Home » Εβδομαδιαίες Στήλες » KodiSteps » KodiSteps: Τα Νέα Πρόσθετα Ταινιών Με Ελληνικό & Εύκολο Μενού
FEATURED KodiSteps Τα Νέα Πρόσθετα Ταινιών Με Ελληνικό & Εύκολο Μενού

KodiSteps: Τα Νέα Πρόσθετα Ταινιών Με Ελληνικό & Εύκολο Μενού

Αυτή την περίοδο έχουμε τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε πρόσθετα ταινιών με πολύ εύκολο περιβάλλον που προσφέρουν αναρίθμητες ροές σε 1080p – 4Κ στο Kodi. Καθώς είναι πάντα απαραίτητο να έχουμε εφεδρείες, μπορούμε να προσθέσουμε μερικά αξιόλογα add-on ακόμη. Δείτε τα νέα πρόσθετα ταινιών που μας δίνουν και άλλες δυνατότητες στο Kodi και το οικιακό μας σινεμά.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Το KodiSteps είναι μια στήλη όπου παρουσιάζουμε ό,τι νεότερο υπάρχει στο Kodi, όπως πρόσθετα και plugins, αλλά και ό,τι αφορά Live TV, backup, υπηρεσίες Debrid, και διάφορα tweaks και ρυθμίσεις.

Nine – Με ή χωρίς RD

Όνομα: Grindhouse Repository
URL: https://grindhousekodi.tk/repo

Το 9 Lives ή αλλιώς Nine, είναι ένα πολύ φιλικό και γρήγορο πρόσθετο ταινιών. Χρησιμοποιεί τους ταχύτατους NineScrapers και έρχεται με ελληνικό μενού. Λειτουργεί και χωρίς το Real-Debrid.

Βέβαια, όπως γνωρίζουμε ήδη οι περισσότεροι από εμάς η αναπαραγωγή των περισσότερων έργων στην υψηλότερη ποιότητα εικόνας και ήχου στο Kodi είναι εφικτή μόνο με ενεργή συνδρομή στο RD.

Σε αντίθεση με το παρελθόν, δεν είναι πλέον δυνατή η αξιόπιστη αναπαραγωγή νέων σειρών σε 1080p – 4Κ, αν δεν έχουμε την ασφαλή, ταχύτατη, και πολύ οικονομική premium υπηρεσία.

Ως εκ τούτου, παρότι όλα τα κορυφαία πρόσθετα ταινιών, συμπεριλαμβανομένου και του Nine ενδέχεται να μας δώσουν κάποιες 1080p ροές στα παλαιότερα έργα, αυτό δεν θα συμβεί στις περισσότερες νέες κυκλοφορίες. Ιδίως αυτές που αφορούν τις τηλεοπτικές σειρές.

Το πρόσθετο δεν χρειάζεται επιπλέον ρυθμίσεις καθώς όπως αναφέραμε είναι πολύ φιλικό για τους αρχάριους και μη χρήστες.

Για καλύτερα αποτελέσματα, αν έχουμε λογαριασμό στο Trakt, θα χρειαστεί μόνο να τον ενεργοποιήσουμε μέσα από τις ρυθμίσεις του add-on. Η σελίδα εξουσιοδότησης του Trakt από εδώ.

To Nine το εγκαθιστούμε είτε κατεβάζοντας το repo μέσα από το Kodi (Κεντρικό πάνελ ➜ Ρυθμίσεις ➜ Διαχείριση αρχείων ➜ Προσθήκη Πηγής), είτε κατεβάζοντας το repository.grindhousekodi-1.7.zip από τον browser που χρησιμοποιούμε.

Και στις δύο περιπτώσεις, το url που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ως πηγή είναι το ακόλουθο:

http://grindhousekodi.tk/repo/

Κατόπιν, εντοπίζουμε το πρόσθετο στο Grindhouse Repository➜Πρόσθετα βίντεο ➜9 Lives.

Moria – Με ή χωρίς RD

Όνομα: The Crew Repository
URL: https://team-crew.github.io/

To Moria είναι πανομοιότυπο με το Nine καθώς αμφότερα βασίζονται στον προκάτοχο τους, το γνωστό πρόσθετο The Oath. Έρχεται με ελληνικό μενού και λειτουργεί και χωρίς το Real-Debrid.

Το πρόσθετο δεν χρειάζεται επιπλέον ρυθμίσεις και το μόνο που θα χρειαστεί είναι η εξουσιοδότηση στο Trakt.

Αν έχουμε ήδη ενεργό το Real-Debrid στο Kodi, δεν χρειάζεται να κάνουμε εκ νέου ενεργοποίηση. Απλά μειώνουμε το χρονικό όριο των παρόχων στο ελάχιστο για να ξεκινά πιο γρήγορα η αναπαραγωγή. Εφόσον έχουμε RD, αυτό μπορούμε να κάνουμε σε όλα τα πρόσθετα.

Επίσης, μπορούμε να ενεργοποιήσουμε και τους ελληνικούς υπότιτλους μέσα στο πρόσθετο πατώντας στη σχετική ένδειξη. Και εδώ, αυτό μπορούμε να κάνουμε σε όλα τα πρόσθετα.

Αν δεν έχουμε RD, μέσα από τις ρυθμίσεις των Moria scrapers μπορούμε να προσθέσουμε ροές από γνωστά ελληνικά site ταινιών. Βέβαια, δεν γνωρίζουμε αν λειτουργούν καλά καθώς δεν τα έχουμε δοκιμάσει.

Καθώς είναι βέβαιο ότι οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ήδη εγκαταστημένο το κορυφαίο αποθετήριο The Crew, θα εντοπίσουμε το Moria μέσα στα πρόσθετα βίντεο του ομώνυμου αποθετηρίου.

Επίσης, αν θέλουμε να αποδίδει το πρόσθετο τα μέγιστα σε ταχύτητα, και όχι μόνο, πρέπει συχνά πυκνά να το καθαρίζουμε. Ιδίως μετά από κάθε ενημέρωσή του, και αυτό πρέπει να το κάνουμε σε όλα τα add-on.

Τέλος, εκτός το Moria, μέσα στα στα πρόσθετα βίντεο του αποθετηρίου The Crew υπάρχει και τo Homelander (με ή χωρίς RD), αλλά και το Ghost (μόνο RD), που αξίζει να τους ρίξουμε μια ματιά.

4K – Μόνο με Real-Debrid

Όνομα αποθετηρίου: Narcacist Wizard Repository
URL: http://www.narcacist.com/repo/

Το 4K είναι ένα από τα πιο γρήγορα πρόσθετα και απευθύνεται αποκλειστικά σε χρήστες του Real-Debrid.

Είναι fork του Shadow και έχει κοινά χαρακτηριστικά, αλλά και νέες λειτουργίες που ανεβάζουν την απόδοση του, όπως οι 4K Movie Boxsets, 4K Series Tracker, κ.α.

To 4K addon το εντοπίζουμε μέσα στο Narcacist Wizard Repository που διαθέτει και το Shadow.

Αν δεν το έχουμε ήδη, το εγκαθιστούμε είτε κατεβάζοντας το repo μέσα από το Kodi (Κεντρικό πάνελ ➜ Ρυθμίσεις ➜ Διαχείριση αρχείων ➜ Προσθήκη Πηγής), είτε κατεβάζοντας το repository.NarcacistWizard-1.1.6.zip από τον browser που χρησιμοποιούμε.

Και στις δύο περιπτώσεις, το url που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ως πηγή είναι το ακόλουθο:

http://www.narcacist.com/repo/

Κατόπιν, εντοπίζουμε το πρόσθετο στο Narcacist Wizard Repository➜Πρόσθετα βίντεο➜4Κ.

Αν θέλουμε να ξεκινούν αστραπιαία τα έργα, μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το 4K One Click Play μέσα από τις ρυθμίσεις.

Αν έχουμε ήδη ενεργό το Real-Debrid στο Kodi, δεν χρειάζεται να κάνουμε εκ νέου ενεργοποίηση. Για το Trakt, απλά πατάμε στο 4K Trakt και μετά στο 4K Movie Lists ή 4K TV Lists για να ρωτήσει αν θέλουμε να μας δώσει τον κωδικό της εξουσιοδότησης.

Umbrella – Μόνο με Real-Debrid

Όνομα: Umbrella Repository
URL: https://umbrellaplug.github.io/

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό πρόσθετο που έχει πολλά από τα χαρακτηριστικά του πάλαι ποτέ κορυφαίου Venom.

Το Umbrella είναι συμβατό και με το επερχόμενο Kodi 20 Nexus, το οποίο πρέπει να το αποφύγουμε πάση θυσία επί του παρόντος, γιατί είναι σε beta και τα περισσότερα πρόσθετα δεν θα λειτουργούν.

Στο πρόσθετο ίσως χρειαστεί να κάνουμε ενεργοποίηση του RD μέσα από τα Tools > Settings: Accounts. Φυσικά, και εξουσιοδότηση στο Trakt αν έχουμε λογαριασμό.

Στο επόμενο Kodisteps…

Η λίστα των νέων προσθέτων δεν τελειώνει εδώ, καθώς στο επόμενο Kodisteps θα δούμε μερικά ακόμη χρήσιμα add-on όχι μόνο για ταινίες, αλλά και νέα plugin για τους υπότιτλους που θα βελτιώσουν περαιτέρω την απόδοση του Kodi μας.

Εσείς θα δοκιμάσετε τα νέα πρόσθετα?

Αν σας γεννήθηκαν απορίες για τα πρόσθετα του οδηγού ή θέλετε να μοιραστείτε την άποψή σας σε ό,τι αφορά το Kodi, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps