευμένα Apps Για Ταινίες & Ασύρματη Εγκατάσταση Σε TV Box

Νέες Android Εφαρμογές Για Ταινίες & Ασύρματη Μεταφορά Σε TV Box

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Όλοι γνωρίζουμε ότι το Google Play διαθέτει αναρίθμητα apps για κάθε χρήση. Όμως, υπάρχουν χρήσιμες εφαρμογές ψυχαγωγίας και θεάματος που η Google δεν τις δέχεται στο κατάστημα της. Στον οδηγό θα δούμε τις νέες απαγορευμένες Android εφαρμογές για δωρεάν ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους, μαζί με ένα μικρό δωρεάν εργαλείο για να μεταφέρουμε ασύρματα και πολύ εύκολα από το PC στο TV Box όλων των ειδών τα αρχεία και τα Android apk που κατεβάζουμε και αποθηκεύουμε στον υπολογιστή μας.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Ασύρματη μεταφορά αρχείων από PC σε TV Box & αντίστροφα

Όσοι από εμάς έχουμε TV Box, σίγουρα θα έχουμε παρατηρήσει πως όταν θέλουμε να μεταφέρουμε κάποια αρχεία από το PC στην Android συσκευή μας και αντίστροφα, χρειάζονται αρκετές ενέργειες που μερικές φορές μπορούν να προκαλέσουν σύγχυση.

Παρομοίως, όταν θέλουμε από τον Android browser να κατεβάσουμε apk αρχεία που δεν διατίθενται στο Google Play, πολλές φορές η λήψη τους είναι αδύνατη. Επιπλέον, μας εμφανίζονται δεκάδες διαφημιστικά και χάνουμε την μπάλα.

Το Send files to TV (SFTTV) είναι μια πολύ απλή εφαρμογή για τη σύνδεση του PC με την το Android TV Box, την Smart TV, αλλά και το Android κινητό και tablet.

Μας επιτρέπει με ένα κλικ να μεταφέρουμε γρήγορα και εύκολα εφαρμογές, torrents, αρχεία zip, αλλά και κάθε είδους αρχεία. Αυτό το κάνει διαμέσου του τοπικού μας δικτύου και χωρίς περιορισμούς. Απλά, όλες οι συσκευές μας πρέπει να βρίσκονται στο ίδιο ασύρματο δίκτυο.

Android εφαρμογές για ταινίες και δωρεάν ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους

Επιπλέον, η μικρή εφαρμογή θα μας φανεί χρήσιμη και στην πλάγια εγκατάσταση των απαγορευμένων εφαρμογών για δωρεάν ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους που θα δούμε στη συνέχεια. Σε κάποιες από αυτές η λήψη μέσα από το TV Box δεν είναι εφικτή και απαιτείται η πλάγια εγκατάσταση.

Τέλος, αν θέλουμε στο TV Box να γίνονται απρόσκοπτα οι πλάγιες εγκαταστάσεις και οι ενημερώσεις στις Android εφαρμογές για ταινίες, αλλά και όλων των app που δεν διατίθενται στο Google Play, πρέπει από την ενότητα της ασφάλειας να έχουμε ενεργοποιημένες τις άγνωστες πηγές.

Android εφαρμογές για ταινίες και δωρεάν ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους 3m

Android εφαρμογές για ταινίες και δωρεάν ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους 3mm

Γρήγορη εγκατάσταση σε Android και Windows

Για να χρησιμοποιήσουμε το SFTTV στο τοπικό μας δίκτυο, θα χρειαστεί να εγκαταστήσουμε την μικρή εφαρμογή Android στο TV Box, στο PC, και σε όποια άλλη  συσκευή επιθυμούμε.

Έτσι, για το Android την κατεβάζουμε πατώντας εδώ. Για τα Windows από εδώ. Μόλις εγκατασταθούν, δεν έχουμε παρά να τις ανοίξουμε και είμαστε έτοιμοι για την μεταφορά.

Για παράδειγμα, έστω ότι έχουμε κατεβάσει από τον browser στο PC μια από τις απαγορευμένες Android εφαρμογές για ταινίες του οδηγού.

Ανοίγουμε το app στην Android συσκευή χωρίς να κάνουμε καμία άλλη ενέργεια…

…και στη συνέχεια απλά κάνουμε δεξί κλικ στο εικονίδιο του SFTTV που τρέχει κάτω στην γραμμή εργασιών.

Android εφαρμογές για ταινίες και δωρεάν ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους 1μ

Αμέσως μετά επιλέγουμε το apk που έχουμε αποθηκεύσει σε κάποιον φάκελο μας στο PC…

Android εφαρμογές για ταινίες και δωρεάν ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους 1μμ

…και αφού πατήσουμε την συσκευή που θέλουμε, εν προκειμένω το TV Box, πατάμε στο OK.

Android εφαρμογές για ταινίες και δωρεάν ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους 1μμμ

Από εκεί και μετά, θα δούμε την πρόοδο της μεταφοράς στο PC…

Android εφαρμογές για ταινίες και δωρεάν ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους 1μμμmm

…και κυρίως στο TV Box που είναι και το ζητούμενο.

Android εφαρμογές για ταινίες και δωρεάν ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους 1μμμm

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να εγκαταστήσουμε εύκολα και γρήγορα, όλες τις χρήσιμες Android εφαρμογές, όπως τo Chrome apk που σε πολλά TV Box δεν διατίθεται για λήψη.

Επιπλέον, εφαρμογές όπως το Kodi apk, αλλά και τα zip των αποθετηρίων και προσθέτων ταινιών για να τους κάνουμε απευθείας εγκατάσταση στο Kodi χωρίς να πληκτρολογούμε τις διευθύνσεις τους μέσα στο TV Box.

Έτσι, κάνοντας κλικ πάνω στο αρχείο που μας μετέφερε το SFTTV, πατάμε στο “Open” για να προχωρήσουμε στην εγκατάσταση.

Android-εφαρμογές-για-ταινίες-και-δωρεάν-ταινίες-με-ελληνικούς-υπότιτλους-10α

Android-εφαρμογές-για-ταινίες-και-δωρεάν-ταινίες-με-ελληνικούς-υπότιτλους-10

Ο φάκελος των μεταφορών

Αν για κάποιο λόγο δεν υλοποιηθεί αμέσως η εγκατάσταση με την παραπάνω ενέργεια, όλα τα αρχεία που μεταφέραμε θα τα εντοπίσουμε στον φάκελο των λήψεων του TV Box και οποιαδήποτε άλλης συσκευής.

Αν δεν γνωρίζουμε πού είναι αυτός ο φάκελος, συνήθως όλα τα TV Box συνοδεύονται από ένα μικρό app διαχείρισης που εμφανίζει τα downloads. Αν δεν το βλέπουμε ούτε αυτό, δεν έχουμε παρά να κατεβάσουμε τον FX από το Google Play απευθείας μέσα από το TV Box.

Android εφαρμογές για ταινίες και δωρεάν ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους 2m

Μόλις εγκατασταθεί, δεν έχουμε παρά να τον τρέξουμε και να ανοίξουμε τον φάκελο “Download”. Εκεί θα δούμε τα όποια αρχεία μας, αλλά και τις εφαρμογές που μεταφέραμε για να τις εγκαταστήσουμε.

Android εφαρμογές για ταινίες και δωρεάν ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους 2mμ

Android εφαρμογές για ταινίες και δωρεάν ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους 2mμμ

Οι καλύτερες Android εφαρμογές για δωρεάν ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους

Είναι γεγονός ότι το Kodi στις ημέρες μας έχει γίνει ιδιαίτερα εύκολο, και για πολλούς από εμάς είναι το ιδανικότερο μέσο για να βλέπουμε όλες τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές του κόσμου σε 1080p-4K.

Παρ΄ όλα αυτά, αν θεωρούμε ότι μας δυσκολεύει, δεν χάνουμε τίποτε αν δοκιμάσουμε κάποια από τις νέες απαγορευμένες Android εφαρμογές για δωρεάν ταινίες με υπότιτλους. Λειτουργούν ακριβώς όπως τα πρόσθετα του Kodi αλλά με πιο απλό τρόπο. Επιπλέον, είναι ελαφριές και δεν απαιτούν ρυθμίσεις επί ρυθμίσεων.

Φυσικά, μην περιμένουμε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα εικόνας και ήχου που μας προσφέρουν τα πρόσθετα στο Kodi.

AstonCine

Το AstonCine είναι μία από τις πιο νέες Android εφαρμογές για ταινίες στο Github, που δεν διατίθεται στο κατάστημα της Google. Αποδίδει εξαιρετικά καλά με τις ταινίες και σειρές. Είναι η κορυφαία από όλες τις απαγορευμένες εφαρμογές.

Μάλιστα, τα πάει θαυμάσια και με τους συγχρονισμένους ελληνικούς υπότιτλους, κάτι που δεν το έχουμε ξαναδεί σε άλλες παρόμοιες εφαρμογές, ούτε στο Stremio, και τους κατεβάζει και αυτόματα.

Το apk έκδοση 1.4.3 το κατεβάζουμε από εδώ. Το αρχείο είναι πεντακάθαρο από τυχόν απειλές.

Android εφαρμογές για ταινίες και δωρεάν ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους 5μ

Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρουμε ότι το AstonCine είναι από τις απαγορευμένες Android εφαρμογές για δωρεάν ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους, που διαθέτει και έκδοση χωρίς διαφημίσεις. Εμείς προτείνουμε να προτιμήσετε αυτήν και να μην κάνετε ενημέρωση στην 1.4.3 που είδαμε προηγουμένως.

Πρόκειται για την έκδοση 1.3.6 και μπορούμε να την κατεβάσουμε από εδώ. Στις δοκιμές μας δεν είδαμε το παραμικρό ad σε σχέση με την έκδοση 1.4.3. Και αυτή η έκδοση είναι απολύτως καθαρή στο VirusTotal.

Android εφαρμογές για ταινίες και δωρεάν ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους 3mmμ

Έτσι, αφού μεταφέρουμε κάποια από τις δύο εκδόσεις της απαγορευμένης εφαρμογής στο TV Box με το SFTTV, δεν έχουμε παρά να την εγκαταστήσουμε με τον γνωστό και πολύ απλό τρόπο στο TV Box.

Android εφαρμογές για ταινίες και δωρεάν ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους 4μ

Μετά την εγκατάσταση, το app θα μας ζητήσει σε τι Android συσκευή θέλουμε να λειτουργήσει.

Android εφαρμογές για ταινίες και δωρεάν ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους 4μμ

Καθώς μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, παραθέτουμε τις ομολογουμένως εύκολες λειτουργίες του app μόνο με φωτογραφίες για να μην κουραστούμε και άλλο με κείμενα.

Android εφαρμογές για ταινίες και δωρεάν ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους 4μμμ

Android εφαρμογές για ταινίες και δωρεάν ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους 4μμμ

Από εδώ και μετά, το AstonCine θα ξεκινήσει εμφανίζοντας τις πιο δημοφιλείς συλλογές ταινιών και σειρών. Επιπλέον, εμφανίζει και διάφορους γνωστούς ηθοποιούς. Πατώντας πάνω στο όνομα τους, θα μας εμφανίσει όλα τα έργα που έχουν πρωταγωνιστήσει.

Android εφαρμογές για ταινίες και δωρεάν ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους 5μμ

Κάνοντας κλικ στο γρανάζι των ρυθμίσεων, μπορούμε προαιρετικά να συνδέσουμε το Trakt TV και το Real-Debrid για περισσότερες 1080p-4Κ ταινίες. Δεν απαιτούνται άλλες ρυθμίσεις.

Android εφαρμογές για ταινίες και δωρεάν ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους 4μμμμ

Android εφαρμογές για ταινίες και δωρεάν ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους 6μ

Android εφαρμογές για ταινίες και δωρεάν ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους 5μμμ

Android εφαρμογές για ταινίες και δωρεάν ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους 5μμμμ

Android-εφαρμογές-για-ταινίες-και-δωρεάν-ταινίες-με-ελληνικούς-υπότιτλους-5μμμμμ

Android εφαρμογές για ταινίες και δωρεάν ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους 6μμμ

TeaTV

Το TeaTV είναι άλλη μια από τις καλές Android εφαρμογές για δωρεάν ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους. Δεν διατίθεται στο κατάστημα της Google. Φαίνεται να μην βρίθει από πολλές διαφημίσεις. Ωστόσο, εμφανίζονται κάποιες σε τακτά διαστήματα.

Το apk έκδοση 10.1.1r το κατεβάζουμε από εδώ. Το αρχείο είναι απαλλαγμένο από τυχόν απειλές στον έλεγχο του VirusTotal.

Android-εφαρμογές-για-ταινίες-και-δωρεάν-ταινίες-με-ελληνικούς-υπότιτλους-8mm

Android-εφαρμογές-για-ταινίες-και-δωρεάν-ταινίες-με-ελληνικούς-υπότιτλους-8m

Έτσι, αφού μεταφέρουμε την απαγορευμένη εφαρμογή στο TV Box με το SFTTV, δεν έχουμε παρά να την εγκαταστήσουμε με τον γνωστό και πολύ απλό τρόπο στο TV Box.

Τρέχοντας το TeaTV για πρώτη φορά, αμέσως θα μας ζητήσει να ορίσουμε τους υπότιτλους στην γλώσσα μας. Από εδώ και μετά, δεν χρειάζεται να κάνουμε άλλες ρυθμίσεις.

Παρ΄ όλα αυτά, μπορούμε να δούμε προαιρετικά και άλλες ρυθμίσεις. Έτσι, δεν έχουμε παρά να πατήσουμε στο σχετικό εικονίδιο στα αριστερά.

Android-εφαρμογές-για-ταινίες-και-δωρεάν-ταινίες-με-ελληνικούς-υπότιτλους-8mmmμμ

Android-εφαρμογές-για-ταινίες-και-δωρεάν-ταινίες-με-ελληνικούς-υπότιτλους-8mmmμμμ

Στη συνέχεια, θα δούμε το όμορφο και πολύ εύκολο περιβάλλον της, όπου δεσπόζουν οι μικρογραφίες των ταινιών και σειρών. Εκτός από την online θέαση τους, μπορούμε επίσης να κάνουμε και λήψη πολλών ταινιών ταυτόχρονα, για offline χρήση.

Παραθέτουμε τις πολύ εύκολες λειτουργίες του app μόνο με εικόνες.

Android-εφαρμογές-για-ταινίες-και-δωρεάν-ταινίες-με-ελληνικούς-υπότιτλους-9μμ

Android-εφαρμογές-για-ταινίες-και-δωρεάν-ταινίες-με-ελληνικούς-υπότιτλους-9μμν

Android-εφαρμογές-για-ταινίες-και-δωρεάν-ταινίες-με-ελληνικούς-υπότιτλους-9μμνν

CyberFlix TV

Πρόκειται για μία από τις πιο γνωστές Android εφαρμογές για δωρεάν ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους που δεν διατίθεται στο Play Store. Έρχεται με ελληνικό μενού.

Το apk του CyberFlix TV το κατεβάζουμε από εδώ. Στον έλεγχο του VirusTotal εντοπίσθηκε μόνο μια απειλή που ενδεχομένως να είναι False Positive.

Έτσι, αφού μεταφέρουμε την απαγορευμένη εφαρμογή στο TV Box με το SFTTV, δεν έχουμε παρά να την εγκαταστήσουμε με τον γνωστό και πολύ απλό τρόπο στο TV Box.

Τρέχοντας το CyberFlix TV για πρώτη φορά, αμέσως θα δούμε το όμορφο και πολύ εύκολο περιβάλλον του, όπου δεσπόζουν οι μικρογραφίες των ταινιών και σειρών. Από εδώ και μετά, δεν χρειάζεται να κάνουμε άλλες ρυθμίσεις. Έχει ορίσει αυτόματα τους ελληνικούς υπότιτλους.

Καθώς το περιβάλλον της εφαρμογής είναι στα ελληνικά, δεν θα δυσκολευτεί και ο πιο αρχάριος να εντοπίσει τις ενότητες  και τις λειτουργίες του app. Παραθέτουμε μόνο με εικόνες το περιβάλλον και τις λειτουργίες του.

Android-εφαρμογές-για-ταινίες-και-δωρεάν-ταινίες-με-ελληνικούς-υπότιτλους-10ααα

Χρησιμεύουν οι Android εφαρμογές για ταινίες?

Δε χωρά αμφιβολία ότι οι ταινίες και οι σειρές ενδιαφέρουν τους περισσότερους από εμάς. Όπως και να το κάνουμε, είναι από τα πιο ευχάριστα κομμάτια της ψυχαγωγίας μας.

Αν σας γεννήθηκαν απορίες, ή θέλετε να μας προτείνετε και άλλες Android εφαρμογές για δωρεάν ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους, γράψτε μας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps