Home » Software » Δωρεάν Εφαρμογές » Γρήγορο Κατέβασμα Αρχείων - Οι Καλύτεροι Download Accelerator

Γρήγορο Κατέβασμα Αρχείων – Οι Καλύτεροι Download Accelerator

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Ζούμε στην εποχή του internet και οι περισσότεροι από εμάς κατεβάζουμε πολλά αρχεία κάθε ημέρα. Όμως, η διαχείριση των λήψεων και ο χρόνος που απαιτείται για να ολοκληρωθούν, πολλές φορές γίνονται μπελάς. Δείτε τους καλύτερους δωρεάν download accelerator που οργανώνουν τις λήψεις, και θα μας δώσουν ακόμη πιο ασφαλές και γρήγορο κατέβασμα αρχείων.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Τα χαρακτηριστικά ενός καλού download accelerator

Ο καλός download accelerator δεν είναι χρήσιμος μόνο για το γρήγορο κατέβασμα στα αρχεία. Μας επιτρέπει να κάνουμε παύση στις λήψεις και να τις συνεχίσουμε αργότερα, οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή θελήσουμε.

Επιπλέον κάποιοι καλοί download accelerator μπορούν και μετατρέπουν αυτόματα τα αρχεία πολυμέσων, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο. Ταυτόχρονα μας επιτρέπουν να αναπαράγουμε το βίντεο πριν ολοκληρωθεί η λήψη.

Γρήγορο Κατέβασμα 50

Ας δούμε λοιπόν συνοπτικά τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά τους.

  • Εκκίνηση και διακοπή λήψεων ανά πάσα στιγμή.
  • Οι λήψεις μπορούν να τεθούν σε παύση και να επαναληφθούν ακόμη και μετά από τερματισμό λειτουργίας του υπολογιστή, ή απρόβλεπτων διακοπών ρεύματος.
  • Γρήγορο κατέβασμα βίντεο και μουσικής από τοποθεσίες ροής (streaming sites).
  • Αλληλεπίδραση με τον browser.
  • Εύκολη λήψη με ένα κλικ.
  • Δυνατότητα πολλαπλών λήψεων ταυτόχρονα.
  • Μπορούμε να προγραμματίσουμε μία σειρά από λήψεις σε συγκεκριμένη ώρα και ημέρα.
  • Αναζήτηση και λήψη αρχείων ταυτόχρονα από διαφορετικές τοποθεσίες (mirrors).
  • Σπάνε τα αρχεία λήψης που πρόκειται να κατεβάσουν σε πολλαπλά κομμάτια.
  • Επιτρέπουν το “αόρατο” γρήγορο κατέβασμα διαμέσου proxy server.
  • Ελέγχουν τα αρχεία των λήψεων αν είναι επιβλαβή ή όχι.
  • Οργανώνουν αυτόματα τις λήψεις σε διαφορετικούς φακέλους, αναλόγως τον τύπο τους (βίντεο, μουσική, έγγραφα).

Download Accelerator 5

Free Download Manager (FDM)

Ο FDM θεωρείται ως ο κορυφαίος download accelerator και διαχειριστής λήψεων. Είναι λογισμικό ανοικτού κώδικα και προσφέρει όλες τις λειτουργίες του εντελώς δωρεάν. Διατίθεται για Windows και Mac OS.

Η λήψη του προγράμματος στο λειτουργικό της Microsoft γίνεται σε σύντομο χρόνο, και δεν κρύβει κινδύνους από άλλες ανεπιθύμητες τρίτες εφαρμογές.

Γρήγορο Κατέβασμα 3

Μόλις εγκατασταθεί o FDM στον υπολογιστή μας, αναλόγως τον browser που χρησιμοποιούμε, θα μας ζητηθεί με αυτόματο τρόπο να προσθέσουμε και τη σχετική επέκταση. Διατίθενται extensions για τους Chrome, Firefox, Edge, Safari, και Opera.

Έτσι θα έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο γρήγορο κατέβασμα.

Γρήγορο Κατέβασμα 2

Γρήγορο κατέβασμα και στα βίντεο του YouTube

Εκτός από το γρήγορο κατέβασμα αρχείων, ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του ανοικτού λογισμικού είναι η δυνατότητα που μας δίνει να κατεβάζουμε απευθείας τα βίντεο του YouTube, και όχι μόνο, κάνοντας απλά δεξί κλικ πάνω στη σελίδα.

Γρήγορο Κατέβασμα 5

BitTorrent client

Επιπλέον ο FDM υποστηρίζει το πρωτόκολλο BitTorrent, προσφέροντας πολύ γρήγορο κατέβασμα και στο torrenting.

Γρήγορο Κατέβασμα 52

Παρ' όλα αυτά, στην αρχή αντιμετωπίσαμε ένα μικρό θέμα με τα torrents, καθότι δεν γνωρίζαμε γιατί ήταν αδύνατη η πρόσβαση στις ενδείξεις της αυτόματης απενεργοποίησης του υπολογιστή όταν ολοκληρώνονται οι λήψεις.

Αρχικά θεωρήσαμε ό,τι οφείλεται στη νέα έκδοση των Windows 10, Creators Update, που χρησιμοποιούμε, η οποία έχει προκαλέσει παρόμοια μικρo-προβλήματα και σε άλλα προγράμματα.

Πώς Λύνω Προβλήματα με την Αναβάθμιση των Windows 10

Η Microsoft μας έχει συνηθίσει πια στις αναβαθμίσεις κάθε άνοιξη και φθινόπωρο. Για άλλη μια φορά, πιστή στο ραντεβού της, έθεσε σε κυκλοφορία την ανοιξιάτικη…

Ωστόσο, το πρόγραμμα διαθέτει αξιόλογη τεχνική υποστήριξη στους χρήστες του, και έτσι εμείς υποβάλαμε το σχετικό ερώτημα, περιμένοντας την απάντηση.

Η υποστήριξη του open source προγράμματος είναι εντυπωσιακή, καθότι μας εξήγησαν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα το αυτονόητο, που ωστόσο, λόγω της μεγάλης πληροφορίας με τους download accelerator, εκείνη την στιγμή μας διέφευγε.

Για να εμφανισθούν οι ενδείξεις για την αυτόματη απενεργοποίηση του PC, χρειάζεται να είναι ενεργή τουλάχιστον μια λήψη, και δεν πρέπει να έχουμε πατήσει το “pause”.

Ο FDM διαθέτει πολλά ακόμη ισχυρά χαρακτηριστικά, όπως ο προγραμματισμός των λήψεων, καθώς επίσης και η απομακρυσμένη διαχείριση τους από οποιαδήποτε άλλη συσκευή είναι συνδεδεμένη στο ίντερνετ.

Ο δωρεάν download accelarator διαθέτει και ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων. Επιπλέον, υπάρχει και η έκδοση Lite του προγράμματος, που είναι ιδανική για υπολογιστές με μικρές δυνατότητες.
Υπέρ

  • Λογισμικό ανοικτού κώδικα.
  • Δυνατότητα με ένα κλικ για γρήγορο κατέβασμα βίντεο από το YouTube και από πολλά άλλα site.
  • Υποστήριξη σε λήψεις torrent και magnet links.
  • Μας επιτρέπει να προγραμματίσουμε μεταχρονολογημένες λήψεις.
  • Παύση και συνέχιση των λήψεων οποιαδήποτε στιγμή.
  • Οργανώνει αυτόματα τις λήψεις αναλόγως τον τύπο του αρχείου σε διαφορετικούς φακέλους.
  • Αυτόματη απενεργοποίηση του PC με την ολοκλήρωση των λήψεων.
  • Έχει δυνατότητες απομακρυσμένης διαχείρισης.
  • Επιτρέπει ανώνυμο torrenting μέσω proxy server.
  • Υποστηρίζει το seeding στα torrent.
  • Μπορούμε να κοινοποιούμε τις λήψεις μας σε φίλους.
  • Premium τεχνική υποστήριξη με τον πιο επίσημο τρόπο (Ticket status).

Κατά

  • Δεν έχει εξελληνισμένο περιβάλλον
  • Η επέκταση στους browser ενίοτε υπολειτουργεί

JDownloader 2

O JDownloader 2 είναι άλλο ένα λογισμικό ανοικτού κώδικα με προηγμένες δυνατότητες στη διαχείριση των λήψεων. Διατίθεται για Windows, Linux, και Mac OS.

Το πρόγραμμα είναι ιδανικό για power users που θέλουν γρήγορο κατέβασμα αρχείων, και αρέσκονται στις προχωρημένες ρυθμίσεις που διαθέτουν συνήθως τα open source λογισμικά.

Download Accelerator 20

Ο download accelerator βασίζεται αποκλειστικά στη Java. Πριν τρέξουμε το πρόγραμμα, θα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι έχουμε εγκατεστημένη την Java SE Runtime Environment 8.

Η εγκατάσταση του JDownloader 2 θέλει λίγο προσοχή, καθότι περιλαμβάνει και άλλα προγράμματα, όπως το McAfee WebAdvisor. Εφόσον δεν τα χρειαζόμαστε, μπορούμε να πατήσουμε διαδοχικά το “Decline”, όπως παρατηρούμε στην εικόνα.

Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε το εξαιρετικό Unchecky, που μας προστατεύει αυτόματα από τέτοιες δήθεν προσφορές σε κάθε εγκατάσταση.

Ασφαλής Εγκατάσταση για Κάθε Εφαρμογή με το Unchecky

Οι δωρεάν εφαρμογές κρύβουν παγίδες: η διαδικασία της εγκατάστασης συχνά θα προσπαθήσει να μας ξεγελάσει στο να επιτρέψουμε την εγκατάσταση adware και ανεπιθύμητων εφαρμογών. Με το…

Πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον

Ο συγκεκριμένος download accelarator έχει εξελληνισμένο περιβάλλον. Διαθέτει μάλιστα και μία μεγάλη ανοιχτή κοινότητα από χρήστες και προγραμματιστές, όπου μπορούμε να βρούμε μία τεράστια γκάμα από εργαλεία και περισσότερα από 300 plugins.

Αν κάνουμε εγγραφή, μπορούμε να έχουμε ακόμη περισσότερες δυνατότητες στο γρήγορο κατέβασμα. Μία από αυτές είναι και ο απομακρυσμένος έλεγχος όλων των λήψεων.

Download Accelerator 25

O JDownloader 2 προσφέρει εντυπωσιακά γρήγορο κατέβασμα στα αρχεία. Ταυτόχρονα μας δίνει τη δυνατότητα να τα αποσυμπιέσουμε, διαμέσου του ενσωματωμένου εργαλείου που διαθέτει.

Αυτόματος διαχωρισμός των βίντεο σε μουσικά αρχεία

Ένα από τα πολύ χρήσιμα χαρακτηριστικά του JDownloader 2 είναι το κατέβασμα των βίντεο από το YouTube, και ο αυτόματος διαχωρισμός τους σε μουσικά αρχεία.

Το μόνο που κάνουμε είναι να αντιγράψουμε το URL του YouTube. Την πρώτη φορά θα μας ζητηθεί να κατεβάσουμε με αυτοματοποιημένο τρόπο ένα τρίτο μικρό πρόγραμμα διαχείρισης δεδομένων πολυμέσων, το γνωστό FFMpeg.

Από εκεί και μετά, ο download accelerator θα μας ετοιμάζει για λήψη όλα τα βίντεο, χωρίς να χρειάζεται να τους κάνουμε επικόλληση.

Παρότι οι ρυθμίσεις του JDownloader 2 είναι πολλές, το πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον μαζί με την καθοδήγηση του προγράμματος, τις καθιστούν μία πολύ ενδιαφέρουσα και σχετικά εύκολη υπόθεση, ακόμη και για τους απλούς χρήστες.

Ταυτόχρονα, ο εξαιρετικός download accelerator ανοικτού κώδικα επιτρέπει να κάνουμε backup σε όλες τις ρυθμίσεις του, και να τις μεταφέρουμε σε κάποιον άλλον υπολογιστή.


Υπέρ

  • Download accelerator ανοικτού κώδικα.
  • Πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον.
  • Δυνατότητα για γρήγορο κατέβασμα των βίντεο του YouTube, και αυτόματος διαχωρισμός της μουσικής σε αρχείο M4A.
  • Μπορεί να πραγματοποιήσει γρήγορο κατέβασμα πολλών αρχείων ταυτόχρονα.
  • Μας επιτρέπει να προγραμματίσουμε λήψεις σε μελλοντικές ημερομηνίες.
  • Μπορούμε να κάνουμε παύση και συνέχιση των λήψεων οποιαδήποτε στιγμή.
  • Έχει δυνατότητες απομακρυσμένης διαχείρισης.
  • Προσφέρει πληθώρα από plugins για τους προχωρημένους χρήστες
  • Διαθέτει ενσωματωμένο εργαλείο για αποσυμπίεση αρχείων.
  • Υποστηρίζει plugins αποκρυπτογράφησης για λήψεις αρχείων του WordPress και άλλων υπηρεσιών.

Κατά

  • Δεν υποστηρίζει λήψεις torrent.
  • Είναι συγκριτικά ο μεγαλύτερος σε όγκο download accelerator (270 ΜΒ).

Ninja Download Manager

Ο Ninja είναι ένας από τους νέους και ισχυρούς download accelerator. Ταυτόχρονα, διακρίνεται για την προηγμένη διαχείριση λήψεων και ιδίως για την εξαιρετική σχεδίασή του.

Διατίθεται για τα Windows και πρέπει να προσέξουμε ότι η λήψη για τη δωρεάν έκδοση του προγράμματος βρίσκεται στο κατώτατο τμήμα της ιστοσελίδας.

Η εγκατάσταση του download accelerator είναι καθαρή χωρίς κανένα περιττό τρίτο πρόγραμμα.

Μοντέρνα σχεδίαση

Η εμφάνιση του Ninja διαφέρει από όλα τα αντίστοιχα του οδηγού, καθιστώντας το ως τον ωραιότερο download accelerator.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του είναι οι αυτοματοποιημένες λειτουργίες, όπου δεν χρειάζεται να κάνουμε σχεδόν τίποτα. Απλά πατάμε τους συνδέσμους που θέλουμε να κατεβάσουμε, ή αντιγράφουμε το URL αν πρόκειται για βίντεο του YouTube.

Ο Ninja Internet Download Manager εντοπίζει αμέσως τις λήψεις που θέλουμε, και θα ανοίξει ένα παράθυρο για να προχωρήσουμε στο γρήγορο κατέβασμα.

Οι λήψεις των βίντεο του YouTube, αλλά και των υπόλοιπων αρχείων, γίνονται ακόμα πιο εύκολες με τη σχετική επέκταση του προγράμματος για τους Chrome και Firefox.

Ο download accelerator διαθέτει ενσωματωμένο εργαλείο μετατροπής των βίντεο, καθώς επίσης και ένα πρόγραμμα ανίχνευσης ιών.


Υπέρ

  • Ο πιο ωραίος download accelerator.
  • Έχει ένα σύγχρονο, συμπαγές και μοντέρνο περιβάλλον εργασίας.
  • Δυνατότητα για γρήγορο κατέβασμα των βίντεο του YouTube.
  • Μας επιτρέπει να προγραμματίσουμε λήψεις σε μελλοντικές ημερομηνίες.
  • Διαθέτει γραφική απεικόνιση για τις ταχύτητες των λήψεων.
  • Παύση και συνέχιση των λήψεων οποιαδήποτε στιγμή.
  • Προσφέρει γρήγορο κατέβασμα σε όλα τα αρχεία.
  • Διαθέτει ενσωματωμένο εργαλείο μετατροπής των βίντεο.
  • Διενεργεί έλεγχους για ιούς.

Κατά

  • Έλλειψη εξελληνισμένου περιβάλλοντος.
  • Δεν οργανώνει αυτόματα τις λήψεις σε διαφορετικούς φακέλους.
  • Δεν υποστηρίζει λήψεις torrent.

EagleGet

Θεωρείται από τους πιο ισχυρούς download accelerator και ένας από τους ιδανικότερους για τη συνεργασία με τον Chrome και τους κλώνους του.

Το αρχείο λήψης της εφαρμογής είναι από τα πιο μικρά του οδηγού, με μόλις 17 MB. Ωστόσο θέλει προσοχή η εγκατάστασή του, γιατί κρύβει τρία επιπλέον προγράμματα.

Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής, θα υλοποιηθεί αυτόματα η προσθήκη της σχετικής επέκτασης στον Chrome, χωρίς απολύτως καμία δική μας ενέργεια.

Επέκταση αετός

Το extension του download accelerator είναι ίσως το πιο αποδοτικό από όλους τους αντίστοιχους του οδηγού. Ιδίως σε ότι αφορά τα βίντεο του YouTube, και πολλών ακόμη site που διαθέτουν video streaming.

Ο EagleGet διακρίνεται για το ωραίο περιβάλλον. Μας επιτρέπει να αλλάξουμε όλα τα χρώματα στην εμφάνισή του, και να προσθέσουμε τις δικές μας φωτογραφίες ως βασικό φόντο του download accelerator.

Το πρόγραμμα διαθέτει έλεγχο για ιούς στα αρχεία λήψεων, και αυτοματοποιημένη απενεργοποίηση του υπολογιστή μετά την ολοκλήρωσή τους.


Υπέρ

  • Είναι ένας download accelerator με ωραία σχεδίαση.
  • Έχει μερικώς εξελληνισμένο περιβάλλον.
  • Δυνατότητα για γρήγορο κατέβασμα των βίντεο του YouTube και πολλών άλλων σελίδων.
  • Αυτόματος έλεγχος κακόβουλου λογισμικού και έλεγχος ακεραιότητας αρχείων.
  • Διαθέτει προγραμματισμό για μελλοντικές λήψεις.
  • Μπορεί να πραγματοποιήσει γρήγορο κατέβασμα πολλών αρχείων ταυτόχρονα.
  • Προσφέρει την πιο αποδοτική επέκταση για τους browser.
  • Επιτρέπει παύση και συνέχιση των λήψεων οποιαδήποτε στιγμή.
  • Διαθέτει αυτόματη ταξινόμηση των λήψεων βάσει του τύπου τους.
  • Είναι από τους μικρότερους σε μέγεθος download accelerator.

Κατά

  • Εμφανίζει αστάθεια ενίοτε στη λειτουργία του.
  • Δεν υποστηρίζει λήψεις torrent.

Download Accelerator Plus (DAP)

O Download Accelerator Plus είναι πασίγνωστος και θεωρείται από τους βετεράνους στο γρήγορο κατέβασμα, καθώς βρίσκεται πολλά χρόνια στο προσκήνιο της διαχείρισης των λήψεων.

Πάλαι ποτέ κραταιός

Ωστόσο δεν έχει την αίγλη του παρελθόντος και πολλοί θεωρούν ότι ο ανταγωνισμός, και ιδίως τα open source προγράμματα, τον έχουν ξεπεράσει.

Τα τελευταία χρόνια ο DAP δεν συγκεντρώνει από τους χρήστες τις διθυραμβικές κριτικές και τις υψηλές βαθμολογίες του παρελθόντος.

Ένα από τα γνώριμα και ισχυρά χαρακτηριστικά του DAP είναι οι μεγάλες ταχύτητες λήψης. Αυτό οφείλεται στο ότι ο download accelerator σπάει τα αρχεία σε πολλά κομμάτια και τα κατεβάζει ταυτόχρονα από διαφορετικούς server.

Με αυτόν τον τρόπο, ακόμα και αν σε μία από τις συνδέσεις πέσει η ταχύτητα download, ο μέσος όρος παραμένει υψηλά, ενώ γίνεται καλύτερη εκμετάλλευση του bandwidth της σύνδεσής μας.

Ένα άλλο πλεονέκτημα του DAP είναι το πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον και η εύκολη χρήση του.

Εκείνο που μας έκανε εντύπωση ήταν οι ειδοποιήσεις για ενδεχόμενο απειλής που λάβαμε από δυο διαφορετικά προγράμματα ασφαλείας, το Bitdefender Αntivirus και το VPN Hotspot Shield. Αυτό συνέβη όταν ξεκινήσαμε τη λήψη του DAP από την επίσημη ιστοσελίδα του.

Η εξήγηση πρέπει να βρίσκεται στο θέμα των πολλών διαφημίσεων, που διακρίνουν τον κατά τα άλλα αξιόλογο, και πάλαι ποτέ κραταιό download accelerator.


Υπέρ

  • Ταχύτατος download accelerator.
  • Πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον.
  • Μπορεί να πραγματοποιήσει γρήγορο κατέβασμα πολλών αρχείων ταυτόχρονα.
  • Μας επιτρέπει να προγραμματίσουμε μεταχρονολογημένες λήψεις.
  • Παύση και συνέχιση των λήψεων οποιαδήποτε στιγμή.
  • Διαθέτει ενσωματωμένο μετατροπέα βίντεο.
  • Έχει λειτουργία προεπισκόπησης του βίντεο, που μας επιτρέπει να δούμε το αρχείο μόλις ξεκινήσει η λήψη.

Κατά

  • Δεν υποστηρίζει λήψεις torrent.
  • Η δωρεάν έκδοση έχει πολλές διαφημίσεις.
  • Γνωστά προγράμματα προστασίας το αντιμετωπίζουν ως adware.

uGet Download Manager

Πρόκειται για άλλον ένα download accelerator ανοικτού κώδικα, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους λάτρεις του open source.

Το πρόγραμμα φημίζεται για τις δυνατότητες του στο Linux και διαθέτει διάφορα πακέτα για τους χρήστες του λειτουργικού.

Το uGet θεωρείται ως το πιο ελαφρύ λογισμικό για γρήγορο κατέβασμα, προσφέροντας εξίσου σημαντικές δυνατότητες και στα Windows, Mac OS, και Android.

Portable download accelerator ανοικτού κώδικα

Για το λειτουργικό της Microsoft o download accelerator διατίθεται μόνο σε portable έκδοση, καθιστώντας ακόμα πιο βολική τη χρήση του προγράμματος.

Ωστόσο, το πρόγραμμα δεν διαθέτει τους αυτοματισμούς των άλλων παρόμοιων εφαρμογών του οδηγού. Απευθύνεται ως επί το πλείστον σε μία ειδική κατηγορία χρηστών, που είναι ενθουσιώδεις φίλοι του open source.

Το uGet δεν είναι πολύ απλό στη χρήση του. Αυτό επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι το πρόγραμμα για να χρησιμοποιηθεί, πρέπει να έχουμε κατεβάσει ξεχωριστά το GTK + Runtime Environment.

Μία από τις σημαντικότερες λειτουργίες του που το κάνουν να διαφέρει, είναι ότι μπορεί να τρέχει και μέσα από τις γραμμές εντολών.


Υπέρ

  • Είναι λογισμικό ανοικτού κώδικα.
  • Μπορεί να πραγματοποιήσει γρήγορο κατέβασμα πολλών αρχείων ταυτόχρονα.
  • Μας επιτρέπει να προγραμματίσουμε μεταχρονολογημένες λήψεις.
  • Είναι ο πιο ελαφρύς download accelerator.
  • Υποστηρίζει λήψεις torrent.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσα από την γραμμή εντολών.
  • Υποστηρίζει πολλά πρωτόκολλα.
  • Διατίθεται και στο Android.

Κατά

  • Δεν έχει εξελληνισμένο περιβάλλον.
  • Είναι δύσκολο στη χρήση του, απευθύνεται σε power users του Linux και του σε λάτρεις του open source.
  • Απαιτεί τη λήψη και εγκατάσταση ξεχωριστά του GTK + Runtime Environment για τους χρήστες των Windows.

Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε για γρήγορο κατέβασμα αρχείων?

Οι download accelerator είναι ο καλύτερος τρόπος για να διαχειριστούμε όλες ανεξαιρέτως τις λήψεις που κάνουμε καθημερινά στον υπολογιστή μας.

Τα προηγμένα χαρακτηριστικά τους μας επιτρέπουν να έχουμε γρήγορο κατέβασμα των αρχείων, και ταυτόχρονα τον απόλυτο έλεγχό τους, βρέξει-χιονίσει.

Αν σας γεννήθηκαν απορίες ή θέλετε να μοιραστείτε τις δικές σας εμπειρίες και να προτείνετε άλλους download accelerator, καθότι υπάρχουν αρκετά ακόμη αξιόλογα προγράμματα, γράψτε μας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps