Home » Software » Παιχνίδια » Παιχνίδια Στο YouTube, Hardcore Realms Στο WoW Classic, The Password Game
GamingSteps#20230630 - Παιχνίδια Στο YouTube, Hardcore Realms Στο WoW Classic, The Password Game

Παιχνίδια Στο YouTube, Hardcore Realms Στο WoW Classic, The Password Game

Το The Password Game είναι ένα νέο browser game, του οποίου η δημοτικότητα εκτοξεύτηκε μέσα σε μόλις 48 ώρες. Η Blizzard ανακοίνωσε τα Hardcore realms για το World of Warcraft Classic. Σε αυτά τα realms ο θάνατος του χαρακτήρα είναι μη αναστρέψιμος. Έγινε γνωστό ότι η Google εργάζεται στην ανάπτυξη των Playables για το YouTube, παιχνίδια που τρέχουν μέσα στην εφαρμογή της πλατφόρμας.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Ούτε ο δημιουργός του δεν μπορεί να ολοκληρώσει το The Password Game

Το The Password Game είναι ένα νέο browser game, του οποίου η δημοτικότητα εκτοξεύτηκε μέσα σε μόλις 48 ώρες. Ο λόγος που αυτό το παιχνίδι έχει ενθουσιάσει και ταυτόχρονα εκνευρίσει τους χρήστες είναι η πολυπλοκότητα του.

Στο The Password Game, ο χρήστης καλείται να δημιουργήσει έναν κωδικό ασφαλείας ο οποίος πρέπει να πληροί κάποιες προϋποθέσεις / κανόνες. Οι αρχικοί κανόνες είναι ιδιαίτερα απλοί, όπως ότι ο κωδικός πρέπει να έχει έκταση 5 χαρακτήρων, να περιέχει κεφαλαία και πεζά, και τα λοιπά.

Ωστόσο, σύντομα τα πράγματα δυσκολεύουν. Ο πέμπτος κανόνας απαιτεί το άθροισμα των αριθμών που περιέχει ο κωδικός να ισούται με 25. Ο έκτος κανόνας ζητά από τον χρήστη να συμπεριλάβει στον κωδικό έναν μήνα του έτους. Ο έβδομος θέλει ο κωδικός να περιλαμβάνει έναν ρωμαίικο αριθμό.

Μπορεί αυτοί οι κανόνες να μην φαίνονται ιδιαίτερα δύσκολοι στην τήρηση τους, αλλά όσο προχωράει κανείς στο παιχνίδι, πρέπει να χρησιμοποιήσει πολλά και ποικίλα εργαλεία, όπως το Google Lens ή online εργαλεία επίλυσης προβλημάτων στο σκάκι.

Για παράδειγμα, ένας κανόνας του The Password Game απαιτεί την προσθήκη ενός στοιχείου του περιοδικού πίνακα. Κάποιος άλλος παρέχει την εικόνα μιας τοποθεσίας και με τη βοήθεια αυτής της εικόνας, πρέπει ο χρήστης να βρει τη χώρα στην οποία βρίσκεται αυτό το μέρος.

GamingSteps#20230630 - Παιχνίδια Στο YouTube, Hardcore Realms Στο WoW Classic, The Password Game

Σε κάποιο σημείο, το παιχνίδι παρουσιάζει ένα αυγό με το όνομα Paul. Αυτό το αυγό γίνεται μέρος του κωδικού με τη μορφή emoji. Λίγους κανόνες μετά, ο κωδικός παίρνει φωτιά και ο χρήστης πρέπει να προστατεύσει το αυγό.

Αργότερα, το αυγό εκκολάπτεται και γίνεται κότα. Από εκεί και έπειτα, ο παίκτης πρέπει να δίνει στον Paul 3 κάμπιες το λεπτό. Αν του δώσει λιγότερες ή περισσότερες, ο Paul πεθαίνει.

Το The Password Game κυκλοφόρησε στις 27 Ιουνίου και μέσα σε λίγες ώρες το διαδίκτυο γέμισε με ερωτήσεις για το πώς ικανοποιείς τους πιο δύσκολους κανόνες. Αντίστοιχα, δεν είναι λίγες οι πηγές που αναφέρουν ορισμένες βασικές συμβουλές για όλους τους κανόνες.

Όμως, παρά τον μεγάλο όγκο πληροφοριών που κυκλοφορούν ήδη στο διαδίκτυο, κανείς δεν έχει μπορέσει να φτάσει στο τέλος του παιχνιδιού. Μάλιστα, ακόμα και ο δημιουργός του, Neal Agarwal, παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι που έφτιαξε.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας, μπορείτε μπείτε στη σελίδα του The Password Game και να ξεκινήσετε τη δημιουργία του δικού σας κωδικού. Ως πρώτη συμβουλή θα σας πούμε ότι πρέπει ο αρχικός κωδικός να περιέχει το “997”.

Στα νέα Hardcore realms του WoW Classic ο θάνατος είναι μη αναστρέψιμος

Το World of Warcraft Classic αποτελεί έναν τρόπο να ταξιδέψουμε στις πρώτες ημέρες του γνωστού MMORPG και να βιώσουμε ξανά την εμπειρία του αρχικού παιχνιδιού. Επιπλέον, η Blizzard έχει κάνει ορισμένες πιο σύγχρονες προσθήκες, για όσους δεν αρκούνται στα κλασικά.

Στις 28 Ιουνίου, η εταιρεία ανακοίνωσε τα Hardcore realms που εισάγουν στο παιχνίδι ένα νέο πακέτο προκλήσεων. Σε αυτά τα realms οι παίκτες έχουν μία μόνο ζωή. Όταν ο χαρακτήρας τους πεθάνει δεν μπορεί να επιστρέψει στη ζωή, με κανέναν τρόπο. Ωστόσο, μπορούν να συνδέονται στους server ως φαντάσματα.

Παρ' όλα αυτά, οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν έναν νέο χαρακτήρα και να μπουν ξανά σε ένα από τα νέα υψηλών απαιτήσεων realms, για να δουν αν αυτή τη φορά θα επιβιώσουν για περισσότερο ή λιγότερο χρόνο.

Στα Hardcore realms του WoW Classic δεν είναι διαθέσιμα τα Battlegrounds, καθώς είναι δύσκολο να πραγματοποιήσεις το capture-the-flag χωρίς να σκοτώσεις τον σημαιοφόρο. Αντ' αυτού, οι παίκτες μπορούν να συμμετέχουν σε μονομαχίες, μέχρι θανάτου.

Για να ξεκινήσει μία μονομαχία, πρέπει ο ένας παίκτης να πληκτρολογήσει /makgora μπροστά σε ένα άλλο παίκτη και αυτός να αποδεχθεί την πρόκληση. Οι παίκτες που συμμετέχουν σε μονομαχίες αποκτούν μία νέα αύρα η οποία διαφέρει ανάλογα με το πόσες μονομαχίες έχουν κερδίσει.

Η περίοδος δοκιμών των Hardcore realms του World of Warcraft ξεκίνησε στις 29 Ιουνίου και η Blizzard ελπίζει ότι θα μπορέσει να τα διαθέσει ευρέως μέχρι το τέλος του 2023.

Η Google θα προσθέσει παιχνίδια στο YouTube

Όταν η Google τερμάτισε την υπηρεσία streaming παιχνιδιών Stadia, ο γενικός διευθυντής του έργου, Phil Harrison, ανέφερε ότι η εταιρεία δεν εγκαταλείπει εντελώς την ιδέα του gaming. Επιπλέον, είχε σημειώσει ότι μπορούμε να περιμένουμε νέα gaming προϊόντα και υπηρεσίες.

Τα παραπάνω συνέβησαν στις αρχές του 2023. Τώρα, έγινε γνωστό ότι ο κολοσσός της αναζήτησης εργάζεται στην ανάπτυξη των Playables για το YouTube. Πρόκειται για παιχνίδια τα οποία θα μπορούν να παίζουν οι χρήστες μέσω της εφαρμογής της πλατφόρμας για Android και iOS συσκευές.

Το YouTube είναι από τους νούμερο ένα προορισμούς όταν κάποιος θέλει να παρακολουθήσει βίντεο περιεχόμενο κάθε είδους. Μάλιστα, η πλατφόρμα διαθέτει streaming υπηρεσία για βιντεοπαιχνίδια, αντίστοιχη με το Twitch.

Ωστόσο, η Google θέλει να αντισταθμίσει τη μείωση των εσόδων της από τις διαφημίσεις και γι' αυτό σχεδιάζει να επεκτείνει τις υπηρεσίες που παρέχει μέσω του YouTube. Για το σκοπό αυτό, έχει αρχίσει να δοκιμάζει τα Playables, εσωτερικά με τους υπαλλήλους της.

Στόχος της εταιρείας είναι να μπορεί να γίνει αναπαραγωγή των Playables τόσο στην ιστοσελίδα της πλατφόρμας μέσω browser, όσο και από την εφαρμογή της για φορητές συσκευές. Αυτή τη στιγμή, οι υπάλληλοι της τεχνολογικής εταιρείας δοκιμάζουν το Stack Bounce. Πρόκειται για ένα απλό arcade παιχνίδι που θυμίζει το Arkanoid.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πώς τα Playables θα αποφέρουν έσοδα στη Google. Επίσης, παραμένει άγνωστο πότε η εταιρεία θα διαθέσει αυτό το χαρακτηριστικό σε όλους τους χρήστες.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 2 με 8 Ιουλίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20230630 - Παιχνίδια Στο YouTube, Hardcore Realms Στο WoW Classic, The Password Game

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 2 και 8 Ιουλίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

4 Ιουλίου

  • Synapse – στο PSVR 2

6 Ιουλίου

  • Alterium Shift – σε PC
  • Gimmick! Special Edition – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • New Heights – σε PC
  • GYLT – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Scarf – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, και Xbox Series X/S
  • Sentimental Death Loop – στο Nintendo Switch

7 Ιουλίου

  • The Legend of Heroes: Trails into Reverie – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, και PC
  • Tad The Lost Explorer – στο Nintendo Switch

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Upload VR Showcase – Summer 2023

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 4 Ιουλίου το Upload VR Showcase – Summer 2023. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 186,51€, και κοστίζει μόνο 23,32€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 11,19€ και πάνω, παίρνουμε το “Warhammer Age of Sigmar: Tempestfall” και το “Maskmaker”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε τουλάχιστον 16,79€ αγοράσουμε επιπλέον το “The Walking Dead: Saints & Sinners”, το “Pistol Whip”, και το “Green Hell VR”.

Τέλος, πληρώνοντας από 23,32€ και πάνω, προσθέτουμε στη λίστα το “TWD: Saints & Sinners – Chapter 2: Retribution” και το “Dragon Fist: VR Kung Fu”.

Train Sim World 3 Mega Haul

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 20 Ιουλίου το Train Sim World 3 Mega Haul. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 428,78€, και κοστίζει μόνο 12,74€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 5,46€ και πάνω, παίρνουμε το “Train Sim World 3: Standard Edition” και 4 DLC.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε τουλάχιστον 9,10€ αγοράσουμε επιπλέον 5 DLC για το Train Sim World 3.

Τέλος, πληρώνοντας από 12,74€ και πάνω, παίρνουμε 6 επιπλέον DLC του Train Sim World 3.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Fiesta Mystery Bundle

Με το Fiesta Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,10€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 14,99 ευρώ μας δίνουν τα κλειδιά 20 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Fiesta Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 15 τίτλους:

  • Flame Keeper
  • Arboria
  • DIG – Deep In Galaxies
  • The Darkest Tales
  • Burnhouse Lane
  • Blind Fate: Edo no Yami
  • Door in the Woods
  • For the People
  • Constructor Plus
  • Doom Classic Complete
  • QUAKE
  • The Life and Suffering of Sir Brante
  • Midnight Protocol
  • Siege Survival: Gloria Victis
  • White Day: A Labyrinth Named School Fanatical Edition

Build Your Own Fanatical Favorites Bundle

Με το Build Your Own Fanatical Favorites Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στρατηγικής.

Στο Build Your Own Play on the Go PREMIUM EDITION Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε δύο παιχνίδια για 5,99€, τρία παιχνίδια για 7,99€, ή πέντε παιχνίδια στην τιμή των 11,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 24 τίτλους:

  • Alfred Hitchcock – Vertigo
  • Broken Pieces
  • House Builder
  • Dreamscaper
  • Warhammer: Chaosbane – Slayer Edition
  • SONG OF HORROR COMPLETE EDITION
  • Bound By Blades
  • Farmer's Life
  • Mago
  • Creaks
  • Homefront: The Revolution
  • Dark Deity
  • Interrogation: You will be deceived
  • Eternal Edge +
  • Behind the Frame: The Finest Scenery
  • Shenmue III
  • Snooker 19
  • Godstrike
  • The Metronomicon – The Deluxe Edition
  • One More Island
  • Roundguard
  • Intravenous
  • Chess Ultra
  • Saints Row: The Third

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

Δωρεάν παιχνίδια για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε τα παιχνίδια που μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν από διάφορες πλατφόρμες και ηλεκτρονικά καταστήματα και τα παρουσιάζουμε σε μία εύχρηστη λίστα. Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να διαθέτουμε λογαριασμό στην ιστοσελίδα της κάθε πλατφόρμα του του εκάστοτε καταστήματος.

Εφόσον διαθέτουμε ή δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό, για να προσθέσουμε το σχετικό παιχνίδι στη συλλογή μας κάνουμε κλικ στον τίτλο του, από την παρακάτω λίστα, και ακολουθούμε τις οδηγίες που παρέχει ο κάθε ιστότοπος.

Μετά, αν δεν διαθέτουμε τον κατάλληλο client, τον κατεβάζουμε πατώντας το “client” στην καταχώρηση του παιχνιδιού και τον εγκαθιστούμε. Τέλος, πραγματοποιούμε σύνδεση και κατεβάζουμε το παιχνίδι στον υπολογιστή μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert 15 May _x4 ααα
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#326 - Τοποθεσίες Με Καλό Σήμα, Διαφημίσεις Στην Έναρξη Των Windows, Υπότιτλοι Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240511 - Το Επίσημο Εργαλείο Mod Του The Witcher 3, Sonic Rumble Battle Royale, Nintendo Switch 2
GamingSteps