Home » Software » Παιχνίδια » Assassin's Creed Mirage, Οικογενειακό Xbox Game Pass, Κονσόλα Logitech
GamingSteps#20220903 - Assassin's Creed Mirage, Οικογενειακό Xbox Game Pass, Κονσόλα Logitech

Assassin’s Creed Mirage, Οικογενειακό Xbox Game Pass, Κονσόλα Logitech

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, διέρρευσαν ορισμένα στοιχεία για τον επόμενο τίτλο της σειράς παιχνιδιών Assassin’s Creed. Η Ubisoft επιβεβαίωσε ότι το επόμενο Assassin’s Creed παιχνίδι θα ονομάζεται Mirage. Η Logitech και η Tencent Games ανακοίνωσαν ότι ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν μία νέα φορητή κονσόλα παιχνιδιών, η οποία θα υποστηρίζει cloud gaming υπηρεσίες. Μετά από την περιορισμένη δοκιμή του οικογενειακού Xbox Game Pass, η Microsoft κυκλοφόρησε επίσημα την νέα συνδρομή, αν και σε δύο μόνο χώρες.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη διαβάζουν όλα μας τα άρθρα χωρίς διαφημίσεις, και έχουν επιπλέον μοναδικά προνόμια.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Το επόμενο Assassin's Creed θα είναι το Mirage

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, διέρρευσαν ορισμένα στοιχεία για τον επόμενη τίτλο της σειράς παιχνιδιών Assassin’s Creed. Αρχικά, η Ubisoft δεν αντέδρασε με οποιονδήποτε τρόπο στις διαρροές των λεπτομερειών για το παιχνίδι. Όμως, εν τέλει προέβη σε σχετική δημοσίευση.

GamingSteps#20220903 - Assassin's Creed Mirage, Οικογενειακό Xbox Game Pass, Κονσόλα Logitech

Η εταιρεία επιβεβαίωσε τις διαρροές με ένα tweet στο οποίο αποκαλύπτει ότι το επόμενο Assassin’s Creed παιχνίδι θα ονομάζεται Mirage. Στη δημοσίευση συμπεριέλαβε μία φωτογραφία με τον πρωταγωνιστή του επερχόμενου τίτλου.

Σύμφωνα με το συνολικό περιεχόμενο της εικόνας, το Mirage θα λαμβάνει χώρα στη Μέση Ανατολή και πιθανότατα στις αρχές του περασμένου αιώνα. Η Ubisoft θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το παιχνίδι στο επόμενο Ubisoft Forward, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου.

H Logitech θα κυκλοφορήσει cloud gaming φορητή κονσόλα

Η Logitech και η Tencent Games ανακοίνωσαν ότι ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν μία νέα φορητή κονσόλα παιχνιδιών, η οποία θα υποστηρίζει cloud gaming υπηρεσίες, όπως το GeForce Now και το Xbox Cloud Gaming.

Σχεδιαστικά, η κονσόλα μοιάζει με το Nintendo Switch Lite. Διαθέτει μεγάλη οθόνη με 1080p ανάλυση και τα κουμπιά μαζί με τους αναλογικούς μοχλούς είναι τοποθετημένα αριστερά και δεξιά από την οθόνη.

Στο πάνω μέρος της κονσόλας υπάρχει ένα κουμπί για την αυξομείωση της έντασης του ήχου, ένας διακόπτης αγνώστου χρησιμότητας, τα κουμπιά L/R, και ένα ακόμα στοιχείο που θα μπορούσε να είναι υποδοχή για κάρτες μνήμης ή άλλα αποθηκευτικά μέσα.

Το λειτουργικό σύστημα της κονσόλας θα είναι βασισμένο στο Android και θα επιτρέπει τη λήψη εφαρμογών από το Google Play Store. Όσον αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, η κονσόλα θα διαθέτει 4GB μνήμη RAM, 6.000mAh μπαταρία, και τον όχι και τόσο ισχυρό επεξεργαστή Snapdragon 720G.

Διαθέσιμη σε δύο χώρες η συνδρομή Xbox Game Pass Friends & Family

Μετά από την περιορισμένη δοκιμή του οικογενειακού Xbox Game Pass, την οποία πραγματοποίησε τον προηγούμενο μήνα, η Microsoft κυκλοφόρησε επίσημα την νέα συνδρομή, αν και σε δύο μόνο χώρες.

Η Friends & Family επιτρέπει σε έως 5 ανεξάρτητους λογαριασμούς να χρησιμοποιούν τον ίδιο Xbox Game Pass λογαριασμό για να έχουν πρόσβαση στη βιβλιοθήκη παιχνιδιών και όλα τα προνόμια της gaming συνδρομής.

Επίσης, η Microsoft λέει ότι παίκτες μπορούν να παίζουν εκατοντάδες παιχνίδια από τον υπολογιστή ή την κονσόλα τους, και ο κάθε ένας διατηρεί διαφορετικό save. Επιπλέον, αν το επιθυμούν, μπορούν να παίζουν μαζί, αν και αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο για τα online mode.

Αυτή τη στιγμή, η συνδρομή Xbox Game Pass Friends & Family είναι διαθέσιμη μόνο στην Ιρλανδία στην τιμή των 21.99 ευρώ και στην Κολομβία όπου στοιχίζει 49.900 πέσο, τα οποία αντιστοιχούν σε περίπου 11 ευρώ.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 4 με 10 Σεπτεμβρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20220903 - Assassin's Creed Mirage, Οικογενειακό Xbox Game Pass, Κονσόλα Logitech

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 4 και 10 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

6 Σεπτεμβρίου

 • Circus Electrique – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
 • Rocksmith+ – σε PC
 • Biomutant – σε PlayStation 5 και Xbox Series X/S
 • Disney Dreamlight Valley – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
 • Temtem – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
 • The Tomorrow Children: Phoenix Edition – στο PlayStation 4
 • Train Sim World 3 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC

7 Σεπτεμβρίου

 • Kaichu: The Kaiju Dating Sim – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC

8 Σεπτεμβρίου

 • Block'Em! – σε PC
 • Hyperviolent – σε PC
 • Rift Sweepers – σε PC
 • Roadwarden – σε PC
 • Steelrising – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
 • Jack Move – σε PC
 • Adventure Academia: The Fractured Continent – σε PC
 • Black Witchcraft – σε PC
 • BPM: Bullets Per Minute – στο Nintendo Switch
 • The Fox Awaits Me – στο PlayStation 4
 • Tower Princess – σε PlayStation 4, Nintendo Switch, και PC
 • White Day: A Labyrinth Named School – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και Nintendo Switch

9 Σεπτεμβρίου

 • Betrayal At Club Low – σε PC
 • NBA 2K23 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, και Xbox Series X/S
 • Splatoon 3 – στο Nintendo Switch
 • Horizon Chase 2 – σε iOS

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Career Break Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 8 Σεπτεμβρίου του 2022 το Career Break Bundle. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 158,94€, και κοστίζει μόνο 14,58€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 4,86€ παίρνουμε το “Not Tonight” και το “Little Big Workshop”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 11,66€ παίρνουμε επιπλέον το “Project Hospital”, το “Airport CEO”, και το “Model Builder”.

Τέλος, αν δώσουμε από 14,58€ και πάνω, παίρνουμε όλα τα παραπάνω, μαζί με το “Parkitect” και το “Dinosaur Fossil Hunter”.

Valiant VR

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 10 Σεπτεμβρίου του 2022 το Valiant VR. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 178,93€, και κοστίζει μόνο 19,50€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 9,75€ παίρνουμε το “Contractors” και το “Budget Cuts 2: Mission Insolvency”.

Τέλος, αν δώσουμε από 19,50€ και πάνω, παίρνουμε όλα τα παραπάνω, μαζί με το “VTOL VR”, το “Dragon Fist: VR Kung Fu”, το “Into the Radius VR”, το “HARD BULLET”, και “Takelings House Party”.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Summer Mystery Bundle

Με το Summer Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,15€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 8,09 ευρώ μας δίνουν τα κλειδιά 10 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Summer Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 11,99€, πέντε παιχνίδια για 17,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 23,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 16 τίτλους:

 • DOOM
 • DOOM 3
 • Dead Island: Riptide Definitive Edition
 • Warhammer 40,000: Dakka Squadron – Flyboyz Edition
 • Homefront: The Revolution
 • A Story Beside
 • Mech Mechanic Simulator
 • Saints Row: The Third – The Full Package
 • Clouzy!
 • Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered
 • Hedon Bloodrite
 • Demonic Shooters Double Pack
 • I Am Fish
 • Neon Abyss
 • Witch It
 • Rover Mechanic Simulator

Build Your Own Strategy Bundle 3

Με το Build Your Own Strategy Bundle 3 του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στρατηγικής.

Στο Build Your Own Strategy Bundle 3 επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 5,99€, πέντε παιχνίδια για 9,59€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 12,05€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 16 τίτλους:

 • Iron Marines
 • Fantasy General II
 • Dust to the End
 • Monster Sanctuary
 • Recon Control
 • Garbage
 • Astronarch
 • Rebel Galaxy Outlaw
 • Ultimate Zombie Defense
 • Creeper World 1 & 2 Double Pack
 • The Battle of Polytopia
 • Dead In Vinland
 • Train Valley 2
 • Red Ronin
 • Peaky Blinders: Mastermind
 • Unity of Command: Stalingrad Campaign

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

Δωρεάν το Shadow of the Tomb Raider, το Submerged: Hidden Depths, και το Knockout City

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Αυτή τη φορά η εταιρεία προσφέρει δωρεάν το Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition, το Submerged: Hidden Depths, και ένα πακέτο αντικειμένων για το Knockout City.

Πρόκειται για δύο περιπέτειες οι οποίες κυκλοφόρησαν το 2018 και το 2022, αντίστοιχα, ενώ το Knockout City είναι ένα παιχνίδι δράσης που κυκλοφόρησε το 2021.

Για να πάρουμε δωρεάν το Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition, το Submerged: Hidden Depths, και το πακέτο αντικειμένων για το Knockout City, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε τα αντικείμενα στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Τηλεόρασης 4K, 8K, Smart TV
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#239 - Ψηφιακή Βοηθός Με Υποστήριξη Της Ελληνικής Γλώσσας, Έλεγχος Τοποθεσίας Στο Android 12
QuickSteps
GamingSteps#20220903 - Assassin's Creed Mirage, Οικογενειακό Xbox Game Pass, Κονσόλα Logitech
GamingSteps