Home » Εβδομαδιαίες Στήλες » QuickSteps » Προστασία Παραβίασης, Κωδικός Λογαριασμού, Και Χειροκίνητες Ενημερώσεις Windows 11
QuickSteps#251 - Προστασία Παραβίασης, Κωδικός Λογαριασμού, Και Χειροκίνητες Ενημερώσεις Windows 11

Προστασία Παραβίασης, Κωδικός Λογαριασμού, Και Χειροκίνητες Ενημερώσεις Windows 11

Αυτή την εβδομάδα, ενεργοποιούμε την προστασία παραβίασης, μπλοκάρουμε την πρόσβαση προγραμμάτων στο Internet, αλλάζουμε τον κωδικό του λογαριασμού μας, κάνουμε χειροκίνητη εγκατάσταση ενημερώσεων, ενεργοποιούμε την προστασία από ransomware του Windows Security, και χρησιμοποιούμε βίντεο και πληροφορίες συστήματος ως wallpaper στα Windows 11. Δημιουργούμε σιλουέτες με το Photoshop.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να δείτε όλες τις δημοσιεύσεις της στήλης, μπορείτε είτε να κάνετε κλικ στην κατηγορία QuickSteps…

…ή να επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο. Για να βλέπετε ανά πάσα στιγμή τις νέες δημοσιεύσεις της στήλης μας, μπορείτε να προσθέσετε το link στους σελιδοδείκτες σας.

Πώς ενεργοποιώ την “Προστασία παραβίασης” στα Windows 11

Η Microsoft έχει ενσωματώσει στα Windows 11 το χαρακτηριστικό “Προστασία παραβίασης”, το οποίο αποτρέπει οποιαδήποτε αλλαγή στις ρυθμίσεις ασφαλείας του λειτουργικού συστήματος.

Αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να αποτρέψει την τροποποίηση σημαντικών ρυθμίσεων ασφαλείας των Windows, όπως η ελεγχόμενη πρόσβαση σε φακέλους. Για να ενεργοποιήσουμε την “Προστασία παραβίασης”, μπαίνουμε στις ρυθμίσεις και πηγαίνουμε στο “Απόρρητο και ασφάλεια”.

QuickSteps#251 - Προστασία Παραβίασης, Κωδικός Λογαριασμού, Και Χειροκίνητες Ενημερώσεις Windows 11

Έπειτα, επιλέγουμε την “Ασφάλεια των Windows”.

Στη συνέχεια, κάνουμε κλικ στην “Προστασία από ιούς και απειλές”.

Στο παράθυρο που θα ανοίξει, πατάμε στον σύνδεσμο “Διαχείριση ρυθμίσεων”, κάτω από τις “Ρυθμίσεις προστασίας από ιούς και απειλές”.

Τέλος, εντοπίζουμε την “Προστασία παραβίασης” και ενεργοποιούμε τον διακόπτη.

Πώς μπλοκάρω την πρόσβαση προγραμμάτων στο Internet στα Windows 11

To firewall είναι ένα ηλεκτρονικό τείχος προστασίας που ελέγχει την επικοινωνία, τη λήψη, και την αποστολή δεδομένων από όλα τα προγράμματα μέσω δικτύου.

1.Wall-of-fire
Technology Explained: Τί είναι το Firewall

Ακόμα και οι χρήστες που είναι λιγότερο εξοικειωμένοι με την τεχνολογία γνωρίζουν τη χρησιμότητα του antivirus για την ηλεκτρονική ασφάλεια των υπολογιστών μας. Όσον αφορά…

Τα Windows 11 διαθέτουν το δικό τους ενσωματωμένο τείχος προστασίας και σε αυτό του QuickSteps θα δούμε πώς μπορούμε να μπλοκάρουμε την πρόσβαση μεμονωμένων προγραμμάτων στο Internet.

Για να μπλοκάρουμε την πρόσβαση ενός προγράμματος στο Internet, γράφουμε στην αναζήτηση των Windows “Τείχος προστασίας και προστασία δικτύου” και κάνουμε κλικ στο “Άνοιγμα”.

Στη συνέχεια, πατάμε τον σύνδεσμο “Ρυθμίσεις για προχωρημένους”.

Στο παράθυρο που θα ανοίξει υπάρχει μία στήλη με τις διαθέσιμες ρυθμίσεις του τείχους προστασίας των Windows. Εμείς, επιλέγουμε τους “Κανόνες εξερχόμενων” και κάνουμε κλικ στη “Δημιουργία κανόνα”.

Τώρα, επιλέγουμε για τύπο κανόνα το “Πρόγραμμα” και πατάμε “Επόμενο”.

Χρησιμοποιώντας την “Αναζήτηση”, εντοπίζουμε το πρόγραμμα στον σκληρό δίσκο.

Τα περισσότερα προγράμματα εγκαθίστανται στα “Αρχεία εφαρμογών”, εκτός και αν εμείς επιλέξουμε διαφορετική τοποθεσία κατά τη διαδικασία εγκατάστασής τους.

Όταν εντοπίσουμε το πρόγραμμα, κάνουμε κλικ στο “Επόμενο”.

Σε αυτό το σημείο επιλέγουμε “Αποκλεισμός της σύνδεσης”, ώστε το τείχος προστασίας των Windows να μπλοκάρει οποιαδήποτε σύνδεση του προγράμματος με οποιοδήποτε δίκτυο, και πατάμε “Επόμενο”.

Στο επόμενο παράθυρο αφήνουμε επιλεγμένα και τα τρία πλαίσια και πατάμε “Επόμενο”.

Τέλος, δίνουμε ένα όνομα στον κανόνα και κάνουμε κλικ στο “Τέλος”.

Ο κανόνας που δημιουργήσαμε εμφανίζεται στη λίστα με τους κανόνες του τείχους προστασίας και έχει δίπλα το σύμβολο του απαγορευτικού.

Όσο αυτός ο κανόνας υπάρχει στη λίστα, το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν θα μπορεί να συνδεθεί στο Internet.

Σε περίπτωση που θελήσουμε να επιτρέψουμε και πάλι το πρόγραμμα να έχει πρόσβαση στο Internet, κάνουμε δεξί κλικ στον κανόνα, επιλέγουμε “Διαγραφή”, και στο παράθυρο που θα εμφανιστεί πατάμε “Ναι”.

Πώς αλλάζω τον κωδικό του λογαριασμού μου στα Windows 11

Στα Windows 11, όπως και στα Windows 10, υπάρχουν δύο είδη λογαριασμών, οι τοπικοί και αυτοί που συνδέονται με κάποιον λογαριασμό Microsoft. Σε αυτό το QuickSteps, θα δούμε πώς μπορούμε να αλλάξουμε τον κωδικό του λογαριασμού μας στα Windows 11, ανεξάρτητα σε ποιο είδος ανήκει.

Τι Σημασία Έχουν οι Λογαριασμοί Χρηστών στα Windows 7, 8, και 10

Οι λογαριασμοί χρηστών είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό στα Windows και σε κάθε λειτουργικό σύστημα. Όμως, οι περισσότεροι χρήστες αγνοούν τις δυνατότητες που προσφέρουν οι διαφορετικοί…

Αλλαγή κωδικού σε λογαριασμό Microsoft

Αν έχουμε δημιουργήσει τον λογαριασμό χρήστη με τη χρήση ενός λογαριασμού Microsoft, τότε ο κωδικός μας στα Windows είναι ο ίδιος με αυτόν που χρησιμοποιούμε στον λογαριασμό Microsoft.

Οπότε, για να αλλάξουμε τον κωδικό του λογαριασμού χρήστη, θα πρέπει να αλλάξουμε τον κωδικό του λογαριασμού Microsoft. Για να κάνουμε κάτι τέτοιο, ανοίγουμε τις ρυθμίσεις και κάνουμε κλικ στο “Λογαριασμοί”.

Έπειτα, πατάμε στο “Οι πληροφορίες σας”, κάνουμε κλικ στο “Λογαριασμοί”, και αυτόματα θα ανοίξει στον browser η σελίδα του λογαριασμού μας.

Για να συνεχίσουμε, πατάμε στην “Ασφάλεια”. Στην κορυφή της σελίδας θα εμφανιστούν τρεις επιλογές. Η πρώτη είναι η “Αλλαγή κωδικού”, όπου και κάνουμε κλικ στην “Αλλαγή του κωδικού πρόσβασής μου”.

Στη σελίδα που άνοιξε, στο πρώτο πεδίο γράφουμε τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιούμε τώρα, στο επόμενο πεδίο τον νέο κωδικό, και στο τρίτο πεδίο ξανά το νέο κωδικό για επιβεβαίωση.

Προαιρετικά, μπορούμε να επιλέξουμε το “Να ζητείται αλλαγή του κωδικού πρόσβασης μου κάθε 72 ημέρες”.

Είναι καλό στους online λογαριασμούς μας να αλλάζουμε κατά διαστήματα τους κωδικούς, για λόγους ηλεκτρονικής ασφάλειας. Από μόνοι μας το πιθανότερο είναι να το αμελήσουμε, αλλά έτσι θα μας το θυμίσει η Microsoft.

Για να ολοκληρώσουμε την αλλαγή του κωδικού, πατάμε “Αποθήκευση”.

Αλλαγή κωδικού σε τοπικό λογαριασμό

Αν ο λογαριασμός που έχουμε στα Windows είναι τοπικός, τότε μπαίνουμε στις ρυθμίσεις και επιλέγουμε το “Λογαριασμοί”.

Έπειτα, κάνουμε κλικ στις “Επιλογές εισόδου”.

Στη συνέχεια, κάνουμε κλικ στο “Κωδικός πρόσβασης” και επιλέγουμε “Αλλαγή”.

Στο παράθυρο που θα ανοίξει, γράφουμε τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιούμε και πατάμε “Επόμενο”.

Έπειτα, στα δύο πρώτα πεδία πληκτρολογούμε τον κωδικό που θέλουμε να ορίσουμε, στο τρίτο πεδίο γράφουμε μία υπόδειξη που θα μας θυμίζει τον κωδικό, και πατάμε “Επόμενο”.

Η υπόδειξη θα είναι ορατή στον οποιονδήποτε, οπότε καλό θα ήταν να μην γράψουμε εκεί κάτι που θα μπορούσε να αποκαλύψει σε έναν τρίτο τον κωδικό.

Στο τελευταίο παράθυρο, πατάμε “Τέλος” και κάνουμε επανεκκίνηση του υπολογιστή ή πραγματοποιούμε αποσύνδεση από τον λογαριασμό για να ολοκληρωθεί η αλλαγή του κωδικού.

Πώς κάνω χειροκίνητη εγκατάσταση ενημερώσεων στα Windows 11

Τα Windows 11 από προεπιλογή κατεβάζουν τις ενημερώσεις του λειτουργικού αυτόματα. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό είναι χρήσιμο, διότι έτσι είμαστε βέβαιοι ότι το σύστημά μας θα λειτουργεί σχεδόν πάντα απρόσκοπτα.

Ωστόσο, η χειροκίνητη εγκατάσταση των ενημερώσεων στα Windows μπορεί να φανεί χρήσιμη σε διάφορες περιπτώσεις. Για παράδειγμα, μπορούμε να αποφύγουμε την εγκατάσταση οδηγών που ενδέχεται να δημιουργήσουν πρόβλημα στο hardware.

Ένα άλλο σενάριο είναι η δημιουργία μιας τροποποιημένης εγκατάστασης των Windows, η οποία θα περιέχει τους οδηγούς συσκευών και όλες τις διαθέσιμες ενημερώσεις για το λειτουργικό που τροποποιούμε.

Ενσωμάτωση Drivers + Updates σε Windows ISO και Προσαρμοσμένη Εγκατάσταση

Πόσο πιο απλή θα ήταν η εγκατάσταση των Windows, αν μαζί με το λειτουργικό εγκαθιστούσαμε αυτόματα όλους τους απαραίτητους drivers, τις ενημερώσεις, τις ρυθμίσεις, αλλά…

Η Microsoft δημοσιεύει όλες τις ενημερώσεις στην ιστοσελίδα Κατάλογος του Microsoft Update. Μέσω αυτής της σελίδας και γνωρίζοντας το KB, μπορούμε να κατεβάσουμε χειροκίνητα όποια ενημέρωση θέλουμε.

Το KB είναι ο κωδικός της κάθε ενημέρωσης και μπορούμε να τον βρούμε είτε μέσω του επίσημου φόρουμ της Microsoft, είτε από τους αμέτρητους οδηγούς που δημοσιεύει η εταιρεία.

Για να εντοπίσουμε μία ενημέρωση, κάνουμε επικόλληση του KB της στο πλαίσιο της αναζήτησης και πατάμε το κουμπί “Αναζήτηση”.

Ακριβώς από κάτω θα εμφανιστεί μία λίστα με τις ενημερώσεις που έχουν αυτό το KB. Ο λόγος που βλέπουμε πολλαπλά αποτελέσματα είναι διότι η κάθε ενημέρωση είναι διαθέσιμη για διάφορα συστήματα.

Για παράδειγμα, η ενημέρωση με KB5019980 είναι διαθέσιμη για ARM64, x64, ARM64-based, και x64-based. Οπότε, θα πρέπει να κάνουμε κλικ στο κουμπί “Λήψη” που βρίσκεται δίπλα στην έκδοση που είναι συμβατή με το σύστημά μας.

Η ιστοσελίδα θα εμφανίσει ένα νέο παράθυρο στο οποίο αναγράφεται το πλήρες όνομα της ενημέρωσης και ακριβώς από κάτω υπάρχει ένας σύνδεσμος. Εμείς πατάμε σε αυτόν τον σύνδεσμο και αποθηκεύουμε το αρχείο στον υπολογιστή μας.

Όταν η λήψη ολοκληρωθεί, μπορούμε να τρέξουμε το αρχείο και να εγκαταστήσουμε την ενημέρωση στον υπολογιστή μας. Αντίστοιχα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το αρχείο αυτό για τη δημιουργία μιας τροποποιημένης εγκατάστασης των Windows 11.

Πώς ενεργοποιώ την προστασία από ransomware στο Windows Security

Στο παρελθόν είχαμε δει αναλυτικά τι είναι τα ransomware και γιατί είναι τόσο επικίνδυνα. Τα περισσότερα σύγχρονα προγράμματα προστασίας από ιούς έχουν ειδικά εργαλεία τα οποία εμποδίζουν τη δράση αυτών των ιών.

Αντίστοιχα, το Windows Security ή Ασφάλεια των Windows, διαθέτει ένα εργαλείο προστασίας από τα ransomware, το οποίο όμως δεν είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή.

Για να ενεργοποιήσουμε την προστασία από τα ransomware στα Windows 11, ανοίγουμε τις ρυθμίσεις και μπαίνουμε στο “Απόρρητο και ασφάλεια”.

Έπειτα, κάνουμε κλικ στην “Ασφάλεια των Windows”.

Στη συνέχεια, πατάμε στο “Προστασία από ιούς και απειλές”.

Στο τέλος του νέου παραθύρου που θα ανοίξει υπάρχει η κατηγορία “Προστασία από ransomware”. Κάνουμε κλικ στη “Διαχείριση προστασίας από ransomware” για να μεταφερθούμε στη σελίδα των σχετικών ρυθμίσεων.

Σε αυτήν τη σελίδα υπάρχει ένα διακόπτης κάτω από τη ρύθμιση για την “Ελεγχόμενη πρόσβαση σε φακέλους” την οποία και ενεργοποιούμε.

Αυτό ήταν, μόλις ενεργοποιήσαμε το εργαλείο προστασίας από ransomware που προσφέρει το Windows Security.

Πλέον, στη σελίδα της προστασίας από ransomware υπάρχουν τρεις σύνδεσμοι. Κάνοντας κλικ στον πρώτο, βλέπουμε τις τελευταίες ενέργειες που πραγματοποίησε το πρόγραμμα.

Από τον σύνδεσμο “Προστατευμένοι φάκελοι” μπορούμε να δούμε ποιοι φάκελοι προστατεύονται, να προσθέσουμε ακόμη περισσότερους στη λίστα, ή να αφαιρέσουμε όποιον θέλουμε.

Τέλος, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο “Να επιτρέπεται μια εφαρμογή μέσω της ελεγχόμενης πρόσβασης σε φακέλους” μπορούμε να προσθέσουμε στη λίστα εφαρμογές των οποίων την δράση δεν θα παρακολουθεί το εργαλείο προστασίας από ransomware.

Αυτές οι εφαρμογές θα μπορούν να πραγματοποιούν αλλαγές σε φακέλους και αρχεία χωρίς να ελέγχονται για τυχόν κακόβουλη δράση. Γι' αυτό, σας συστήνουμε να προσθέσετε στη λίστα μόνο προγράμματα τα οποία εμπιστεύεστε απόλυτα.

Χρήση βίντεο και πληροφοριών συστήματος ως wallpaper στα Windows 11

Η Επιφάνεια εργασίας είναι το τμήμα του λειτουργικού συστήματος που βλέπουμε πιο συχνά από οτιδήποτε άλλο στον υπολογιστή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τη βαριόμαστε και να θέλουμε να αλλάζουμε τακτικά το φόντο.

Συνήθως χρησιμοποιούμε στατικές εικόνες που βρίσκουμε στο διαδίκτυο. Ωστόσο, υπάρχουν προγράμματα που βοηθούν στο να χρησιμοποιούμε ως φόντο βίντεο ή να προβάλλουμε στην Επιφάνεια εργασίας μία πληθώρα από πληροφορίες συστήματος.

Ένα από τα πιο εύχρηστα και ελαφριά προγράμματα του είδους είναι το AwesomeWallpaper, το οποίο μπορούμε να κατεβάσουμε από την επίσημη ιστοσελίδα του.

Μόλις ανοίξουμε για πρώτη φορά το AwesomeWallpaper, στην Επιφάνεια εργασίας θα εμφανιστούν αρκετές πληροφορίες συστήματος, όπως η μνήμη RAM και ο επεξεργαστής που διαθέτει ο υπολογιστής.

Για να μπούμε στις ρυθμίσεις του AwesomeWallpaper, κάνουμε δεξί κλικ στο εικονίδιο του στη γραμμή ειδοποιήσεων και επιλέγουμε “Settings”.

Στο παράθυρο των ρυθμίσεων υπάρχουν επτά καρτέλες. Στην καρτέλα “General” διαλέγουμε τον τύπο του φόντου και σε ποιες οθόνες θέλουμε να προβάλλεται, αν φυσικά έχουμε συνδεδεμένες στον υπολογιστή πάνω από μία οθόνες.

Από την καρτέλα “System Information” ρυθμίζουμε το σημείο της οθόνης που θα εμφανίζονται οι πληροφορίες συστήματος, το χρώμα και το μέγεθος της γραμματοσειράς, και πόσο διάφανο θα είναι το κείμενο.

Επιπλέον, μπορούμε να επιλέξουμε κάθε πόσα δευτερόλεπτα, λεπτά, ή ώρες, θα ανανεώνονται οι πληροφορίες συστήματος που προβάλλονται στο φόντο.

Στην καρτέλα “Image” επιλέγουμε την εικόνα που θέλουμε για φόντο, ρυθμίζουμε τη θέση της στην οθόνη, αν θα επιτρέπεται η παραμόρφωσή της ώστε να γεμίζει πλήρως την οθόνη, και πόσο διάφανη θέλουμε να είναι.

Η καρτέλα “Gallery” μας δίνει την δυνατότητα να προβάλλουμε ένα σύνολο εικόνων, τις οποίες η εφαρμογή θα εναλλάσσει ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Αρχικά, επιλέγουμε τον φάκελο που περιέχει τις εικόνες, ρυθμίζουμε κάθε πόσο χρόνο θέλουμε η εφαρμογή να αλλάζει εικόνα, και τέλος επιλέγουμε αν επιθυμούμε να ξεκινά αυτόματα η εναλλαγή των εικόνων.

Αν επιλέξουμε να μην γίνεται αυτόματη εναλλαγή των εικόνων, θα πρέπει να κάνουμε δεξί κλικ στο εικονίδιο του AwesomeWallpaper στη γραμμή ειδοποιήσεων και να πατήσουμε “Play”.

Έπειτα, από την καρτέλα “Video” επιλέγουμε ένα βίντεο το οποίο θα εμφανίζεται ως φόντο στην Επιφάνεια εργασίας.

Κατά τα άλλα, μπορούμε να ρυθμίσουμε αν θα γίνεται αυτόματη αναπαραγωγή του βίντεο και αν θα παίζει από την αρχή όταν ολοκληρωθεί η αναπαραγωγή του.

Όπως και με τη επιλογή “Gallery”, αν διαλέξουμε να μην γίνεται αυτόματη αναπαραγωγή του βίντεο, θα πρέπει να κάνουμε δεξί κλικ στο εικονίδιο του AwesomeWallpaper στη γραμμή ειδοποιήσεων και να πατήσουμε “Play”.

Προτελευταία είναι η καρτέλα “Web”, η οποία επιτρέπει την προβολή του περιεχομένου μιας ιστοσελίδας.

Τέλος, υπάρχει και η καρτέλα “Window” που προσφέρει τη δυνατότητα να κάνουμε πάντα ορατό το παράθυρο μιας εφαρμογής.

Πώς δημιουργώ σιλουέτες στο Photoshop

Οι σιλουέτες μπορούν να φανούν χρήσιμες στη δημιουργία λογότυπων, μινιμαλιστικών εικόνων, και διάφορων άλλων γραφικών. Με το Photoshop μπορούμε να δημιουργήσουμε σιλουέτες, από οποιαδήποτε εικόνα, εύκολα και γρήγορα.

Αρχικά, ανοίγουμε την εικόνα η οποία περιέχει το αντικείμενο που θέλουμε να μετατρέψουμε σε σιλουέτα.

Έπειτα, κάνουμε κλικ στο μενού “Select” και πατάμε το “Subject”.

Το Photoshop θα επιλέξει αυτόματα το κύριο αντικείμενο. Αν διαπιστώσουμε ότι η επιλογή έχει λάθη, τα διορθώνουμε χρησιμοποιώντας τα εργαλεία επιλογής που παρέχει το πρόγραμμα.

Στη συνέχεια, πατάμε τον συνδυασμό “Ctrl+J” για να δημιουργήσουμε ένα νέο layer το οποίο περιέχει το επιλεγμένο αντικείμενο.

Μετά, πατάμε το μάτι δίπλα στο αρχικό layer για να το αποκρύψουμε και κάνουμε διπλό κλικ στο “Layer 1” για να ανοίξουμε τα “Layer Style”.

Στο παράθυρο των Layer Style, διαλέγουμε το “Color Overlay”, στο “Blend Mode” επιλέγουμε το “Normal”, ως χρώμα ορίζουμε το μαύρο, ρυθμίζουμε το “Opacity” στο “100%”, και πατάμε “OK”.

Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε τη σιλουέτα του μοντέλου που επιλέξαμε για τις ανάγκες του οδηγού.

Η ποιότητα της σιλουέτας εξαρτάται από το πόσο καλά είχαμε επιλέξει το αντικείμενο.

QuickSteps#251 - Προστασία Παραβίασης, Κωδικός Λογαριασμού, Και Χειροκίνητες Ενημερώσεις Windows 11

Σας άρεσαν τα QuickSteps της εβδομάδας;

Πώς σας φάνηκαν οι συμβουλές και τα κόλπα αυτής της εβδομάδας; Γνωρίζατε ή/και χρησιμοποιούσατε κάποιο από αυτά;

Έχετε να προτείνετε κάποιο δικό σας κόλπο, ή μία συμβουλή που θέλετε να μπει στη στήλη μας; Γράψτε τη στο Questions.pcsteps.gr και ίσως τη δημοσιεύσουμε σε μελλοντικό οδηγό.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps