Home » Software » Παιχνίδια » Half-Life: Alyx Χωρίς VR Headset, Mobile Παιχνίδι Lord Of The Rings, Απαιτήσεις Dead Island 2
GamingSteps#20230415 - Half-Life: Alyx Χωρίς VR Headset, Mobile Παιχνίδι Lord Of The Rings, Απαιτήσεις Dead Island 2

Half-Life: Alyx Χωρίς VR Headset, Mobile Παιχνίδι Lord Of The Rings, Απαιτήσεις Dead Island 2

Μία ομάδα modder βρήκε τρόπο να παρακάμψει την ανάγκη χρήσης VR headset στο Half-Life: Alyx. Η EA ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του The Lord of the Rings: Heroes of Middle-Earth, ενός mobile παιχνιδιού με θέμα τη σειρά βιβλίων του J.R.R. Tolkien. Η Deep Silver αποκάλυψε τις απαιτήσεις συστήματος του Dead Island 2 και φαίνεται ότι το παιχνίδι δεν είναι ένα ιδιαίτερα απαιτητικό.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Δυνατότητα χρήσης του Half-Life: Alyx χωρίς VR headset

Μία ομάδα modder βρήκε τρόπο να παρακάμψει την ανάγκη χρήσης VR headset στο Half-Life: Alyx. Το mod, το οποίο δημιούργησε η GB_2 Development Team, επιτρέπει στους χρήστες να παίξουν ολόκληρο το συναρπαστικό prequel του Half-Life 2 χρησιμοποιώντας ποντίκι και πληκτρολόγιο.

Αυτό το mod μπορεί να φανεί χρήσιμο σε όσους δεν μπορούν να παίζουν σε εικονικά περιβάλλοντα για διάφορους λόγους, ή δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν ένα VR headset, ή απλά δεν τους άρεσε η κίνηση της Valve να βγάλει ένα τίτλο της σειράς αποκλειστικά σε VR.

Ο Robin Walker της Valve είχε προβλέψει ότι κάποια στιγμή θα κυκλοφορήσει ένα mod που μετατρέπει το Half-Life: Alyx σε ένα “τυπικό” παιχνίδι. Ωστόσο, είχε πει ότι ένα τέτοιο mod θα επιτρέπει μόνο την εξερεύνηση του κόσμου του παιχνιδιού.

GamingSteps#20230415 - Half-Life: Alyx Χωρίς VR Headset, Mobile Παιχνίδι Lord Of The Rings, Απαιτήσεις Dead Island 2

Κατά μία έννοια είχε δίκιο. Κάποια βασικά VR στοιχεία του παιχνιδιού δεν είναι λειτουργικά ή δεν προσφέρουν την ίδια εμπειρία. Για παράδειγμα, δεν είναι δυνατή η χρήση των γαντιών βαρύτητας της Alyx που της επιτρέπουν να σηκώνει ή να αλληλεπιδρά με αντικείμενα με μία κίνηση του καρπού.

Όπως και να έχει, η τρέχουσα έκδοση του mod επιτρέπει στους παίκτες να ολοκληρώσουν τα 9 από τα 42 επιτεύγματα του Half-Life: Alyx στο Steam, τα οποία βασίζονται κυρίως στην αλληλεπίδραση με διάφορα αντικείμενα με τα χέρια.

Βέβαια, το mod δεν είναι τόσο κακό, όσο φαίνεται από τα παραπάνω. Το δύσκολο κομμάτι είναι να περάσει ο παίκτης το αρχικό μενού, το οποίο τρεμοπαίζει, και να δημιουργήσει ένα νέο παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, οι περισσότεροι χειρισμοί είναι διαθέσιμοι. Ο παίκτης μπορεί να ελέγχει τις περισσότερες κινήσεις, να πυροβολεί, και άλλα. Επιπλέον, αυτό το mod αποτελεί ιδανικό τρόπο για να δει κανείς την ιστορία του Half-Life: Alyx, χωρίς να έχει VR headset.

Η ομάδα των modder εργάζεται στη βελτίωση του mod και υπόσχεται ότι στο μέλλον το περιβάλλον του παιχνιδιού θα είναι πιο λειτουργικό, τα animation θα προβάλλονται σωστά, και πολλά άλλα. Στόχος τους είναι να κάνουν το παιχνίδι να μοιάζει και να λειτουργεί ως ένα κλασικό FPS για PC.

Πριν εγκαταστήσουμε το mod, οι προγραμματιστές προτείνουν να διαβάσουμε τις Συχνές Ερωτήσεις, οι οποίες περιγράφουν λεπτομερώς τα στοιχεία ελέγχου και τις βασικές εντολές εκκίνησης που πρέπει να χρησιμοποιούμε στο Steam. Επιπλέον, παρέχουν κάποιες συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων.

Το The Lord of the Rings: Heroes of Middle Earth κυκλοφορεί τον Μάιο

Τον Ιούλιο του 2022, η EA ανακοίνωσε το The Lord of the Rings: Heroes of Middle-Earth, ένα mobile παιχνίδι με θέμα τη σειρά βιβλίων του J.R.R. Tolkien. Σχεδόν έναν χρόνο μετά, η εταιρεία κυκλοφόρησε το trailer του παιχνιδιού και ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Το Heroes of Middle-Earth είναι ένα turn-based παιχνίδι στρατηγικής με RPG στοιχεία που θα δώσει στους παίκτες τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το νέο Δαχτυλίδι της Δύναμης για το καλό ή το κακό.

Επιπλέον, οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους Κοινότητα με ξωτικά, νάνους, χόμπιτ, και άλλες φυλές, συμπεριλαμβανομένων των χαρακτήρων του LOTR Frodo Baggins και Eowyn, για να προετοιμαστούν για PvP και PvE μάχες.

Ο διευθυντής του Heroes of Middle-Earth, Nick Reinhart, ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαΐου του 2023 για Android και iOS, στο Google Play και στο Apple App Store, αντίστοιχα.

Η EA δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για τον αν θα υπάρχουν microtransactions στο The Lord of the Rings: Heroes of Middle-Earth. Ωστόσο, οι περισσότεροι παίκτες δηλώνουν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο, διότι η εταιρεία είναι γνωστή για τη χρήση τέτοιων μοντέλων δημιουργίας εσόδων για τα free-to-play παιχνίδια της.

Αυτές είναι οι απαιτήσεις συστήματος του Dead Island 2

Η Deep Silver αποκάλυψε τις απαιτήσεις συστήματος του Dead Island 2 και φαίνεται ότι το παιχνίδι δεν είναι ένα ιδιαίτερα απαιτητικό, τουλάχιστον αν κρίνουμε από τις απαιτήσεις του για PC.

Ουσιαστικά, μπορεί να τρέξει σε ένα αξιοπρεπές gaming PC μεσαίας κατηγορίας, που κατασκευάστηκε τα τελευταία χρόνια. Αρχικά, το παιχνίδι απαιτεί το σύστημα να διαθέτει τουλάχιστον έναν i7 7ης γενιάς ή αντίστοιχο AMD, μία GTX 1060 ή RX 480, και 10GB μνήμης RAM, για να τρέξει στις χαμηλότερες ρυθμίσεις.

Ο μόνος πιθανός περιορισμός σε αυτές τις απαιτήσεις θα μπορούσε να είναι η μνήμη RAM, καθώς τα περισσότερα παλιά συστήματα έχουν μόνο 8GB μνήμη RAM. Ωστόσο, η προσθήκη μνήμης RAM δεν είναι ούτε κοστοβόρα, ούτε δύσκολη, ενώ δεν κοστίζει πολύ.

Ακόμη και οι απαιτήσεις για τις υψηλές ρυθμίσεις του Dead Island 2 είναι αρκετά “χαμηλές”. Για να τρέξει κανείς το παιχνίδι με τις ρυθμίσεις στο High πρέπει το σύστημα του να έχει i5 13ης γενιάς και RTX 3070.

Από την άλλη, με τις ρυθμίσεις στο Ultra το παιχνίδι μπορεί να τρέξει σε συστήματα με RTX 3090 και 16GB μνήμης RAM, μία ποσότητα που διαθέτουν τα περισσότερα σύγχρονα gaming PC.

Τέλος, για την εγκατάσταση του Dead Island 2 απαιτούνται 70GB ελεύθερου χώρου στον δίσκο, όπως και για τα περισσότερα παιχνίδια που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 16 με 22 Απριλίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20230415 - Half-Life: Alyx Χωρίς VR Headset, Mobile Παιχνίδι Lord Of The Rings, Απαιτήσεις Dead Island 2

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 16 και 22 Απριλίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

17 Απριλίου

  • Beyond the Long Night – σε PC
  • Suffer the Night – σε PC

18 Απριλίου

  • Desktop Dungeons: Rewind – σε PC
  • Disney Speedstorm – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • God of Rock – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Minecraft Legends – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Puzzle Quest 3 – σε PlayStation 4, PlayStation 4, Xbox One, και Xbox Series X/S
  • The Mageseeker: A League of Legends Story – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC

19 Απριλίου

  • Final Fantasy 1 Pixel Remaster – σε PlayStation 4 και Nintendo Switch
  • Final Fantasy 2 Pixel Remaster – σε PlayStation 4 και Nintendo Switch
  • Final Fantasy 3 Pixel Remaster – σε PlayStation 4 και Nintendo Switch
  • Final Fantasy 4 Pixel Remaster – σε PlayStation 4 και Nintendo Switch
  • Final Fantasy 5 Pixel Remaster – σε PlayStation 4 και Nintendo Switch
  • Final Fantasy 6 Pixel Remaster – σε PlayStation 4 και Nintendo Switch
  • Final Fantasy 1-6 Pixel Remaster Collection – σε PlayStation 4 και Nintendo Switch
  • Survival: Fountain of Youth – σε PC
  • Gun Jam – σε PC

20 Απριλίου

  • Eresys – σε PC
  • Stray Blade – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • Tin Hearts – στο Nintendo Switch
  • Amid Evil VR – σε PC VR και Meta Quest
  • Coffee Talk Episode 2: Hibiscus and Butterfly – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Greedventory – σε PC
  • Molly Medusa – στο Nintendo Switch
  • Mr. Sun's Hatbox – σε Nintendo Switch και PC
  • Lord Epic – στο Nintendo Switch
  • Arcana of Paradise: The Tower – σε Nintendo Switch και PC
  • DNF Duel – στο Nintendo Switch

21 Απριλίου

  • Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp – στο Nintendo Switch
  • Dead Island 2 – στο PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Mia and the Dragon Princess – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Volcano Princess – σε PC
  • Homestead Arcana – σε Xbox Series X/S και PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Best of Boomer Shooters: Bigger and Boomier

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 20 Απριλίου το Best of Boomer Shooters: Bigger and Boomier. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 132,95€, και κοστίζει μόνο 16,94€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 1,88€ και πάνω, παίρνουμε το “Impaler”.

Την ίδια στιγμή, δίνοντας 11,29€ και πάνω, παίρνουμε όλα τα παραπάνω και μαζί μας δίνουν τους παρακάτω τίτλους:

  • Forgive Me Father
  • Viscerafest
  • The Citadel

Τέλος, με 16,94€ και πάνω, παίρνουμε επιπλέον το εξής:

  • Nightmare Reaper
  • Deadlink
  • Graven
  • Wrath: Aeon of Ruin

Shared Screen Time: Family Game Night

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 27 Απριλίου το Shared Screen Time: Family Game Night. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 311,12€, και κοστίζει μόνο 9,16€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 9,16€ και πάνω, παίρνουμε τα ακόλουθα:

  • Nickelodeon All-Star Brawl
  • Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues
  • MY LITTLE PONY: A Maretime Bay Adventure
  • Ben 10: Power Trip
  • PAW Patrol The Movie: Adventure City Calls
  • JUMANJI: The Video Game
  • Nickelodeon Kart Racers 2: Grand Prix
  • Little League World Series Baseball 2022
  • Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R
  • Gigantosaurus The Game

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mystery Egg Bundle

Με το Mystery Egg Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,10€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 14,99 ευρώ μας δίνουν τα κλειδιά 20 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Mystery Egg Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 14 τίτλους:

  • Alwa's Legacy
  • Super Alloy Ranger
  • Treasures of the Aegean
  • Mago
  • Gearshifters
  • Windbound
  • Right and Down
  • Black Book
  • Golf It!
  • Lucy -The Eternity She Wished For-
  • Siege Survival: Gloria Victis
  • Labyrinthine
  • Boomerang Fu
  • The Black Heart

Build Your Own Diamond Collection Bundle

Με το Build Your Own Diamond Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στρατηγικής.

Στο Build Your Own Diamond Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 14,99€, τέσσερα παιχνίδια για 18,99€, ή πέντε παιχνίδια στην τιμή των 22,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 15 τίτλους:

  • The Evil Within Bundle
  • The Evil Within 2
  • Coromon
  • Sir Whoopass: Immortal Death
  • Escape Room Triple Pack
  • Aground
  • Dice Legacy
  • Encased: A Sci-Fi Post-Apocalyptic RPG
  • Rogue Lords
  • Ara Fell: Enhanced Edition
  • Golfie
  • Guacamelee! 2
  • City of Gangsters
  • Harmony's Odyssey
  • Easy Red 2

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

Δωρεάν παιχνίδια για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε τα παιχνίδια που μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν από διάφορες πλατφόρμες και ηλεκτρονικά καταστήματα και τα παρουσιάζουμε σε μία εύχρηστη λίστα. Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να διαθέτουμε λογαριασμό στην ιστοσελίδα της κάθε πλατφόρμα του του εκάστοτε καταστήματος.

Εφόσον διαθέτουμε ή δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό, για να προσθέσουμε το σχετικό παιχνίδι στη συλλογή μας κάνουμε κλικ στον τίτλο του, από την παρακάτω λίστα, και ακολουθούμε τις οδηγίες που παρέχει ο κάθε ιστότοπος.

Μετά, αν δεν διαθέτουμε τον κατάλληλο client, τον κατεβάζουμε πατώντας το “client” στην καταχώρηση του παιχνιδιού και τον εγκαθιστούμε. Τέλος, πραγματοποιούμε σύνδεση και κατεβάζουμε το παιχνίδι στον υπολογιστή μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps