Home » Internet » Υπηρεσίες στο Internet » Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια: Τα Πιο Επιτυχημένα Όλων Των Εποχών
Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια: Τα Πιο Επιτυχημένα Όλων Των Εποχών

Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια: Τα Πιο Επιτυχημένα Όλων Των Εποχών

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια είναι αναπόσπαστο κομμάτι του εορταστικού πνεύματος των ημερών. Αναμφίβολα πρόκειται για μουσική που φτιάχνει τη διάθεση και την ακούμε όλοι. Σε αυτό το εορταστικό άρθρο θα δούμε σε ανανεωμένα βίντεο και playlist πώς δημιουργήθηκαν τα πιο δημοφιλή χριστουγεννιάτικα τραγούδια όλων των εποχών σε όλες τις μουσικές σκηνές, μαζί με τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες επιτυχίες του 2019.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Αν αναρωτιέστε γιατί απουσιάζει το “Last Christmas” από τα δημοφιλή χριστουγεννιάτικα τραγούδια, η ομάδα του PCsteps θέτει βέτο στο συγκεκριμένο τραγούδι.

Η επιλογή των τραγουδιών

Η ανάδειξη της λίστας με τα πιο εμπορικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια είναι αποτέλεσμα της έρευνας που κάναμε στα μεγαλύτερα και πλέον έγκυρα site της μουσικής βιομηχανίας, και όχι μόνο. Πρόκειται για το Billboard, RollingStone, TimeOut, και Ranker.

Όπως είναι φυσικό, υπάρχουν πάνω από 100 εμπορικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, που, ωστόσο, είναι αδύνατον να τα περιγράψουμε όλα. Όμως, καθώς πρόκειται για ανανέωση του περυσινού οδηγού, φέτος σχεδόν διπλασιάσαμε τα τραγούδια.

Κλασσικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια

Τα κλασσικά τραγούδια των Χριστουγέννων είναι συνήθως αυτά που ακούμε περισσότερο, καθώς είναι για όλη την οικογένεια, και μας βάζουν για τα καλά στο πνεύμα των εορτών. Ενίοτε και με μελαγχολικό τρόπο.

Έχουμε τη δυνατότητα να ακούσουμε δεκάδες playlist του Spotify με κλασσικά χριστουγεννιάτικα, πατώντας εδώ.

Πώς Να Ακούσω Μουσική Online: Οι Καλύτερες Υπηρεσίες

Το streaming είναι ο δημοφιλέστερος τρόπος για να έχουμε πρόσβαση σε χιλιάδες τραγούδια και είδη μουσικής από όλο τον κόσμο. Επειδή αναμφίβολα η μουσική είναι…

Let it Snow!

Το “Let It Snow” είναι από τα πιο παλιά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, το οποίο γράφτηκε το 1945 και πολύ σύντομα πήγε στο νούμερο ένα των chart του Billboard.

Το τραγούδι έγινε παγκοσμίως γνωστό από τον Αμερικανό ηθοποιό Dean Martin αλλά και από τον Frank Sinatra σε μία έκδοση του 1950.

https://www.youtube.com/watch?v=UJ7-gqGWhis

Frosty the Snowman – The Ronettes

Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή χριστουγεννιάτικα τραγούδια το οποίο γράφτηκε το 1950. Το έχουν τραγουδήσει πολλοί καλλιτέχνες τα τελευταία 70 χρόνια, αλλά η καλύτερη εκτέλεση είναι το 1963 από το Νεοϋορκέζικο γυναικείο συγκρότημα, τις Ronettes.

White Christmas – Winter Wonderland: Bing Crosby

Ο Bing Crosby είναι ο βασιλιάς των χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, και ήταν ο πιο αγαπημένος τραγουδιστής των εορτών.

Η έκδοση του άλμπουμ “White Christmas” παραμένει το πιο εμπορικό χριστουγεννιάτικο κομμάτι όλων των εποχών, με πάνω από 50 εκατομμύρια πωλήσεις.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με το “Winter Wonderland” που γράφτηκε το 1934.

The Christmas Song – Nat King Cole (1961)

Το τραγούδι των Χριστουγέννων αποτέλεσε μία από τις καθοριστικές στιγμές στην καριέρα του Nat King Cole. Μπορούμε να ακούσουμε το κλασσικό άλμπουμ του σπουδαίου τραγουδοποιού με όλα τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια του στο Spotify.

Κυκλοφόρησε σε αρκετές εκδόσεις, αλλά η εγγραφή του 1961 θεωρείται μακράν η καλύτερη.

Have Yourself a Merry Little Christmas: Judy Garland – Frank Sinatra

Το δημοφιλές χριστουγεννιάτικο τραγούδι πρωτοκυκλοφόρησε το 1944, και γράφτηκε από τον Hugh Martin και τον Ralph Blane. Το τραγούδησε η Judy Garland.

Το 1963, ο Φρανκ Σινάτρα εκτίναξε σε εμπορικότητα το μελαγχολικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι, με τροποποιημένους στίχους και με την υποστήριξη του Χόλιγουντ.

Santa Claus is Coming To Town – Frank Sinatra

Ο Frank Sinatra έχει αναμφίβολα μία από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές και έχει μεγάλες επιτυχίες με τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Μπορούμε να ακούσουμε το κλασσικό άλμπουμ με όλα τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια του.

Το δημοφιλές “Santa Claus is Coming To Town” παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην ραδιοφωνική εκπομπή του Eddie Cantor τον Νοέμβριο του 1934.

Αμέσως μετά, είχε μεγάλη εμπορική επιτυχία, με περισσότερους από 30.000 δίσκους να πωλούνται εντός 24 ωρών από την κυκλοφορία του.

It’s The Most Wonderful Time Of The Year – Andy Williams (1963)

Ο Andy Williams είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τα Χριστούγεννα, και φυσικά το “It's The Most Wonderful Time Of The Year”, που έσπασε τα ταμεία το 1963. Το τραγούδι έχει επανέλθει στα charts του Billboard Hot 100. Μάλιστα, φέτος έχει ανέβει στην 21η θέση.

The Little Drummer Boy – David Bowie and Bing Crosby (1977)

Πρόκειται για τη ιδιαίτερη συνεργασία δύο θρύλων του μουσικού στερεώματος, ο ένας στη δύση (κυριολεκτικά) της καριέρας του και ο άλλος στην αρχή της.

Ο Bing Crosby και ο David Bowie ηχογράφησαν το single σε λιγότερο από μία ώρα, και πέντε εβδομάδες αργότερα ο Crosby έφυγε από τη ζωή. Η “The Washington Post” το ονόμασε ως ένα από τα πιο επιτυχημένα ντουέτα στην ιστορία της μουσικής των Χριστουγέννων.

Το single των δύο μεγάλων τραγουδοποιών εκτινάχθηκε με υψηλές πωλήσεις σε Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά, και Ηνωμένο Βασίλειο. Έκτοτε, θεωρείται ως ένα από τα κορυφαία κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

https://www.youtube.com/watch?v=n9kfdEyV3RQ

Rockin Around the Christmas Tree – Brenda Lee (1958)

Ο Johnny Marks έγραψε το δημοφιλές τραγούδι Χριστουγέννων και το ηχογράφησε η Brenda Lee το 1958. Η αρχική έκδοση της Lee είχε πουλήσει πάνω από 25 εκατομμύρια αντίτυπα.

It's Beginning to Look a Lot Like Christmas – Perry Como (1951)

Είναι ένα τραγούδι Χριστουγέννων, το οποίο το έγραψε ο Meredith Willson το 1951. Το τραγούδι ήταν αρχικά με τίτλο “It's Beginning to Look Like Christmas”.

Το έχουν ερμηνεύσει πολλοί καλλιτέχνες, αλλά το έκανε μεγάλη επιτυχία ο Perry Como στις 18 Σεπτεμβρίου 1951, και από τότε το ακούμε κάθε χρονιά. Το ερμήνευσε και ο Bing Crosby σε μία έκδοση στις 1 Οκτωβρίου 1951.

Jazz

Τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε jazz εκτέλεση είναι ίσως αυτά που μπορούν να χωρέσουν παντού.

Μερικά από αυτά μπορούν να φτιάξουν ατμόσφαιρα για όλες τις περιστάσεις, ακόμη και στα τρυφερά χριστουγεννιάτικα τετ-α-τετ με το αγαπημένο μας πρόσωπο.

What a Wonderful Christmas – Louis Armstrong

Ο δημοφιλής Louis Armstrong, γνωστός και ως “Pops”, έχει ερμηνεύσει ένα από τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα Jazz & Blues άλμπουμ με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Το άλμπουμ κυκλοφόρησε στις 7 Οκτωβρίου 1997 και μπορούμε να ακούσουμε όλα τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια του μεγάλου καλλιτέχνη στην κάτωθι playlist.

Jingle Bells – Diana Krall (2005)

Η εξαιρετική φωνή της Καναδέζας Diana Krall έκανε το δημοφιλές τραγούδι με τα κάλαντα μεγάλη επιτυχία, μέσα από ένα εξαιρετικό χριστουγεννιάτικο Jazz άλμπουμ.

Εμείς προσωπικά πιστεύουμε ότι είναι ένα από τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα άλμπουμ, από αυτά που δεν τα βαριέσαι ποτέ. Τα καλύπτει σχεδόν όλα μέσα από την ποιότητα της jazz. Κυκλοφόρησε και σε βινύλιο για πρώτη φορά στις 14 Οκτωβρίου 2016.

It's Beginning To Look A Lot Like Christmas – Michael Bublé

Το jazz άλμπουμ του Καναδού Michael Bublé είναι το ίδιο ωραίο και ποιοτικό, όπως της Diana Krall. Πρόκειται για χριστουγεννιάτικα τραγούδια που τα ερμήνευσαν μεγάλοι καλλιτέχνες στο παρελθόν.

Η ερμηνεία του Καναδού καλλιτέχνη με την εξαιρετική φωνή σε όλα τα τραγούδια του άλμπουμ θα μας ανεβάσει σίγουρα την εορταστική διάθεση.

Santa Baby – Eartha Kitt (1953)

Το “Santa Baby”, που ηχογραφήθηκε το 1953, έγινε για πρώτη φορά διάσημο από την αείμνηστη και θρυλική Eartha Kitt, την οποία ο Όρσον Γουέλς την είχε αποκαλέσει ως την πιο συναρπαστική γυναίκα του κόσμου.

Παρότι η Jazz εκτέλεση της Eartha Kitt θεωρείται ότι είναι η πιο ωραία, η αντίστοιχη της Kylie Minogue ήταν η πιο εμπορική, καθώς έχει αποσπάσει 40 διακρίσεις στα UK Singles Charts.

Christmas Songs – Ella Fitzgerald (1967)

Τα Χριστούγεννα της Ella Fitzgerald είναι ένα μία παραγωγή του 1967 από την ίδια. Παρότι πρόκειται για μία μεγάλη ερμηνεύτρια της Jazz, το δεύτερο και τελευταίο άλμπουμ των Χριστουγέννων έχει πιο Gospel χαρακτήρα.

Σε αντίθεση με το πρώτο άλμπουμ των Χριστουγέννων, το οποίο ήταν σχεδόν εξ ολοκλήρου κοσμικό, το 2o άλμπουμ περιείχε μόνο θρησκευτικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

The Christmas Album – The Manhattan Transfer

Το Χριστουγεννιάτικο άλμπουμ ήταν το 14ο άλμπουμ των σπουδαίων Manhattan Transfer. Κυκλοφόρησε το 1992 από την Columbia Records. Το άλμπουμ έχει και ειδικό προσκεκλημένο, τον Tony Bennett, ο οποίος εμφανίζεται στο “The Christmas Song”.

A New Orleans Christmas Carol –
Ellis Marsalis, Jr.

Για πολλούς, τα κρουστά και το πιάνο της Χριστουγεννιάτικης μουσικής του Ellis Marsalis Jr. αποτυπώνει την ουσία του πνεύματος των εορτών. Αυτός είναι και ο λόγος που θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα άλμπουμ της Jazz.

Rock

Τα Rock χριστουγεννιάτικα τραγούδια διαφέρουν φυσικά ως προς τον ήχο, αλλά έχουν τη δική τους χάρη, και μπορούν να ανεβάσουν εξίσου καλά την εορταστική διάθεση. Επιπλέον, την όρεξη για μερικές μπίρες παραπάνω.

Merry Christmas Everybody – Slade

Το “Merry Xmas Everybody” είναι ένα τραγούδι από τη βρετανική ροκ μπάντα Slade, που κυκλοφόρησε το 1973. Πώλησε 1,2 εκατομμύρια αντίτυπα μέσα σε μία εβδομάδα από την κυκλοφορία του και πήγε στο νούμερο ένα των charts του Ηνωμένου Βασιλείου τον Δεκέμβριο του 1973.

Στις ημέρες μας συνεχίζει να είναι πολύ δημοφιλές και εκτιμάται ότι το 42% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει ακούσει παραπάνω από μία φορά το χριστουγεννιάτικο τραγούδι.

https://www.youtube.com/watch?v=BpfHSqLXePI

Step Into Christmas – Elton John

Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή χριστουγεννιάτικα τραγούδια που γράφτηκε από τον Sir Elton John και τον Bernie Taupin τον Νοέμβριο του 1973.

Με την αρχική κυκλοφορία του το 1973, το τραγούδι πήγε στο νούμερο 24 των UK Singles Chart. Το 2018 πήγε στο νούμερο ένα των Billboard Christmas Singles στις ΗΠΑ.

Chuck Berry – Run Run Rudolph

Το 1958, ο σπουδαίος μουσικός Chuck Berry ηχογράφησε και ερμήνευσε το χριστουγεννιάτικο blues με τους ωραίους στίχους, και κυκλοφόρησε την ίδια χρονιά.

Το έχουν ερμηνεύσει πολλοί καλλιτέχνες και μπάντες, καθώς επίσης και ο μέγας Keith Richards των Rolling Stones, στην πρώτη σόλο εμφάνισή του.

The Pogues – Fairytale of New York

Το “Παραμύθι της Νέας Υόρκης” είναι ένα τραγούδι που έγραψε ο Jem Finer και ο Shane MacGowan. Το ηχογράφησαν οι Pogues, μία δημοφιλής βρετανική punk μπάντα που ιδρύθηκε στο Kings Cross του Λονδίνου το 1982.

Μέχρι σήμερα, το τραγούδι έχει φτάσει σε 15 διαφορετικές περιπτώσεις στο Top 20 των βρετανικών charts από την αρχική κυκλοφορία του το 1987, και έγινε δύο φορές πλατινένιο το 2016. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το θεωρούν ως το πιο διαδραστικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι του 21ου αιώνα.

Alice Cooper – Santa Claus Is Coming To Town

Παρότι το τραγούδι έκανε πάταγο περισσότερο στο κοινό του Heavy Metal, όπως και να το κάνουμε, Alice Cooper είναι αυτός.

Η θεατρικότητα για την οποία φημίζεται ο καλλιτέχνης, αλλά και η χαρακτηριστική του φωνή, έκαναν το χριστουγεννιάτικο τραγούδι επιτυχία σε αυτή τη μουσική σκηνή, και όχι μόνο.

U2 – Christmas (Baby Please Come Home)

Το 1963, η Darlene Love ηχογράφησε για πρώτη φορά το τραγούδι. Οι U2 το έκαναν σύγχρονη επιτυχία, καθώς το ερμήνευσαν σε μία ειδική έκδοση με το άλμπουμ “A Very Special Christmas”, που ήταν ειδικά αφιερωμένο για τους Special Olympics του 1987.

Chris Rea – Driving Home for Christmas

Ο Chris Rea έγραψε το χριστουγεννιάτικο single και το κυκλοφόρησε το 1988. Το τραγούδι θεωρείται ως ένα από τα Top 10 Χριστουγεννιάτικα singles.

https://www.youtube.com/watch?v=THcbQyFtCqg

Bruce Springsteen – Santa Claus Is Coming to Town

Το δημοφιλές τραγούδι των Χριστουγέννων ηχογραφήθηκε τον Νοέμβριο του 1934. Ο Bruce Springsteen το ερμήνευσε για πρώτη φορά σε συναυλία του Long Island το Δεκέμβριο του 1975, και το μεταμόρφωσε ως ένα από τα πιο εμπορικά Rock χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Pop – R&B

Τα Pop και τα R&B χριστουγεννιάτικα τραγούδια είναι σαφώς πιο σύγχρονα, και για πολλούς θεωρούνται ακόμη πιο διασκεδαστικά, καθώς συνδυάζουν το πνεύμα των εορτών με περισσότερο ρυθμό και beats.

Μπορούμε να ακούσουμε παρακάτω τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες Pop – R&B playlist του Spotify.

One More Sleep – Leona Lewis

Το “One More Sleep” θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα τραγούδια όλων των εποχών στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με τα UK Official Charts. Το ερμηνεύει η βρετανίδα τραγουδίστρια Leona Lewis και το single είναι πλατινένιο.

Christmas Lights – Coldplay

Το “Christmas Lights” κυκλοφόρησε την 1η Δεκεμβρίου 2010 από την δημοφιλή βρετανική pop rock μπάντα Coldplay, με αποκλειστική διάθεση μέσω λήψεων από την ιστοσελίδα του γκρουπ. Μέσα σε λίγες ημέρες ανέβηκε στο νούμερο 25 των chart του US Billboard Hot 100.

Wonderful Christmastime – Paul McCartney

Το “Wonderful Christmastime” κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 1979 από τον Paul McCartney και ήταν το πρώτο solo single του καλλιτέχνη μετά από το Wings. Το τραγούδι έχει πάει στην κορυφή των UK Singles Chart και βρίσκεται μέσα στο Billboard Hot 100.

Παρόλο που θεωρείται ως μία από τις πιο αδύναμες συνθέσεις του McCartney από πολλούς μουσικούς κριτικούς, το τραγούδι συνεχίζει να απολαμβάνει σημαντική δημοτικότητα κάθε χρόνο αυτή την περίοδο.

Merry Christmas Everyone – Shakin' Stevens

Το “Merry Christmas Everyone” ηχογραφήθηκε και ερμηνεύτηκε για πρώτη φορά στις 25 Νοεμβρίου 1985 από τον Ουαλό τραγουδοποιό Shakin' Stevens. Από τότε, έχει συμπεριληφθεί σε πολλές δημοφιλείς συλλογές Χριστουγέννων και έχει ερμηνευτεί από πολλούς καλλιτέχνες.

Τον Δεκέμβριο του 2018, η original έκδοση έφτασε στο νούμερο εννιά των chart του Ηνωμένου Βασιλείου, την υψηλότερη θέση που κατέκτησε ποτέ από το 1985.

Band Aid – Do They Know It's Christmas?

Το 1984, ο Bob Geldof και ο Midge Ure έγραψαν το τραγούδι ως αντίδραση αλλά και παροχή βοηθείας στα θύματα του λιμού στην Αιθιοπία το 1983-1985.

Το τραγούδησαν για πρώτη φορά στις 25 Νοεμβρίου 1984 οι Band Aid, ένα supergroup στο οποίο συμμετείχε πληθώρα σπουδαίων Βρετανών pop καλλιτεχνών, και όχι μόνο.

Το single κατέχει το ρεκόρ των γρηγορότερων πωλήσεων στην ιστορία των chart του Ηνωμένου Βασιλείου, ξεπερνώντας το ένα εκατομμύριο αντίτυπα από την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του.

Ariana Grande – Santa Tell Me (2014)

Το Santa Tell Me είναι ένα τραγούδι Χριστουγέννων με επιρροές R&B. Κυκλοφόρησε σε όλο τον κόσμο στις 24 Νοεμβρίου 2014, μέσω iTunes.

Πολύ σύντομα έκανε ρεκόρ πωλήσεων, και έγινε ένα νέο σύγχρονο χριστουγεννιάτικο τραγούδι που μπήκε στο Top 10 των charts του Billboard Hot 100.

Daryl Hall and John Oates – Jingle Bell Rock (2006)

Πρόκειται για ένα γνωστό αμερικανικό ποπ-ροκ ντουέτο, το οποίο έκανε τεράστια επιτυχία με το single. Το περιοδικό Billboard τους ονόμασε ως το πιο επιτυχημένο δίδυμο της εποχής του ποπ-ροκ.

Το δημοφιλές “Jingle Bell Rock” κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ στις 3 Οκτωβρίου 2006 και παραμένει μέσα στα 10 κορυφαία χριστουγεννιάτικα τραγούδια όλων των εποχών.

Destiny's Child – 8 Days of Christmas

Οι 8 ημέρες των Χριστουγέννων είναι το πρώτο και μοναδικό Χριστουγεννιάτικο άλμπουμ R&B του διάσημου γυναικείου συγκροτήματος Destiny's Child, που κυκλοφόρησε στις 30 Οκτωβρίου 2001 από την Columbia Records.

Οι Beyoncé Knowles, Kelly Rowland, and Michelle Williams, το έκαναν μεγάλη επιτυχία, καθώς στις 3 Δεκεμβρίου του 2001 το άλμπουμ έγινε χρυσό.

Mariah Carey – All I Want for Christmas Is You

Θεωρείται το πιο δημοφιλές τραγούδι των σύγχρονων Χριστουγέννων, και φέτος στις 16 Δεκεμβρίου 2019 πήγε για πρώτη φορά στο νούμερο ένα του Billboard Hot 100, 25 χρόνια μετά την αρχική έκδοση.

Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά ως διαφημιστικό single στο ραδιόφωνο, και έγινε εμπορικό single το 1994 από την διάσημη τραγουδίστρια Mariah Carey. Το “All I Want for Christmas Is You” βρίσκεται μονίμως στις υψηλότερες θέσεις των charts.

Οι νέες χριστουγεννιάτικες επιτυχίες 2019

Όπως είναι φυσικό, οι περισσότεροι από εμάς ακούμε κάθε χρόνο τα πιο δημοφιλή χριστουγεννιάτικα τραγούδια που έχουν γραφτεί στο παρελθόν.

Όμως, υπάρχουν και νέες επιτυχίες αυτή την χρονιά σε κάθε μουσική σκηνή που ίσως αξίζουν να τις ακούσουμε για πρώτη φορά.

Merry Xmas Everybody – Robbie Williams

Η εξαιρετική φωνή του μεγαλύτερου εν ενεργεία τραγουδιστή του Ηνωμένου Βασιλείου Robbie Williams, δεν μπορούσε να απουσιάζει από το χριστουγεννιάτικο ρεπερτόριο της εποχής μας.

Το Merry Christmas Everybody είναι μία νέα jazz έκδοση του rock κομματιού των Slade που είδαμε προηγουμένως, και έχει ήδη πάρει τον δρόμο για την κορυφή των βρετανικών chart, και όχι μόνο.

River – Ellie Goulding

Πρόκειται αναμφίβολα για ένα από τα πιο ποιοτικά νέα χριστουγεννιάτικα τραγούδια το οποίο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2019.

Το άλμπουμ είναι ένα αφιέρωμα της Αγγλίδας τραγουδίστριας Ellie Goulding σε μία από τις μεγαλύτερες τραγουδοποιούς όλων των εποχών, τη σπουδαία Καναδή Joni Mitchell που ερμήνευσε και την αρχική έκδοση το 1971.

I'll Be Home For Christmas – Kacey Musgraves & Lana Del Rey

Φυσικά, δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις για τις δύο Αμερικανίδες τραγουδίστριες με τόσα βραβεία Grammy και Billboard Awards που έχουν πάρει.

Το “I'll Be Home For Christmas” είναι και αυτό ένα από τα πιο ποιοτικά νέα χριστουγεννιάτικα τραγούδια το οποίο κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2019.

Christmas Tree Farm – Taylor Swift

Το “Christmas Tree Farm” είναι ένα πολύ νέο τραγούδι Χριστουγέννων το οποίο έγραψε και ηχογράφησε η Αμερικανίδα pop star Taylor Swift μέσα σε έξι ημέρες.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε ως ανεξάρτητο single στις 6 Δεκεμβρίου 2019, συνοδευόμενο από ένα εορταστικό μουσικό βίντεο από την ίδια σε μικρή ηλικία.

Cozy Little Christmas – Katy Perry

Το “Cozy Little Christmas” είναι ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι από την Αμερικανίδα τραγουδίστρια Katy Perry. Κυκλοφόρησε αποκλειστικά στην Amazon Music στις 15 Νοεμβρίου 2018 και αργότερα διανεμήθηκε σε όλες τις πλατφόρμες την 1η Νοεμβρίου 2019.

Το μουσικό βίντεο για το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 2 Δεκεμβρίου 2019 και το τραγούδι έχει ήδη πάει στο νούμερο 23 και 53 των βρετανικών και αμερικάνικων chart αντίστοιχα.

Mala Santa – Becky G

Αν και δεν το λες ποιοτικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι, από τις 17 Οκτωβρίου 2019 που κυκλοφόρησε έχει κάνει πάταγο πέρα από τον Ατλαντικό. Κυρίως στις ΗΠΑ και στις θερμές χώρες της Νότιας Αμερικής.

Είναι στα σίγουρα μία διαφορετική kinky μουσική προσέγγιση στο εορταστικό πνεύμα των ημερών.

Open Mine Tonight / Ne-Yo

To “Open Mine Tonight” είναι σίγουρα ένα ποιοτικό χριστουγεννιάτικο άλμπουμ λόγω της φωνής αλλά και του ζεστού εορταστικού βίντεο του R&B Αμερικανού τραγουδοποιού, το οποίο κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2019.

Ποια είναι τα αγαπημένα σας χριστουγεννιάτικα τραγούδια?

Αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψή σας για τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ή θέλετε να προτείνετε και τη δικιά σας λίστα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps