Home » Internet » Υπηρεσίες στο Internet » Βρείτε ποιο Πολιτικό Κόμμα σας Εκφράζει Καλύτερα

Βρείτε ποιο Πολιτικό Κόμμα σας Εκφράζει Καλύτερα

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Ένα ποσοστό των ψηφοφόρων γνωρίζει ακριβώς τι θα ψηφίσει στις εκλογές, και για ποιους λόγους. Υπάρχουν όμως και αρκετοί ψηφοφόροι που είναι αναποφάσιστοι. Τώρα, η ιστοσελίδα Choose4greece, μέσα από τριάντα ερωτήσεις, θα υποδείξει επιστημονικά ποιο πολιτικό κόμμα μας ταιριάζει να ψηφίσουμε στις εκλογές.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Η επιστημονική μέθοδος για την ψήφο μας

To Choose4Greece δεν αποτελεί μία αρπαχτή εν όψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου, ούτε είναι ένα από τα ανόητα quiz που κυκλοφορούν στο Facebook. Πρόκειται για μια σοβαρή προσπάθεια, βασισμένη σε επιστημονικές αρχές.

Βρείτε ποιο Πολιτικό Κόμμα σας Εκφράζει Καλύτερα 01

Η σελίδα έχει σχεδιαστεί από το Preference Matcher, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και Έλληνες ερευνητές που δραστηριοποιούνται στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας και πλήθος ιδρυμάτων του εξωτερικού.

Το Preference Matcher είναι μια κοινοπραξία επιστημόνων στους τομείς των πολιτικών επιστημών, της κοινωνικής ψυχολογίας, της πληροφορικής, και της επικοινωνίας. Οι επιστήμονες προέρχονται από το Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης, το Πανεπιστήμιο του Twente της Ολλανδίας, και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Στόχος του Preference Matcher είναι η δημιουργία πλατφορμών με στόχο οι ψηφοφόροι να ξεκαθαρίσουν τις πολιτικές τους προτιμήσεις, και να ενημερωθούν για το πώς τοποθετείται κάθε πολιτικό κόμμα ή υποψήφιος σε ένα μεγάλο εύρος θεμάτων πολιτικής.

Περισσότερες πληροφορίες για το πώς σχεδιάστηκε η εφαρμογή θα βρείτε στην ενότητα Συχνές ερωτήσεις της ιστοσελίδας.

Βρείτε ποιο Πολιτικό Κόμμα σας Εκφράζει Καλύτερα 02

Αξίζει να σημειωθεί πως η συλλογή των στοιχείων γίνεται εντελώς ανώνυμα. Αν πάντως θέλετε πλήρη ανωνυμία, ακόμα και σε επίπεδο διεύθυνσης IP, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα δίκτυο VPN.

Τι είδους ερωτήσεις περιλαμβάνει το Choose4Greece

Αρχικά, το Choose4Greece συλλέγει κάποια στατιστικά στοιχεία. Είναι σημαντικό το γεγονός πως μας δίνει την επιλογή να μην απαντήσουμε σε οποιαδήποτε από τις ερωτήσεις.

Βρείτε ποιο Πολιτικό Κόμμα σας Εκφράζει Καλύτερα 03

Από εκεί και ύστερα, η εφαρμογή θέτει ορισμένες δηλώσεις, και επιλέγουμε το κατά πόσον συμφωνούμε ή διαφωνούμε με αυτές.

Βρείτε ποιο Πολιτικό Κόμμα σας Εκφράζει Καλύτερα 04

Το Choose4Greece δεν διστάζει να κάνει δύσκολες ερωτήσεις για ευαίσθητα θέματα.

Βρείτε ποιο Πολιτικό Κόμμα σας Εκφράζει Καλύτερα 05

Αφού ολοκληρώσουμε τις ερωτήσεις, μπορούμε να απαντήσουμε ερωτήματα σχετικά με την πολιτική μας τοποθέτηση.

Βρείτε ποιο Πολιτικό Κόμμα σας Εκφράζει Καλύτερα 06

Ποιο πολιτικό κόμμα βρίσκεται πιο κοντά στα δικά μας “πιστεύω”

Αφού ολοκληρώσουμε τις ερωτήσεις, που δεν θα πάρουν πάνω από 2-3 λεπτά, η εφαρμογή μας δείχνει τη συνάφειά μας με τα δέκα μεγαλύτερα κόμματα.

Βρείτε ποιο Πολιτικό Κόμμα σας Εκφράζει Καλύτερα 07

Η ενότητα όμως που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι στην τέταρτη καρτέλα, όπου θα δούμε σε ποιο επίπεδο συμφωνούμε ή διαφωνούμε στις απαντήσεις των ερωτήσεων με κάθε πολιτικό κόμμα.

Βρείτε ποιο Πολιτικό Κόμμα σας Εκφράζει Καλύτερα 08

Σας βοήθησε το Choose4Greece στην απόφασή σας?

Το Choose4Greece κάνει απλό για τον καθένα να εξετάσει κατά πόσον οι προσωπικές του πολιτικές πεποιθήσεις συμφωνούν με αυτές του κόμματος που προτίθεται να ψηφίσει.

Αν σας φάνηκε χρήσιμο σαν εργαλείο, ή αν πιστεύετε πως έχει ελλείψεις, γράψτε μας στα σχόλια.

Παρακαλώ να κρατήσετε τα σχόλια αποκλειστικά σχετικά με την εφαρμογή. Το PCsteps δεν είναι χώρος για να εκφράσετε τις πολιτικές σας πεποιθήσεις και την άποψή σας για οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα, θετική ή αρνητική. Τέτοιου είδους σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ας κρατήσουμε τη συζήτηση πολιτισμένη.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps