Home » Internet » Υπηρεσίες στο Internet » nPerf Speed Test: Μια Πιο Προσεκτική Ματιά Στην Ταχύτητα Σταθερού & Mobile Internet

nPerf Speed Test: Μια Πιο Προσεκτική Ματιά Στην Ταχύτητα Σταθερού & Mobile Internet

Στις μέρες μας υπάρχουν αρκετά online εργαλεία για να δούμε την ταχύτητα της σύνδεσης μας. Ωστόσο, υπάρχει και ένα ακόμη εργαλείο με ισχυρό αλγόριθμο που παρέχει περισσότερες υπηρεσίες, όπως χάρτες κάλυψης, βαθμολογίες, συγκρίσεις ταχύτητας σταθερού και κινητού Internet των χρηστών ανά περιοχή, και πολλά άλλα. Δείτε το nPerf Speed Test που αξιοποιεί τις μετρήσεις μας σε κάθε δίκτυο και δημιουργεί ένα διαδραστικό και χρήσιμο περιεχόμενο για όλους.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

nPerf Speed ​​Test

Η μέτρηση ταχύτητας του ίντερνετ μας βοηθά να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή την πραγματική απόδοση της σύνδεσης μας, την ποιότητα των ευρυζωνικών υπηρεσιών που πληρώνουμε, και να εντοπίσουμε ενδεχόμενα προβλήματα.

Σε αυτό που διαφέρει το nPerf Speed ​​Test είναι ότι πρόκειται για ένα έργο με γνώμονα την κοινότητα των χρηστών. Επιπλέον, μπορεί να κάνει όχι μία, αλλά πολύ περισσότερες χρήσιμες μετρήσεις στο σταθερό αλλά και κινητό Internet.

Ταυτόχρονα, σε πολλές περιπτώσεις μας βοηθά να βρούμε ποιος είναι ο καλύτερος πάροχος, ανάλογα την περιοχή μας.

Το δωρεάν online εργαλείο συλλέγει δεδομένα για τις ταχύτητες και την κάλυψη άλλων χρηστών, δίνοντας πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες μέσω ενός διαδραστικού χάρτη, όπου μπορούμε να μελετήσουμε και να μάθουμε πόσο γρήγορο είναι κάθε δίκτυο σε σύγκριση με τα άλλα.

Μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη ματιά με την μέτρηση ταχύτητας του nPerf, πατώντας στην Έναρξη τεστ του κάτωθι ενσωματωμένου script…

…καθώς επίσης και μια πρώτη εικόνα σχετικά με έναν από τους πολλούς χάρτες που αντιπροσωπεύουν την κάλυψη του 2G, 3G, 4G και 5G των ελληνικών κινητών δικτύων.

Στο PC

Για να έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα, απλά πατάμε εδώ για να μας ανοίξει στον browser το πλήρες περιβάλλον του δωρεάν nPerf Speed ​​Test, το οποίο έρχεται με ελληνικό μενού.

Από εκεί και μετά, καλό είναι να ανοίξουμε ένα λογαριασμό έτσι ώστε μας εμφανιστεί ο Πίνακας ελέγχου, όπου θα μπορούμε να βλέπουμε όλες τις δοκιμές μας στο PC και το κινητό, και να τις συγκρίνουμε με τις αντίστοιχες άλλων χρηστών ανά πάροχο, τοποθεσία, κ.λ.π.

nPerf Speed Test 1ααμ

Ταυτόχρονα, κάτω από τον πίνακα ελέγχου θα έχουμε πρόσβαση και σε άλλα εργαλεία, όπως ο χάρτης ταχύτητας, η κάλυψη δικτύου, κ.α.

Στο Android / iOS

Σε ό,τι αφορά την κινητή τηλεφωνία, το Android app και η iOS εφαρμογή του nPerf Speed ​​Test, μας δίνει ακόμη περισσότερες δυνατότητες, όχι μόνο στην μέτρηση ταχύτητας, αλλά και στον τομέα της σύγκρισης των αποτελεσμάτων με αυτά των άλλων χρηστών για κάθε πάροχο.

nPerf Speed Test 1ααμa

Για παράδειγμα, προσφέρει μέτρηση στην ταχύτητα πλοήγησης στο Internet ανοίγοντας μια σειρά από site, στην ταχύτητα του streaming, αλλά και διάφορες συγκριτικές πληροφορίες στους χάρτες ταχύτητας 2G / 3G / 4G σε κάθε περιοχή της Ελλάδας.

Αρκεί μόνο να συνδεθούμε στον λογαριασμό που ανοίξαμε στο PC, έτσι ώστε να συγχρονίζονται οι μετρήσεις σε PC και κινητό, αλλά και να συμβάλλουμε και εμείς στην κοινότητα.

nPerf Speed Test 1

Είναι χρήσιμο το nPerf Speed ​​Test;

Αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα των μετρήσεων του Internet, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps