Home » Software » Browsers » Microsoft Rewards: Τι Είναι Οι Ανταμοιβές Microsoft Και Πώς Τις Αξιοποιώ
featured Microsoft Rewards Τι Είναι Οι Ανταμοιβές Microsoft Και Πώς Τις Αξιοποιώ

Microsoft Rewards: Τι Είναι Οι Ανταμοιβές Microsoft Και Πώς Τις Αξιοποιώ

Το Microsoft Rewards είναι ένα online πρόγραμμα το οποίο μας ανταμείβει για τις καθημερινές μας δραστηριότητες στα Windows και στα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας. Διατίθεται πλέον επίσημα και στη χώρα μας, δεν απαιτεί δέσμευση ή χρεώσεις, και ενσωματώνεται ήδη στον λογαριασμό μας. Στον σύντομο οδηγό θα δούμε τι είναι το πρόγραμμα Ανταμοιβών Microsoft και πώς να το αξιοποιήσουμε.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Τι είναι το Microsoft Rewards

Το πρόγραμμα επιβράβευσης χρηστών της Microsoft είναι διαθέσιμο πλέον και στην Ελλάδα και φυσικά μιλάει τη γλώσσα μας. Ως εκ τούτου, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι έναν λογαριασμό στην εταιρεία για να μπορούμε να αρχίσουμε να αξιοποιούμε το Microsoft Rewards.

Όπως είναι φυσικό, πρέπει να χρησιμοποιούμε το λειτουργικό των Windows και για πολύ περισσότερους πόντους σε μικρότερο χρονικό διάστημα, θα πρέπει η αναζήτηση να γίνεται μέσα από το Bing και τον Microsoft Edge, ακόμη και από τον Chrome, όπως θα δούμε παρακάτω.

Το Microsoft Rewards έχει δύο επίπεδα κατάστασης: Το Επίπεδο 1 που είναι και το αρχικό, και το Επίπεδο 2 στο οποίο μπορούμε να εισέλθουμε μόλις συγκεντρώσουμε 500 πόντους επιβράβευσης.

Microsoft Rewards 2αμμα

Τα μέλη του Επιπέδου 2 μπορούν να κερδίσουν πέντε φορές περισσότερους πόντους στο Bing.com, να εξοικονομήσουν έως και 10% σε ανταμοιβές από προϊόντα και υπηρεσίες της Microsoft, και να αποκτήσουν πρόσβαση σε αποκλειστικές προσφορές.

Ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Microsoft, η εταιρεία μας δίνει ακόμη περισσότερους τρόπους για να κερδίσουμε πόντους. Ας τους δούμε αναλυτικά.

Πώς αξιοποιώ το πρόγραμμα ανταμοιβών

Αρχικά, πρέπει να επισκεφτούμε την επίσημη ιστοσελίδα του Microsoft Rewards, κατά προτίμηση από τον Microsoft Edge, πατώντας εδώ.

Microsoft Rewards 1ααα

Αφού κάνουμε κλικ στο κουμπί της Εισόδου και ακολουθήσουμε τη σχετική διαδικασία, θα συνδεθούμε στο πρόγραμμα επιβράβευσης διαμέσου του λογαριασμού Microsoft που χρησιμοποιούμε συνήθως.

Κατόπιν, η Microsoft θα επαληθεύσει την τοποθεσία μας και θα μας οδηγήσει στους πίνακες εργαλείων του Microsoft Rewards, όπου εκεί θα μπορούμε να ελέγχουμε τις ανταμοιβές μας.

Microsoft Rewards 2αμμ

Από εκεί και μετά, ανάλογα τη χρήση που κάνουμε, η εταιρεία θα μας καταβάλει διάφορες μορφές ανταμοιβών για τη χρήση των υπηρεσιών της και την αγορά των προϊόντων της. Για παράδειγμα, θα λαμβάνουμε ανταμοιβές παραμένοντας απλά συνδεδεμένοι στον λογαριασμό μας Microsoft ενώ χρησιμοποιούμε την αναζήτηση Bing.

Μόλις θεωρούμε ότι έχουμε αρκετούς πόντους για να τους εξαργυρώσουμε σε κάτι που μας ενδιαφέρει, απλά πηγαίνουμε στη σχετική σελίδα της εξαργύρωσης των ανταμοιβών. Εκεί το Microsoft Rewards θα μας καθοδηγήσει για τα υπόλοιπα.

Για ακόμη πιο βολική και εύκολη χρήση, αλλά και καλύτερα αποτελέσματα, η Microsoft προτείνει και την επέκταση του προγράμματος επιβράβευσης για τον browser. Την εγκαθιστούμε πατώντας εδώ.

Microsoft Rewards 2αα

Σε αυτή την περίπτωση, αν προσθέσουμε την επέκταση στον Chrome και όχι στον Microsoft Edge, θα χάσουμε βέβαια την επιβράβευση έως 90 πόντους ανά μήνα (3 πόντους ανά ημέρα), που μας δίνει η χρήση του browser της Microsoft.

Ωστόσο, θα έχουμε τους 30 πόντους ανά ημέρα (3 πόντους για κάθε αναζήτηση στον υπολογιστή), καθώς η επέκταση στο άνοιγμα νέας καρτέλας, ορίζει αυτόματα το Bing ως την προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στον Chrome. Εκεί θα βλέπουμε επιτόπου και τους πόντους μας.

Επιπλέον, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την Android εφαρμογή στο smartphone ή το tablet. Θα μας επιτρέψει να κερδίσουμε έξτρα πόντους όταν δεν είμαστε στο PC, κάνοντας τις ίδιες ενέργειες απευθείας μέσα από το κινητό.

Έτσι, όταν θελήσουμε να προμηθευτούμε διάφορα προϊόντα της εταιρείας ή εφαρμογές από το κατάστημα της Microsoft – και όχι μόνο – τα αντίστοιχα ποσά ανταμοιβών που έχουμε κερδίσει θα προσμετρώνται και θα μειώνουν το τελικό κόστος.

Επιπλέον, θα μπορούμε να εξαργυρώσουμε τις ανταμοιβές μας για δωροκάρτες που θα μας προσφέρουν παιχνίδια Xbox ή αγορές εντός εφαρμογής. Μπορούν, επίσης, να μας δώσουν συμμετοχές σε κληρώσεις.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρουμε ότι οι πόντοι Microsoft Rewards δεν μετατρέπονται σε ποσά τα οποία μπορούμε να εισπράξουμε, καθώς χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για εξαργύρωση. Συνήθως, οι 5.000 πόντοι ισοδυναμούν με εξαργύρωση αξίας 5 δολαρίων/ευρώ.

Σε γενικές γραμμές, είναι σχετικά εύκολο να συγκεντρώσουμε πόντους Microsoft Rewards και να κερδίσουμε μικρές ή μεγάλες ανταμοιβές, όπως δωροκάρτες, ταινίες, παιχνίδια, αλλά και να συνεισφέρουμε σε δωρεές, κ.α.

Αρκεί να μένουμε συνδεδεμένοι με τον λογαριασμό μας Microsoft, και το πρόγραμμα θα μας επιβραβεύει για τις δραστηριότητες που κάνουμε ήδη καθημερινά οι περισσότεροι από εμάς.

Παραθέτουμε μερικούς από τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να κερδίσουμε πόντους Microsoft Rewards.

  • Αναζήτηση με το Bing (ανεβαίνουμε τα επίπεδα πιο γρήγορα κάνοντας αναζήτηση στον Microsoft Edge ή την εφαρμογή Bing στο κινητό).
  • Αναζήτηση στο Internet μέσω του πλαισίου αναζήτησης στη γραμμή εργασιών των Windows.
  • Αγορές online από το Microsoft Store μέσα από το PC, το κινητό, το Xbox One.
  • Χρήση της Cortana για αναζήτηση με το Bing (Iσχύουν ημερήσια όρια και όροι που διαφέρουν ανά χώρα και περιοχή).
  • Συχνή εξερεύνηση στην Ανάλυση πόντων, και κυρίως στη σελίδα Κέρδος του προγράμματος, όπου μπορούμε να ορίζουμε στόχους και να κερδίζουμε πόντους συμμετέχοντας στα κουίζ, κ.α, που θα μας εμφανίζονται καθημερινά.

Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε ότι σύντομα η Microsoft θα διαθέσει στη χώρα μας  ακόμη ένα τρόπο επιβράβευσης. Πρόκειται για τις ανταμοιβές που θα αφορούν και τις δραστηριότητες μας στο gaming, οι οποίες διατίθενται ήδη σε άλλες χώρες.

Σε αυτή την περίπτωση, το Microsoft Rewards θα μας επιβραβεύει όταν παίζουμε παιχνίδια, ή ολοκληρώνουμε επιλεγμένες αποστολές στο Xbox One.

Έχει ενδιαφέρον το Microsoft Rewards;

Αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Laptop €449-€3.955: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 25/10-31/10
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps