Home » Software » Παιχνίδια » Τέλος Το Game Pass Του 1€, Ο Dolphin Στο Steam, Το ChatGPT Απέδειξε Τη Γνησιότητα Παιχνιδιού
GamingSteps#20230331 - Τέλος Το Game Pass Του 1€, Ο Dolphin Στο Steam, Το ChatGPT Απέδειξε Τη Γνησιότητα Παιχνιδιού

Τέλος Το Game Pass Του 1€, Ο Dolphin Στο Steam, Το ChatGPT Απέδειξε Τη Γνησιότητα Παιχνιδιού

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη μηνιαία δοκιμαστική συνδρομή του Xbox Game Pass, η οποία κοστίζει 1€. Ο γνωστός emulator Dolphin, ο οποίος καθιστά δυνατή την αναπαραγωγή παιχνιδιών του GameCube και του Wii σε υπολογιστή, θα κυκλοφορήσει επίσημα στο Steam. Η δημιουργός του Dark and Darker χρησιμοποίησε το ChatGPT για να αποδείξει ότι δεν έκλεψε τίποτα από τη Nexon.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Η Microsoft διακόπτει τη μηνιαία δοκιμαστική συνδρομή του Xbox Game Pass

Εδώ και αρκετά χρόνια, η Microsoft προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το Xbox Game Pass Ultimate και το PC Game Pass για έναν μήνα, με μόλις 1€.

Μάλιστα, κατά καιρούς, η εταιρεία έδινε την ίδια προσφορά σε παίκτες που είχαν ενεργή συνδρομή, αλλά δεν την ανανέωσαν για καιρό, ώστε να τους πείσει να χρησιμοποιήσουν εκ νέου την υπηρεσία.

Ωστόσο, ο τεχνολογικός κολοσσός ανακοίνωσε ότι διακόπτει το συγκεκριμένο προϊόν και θα εξετάσει τη δημιουργία διαφορετικών προωθητικών προσφορών αποκλειστικά για τα νέα μέλη του gaming δικτύου του.

GamingSteps#20230331 - Τέλος Το Game Pass Του 1€, Ο Dolphin Στο Steam, Το ChatGPT Απέδειξε Τη Γνησιότητα Παιχνιδιού

Η δοκιμαστική συνδρομή του 1€ είχε οδηγήσει σε μερικά σημαντικά προβλήματα, που με τη σειρά τους αποτέλεσαν την αιτία απώλειας εσόδων για την Microsoft και τo gaming τμήμα της.

Συγκεκριμένα, ένα μεγάλο πλήθος χρηστών επέλεγε να δημιουργεί νέους λογαριασμούς, αδιαφορώντας για το ότι δεν διατηρούσε την πρόοδο του σε κάθε παιχνίδι που έπαιζε, μόνο και μόνο για να έχει σχεδόν δωρεάν πρόσβαση στην τεράστια βιβλιοθήκη παιχνιδιών του Games Pass.

Επιπλέον, αρκετοί ενεργοί παίκτες διατηρούσαν τους ίδιους λογαριασμούς, αλλά επέλεγαν να μην πληρώσουν συνδρομή για κάποιους μήνες ώστε να τους προτείνει η Microsoft την προσφορά του 1€.

Τέλος, κατά καιρούς είχαν εντοπιστεί κενά στο σύστημα του Xbox Game Pass που επέτρεπαν τη δημιουργία κωδικών 14 ημερών ή μηνιαίας συνδρομής με κόστος ακόμη και κάτω από 1€. Αυτοί που είχαν πρόσβαση στο σύστημα και κατάφερναν να δημιουργήσουν κωδικούς τους πουλούσαν για ποσά που ξεκινούσαν από μερικές δεκάδες λεπτά του ευρώ έως 2€.

Μάλιστα, αυτές οι συνδρομές λειτουργούσαν αθροιστικά και κάποιοι αγόραζαν πολλαπλούς κωδικούς συγκεντρώνοντας έως και 36 μήνες Ultimate συνδρομής πληρώνοντας την αξία μόλις 6 μηνών.

Ο Dolphin Emulator θα κυκλοφορήσει στο Steam

Ο γνωστός emulator Dolphin, ο οποίος καθιστά δυνατή την αναπαραγωγή παιχνιδιών του GameCube και του Wii σε υπολογιστή, θα κυκλοφορήσει επίσημα στο Steam και θα είναι διαθέσιμος δωρεάν.

Οι δημιουργοί του ανακοίνωσαν ότι η πρώτη έκδοση θα κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2023 και θα σηματοδοτήσει την είσοδο του emulator στην Early Access φάση.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του Dolphin Emulator η Steam έκδοση είναι αποτέλεσμα μηνών σκληρής δουλειάς και ανυπομονούν να μοιραστούν με τους χρήστες τους καρπούς των κόπων τους.

Η συγκεκριμένη έκδοση του emulator θα υποστηρίζει σύγχρονα χειριστήρια, 4K αναλύσεις, γρήγορη αποθήκευση προόδου, multiplayer μέσω δικτύου, hack και patch που υπάρχουν για διάφορα παιχνίδια, και το σύστημα mod του Steam.

Το ChatGPT βοηθά στην επίλυση διαμάχης για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, το PvP dungeon crawler Dark and Darker αποσύρθηκε από το Steam. Στο subreddit του παιχνιδιού, αναφέρθηκε η σταδιακή αφαίρεση του περιεχομένου της σελίδας τους στο Steam.

Αρχικά, αφαιρέθηκαν όλα τα βίντεο και στη συνέχεια τα screenshots. Έπειτα, καταργήθηκαν οι κατηγορίες, οι ετικέτες online PvP και online co-op. Τελικά, εξαφανίστηκαν ο τίτλος και η περιγραφή του, ενώ αφαιρέθηκε πλήρως η σελίδα του από την πλατφόρμα.

Η δημιουργός του Dark and Darker, IRONMACE, δήλωσε ότι έλαβε επιστολή παύσης και DMCA από τη Nexon, που βασίζονται σε διαστρεβλωμένους ισχυρισμούς. Επιπλέον, σημείωσε ότι σε συνεργασία με τη νομική της ομάδα αναζητούν τρόπο για να επιλύσουν αυτό το ζήτημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αυτή τη στιγμή, η εταιρεία αντιμετωπίζει κατηγορίες για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Η Nexon ισχυρίζεται ότι πρώην υπάλληλοι της, οι οποίοι εργάζονται στην IRONMACE, έκλεψαν υλικό το οποίο χρησιμοποίησαν για να δημιουργήσουν το Dark and Darker.

Μετά τη δημοσίευση αυτής της έκθεσης, η εταιρεία αποκάλυψε ότι η αστυνομία έκανε έφοδο στο στούντιο της, αλλά τόνισε ότι ήταν μια γρήγορη διαδικασία και οι αρχές δεν βρήκαν τίποτα.

Η IRONMACE είπε ότι η Nexon δηλώνει πως σύμφωνα με δική της έρευνα το Dark and Darker φαίνεται να έχει κατασκευαστεί και αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας εμπορικά μυστικά και πληροφορίες που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα και έχουν αντιγραφεί ή κλαπεί από την ίδια.

Έπειτα, η εταιρεία δημοσίευσε μία εκτενή αναφορά για να αποδείξει ότι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι αβάσιμοι, διότι κανένα υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα ή υπεξαιρεθέντα εμπορικά μυστικά δεν χρησιμοποιήθηκε στο παιχνίδι της.

Αρχικά, σημειώνει ότι η Nexon αναφέρει ως αντικείμενο της υποτιθέμενης παραβίασης καταχωρισμένα πνευματικά δικαιώματα που αφορούν το P3 Project και καταγράφηκαν μόλις τον περασμένο μήνα, δηλαδή 6 και πλέον μήνες μετά την αποκάλυψη του Dark and Darker στο κοινό.

Έπειτα, η IRONMACE παρέχει παραδείγματα για το τι ισχυρίζεται η Nexon ότι κλάπηκε για το Dark and Darker και το σκεπτικό πίσω από τις ομοιότητές του “κλεμμένου” υλικού με το παιχνίδι της.

Σε ένα σημείο κάνει αναφορά στην πανδημία COVID-19 και χρησιμοποιεί το ChatGPT για να αποδείξει ότι η ιδέα του dungeon crawler παιχνιδιού της δεν κλάπηκε από κανέναν, αλλά αποτελεί ένα εξαιρετικά γενικευμένο και σύνηθες πρότυπο.

Συγκεκριμένα, η IRONMACE ζήτησε από το ChatGPT να περιγράψει ένα βασικό PvP Dungeon Crawling παιχνίδι και η AI απάντησε το εξής:

“Βεβαίως! Ακολουθεί μια γενική περιγραφή παιχνιδιού για ένα PvP Dungeon Crawling παιχνίδι: Σε αυτό το παιχνίδι, οι παίκτες ανταγωνίζονται μεταξύ τους σε ένα επικίνδυνο και μυστηριώδες μπουντρούμι γεμάτο παγίδες, γρίφους και τέρατα.

Οι παίκτες επιλέγουν τους χαρακτήρες τους από μια ποικιλία κλάσεων, η καθεμία με μοναδικές ικανότητες και στιλ παιχνιδιού. Πρέπει να περιηγηθούν στο μπουντρούμι, να καταπολεμήσουν κύματα τεράτων και να λύσουν γρίφους για να προχωρήσουν βαθύτερα στο μπουντρούμι.

Ωστόσο, εκτός από τη μάχη με τέρατα, οι παίκτες πρέπει επίσης να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον σε έντονες μάχες PvP. Μπορούν να επιτεθούν σε άλλους παίκτες για να κλέψουν τα λάφυρά τους ή να αποκτήσουν πλεονέκτημα, αλλά πρέπει επίσης να προσέχουν να μην αιφνιδιαστούν από εχθρικούς παίκτες.

Στην πορεία, οι παίκτες συλλέγουν λάφυρα, όπλα και μαγικά αντικείμενα που θα τους βοηθήσουν στην προσπάθειά τους. Μπορούν επίσης να ανταλλάξουν αντικείμενα με άλλους παίκτες ή να αγοράσουν και να πουλήσουν αντικείμενα από καταστήματα NPC.

Το gameplay περιλαμβάνει τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων, καθώς οι παίκτες πρέπει να αποφασίσουν πότε να επιτεθούν σε άλλους παίκτες και πότε να επικεντρωθούν στην πρόοδο μέσα στο μπουντρούμι. Πρέπει επίσης να διαχειρίζονται προσεκτικά τους πόρους τους, καθώς έχουν περιορισμένο απόθεμα όπλων, ξορκιών και υγείας.

Ο απώτερος στόχος του παιχνιδιού είναι να φτάσουν στο βαθύτερο επίπεδο του μπουντρουμιού και να νικήσουν το τελικό boss, ενώ παράλληλα θα πρέπει να ξεγελάσουν και να νικήσουν τους άλλους παίκτες. Αυτό το παιχνίδι προσφέρει μια συναρπαστική και ανταγωνιστική εμπειρία για τους παίκτες που απολαμβάνουν τόσο το PvE όσο και το PvP gameplay.”

GamingSteps#20230331 - Τέλος Το Game Pass Του 1€, Ο Dolphin Στο Steam, Το ChatGPT Απέδειξε Τη Γνησιότητα Παιχνιδιού

Εν τέλει, η IRONMACE ζητά από τη Nexon να αποκηρύξει τους αβάσιμους ισχυρισμούς της. Επιπλέον, την καλεί να μοιραστεί με την αστυνομία τον πηγαίο κώδικα και τα έγγραφα σχεδιασμού που ισχυρίζεται ότι κλάπηκαν, ώστε να λήξει οριστικά και άμεσα το ζήτημα που έχει προκύψει.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 2 με 8 Απριλίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 2 και 8 Απριλίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

4 Απριλίου

  • Creed Rise to Glory: Championship Edition – στο PSVR 2
  • Filthy Animals: Heist Simulator – σε PC
  • Meet Your Maker – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Atari Mania – σε PlayStation 4 και PlayStation 5
  • Creed: Rise to Glory – Championship Edition – στο PSVR 2
  • Hogwarts Legacy – σε PlayStation 4 και Xbox One
  • Road 96: Mile 0 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC

5 Απριλίου

  • Moviehouse – The Film Studio Tycoon – σε PC

6 Απριλίου

  • Batora: Lost Haven – στο Nintendo Switch
  • Curse of the Sea Rats – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Ravenswatch – σε PC
  • Everspace 2 – σε PC
  • Pupperazzi – στο Nintendo Switch
  • Marfusha – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S, και Nintendo Switch

7 Απριλίου

  • EA Sports PGA Tour 2023 – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • GrimGrimoire OnceMore – σε PlayStation 4, PlayStation 5, και Nintendo Switch

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Best of Boomer Shooters: Bigger and Boomier

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 20 Απριλίου το Best of Boomer Shooters: Bigger and Boomier. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 135,52€, και κοστίζει μόνο 16,94€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 1,88€ και πάνω, παίρνουμε το “Impaler”.

Την ίδια στιγμή, δίνοντας 11,29€ και πάνω, παίρνουμε όλα τα παραπάνω και μαζί μας δίνουν τους παρακάτω τίτλους:

  • Forgive Me Father
  • Viscerafest
  • The Citadel

Τέλος, με 16,94€ και πάνω, παίρνουμε επιπλέον το εξής:

  • Nightmare Reaper
  • Deadlink
  • Graven
  • Wrath: Aeon of Ruin

Scary Games to Play in the Dark

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 15 Απριλίου το Scary Games to Play in the Dark. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 156,73€, και κοστίζει μόνο 16,68€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 6,49€ και πάνω, παίρνουμε τα ακόλουθα:

  • Labyrinthine
  • Propnight

Την ίδια στιγμή, δίνοντας 11,12€ και πάνω, παίρνουμε όλα τα παραπάνω και μαζί μας δίνουν τους παρακάτω τίτλους:

  • Them and Us
  • The Blackout Club

Τέλος, με 16,68€ και πάνω, παίρνουμε επιπλέον το εξής:

  • Visage
  • The Mortuary Assistant
  • SCP: 5K

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Spring Mystery Bundle 2023

Με το Spring Mystery Bundle 2023 του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,10€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 14,99 ευρώ μας δίνουν τα κλειδιά 20 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Spring Mystery Bundle 2023 είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 17 τίτλους:

  • There Is No Light
  • Jack Move
  • Love Esquire – RPG/Dating Sim/Visual Novel
  • Impostor Factory
  • Gal*Gun 2 – Fanatical Edition
  • ATONE: Heart of the Elder Tree
  • Tunguska: The Visitation
  • Bound By Blades
  • I See Red
  • Trigon: Space Story
  • Cathedral
  • Lake
  • Freebird Adventures Triple Pack
  • Perfect Gold – Yuri Visual Novel
  • Gamedec – Definitive Edition
  • Chicken Police – Paint it RED!
  • The Letter – Horror Visual Novel

Build Your Own Prestige Collection Bundle

Με το Build Your Own Prestige Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στρατηγικής.

Στο Build Your Own Prestige Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε δύο παιχνίδια για 16,99€, τρία παιχνίδια για 23,99€, ή τέσσερα παιχνίδια στην τιμή των 30,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 21 τίτλους:

  • Fallout 4: Game of the Year Edition
  • DOOM Eternal
  • Wolfenstein II: The New Colossus – Digital Deluxe Edition
  • Curse of the Dead Gods
  • Arcade Paradise
  • Martha Is Dead
  • Road 96
  • Airborne Kingdom
  • Dead Island Definitive Collection
  • Metro Exodus
  • Darksiders Genesis
  • Roguebook
  • Dreamscaper
  • Parkasaurus
  • BPM: BULLETS PER MINUTE
  • Cat Cafe Manager
  • Iron Harvest
  • Not Tonight 2
  • Nickelodeon All-Star Brawl
  • Pathfinder: Kingmaker – Enhanced Plus Edition
  • Golden Light

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

Δωρεάν παιχνίδια για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε τα παιχνίδια που μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν από διάφορες πλατφόρμες και ηλεκτρονικά καταστήματα και τα παρουσιάζουμε σε μία εύχρηστη λίστα. Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να διαθέτουμε λογαριασμό στην ιστοσελίδα της κάθε πλατφόρμα του του εκάστοτε καταστήματος.

Εφόσον διαθέτουμε ή δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό, για να προσθέσουμε το σχετικό παιχνίδι στη συλλογή μας κάνουμε κλικ στον τίτλο του, από την παρακάτω λίστα, και ακολουθούμε τις οδηγίες που παρέχει ο κάθε ιστότοπος.

Μετά, αν δεν διαθέτουμε τον κατάλληλο client, τον κατεβάζουμε πατώντας το “client” στην καταχώρηση του παιχνιδιού και τον εγκαθιστούμε. Τέλος, πραγματοποιούμε σύνδεση και κατεβάζουμε το παιχνίδι στον υπολογιστή μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps