Home » Software » Παιχνίδια » Μειωμένη Κατανάλωση Ρεύματος Xbox, Τα Καλύτερα Deck Στο Marvel Snap, PoP Remake
GamingSteps#20221112 - Μειωμένη Κατανάλωση Xbox, Τα Καλύτερα Deck Στο Marvel Snap, Prince of Persia Remake

Μειωμένη Κατανάλωση Ρεύματος Xbox, Τα Καλύτερα Deck Στο Marvel Snap, PoP Remake

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι δεν ακύρωσε το Prince of Persia: the Sands of Time Remake, αλλά συνεχίζει ενεργά την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Επιπλέον, ακύρωσε όλες τις προπαραγγελίες. Έχοντας ομολογουμένως τη μεγαλύτερη εμπειρία από όλους στο Marvel Snap ο Ben Brode μοιράστηκε με το κοινό τα τρία καλύτερα deck που έχει φτιάξει. Η Microsoft δημοσίευσε έρευνα σχετικά με την κατανάλωση ενέργειας των Xbox.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Η Ubisoft δεν ακύρωσε το Prince of Persia: the Sands of Time Remake

Τους τελευταίους μήνες κυκλοφορούν φήμες και αναφορές που σημειώνουν ότι η Ubisoft ακύρωσε το Prince of Persia: the Sands of Time Remake. Η εταιρεία δεν είχε αναφερθεί στο θέμα. Όμως, στις 7 Νοεμβρίου του 2022 δημοσίευσε μία ενημέρωση σχετικά με την ακύρωση ή όχι του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η εταιρεία, δεν ακύρωσε τον τίτλο, αντιθέτως η Ubisoft Montréal συνεχίζει να εργάζεται ενεργά στην ανάπτυξη και βελτίωση του. Επιπλέον, ανέφερε ότι θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες, όταν θα είναι έτοιμη.

Όσον αφορά την χρονική στιγμή της κυκλοφορίας του Prince of Persia: the Sands of Time Remake, η Ubisoft ανέφερε ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία και δεν είναι σε θέση να δώσει κάποιο χρονοδιάγραμμα.

Τέλος, η δημιουργός και εκδότης αρκετών εκ των παιχνιδιών δράσης της σειράς Prince of Persia τόνισε ότι έχει ακυρώσει όλες τις προπαραγγελίες και έχει επιστρέψει τα χρήματα στους πελάτες της.

Ο δημιουργός του Marvel Snap αποκαλύπτει τα καλύτερα deck του

Ο Ben Brode είναι πρώην διευθυντής σχεδιασμού του Hearthstone της Blizzard και ιδρυτής της εταιρείας Second Dinner. Το πρώτο παιχνίδι της εταιρείας του είναι το Marvel Snap, ένα παιχνίδι καρτών αρκετά διαφορετικό από τα άλλα.

Το Snap έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές διότι χρησιμοποιεί μικρά deck, οι μάχες του διαρκούν ελάχιστα λεπτά, και οι μηχανισμοί που έχει σχεδιάσει ο Brode και η ομάδα του δίνουν μεγάλο βάθος στο παιχνίδι και προσφέρουν πολλές δυνατότητες ανάπτυξης στρατηγικής.

GamingSteps#20221112 - Μειωμένη Κατανάλωση Xbox, Τα Καλύτερα Deck Στο Marvel Snap, Prince of Persia Remake

Ο Brode, εκτός από δημιουργός παιχνιδιών με κάρτες, είναι και ο ίδιος φανατικός παίκτης. Έχοντας ομολογουμένως τη μεγαλύτερη εμπειρία από όλους στο Marvel Snap θέλησε να μοιραστεί με τους παίκτες τα τρία καλύτερα deck που έχει φτιάξει και την αγαπημένη του κάρτα.

Το πρώτο deck είναι το Omega και το βασικό του χαρακτηριστικό είναι το combo των καρτών Omega Red, Iron Man, και Onslaugh. Δεύτερο έρχεται το Butthead deck το οποίο περιέχει κυρίως “κακές” κάρτες, πραγματικά κακές κάρτες που επηρεάζουν με περίεργους τρόπους τη μάχη και τον αντίπαλο παίκτη.

Για το τέλος, ο Brode κράτησε το Beast deck που στην ουσία είναι ένα κλασικό deck με “φθηνές” κάρτες, που μπορείς να ξεφορτωθείς εύκολα και να μένεις σχεδόν σε κάθε γύρω χωρίς κάρτες στο χέρι. Ο Ben Brode έχει περιγράψει αναλυτικά τη στρατηγική πίσω από κάθε deck και μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ.

Όσον αφορά την αγαπημένη κάρτα του Brode, αυτή είναι ο Mysterio, μία από τις πρώτες κάρτες που σχεδίασε αυτός και η ομάδα του. Του αρέσει διότι “φωτογραφίζει” την πραγματική διασκέδαση πίσω από το Marvel Snap, το οποίο είναι ένα “πνευματικό παιχνίδι”.

Η κάρτα κοστίζει μόνο 2 ενέργεια και έχει 5 δύναμη, αλλά το κλειδί δεν είναι το χαμηλό κόστος έναντι της δύναμης της. Το δυνατό σημείο του Mysterio είναι ότι μεταμφιέζεται σε δύο άλλες κάρτες τις οποίες τοποθετεί στις άλλες περιοχές, ώστε να μπερδέψει τον αντίπαλο για το ποια είναι η αυθεντική εκδοχή.

Μείωση ποιότητας γραφικών στα Xbox για λιγότερη κατανάλωση ρεύματος

Η Microsoft δημοσίευσε μία νέα έρευνα στο Xbox Insider Hub που περιλαμβάνει ορισμένες ερωτήσεις σχετικά με τις ρυθμίσεις γραφικών των παιχνιδιών και τα χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας των κονσολών της και κατ' επέκταση τους λογαριασμούς ρεύματος των χρηστών.

Κύριος στόχος των ερωτήσεων είναι να ανακαλύψει η εταιρεία τις σκέψεις των χρηστών γύρω από πιθανές αλλαγές στην ποιότητα των παιχνιδιών με την εφαρμογή ρυθμίσεων που βελτιστοποιούν την ανάλυση, το frame rate, και τα οπτικά εφέ με στόχο τη μειωμένη κατανάλωση ενέργειας.

Φαίνεται ότι η εταιρεία εξετάζει την εφαρμογή ορισμένων αυτοματοποιημένων ρυθμίσεων σε συγκεκριμένα σενάρια. Για παράδειγμα, θα μπορούσε το Xbox να μειώνει το frame rate ή την ανάλυση του παιχνιδιού αν διαπιστώσει ότι ο παίκτης είναι ανενεργός για συγκεκριμένο χρόνο.

Τέλος, η έρευνα της Microsoft ζητά από τους παίκτες να εκφράσουν τις ανησυχίες τους γύρω από το κατά πόσο τα χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας επηρεάζουν αρνητικά τη gameplay εμπειρία που προσφέρουν τα παιχνίδια στις Xbox κονσόλες.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 13 με 19 Νοεμβρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20221112 - Μειωμένη Κατανάλωση Xbox, Τα Καλύτερα Deck Στο Marvel Snap, Prince of Persia Remake

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 13 και 19 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

15 Νοεμβρίου

  • Bound by Blades – σε PC
  • Bravery & Greed – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Edengate: The Edge of Life – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC
  • Floodland – σε PC
  • Pentiment – σε Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Smurfs Kart – στο Nintendo Switch
  • Somerville – σε Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Syberia: The World Before – σε PlayStation 5 και Xbox Series X/S
  • Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge – στο PlayStation 5
  • RWBY: Arrowfell – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC

16 Νοεμβρίου

  • Call of Duty: Warzone 2.0 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC

17 Νοεμβρίου

  • Espire 2 – στο Meta Quest 2
  • Frozen Flame – σε PC
  • Goat Simulator 3 – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • My Fantastic Ranch – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Oakenfold – σε PC
  • Starsand – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, και Xbox Series X/S
  • Wobbledogs: Console Edition – στο Nintendo Switch
  • Cardfight!! Vanguard Dear Days – σε Nintendo Switch και PC
  • Monochrome Mobius: Rights and Wrongs Forgotten – σε PC

18 Νοεμβρίου

  • The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Heidelberg 1693 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και Nintendo Switch
  • Pokemon Scarlet και Pokemon Violet – στο Nintendo Switch
  • Marvel's Spider-Man: Miles Morales – σε PC
  • Pid – στο Nintendo Switch
  • Resident Evil 3 – στο Nintendo Switch
  • Ys VIII: Lacrimosa of Dana – στο PlayStation 5

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Train Simulator: All Aboard! Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 19 Νοεμβρίου το Train Simulator: All Aboard! Bundle. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 395,06€, και κοστίζει μόνο 12,18€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1,01€ παίρνουμε το “Train Simulator Classic” και 5 DLC.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 7,20€ παίρνουμε επιπλέον 4 DLC του παιχνιδιού.

Τέλος, αν δώσουμε από 12,18€ και πάνω, παίρνουμε όλα τα παραπάνω, μαζί με 9 ακόμα DLC.

The Complete 11 Bit Collection

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 19 Νοεμβρίου του 2022 το εξαιρετικό The Complete 11 Bit Collection. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 211,98€, και κοστίζει μόνο 14,96€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1,04€ παίρνουμε το “Anomaly Game Collection” και το “Spacecom”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 13,40€ παίρνουμε επιπλέον το “This War of Mine: Complete Edition”, το “Beat Cop”, και το “Tower 57”.

Τέλος, αν δώσουμε από 14,96€ και πάνω, παίρνουμε όλα τα παραπάνω, μαζί με το “Frostpunk: Game of the Year edition”, το “South of the Circle”, το “Children of Morta: Complete Edition”, και το “Moonlighter: Complete Edition”.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Birthday Mystery Bundle

Με το Phantom Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,15€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 8,09 ευρώ μας δίνουν τα κλειδιά 10 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Birthday Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 20 τίτλους:

  • The Darkside Detective: A Fumble in the Dark
  • Behind the Frame: The Finest Scenery
  • Wolfenstein: The New Order
  • Wolfenstein: The Old Blood
  • Hypnospace Outlaw
  • Adios
  • Nanotale – Typing Chronicles
  • Mutazione
  • TombStar
  • Sniper Ghost Warrior 3 – Season Pass Edition
  • Learning Factory
  • Beach Buggy Racing 2: Island Adventure
  • The Darkside Detective
  • Space Hulk: Tactics
  • MudRunner
  • Calico
  • Old School Musical
  • The Wild Eight
  • Not Tonight
  • Family Man

Build Your Own Nitro Bundle 3

Με το Build Your Own Nitro Bundle 3του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στρατηγικής.

Στο Build Your Own Nitro Bundle 3 επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε ένα παιχνίδι για 1,00€, πέντε παιχνίδια για 2,99€, ή δέκα παιχνίδια στην τιμή των 4,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 18 τίτλους:

  • SpeedRunners
  • V-Rally 4
  • Clustertruck
  • Crashday Redline Edition
  • GRIP: Combat Racing
  • Hotshot Racing
  • Pocket Cars
  • Monster Truck Championship
  • Super Pilot
  • Vector Thrust
  • Race Condition
  • Antigraviator
  • Nimbus
  • 80's OVERDRIVE
  • Homebrew – Patent Unknown
  • Tinker Racers
  • Dino Run DX
  • Crash Drive 2

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

Δωρεάν το Alba – A Wildlife Adventure και το Shadow Tactics στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το Alba – A Wildlife Adventure, μία περιπέτεια που κυκλοφόρησε το 2020, και το Shadow Tactics, ένα παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο που κυκλοφόρησε το 2016.

Για να πάρουμε δωρεάν το Alba – A Wildlife Adventure και το Shadow Tactics, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε τα παιχνίδια στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps