Home » Smartphones-Tablets » Αναβάθμιση Νέων YouTube Revanced Και YouTube Music Χωρίς Διαφημίσεις
FEATURED Αναβάθμιση Νέων Εκδόσεων YouTube Revanced Και YouTube Music Χωρίς Διαφημίσεις Δ3

Αναβάθμιση Νέων YouTube Revanced Και YouTube Music Χωρίς Διαφημίσεις

Το μπλοκάρισμα διαφημίσεων στο YouTube του Android είναι δύσκολη υπόθεση, επειδή η Google έχει πολύ αυστηρή πολιτική με τα ads στο λειτουργικό της. Το Vanced μας έκανε τη δουλειά στο κινητό αλλά η εφαρμογή είναι πλέον παρελθόν. Δείτε την εύκολη αναβάθμιση των νέων εκδόσεων YouTube ReVanced αλλά και  YouTube Music Extended που φέρνουν νέες λειτουργίες και μας απαλλάσσουν οριστικά από όλες τις βαρετές διαφημίσεις στο smartphone και το tablet.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

YouTube ReVanced Extended

Όπως έχουμε περιγράψει σε προηγούμενους οδηγούς, το Vanced ήταν η καλύτερη δωρεάν μέθοδος για το μπλοκάρισμα διαφημίσεων στο YouTube του Android, αλλά μετά την απαγόρευση της Google, το app δεν διατίθεται πλέον.

Featured Διαφημίσεις Android Αποκλείστε Εύκολα Όλα Τα Ads Χωρίς Εγκατάσταση Εφαρμογής 3
Διαφημίσεις Android: Αποκλείστε Εύκολα Όλα Τα Ads Χωρίς Εγκατάσταση Εφαρμογής

Οι διαφημίσεις είναι ο βασικός λόγος που έχουμε δωρεάν πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος του Internet. Όμως, σε ό,τι αφορά το Android, τα πολλά αναδυόμενα ads-και όχι μόνο-είναι ενοχλητικά. Δείτε πόσο εύκολα μπορείτε να κάνετε μια και έξω τη φραγή διαφημίσεων στα apps, τα games, και τον browser, χωρίς να απαιτείται root ή πλάγια εγκατάσταση κάποιας τρίτης εφαρμογής.

Μετά το κλείσιμο του YouTube Vanced, το Revanced ανέλαβε τα ηνία και ως εφαρμογή ανοιχτού κώδικα.  Έτσι, μπορούμε να έχουμε τη δυνατότητα των premium δυνατοτήτων του YouTube εντελώς δωρεάν στο Android κινητό και tablet.

Το νέο YT Revanced Extended συνοδεύεται από προηγμένες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας αναπαραγωγής στο παρασκήνιο με κλειστή την οθόνη ή κατά τη χρήση άλλων εφαρμογών, της επιστροφής του κουμπιού “δεν μου αρέσει” του YouTube, κ.α.

YouTube Music YouTube ReVanced 2α

Επίσης, μπορούμε να τοποθετήσουμε την αιωρούμενη οθόνη του βίντεο οπουδήποτε στην οθόνη μας ενώ χρησιμοποιούμε άλλες εφαρμογές ή να την ελαχιστοποιήσουμε πλήρως και να ακούμε μόνο τον ήχο του βίντεο.

YouTube Music Revanced Extended

Παρομοίως, η ομάδα των προγραμματιστών στο GitHub διαθέτει και τη νέα τροποποιημένη έκδοση YouTube Music Revanced Extended (RVX), ώστε να έχουμε ακατάπαυστη μουσική χωρίς την παραμικρή διακοπή από διαφημίσεις. Φυσικά, όλα στη γλώσσα μας.

YouTube Music YouTube ReVanced

Σε γενικές γραμμές, αμφότερες οι εφαρμογές αποδίδουν εξαιρετικά, μπλοκάροντας πολύ αποτελεσματικά όλες τις διαφημίσεις, και μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε παράλληλα με τις δύο επίσημες εφαρμογές YouTube χωρίς να χρειάζεται να τις καταργήσουμε.

Εγκατάσταση σε smartphone / tablet

Σε αυτό το σημείο, πρέπει να αναφέρουμε ότι αν έχουμε κάποια παλαιότερη έκδοση του YT ReVanced καθώς και το MicroG, πρέπει αμφότερα να τα καταργήσουμε από τη συσκευή μας. Ειδάλλως ή νέα έκδοση ReVanced των YouTube βίντεο ενδέχεται να μη μας ανοίγει.

Έτσι, μόλις απομακρύνουμε οριστικά και οτιδήποτε έχει σχέση με το MicroG, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την εύκολη εγκατάσταση των νέων εκδόσεων YT ReVanced και YouTube Music Revanced από το GitHub.

Όπως είναι φυσικό, τα αρχεία APK που θα κατεβάσουμε από το GitHub (NoName – inotia00) είναι απόλυτα ασφαλή.

Το μόνο ζήτημα είναι ότι η πολύ νέα έκδοση v18.45.43 του ReVanced που κυκλοφόρησε αυτές τις ημέρες, είναι ότι στο κινητό της Xiaomi που χρησιμοποιούμε θεωρείται επί του παρόντος πειρατική. Ωστόσο, η προηγούμενη έκδοση v18.45.41 που δεν έχει αυτό το ζήτημα.

YouTube Music YouTube ReVanced 3

Ως εκ τούτου, θα δώσουμε και το link λήψης της v18.45.41, σε περίπτωση που θέλουμε να περιμένουμε λίγο για να διορθωθεί αυτό το ζήτημα, ώστε να κάνουμε αργότερα την τυχόν νέα ενημέρωση με το ίδιο link από το GitHub που θα δώσουμε στη συνέχεια. Πάντως, εμείς αυτή την πολύ νέα έκδοση χρησιμοποιούμε και δεν βλέπουμε άλλα ζητήματα.

Σε ό,τι αφορά το πολύ πρόσφατο YouTube Music Revanced v6.31.55.apk
και το νέο mMicroG v0.2.27.231613.apk που πρέπει να κατεβάσουμε, αμφότερα δεν έχουν αυτό το θέμα.

YouTube Music YouTube ReVanced 2αα

Το mMicroG είναι μια πολύ σημαντική μικρή εφαρμογή που πρέπει οπωσδήποτε να εγκαταστήσουμε, αν θέλουμε να συνδεθούμε με τους λογαριασμούς μας στο YouTube. Και αυτή είναι δωρεάν και ανοιχτού κώδικα, και μας είναι απαραίτητη για τις Υπηρεσίες Google Play.

Φυσικά, η σύνδεση στον λογαριασμό μας είναι προαιρετική, και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το YT ReVanced και χωρίς να συνδεθούμε.

Παραθέτουμε τους συνδέσμους των λήψεων, και καλό είναι να τα κατεβάσουμε απευθείας από το κινητό μας. Καθώς τα APK βρίσκονται σε διάφορες σελίδες του GitHub, τα δίνουμε με απευθείας λήψη για να μη χαθούμε στο ψάξιμο.

mMicroG v0.2.27.231613:

YT ReVanced βασισμένο στο YouTube v18.45.41:

YT ReVanced βασισμένο στο YouTube v18.45.43:

YouTube Music Revanced βασισμένο στο YT Music v6.31.55:

Μόλις ολοκληρώσουμε τις λήψεις και την εγκατάσταση, το μόνο που πρέπει να κάνουμε αρχικά είναι να ανοίξουμε πρώτα το microG Settings, και να προσθέσουμε τον λογαριασμό μας στην Google. Μπορούμε να προσθέσουμε όσους έχουμε.

YouTube Music YouTube ReVanced 5

Τέλος, καθώς το YT ReVanced είναι μια εφαρμογή τρίτου μέρους, δεν θα λαμβάνει επίσημες ενημερώσεις όπως η κανονική εφαρμογή YouTube.

Επομένως, ίσως χρειαστεί να ελέγχουμε περιοδικά στα link του GitHub που παραθέσαμε προηγουμένως (όχι των λήψεων), για νέες εκδόσεις των δύο εφαρμογών ReVanced για βίντεο και μουσική χωρίς διαφημίσεις. Επίσης, και του mMicroG για να έχουμε πάντα τις πιο πρόσφατες λειτουργίες και ενημερώσεις ασφαλείας.

Εσείς θα αξιοποιήσετε το YouTube χωρίς διαφημίσεις στο Android;

Αν σας γεννήθηκαν απορίες, μπορείτε να μας γράψετε στις Ερωτήσεις. Εναλλακτικά, αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#319 - Πλήρη Αποσύνδεση Λογαριασμού Google, Dynamic Island Στα Windows 11, Παιχνίδι Google I/O 2024
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps