Home » Software » Παιχνίδια » Διαγραφή Λογαριασμών Ubisoft, Το Πρόσωπο Του Sam Lake Στο Max Payne 3, Το Twitter Έγινε X
GamingSteps#20230728 - Διαγραφή Λογαριασμών Ubisoft, Το Πρόσωπο Του Sam Lake Στο Max Payne 3, Το Twitter Έγινε X

Διαγραφή Λογαριασμών Ubisoft, Το Πρόσωπο Του Sam Lake Στο Max Payne 3, Το Twitter Έγινε X

Η Ubisoft φέρεται να ξεκίνησε την οριστική διαγραφεί λογαριασμών οι οποίοι είναι ανενεργοί για ορισμένο χρονικό διάστημα. Ο Musk άλλαξε τη φίρμα του Twitter σε “X”. Αρκετοί από τους οπαδούς των Max Payne παραπονιούνται ότι το πρόσωπο του Max στον τρίτο τίτλο δεν ταιριάζει με εκείνο του πραγματικού ανθρώπου στον οποίο στήριξε η εταιρεία το μοντέλο του χαρακτήρα, τον Sam Lake.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Πανικό προκάλεσε στους χρήστες η πιθανή διαγραφή λογαριασμών Ubisoft

Πριν λίγες ημέρες, κυκλοφόρησε μία φήμη η οποία προκάλεσε πανικό στους οπαδούς των παιχνιδιών της Ubisoft. Σύμφωνα με πηγές, η εταιρεία ξεκίνησε την οριστική διαγραφεί λογαριασμών οι οποίοι είναι ανενεργοί για ορισμένο χρονικό διάστημα.

Η αρχή έγινε με τη δημοσίευση screenshot από ένα σχετικό email στο Twitter. Στην εικόνα που δημοσίευσε ο χρήστης @PC_enjoyer φαίνεται ότι η εταιρεία τον ενημερώνει έχει απενεργοποιήσει προσωρινά τον Ubisoft λογαριασμό του, διότι διαπίστωσε ότι είναι ανενεργός.

Επιπλέον, στο ίδιο email γίνεται αναφορά για μόνιμο κλείσιμο του λογαριασμού, αν ο χρήστης δεν πραγματοποιήσει σύνδεση σε διάστημα 30 ημερών από την έναρξη της προσωρινής απενεργοποίησης.

https://twitter.com/PC_enjoyer/status/1681655629276930048

Ο λογαριασμός Ubisoft Support στο Twitter επιβεβαίωσε ότι όσα αναφέρει το email ισχύουν. Επιπροσθέτως, ενημέρωσε τον @PC_enjoyer ότι δεν επιθυμούν να χάσει την πρόσβαση στα παιχνίδια που διαθέτει και του προσέφερε έναν σύνδεσμο υποστήριξης, για την περίπτωση που αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα σύνδεσης.

Όλα αυτά είναι νόμιμα και σύμφωνα με τους όρους χρήσης υπηρεσιών της Ubisoft. Ωστόσο, αυτό το γεγονός αναστάτωσε τους χρήστες, διότι φοβούνται ότι μπορεί να χάσουν τα χρήματα που έχουν επενδύσει στα παιχνίδια της εταιρείας, απλά επειδή δεν τα παίζουν για μεγάλο διάστημα.

Θεωρητικά, και σύμφωνα με το αρχικό tweet, αν η εταιρεία διαγράψει τον λογαριασμό σου, τότε χάνεις για πάντα όλο το περιεχόμενο που συνδέεται με αυτόν. Όμως, κατά πόσο ισχύει κάτι τέτοιο;

GamingSteps#20230728 - Διαγραφή Λογαριασμών Ubisoft, Το Πρόσωπο Του Sam Lake Στο Max Payne 3, Το Twitter Έγινε X

Σύμφωνα με τη Ubisoft, οι εταιρείες είναι υποχρεωμένες βάσει του GDPR να διαγράφουν ανενεργούς λογαριασμούς, για να μην διατηρούν τα δεδομένα των χρηστών χωρίς την εκ νέου συγκατάθεση τους.

Γι' αυτό, οι εταιρείες εμφανίζουν στους χρήστες, ανά τακτά διαστήματα, ειδικές ειδοποιήσεις που τους ζητούν να παρέχουν εκ νέου άδεια για τη χρήση και διατήρηση των δεδομένων τους.

Αν κάποιος χρήστης δεν συνδεθεί στον λογαριασμό του για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν θα λάβει σχετική ενημέρωση, οπότε δεν θα δώσει την αντίστοιχη συγκατάθεση. Για να είναι σύμφωνες με τον νόμο και να αποφύγουν περαιτέρω προβλήματα, οι εταιρείες διαγράφουν τους ανενεργούς λογαριασμούς.

Σε κάθε περίπτωση, η Ubisoft ανέλυσε τα κριτήρια για τη διαγραφή λογαριασμών και ξεκαθάρισε πως δεν διαγράφει ποτέ λογαριασμούς οι οποίοι έχουν στη βιβλιοθήκη τους αγορασμένα παιχνίδια.

Για να αποφασίσει αν θα διαγράψει έναν λογαριασμό, η εταιρεία λαμβάνει υπόψη τη δραστηριότητα του λογαριασμού από την ημέρα που τον δημιούργησε ο χρήστης. Επιπλέον, ελέγχει τη βιβλιοθήκη του χρήση, ώστε να βεβαιωθεί ότι δεν περιέχει επί πληρωμή τίτλους.

Έπειτα, εξετάζει το ακριβές διάστημα που είναι ανενεργός ένας λογαριασμός σε όλο το οικοσύστημα της, αυτό περιλαμβάνει τα παιχνίδια και τις εφαρμογές της που οι χρήστες ανοίγουν από τον επίσημο client ή το Steam, και άλλες πλατφόρμες. Τέλος, ελέγχει αν υπάρχουν ενεργές συνδρομές.

Η Ubisoft αναφέρει ότι έως τώρα δεν έχουν διαγράψει κανέναν λογαριασμό ο οποίος είναι ανενεργός λιγότερο από 4 χρόνια. Επιπλέον, δεν έχει προχωρήσει στη διαγραφή λογαριασμού που έχει ενεργή συνδρομή ή επί πληρωμή παιχνίδια στη βιβλιοθήκη του.

Σε κάθε περίπτωση, η αποστολή του επίμαχου email είναι η τελευταία δικλείδα ασφαλείας που προσφέρει η εταιρεία για την αποφυγή της διαγραφής ενός λογαριασμού. Ο χρήστης χρειάζεται να πατήσει απλά ένα κουμπί και να ενεργοποιήσει ξανά τον λογαριασμό του, για να αποτρέψει τη διαγραφή του.

Ο Elon Musk άλλαξε το Twitter σε “Χ”

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ο Elon Musk προχώρησε στην αλλαγή της φίρμας του Twitter. Ο τωρινός κάτοχος της πλατφόρμας, δημοσίευσε ένα tweet με το οποίο ζητούσε από τους χρήστες να δημιουργήσουν ένα “X” λογότυπου. Αν κάποιο από αυτά ήταν αρκετά καλό, τότε θα το χρησιμοποιούσαν για το Twitter.

Τελικά, ο Musk αποφάσισε ότι ο Sawyer Merritt έκανε μία καλή πρόταση και φρόντισε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να εφαρμόσει το νέο λογότυπο σε οποιοδήποτε σημείο του κοινωνικού δικτύου. Επιπλέον, ανακοίνωσε ότι πλέον ο σύνδεσμος “X.com” οδηγεί πλέον στο “twitter.com”.

Καθώς ο Elon Musk προσπαθεί να ολοκληρώσει τη μετάβαση του Twitter στο X, και την αλλαγή όλων των γνωστών όρων όπως το “tweet”, οι χρήστες του διαδικτύου διασκεδάζουν αρκετά με την “εξαφάνιση” μιας από τις πιο εμβληματικές φίρμες όλων των εποχών.

Στον χώρο του gaming, είδαμε προσωπικότητες του διαδικτύου, εταιρείες, και οργανισμούς να σχολιάζουν με τον δικό τους τρόπο όσα συμβαίνουν σχετικά με την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Για παράδειγμα, ο επίσημος λογαριασμός του Xbox δημοσίευσε μία φωτογραφία με το λογότυπο της εταιρείας και το γράμμα “Χ”. Αντίστοιχα, η Jagex, δημιουργός και εκδότης του RuneScape, έδειξε με τον δικό της τρόπο ότι διαθέτει ένα καλύτερο “X” λογότυπο από αυτό του Twitter.

Την ίδια στιγμή, ο επίσημος λογαριασμός Pokémon UK δημιούργησε μία εικόνα που δείχνει ένα μεγάλο “X” εμπνευσμένη από τα Pokémon.

Η δημιουργός του Detroit: Become Human δημοσίευσε μία εικόνα με έναν βασικό χαρακτήρα του παιχνιδιού, ο οποίος πρέπει να επιλέξει αν θα αλλάξει το λογότυπο του Twitter ή θα “αφήσει το πουλί”.

Παρά την αρνητική αντίδραση στην αλλαγή που εφαρμόζει ο Elon Musk, υπήρξε μία μερίδα χρηστών που κατάφεραν να βρουν τη θετική πλευρά αυτής της κατάστασης. Τα μέλη της κοινότητας του Kingdom Hearts άλλαξαν τις φωτογραφίες προφίλ τους με εικόνες από μέλη του Organization 13 και έγιναν “Nobody”.

Στο Kingdom Hearts, κάποιος γίνεται Nobody όταν χάνει την καρδιά του από το σκοτάδι, αλλά έχει ισχυρή θέληση. Παραδοσιακά, ένας Nobody αλλάζει όνομα αναδιατάσσοντας τα γράμματα του πραγματικού ονόματος του και προσθέτοντας ένα “X”.

Ο Max αποκτά το αυθεντικό πρόσωπο του Sam Lake στο Payne 3

Τα παιχνίδια Max Payne έχουν μεγάλο κοινό. Αρκετοί από τους οπαδούς της σειράς παραπονιούνται ότι το πρόσωπο του Max στον τρίτο τίτλο δεν ταιριάζει με εκείνο του πραγματικού ανθρώπου στον οποίο στήριξε η εταιρεία το μοντέλο του χαρακτήρα, τον Sam Lake.

Ευτυχώς, χάρη στον δημιουργό mod AlexSavvy, οι παίκτες μπορούν να εφαρμόσουν στον Payne το πρόσωπο του Lake. Το mod αντικαθιστά πλήρως το μοντέλο του χαρακτήρα στο παιχνίδι. Επιπλέον, ο δημιουργός του έχει καταφέρει να διατηρήσει τον συγχρονισμό των χειλιών και τις εκφράσεις του προσώπου.

Ωστόσο, ίσως, το πιο εντυπωσιακό κατόρθωμα του modder είναι ότι πρόσθεσε και τα 14 διαφορετικά κουρέματα του Max Payne. Βέβαια, οι παίκτες συμφωνούν ότι ο καραφλός Sam Lake φαίνεται λίγο παράξενος.

Όσοι ενδιαφέρονται για το mod, μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη σελίδα του στο NexusMods και να ακολουθήσουν τις οδηγίες που προσφέρει ο AlexSavvy, ώστε να το εγκαταστήσουν και να το χρησιμοποιήσουν.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 30 Ιουλίου με 5 Αυγούστου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20230728 - Διαγραφή Λογαριασμών Ubisoft, Το Πρόσωπο Του Sam Lake Στο Max Payne 3, Το Twitter Έγινε X

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 30 Ιουλίου και 5 Αυγούστου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

31 Ιουλίου

  • F1 Manager 2023 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Venba – σε PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Rise of the Triad: Ludicrous Edition – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC

1 Αυγούστου

  • Cut the Rope Daily – σε Android και iOS

2 Αυγούστου

  • Ninja or Die: Shadow of the Sun – σε PC
  • Baldur's Gate 3 – σε PC
  • Defense Dirby – σε Android και iOS

3 Αυγούστου

  • Flutter Away – σε PC
  • Tiny Thor – στο Nintendo Switch
  • A Guidebook of Babel – σε Nintendo Switch και PC
  • Adore – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Black Skylands – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Flutter Away – σε Nintendo Switch και PC
  • Whispike Survivors: Sword of the Necromancer – σε Xbox One και Xbox Series X/S

4 Αυγούστου

  • Super Space Club – σε PC

5 Αυγούστου

  • Paper Trail – σε Nintendo Switch και PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Whimsy & Wonder: A Cozy Games Collection

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 10 Αυγούστου το Whimsy & Wonder: A Cozy Games Collection. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 121,35€, και κοστίζει μόνο 11,58€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 4,56€ και πάνω, παίρνουμε το “A Short Hike”, το “Assemble with Care”, και δύο κουπόνια: ένα για να αγοράσουμε το “Haven Park” 65% φθηνότερο και ένα για να αγοράσουμε το “Hello Goodboy” 35% φθηνότερο από το Humble Bundle.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε τουλάχιστον 7,30€ αγοράσουμε επιπλέον το “Garden Story”, το “Lemon Cake”, και το “Alba: A Wildfire Adventure”.

Τέλος, πληρώνοντας από 11,58€ και πάνω, προσθέτουμε στη λίστα το “Cat Cafe Manager”, το “Witchy Life Story”, και το “Here Comes Niko”.

Cyberpunk Playground

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 3 Αυγούστου το Cyberpunk Playground. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 174,38€, και κοστίζει μόνο 13,71€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 6,39€ και πάνω, παίρνουμε το “Cloudpunk” και το “Voltage High Society”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε τουλάχιστον 9,14€ αγοράσουμε επιπλέον το “Ghostrunner”, το “Severed Steel”, και κουπόνι για να αγοράσουμε το “Ghostrunner – Project_Hel” 40% φθηνότερο από το Humble Bundle.

Τέλος, πληρώνοντας από 13,71€ και πάνω, προσθέτουμε στη λίστα το “ANNO: Mutationem”, το “Observer: System Rebux”, και το “Gungrave G.O.R.E.”.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Summer Mystery Bundle

Με το Summer Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,10€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 14,79 ευρώ μας δίνουν τα κλειδιά 20 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Summer Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 16 τίτλους:

  • Soulstice
  • Tails of Iron
  • Garden Story
  • Tyrant's Blessing
  • Floppy Knights
  • Battle Axe
  • Wall World
  • NecroBouncer
  • Beyond the Long Night
  • Unsouled
  • Escape the Backrooms
  • Kitaria Fables
  • Them's Fightin' Herds
  • Plebby Quest: The Crusades
  • Severed Steel
  • Camp Canyonwood

Build Your Own Indie-pendence Bundle

Με το Build Your Own Indie-pendence Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στρατηγικής.

Στο Build Your Own Indie-pendence Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε ένα παιχνίδι για 1€, πέντε παιχνίδια για 2,99€, ή δέκα παιχνίδια στην τιμή των 4,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 20 τίτλους:

  • Redout: Enhanced Edition
  • Rebel Galaxy Outlaw
  • Rebel Galaxy
  • Nickelodeon Kart Racers 2: Grand Prix
  • What Lies in the Multiverse
  • 80's OVERDRIVE
  • Don't Be Afraid
  • Redout: Space Assault
  • Funtasia
  • THE PIT OSMIUM EDITION COMPLETE BUNDLE
  • SAMUDRA
  • GemCraft – Frostborn Wrath
  • Jetboard Joust
  • Battle Royale Tycoon
  • Cook, Serve, Delicious! 1 & 2!! Double Pack
  • Cook, Serve, Delicious! 3?!
  • In Between
  • Super Night Riders
  • Hyper Knights
  • Exorder

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

Δωρεάν παιχνίδια για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε τα παιχνίδια που μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν από διάφορες πλατφόρμες και ηλεκτρονικά καταστήματα και τα παρουσιάζουμε σε μία εύχρηστη λίστα. Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να διαθέτουμε λογαριασμό στην ιστοσελίδα της κάθε πλατφόρμα του του εκάστοτε καταστήματος.

Εφόσον διαθέτουμε ή δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό, για να προσθέσουμε το σχετικό παιχνίδι στη συλλογή μας κάνουμε κλικ στον τίτλο του, από την παρακάτω λίστα, και ακολουθούμε τις οδηγίες που παρέχει ο κάθε ιστότοπος.

Μετά, αν δεν διαθέτουμε τον κατάλληλο client, τον κατεβάζουμε πατώντας το “client” στην καταχώρηση του παιχνιδιού και τον εγκαθιστούμε. Τέλος, πραγματοποιούμε σύνδεση και κατεβάζουμε το παιχνίδι στον υπολογιστή μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Laptop €449-€3.955: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 25/10-31/10
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240426 - Η Valve Έκλεισε “Κενό” Στην Πολιτική Των Refund, Ρεκόρ Παικτών Fallout, Nintendo vs Garry's Mod
GamingSteps