Home » Hardware » Gadget » Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Σεπτέμβριος 2022
Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Σεπτέμβριος 2022

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα – Σεπτέμβριος 2022

Στα πιο ιδιαίτερα gadget για τον Σεπτέμβριο έχουμε ένα ασύρματο gaming ηχείο με οθόνη και RGB φωτισμό, μία εξωτερική συσκευή ανάγνωσης / εγγραφής CD και DVD, και ένα φορητό φωτάκι νυκτός με αισθητήρα κίνησης. Επιπλέον, στη στήλη αυτού του μήνα έχουμε έναν αγχολυτικό κύβο, μία έξυπνη ζυγαριά που μετράει και καταγράφει πολλά σωματικά δεδομένα, και ένα φορητό επαναφορτιζόμενο φωτάκι για την οροφή του αυτοκινήτου ή την κουζίνα.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Ασύρματο gaming ηχείο με οθόνη και RGB φωτισμό

Τα περισσότερα ασύρματα ηχεία έχουν κυλινδρική, σφαιρική, ή γενικότερα κάποια απλή γεωμετρική μορφή. Ωστόσο, το SOAIY SH39 είναι ένα ασύρματο gaming ηχείο με ιδιαίτερο σχεδιασμό, οθόνη, και RGB φωτισμό.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Σεπτέμβριος 2022

Το SOAIY SH39 διαθέτει οθόνη για την προβολή διαφόρων πληροφοριών, δύο διπλά 6W ηχεία, και κουμπιά με τα οποία ελέγχουμε την αναπαραγωγή της μουσικής. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3.600mAh και προσφέρει αυτονομία έως και 6 ώρες.

Επιπλέον, έχει θύρα USB, θύρα AUX, δέχεται κάρτες μνήμης, και μπορούμε να το συνδέσουμε μέσω Bluetooth με συσκευές οι οποίες τρέχουν Android, iOS, ή Windows. Η τιμή του ηχείου στο διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood είναι 72,59€.

Εξωτερική συσκευή για ανάγνωση και εγγραφή CD και DVD

Η χρήση οπτικών δίσκων ως μέσο αποθήκευσης έχει σχεδόν εκλείψει. Γι’ αυτό, οι κατασκευαστές laptop επιλέγουν να μην προσθέτουν συσκευές ανάγνωσης οπτικών δίσκων στα προϊόντα τους.

Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες μία τέτοια συσκευή είναι αναγκαία. Για παράδειγμα, ίσως έχουμε κρατήσει backup σε οπτικούς δίσκους, και δεν θέλουμε να χάσουμε την πρόσβαση σε αυτό.

Μπορεί επίσης να θέλουμε να γράψουμε ένα CD με μουσική για να παίζει σε αυτοκίνητο με παλαιότερο ηχοσύστημα. Για τέτοιες χρήσεις, μία εξωτερική συσκευή ανάγνωσης / εγγραφής για CD και DVD είναι μια ευέλικτη και οικονομική λύση.

Η συγκεκριμένη συσκευή είναι plug and play, κάτι που σημαίνει ότι απλά τη συνδέουμε στον υπολογιστή μας και τη χρησιμοποιούμε άμεσα. Έχει μέγιστη ταχύτητα ανάγνωσης / εγγραφής 24x για CD και 8x για DVD. Η τιμή της συγκεκριμένης εξωτερικής συσκευής στο Banggood είναι 23,11€.

Φωτιστικό για selfie, vlogging, ή streaming

Αν θέλουμε να βγάζουμε καθαρές selfie, ή κάνουμε vlogging στο YouTube ή livestreaming, τότε πρέπει να διαθέτουμε κάποια καλή πηγή φωτός.

Τα φώτα που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες της φωτογραφίας είναι ιδιαίτερα ακριβά. Όμως, υπάρχουν πιο οικονομικές λύσεις, όπως o φωτιζόμενος δακτύλιος της φωτογραφίας.

Το συγκεκριμένο φως είναι από τις καλύτερες επιλογές που έχουμε στη διάθεση μας, εάν δεν μπορούμε να διαθέσουμε πολλά χρήματα. Έχει διάμετρο 10 ίντσες, πολλαπλά επίπεδα φωτεινότητας, τρία διαφορετικά χρώματα, τρίποδο, χειριστήριο, και κοστίζει 33,16€.

Έξυπνο φορητό φωτάκι νυκτός με αισθητήρα κίνησης

Μία λάμπα νυκτός μπορεί να μας γλιτώσει από πολλά ατυχήματα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε απλά φωτιστικά τα οποία έχουμε τοποθετημένα στο κομοδίνο και πρέπει πάντα να εντοπίζουμε τον διακόπτη τους.

Το Smart Sensor Night Light είναι ένα έξυπνο φωτάκι το οποίο διαθέτει αισθητήρα κίνησης. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 500mAh και προσφέρει 20 ώρες αυτονομίας.

Επιπλέον, μπορούμε αν θέλουμε να αφαιρέσουμε το Smart Sensor Night Light από τη βάση του και να το πάρουμε μαζί μας στο μπάνιο, στην κουζίνα, ή όπου πηγαίνουμε. Η τιμή του στο Banggood είναι 25,89€.

Συναρμολογούμενα ανατομικά ομοιώματα ζώων

Τα συγκεκριμένα gadget απευθύνονται σε όσους αναζητούν κάποιο ιδιαίτερο διακοσμητικό αντικείμενο για το γραφείο τους. Πρόκειται για μικρά συναρμολογούμενα ανατομικά μοντέλα, τα οποία ακολουθούν τη σχεδιαστική τάση του Jason Freeny.

Ο Jason Freeny είναι ένας Αμερικάνος καλλιτέχνης που δημιούργησε μία σειρά από τρομακτικά γλυπτά τα οποία αποκαλύπτουν την εσωτερική ανατομία παιχνιδιών, χαρακτήρων από κινούμενα σχέδια, και άλλα. Ένα από τα πιο γνωστά έργα του είναι ο Bugs Bunny.

Εμείς εντοπίσαμε στο Banggood ένα μοντέλο το οποίο, αν και δεν το έχει σχεδιάσει ο ίδιος, ακολουθεί το στιλ των γλυπτών του. Ο γορίλας της φωτογραφίας αποτελείται από 29 κομμάτια και κοστίζει 42,64€.

Φωτιστικό με αιωρούμενη υδρόγειο

Μπορεί η ανθρωπότητα να εξελίσσεται και να κυκλοφορούν διαρκώς νέα προϊόντα, αλλά οι λάτρεις των gadget δεν ξεχνούν τα πιο περίεργα αντικείμενα που έχει δημιουργήσει ο άνθρωπος.

Για παράδειγμα, το 2018, αναβίωσαν τα μαγνητικά αιωρούμενα αντικείμενα, τα οποία χρησιμοποιούν μία ιδιαίτερα παλιά τεχνολογία. Από τότε, έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά αρκετά τέτοια προϊόντα.

Ένα από τα καλύτερα του είδους είναι η αιωρούμενη υδρόγειος της φωτογραφίας, η οποία είναι τοποθετημένη σε έναν δακτύλιο με LED φωτισμό. Μπορούμε να αγοράσουμε αυτό το ξεχωριστό gadget από το Banggood στην τιμή των 45,23€.

Αγχολυτικός κύβος

Το Mitu Fidget Building Blocks είναι ένας μικρός κύβος για την καταπολέμηση του άγχους ο οποίος περιστρέφεται υπό οποιαδήποτε κατεύθυνση και μπορούμε να του δώσουμε ό,τι σχήμα θέλουμε.

Η εταιρεία έχει σχεδιάσει έτσι τον κύβο ώστε να μπορούμε να τον συνδυάσουμε με οποιοδήποτε άλλο ρομποτικό αξεσουάρ της Xiaomi Mitu. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούμε δεκάδες αντικείμενα.

Η επιφάνεια του Mitu Fidget Building Blocks είναι λεία με στρογγυλεμένες γωνίες. Επιπλέον, κάθε φορά που περιστρέφουμε τον κύβο ακούγεται και ένας χαρακτηριστικός ήχος. Μπορούμε να προμηθευτούμε τον κύβο από το GearBest στην τιμή των 10,22€.

Βάση κινητού, tablet, και e-reader για το γραφείο, την κουζίνα, ή το κρεβάτι

Μία βάση για το tablet, το κινητό, ή το e-reader θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε τη ζωή μας με πολλούς τρόπους. Για παράδειγμα, ίσως μαγειρεύουμε κάποιο γεύμα και η συνταγή που ακολουθούμε είναι σε ηλεκτρονική μορφή. Σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι ιδιαίτερα ασφαλές να έχουμε το tablet πάνω στον πάγκο της κουζίνας.

Επίσης, οι περισσότεροι συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε το κινητό λίγο πριν κοιμηθούμε ή να διαβάζουμε κάποιο βιβλίο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ξυπνάμε στη μέση της νύχτας με την οθόνη του κινητού ή του e-reader στο πρόσωπό μας.

Με τη βοήθεια μιας τέτοιας βάσης μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας πολύ πιο εύκολη και να αποφύγουμε τέτοιου είδους ατυχήματα.

Η Baseus δημιούργησε τη Lazy Holder, την οποία μπορούμε να τοποθετήσουμε εύκολα και γρήγορα σε οποιαδήποτε επιφάνεια θέλουμε και έπειτα να ασφαλίσουμε σε αυτή το κινητό, το tablet, ή το e-reader. Η τιμή της Baseus Lazy Holder είναι 46,02€.

Έξυπνη ζυγαριά που μετράει και καταγράφει πολλά σωματικά δεδομένα

Το να ακολουθήσεις μία δίαιτα είναι δύσκολο, ειδικά όταν δεν βλέπεις άμεσα αποτελέσματα. Ωστόσο, μία έξυπνη ζυγαριά, όπως αυτή της BlitzWolf, βοηθά στο να παρακολουθούμε λεπτομερώς την πρόοδό μας.

Η έξυπνη ζυγαριά BW-SC1 έχει αισθητήρα “G” που μετρά το βάρος με ακρίβεια 100 γραμμαρίων. Επίσης, συνδέεται με ειδική εφαρμογή η οποία παρακολουθεί την πρόοδο μας και καταγράφει 13 διαφορετικά σωματικά δεδομένα.

Μερικά από τα στοιχεία που μετράει η ζυγαριά και καταγράφει το app είναι το βάρος, ο δείκτης μάζας σώματος, το σωματικό λίπος, το βάρος των οστών, και πολλά άλλα. Μπορούμε να αγοράσουμε τη BlitzWolf BW-SC1 από το Banggood για 45,23€.

Ψηφιακό θερμόμετρο με υπέρυθρες για ανέπαφη μέτρηση θερμοκρασίας

Ένα ιατρικό θερμόμετρο είναι πάντα χρήσιμο, ειδικά τις περιόδους όπου βρίσκονται σε έξαρση οι ιώσεις. Ωστόσο, ένα ψηφιακό θερμόμετρο προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια από τα συμβατικά θερμόμετρα υδραργύρου.

Το θερμόμετρο της φωτογραφίας χρησιμοποιεί υπέρυθρη τεχνολογία ώστε να μετρά τη θερμοκρασία του σώματος από απόσταση. Κάθε μέτρηση έχει απόκλιση ±0.2℃ και πραγματοποιείται σε ένα δευτερόλεπτο.

Επίσης, λειτουργεί με δύο μπαταρίες AAA, η οθόνη του αλλάζει χρώμα ανάλογα με το επίπεδο της θερμοκρασίας, έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύει έως και 40 μετρήσεις, και κοστίζει 23,52€.

Σκουπάκι για τον καθαρισμό των ακάρεων από το στρώμα και τα έπιπλα

Τα ακάρεα είναι γνωστό ότι βρίσκονται παντού, στο στρώμα, στον καναπέ, στα μαξιλάρια. Αυτά τα μικρά αρθρόποδα μπορούν να γίνουν επιβλαβή για την υγεία μας. Γι’ αυτό, πρέπει να καθαρίζουμε συχνά το στρώμα, τον καναπέ, και άλλα αντίστοιχα έπιπλα.

Το σκουπάκι της Xiaomi χρησιμοποιεί υπεριώδη ακτινοβολία και ένα ιδιαίτερα ισχυρό μοτέρ για να καθαρίζει και να απολυμαίνει. Μπορεί να μας βοηθήσει να διατηρούμε καθαρά τα έπιπλα του σπιτιού και να προστατεύουμε την υγεία μας. Μπορούμε να αποκτήσουμε το σκουπάκι με 204,59€ από το GearBest.

Αναδιπλούμενη λάμπα οροφής για το γκαράζ ή την αποθήκη

Για να φωτίσουμε καλά διάφορους χώρους, όπως το γκαράζ και την αποθήκη, χρησιμοποιούμε συνήθως πολλές λάμπες μικρής απόδοσης ή μία λάμπα η οποία καταναλώνει αρκετό ρεύμα.

Ωστόσο, με τη χρήση μίας LED λάμπας, όπως αυτή της φωτογραφίας, μπορούμε να φωτίσουμε επαρκώς μικρούς και μεγάλους χώρους, καταναλώνοντας πολύ λίγο ρεύμα. Η συσκευή έχει ισχύς 60W και τα τέσσερα πτερύγια που διαθέτει παράγουν έως και 5.400 lumens.

Όταν η λάμπα είναι ανοιχτή, έχει διαστάσεις 35x35x12 εκατοστά και μπορούμε να την τοποθετήσουμε σε οποιοδήποτε ντουί τύπου E27. Η τιμή της είναι 27,33€.

Επαναφορτιζόμενος φακός με πολλαπλές λειτουργίες

Πρέπει πάντα να έχουμε άμεσα διαθέσιμο έναν φακό στο σπίτι, στο γραφείο, ή στο αυτοκίνητο. Είναι το πρώτο αντικείμενο που θα χρειαστούμε σε μία διακοπή ρεύματος.

Ο NexTool 6-in-1 είναι ένας επαναφορτιζόμενος φακός με έως 90 ώρες αυτονομία, ανάλογα με το ποια από τις λειτουργίες χρησιμοποιούμε:

  • Φακός
  • Φως κατασκήνωσης
  • Λάμπα εργασίας
  • Προειδοποιητικό φως
  • Συσκευή αποστολής σημάτων ήχου και φωτός
  • Power bank

Η μέγιστη φωτεινότητα που μπορεί να φτάσει η LED λάμπα του NexTool 6-in-1 είναι τα 1000lm και μπορεί να φωτίζει σε απόσταση έως 240 μέτρα. Επιπλέον, ο φακός διαθέτει μαγνήτες για την εύκολη τοποθέτηση του σε μεταλλικές επιφάνειες και θα τον βρούμε στο Banggood στην τιμή των 29,15€.

Επαναφορτιζόμενο φωτάκι για την οροφή του αυτοκινήτου ή την κουζίνα

Τα αυτοκίνητα διαθέτουν ενσωματωμένα φώτα στην οροφή, τα οποία συνήθως δεν φωτίζουν επαρκώς τον χώρο της καμπίνας.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Σεπτέμβριος 2022

Το inAuto της Baseus είναι ένα αποσπώμενο φωτάκι οροφής αυτοκινήτου με επαναφορτιζόμενη μπαταρία, η οποία έχει 400mAh χωρητικότητα και παρέχει έως και 3 ώρες συνεχούς λειτουργίας.

Διαθέτει κουμπί αφής και μαγνητική βάση για να μπορούμε να το χρησιμοποιούμε και ως φορητή πηγή φωτός. Επιπλέον, μπορούμε να τοποθετήσουμε τη βάση τους σε ποικίλες επιφάνειες, ακόμα και κάτω από τα ντουλάπια της κουζίνας.

Μπορούμε να προμηθευτούμε το inAuto από το GearBest στην τιμή των 23,04€.

Πώς σας φάνηκαν τα Gadget του Σεπτεμβρίου;

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον ή περίεργο από όσα σας παρουσιάσαμε; Θα αγοράσετε κάποιο από αυτά ή μήπως ήδη έχετε κάποια;

Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας, στο Questions.pcsteps.gr.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps