Πολλοί από μας πιστεύουμε ότι οι εφαρμογές και τα παιχνίδια του Android μπορούν να τρέξουν μόνο σε smartphone και tablet. Όμως, υπάρχουν εύκολοι και θεαματικοί τρόποι για να εκτελούμε στον υπολογιστή τα apps και τα games του λειτουργικού της Google. Δείτε τους τρεις κορυφαίους emulators για να τρέξουμε εφαρμογές και παιχνίδια Android στο PC, σε μεγαλύτερη οθόνη, με περισσότερη ισχύ, και ατελείωτη “μπαταρία”.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Διαφημίστε την επιχειρησή σας στο site του PCsteps, ή και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη διαβάζουν όλα μας τα άρθρα χωρίς διαφημίσεις, και έχουν επιπλέον μοναδικά προνόμια.

Συμμετοχή

BlueStacks 4

Ο BlueStacks 4 είναι αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους emulator του Android 7.1 Nougat που μπορούμε να έχουμε στα Windows. Το αρχείο εγκατάστασης είναι περί τα 562MB και το κατεβάζουμε από εδώ.

Η εγκατάσταση του προγράμματος είναι γρήγορη και δεν κρύβει απολύτως κανέναν κίνδυνο από ανεπιθύμητο λογισμικό τρίτων.

Galaxy Store

Μάλιστα, ο emulator συνεργάζεται με τη Samsung και προσφέρει επιπλέον δυνατότητες στους χρήστες των Galaxy που θέλουν να παίξουν παιχνίδια Android στο PC σε μεγαλύτερη οθόνη και να έχουν τα ίδια προνόμια και προσφορές όπως στο Galaxy Store.

Επιπλέον, ο πρωτοπόρος emulator συνεργάζεται και με την MSI, προσφέροντας τον MSI App Player.

Πρόκειται για έναν διαφορετικό και ιδιαίτερα ταχύτατο emulator που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προσφέρει ακόμη πιο προηγμένη εμπειρία παιχνιδιού στους φορητούς υπολογιστές gaming της MSI. Τον κατεβάζουμε από εδώ.

Εκκίνηση του BlueStacks 4

Η εκκίνηση του emulator στο PC δεν καθυστερεί ιδιαίτερα, και μόλις εμφανιστεί το περιβάλλον του, ευθύς εξαρχής καταλαβαίνουμε ότι έχουμε να κάνουμε με έναν κορυφαίο emulator.

Επιπλέον, σε αντίθεση με το παρελθόν, ο BlueStacks 4 είναι πολύ πιο απλός και εύκολος, και δεν χρειάζεται να χαθούμε με σύνθετες ρυθμίσεις.

Δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνος για να εξοικειωθεί και ο πιο αρχάριος χρήστης. Τον τρέχουμε και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε παιχνίδια Android στο PC.

Οι λίγες ρυθμίσεις

Πατώντας στο εικονίδιο των ρυθμίσεων κάτω δεξιά, θα εμφανισθούν διαδοχικά μερικές ενότητες με τις βασικότερες λειτουργίες του emulator.

Μία από τις πιο χρήσιμες είναι η αύξηση της απόδοσης του emulator και το backup όσων ενεργειών έχουμε κάνει με το BlueStacks 4.

Πλάγια εγκατάσταση των app

Το πρόγραμμα μας δίνει τη δυνατότητα και της ταχύτατης πλάγιας εγκατάστασης όλων των APK αρχείων που έχουμε στον σκληρό δίσκο του PC. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να τα σύρουμε με το ποντίκι μέσα στον emulator.

Παιχνίδια Android Στο PC 37a

Ειδάλλως, δεν έχουμε παρά να συνδεθούμε στον λογαριασμό μας στη Google ή και τη Samsung για να ξεκινήσουμε τη λήψη των παιχνιδιών από το Play Store ή το Galaxy Store.

Όλα τα app και τα Android games που εγκαθιστούμε εμφανίζονται στην επιφάνεια εργασίας του Windows PC, έτσι ώστε να έχουμε άμεση πρόσβαση στην εκκίνηση τους μέσω του emulator.

Όπως είναι φυσικό, ο emulator επικεντρώνεται ως επί το πλείστον στα παιχνίδια Android στο PC. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κατεβάσουμε και οποιοδήποτε άλλο app επιθυμούμε από το κατάστημα της Google ή της Samsung.

Αν θέλουμε να καταργήσουμε κάποιο app, δεν έχουμε παρά να πατήσουμε με το ποντίκι παρατεταμένα πάνω στο εικονίδιο του, και στη συνέχεια να πατήσουμε στο “X” για να το καταργήσουμε, όπως παρατηρούμε στην κάτωθι εικόνα.

Multi-instance Mode

Το BlueStacks Multi-Instance Manager είναι το καινοτόμο χαρακτηριστικό της ταυτόχρονης εμφάνισης των οθονών. Είναι σαν να έχουμε ταυτόχρονα συνδεδεμένες περισσότερες από μία Android συσκευές. Έχει κατεβεί μαζί με το πρόγραμμα και θα το δούμε στην επιφάνεια εργασίας.

Έτσι, είναι δυνατή η ταυτόχρονη εκτέλεση περισσότερων emulator, και συνεπώς αυξάνεται η ευελιξία μας με τα παιχνίδια Android στο PC. Δεν έχουμε παρά να επιλέξουμε το “Multi-instance” και μετά το “New instance”.

Παιχνίδια Android Στο PC 35a

Σε αυτό το σημείο έχουμε δύο επιλογές. Η πρώτη είναι να δημιουργήσουμε έναν νέο λογαριασμό στην Google, και η δεύτερη είναι να κλωνοποιήσουμε αυτόν που έχουμε και συνδεθήκαμε προηγουμένως.

Απαιτήσεις συστήματος

 • Windows XP SP3 και άνω
 • macOS
 • CPU Intel ή AMD ει δυνατόν με υποστήριξη VT (Virtualization Technology) για καλύτερη απόδοση
 • Τουλάχιστον 2GB μνήμη στο PC
 • Τουλάχιστον 4GB ελεύθερου χώρου στον δίσκο

Nox Player

Ο Nox Player είναι μία από τις καλύτερες μεθόδους για να τρέξουμε εφαρμογές και παιχνίδια Android στο PC. Πρόκειται για έναν ταχύτατο emulator νέας γενιάς, που μπορεί να προσφέρει μία θεαματική εμπειρία με λίγο περισσότερες ρυθμίσεις σε σχέση με τους άλλους emulator του οδηγού.

Το δωρεάν πρόγραμμα τρέχει σε Windows και macOS. To μέγεθος του αρχείου είναι 377MB και η εγκατάσταση του προγράμματος είναι καθαρή και δεν κρύβει ανεπιθύμητα προγράμματα.

Παιχνίδια-Android-στο-PC-70-30ab

Παιχνίδια Android Στο PC αβ2

Εκκίνηση του Nox

Η εκκίνηση του προγράμματος, όπως συμβαίνει με όλους τους emulators, παίρνει μερικά δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, εμφανίζεται το όμορφο περιβάλλον του Nox player που μας παραπέμπει σε Android tablet.

Σε αυτό το σημείο, ο emulator θα μας ζητήσει να κάνουμε login στον Google λογαριασμό μας. Παρότι αυτή την ενέργεια μπορούμε να την κάνουμε και αργότερα, καλό είναι να ξεκινήσουμε ευθύς εξαρχής με τη σύνδεση μας στην Google.

Εγκατάσταση εφαρμογών του Android στο PC

Από εκεί και μετά, έχουμε πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές του Play Store όπως ακριβώς θα κάναμε με το tablet ή το κινητό μας. Απλά πατάμε στο App Center που παρατηρούμε παρακάτω για να αναζητήσουμε όποια apps θέλουμε.

Παιχνίδια Android Στο PC 10αα

Ο Nox υποστηρίζει απευθείας την πλάγια εγκατάσταση των APK αρχείων που έχουμε κατεβάσει σε κάποιον φάκελο στο PC. Το μόνο που κάνουμε είναι απλά να σύρουμε το app μέσα στο περιβάλλον του προγράμματος.

Η εφαρμογή μας δίνει ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες με το Play Store για τις λήψεις των apps και δεν αλλάζει κάτι στη διαδικασία. Στην αρχή, η προσομοίωση γίνεται σε Android 5.1.1. Όμως, όπως θα δούμε στη συνέχεια, μπορούμε να κάνουμε προσομοίωση και σε Android 7.1 Nougat.

Επίσης, δεν χρειάζεται να συνδέσουμε το κινητό στον υπολογιστή για να τρέξει o emulator.

Στα δεξιά της επιφάνειας εργασίας του προγράμματος και στο κάτω τμήμα, βρίσκονται τα τρία γνωστά μας πλήκτρα. Θα μας βοηθήσουν να επιστρέφουμε στο κεντρικό μενού και να μην χανόμαστε έως ότου εξοικειωθούμε με την εφαρμογή.

Παιχνίδια Android Στο PC 10ααα

Ενημερώσεις, apps, και παιχνίδια Android στο PC

Μπορούμε να εγκαταστήσουμε όλων των ειδών τα apps και τα games στις τελευταίες εκδόσεις τους, όπως θα κάναμε με το κινητό και το tablet, και οι ενημερώσεις γίνονται απρόσκοπτα.

Αν εγκαταστήσουμε apps που καταλαμβάνουν περισσότερη από μία οθόνη, μπορούμε να κάνουμε την εναλλαγή των οθονών με τον τροχό του ποντικιού. Εννοείται ότι όλα μπορούμε να τα κάνουμε σε πλήρη οθόνη στο PC.

Έτσι, με τον NoxPlayer είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τις λήψεις και να τρέξουμε τις εφαρμογές, και κυρίως να παίξουμε τα παιχνίδια Android στο PC.

Τα 10 Καλύτερα Δωρεάν Παιχνίδια Android του 2019
Τα 10 Καλύτερα Δωρεάν Παιχνίδια Android Του 2019

Σύμφωνα με τις επίσημες στατιστικές, τα mobile games είναι μια από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες εφαρμογών μαζί με αυτές των social media και του streaming….

Όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο, ο Nox υποστηρίζει και παιχνίδια που βασίζονται στην τοποθεσία, όπως το Pokemon Go.

Πώς θα Παίξουμε Pokémon GO στα Windows Από το Σπίτι

Το Pokémon GO είναι ήδη πολύ γνωστό σε όλον τον κόσμο, με εκατομμύρια παίκτες να παίρνουν τους δρόμους καθημερινά για να παίξουν. Όμως αν θέλουμε…

Εύκολη κατάργηση των εφαρμογών

Αν θέλουμε να καταργήσουμε κάποιο app, δεν έχουμε παρά να πατήσουμε με το ποντίκι παρατεταμένα πάνω στο εικονίδιο του, και να το σύρουμε αριστερά προς το αναδυόμενο “Uninstall” που θα εμφανιστεί, όπως παρατηρούμε στην κάτωθι εικόνα.

Ο emulator εμφανίζει την γνωστή κυλιόμενη καρτέλα των εργασιών του Android, με κίνηση του ποντικιού από την κορυφή προς τα κάτω. Έτσι, μπορούμε να βλέπουμε και τις εργασίες που λαμβάνουν χώρα εκείνη τη στιγμή, όπως γίνεται στο κινητό και το tablet.

Επιπλέον, ο Nox μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε εικονική κονσόλα και χειριστήριο οθόνης αφής, για να έχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία με τα παιχνίδια του Android στο PC.

Παιχνίδια Android Στο PC 11αα

Όπως είναι φυσικό να συμβαίνει με όλες τις νέες εφαρμογές που εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας, η εξοικείωση με το χειριστήριο ίσως πάρει λίγο χρόνο. Ωστόσο, στις περισσότερες των περιπτώσεων η χρήση του ποντικιού και του πληκτρολογίου είναι υπεραρκετή.

Φυσικά, ενδέχεται η δυνατότητα της εικονικής κονσόλας να απογειώσει κάποια παιχνίδια Android στο PC. Για να εμφανιστεί η κονσόλα, πρέπει να πατήσουμε το εικονίδιο που παρατηρούμε στις κάτωθι εικόνες.

Παιχνίδια Android Στο PC 11αα

Προσομοίωση με root στη συσκευή

Ο Nox προσομοιώνει πλήρως το root στη συσκευή. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να εκτελούμε όλες ανεξαιρέτως τις εφαρμογές για root, όπως θα κάναμε στο rooted κινητό.

Η λειτουργία του root μας παραχωρεί απλά έναν ρόλο Superuser στο Nox, για να ελέγχουμε απόλυτα την κάθε εφαρμογή.

Για να έχουμε λοιπόν την προσομοίωση του root στον Nox, πρέπει να πατήσουμε στο εικονίδιο ρυθμίσεων.

Παιχνίδια Android Στο PC 11ααα

Στη συνέχεια, δεν έχουμε παρά να επιλέξουμε το root και να αποθηκεύσουμε τη ρύθμιση. Κατόπιν, η εφαρμογή θα μας ζητήσει να επανεκκινήσουμε τον emulator.

Παιχνίδια Android Στο PC 11αααα

Μέσα από τις ρυθμίσεις μπορούμε να ορίσουμε πόση επεξεργαστική ισχύ και μνήμη θέλουμε να καταλαμβάνει ο emulator, την ανάλυση της οθόνης, ακόμη και να αλλάξουμε τη μάρκα του κινητού και το IMEI.

Ο NoxPlayer μας δίνει και τη δυνατότητα του καθαρισμού και κυρίως του συχνού backup, έτσι ώστε να μην χάσουμε όσα έχουμε κάνει μέσα στον emulator.

VT-x (Virtualization Technology)

Η τεχνολογία του virtualization βελτιώνει την απόδοση του υπολογιστή μας, και ταυτόχρονα επιτρέπει στον Nox Player να λειτουργεί πιο ομαλά και πολύ πιο γρήγορα.

Παιχνίδια Android Στο PC 12aa

Ωστόσο, το πιο πιθανό είναι να έχουμε επεξεργαστή που να υποστηρίζει το VT-x και να χάνουμε τις μεγαλύτερες δυνατότητες του προγράμματος σε ό,τι αφορά την απόδοση.

Σε αυτήν την περίπτωση, είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσουμε ένα λιλιπούτειο portable πρόγραμμα που προτείνει o Nox. Θα μας πει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αν η CPU υποστηρίζει το VT-x.

Το μικρό πρόγραμμα, ονόματι LeoMoon CPU-V, δεν ανιχνεύει μόνο αν η CPU υποστηρίζει το Virtualization Technology, αλλά ταυτόχρονα μας ενημερώνει αν είναι ενεργοποιημένο στο BIOS.

Μόλις το τρέξουμε, αν η διάγνωση μας δείξει την παραπάνω εικόνα με τις πράσινες ενδείξεις, και στην υποστήριξη στα αριστερά και στο BIOS στα δεξιά, σημαίνει ότι ο υπολογιστής υποστηρίζει και έχει ενεργό το VT.

Έτσι, μπορούμε μετά να αυξήσουμε την απόδοση του Nox, αυξάνοντας ταυτόχρονα και την εμπειρία με το Android στο PC.

Το μόνο που πρέπει να θυμηθούμε είναι να ανεβάσουμε τις ρυθμίσεις της απόδοσης του Nox, είτε στο “Mid” είτε στο “High” αν έχουμε καλό σύστημα, και μετά να τις αποθηκεύσουμε.

Multi-Drive και υποστήριξη Android 7.0 – 9.0

Πρόκειται για ένα καινοτόμο χαρακτηριστικό του Nox Player, που καθιστά δυνατή την ταυτόχρονη εκτέλεση περισσοτέρων emulator του Nox. Είναι σαν να έχουμε ταυτόχρονα συνδεδεμένες περισσότερες από μία Android συσκευές.

Μέσα από αυτή τη λειτουργία Multi-Drive, μπορούμε να προσομοιώσουμε νεότερες εκδόσεις Android, έως και το Nougat. Μάλιστα, σύμφωνα με τους σχεδιαστές του emulator, σύντομα ο Nox Player θα υποστηρίζει και το Android 9.0.

Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε στην οθόνη του υπολογιστή μας να τρέξουμε νεότερα παιχνίδια που δεν υποστηρίζουν το Android 5.1, ή να παίξουμε διαφορετικές εκδοχές του ίδιου παιχνιδιού.

Για να υλοποιήσουμε αυτήν την εξαιρετική δυνατότητα του Nox, πρέπει να επιλέξουμε το εικονίδιο του βοηθητικού εργαλείου, το Multi-Drive. Το εργαλείο έχει κατεβεί μαζί με το πρόγραμμα και θα βρίσκεται στην επιφάνεια εργασίας.

Στη συνέχεια, πατάμε διαδοχικά στα “Add emulator➜ New emulator”, όπως παρατηρούμε στην παρακάτω εικόνα.

Επιπλέον, μπορούμε να τα παίξουμε παρέα με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειας. Ταυτόχρονα μπορούμε να κάνουμε θεαματικό multitasking με τις εφαρμογές.

Απαιτήσεις συστήματος

 • Windows XP και άνω
 • Mac Sierra 10.12/10.11
 • CPU Intel ή AMD, ει δυνατόν με υποστήριξη VT (Virtualization Technology) για καλύτερη απόδοση
 • Τουλάχιστον 2GB μνήμη στο PC
 • Τουλάχιστον 4GB ελεύθερου χώρου στον δίσκο

LDPlayer

Ο LDPlayer είναι ένας νέος και πολύ απλός στη χρήση emulator, που τρέχει απρόσκοπτα και χωρίς ρυθμίσεις σε PC με επεξεργαστή AMD, και έρχεται με δυνατότητες προσομοίωσης του Android 7.1 Nougat.

Αρχικά, πρέπει να κατεβάσουμε το πρόγραμμα από εδώ. Το αρχείο έχει μέγεθος περί τα 471MB. Στη συνέχεια, η εγκατάσταση γίνεται μέσα από ένα όμορφο γραφικό περιβάλλον.

Παιχνίδια Android Στο PC 20αα

Παιχνίδια Android Στο PC 20ααα

Το λογισμικό θα μας ζητήσει να εγκαταστήσουμε και γνωστά προγράμματα τρίτων όπως το Avast ή το McAfee WebAdvisor. Καλό είναι να πατήσουμε διαδοχικά στο “Reject” αν δεν θέλουμε να τα εγκαταστήσουμε στο PC.

Εκκίνηση του emulator

Μόλις τρέξουμε για πρώτη φορά τον emulator, σε μικρό χρονικό διάστημα θα μας εμφανιστεί το γνώριμο περιβάλλον του Android. Ωστόσο, ενδέχεται το μενού να είναι σε ακαταλαβίστικη γλώσσα.

Ως εκ τούτου, η πρώτη ενέργεια μας είναι η αλλαγή της γλώσσας. Παραθέτουμε με φωτογραφίες τις απλές ενέργειες που χρειάζονται για να εμφανιστεί το αγγλικό περιβάλλον του Android στο PC.

Παιχνίδια Android Στο PC 21ααα

Παιχνίδια Android Στο PC 22α

Ενημερώσεις, apps, και παιχνίδια Android στο PC

Όπως και με τον Nox, έτσι και με τον LDPlayer, μπορούμε να εγκαταστήσουμε όλων των ειδών τα apps και τα games στις τελευταίες εκδόσεις τους, όπως θα κάναμε με το κινητό και το tablet, και οι ενημερώσεις γίνονται απρόσκοπτα.

Αν εγκαταστήσουμε apps που καταλαμβάνουν περισσότερη από μία οθόνη, μπορούμε να κάνουμε την εναλλαγή των οθονών με τον τροχό του ποντικιού. Εννοείται ότι όλα μπορούμε να τα κάνουμε σε πλήρη οθόνη στο PC.

Ο emulator υποστηρίζει απευθείας την πλάγια εγκατάσταση των APK αρχείων που έχουμε κατεβάσει σε κάποιον φάκελο στο PC. Το μόνο που κάνουμε είναι απλά να σύρουμε το app μέσα στο περιβάλλον του προγράμματος.

Εύκολη κατάργηση των εφαρμογών

Αν θέλουμε να καταργήσουμε κάποιο app, δεν έχουμε παρά να πατήσουμε με το ποντίκι παρατεταμένα πάνω στο εικονίδιο του, και να το σύρουμε αριστερά προς το αναδυόμενο καλάθι αχρήστων που θα εμφανιστεί, όπως παρατηρούμε στην κάτωθι εικόνα.

LDMultiPlayer4

Όπως θα έχουμε παρατηρήσει, ο LDPlayer είναι σχεδόν παρόμοιος με τον Nox Player, με τη διαφορά ότι είναι πιο απλός και έρχεται με λιγότερες ρυθμίσεις.

Όμως, μας δίνει τη δυνατότητα να τρέξουμε ταυτόχρονα περισσότερους emulator σε Android 7.1 Nougat. Αρκεί να επιλέξουμε το LDMultiPlayer4. Βρίσκεται στην επιφάνεια εργασίας.

Παιχνίδια Android Στο PC 24αα

Στη συνέχεια, δεν έχουμε παρά να πατήσουμε διαδοχικά στα “New/Clone➜ New Player”, όπως βλέπουμε στην εικόνα.

Απαιτήσεις συστήματος

 • Windows 7 και άνω
 • CPU Intel ή AMD
 • Τουλάχιστον 2GB ελεύθερη μνήμη στο PC
 • Τουλάχιστον 4GB ελεύθερου χώρου στο δίσκο

Παιχνίδια Android Στο PC 25aa

Οι άλλοι emulator

Πρέπει να αναφέρουμε ότι για τις ανάγκες του οδηγού δοκιμάσαμε τους ακόλουθους emulator.

 • Android Studio’s emulator
 • ARChon
 • Bliss OS
 • BlueStacks
 • GameLoop
 • Genymotion
 • LDPlayer
 • MEmu
 • Nox
 • Phoenix OS
 • PrimeOS
 • Remix OS Player
 • Xamarin
 • YouWave

Οι περισσότεροι μας δημιούργησαν αρκετά θέματα συμβατότητας με τα Android apps και κάποιοι άλλοι ήταν απαγορευτικοί για απλούς χρήστες ή αστοχούσαν συνεχώς.

Οι πιο γνωστοί, εκτός από τους emulator του οδηγού, ήταν ο Memu Play που αναλύσαμε σε προηγούμενο οδηγό, ο Remix OS Player, και ο Android Studio’s emulator.

Σε ό,τι αφορά τον Memu, τα κορυφαία antivirus, όπως για παράδειγμα το Bitdefender Total Security, αλλά και δύο κορυφαία VPN, δεν μας επέτρεψαν την εγκατάστασή του, ούτε καν να μπούμε στη σελίδα του λογισμικού.

Βέβαια, είναι φυσικό ένας emulator να θεωρείται ύποπτος από το λογισμικό ασφαλείας. Ωστόσο, από τη στιγμή που μας το επισήμαναν ταυτόχρονα antivirus και VPN, ενώ κάτι τέτοιο δεν συνέβη με τους υπόλοιπους emulator του οδηγού, κρίναμε σκόπιμο να μην τον συμπεριλάβουμε.

Σε ό,τι αφορά τον Remix OS Player και τον Android Studio’s emulator, ο μεν πρώτος έχει σταματήσει να ενημερώνεται με ό,τι αυτό συνεπάγεται, ενώ ο δεύτερος είναι ιδιαίτερα σύνθετος και ενδείκνυται μόνο ως εργαλείο δοκιμών για τους προγραμματιστές.

Εσείς παίζετε παιχνίδια Android στο PC?

Οι συνθέτες μέθοδοι που υπάρχουν για να τρέξουμε το Android στο PC, είτε διαμέσου του κιτ ανάπτυξης λογισμικού του Android (SDK), είτε μέσω των παραδοσιακών VirtualBox, έχουν χάσει έδαφος, και δεν είναι πλέον η καλύτερη επιλογή για τους περισσότερους χρήστες.

Η νέα γενιά των emulators έχουν πάρει τα ηνία, γιατί όπως είδαμε μας προσφέρουν έναν ευκολότερο και ταχύτερο τρόπο για να τρέξουμε όλα τα παιχνίδια Android στο PC.

Αν σας γεννήθηκαν απορίες, ή θέλετε να μοιραστείτε κάποιον άλλον τρόπο για να βιώσουμε μία ολοκληρωμένη εμπειρία του Android στο PC, γράψτε μας στα σχόλια.