Home » Εβδομαδιαίες Στήλες » QuickSteps » Ψηφιακή Βοηθός Με Εντολές Στα Ελληνικά, Αναβαθμίσεις Και Ηχητικό Μήνυμα Windows 11
QuickSteps#241 - Ψηφιακή Βοηθός Με Εντολές Στα Ελληνικά, Αναβαθμίσεις Και Ηχητικό Μήνυμα Windows 11

Ψηφιακή Βοηθός Με Εντολές Στα Ελληνικά, Αναβαθμίσεις Και Ηχητικό Μήνυμα Windows 11

Αυτή την εβδομάδα, προβάλλουμε και διαγράφουμε το ιστορικό αναβαθμίσεων, διορθώνουμε τα θολά γράμματα στα μενού των προγραμμάτων, μεταφέρουμε παράθυρα μεταξύ εικονικών επιφανειών εργασίας, προσθέτουμε ηχητικό μήνυμα κατά τη σύνδεση, ενεργοποιούμε τη σίγαση μικροφώνου με μία συντόμευση πληκτρολογίου, και χρησιμοποιούμε το αρχείο καταγραφής συμβάντων στα Windows 11. Μαθαίνουμε λεπτομέρειες για τη Demy Assistant και τα πλεονεκτήματα της πλήρους έκδοσης.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να δείτε όλες τις δημοσιεύσεις της στήλης, μπορείτε είτε να κάνετε κλικ στην κατηγορία QuickSteps…

…ή να επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο. Για να βλέπετε ανά πάσα στιγμή τις νέες δημοσιεύσεις της στήλης μας, μπορείτε να προσθέσετε το link στους σελιδοδείκτες σας.

Προβολή και εκκαθάριση του ιστορικού αναβαθμίσεων στα Windows 11

Τα Windows 11 διατηρούν ένα πλήρες ιστορικό με όλες τις ενημερώσεις που έχουν εγκαταστήσει στο σύστημα μας. Το ιστορικό αυτό βοηθά να ελέγχουμε τα update που έχει λάβει ο υπολογιστής και επιτρέπει την απεγκατάσταση σχεδόν οποιασδήποτε ενημέρωσης.

Προβολή ιστορικού

Για να δούμε το ιστορικό των ενημερώσεων στα Windows 11, ανοίγουμε τις ρυθμίσεις, κάνουμε κλικ στο “Windows Update”, και πατάμε το “Ιστορικό ενημερώσεων”.

QuickSteps#241 - Ψηφιακή Βοηθός Με Εντολές Στα Ελληνικά, Αναβαθμίσεις Και Ηχητικό Μήνυμα Windows 11

Σε αυτό το σημείο βλέπουμε όλες τις ενημερώσεις που έχουν εγκαταστήσει τα Windows, χωρισμένες σε κατηγορίες.

Κατάργηση ενημερώσεων

Εάν θέλουμε να καταργήσουμε μία ενημέρωση, ανοίγουμε τις ρυθμίσεις των Windows, μπαίνουμε στο “Windows Update”, κάνουμε κλικ στο “Ιστορικό ενημερώσεων”, και πατάμε την “Κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων”.

Στο παράθυρο που θα ανοίξει, εντοπίζουμε την ενημέρωση που θέλουμε να καταργήσουμε, την επιλέγουμε, και πατάμε “Κατάργηση εγκατάστασης”.

Τα Windows θα εμφανίσουν μία προειδοποίηση, ώστε να βεβαιωθούν ότι όντως θέλουμε να καταργήσουμε την ενημέρωση. Για να συνεχίσουμε, κάνουμε κλικ στο “Ναι”.

Μετά από λίγο, το λειτουργικό σύστημα θα έχει ολοκληρώσει την κατάργηση της ενημέρωσης και θα αφαιρέσει την καταχώρησή της από το ιστορικό.

Εκκαθάριση ιστορικού

Εάν για οποιονδήποτε λόγο θέλουμε να διαγράψουμε το ιστορικό ενημερώσεων, γράφουμε στην αναζήτηση “Γραμμή εντολών” και πατάμε “Εκτέλεση με δικαιώματα διαχειριστή”.

Έπειτα, αντιγράφουμε την παρακάτω εντολή, την κάνουμε επικόλληση στη Γραμμή εντολών, και πατάμε “Enter”. Με αυτόν τον τρόπο, διακόπτουμε τη λειτουργία του Windows Update.

net stop wuauserv

Στη συνέχεια, πληκτρολογούμε την ακόλουθη εντολή και πατάμε “Enter”, για να διαγράψουμε το ιστορικό ενημερώσεων.

del C:\Windows\SoftwareDistribution\DataStore\Logs\edb.log

Τέλος, εκτελούμε την εντολή “net start wuauserv”, για να εκκινήσουμε εκ νέου το Windows Update.

Πώς διορθώνω τα θολά γράμματα στα μενού των προγραμμάτων στα Windows 11

Ένα από τα πιο ασυνήθιστα προβλήματα που παρουσιάζουν τα Windows 11 είναι τα θολά γράμματα στα μενού διάφορων προγραμμάτων.

Για να διορθώσουμε το πρόβλημα με τα θολά γράμματα, γράφουμε το όνομα του προγράμματος στην αναζήτηση και επιλέγουμε “Άνοιγμα θέσης αρχείου”.

Στο παράθυρο που θα ανοίξει, κάνουμε δεξί κλικ στη συντόμευση του προγράμματος και διαλέγουμε πάλι το “Άνοιγμα θέσης αρχείου”.

Κάνουμε δεξί κλικ στο αρχείο “.exe” του προγράμματος και πατάμε “Ιδιότητες”.

Μόλις ανοίξει το παράθυρο των ιδιοτήτων, πηγαίνουμε στην καρτέλα “Συμβατότητα” και κάνουμε κλικ στο κουμπί “Αλλαγή υψηλών ρυθμίσεων DPI”.

Έπειτα, ενεργοποιούμε την “Παράκαμψη συμπεριφοράς υψηλής κλίμακας DPI.”, στην “Εκτέλεση προσαρμογής από:” επιλέγουμε την “Εφαρμογή”, και πατάμε “OK”.

Τέλος, κάνουμε κλικ στο “OK” για να κλείσουμε το παράθυρο των ιδιοτήτων. Από εδώ και στο εξής, τα γράμματα στα μενού του συγκεκριμένου προγράμματος δεν θα είναι θολά.

Μεταφορά παραθύρων μεταξύ εικονικών επιφανειών εργασίας στα Windows 11

Οι εικονικές επιφάνειες εργασίας μπορούν να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες σε πολλές περιπτώσεις. Για παράδειγμα, μπορούμε σε μία επιφάνεια εργασίας να διατηρούμε ανοιχτά προγράμματα τα οποία αφορούν τη δουλειά μας και στην άλλη αυτά που έχουν σχέση με προσωπικές εργασίες.

Αν χρησιμοποιούμε τις εικονικές επιφάνειες εργασίας στα Windows 11, ενδέχεται για οποιονδήποτε λόγο να χρειαστεί να μεταφέρουμε ένα παράθυρο από την μία στην άλλη.

Κάτι τέτοιο είναι δυνατό μέσω της προβολής εργασιών, την οποία μπορούμε να ανοίξουμε πατώντας το σχετικό εικονίδιο στη Γραμμή Εργασιών ή χρησιμοποιώντας τη συντόμευση πληκτρολογίου “Win+Tab”.

Όταν ανοίξει η “Προβολή εργασιών”, μεταφέρουμε τον δείκτη του ποντικιού πάνω από το παράθυρο το οποίο θέλουμε να μεταφέρουμε, πατάμε παρατεταμένα το αριστερό κλικ, και σύρουμε το παράθυρο στην εικονική επιφάνεια εργασίας της αρεσκείας μας.

Υπάρχει ένας ακόμη τρόπος με τον οποίο μπορούμε να μεταφέρουμε παράθυρα μεταξύ των εικονικών επιφανειών εργασίας. Κάνουμε δεξί κλικ στο παράθυρο που μας ενδιαφέρει και από το μενού “Μετακίνηση σε” επιλέγουμε την επιφάνεια εργασίας στην οποία θέλουμε να το μετακινήσουμε.

Προσθήκη ηχητικού μηνύματος κατά τη σύνδεση στα Windows 11

Σε παλαιότερες εκδόσεις Windows, εκτός από την εμφάνιση, μπορούσαμε να αλλάζουμε όλους τους ήχους του συστήματος. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούσαμε να εξατομικεύσουμε ακόμα περισσότερο το λειτουργικό σύστημα.

Ωστόσο, στα Windows 11 η Microsoft αφαίρεσε ή απενεργοποίησε τις περισσότερες ρυθμίσεις ήχου. Μία από αυτές είναι ο ήχος που κάνει το λειτουργικό σύστημα όταν πραγματοποιούμε σύνδεση.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η απενεργοποίηση αυτού του ήχου επιταχύνει τον χρόνο εκκίνησης του λειτουργικού. Όμως, υπάρχει τρόπος να επαναφέρουμε αυτή τη ρύθμιση, με μία τροποποίηση στο Μητρώο των Windows.

Το Μητρώο των Windows περιέχει σημαντικά δεδομένα για τη σωστή λειτουργία του υπολογιστή. Γι’ αυτό, καλό θα ήταν να πάρουμε ένα αντίγραφο ασφαλείας (backup) πριν προβούμε σε οποιαδήποτε αλλαγή.

Τι είναι το Windows Registry (Μητρώο των Windows)

Ακόμα και σχετικά αρχάριοι χρήστες, όλο και κάπου θα έχουν ακούσει για το μυστηριώδες και μάλλον χαώδες Windows registry. Θα το βρούμε σε πολλούς οδηγούς…

Ενεργοποίηση ήχου σύνδεσης

Για να ανοίξουμε το Μητρώο των Windows, πατάμε τα πλήκτρα “Win+R”, στο παράθυρο της εκτέλεσης γράφουμε “regedit”, και κάνουμε κλικ στο “OK”.

Μετά, αντιγράφουμε την ακόλουθη διαδρομή, την κάνουμε επικόλληση στη γραμμή διευθύνσεων του Μητρώου των Windows, και πατάμε Enter.

HKEY_CURRENT_USER\AppEvents\EventLabels\WindowsLogon

Στη συνέχεια, κάνουμε δεξί κλικ στον κενό χώρο, επιλέγουμε “Δημιουργία → Τιμή DWORD (32-bit)”, και ονομάζουμε τη νέα τιμή “ExcludeFromCPL”.

Πάντοτε επιλέγουμε αυτόν τον τύπο τιμής, ακόμα και αν έχουμε 64bit Windows. Το QWORD (64 bit) είναι διαφορετικό είδος τιμής και δεν θα λειτουργήσει.

Έπειτα, κάνουμε διπλό κλικ στο “ExcludeFromCPL”, στα “Δεδομένα τιμής” πληκτρολογούμε “0”, και πατάμε το “OK”.

Μετά, κάνουμε επανεκκίνηση του υπολογιστή μας για να εφαρμόσουμε τις αλλαγές.

Ρύθμιση ήχου σύνδεσης

Για να αλλάξουμε τον προεπιλεγμένο ήχο που κάνουν τα Windows 11 όταν πραγματοποιούμε σύνδεση, ανοίγουμε τις ρυθμίσεις και μπαίνουμε στην “Εξατομίκευση”.

Πηγαίνουμε στην κατηγορία “Θέματα” και κάνουμε κλικ στο “Ήχοι Προεπιλογή των”.

Στο παράθυρο που θα ανοίξει, εντοπίζουμε την καταχώρηση “Σύνδεση στα Windows”, την επιλέγουμε, και χρησιμοποιώντας την “Αναζήτηση”, εντοπίζουμε τον ήχο που θέλουμε να αναπαράγει το λειτουργικό σύστημα.

Ως ήχο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οτιδήποτε θέλουμε, από μία απλή μελωδία έως ένα ηχητικό μήνυμα με το οποίο θα μας καλωσορίζει το λειτουργικό σύστημα.

Εφόσον επιλέξουμε τον ήχο που θέλουμε, κάνουμε κλικ στο κουμπί “Δοκιμή”, για να βεβαιωθούμε ότι τα Windows τον αναπαράγουν σωστά, και πατάμε “OK”.

Πρέπει να τονίσουμε ότι τα Windows υποστηρίζουν μόνο αρχεία τύπου “.wav”, όσον αφορά τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις. Γι' αυτό, αν το αρχείο που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε δεν είναι αυτής της μορφής, θα πρέπει να το μετατρέψουμε στο κατάλληλο format.

Υπάρχουν διάφορα προγράμματα με τη βοήθεια των οποίων μπορούμε να αλλάζουμε τη μορφή των αρχείων ήχου. Σε παλαιότερο οδηγό έχουμε δει αναλυτικά τις καλύτερες εφαρμογές.

Εύκολη και Γρήγορη Οργάνωση και Επεξεργασία Τραγουδιών στο PC

Η συλλογή μουσικής που έχουμε στον υπολογιστή μας μπορεί να είναι διάσπαρτη σε φακέλους και υποφακέλους, ή σε όμορφα δομημένη τάξη. Μια οργανωμένη λίστα τραγουδιών…

Σίγαση μικροφώνου με μία συντόμευση πληκτρολογίου στα Windows 11

Συνήθως, χρησιμοποιούμε το μικρόφωνο του υπολογιστή για να συνομιλούμε με άλλους μέσω εφαρμογών και υπηρεσιών όπως το Teams ή το Facebook, ή για να κάνουμε ηχογραφήσεις.

Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να το έχουμε ενεργό οποιαδήποτε άλλη στιγμή. Για απενεργοποιήσουμε το μικρόφωνο, πρέπει να ανοίξουμε τις ρυθμίσεις των Windows, να μπούμε στο “Σύστημα → Ήχος”, και στην ενότητα “Έξοδος” να πατήσουμε το εικονίδιο του ήχου δίπλα στην “Ένταση”.

Ωστόσο, με το MicSwitch μπορούμε να επιταχύνουμε αυτή τη διαδικασία, δημιουργώντας συντομεύσεις πληκτρολογίου με τις οποίες μπορούμε να βάζουμε το μικρόφωνο στη σίγαση, να χρησιμοποιούμε τη λειτουργία push-to-talk που παρέχει το πρόγραμμα, και άλλα.

Αρχικά, μπαίνουμε σε αυτήν τη σελίδα και πατάμε “download”.

Έπειτα, κάνουμε κλικ στο “MicSwitchSetup.1.0.235.exe” για να κατεβάσουμε το πρόγραμμα, και το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας.

Μόλις εγκαταστήσουμε και τρέξουμε το MicSwitch, θα δούμε στην οθόνη το παράθυρο των ρυθμίσεων και ένα μικρό πλαίσιο, το οποίο περιέχει ένα μικρόφωνο.

Για να ορίσουμε μία συντόμευση για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του μικροφώνου, ενεργοποιούμε τον διακόπτη δίπλα στο “Push-to-talk”, κάνουμε κλικ στο “None”, και πατάμε τον συνδυασμό πλήκτρων που επιθυμούμε να χρησιμοποιούμε.

Εάν θέλουμε να απενεργοποιήσουμε/ενεργοποιήσουμε μόνιμα το μικρόφωνο, πατάμε μία φορά τη συντόμευση πληκτρολογίου που έχουμε ορίσει. Διαφορετικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη λειτουργία “Push-to-talk”, πατώντας παρατεταμένο τα ίδια κουμπιά.

Το εικονίδιο του μικροφώνου βοηθά στο να γνωρίζουμε πότε είναι ενεργό ή όχι το μικρόφωνο. Ωστόσο, είναι always on top, κάτι που σημαίνει ότι είναι ορατό πάνω από οποιοδήποτε πρόγραμμα έχουμε ανοιχτό στον υπολογιστή μας.

Αν θεωρούμε ενοχλητικό το εικονίδιο του MicSwitch, μπορούμε να το κρύψουμε απενεργοποιώντας τον διακόπτη δίπλα στο “Show overlay”.

Χρήση του αρχείου καταγραφής συμβάντων στα Windows 11

Κατά καιρούς, τα Windows παρουσιάζουν διάφορα ανεξήγητα προβλήματα. Αν και υπάρχουν αρκετοί τρόποι να τα λύσουμε, θα πρέπει αρχικά να εντοπίσουμε την αιτία που τα προκάλεσε.

Σε αυτό, μπορεί να μας βοηθήσει το εργαλείο “Προβολή συμβάντων” που διαθέτουν τα Windows. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα τρέχει διαρκώς στο παρασκήνιο και καταγράφει οτιδήποτε συμβαίνει στον υπολογιστή.

Δύο από τα πιο χρήσιμα αρχεία τα οποία διατηρεί η Προβολή συμβάντων είναι αυτά που καταγράφουν τι συμβαίνει κατά την εκκίνηση και την απενεργοποίηση του συστήματος.

Η αιτία οποιουδήποτε προβλήματος μπορεί να είναι κάποιο πρόγραμμα ή οδηγός που τρέχει πριν ή μόλις ανοίξει ο υπολογιστής. Αντίστοιχα, μία εφαρμογή η οποία εμπόδισε την απενεργοποίηση του υπολογιστή, ίσως δημιούργησε κάποιο σφάλμα.

Για να δούμε αυτά τα αρχεία, γράφουμε στην αναζήτηση “Προβολή συμβάντων” και πατάμε “Άνοιγμα”.

Έπειτα, κάνουμε κλικ στα “Αρχεία καταγραφής των Windows” και επιλέγουμε το “Σύστημα”.

Στη συνέχεια, πατάμε το “Φιλτράρισμα τρέχοντος αρχείου καταγραφής”.

Στο παράθυρο που θα ανοίξει, γράφουμε “41,1074,6006,6008” στο πεδίο πάνω από την “Κατηγορία εργασίας” και κάνουμε κλικ στο “OK”.

Μετά την εφαρμογή των φίλτρων, η Προβολή συμβάντων εμφανίζει μόνο τις καταχωρήσεις που αφορούν την εκκίνηση και την απενεργοποίηση του υπολογιστή.

Τα σημαντικότερα αναγνωριστικά συμβάντων

Κάθε εγγραφή που βλέπουμε στην Προβολή συμβάντων έχει ένα αναγνωριστικό. Με τη βοήθεια αυτού του αριθμού μπορούμε να καταλάβουμε αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά την εκτέλεση κάποιας διεργασίας από το σύστημα.

Για την εκκίνηση και την απενεργοποίηση του υπολογιστή, τα Windows χρησιμοποιούν τέσσερα βασικά αναγνωριστικά, τα οποία είναι τα εξής:

  • 41: Τα Windows πραγματοποίησαν επανεκκίνηση χωρίς να απενεργοποιήσουν πλήρως το σύστημα.
  • 1074: Κάποια εφαρμογή απενεργοποίησε ή έκανε επανεκκίνηση του υπολογιστή. Επίσης, μπορεί να εκτελέσαμε εμείς μία από αυτές τις δύο εργασίες μέσω της Έναρξης ή με το “Ctrl+Alt+Del”.
  • 6006: Το σύστημα απενεργοποιήθηκε πλήρως χωρίς σφάλματα.
  • 6008: Αυτό το αναγνωριστικό δείχνει ότι έγινε αναγκαστικός τερματισμός του υπολογιστή. Οι αιτίες μπορεί να ποικίλουν. Για παράδειγμα, ίσως κράσαραν τα Windows.

Ξεκλειδώνουμε όλες τις δυνατότητες της Demy Assistant

Σε προηγούμενο QuickSteps είδαμε τη Demy Assistant, την ψηφιακή βοηθό που μιλάει και καταλαβαίνει ελληνικά. Αυτή τη φορά, θα εξετάσουμε τη διαδικασία εγκατάστασης, ενεργοποίησης της πλήρους έκδοσης, και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η πλήρης έκδοση.

Αρχικά, για να εγκαταστήσουμε την εφαρμογή, πρέπει να κατεβάσουμε το αρχείο εγκατάστασης από αυτήν την ιστοσελίδα και να πραγματοποιήσουμε πλάγια εγκατάσταση, ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφουμε στη σχετική ενότητα του ακόλουθου QuickSteps.

QuickSteps#68 - Πλάγια Εγκατάσταση Android Pie, Νυχτερινή Λειτουργία Messenger
Πλάγια Εγκατάσταση Android Pie, Νυχτερινή Λειτουργία Messenger

Αυτή την εβδομάδα, μειώνουμε την κατανάλωση της μπαταρίας στα Windows 10 και βλέπουμε πόσο χρόνο έχουμε αφιερώσει στην επεξεργασία ενός εγγράφου στο Word. Έπειτα, πραγματοποιούμε…

Έπειτα, θα πρέπει να εγκαταστήσουμε στη συσκευή μας ορισμένες εφαρμογές οι οποίες βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία και την πλήρη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων της Demy Assistant. Αναλυτικά, οι εφαρμογές που θα χρειαστούμε είναι οι εξής:

  • Speech Services by Google : Από προεπιλογή, η βοηθός χρησιμοποιεί την εφαρμογή κείμενο σε ομιλία της Google. Συνήθως, αυτή η εφαρμογή είναι προεγκατεστημένη στις περισσότερες συσκευές με λειτουργικό Android. Ωστόσο, σε περίπτωση που η συσκευή μας δεν τη διαθέτει, θα πρέπει να την εγκαταστήσουμε από το Play Store.
  • AutoVoice : Πρόκειται για ένα πρόσθετο το οποίο είναι απαραίτητο για την εκτέλεση των φωνητικών εντολών.
  • AutoApps : Είναι απαραίτητο για τη διαχείριση των πρόσθετων που χρησιμοποιεί η Demy.
  • AutoLocation : Βοηθά στην καταγραφή της τοποθεσίας μας από τη βοηθό.
  • AutoNotification : Είναι απαραίτητο για τη διαχείριση και ανάγνωση των ειδοποιήσεων, καθώς και άλλων στοιχείων, όπως η ανάγνωση μηνυμάτων.
  • AutoLaunch : Αποτελεί μία χρήσιμο προσθήκη, διότι επιτρέπει στην Demy Assistant να εκτελεί εφαρμογές με τη χρήση φωνητικών εντολών.
  • AutoContacts : Το συγκεκριμένο πρόσθετο είναι απαραίτητο για την πραγματοποίηση κλήσεων, την αποστολή μηνυμάτων, και άλλων λειτουργιών.
  • ContactsTask : Χάρη σε αυτό το πρόσθετο, η Demy Assistant μπορεί να αποθηκεύει και να διαχειρίζεται επαφές.
  • AutoMail : Αυτό το πρόσθετο βοηθά τη Demy να διαβάζει και να στέλνει μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.
  • Messages : Για τη διαχείριση των SMS και άλλων μηνυμάτων η βοηθός χρησιμοποιεί την εφαρμογή της Google.
  • Ρολόι : Η Demy Assistant μπορεί να βάζει ξυπνητήρια, να λέει την ώρα, και εκτελεί διάφορες ενέργειες σχετικές με τον χρόνο. Για την εκτέλεση όλων των παραπάνω κάνει χρήση της εφαρμογής Ρολόι της Google.
  • AutoBarcodeLite : Αυτό το πρόσθετο κάνει δυνατή την ανάγνωση barcode.
  • VLC for Android : Η Demy Assistant χρησιμοποιεί τον γνωστό media player για την αναπαραγωγή ποικίλου περιεχομένου, όπως τις εκπομπές τηλεοπτικών καναλιών ή δελτία καιρού από το K24.net.

Για να εκμεταλλευτούμε απόλυτα τις ικανότητες της Demy Assistant θα πρέπει να έχουμε την πλήρη έκδοση του AutoVoice, η οποία στοιχίζει 3,09€ και μπορούμε να την ενεργοποιήσουμε μέσω του AutoApps.

Ωστόσο, μπορούμε να χρησιμοποιούμε την πλήρη έκδοση αυτής της εφαρμογής δωρεάν, αρκεί να παρακολουθούμε μία διαφήμιση την ημέρα. Με αυτόν τον τρόπο, λαμβάνουμε το προνόμιο της δωρεάν χρήσης για 24 ώρες.

Όσον αφορά την πλήρη έκδοση της Demy Assistant, αυτή μας παρέχει πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες της βοηθού και μπορούμε να την ξεκλειδώσουμε κάνοντας μία δωρεά στον προγραμματιστή Δημήτρη Θαρενό.

Την πρώτη φορά που θα τρέξουμε την ψηφιακή βοηθό θα μας ρωτήσει εάν θέλουμε να πραγματοποιήσουμε δωρεάν και να ξεκλειδώσουμε όλες τις δυνατότητες της ή αν επιθυμούμε να χρησιμοποιήσουμε τη δωρεάν έκδοση με τις βασικές λειτουργίες.

Αν στο παραπάνω ερώτημα απαντήσουμε θετικά, η Demy Assistant θα μας παρέχει οδηγίες για την πραγματοποίηση της αγοράς, ενώ παράλληλα στηρίζουμε την αξιόλογη προσπάθεια του προγραμματιστή.

QuickSteps#241 - Ψηφιακή Βοηθός Με Εντολές Στα Ελληνικά, Αναβαθμίσεις Και Ηχητικό Μήνυμα Windows 11

Φροντίσαμε να καλύψουμε όλα όσα αφορούν τη διαδικασία εγκατάστασης της βοηθού και την πλήρη έκδοση της. Ωστόσο, σε αυτόν τον ιστότοπο μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες, καθώς και αναλυτικές οδηγίες χρήσης.

Σας άρεσαν τα QuickSteps της εβδομάδας;

Πώς σας φάνηκαν οι συμβουλές και τα κόλπα αυτής της εβδομάδας; Γνωρίζατε ή/και χρησιμοποιούσατε κάποιο από αυτά;

Έχετε να προτείνετε κάποιο δικό σας κόλπο, ή μία συμβουλή που θέλετε να μπει στη στήλη μας; Γράψτε τη στο Questions.pcsteps.gr και ίσως τη δημοσιεύσουμε σε μελλοντικό οδηγό.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps